Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Benianyu, nagyon jók a képek.

Csibb, remélem hamar kijön ebből a vírusos valamiből Fannid.

Szombaton voltam CTGn, semmi nem volt, :( Már be vagyok zsongva.

Hát én annyira nem ragaszkodok a zárt topikhoz,
Én is szoktam más topikot is olvasni és komolyan olyan rossz érzés amikor az egyikből elmennek az "ottlakók" zárt topikba.

Meáról nem tud valaki????

Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


Totka,

temetés :(

K.

KépKép
Kép
csikken
 
 


Maresz,
BRIGINEK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!! :) :) :)

Csibb,
Szegény Fanni. :( Jó, hogy elmentetek az ügyeletre. Legalább tudod, hogy mi a baj. Remélhetőleg hamar átmegy rajta ez a fránya vírus. Tartalék :wink: , az van ám nekünk is szépen. :)

Totka,
Jobbulást Panninak is!
Nem valami vidám a hosszú hétvégétek eddig. Temetés :( Apósék balhézása és baleset :( :(

Csikken,
Elhiszem, hogy be vagy sózva, már nem sok kell és meglátod Kitti babát. :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 

 
 

Sziasztok!

Benianyu!

Nagyon édesek a fiúk, jók a képek is, meg a torta! :) Ugyanilyen autópályát kapott Peti is a szülinapjára! :) Ésnagyon szereti azóta is, minden nap játszik vele! :D

Csibb!

Fanninak jobbulást, remélem hamar túl lesztek rajta! :(

Hajni!

Temetés :( Baleset :( Balhé :( Remélem már csak jó dolgok történnek veletek mostanság!

Csikken!

Már nincs sok hátra, bár elhiszem, hogy nagyon nagyon várod már a nagy találkozást Kitti babaával :wink:

Rólunk: Képzeljétek el, Peti (aki hihetetlen rossz alvó) este 19.40 -től reggel 7.40-ig aludt! :D :D :D :D :D :D :D :D Csak kétszer ébredt fel inni, de egy perc sem volt és visszadőlt újra :D Ma nézegettük a "tesóbaba szobáját" és Peti odament a falhoz, és közölte nagy szomorúan, hogy : " anya, nincs itt, anya, tesóbaba ágya nincs itt" ígyhát apával egyezkedtek, hogy holnapössze lesz rakva tesóbaba ágya is. Szerintem kicsit korai még, de végülis baja nem lesz, úgysem ágyazok még rá :wink: Legalább szokjuk :) Amúgy nekem nagyon tetszik így a kisszoba, majd holnap, ha az ágy is benne lesz, teszek fel képeket nektek is, kicsit kék, de attól még lehet lányos szoba is bőven. (ugye sok a hozott anyag :lol: :lol: :lol: )

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Maresz!

Briginek boldog szülinapot kívánunk!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Totka, Csikken, Benianyu
Köszönjük a jobbuláskívánságot! remélem, hatni fog, mert szegény eléggé kókadt. Ma a reggeli tápszeren kívül semmit nem evett, és alig ivott, ráadásul egy kis teát ki is hányt.
majdnem egész nap alszik. nagyon izgulok... :?
remélem este nem jön ki belőle a tápszer, és hajlandó lesz meginni egy kis normaflore-ral spékelve... :roll:

Totka
Jobbulást Panninak! gyógyuljon meg gyorsan mostmár!
én már kaptam apától egy porszívót, ami nagyobb teljesítményű, mert az új lakásba ez a mostani nagyon kicsi, úgyhogy ez a régi lesz az orrszívós porszívó!
Sajnálom a balesetet, meg a balhét, és a temetés sem a legvidámabb program... :?

Csikken
neked már nagyon izgis!!!! :D

Maresz
Boldog szülinapot Briginek!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Viki
Neked is köszi!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Sziasztok!

Még mindig zárt topik téma: én csak tovább gondoltam a dolgot, és mégiscsak inkább örülnék neki...
Dehát ugye a többség dönt, egyrészt, másrészt pedig meg kéne találni a megfelelő helyet, stb.

Totka!

Temetés :( :( :(

Ma erősen gondoltam rád, majdnem fel is hívtalak, de aztán nem.
Ugye, Gergővel pont ma három hete kötöttünk ki a kórházban, merthogy a fülét fájlalta. Kapott antibiotikumot, és a kontrollra, mikor vissza mentük, akkor azt mondta a doki, hogy minden okés, vége a középfülgyuszinak.
Azóta folyamatosan köhögött Gergő, és hol jobban, hol alig, de kellett szívni az orrát.
Szombaton kivittük Gergőt anyumhoz, erre ma reggel telefonál anyu, hogy Gergő egész éjjel nem aludt, nagyon keservesen sírt, és a fülét fájlalta.
Persze kocsiba vágtuk magunkat, rögtön mentünk érte, hogy akkor visszük a dokihoz. Mire kiértünk, G. tök bágyadt volt, semmi nem volt jó neki, arról nem is beszélve, hogy 5-5 percekre elaludt, de mindig sírva ébredt. Láza nem volt.
Nem tudtuk konkrétan eldönteni, hogy most milyen is fájhat, és hogy a szimpla ügyeletre menjünk, vagy inkább egy kórházba, ahol fül-orr-gége ügyelet is van.
Na, de ekkor meg is oldódott a probléma, mert odavittem Gergőt az ablakhoz, mondván, hogy csak belenézek a fülébe (jelzem, arról van szó, amelyik két hete beteg volt), hát, elég érdekes, sárgás-fehéres dolog folyt belőle.
Arról nem is beszélve, hogy Gergő közben összehányta magát, de úgy, mint még soha. És ami a legmegdöbbentőbb volt, semmi nem jött belőle, csak túró... Ne haragudjatok lányok, hogy így leírom, de nem véletlenül. Ugyanis reggel tejet ivott. Létezik, hogy az így "túrósodva" jöjjön ki belőle?
Itt aztán végképp eldőlt a dolog, irány a HP kórház, ott van ugyanis fül-orr-gége ügyelet.
Szerencsére elég hamar végeztünk,(bár a kórházban megint összehányta magát) a doki azt nem mondta ugyan, hogy kifakadt, csak azt, hogy folyik a füle. És újra antibikát írt fel.
Na, ez nekem annyira nem tetszik, úgyhogy estére várjuk a gyerekdokinkat, azt mondta, szeretné megnézni ő is, mielőtt elkezdjük az antibiotikumot.
Láza nincs, csak hőemelkedése, kb. 37,8 fok.

