Új privát üzeneted érkezett!

Ja... és eladjuk a Peg Perego Classic kocsinkat (meggyőztem a férjem, hogy csak benne áll a pénzünk és ki tudja mikor jön a következő baba... )

20e pénz, marha jó állapotban van, majd fényképezek (régen felpakoltam a PCO-s topikba, megpróbálom megkeresni a képet).

Ja. Ez a kocsi szerintem tipikusan nem városba való (ld. nem bolygósíthatók a kerekei) viszont szerintem semmi sem tud elromlani rajta, extra jó a rugózása stb. Van hozzá egy hatalmas mózes (mi ezt használtuk utazóágynak) és sportülés (azt soha nem használtuk de akitől vettük az is csak néha amikor belerakta az autós hordozót:)

Szóval göröngyös utakhoz, terepre ideális kocsi - ja, és nagyszülőkhöz altatáshoz (nálunk egyébként ez volt még a funkciója... ahhoz tökéletes volt)

Sajnálom ezt a kocsit de egyrészt benne áll a pénzünk másrészt foglalja a helyet. Max. ha jön a kistesó akkor megpróbálok levadászni valami hasonlót.
Vendég
 


Na megtaláltam egy régi képet róla... (egyébként igazából a mi környékünkön is ilyen kéne a terep miatt de ahhoz tól drága, hogy a közös tárolóban tároljam így bukta...) (van hozzá lábzsák meg a mózesre is valami védő izé télre, nyáron meg be lehet állítani szellőztetősre és a háttámlája is megemelhető)

Kép
Vendég
 


(ja... mi anno azért nem használtuk, mert még terhesen tök jó volt eldönteni, hogy a váz majd megy a közös tárolóba a mózest meg majd felcipeljük a gyerekkel... aztán egyszer megpróbáltuk megemelni és úgy döntöttünk, hogy nem fog menni... ha meg külön visszük fel Lillát akkor nem marad kezünk pl. egy bevásárlás után a cipekedéshez így ugrottak a tervek... )
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Tali sajna nekem nem megy :cry: :cry:
Majd gondolok rátok!

Kavicska és Monácska gratulálok a pocilakókhoz!
Ügyes gyerekek,hogy nem húzzák a szülők idegeit!
Nem tudom mi melyik táborhoz tartozunk, de kezd izgalmas lenni :)

Lara Te milyen táblával lettél készen?? Vagy nem jól értettem?

Lányok én tegnap fogdokinál voltam, nem szívesen járok de évente megengedek egy kukkantást..most talált egy pici likat és szuri nélkül betömte :shock: igazi hős vagyok :lol:
Egy fogorvost azért kedvelek :wink: :D

Ma pedig belgyógyon ücsörögtem pár órát
Szörnyű ami a körzetünkhöz tartozó intézményben van
Várakozásom alatt , véletlenül pisilnem kellett, elmerészkedtem a wc nevezetű helyre...az ajtók nem zárhatóak, így mikor a folyosóról beléptem egy idős nénikét láttam aki épp pisilt, aztán a csempék vastagon koszosak, minden mozdítható tárgy ellopva ,még a wc ülőke is :x :evil: . A portán jeleztem felháborodásom, pont egy takarító is ott volt de csak pislogtak.
Aztán végre behívott a doki, első kérdés: szedek e gyógyszereket?, én erre természetesen az igazat válaszoltam , letrox és merckformin. Kicsit kikelt magából, hogy terhesen miért szedek metet...próbáltam magyarázni de se ő se én nem engedtem..így szó nélkül megvizsgált és mindenféle magyarázat nélkül papírokat nyomott a kezembe és viszlát..
Lehet néha bölcsebb lenne ha hallgatnék. :roll:
Bár nem szándékozom ide visszatérni :evil:
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsánat a betolakodásért, egy jótékonysági felhívást szeretnék közölni Veletek!

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005
kkriszi
 
 


Gratula a topik legújabb kislányához,és kisfiához!!!
(Ada épp ordít,mint egy fába szorult..tiszta hiszti,úgyhogy ennyi)

KépKép

KépKép
okr
 
 


Mai sms1 Beetől:

Szia Lafi!Ma hajnalban megszületett Jáksó Gergő. Paraméterei: 38 gramm, 49 centi. Természetes úton születetett. Kb 3 hét múlva jutok net közelbe sajnos. Szülés: hát nem volt könnyű, 6.5 óra alatt. Méhszáj puhítással, oxigén utánpótlással, oxitocin infúzióval, kéjgázzal, koktélokkal tarkították a szülésemet.

