Új privát üzeneted érkezett!

Hasmenés: Eszternek nyálkás volt a kakija, azért mentünk dokihoz. Ha nem nyálkás, szerintem nincs ok aggodalomra.

Márkanyuka, én megfigyeltem, hogy Eszter akkor bukik sokat, ha sokat evett. Meg akkor is, ha szopi közben szélgörcsök miatt nagyon fészkelődik. Ilyenkor ha elkezdi, azonnal megbüfiztetem, különben minden kijön belőle, akkor is, ha csak 60 ml-nél tart még.

Mi megebédeltünk, Eszter fárasztja magát a kiságyban, aztán megyünk ki, mert gyönyörű idő van. Jó hosszú hétvégézést mindenkinek!!

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Pusszancs csajok!

Élünk ám még, bár alig-alig. Én is kérném a klubba való felvételemet, full kialvatlan vagyok...
Én még mindig küszködöm azzal, hogy a csajszi egyszerre keveset eszik és gyakran kéri a cicit. Próbaképp mérem néha, sokszor csak 40-et kér.Aztán kiköpi, pedig van tejcsi bőven és az öklét kezdi rágni. Ha nem tudnám, hogy 2 hónapos, azt hinném a foga jön. Mi a fenétől hízik akkor? Majdnem 2 kilót gyarapodott 2 hónap alatt. Több mint egy hete éjjel 2 óránként kel. Próbáltam az álometetést, meg mindent, de 1-kor, 3-kor, 5-kor akkor is felkel, szopik 5 percet és alszik is vissza. Nem bírom újra felkelteni. Éppen csak annyit szopik, amivel rövid időre kibírja és kezdi elölről. Hiába 3. gyerek, kifog rajtam. Tomi már 6 hetesen átaludta az éjszakát ( az is igaz, hogy Balázs viszont még 2 évesen is cicizett éjjelente.)
Egy napunk:
5.40-kor kel apa, és én is, bár én akkor már fent vagyok, mert az 5-ös szopi után még vissza se aludtam.Reggelikészítés, tízóraikészítés a nagynak és elkezdek főzni, mert délelőtt erre nincs idő. Gyerekek ébresztése, felkészítése, rendrakás, közben a kisasszony újra cicizik.
7.15: Tomit elindítom a suliba, szerencsére már egyedül jár. Folytatom a főzést, Leila visszaájul.
8.15: Indulás Bazsóval az oviba utána bevásárlás, amennyit a babakocsi elbír.
10-10.30 körül érünk haza, 1-2 fuvarral felcipelem az emeletre a babót meg a motyót, folytatom a főzést .
11: Indulás Bazsóért az oviba, fél napos és itthon kajál.
11.45 Hazaérünk, Bazsó ebédel, én is de legtöbbször csak állva pár falat, aztán nagyfiú alszik, én rendet rakok a konyhában.Ha szerencsém van, Leila tovább alszik az erkélyen a mózeskosárban, akkor tudok vasalni.
12.15 és 14.15 között hazaér Tomi, ebéd,aztán leckeírás, számonkérés.
16 után séta vagy játék otthon.Ilyenkor ha nem sétálunk a kishölgy már kezdi a nyűgit, de 18 után van igazán a topon, amikor nekem a legtöbb dolgom van, pl. vacsikészítés.Úgy tud ordítani, mint a fába szorult féreg, ilyenkor semmi sem jó.
19.15 fürdés, aztán szopi és 20-21 között beájul a drága, vele együtt én is, olyan fáradt vagyok.

Szuri: Nálunk is megvolt, de csak a kötelező. Fizetőset (pneumococcus ellen) Balázsnak javasoltak, most került közösségbe, remélhetőleg így nem hord mindent haza a kicsinek.
Felírattam, de csak a köv. tanácsadáson kapja meg.

Kuki: A legújabb családtagnak szerencsére nincs, de a két naggyal sokat küszköd(t)ünk. Tominak 3 évesen a dokinéni tépte fel, de csak félig. Tovább nem ment. 4 évesen urológia, érzéstelenítés nélkül estek neki, feltépték teljesen, bőgtünk mind a ketten. Pontosabban Tomi ordított. Azóta nincs gond.
Bazsóé se szuperál rendesen, pedig apa minden fürcsinél húzogatja, de csak félig jön fel az övé is. Halogatom az orvost, nem bírnám ki még egyszer a kínzást. Miért nem lehet érzésteleníteni?