És amiben a tanácsotokat kérném, és, ha Rókica olvassa, akkor az övét külön!!!
Szóval, nem tudom, de ez a tejes dolog nem tetszik nekem. És kb. az előző fülgyuszi óta figyelem Gergőt, és minden egyes alkalommal, miután reggel és este megitta a tejét, olyan hurutosan kezdett köhögni, hogy csak na! Most elhagytuk az esti tejet, este nem is köhög.
Lehet, hogy oltári hülyeség, amit írok, de nem tudom, elég gyanús nekem ez a dolog, és mindig Róki írásai lebegnek a szemem előtt, amikor Zsuzsával végigjárták a fülfelszúrásos, kórházas kálváriát, ami, ha jól emlékszem, végül a tej számlájára írható.
Nem szeretnék így járni, de nem tudom, hogy egyáltalán hogyan induljak el, hogy ezt kiderítsem.
Szerintetek?

Kép
kuha
 
 


Maresz!

Briginek mi is nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!

Csibb!

Fanninak pedig jobbulást!

És nagyon jók a képek, és így rövid hajjal is inkább kislánynak nézem!

Benianyu!

Ti képeitek is nagyon szuperek! Dani annyira édes, ahogy vigyorog! Beni is, de ő már inkább olyan nagyfiúsan adja elő!

Kép
kuha
 
 


halihó

Fanninak gyors jobbulást kívánunk! sztem holnapra tuti jobban lesz, az ilyen genya vírusok ezt csinálják, holnap jobban kell, hogy legyetek! ;) addig meg kitartás! tartalék :)
és Fanni sem fiús egyáltalán! Esztire ugyanígy mindig fiút mondanak ;) de nem bánom, ha egyszer gyönyörűek! :)
Fanni hogy áll a dumával?

Hajni, sajnálom, hogy ilyen rossz napjaitok vannak :( ennél is csak jobb jöhet. Panni szeme hogy van?

Juci, neked mi újság a tartalékokkal? ;)

ki volt még beteg? Léna meggyógyult már?

nekünk tök jól sikerült a péntek esti vacsi, legalábbis én jól éreztem magam, igaz addigra elfáradtam, de olyan szimpi házaspár, aki eljött hozzánk, és már év elején vissza akartuk őket hívni, csak valahogy sosem jött össze. ha minden jól megy szom,baton megyünk az 5 hónapos kisfiúk keresztelőjére. szombathelyre ...

ja, Esztin is kitört a takonykór. sztem egyszerűen megfázott ebben az időben. plusz esténként kitakaródzik :( kell vennem egy hálózsákot, hátha kibírja.
ma egy tündér volt reggel (is). már 8-kor felkelt, de csak 8.45-kor jött át hozzánk, és akkor is hozott minden baba kelléket és ott babázott halkan, csak gyönyörködni tudtam benne :)
délutáni alvásnál meg az apja is elaludt. egyszer csak nagy zörejeket hallok, gondoltam felébredtek, erre felmegyek, és az Eszti elkeseredetten mondta, hzogy keresett és nem talált :( apja meg horkolt mellette ezerrel, de őt nem akarta felébreszteni... olyan kis csalódott volt.

tegnap voltunk moziban, és jobb híján megnéztük az ízlések és pofonok c. filmet. azt olvastam, hzogy vannak benne poénok, hátha lehhet röhögni rajta, plusz romantikus is. na én egy csomót pityeregtem közben, tiszta depis lettem utána.
engem annyira megvisel ez a nagy szeretet, amit érzek, meg ami az Esztiből árad, olyan felfoghatatlan és rémisztő. és még nem tudom elképzelni milyen lesz, amikor nem az én kezemben lesz a gyeplő, hogy hozzá tudok-e szokni. most értem meg az anyukámat, hogy ő milyen nehezen engedett el és szokott ehhez hozzá.

valaki vegye kézbe az irányítást zárt kontra nyitott topik ügyben, én erre alkalmatlan vagyok. eddig Rokicát leszámítva úgy látom a többség szívesebben venné a zártat. Ayse, te írtál erről? neked van tapasztalatod mindkét téren, nem? vagy csak nem vettem észre, hogy írtál? :oops:

KépKép
KépKép
and
 
 


hű Évi, ez nagyon vacakul hangzik :( :( :(
én azt tenném a helyedben asszem, hogy mindenképp megpróbálnám kihagyni a tejet és megnézni mi történik. elvileg lehet átmeneti lektózérzékenység is, ha bacik kerülnek a vékonybélbe, és túlnőnek a rendes bélflórán, plusz az antibigyó sem tesz jót a normál flórának. ezt a normaflore-t ti eszitek? én még sosem adtam az Esztinek, de azzal talán nem ártasz, nem tudom pontosan az micsoda.
remélem hamar megoldódik és jobban lesz szegény Gergő!!!

KépKép
KépKép
and
 
 


és boldog szülinapot Briginek!!!!

KépKép
KépKép
and
 
 


Kuha!

Gergőnek mielőbbi jobbulást!

And!

Esztinek is jobbulást a takonykórból!

Nyitott vagy zárt topik:én már úgy megszoktam, hogy ide jövök. Tudom, én sem írok le sokmindet, de szerintem a zártnak is megvannak a veszélyei. Szóval döntsetek, és azért ha mentek, szóljatok nekem is, mert nagyon szeretlek Benneteket, és kíváncsi is vagyok rátok továbbra is!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok,

Tüncsi is taknyizik, és épp dühöngő korszakába kezdett...ha valami nem tetszik neki, csapkod, borít földhöz vág, vagy épp kiabál egy nagyot... :shock: :roll:
nem könnyíti meg a várandóságomat...

Kuha, nem hülyeség amit írsz, mert az unokaöcsémnél is ez van, csak neki most jöttek rá 5 évesen, hogy az allergiájától neki is rekedtség és köhögés jön ki...nála is főleg a tejtermék ami allergén, de ott van még a paradicsom!!!! Én is nagyot néztem, de sokat olvastam utána, és bizony aki erre érzékeny lehet (értem ezalatt bármilyen allergiás tünetet), annak nem jó a sok paradicsomos dolog, mert rengeteg a hisztamin tartalma...Tüncsinél is lehet látni a különbséget a bőrén olyankor...
Gergőt Isten éltesse!!!