Sms2:
Puszi mindenkinek! Gratulációt köszönjük!Toxémia ide vagy oda, készenlétben álltak császárra, s mégis hüvelyin kellett szülnöm.

Mellékelt egy képet a babáról,de azt nem tudom feltölteni....majd rak fel!Amúgy meg gyönyörű baba!!!!

jó egészséget és boldog életet kívánok nektek ismét!!!!


Okr, te jössz! :wink:
Vendég
 


3800 gramm...
Vendég
 


Bee nagyon-nagy gratula nektek! Remélem gergő feledteti majd veled a szenvedéseket! Várunk mielőbb.

Csakegy azért 12+ 2X3 óra alvás az 18 óra. ennyi hét hónaposan azért kis túlzás, ne lvárj ennyit lillától! Akkor mikormöntené neked ki az olajat, meg mikor feledezne fel?merthogy az evés is jópár órát elvesz az életükből... :lol:

Jujj honnan van ez a szupi dzsungeles bordűr??? Légyszi -légyszi áruld el!!! nagyon tetszik. rajzoló és festőképességem megakadt egy három éves gyerek szintjén. a gimiben mindig diszkrét röhögés kísérte a táblarajzaimat, de megengedtem... :lol:

jelentem ramival reggel tíztől délután 4-ig sétáltunk, meg a két baba, de gergő egy fél szál hisztit sem nyomott le! :wink: :lol: csak akkor nyekegett, mikor nálam maradt, mert rambóka elment vásálni, de akkor érthetően és tisztán nyafogta hogy :ana, ana, inni, inni. mert szomjas lett a sós kiflire. úgyhogy ezt nem számolom, mert igaza volt.! :lol:

Lányok tábla jó ötlet, babák korával meg minden, de ki vállalja? :roll:

Ella súlygondokat sajnálom! :( Írtad nem lehet éhes, nem tudom johanna sokkal többet evett...lehet mironnak is több kéne. egy idő után a reggeli és esti anyatejet nem számoltam kajának, mert látszott, ez már csak nasi és csócsa, de nem lakik tőle jól...

Lányok ! Taliban nagyon benne vagyok! nagyon kiváncsi vagyok, babákra, pocakokra! Ki ér rá? Hányan lennénk 27-én szombat kora délután?
merrt ha belefér a létszám, lehetnénk nálunk is, kényelmesebb lenne, a babák miatt, bármikor lehetne szoptatni, pelenkázni, mászni letenni a földre...sütit meg hozhattok a cukiból magatokkatl!

Mona gratula akislányhoz! kavics itt is gratula!!

ja még egy csajok. 5-6-7 hónapos babaának sztem éjszaka csak vizet. higgyétek el. nálunk nagyon bevált. ha cicit kap egy rossz szokássá rögzül. vízét megtanulja egy idő után nem érdemes felkelni. ha meg igen, akkor tényleg szomjas.

és minél előbb külön szoba, ha meg lehet oldani.

itt pécsen mikor johanna velünk alszik egy szobában, az első éjszakát még végigalussza, másodikon 3x kel, 5. éjszaka már magam mellé kell vennem, mert számolni sem lehet. otthon jópár nap, mire visszaáll, és megint egy mukk nélkül végigalusszaa 12 órát.

Rami gergője is azóta alszik, hogy külön szoba. és azt figyeltem meg, annak nem mvolt alvásgondja, aki nagyon korán külön tette a babát, pl. almodo, zsizsik.

én harmadik gyereknél ennyit fogok újítani, ha összejön, hogy 3 hónaposan külön szoba. vagy legalábbis gyerekszoba tesókkal, de nem a mi hálónk. a tesók nme fogják zavarni, a kisgyerekek alszanak mint egy darab fa.

Vöcsök hogy vagytok?

Én már megint beteg vagyok, ma már a hangom is elment.

Rambóka melyik blúzt vetted meg végül? vagy egyiket sem, marad a ruha gyöngyökkel? gergő nem kapta el tőlünk?

Kép

Kép
rejo
 
 


Hali

Csakegy

Sztem mindent amit lehet,meg amit megeszik,néha még azt is amit nem(nyalás jégkrém,süti :oops: :lol: )(imádja)
Gyümőlcsből mindent,simán max.uzsira,babakeksszel,,rizzzsel,gabonákkal,húsival,
Tejpépek,,,milupát szeretem,sztem sokkal finomabb.
főzik:répa ,brokkoli,sűtötők,sóska,,,csináltam neki borsót+zölbabot...nem ette meg,pedig tök fincsi volt :?
Úgy csináűlom h a gyümis húsokat,bébikajába veszem,a zöldséget meg csinálom,Drága nem eszi meg a boltit,semmilyet,öklendezik :shock: :lol:
kb ennyi,,ezeket variálom egymással.