Ja, és Leila szívzöreje még mindig hallható, kaptunk beutalót kardiológiára ill. EKG-ra, na mikorra? Dec. 5-re, 16.40-re :evil: .
Remélem ő is kinövi, mindkét fiamnak volt, 6 hónapos korukra kinőtték...

A babák gyönyörűek és a babaszoba is!
Viki!
Egyforma babakocsink van! Legalábbis úgy emlékszem Te raktál fel képet a bordó kockás Bergonról :D

Mandala!
Bocsi, hogy nem jelentkeztem azzal kapcsolatban, amiről priviben tárgyaltunk, az okok fentebb olvashatók. Egyébként helyrejöttem.
Vagy már tüsszögni sincs időm? Azért nagyon köszi, hogy felajánlottad a segítségedet!!! :lol:

Na, léptem, ébredezik a lányom. Bocsi, hogy sokat írtam, de ki tudja mikor tudok legközelebb jönni...


bee73
 
 


Bocsi, nem vastaggal akartam... :oops:
bee73
 
 

 
 

Hello!

Bee: Hát, ha nekem Sebi jön először, lehet egyke lenne!:) Azért gyere gyakrabban!

Férjem ma teljesen ijedt arcal, kezében Sebivel jött ki a konyhába...mi az a lyuk a gyerek fején!!!??? Közöltem vele, hogy az a kutacs...komolyan mondom, mint akinek nem is a 3. gyereke...Azt hitte a kutacs az hátrébb van... :lol:

mamiblue
 
 


Judit! :lol: :lol: cuki a férjed!!

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Edit: megnéztem az első oldalt, hát tényleg túlhordom a babámat a vonalzó szerint, valahogy ottmaradt. Na mindegy, de tényleg jó volt beleolvasgatni az első oldalba.

Bee: én a Márk kukiját soha nem bántottam, és szerencsére nem is volt vele semmi gond. A Márknak is van veleszületett jóindulatú szívzöreje, neki megmaradt, nem nőtte ki. Jó szoros napirended van, nem csoda ha fáradt vagy. Igaz én is az vagyok, de nekem éjszaka csak egyszer kell felkelnem szoptatni, az is inkább 4-5-6 óra körül szokott lenni, de nálunk apa viszi reggel suliba a Márkot és általában ő is hozza haza, esetleg én besétálok érte, 20 perc alatt odaérünk a sulihoz gyalog babakocsival.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Jó hétvégét kívánok Mindenkinek!

Mandala Drága! Nekem is feladtad a kombizsákot? Nem válaszoltál és nem tudom, hogy várjam-e a sapival együtt...[/b]

Kép
nap12
 
 


Mandala, észrevettem, hogy írtál! :oops: Jól elvagyok...
Akkor nincsenek cicák. És az az aranyos kiskacsa? Mindenképp piros zsákot szeretnénk...

Kép
nap12
 
 


Daninak mindig izzadt a tenyere, ha hideg, még akkor is nedves neki :roll:
Sabine mitől van ez?

Kép
mona76
 
 


Edit: privi ment. zsákok már félkész állapotban.
Viki: oksi!
Nap: kacsa van! Piros zsák oksi.


Sztem szerdáig készen lesznek.
futok mert banzáj van...


Pusszancs!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok!

Egész éjjel megint Fanni szürcsögését hallgattuk, és nem igazán tudjuk kiszivni neki a váladékot, nem akar kijönni. Felhivtam az ügyeletet és mondták vigyem be, mutassam meg Fannit és irnak fel valamit ami feloldja ezt a váladékot. Szóval most öltözünk és megyünk a dokihoz. Láza nincs, meg a kedve is jó, egyfolytában vigyorog, de azért én jobban megnyugszok ha látja egy orvos.
Kicsit fáradt vagyok, nem sokat aludtunk az éjjel :( Na megyek is, sietünk mert csak délig vannak (ez valami védőnői ügyelet a III. kerületben, mert a rendes ügyelet az a Budai GYermekkórház, ami szinte egész Budának az ügyeletese, gondolom ott ezren vannak, ők mondták, hogy itt is van ügyeletben gyerekorvos de csak délig).

horvviki
 
 


Horviki, mi is szörcsögünk, most már naponta porszívozom Lilit. Mi a Sterimar-ral fújjuk az orrát utána szépen kijön minden. Szerintem a fűtéstől képződik Nekik folyamatosan.