Csikken én is be vagyok már zsongva, de még messze a vége... :?

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Viki!

Köszi szépen!

Nézem a tv-t, eszembe jutottál, férjed remélem, odahaza van veletek!!!

(egyébként meg eszméletlen, komolyan mondom, már most felment a pumpám attól, amit látok. Mi lesz itt még holnap? Talán lőni is fognak???)


Andi, Prüntyi!

Köszi a hsz-t, szóval akkor azért nem vagyok annyira hülye...
Egyébkén itt volt a doki bácsi, megnézte Gergő fülét is, ő a jobb fülében lát némi hurutos váladékot. Ennek tükrében mégiscsak javasolta az antibikát, de nem azt, amit a kórházban írtak fel, hanem egy teljesen másikat. (Még szerencse, hogy kiváltottuk, mikor kijöttünk a Heim P-ből... :twisted: :twisted: :twisted: ). Na, mindegy... Szerintetek, ha bepróbálkozom a patikában, hülyének néznek, vagy esetleg segítőkészek lesznek, és kisegítenek???

Az allergiára pedig azt mondta, hogy beszéljük meg, hogy mikor, és náluk a kórházban (Bethesda) megcsinálják a vizsgálatot, és akkor már nemcsak a tejre, hanem csinálnak másra is.
Na, ez már a hozzáállás... Nem csalódtam ebben a dokiban, nagyon kedves, aranyos. És tényleg mindig megnyugtat...
Ja, és tök ciki volt, mert nem volt kis(ebb) pénzem, csak 10.000-es, és nem tudtam neki píííízt adni.
Mondta, hogy ne csináljak problémát ebből.
Azért holnap átviszem neki, még szerencse, hogy a másik utcában lakik... :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Ja, és megnézettem G. kukiját is, egy pici trükköt mutatott, amivel rá is segített, és gyönyörűen vált le a bőr. És nem is volt szadizós...
Na, most eldugulok...

Kép
kuha
 
 


Andi!

Mi is voltunk tegnap apával moziban, hosszú idő óta először. Mi célirányosan mentünk, a Megy a gőzös-t néztük meg.
Ajánlom mindenkinek, aki szereti az ilyesfajta filmeket, meg egyébként, a Koltai filmeket. Nagyon jókat röhögtünk, nekünk nagyon tetszett. Bár mondom, szeretjük ezeket a magyar filmeket, ezekkel (az általában állandó) színészekkel.

Kép
kuha
 
 


Szép jó estét!

Évi:
sajnálom Gergő füllentyűit, és szerintem jól gondolkodsz a tej/nátha dolgon.én ugye olyan ember/anya vagyok, hogy jobb félni, mint megijedni.hívhatsz nyugodtan bármikor.és nagyon-nagyon szimpi a gyerekdokitok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
picit felvidítottál a megy a gőzössel!!mit gondolsz, kinek fogom ajánlani, hogy nézzük meg?????Férjemnek!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (a MÁV Rt-nél dolgozik)
And.
pedig én nem vagyok kismami, de nagyon megijedtem saját érzéseimen, könnyeimen ma a temetésen, és este a fürdőkádban is bőgtem egy sort. annyira nem bírom felfogni, hogy nincs többé a szeretett szomszédunk.Pedig "csak"szomszéd volt,-nem rokon- de annyira életvidám, jókedvű, mindíg mosolygós, segítőkész és imádta Pannit.
most este is eszünkbe jutottatok:
Panni nézi a muffinos könyvet, és kéri hogy:anya lécci süsse Pancsikának-mostanában így becézi magát- :D :D zizis muffint!!!!!

és az egyik oldalon látok egy olyan fantázianeveset, hogy .
Zsófi kedvenc muffinja :) :) :) :) Olyan rewndi volt Zsófi, hogy akkor egy szóra átjött Eszti-Panniszitterkedni........... :D
pusszantás Esztinek, és igen hálózsák!!!!!!!

Juci:
hogy vagytok?????
Maresz:
Biriginek nagyon sok boldog szülinapot!!!!

Prünty

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Benianyu:
alakulok Apukám szülinapi fotókönyvéhez a régi képek gyűjtésével, férjem scanneli, és nagyon jó minőségben látjuk vissza a gépen.a szoftvert még nem töltötte le hozzá.

ja és ma egy nagyon szívmelengető dolog is történt velem :oops: :
megtaláltam az iwiwen a középiskolás osztályfőnökömet, írtam neki pár sort, hogy tisztelem, felnézek rá, és nagyon jó rá visszaemlékezni(pedig matekot-fizikát tanított :? :? ), ill.a 20 éves izomsorvadásban szenvedő fiukat ápolják 20 éve csodálatra méltó módon.már 15 éves fejjel is csodáltam, tiszteltem Őt ezért, pedig akkor hol voltam én még az anyaságtól!!!!!

Na és írt vissza, hogy:Drága Hajnalka!

Most is azt a kedves lányt látom, aki sok örömet is okozott
nekem. A gondjaim nem fogynak. Gergely sokat betegeskedik.

Józsi fiam Pesten él, szép feleséggel és 2 gyönyörű unokámmal.
Jó lenne gyakrabban látni őket. A fiatalok élete is nehéz.

Még most is meg szeretném váltani a világot!

Millió puszi és szerető ölelés. Sok boldogságot kívánok,
csodálatos pillanatokat, erőt ahhoz, hogy önzetlenül tudj adni
mindenkinek akinek erre van szüksége!

Szerető üdvözlet Kordásné és férje

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Kuha
jaj, szegény Gergő, gyors jobbulást neki!!!

And
Esztinek is a taknyizásból!
Fanni már nagyon sok mindent mond, zabálnivaló! :D

Prüntyi
Tüncsinek is jobbulást!