Kincsem
Sajnos nagyon sok helyen, ilyen körülmények vannak.
A doki meg ne érdekeljen,nagyobb orvosok mondják,h lehet szedni terhesség alatt,akkor meg?!


Bee-nek +Gergőnek nagy gratuláció ésa sok boldogsát kívánok.. :)

Rejo
200ml szoktam csinálni az elejét nagyon eszi,aztán a felénél tömni kell, mikor elfogy akkor meg sír :? .szóval passz,olyankor még adok neki cici.próbálok neki többet adni ,majd meglátjuk.+azért rakom cicire is,mert télnyleg fogyóban a tejcsi,1 l laktoherbet iszok naponta,lényeg adom am í g birom.

A külön szoba tuti megoldás lenne,sajna nem tudom megoldani :evil: ,talán már jövőre :)

jobbulást,jöjj vissza hangocska!!! :wink:

Kellemes hétvégét.
pussz
Vendég
 


BEE-BEE!!!

Gratulálunk!
Kir és a Tibijei :wink:
Sok pussz!

Kép
k.ir
 
 


csakegy

eszembe jutott még pár kaja
paradicsomos b. hallal,,gesztenyés-almás husi,
+van 7 hós kortól gyümis joghurt ,azokat is nyomatjuk.

szép lassan add majd Lillának az ételt,nekünk fájt a hasunk mikor vezettem be a hozzátáplálást.4 hóssan kezdtük gyümikkel alma stbb...kb ,5 hónapossan meg 3-4 naponta adtam új ételeket.

na megyek mert jön apa,,,szombati dolgozás :x
Vendég
 


Bee: HATALMAS GRATULA!!!! Sok Boldogságot kívánok Nektek :)

Rejo: én több helyen is láttam ebből a típusból, de csak rendelésre hozzák mert bazi drága (5000 Ft 5 méter - én a TTL-ben fényképeztem ezt a Könyves Kálmánon). na ehhez képest tegnap elmentünk a frissen nyílt Bauhaus-ba és ott egyrészt VAN raktáron, másrészt csak 3000 Ft... úgyhogy én a mesésből azonnal vettem 2 tekerccsel (nekem az tetszett még nagyon és majd azt kombinálom hatalmas fákkal stb.). Állatkertes bordür biztos, hogy volt meg még vagy 2-3 féle a drágábbik fajtából (de mind 3000 alatt!!!) - ezek a marha széles bordűrök, szerintem 24 centinél szélesebbek... Ami esetleg még érdekelhet, hogy ott láttam olyan matricát amit ha nem lennék bevállalós (ld. pingálás) akkor tutira megvennék. Kb. egy méter magas fa (tök jól néz ki), jó nagy állatok (bárány, kutya - nagyon jó fejek) stb. Nem tudom hány darab, de ha bevállalsz egy kis festést (ld. dombot festeni esetleg hegyet amire felpakolod az állatokat) akkor egy egész falat meg lehet ele tölteni - na ez 5000 Ft volt. Jópofa gyerekszobába való szőnyegek si voltak de az máshol is van ennyiért. szegni viszont csak jövő héttől tudnak majd.

Jajjj... nagyon kéne a külön szoba... A vizes tippet köszi, ma éjjel kipróbálom!!!!!!!!! (tegnap éjjel nem kapott egyszer cicit... azt a bazi nagy hisztit... végül az apja megfogta és rászólt, hogy elég legyen, indíts aludni... erre elhallgatott... azt hittem lehidalok... Ja... és cserébe reggel miután felébredt nem kezdett el azonnal üvölteni mint az utóbbi hetekben mindig hanem CSENDBEN játszott 1/2 9-ig. Döbbenet. Úgyhogy elő is készítem a vizes cumisüveget :)

Tali: nekem tökéletes lenne Nálatok (merrefelé?) Remélem más is csatlakozik!

Ella: hű mennyi mindent eszik már... azt hiszem nekem is bele kell húzom a kajakészítésbe...
Vendég
 


Ella: na igen, Lilla hozzátok képest 2 hónap lemaradásban van (ld. ő 6 hónaposan kezdett hozzákajálni)... (viszont eddig még nem volt olyan kaja ami ne tetszett volna neki:)))
Vendég
 


Na szóval mi ezt vettük meg... Állat jól néz ki élőben... Remélem jó nagyokat lehet majd mesélni róla :) Már csak azt kell eldönteni, milyen magasra tegyük... mert csak úgy van értelme ha hozzáfér Lilla - az meg ugye azt feltételezi, hogy max. 1 méter magasan lehet az alja....

Szerintetek?