Köszi Mandala! És akkor most hogy lesz a fizetés? Lehet , hogy már írtad... Utánvét lehetséges?

Kép
nap12
 
 


Orrszívás: nekünk is kell 2-3 naponta, mert belelátok az orrába és tele van :oops: de nem szörcsög. Szegénykém nagyon ordít, amikor orrszívózunk.

Képzeljétek, ma bográcsoztunk, mert a Férjem szülinapját ünnepeltük és itt volt a család, 14-en voltunk. Jól sikerült a kaja is, a buli is :)

Nyugodalmas estét és éjszakát kívánok mindenkinek! Mi készülődünk fürcsizni.

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Betegeknek jobbulást!

Kiváncsi vagyok ám a zsákos bébikre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fotókat kérünk!
Vendég
 


sziasztok!

már két napja nem volt kaki a babának, vagy ez még nem gond?
tapasztalatok, tippek?

köszi!

mindenkinek jó pihenést az ünnepre!

Kép
nora80
 
 


Bee,
tényleg régen voltál, jó, hogy azért benéztél. Gyere, amikor csak tudsz! :) Azért nem irigyellek ám a napirendedért! Ez az egy picurka is épp elég lenne, ráadásul háromgyerekes vagy. Le a kalappal, hogy így bírod! Még szerencse, hogy a kis drágaságok képesek mindent feledtetni. :wink:

Nóra,
én nem hinném, hogy gond, előbb-utóbb a babák beállnak ritkább kakira. Nekünk a védőnő és a doktornő is azt mondta, hogy ez nagyon egyéni: van, akinek mindennap, van, akinek többnaponta van kaki. A doktornő elmesélte a "rekordesetét" is: volt egy picurka a praxisában, akinek pontosan 11 naponta volt kakija. Mondjuk ez nyilván szélsőséges példa, de ilyen is van, és tök egészséges gyerek volt. Szóval majd biztosan meglátod egy idő után, hogy alakul ki nálatok.

italoman
 
 


Sziasztok!

Hűű, de pang a topic. :?
Daninak állandóan a szájában van a keze, és nagyon nyáladzik.
Nyügi is, és kevesebbet eszik a szokottnál. Szerintetek nem lehet hogy jön a foga? Vagy most nagy hülyeséget kérdeztem?
Egy másik topicban olvastam, hogy a kisfiú 3hónapos, 1 hetes, és neki bizony jön a foga :shock:
Vagy akkor jobban nyügibb lenne, mert inkább csak délelött az, és ekkor eszik keveset is :roll:

Tegnap itt voltak a nemkívánatos rokonok, /sajnos nem szeressem ezt a házaspár :oops: / Próbáltak szúrkálni, hogy miért nem vagyunk inkább anyuéknál amig elkészül a ház, merthogy itt 1 helyiségben vagyunk + fürdő, /el kell mondanom hogy ez az 1 helyiség 40négyzetméter/, és hogy szerintük ne itt karácsonyozzunk. :x Na aztán én is bekeményítettem, és azthiszem többet nem jönnek :lol:
Eddig minden vendéget visszahívtunk november, december környékére, mikor már fent leszünk, de remélem velük egy életre letudtuk a vendégeskedést.
Az a gáz, hogy a csaj itt ovónő, és a Dani majd tuti hozzá fog kerülni :x :oops:
Nem szeretem az ilyeneket, aki jön azzal az indokkal, hogy babalátogatás, a gyerekre épphogy ránéz, mert jár körbe a kiváncsiskodó tekintete :x
És képzeljétek úgy jöttek, hogy nem is telefonáltak, a Danival a tesóméktól jöttünk haza, és itt álltak a kapúba, és kiabáltak be,/mert még nincs csengőnk/. Annyira pipa lettem, mert tudtam hogy apa forma1-et néz 1 gatyába, egy csomó vasalnivaló elővolt. :x Szóval szerintetek kedvesnek kellett volna lennem?
Na jól kipanaszkodtam magamnak.