Nekünk most nagyon kemény esténk volt... Fanninak 40 fokos láza lett estére, úgyhogy dobtuk is be a kádba. másfél óránkba telt, mire 38-ra levittük. most alszik szegényke, de már a kádban is lecsukódott a szeme... :( :( :(
du. evett egy kis krumplifőzeléket, meg a tápszer is lecsúszott normaflore-ral, még nem jött ki... csak a főzelékből egy kicsi... :?
Akkor most kiegyezhetnénk azzal, hogy nekem ennyi elég volt... Ott bőgtem az elalélt kislányom felett. ezt a látványt nem lehet kibírni...

Minden beteg gyerek azonnal gyógyuljon meg!!! ez parancs!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Prüntyi:
köszi, hogy megosztottad azt, hogy Tüncsi hogy viselkedik, Panna dettó ugyan ezt csinálja mióta itthon van.
ha anyuméknál van, ott semmi gond vele, de ha velem van........
apával tök jól elvan.

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Csibb:
Pannival két és fél hete ugyan így volt, kád+priznic+kúp, és így sikerült több mint egy óra után 38-ra levinni.
én is így éreztem :cry:
milló gyógypusszancs Fanninak!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Hajni
Köszi, minden gyógypuszi nagyon jól jön most!

Megértem a szomszédod hiányát. én is tök jól összebarátkoztam a szomszédommal, és most, hogy el fogunk költözni, ahelyett, hogy örülnék, kicsit szomorkodom...
de végül is nem megyünk olyan messzire, remélem, fogunk találkozni, csak azért nem ugyanaz...

Aranyos az iwiw-es sztori!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Totka!

Sajnálom én is a szomszédotokat! Így van ezzel az ember, ha hozzá közelállót veszít el. És szerintem nincs is azzal semmi probléma, ha elejtesz néhány könnyet, azért, mert "csak" a szomszédod volt.

Köszi, hogy felajánlottad, hogy hívhatlak. Bár most nem hívlak, de ha még itt vagy, kérdeznék is: ugye kifolyt Gergő füléből ez a trutymák. Végülis nem tudom, hogy mi (volt) ez, de azóta nem folyik, viszont most estére beleszáradt rendesen a fülébe. A gáz csak az, hogy ugye ez nem jön ki egykönnyen. Most egy kis napraforgó olajba mártottam fültisztítót, és csak itt a legszélén megpróbáltam letisztítani, de mi lesz azzal, ami beljebb száradt meg?
Elég beszari vagyok, mert nem igazán szeretném visszatömködni a cucost. Mi tehetnék szerinted?

Régi oszifő: milyen szívmelengető dolgokat írt Rólad. Biztos nincs könnyű élete, de amit leírtál róla, tényleg elismerésre méltó.

Megy a gőzös: igen-igen, párodnak akkor aztán biztos tetszene! :) :) :)

Csibb!

Jajj, akkor Ti sem úsztátok meg ennyivel. Ne is mond ezt a sírós dolgot. Tényleg annyira elesettek ilyen betegen a gyerekek, és az embernek a szíve szakad meg, mikor ilyennek kell látnia a saját gyerekét.
Anyukám is mondta, hogy éjjel (ugye Gergő ott volt náluk), mikor Gergő olyan keservesen sírt, már ő is csak úgy nyeldeste vissza a könnyeit tehetetlenségében, hogy nem tudott enyhíteni a fájdalmán.
Hát szar dolog ez, az biztos.

Fanninak is gyors gyógyulást kívánok!!!
(Egyébként nekem ez a láz dolog a fő parám, ettől mindig tiszta ideg vagyok. Nagyon félek tőle mindig, hogy nem tudom megfelelően csillapítani. Bár nálunk délelőtt is és délután is csak hőemelkedés volt, de félóránként megyek már most megnézni G.-t, hogy nem lázas-e. Mi lesz itt még éjjel??)

Kép
kuha
 
 


Kuha
Köszi!
Nekem is a láz a parám! :) főleg ez a 40 fok környéki... szerintem én sem fogok ma sokat aludni, mert ezen fogom idegesíteni magam, hogy mikor megy fel megint...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Évi:
a külső részt nyudodtan tisztíthatod, belül ha szükséges(gondolom vissza kell menni a F.O.G-oszt.ra kontr.), a szako.kitisztítja.

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Még mindíg Évi:
hogy állsz a reductillal, szeded még????????????és a kg mínuszoknál?????? :wink:
jajajaj, én négy kg visszahíztam, úgyhogy meló előtt még novemberben szedek egy 28-as , 10mg-os csomagot.... :? :? :? :? e nélkül képtelen vagyok 3 kg-nál többet leadni. :( :evil:

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Hajni!

Hááát, nem kell visszamenni, azt mondta a doki, csak akkor, ha nem javul. De akkor lehet, hogy inkább el kéne vinnem mégiscsak, hogy kitisztítsa?

Reductil: Nem szedem most, két havit szedtem be, úgyhogy stagnálok. Kb. 7 kiló ment le, aztán igencsak trehánykodtam, úgyhogy vissza is kúszott gyorsan másfél kiló. Na, akkor beijedtem, és leálltam a kajával. Lement 1 kg újra.
Úgyhogy most ott vagyok, mint amikor abbahagytam, de nagy erőfeszítésembe kerül. Szívem szerint folyamatosan kajálnék. Ami gáz, hogy újra nagyon keveset iszom... :? :?

Kép
kuha
 
 


Évi:
ha panaszmente-tünetmentes Gergő, akkor csak a tisztításért ne menj vissza, egyébként az élettani folyamatok tisztán tartják a hallójáratot!
de gondolom, a házio.is megnyugtat, és ha úgy ítéli meg fogja mondani, hogy lássa szako.


asszem el kéne mennem az ágyikó felé, férj nézi a céget, de én meg bekóláztam..... :?

szép álmokat!