Kép
Vendég
 


Vendég
 


na.. azt hiszem valahogy így fogom felpakolni - csak a miénk nem ilyen magas úgyhogy alul simán befestem zöldre a falat ) olyanra mint a bordür alja)...

Kép

Bocsi, ha elrasztalak ezekkel Titeke csak gondoltam hátha jól jön valakinek...

Na de most eldugulok :)
Vendég
 


Találkozó: rájöttem, h kicsit sok találkozóm lesz szombaton :twisted: De sebaj, csak szegény fiamat sajnálom, akit egész nap hurcolászni fogunk körbe-körbe a városban. Az ő szempontjából tutti a legjobb lenne egy otthon, bababarát környezet. Ezért aztán Rejó, nem is nagyon ismerlek még, de pártolom az ötletet, h Hozzád menjünk! Nem baj, legalább megismerlek! :lol:
Rambóka, jól értem, te Pécsen laksz? :( Gyere, ne foglalkozz!

Táblázat: azt nem kellene naponta teszegetni, csak elkészíteni s mondjuk havonta frissíteni.

Csakegy: babakocsi ügyben köszi a felajánlást, az is lehet, h élni fogunk vele. Egyelőre azonban úgy néz ki, h lesz egy kölcsön-kocsink. Ha az nem jön be, akkor majd zargatlak. Jó?

És mint PCO-s gyereknevelési nehézségre, megoldást keresek a következőkre: én nem adtam a fiamnak még egyetlen szem cukrot sem, lisztet sem. Nos, az van, h a drágám nem izik tejen kívül SEMMIT. Sem izet, sem teát. Egyszerűen nem hajlandó kajálás után semmitsem meginni. Már a zöldségleves levét is próbáltam, de áh, dehogy. Ha kicsikanállal betöltöm a szájába, akkor ő vigyorog és a tulsó sarkán a szájacskának kifolyik. A csőrös csuporját rágja, pohárkába bele akar nyúlni, a száját összeszorítja, nehogy az istenér bele menjen valami, cumisüvegből is csak 2t húz, mire r
jön, h ez nem tej...
Próbáljam meg megcurkzoni a teát? Merthogy eddig úgy gondoltam, egyelőre ne cukrozzunk. Doktornő szerint nem baj, hogyha nem iszik, a levesében (ami tkp. pép) van lé, és a gyümölcsnek is van leve, a tápot is tejel vegyítjük, szóval dokinéni szerint csak kínálgassam, egyszer csak megeszi...

No, mit tegyek? Cukrozzak? Nem akarok cukrozni... Vagy ez túl elszáltt ötlet, h nem akarok cukrozni? Sztem nem vagyok nagyon elszállv, MÉG nem akarok cukrozni...

Mondjátok meg mit tegyek, ez így tovább nem mehet... Ma szétröhögtem az agyamat ezen:
http://subba.blog.hu/2007/10/14/lukacs_ ... a_sirjaban

Minden jót!
Kir

Kép
k.ir
 
 


Külön szoba: az nekünk nincsen :( pedig már jó lenne. Tibike sokszor van, h eljátszadozik valamivel, felveszi a játékokat maga körülről, beszélget velük, elvan... aztán meglát engem és rögtön elkezd nyávogni. Szóval már bújdosok előle az egyetlen szobánkban. Most valami függönyön gondolkoom, vagy mittudomén, hogy valahogy leválasszunk egy sarkat a fiatalembernek...

Kép
k.ir
 
 


Bee nagy nagy gratula!!!
Jó egészséget és minden jót a családnak!
Vendég
 


Hi!
Bee!!!
Gratulálok!!! :D :D :D :D :D

Csakegy!
Lilla szobája nagyon tutti lesz ezzel a dekorral!!!

Kincs!
Nem értettél félre semmit sem.
Pcos weben a statisztikához kitöltöttem az excel táblázatot.

Kép
lara26
 
 


Lara, mi volt ma?????

Nekem

Bpd 7,97
Fl 5,26
Ac 24,44 (Has)
Tad 7,38 (mellkas) 7,38
Ofd 9,26 (homlok és tarkó közötti táv.)

1281 grammos.

Egy élő magzat, lepény hátul tapad. Koponyavégű fekvés. Az átlagosnál árnyalattal több magzatvíz. Norm flow.

A magzatvíz azért több szte, mert ezen a héten nem diétáztam és rögtön meglátszódik...lusta voltam, sajnos.