Kép
mona76
 
 


Én vagyok ma az első :lol: Pedig ezidáig lústálkodtam a két pasimmal :lol:

Kép
mona76
 
 


Hello!

Mona: Szerintem is pofátlanság így beállítani....egyébként is, nemhogy még ahol baba is van! Szerintem ahhoz sincs közük, hogy miért laktok még lent! De tényleg egyébként miért nem költöztetek még fel? Mi hiányzik még?

mi ma megyünk a KIKÁBA fürdőszobába bútort venni:) Remélem nem lesznek millióan, mert van vmi akció is!

Sabine: Jöhetne egy kis meleg... 8)

Sebi sem kakil minden nap. Bár mostmár a 4-5 napról átváltott a 2-3 naponta kakilok-ra...Viszont van hogy naponta van neki...ma reggel pld. összekakilta a hálózsákját. :roll:

mamiblue
 
 


Hát igen, kakiügy.

Már mi sem tudjuk mit tegyünk. Az elmúlt 3 kakit mi csalogattuk elő. Először vártunk 5 napot, utána 4-et, majd hármat. A doktornő azt mondta nem várjuk 3 napnál tovább.

Szóval, nálunk úgy zajlik, hogy elő egy kis glicerines kúp. Végül is nem az dolgozik, mert alighogy benyomom Lili már tudja is mi a teendő és akkor telerak vagy 3 pelust. De anélkül nem megy. Szerintetek rossz módszer, várjak többet hátha magától elindul?

Mona, hű én is nagyon mérges lennék, ha csak úgy jönne valaki... Pláne ne okoskodjon senki a másik életében...

Kép
nap12
 
 


Sziasztok!

Fanninak csak enyhe náthás tünetei vannak, hál istennek, nem komoly, éjszaka már kevesebbet szürcsögött. Egész délelőtt fent volt, pedig próbáltam altatni, mert anyuékhoz megyünk ebédre és fél egykor indulnánk. Erre 2 perccel ezelőtt bealudt... most nem tudom mikor induljunk, mert képes 4-5 órákat aludni.
Kaki: Nap: mi dokink azt mondta hogy egy hétig nyugodtan várhatunk addig ne csináljunk semmit. Úgy látszik ezt is dokija válogatja, hogy ki mit mond. Fanni is csak 4-5 naponta kakil. Kb. 3 hete váltott, addig minden nap volt neki, most ritkult. Mi dokink azt mondta hogy ez teljesen természetes hogy változik nekik. Szerintem ne aggódj, és én nem kúpoznám, de hát mindenki máshogy csinálja.
Orrszivás nálunk is minden nap van, többször is. Én már kezdem utálni, de Fanni nagyokat nevet rajta :D
Na megkonzultálom apával mit csináljunk, keltsük fel Fannit vagy várjunk egy órát...

horvviki
 
 


Sziasztok

Mandala drága
Persze ,hogy kell a rugi sőt sapi is kéne.Sapiméretet,hogy kell nézni,mit mérjek?

Kép

Kép
jucu
 
 


Sziasztok!

Daninak 38 a láza, adtam neki egy fél kúpott. Egésznap nyügösködik, és sötétzöld a kakija. De nem náthás. Mi a fene lehet ez? Ha reggel is ez lesz, akkor hívjuk a doktornőt.

Kép
mona76
 
 


mamiblue, még hiányzik a konyhabútor, de a beépítendő gépek már megvannak, az ebédlőasztal, székek, és a tálaló. Ezeket egy asztalos csinálja, és ugye neki is csak két keze van, sorba csinál mindent. Azt mondta 2-3 hét, és kész minden. A lámpákat már megvettük, csak fel kell rakni :roll:

Kép
mona76
 
 


Hello!

Mona: Már nekünk is készül a konyhabútor.:) Ma megvettük a bútorokat a fürdőszobába, de nekünk még rengeteg dolog hátravan. Most kezdik még csak a szigetelést meg a gipszkartonozást a tetőtérben... :?