Jaj, a Pannám szeme:
a szúnyog okozta a galibát, így most cseppentjük a rifát, meg a relestátot, én eddig még nem sok javulást láttam, de nagyon bízom.

az én operált szemem tök gáz, ha visszamegyünk kontrollra, valszeg küld immunológushoz, mert gőze nincs senkinek!!!-és mostmár a lencsére sem foghatják-, hogy miért gyullad be ölég brutál módon két hetente ez a szemem.havi két kupa szteroidos cuccos cseppet elhasználok rá, mert csak a szteroid szünteti meg.
a ......................m is televan a szememmel.
egyébként azóta ilyen bonyi, tünetes a szemem, mióta kezdődött a ptózis.(tavaly dec.)

tényleg mentem, csóközön!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Sziasztok,

Megjottunk Lyonbol es jelentem tuleltuk :lol: Bar voltak nehezsegek, Balazsnak tudogyuszija lett, de megoldottuk es mostmar jobban van.
Sajnalattal olvasom, hogy mennyi beteg baba van :lol:
Hajni-Evi-Csibb
Babaknak mihamarabbi gyogyulast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olvasgattam az irasokat, sajnos nem sok idom van, tele vagyunk munkaval meg keszulok haza :lol: :lol: , bar Air France mint mindig sztrajkot hirdetett oktober25-tol, milyen jo :evil: :evil: 27-en utazunk!!!!! Tok jo elorelatas, hogy ket gyerekkel le leszek blokkolva valahol :evil: :evil:

Benianyu
Kepek szuper jok es igen, Dani hasonlit a vizes haju kepen Benire, bar nekem kulon tetszik a kis furtos haja!

Csikken
Kitartas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bar Mat is a 37. heten szuletett es nem voltam ellennere a dolognak! :lol:

Minden babas mamanak meg jo terhesseget!

Evi
Hat ez eleg elgondolkodtato, amit irtal, mivel Balazsnak kb harom hete adok sima tejet-szoktatom mivel otthon ugysincs olyan tej amit itt iszik, es most hirtelen ez a horgos tudogyuszi!! Nekem is eszembe jutott, az osszefugges a tej es megfazasi tunetek kozott :shock: :(
Nem tudom! Annyira osszetett dolog ez es sajnos sosem egyertelmu! :cry:

Totka
Sajnalom a szemeddel torteno dolgokat! Remelem tudunk majd talalkozni :lol: :lol:

And
Nagyon erzekeny vagy mostanaban :lol: Biztosan a hormonok dolgoznak!

Zart topik
Hat, mar nekem is eszembe jutott, ugye eleg sok kepet teszunk fel, meg neha eleg sok magandolog szoba kerul! Amitol felek oszinten ez a pedofiles dolog, ami itt Franciaorszagban most nagyon elojott!! Sajnos otletem es tapasztalatom sincs a zart topik teren, de ha mentek, remelem nekem is szoltok :roll: :?: :?:

Most ennyi, ne haragudjatok, akinek nem irtam, de van vagy 5 oldal elmaradasom :cry:

Ja meg annyit, hogy Balazs is benne vana dac es hisztikorszakban, miota Lyonbol hazajottunk le sem lehet rolam vakarni, beleertve, hogy se nunu se nagyi se apa se senki nem jo neki, meg a WC-re is kovet! Eleg nehez vele, allandoan tesztel! :cry:

Ayse
Andris ennivalo lehet ezekkel a dumakkal es mivel Balazs is imad sutni-fozni, hat ellopom az otletet almas pite suteshez :lol: :lol:

Rokica
Micsoda kalvaria, bar szerencsere, hogy nem lett baj az esesbol

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Elnezest :evil: termeszetesen a mennyi beteg baba van utan nem a mosolygos fejet akartam tenni!!!!!!!!!!!!!!!, hanem ezt :cry: :cry:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Meg mindig en :lol:

Visszaolvastam egy kicsit, :lol:
And,
Orulok, hogy jo volt az uh-od es nem kell befekudnod! Viszont jobbulast kivanok a betegsegedhez!

Viki
Nagyon csini vagy!!! Petibol meg nagy motoros lesz :lol:
Balazs megtanult kvadozni a Mat regi elektromos kvadjan!! Azota le sem lehet rola szedni! :lol:

Hajni
Nagyon helyesek vagytok a kepeken es ezek a tortak :lol:

Marti
Hol tetted fel a szobarol a kepeket??? En nem lattam sehol sem :roll:

Juci
Jol olvastam Marci is beteg volt? Jobbulat neki is! Persze, hogy nem azert tetted Marcit bolcsibe, hogy nyugodtan legyel otthon :lol: Milyen otlet ez?? :shock: :?: Nagyon jo anyuka vagy, ehhez nem fer ketseg!!!!! Sokszor kell atelni meg majd meglatod az ilyen vizvalasztos kerdeseket, mierteket, de hidd el, jol nevelsz es a donteseidet sosem kell megmagyarazni szerintem!

Megann,
Apa fektetesen en csak nevettem!! Szerintem is kicsit szigoru vagy ferjjel :lol: :lol: Legalabb aludtak es nem buliztak! Egy apa sosem lesz anya! Legalabb el tudta altatni :lol:
Remelem a hasfajasod elmult es jobban vagy torokfajast illettoen is! Antibikat illettoen, ne aggodj en is szedtem egyszer Balazzsal, augmantint, emlekszem azt meg szoptatas alatt is lehet!

Ugy orulok, ferj felebredt vegre hosszu almabol es rajott, hogy Balazs mar nem baba! Szombaton elvitte magaval Mat focimeccsere es nagyon jol ereztek magukat! A kicsi meg teljesen odaig volt, hogy vegre ferfiprogramban vehetett reszt :lol: :lol:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Ayse,
Meg neked akartam irni, hogy megertem buszkeseged Lili irant! Annyira jo, ha az embernek ilyen gyerekei vannak!! Nagyon ugyes kiscsaj lehet! En tegnap voltam Mat tanarnojenel mert a lyoni ut miatt elmaradtam a szuloirol, hat :lol: :lol: en is buszke vagyok ra! Megvalasztottak (na ezt hogy mondjak magyarul :roll: :roll: )osztalykepviselonek, majd november kozepen lesz egy "targyalasuk" az igazgatoval :lol: :lol: es az eveleji felmeroje matekbol 96%-os es franciabol meg 89%-os lett! Ez nagyon jo eredmeny a tanarno szerint, benne van az elso 5 legjobb tanulo kozott! Viszont es itt Rokicanak is szol, franciabol ami rontott az a kifejezokepesseg volt! Elmagyaraztam a tanarnonek, hogy otthon eleg sokat beszelunk magyarul, valoszinuleg ezert van "de csak egy kicsi" lemaradasa franciabol! Viszont a tanarno csak megerositett abban, hogy igenis beszeljunk csak nyugodtan magyarul, majd bepotolja Mat a lemaradasat! Olyan rendes, vegre valaki, akinek orul Mat!
Na lelepek vegre :lol:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Sziasztok!