És nagyon kukis!!!És szégyenlős. Olyan pózban volt.mint aki bukfencezni akar, és a kezeit és lábait a feje elé teszi. A kukac rögtön látszódott, a fej meg...hát összesen 2 percre tán.
Vendég
 


lafead: Gratula Hunor babához!! Képek? Szeretnénk mi is látni a kukacot... :D
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Csakegy én ezen a linken nem látom azt az édi dzsungelest.

Bauhaus az mit jelent? Küldenél nekem priviben pontos címet és nevet?

Meg azt a könyves Kálmánost is, pontosan címmel, mert ha csak ott van olyan édes dzsungeles...

de nem tudom hova tudnám tenni, lehet nálam is csak álom marad, mert olyan pici Johanna szobája, hogy a komód betakar egy teljes falat, aztán a kiságy a másikat, és marad az a jtó me4g az ablak, szóval nem látszana semmi a bordűrből..

dominak kicsit nagyobb a szobája, az az űr meg űrhajós nagyon tetszene neki... lehet télapóra ez lesz az ajándéka...

csajok ha tényleg komoly a atali jövő szombaton, gyorsan írjátok meg ki jönne, és kit érdekel, hogy tudjam elférünk-e nálunk.

Kép

Kép
rejo
 
 


Lafi!
Képeink még nincsenek Laráról.

BPD:8,3cm
HC: 29,4cm
AC: 27,58cm
FL: 6cm
OFD:10cm
Placenta: mellső fali I
AFI: norm.
súly: 1800g
subcutan réteg: norm.

Kép
lara26
 
 


Lara, szép nagy babóka!!!!!!!!!!!Várom a képeket!!!!!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Kicsit le vagyok maradva! :oops:

Bee!

Gratulálok Gergőhöz!!!!

Lafi!

Grat a kis kukacoshoz! :D
Félő, h. a kis pelerinek még egy darabig a szekrényben maradnak! De majd a következő! :wink:
Árnyalattal több magzatvizen ne parázz!!!!

Lara!

Kislara is növöget rendesen!!! :D

Csakegy!

Nekem ez a legutolsó tetszik legjobban, ez a városos.
Csak az a kérdés, h. ezek lemoshatóak, vagy víz hatására foszlanak ill. felpúposodnak?

Kir!

Még véletlenül se cukrozz!!!! Rá fog jönni, ha szomjas lesz, h. a víz is iható!
Gergő sem akarta meginni a vizet.
Én bébi gyümölcslevekkel kezdtem hozzátáplálni és a gyerek megszokta, h. azt issza. Onnantól nem volt hajlandó vizet inni!
Hosszas melóval sikerült csak róla leszoktatni úgy, h. a levet egyre jobban hígítottam vizzel, de kínszenvedés volt!
Volt olyan, h. éjjel képes volt 1 órán keresztül sírni, amíg nem tettünk még egy kis gyümölcslevet a hígítottba! Azt hittem már sosem fog tiszta vizet inni! Hetekig stagnáltunk a 20 ml gyümölcslé/260 ml víz hígításnál és nem tudtunk tovább lépni, mert hiába volt teljesen vízízű, ha ez alá mentünk nem itta meg!
Aztán jött a nyári kánikula és a gyerek rátért a vízre, de csak és kizárólag este volt hajlandó inni. Nappal már horpadt a kutacsa, de akkor sem volt hajlandó inni, este lefekvéskor meg egyben lenyomott 260 ml-t, majd éjjel ébredve párszor még valamennyit.
(Ekkor tértünk át a Huggiesre éjszakára, mert a Liberó nem volt képes ennyi folyadékot magában tartani! :shock: )
Aztán rájött, h. nappal is lehet inni. Mostmár mutatja, h. kér inni, este éppen csak szlapál egy kicsit.
Szóval be fog állni Tibike is idővel.
De ne felejtsd el, h. arról a rossz szokásról a legkönnyebb leszoktatni a gyereket, amire rá sem szoktatod! :!:

Most megyek, mert úgy tűnik tényleg jön a foga! Nem bír elaludni!
Bezselézem! Tegnap jó volt!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Na gyorsan... a városost azt csak azért tettem be, mert a fal alján van, jó magasságban... ilyet itthon aranyáron adnak - adnának ha lehetne kapni.... (az e-bayen 7EUR/tekercs csak senki se hajlandó Mo-ra szállítani)... na majd egyszer... addig marad ez a mesés tapéta...

rejo: Bauhaus - most nyílt Dunakeszin a Decathlon mellett van, a TTL pedig a Népstadion után rögtön jobbra (néhány perc kocsival) - a Lágymányosi híd irányában.. A TTL-ben bazi nagy katalógusokból lehet válogatni - de ha jól sejtem ez máshol is így van..

Tali:

rejo
k.ir
csak1
?
?