Viki: sikerült az ebéd? Nekem néha sikerül, úgy felöltöztetnem és elmenni az oviba, hogy meg sem ébred!:)

mamiblue
 
 


.
Hát a nagy balatoni buliból annyi lett, hogy lementünk szombaton és vasárnap délben már jöttünk is haza. Egyrészt baromira nehéz volt lecuccolni, az egész kocsi telivolt a kislány cuccaival (bébiülés, mózes, babakocsi, kiskád és egy böröndnyi ruha) nekem csak két bugyi volt berakva meg egy másik tréningnaci. Na szóval hazajöttünk mert a kiscsajszi ott aludt kettőnk között és hol az apja, hol az anyja szájában volt a lába a keze stb. és ráadásul rohadt száraz volt a levegő és reggelre már Hanga majdnem megfulladt. Reggel kiporszivóztam az orrát de nem jött semmi belőle.
Aztán hazajöttünk és tegnap éjszaka buli volt, egész éjszaka nem aludt, folyamatosan szörcsögöt. Kimostam egy törölközöt, azt fel a radiátorra, meg egy lavor viz a raditárorra. tiszta nedves lett a levegő, közben egy barátnőm azt javasolta hogy tengervizes orrsprayt vegyek. Emlékszem én is használtam régen,amikor azt éreztem hogy tökre száraz a levegő. Ja meg azt is modnta hogy elvileg az első pár hónapban még az anyatej is kijöhet az orrán :D
Nátha akkor van, amikor folyik is az orra és lázas. Legalábbis ezt mondta most a doktorbácsi.

Mikegirl: nagyon szép lett a gyerekszoba :D

Kép
sziszike77
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy már megint csak a biznisz miatt nézek be (amúgy nem iiiiiiiis!!!), de annyira összejött minden, hogy időm semmire... csak hát amit megígértem Nektek is, és persze anyósomnak is.. szóval le akarom végre tudni a dolgot. Aztán már nem nyaggatok senkit a rucikkal....

Na vannak készen újabb csodák. Felteszem és ha rábólint a társaság, megy a postagalamb. Lányok! Megírom priviben a címet, hova adjátok fel a pénzt. Persze, csak ha már kezetek közt a csomag! :) Vagyunk olyan nexusban.. :) Amúgy meg ha vk. elfelejt fizetni megyek ám, mint az úthenger! A kis habtestemmel ráfekszem és nyiff... :wink: :lol:

Nos:

Mona:
Kép
Kép

Nap:
Ez nem a Tiéd, de ilyen lesz... csak kacsa lesz rajta... a szín miatt tettem fel. A héten (anyósom ígérete szerint) postázhatom Neked is.
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Mamiblue:
Kép
Kép

Márkanyuka:
Kép
Kép

Agnesgoboly:
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Edit: Jövő héten megy a posta... :)

Jucu: elvileg a hétvégén kész a rugi... :) A sapit meg kiválasztod hozzá személyesen, ha itt leszel. Amúgy ált. 62-es sitykák vannak, de akad 80-as is. Ált. átfedéssel vannak, de ha a babó 62-es rugit hord, jó rá a 62-es sityka. A 80-ast Enikő még hordja. :) Sőt! Neccesen bár, de Danira is jó. :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Van még néhány parlagon heverő darab, ha valakit még érdekel jelezze!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


mandala, nekem jöhet az a gyönyörű kék :lol:
Danikámnak lement a láza, de este is kevesett evett, 80-at :? A drágám megint a kiságyában alszik, úgy örülök neki :D , de érdekes, hogy csak hason marad ott meg, ha átfordítom, addig sír. míg ki nem vesszük :?
Csajok ti használtok fürdetéshez a fürdetőkenőcsön kívül valami mást? Gondolok itt, márkás fürdetőre, babaolajra, testápolóra.

Kép
mona76
 
 


Mandala
Nagyon aranyosak a zsákok!

Milyen jó, hogy nekem nem kell ilyenbe rángatnom a fiaimat... egy body, egy rugi max. és kész... szerintük ez is katasztrófa... abszolút nem szeretnek öltözni...

Mona
Nem használunk semmit...
Vendég
 


Betegeskedőknek jobbulást!
Vendég
 


Hello!

Mandala: Nekem is jöhet a zsiráf! Már nagyon várjuk! Nem lenne egyszerűbb utánvéttel feladni? Akkor a postásnak fizetnénk a szállítási és a vételárat is és ő meg viszi nektek a pénzt!

mamiblue
 
 


Sziszike: Sajnálom a hosszú hétvégéteket! Mi csak májusban indulunk el Sebivel! Már le is foglaltam egy szobát, de én is nagyon félek, hogy beteg lesz vmelyik és nem tudunk menni!