Kuha, Csibb, Totka, Aniko, And,
Jobbulást a gyerekeknek! Remélem és drukkolok, hogy már mindannyian kifelé menjenek a csúnya betegségből és hamar meggyógyuljanak!!!

Kuha,
Beütöttem a keresőben, hogy "tej + légúti betegségek" és több száz oldalt kidobott. Úgyhogy mindenképp van összefüggés, én is hallottam már korábban is.
Én azt gondolom, hogy Gergő nem biztos, hogy érzékeny a tejre, csak a betegsége alatt nehezen dolgozza fel. De inkább az orvos mondja meg, hogy mi a helyzet. Sikerült kicserélni a gyógyszert?
Daninak is folyik az orra és kicsit hörög már jónéhány napja, ezek után mi is le fogunk állni kicsit a tejjel, majd figyelem, hogy mi lesz.

Aniko,
Szörnyű lehetett, hogy pont akkor lett Balázsnak tüdőgyulladása, mikor nem voltatok otthon! Tudtad vagy csak akkor derült ki, mikor hazaértetek?
Gratula Mat dicséretéhez!!! És éljen, hogy a férj elvitte a legkisebb pasit is a focimeccsre. :)
Remélem, nem lesz sztrájk és haza tudtok jönni a fiúkkal!

Totka,
Nagyon kedves és megható az iwiw-es levél. :)
Hajrá fényképválogatás és szkennelés! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Csibb/Kuha!
Jobbulást a gyerekeknek! :( :(:(

A láz nekem is a nagy parám...ráadásul Lili előszeretettel lázas éjszaka - ami áll. természetes - és akkor az ember még kevésbé ura a félelmeinek....

Hajni!
Neked is!

Anikó!
Akkor viszont-gratula Neked Mathez és köszi! :D:D:D
Én is benne vagyok az iskolaszékben. Érdekelnek a belső ügyek is, szeretek nyüzsögni is :oops: és egy plusz info is nagyon érdekelt - amit itt nyílt terepen most nem osztok meg - és asszem választ is kaptam rá :D :wink:

Benianyu!
Nagyon aranyosak a fiúk és szuper az ajándék! :D

And!
Megnyílvánultam zárt topik ügyben: nem teszem le a voksom egyik mellett sem, vagyis legyünk pozitívak, mindkettő mellett igen. Én ugye valóban tag vagyok egy zárt helyen is, működik a dolog :wink: :D
Érzelmek: a hormonok sokféle csodára képesek :D:D:D
De ebben azért az is benne van, hogy az ember az éveivel együtt egyre tapasztaltabb és így egyre intelligensebb lesz. És az érzelmeit is egyre mélyebben át tudja élni... (szóval sok javulásra ne számíts :wink: :lol: ).
A gyerekeket meg el fogod tudni engedni, amikor kell, hiszen tudod...KEMÉNY CSAJOK VAGYUNK! :lol: :lol: Máskülönben éppen ezért jó, ha az ember párkapcsolata jó, sőt nagyszerű, mert mi (szülők) vagyunk egymás társai, a gyerek meg "Venég a háznál...", ahogy a rádiós műsor címe is mondja.


Maresz!

Briginek boldog születésnapot kívánok!

ayse
 
 


Természetesen Esztinek és Balázsnak is jobbulást!

Megnéztem a Fehér tenyér c. filmet (2006-os, magyar, a tornászok világa a hordozó terep). Az én interpretációmban a boldog gyerekkor mellett teszi le a voksot a karrierépítéssel szemben - természetesen nagyon sarkos történetbe ágyazva. Csak művészfilmrajongóknak! :wink: :wink:

ayse
 
 


Na lassan csak eszembe jut mit is akartam még... :oops: :oops:

Óriási gratula Beninek a focihoz! :D:D:D

ayse
 
 


Benianyu,

Koszi :) Sajnos igen, tudtam rola, en hivtam ki hozza a dokit is, mivel anyum es anyosom is elegge be voltak ijedve. szerencsere a haziorvosunk a baratunk is, igy egybol ki is ment hazhoz, es felhivott, hogy magyarazzam el anyumnak mi a teendo! Most mar csak nevetek, de nehaaaaaaaaaaaaaaaaa, na mindegy, fo, hogy vege!

Ayse
En is inkabb a felhotlen gyerekkort szeretnem a gyerekeimnek, de sajnos ebben a mai vilagban neha eselyunk sincs ra!! :cry: :cry: Valahogy annyira koraerettek mar a gyerekek!

And
Tegnap pont az egyik irasod jutott eszembe, amiben kifejtetted, hogy egyben jo, hogy Eszti imadja a bolcsit, de neha rosszul is esik, mert ugy erzed elszakadsz tole! Ugye valahol ez volt az ertelme, ha jol emlekszem??
Hat tegnap eleg kemeny probat allt ki az erzelmi vilagom! Az en ket eves kisfiam teljesen levegonek nezett es tudatosan elutasitott minden kozeledesemet, amikor mentem erte a dadahoz! Ugye lyoni utam ota le sem lehetett vakarni rolam, majd tegnap elvittem a dadahoz, ahol reggel vigasztalhatatlanul sirt, nem akart maradni, (de anyaval sem otthon) es este, ahogy megerkeztem, szaladt a dadahoz, olelve es bele csimpaszkodva, hogy pedig o ott alszik nala, nem kell anya es uvoltott, amig haza nem ertunk! Persze utana alakult a dolog, de ma reggel megint nem akart anyaval maradni, persze sirt a dadanal is es nem tudom, mi lesz este!
Remelem nem okoztam neki nagy traumat ezzel a 4 napos uttal, annyira furcsa a viselkedese! Mintha haragudna, ugyanakkor teljesen elveszett, ha nem vagyok vele! Annyira faj a szivem es mar elore felek, milyen lesz ma delutan, ha megyek erte!

Meg1
Benianyu es Ayse
Ha nincs otthon ferj, hogyan oldjatok meg a leckeirast???