(rejo: merrefelé lax? Csak mert ha mondjuk valahol Budán akkor lehet, hogy nem merem bevállalni... kocsi nem lesz úgyhogy kenguruzok)
Vendég
 


Kép Kép Kép Kép

Kép
lara26
 
 


Lara, neketek is pont úgy áll a gyerek,mint nálunk!!!A feje előtt a keze, hogy véletlenül se lehessen jól látni....édes!!!
Vendég
 


Sziasztok!
Lafi!
Lehet, h Hunor és Lara CB-n beszélnek egymással. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lara kuckó:
Kép Kép

Kép
lara26
 
 


Húúúúúúúúúú Lara, széééép nagy pocak!!!!!!!!!!!!!Te jó ég!!!!!!!!!!És mekkora lesz még ... te szegény.......tényleg csak azt veszi ajd észre egyszer a párod, hogy leborulsz a székről...iszonyat nagy a pocakod!!!de nagyon csini vagy!
A kis szemtelen Hunor, már csajozik....háááááááááát!
Vendég
 


Jajj lara iszonyú formás a pocakod!! :D :D

Csakegy priviben leírom a címem neked.

mehetünk máshová is, csak azért írtam ne cuki legyen, mert már nincs jóidő, szabadtér nem lehet, és akkor babák csak kocsiban meg kézben lehetnek, ami fárasztó nekik is, nekünk is, akkor nem tehetem ki mászni, de végül is Johanna kibírja kocsiban. mondjuk akkor szopi sem olyan kényelmes, takargatni kell.

szóval lehet cuki is. én is bkv-val megyek bárhová is.

Meg akit kihagytamVöcsök, csillagfény, Espero rég írtatok!!!!! .

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!

Megint önző leszek és magamról írok egy pár sort! :roll:

Péntek óta érzem a kisfiamat mocorogni!
Tegnap olyan erővel nyomta, hogy kézzel is érezhető volt. :lol: Csütörtökön 10 gramm híján negyed kilósra mázsálták.

Olyan fantasztikus érzés és boldogság, hogy nincsenek rá szavak! :D

Kavics
18+6
Vendég
 


Hali!

Kavics ez nagyon jó! :D :D
Milyen "picike a súlya" és érezhetően rugkapál! :D

Nekem is sokszor megfordul a fejemben, hogy milyen nagy dolog átélni és érezni egy babóca fejlődését bennünk, olyan hálásak lehetünk ezért a csodáért. Másnak lehet természetes de nekünk..

Lara nagyon tetszik a pocid! :P

szép pihizős napokat
Vendég
 


Sziasztok!

Egyedül vagyok itthon és egy kissé megcsúsztam! :roll:

Annyira nincs kedvem semmit se csinálni, hogyha a nincskedv fájna, akkor valószínüleg ordítanék! :lol:

De viccet félretéve... nem jó ez így. Tele vagyok kötelezettségekkel és nem bírom magam összekapni, hogy megcsináljam.

Álmos vagyok, kétoldali munkaundor, lakás fut, szó szerint, kosz van, de nem tudok rendet és tisztaságot csinálni, tanulni kellene..., tegnap este a gondolatától is kiakadtam, hogy mi vár rám az elkövetkező három hónapban.... (január közepéig értendő) :(
A párom alig bírt megnyugtatni.
azt mondta, hogy mindent csak nagypocakos nyuszitempóban csináljak.

Pedig sok mindent meg lehetne csinálni, csak az akaratom hagy cserben! :shock:

Csúnya dolog részemről a babára fogni... de aminek nincs közvetlen köze a babához, az nem érdekel! :shock: :?

Nem ismerek magamra.

Novemberben végig szabin leszek. azt mondtam, hogy nincs az a tank, ami engem betudna húzni a melóhelyre dolgozni (mert eredetileg úgy volt, hogy két hetet a szabiból dolgozni fogok).
Sőt, decemberben csak Karácsony előtti péntekig dolgozom. Nem többet!

Azt hiszem hülye vagyok. Agyamra megy a tanulás és a vizsga gondolata. :roll:

Ne haragudjatok, csak kijött belőlem. Senki nem kényszerit semmit sem rám. Egyszerűen én vállaltam agyon magam és eddig nagyon jó is volt, csak valahogy mostmár az egész egy nagy nyűghöz kezd hasonlítani!

Dilis Kavics!


Lafikám!
Gyönyörű a babaszoba. Köszönöm az infokat, hogy mit hol lehet kapni!
Hunor baba pedig nagyon babás a pocakodban. Hihetetlenül rád hasonlít. :) A pocakod is nagy! :) És nem elefánis! :)

Kincsecske!
Ez tényleg egy CSODA! Minden betüje külön nagybetüvel.