Baby LOOf- ot szerintetek már lehet használni? Mert nekem van itthon és mikor kicsit szörcsögött Sebi, akkor kentem a kézfejemre és a közelébe tettem. Attól nekem is olyan jól kitisztul az orrom. Csak a használati utasítása már nincs meg és nem tudom lehet-e neki. :roll:

Bee: Attól én is félek, hogy csajok hazahoznak vmit az oviból. Bár szerencsére nem jellemző. Általában ősszel és tavasszal szoktak 1-1 szer betegek lenni. Most olvastam valahol, hogy a Rota vírustól vki laktózérzékeny lett...

Sabine: De mi majd építünk nagy hóembert!!! :lol:

Kép

mamiblue
 
 


Mandala, nagyon jó, szupi a kockás betét!!!!! Sapek is lesz akkor? 62-est méretű Lili.
Nem szeretnéd az utánvétet? :wink:

Kép
nap12
 
 


Én is jobbulást kívánok minden Drágaságnak!!!

Én azért gondoltam, hogy max 4 naponként segítünk, mert régebben evés közben kakilt és a 3. kakimentes naptól ficereg kajcsi közben, nem tud nyugodtan enni. Szóval, nem tudom...

Kép
nap12
 
 


Mandala, oké, nekem jöhet!!!

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Mikegirl!
Nagyon szép lett a gyerekszoba falatok! Biztos szuperül érzi benne magát Ati!

Dincuska!
Nagyon helyes kis család vagytok!

Mona!
Minél előbbi gyógyulást kívánok Daninak! Olyan borzalmas lehet nézni, hogy egy ilyen picurka betegen nyűgösködik. Mira múltkor egy este szörcsögött, már akkor tiszta frászban voltam.

Mandala!
Jól néznek ki a zsákocskák! Hát mi lemaradtunk az egyenzsákról, mert pont akkoriban nem volt időm fórumozni, mire visszaolvastam, addigra már vettünk.
Mennyi a teéljes hossza ezeknek a zsákoknak? ( Mert aggódom, hogy a miénk túl nagy és idén még el fog benne veszni babóka.)

Lányok!
Érdemes elmenni a 28-i babaruhabörzére? Ott csak rucikat lehet venni? Csak használtak vannak vagy újak is?

Kép
mirosz
 
 


[quote="mamiblue"]H írta:mamiblueello!

Mandala: Nekem is jöhet a zsiráf! Már nagyon várjuk! Nem lenne egyszerűbb utánvéttel feladni? Akkor a postásnak fizetnénk a szállítási és a vételárat is és ő meg viszi nektek a pénzt!


De igen... csakhogy akkor 8 rugó a zsák és 2300 Ft a postaköltség. Utánajártam, megkérdeztem a posta tudakozóját, szóval így azért olcsóbb. De ha gondolod, nekem az könnyebbség... csakhogy így drágább a leves, mint a hús... sztem van hova tenned azt a közel két és fél rugót.... de ha sok van kűggyé nekem is! :) :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


[quote="mirosz"]M írta:miroszikegirl!
Mandala!
Jól néznek ki a zsákocskák! Hát mi lemaradtunk az egyenzsákról, mert pont akkoriban nem volt időm fórumozni, mire visszaolvastam, addigra már vettünk.
Mennyi a teéljes hossza ezeknek a zsákoknak? ( Mert aggódom, hogy a miénk túl nagy és idén még el fog benne veszni babóka.)


A mérete 98-as, de a hároméves lányomra még jó (102 cm-es). Újszülött kortól 2 évesig tuti jó... az akárhogy is számolom, majdnem 3 tél... aki nagyobbra nő 2, aki olyan, mint a lányom, annak 3 éves koráig működik.

Ezek vannak még szabadon:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ilyen kb. ha idén viseli:
Kép
Kép

.. és ilyen, ha kétévesen:
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok!