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Ayse,
Köszi :)

Aniko,
Remélem, Balázs visszaszokik a kerékvágásba, reggel nem fog sírni és délután meg szalad hozzád. Kicsit biztos megzavarta ez a 4 nap, de majd helyre fog állni. Drukk!!!
Beni még ovis (évvesztes), majd jövőre nyilatkozom leckeírás ügyben. :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Benianyu,

Buta vagyok, egyebkent eszembe is jutott, hogy Beni meg ovodas, miutan elkuldtem az irasom :lol: De szep idok is voltak azok! Most szerintem a harmadik eleg komoly lett, rengeteg kell tanulniuk, bejott a foldrajz, biologiai ismeretek, jogi szabalyok :roll: :shock: , tortenelmi ismeretek, hat van mit tanulniuk :oops:
Elfelejtettem irni, hogy az autopalya nagyon jo ajandek, Balazs is imadja!
Uj lakasrol kep??

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Anikó!
Vagy az ölembe ül Andris és miközben nézem, mit csinál Lili, markolókat rajzolunk, meg buszt, meg villamost, meg teherautót vagy leül és ő is nézegeti a könyveit...naná, hogy markolósat! :lol: :lol:
különben azért örülök, hogy ez így működik, mert így ő is beleszokik, hogy van feladat és akkor oda kell ülni és megcsinálni, meg valahogy olyan családias hangulat is van... Azért persze knnyebb, ha a férjem ithon van és játszanak...

Balázsnak biztos nehéz volt a 4 nap, de majdcsak visszaszokik...a szülők büntije a "mulatságért" meg kell, hogy legyen! :wink:

ayse
 
 


Kuha,

Nem is tudom hol kezdjem.

Szóval egyrészt én nem kezdenék Gergőnek most egy antibio kúrát csak azért mert egy kicsit hurutos a füle, ha más tünete nincs. Nálunk is így kezdődött a baj, picit pirosnak látták Zsuzsa torkát, egy picit köhögött (így utólag azt mondom, a tejtől) és hányt esténként (a tej után). Mivel ő rosszul tolerálta az antibiotikumot, ezért meg kellett szakítani neki, ami azt jelentette, hogy a gyengéket kiirtotta, az erősek még maradtak. Ekkor kapott egy második antibiot, amit már kihányt, ez is kiirtotta a leggyengébbeket amiket bírt, és ezáltal maradt egy bazi erős, rezisztens baktériumtörzs amit csak a kórházi antibiotikumos kéthetes intravénás antibiotkiumkezeléssel tudtak kiirtani, abból is csak a másodikkal. Szóval nekem most csípőből az a reakcióm, inkább vond meg Gergőtől a tejterméket egy-két hétig, figyeld meg hogy maradnak-e a tünetei, és akkor még bőven ráér az antibio - természetesen csak akkor ha nincs mellé más tünete mint pl láz, fülfájdalom, ilyesmi. De ha csak azért kapja az antibiot mert kicsit köhög és kicsit hurutos, ezért szerintem túlzás magában is az antibiotikum, plána ha úgy érzed, más oka is lehet.

A vizsgálat amire beutalni készül téged az orvosod nem feltétlenül mutatja ki a táplálékallergiát, mivel többfajta mechanizmus is létezik ami által a szervezet allergiás reakciót produkál, és a vérvizsgálat a sok közül csak egyet ismer fel. Zsuzsának is negatív lett a vérvizsgálata. Az allergia EGYETLEN tuti biztos vizsgálata a megvonás-visszaadagolás, ezt otthon is meg tudod neki csinálni.

Persze ezt könnyebb leírni mint megcsinálni. A lényeg az, hogy egy ideig (egy-két hétig, vagy amíg a tünetei elmúlnak) irts ki mindennemű tejterméket az étrendjéből, ebbe beleértve a vajat, tejfölt, sajtot, túrót, joghurtot, nemcsak a tejet magát. Sőt, még a tápszert is, ha kap még. És két hét vagy akármennyi idő mentesség múlva adjál neki újra tejet, és figyeld jól meg, előjönnek-e a tünetei. A kórházban is ezt csinálják, ez a terhelés lényege, csak ott nagyon óvatosan teszik, kis adagokkal kezdve.

Anddal nem értek egyet a tejcukor érzékenység témájában. Én úgy tudom, az egy emésztési probléma, tehát emésztési zavarokat okoz mint pl puffadás, hasfájás, hasmenés. De köhögést és bőrtüneteket nem, ha jól tudom... És mivel emésztési (nem immunrendszeri) probléma, ezért a tünetek elég hamar, a "bűnös" étel fogyasztása után max egy-két órával jelentkeznek. Az allergia ellenben kiválthat azonnali reakciót (általában fulladás vagy bőrtünet), pár órán belül reakciót (általában emésztőrendszeri tünet), vagy egy-két nap után (általában légúti vagy bőrtünet). Mivel az allergia tünetei nem azonnal jelentkeznek, ezért fontos a megvonásos étrend, hogy tudjad hogy pontosan mikor adagoltad vissza neki a gyanított ételt, és utána viszont figyelni kell akár 1-2 napon át, hogy produkálja-e a tünetét.



Zárt topik:

Leírtam a véleményemet, de természetesen ha a többség úgy dönt, szeretnék veletek tartani. Nem lehetne azt hogy legyen egy zárt topik IS? Vagy most már sokat akarok? Hátha megmaradna ez is. Nem?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan visszaolvastam, de már hulla fáradt vagyok.

Azért egy-két mondatban reagálnék.

Először is, köszönjük a jókívánságokat, és a véleményeket is.

Benianyu!
Utána nézek én is ennek a párosításnak a keresőben, de ma már tuti nem!

Róki!