Lara!
No, ez nagy pocak! :lol: :lol:
Pedig az elején alig akart növekedni! De már nem kispályás a csajszi a pocakodban. Kell neki a hely! :D

Lányok!
27-kei talira semmiképp nem tudok menni... a fennt említett kötelezettségek miatt! :(

Csakegy!
Nagyon profi ötletes képeket raktál fel!
Mi nemes egyszerűséggel sárgára festjük a babaszobát. Minden sárga lesz! Még az ég is! ... na az azért nem... :lol: Nagyon szeretjük ezt a színt!

Anyóssal beszéltem telefonon:
2 zsák babacucc (eddig) előkészítve
1 zsák kismama cucc (eddig) előkészítve! :roll:
Alig várom, hogy bevessem magam a ruhák rengetegébe! :lol:
Azt hiszem pucéran nem maradunk! :lol: :lol: Legfeljebb az Uram! :lol: :lol:

Kriszta!
Ti még egyben??? Sokat gondolok rád! Nagyon sokat!
Elvileg még van egy hete Dorottya hercegnőnek!

Sok puszika Mindenkinek!

18+6
Vendég
 


Hali!

Kavicska teljesen átérzem amit leírtál :oops: :lol: :lol:
Dolgozni nincs kedvem, porszívó főzőcske kis mosogatás mosás még megy de a felmosás és aprólékos takarítás már nem...
Naponta elolvasom,hogy azon a héten, mennyi centik vagyunk és mi változott, olvasok és élesítem az agyam de csak babatémában.
Remélem hamarosan összeszedem én is magam,de olyan élvezetes a lazaság,hogy na... (pedig én nem is tanulok)
Ha megtaláltam a megoldást, leírom a receptet,vagy fénypostán küldök az aktivitásomból..addig kitartás :wink:
Mi decemberben akarjuk a festéseket kezdeni, és remélem márciusig készen leszünk,jó kis menet lesz...a sárga nekünk is szimpi!
Vendég
 


Kincs, mikor mész redőt méretni???

És asszem kezet foghatunk....lusta dög vagyok!
Vendég
 


Szió lányok!

Van kiskönyvem :lol: Ma újra látam a babám, aki 1,2 cm :) és verdesett pici szivecskéje. Kaptam róla fotót is. ( ma reggel ujra véreztem – maszat, de valószinüleg nem hüvelyi így most nem dugdosom az utrót hanem nyelem , és pár nap no sex :( )

Nah...talán már én is elfogadom a terhesség tényét és egyre jobban kezdenek érdekelni a Ti mamás-babás gondjaitok :) Nekünk sem lesz külön babaszoba, de hát ez van :) Igy sokat lesz velünk a kicsi és majd leszokunk az alvásról :wink: De Csakegy dekorjai nagyon tetszenek :)

Lafi!
Szupi eredmények...egészséges a kis kukacos Hunor :) Fotó?

Lara!
Kiscsaj is okés é snem kis sulyban van :) Gratula nektek :) Jól látom? Ujjacskát szop? A pocit meg egyenesen irigylem :o...ilyen nekem is kell! :D

Kavicska!
Tök jó érzés lehet :) Egy mocorgó babó.....istenem ( sárgulok...és örülök )




Puszika mindenkinek :)
Vendég
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk,nem vagyok most képben, mi történik nálatok, múlt szerda óta kórházban vagyunk a picivel, most csak hazaugrottam,addig anyu van vele.
Szívritmuszavar :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Még nem tudják mitől, mert eddig nem volt.Lehet vírus, vagy valami más.
Majd jelentkezem, ha hazaértünk, remélem gyógyultan, és nem lesz szükség szívgyógyszerre.
Addig is puszi mindenkinek.

Ezo
ezoterike
 
 


Nekünk is van fotónk .... megmutitom: Kép
Vendég
 


ezo!

jobbulást a picinek :) és nyugalom :!:
Vendég
 


Ezo, jobbulást a picinek!!!!!

Gina, gyönyörű kép!!!!Az enyém kivételesen a másik topikban....
Vendég
 


Lafi!

Tökéletes arcfotó :) Csinos kislegény...és nem szégyenlős :D Grat!
Vendég
 


ezo, jobbulást! és druk! írj mi van.
lara, kislara édes nagyon!!
többieknek üdv. csak ennyi..

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Gina drágám!

Tiszta szkizofrén állapot amiben vagyok.
Másik topikban olvasom amt írsz és itt válaszolok!