Tegnapi ebéd jól sikerült, de szegény Fanni egész nap nem tudott aludni, mert kézről-kézre járt... Ennek az eredménye, hogy ma 8-kor egy gyors szopi volt, és azóta alszik. De így legalább rendet raktam a lakásban, ki is mostam (apa is alszik még). Csak ebédre nem tudom mi lesz, mert apa azt mondta hogy ma ne főzzek, megoldjuk, rendelünk vagy elmegyünk valahova enni. Ez tök jó, csak ők még alszanak, én meg már hulla éhes vagyok :D
Sziszike: én is vizes törülközővel párásítok egyenlőre. Van valakinek párásítója? Jó? Tényleg használ? Nem tudom, hogy vegyünk-e, mert nézegettem múltkor 10ezer felett vannak :( De ha tényleg használ (nem szürcsög a baba tőle) akkor beruházunk egybe. Az orrát mi is fújjuk tengervizes orrspray-jal. Hányszor lehet befújni vele egy nap? Milyen gyakran, nem tudjátok?

Mamiblue: hát én inkább Sabine tengerpartját választanám, mint a hóember építést... :D :D :D

horvviki
 
 


Hello!

Mandala: És ha simán adod akkor mennyi a postaköltség? Kb 1000 ft? Akkor jó lesz , ha simán adod. Nekem akkor az utalás lenne a jó, mert postára el is kell menni, meg a pénz feladásért is fizetni kell!

mamiblue
 
 


Mamiblue
Hóember :roll: ... nem vonz... a hó hideg, nedves, csúszik...
Nem egy téli emberke vagyok...
Nem baj, ha a fiaimnak egzotikum lesz a hó... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


[quote="mamiblue"]H írta:mamiblueello!

Mandala: És ha simán adod akkor mennyi a postaköltség? Kb 1000 ft? Akkor jó lesz , ha simán adod. Nekem akkor az utalás lenne a jó, mert postára el is kell menni, meg a pénz feladásért is fizetni kell!


Rád dobom priviben anyósomék bankszámlaszámát, oda küldheted majd a zsák+posta árát.
A posta ha minden jól megy 1000 Ft alatt lesz. Ha levélpostai küldeményként megy akkor 600 Ft körül mozog, még gondolkodom, hogy nem kéne-e ajánlottan feladni, hátha jobban vigyáznak rá és nem hagyják el (Földvár) felé félúton... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Hali Anyucik! Mi a viharos pusztulat van??? Mindenki elutazott?
Mi sajnos nem :? Apának dolgoznia kell, és egy napot sem tudtunk együtt lenni az ünnepek alatt :cry:

Úgy irígyellek Sabine!!!!! Én is szívesen süttetném a napon a kis pocóját!

Mamiblue, ezt nem mondod komolyan??? Már ilyen hó esett nálatok? :shock: Itt még jó sz@r idő van, essik és fúj a szél. Ki sem tudom vinni a babót sétálni.

Mandala, nagyon édes a kis modelled.... :P tényleg úgy fordul meg, mintha kifutón fotóznák!

Ez a kaki kérdés látom kardinális probléma, nekünk szerencsére napi 3 pelust összerondít, de kettőt biztos! Még mindig az Infacolt javaslom ha kakit szeretnétek látni, bár mi már nem használjuk, mert szerencsére a hasfájós időszak elmúlt! Ja és még van a Bébi mecsek tea, az még nagyon bejött, próbáltátok??

Jobbulást a kis Drágáknak! A tengervizes orrsprayről én is csak jókat hallottam. Sziszike, sajnálom, hogy ilyen rövid lett a kiruccanásotok! Remélem be tudjátok pótolni, de legalább így is együtt kirándúltatok!

Szebb napot!!

Kép
h.bogesz
 
 


Már úgy várom a Karácsonyt! Nagy izgalommal tölt el, hogy milyen lesz az első közös családi Ünnepünk! Remélem lesz friss hó, meg minden ami kell hozzá! Gondolom azért jött elő belőlem, mert napok óta karácsonyi illatosító van bedugva a szobában :P

Vettem is neki 2 rugit, remélem még jó lesz rá!


Kép

Kép

Kép
h.bogesz
 
 


Újra játszunk! Már 20 percet kibír nyöszörgés nélkül! :D

Kép

Kép
h.bogesz
 
 


Halálos Pacsker:

Kép

Kép

Na, abbahagytam ....

Kép
h.bogesz
 
 


Bogesz: Dehogy!!! Ez tavaly elötti kép!:) Csak egy kis havas téli hangulatot próbáltam varázsolni...:D

mamiblue
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?