Köszi, hogy ilyen részletesen leírtad, bár nem nyugodtam meg.
A lényeg, hogy ugye a múltkori után,(amikor is a fülét gyógyultnak nyilvánították) maradt Gergőnél az elég erős hurutos köhögés, főleg reggel és este.
Nos, kb. két hete az esti lefekvés előtti tejivást sikerült teljes egészében kiiktatni, nem is hiányolja szerencsére.
A reggeli, ébredés utánit azonban nem sikerül, és félek, nem is fog sikerülni. Egész egyszerűen azért, mert ahogy felébred, rögtön, és azonnal követeli a tejet, és szívszaggatóan sír, (szinte könyörög), ha nem kaphatja meg.
Sajnos nálunk más kísérője is van most a dolognak, tegnap és ma egész nap lázas volt, és a fülét is fájlalja. Azt viszont látom rajta, hogy nem folyamatosan fáj neki, hanem szerintem alkalomszerűen bele-bele nyilalhat, mert akkor mondja, hogy "jajjjaj, jajjaj, anya" :cry: és fogja a fülét.
Ja, és ma is folyt neki valami trutymák belőle, csakúgy, mint tegnap.
Hányni ma nem hányt, csak tegnap kétszer, és mondom, ez a túrós valami jött belőle. Erre a gyerekdokink tegnap este azt mondta, hogy valszeg ráhúzódott a gyomrára is egy picit, ami miatt felbolydult az emésztése, és nem úgy emészt, ahogy kéne.
Szóval nem tudom, tuti, hogy azért valami lehet a fülével, úgyhogy elkezdtük az újabb antibika kúrát.
(Benianyu! Meg sem próbáltuk a másikat beváltani, mert örültünk, hogy kiderítettük, megtaláltuk, hogy melyik az ügyeletes gyógyszertár reggel, Robi el is rohant, és persze a másik, amit már tegnap kiváltottunk, eszünkbe sem jutott... :lol: :lol: Arról meg végképp ne beszéljünk, hogy a fele gyógyszer nem volt a gyógyszertárnak, úgyhogy vadászhattunk mégegy ügyeletest... :twisted: :twisted: :twisted: )
Na, szóval itt tartunk... Azt hozzátenném, hogy a múltkori fülfájásos dolog óta figyelem csak ezt a hurutos köhögést, és ez is csak azért lett furcsa, mert az tűnt fel, hogy mindig akkor kezdi el, mikor reggel és este megitta a tejet. Napközben soha nem köhögött.

Na , azt hiszem, holnap este belevetem magam a témába rendesen!

Most búcsúzom, jó éjt nektek!

Csibb!

Fannival mi újság? Jobban van már?

Kép
kuha
 
 


Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

http://www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra
 
 


Kuha:

Próbáld meg a rizstejet vagy a zabtejet, hátha elfogadja. Szinte minden hipermarketben lehet kapni, meg a DM-ben is. Hátha elfogadja azt reggelire.

Ha a tejre gyanakszol, mindenképpen érdemes megpróbálni kiiktatni az étrendjéből, majd egyszer szúrópróbaszerűen adni neki, hogy köhög-e, hány-e tőle. Főleg ha az antibio után sem múlnak el ezek a tünetei.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezés, hogy megvagyunk csak megint betegen.
Léna tegnap estére belázasodott, a köhögése továbbra is fennáll(de neki tuti nem a tejtől szerencsére, hanem még az előző betegség hozadékaként).
A dokinéni mostmár kiirta az antibiotikumot neki :(
Nekem meg sikerült összeszedni egy légcső gyulladást, úgy fájt éjszaka az egész mellkasom meg légcsövem hogy azt hittem elpatkolok.
Kiirták az antibiotikumot nekem is, de még van 1-2 türelmi napom hogy javul-e...

hát ennyi... :( :(

Visszaolvasgattam..de most eléggé le vagyok lassulva meg minden úgyhogy most bocsi de nem tudok reagálni.

de azért majd jövök.

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Megann,

Gyogyulj meg te is es Lena is minel hamarabb!!!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Megann!
Ezek nem jó hírek :(
Jobbulást!

Anikó!
És Ti hogy tanultok?

Mi:
a szomszéd kutyái kijárkálnak és most már támadósak is lettek (puli, az előző kutyával is ez volt a hlyzet :(). Tegnap majdnem nekiugrott a nagyobbik Lilinek, ma meg Andrisnak. A mi kertünkbe is bejönnek, itt sem lehetünk biztonságban és ráadásul tele is szarják, már bocsánat a kifejezésért. Ma pofán is legyintettem, amint másodszorra próbálta letámadni Andrist, amikor a séta után hazaértünk. Ez arra jó volt, hogy aktuálisan nem mert utánunk bejönni a kertbe. Azt hiszem megint lesz egy kínos beszélgetésünk, mivel a férjem egyáltalán nem vállalja a konfliktust :(:(:(
Végül is én már úgyis hp számba megyek... :roll: :twisted:

ayse
 
 


SZiasztok!

Minden beteg babának ésmamának jobbulást kívánok! (Léna, Gergő Megann, Balázs, remélem nem hagytam ki senkit :oops: )

Ayse!

Hát, nem lehet kellemes, hogy a saját kertetekben félni kell a szomszéd kutyájától! :( Asszem én férjem már elrendezte volna a szomszédot is (de lehet én is) :oops: :wink: Sok sikert az elbeszélgetéshez, remélem hatásos lesz!

Hátnem lefelejtettem, hogy mit akartam még :roll:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Ayse, ez tényleg marha kellemetlen. Fura is, hogy magától nem jön rá, hogy tennie kellene valamit.
Nálunk is nekem kellene megbeszélnem, mert férj olyat mondanat, hogy egy életre összevesznénk a szomszédokkal.

Megann, jobbulást nektek. Nehéz lehet várandósan, betegen, egy beteg gyerekkel.

Kuha, remélem, mihamarabb a végére jártok ennek a tej-köhögés összefüggésnek. Illetve remélem, nincs összefüggés.

Lányok megint a dadusnál (akit mamának hivnak, hiszen nálunk sajnos ez az elnevezés nem foglalt :) :( ). Julcsi már várta, hogy menjenek és Anna is nagy mosollyal érkezett meg hozzá. Nekem meg dolgoznom kellene, úgyhogy megyek is.

KépKép

KépKép
majola
 
 


Kuha
Köszönöm kérdésed, jobban, de nem jól. a hányásnak vége, most napi egy híg széklete van, és sajnos továbbra is lázas, bár ma már voltak 37,5-ös periódusok is, de volt sajnos 39 is... :?
azért a kedve mindenképp jobb, és kevesebbet is alszik napközben, úgyhogy mindenképp javulást diagnosztizálok! 8)

Megann
Jobbulást nektek is!!! ez tényleg kemény lehet! Én már úgy unom a bezártságot, és most, hogy Fanni is jobban van, már ő is... Kezdek kifogyni az ötletekből, amivel szórakoztatom... :?

Ayse
Hajrá, csak keményen!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?