Már 8 hét! :D
Nagyon jó, :)

Gratulálok a kiskönyvedhez! :)

A foto óriási!
Tiszta apukája! :lol: :lol: :lol:

Lányok tud valaki nekem abban segíteni, hogy ennek a dalnak a szövege pontosan mit jelent???
Olyan süket vagyok németből, hogy CSAK! :roll: :lol:

Az is jó, ha tudtok olyan oldalt, ahol esetleg már lefordították.

http://www.youtube.com/watch?v=UC-L_zHuPx0
Vendég
 


(gyorsfordítás, ennyire futja este 1/2 10-kor fél szemmel a TV-t bámulva...)

Falco - Out Of The Dark

Ich krieg' von dir niemals genug du bist in jedem Atemzug
Alles dreht sich nur um dich, warum ausgerechnet ich?

Belőled soha nem kapok eleget és minden lélegzetben benne vagy
Minden csak körülötted forog, miért pont én?

Zähl' die Stunden, die Sekunden, doch die Zeit scheint still zu steh'n

Számolom az órákat, a perceket, de mintha állna az idő

Hab' mich geschunden, gewunden
szégyeltem magam, kibúvót kerestem (???)

Lass' mich gehen, was willst du noch?
Engedj el, mit akarsz még?

Willst du meine Tage zählen?
A napjaimat akarod számolni?

Warum musst du mich mit meiner Sehnsucht quälen?
Miért kell engem a vágyammal kínoznod?

Deine Hölle
brennt in mir, du bist mein Überlebenselixier

A te poklod ég bennem, te vag az én életelixirem (túlélési elixir:)

Ich bin zerrissen
Szét vagyok esve (?)

Wann kommst du meine Wunden küssen?
Mikor jössz a sebeimet csókolni?

Out of the dark – hörst du die Stimme die dir sagt
blabla - hallod a hangot ami neked mondja- blablabla
Into the light .. give up and close my eyes
Out of the dark – hörst du die Stimme die dir sagt
Into the light .. I give up and you waste your tears .. to the night

Ich bin bereit,
denn es ist Zeit für unser'n Pakt über die Ewigkeit
Kész vagyok, itt az idő a megegyezésünkhöz az örökkévalóságba
Du bist schon da, ganz nah, ich kann dich spür'n
Te már ott vagy, egész közel, érezlek téged
Lass mich verführn, lass mich entführn
heute Nacht zum letzten Mal ergeben deiner Macht
Csábíts el, szöktess el
ma éjjel utoljára ahogy akarod (???)
Reich mir die Hand
Adda kezed
Mein Leben
az életem
Nenn' mir den Preis
Mondd az árat
Ich schenk dir gestern, heut' und morgen
Neked adom a tegnapot a mát és a holnapot
dann schließt sich der Kreis
akkor bezárul a kör
Kein Weg zurück
nincs visszaút
Das weiße Licht kommt näher Stück für Stück, will mich ergeben
A fehér fény egyre közeledik (darabról darabra????), én következem
Muss ich denn sterben...um zu leben?
Meg kell hét halnom... hoyg éljek?

Out of the dark – hörst du die Stimme die dir sagt
Into the light..I give up and close my eyes
Out of the dark – hörst du die Stimme die dir sagt
Into the light..I give up and you waste your tears .. to the night


Out of the dark – hörst du die Stimme die dir sagt
Into the light .. I give up and close my eyes
Out of the dark – hörst du die Stimme die dir sagt
Into the light .. I give up and you waste your tears .. to the night..
Vendég
 


aszta... ez most akkor megöngyilkolta magát?
Vendég
 


Csakegy!

Tündér vagy!!!

Tudtam, hogy rád számíthatok!!! :D

Nem öngyilkos lett, hanem drogosan piásan autóba ült és beleszált egy búszba... (talán mégis öngyilkosság volt??? :roll: .. ezt már nem tudni)
Vendég
 


Ingyenes gyorsfordítás? :lol:

Lustaságok??? :twisted:
Vmi rémlik, mintha annó megállapodtunk volna vkivel arról, h. mi inkább úrinők szeretnénk lenni és maximum körömlakkozással tölteni napjainkat! :lol: Mintha én is erősen terhes lettem volna akkoriban! :lol: :lol: :lol:

Lara!

Ez mán poci!!!! :D :D :D

Gina!

Ideje elhinned végre! :wink:

Ezo!

Remélem nem lesz semmi komolyabb! Volt vmi előzménye a dolognak?
Jobbulást kívánok Gergőnek!
(Szólj, h. erősen refluxos a gyerek! Felnőtteknél a reflux tud sinus arritmiát okozni- ez a szívritmuszavar egyik formája, gyerekeknél nem tudom, h. van-e ilyen, de hátha csak ez a baj forrása!!!!!!!!)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?