Új privát üzeneted érkezett!

JÓ ÉJT ÉS SZÉP ÁLMOKAT!
Vendég

Sziasztok!

Sajnos még nem nagyon tudtam visszaolvasni, de ha nem bánjátok, csatlakoznék.....
Mi e hónaptól startoltunk rá a harmadik bébire! Első lépésként már vettem magzatvédő vitamint, reménykedem, hogy még az idén (jó lenne karácsonyra...) összejönne a babó!
Azért reménykedem, mert a lányom 8 hónap próba után jött össze, (igaz előtte 3 évig gyógyszert szedtem) viszont Atikámmal elég volt 2 hónap és összejött!

Mi még vártunk volna 1-2 évet, de a munkahelyemen olyan szar (bocs) a légkör, hogy előbbre hoztuk , minél hamarabb szabaduljak onnan.......

Üdv. mindenkinek,
Edit

Kép

Kép
ditta76

Üdv!Edit!
Mielőbbi babásodást!
Örülök,hogy csatlakoztál hozzánk!!!!!

JÓ ÉJT!!!
Majd holnap folytatjuk!!!!
Vendég

Üdv Edit ! :lol:

Erika!

Én is osztom a véleményed a vallás témában(Jehovák).Én sem akarok senkit megbántani de szerintem is agyrém...
Mi is hívők vagyunk és vallásosak(református)de mi se visszük túlzásba a templomba járást.Karácsonykor mindig elmegyünk,meg általában húsvétkor.De én azt vallom nem ezen múlik,hanem hogy az ember szíve hogy áll és hogyan él,nem??

Mit szóltok Kimihez???VBlett a Forma 1-ben,eszméletlen esélytelen helyről!!Jó fickó :oops:

Jaj én is várom már a karit,már mondtam is a férjemnek hogy készítsük elő a ház kidíszítéshez az égőket.Ő meg hülyének nézett,hogy korai... :?

Voltunk délután Kolompos táncházban,az én okos nagyfiam olyan szépen táncizott :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jó reggelt :D

Felénk elég mogorva idő van :(

Szép napot nektek!! :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!!

Szia Edit!!

Szerintem nem kell sokat várnod a 3.babóra,jönni fog hamar!!Mielőbbi babásodást kivánok!! :wink:

PAnny

Képzeld el ebben a pocsék időben bealudtunk.Fél 9-ig aludtunk! :oops: Olyan jó volt.
De asszem most Petrát nem altatom d.u. mert akkor este leshetjük egymást! :roll:

Puszi mindenkinek!!
Vendég

Szép napot!

Mi is most keltünk!Ritkán tehetjük meg!De jól esett!Most neki kezdek főzni,bablevest és buktát /túrós és lekváros/csinálok!Nálunk is nagyon pocsék idő van!Nagyon kacsingat a tél!
Vendég

Sziasztok!

Bocs, hogy nem voltam tegnap, és tegnapelőtt. Jól vagyunk, csak az idő ne lenne ilyen. Sajna, reggelre elpusztult az egyik kutyánk. Most kicsit sz@r érzés, de ez az élet, ugye? Én is láttam a dokumentum filmet, amiben a magzati korokat mutatták be. Szóltam a fiúknak is, jöjjenek nézni. Örültek neki.

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
britta

Vendég

NA ez nem sikerült,mégegyszerhttp://www.animaatjes.com/PLAATJES,%20FOTO'S%20EN%20ANIMATIES/Beren/winniewind.gif
http://www.animaatjes.com/PLAATJES,%20F ... iewind.gif
Vendég

NA elviszi a szél... :lol: :lol: Majd legközelebb!! :lol:
Vendég

Kép
Vendég

Nálunk azért nem fúj ennyire!

Brigi!
Sajnálom a kutyust!
Beteg volt?
Vagy mi az oka,hogy elpusztult?

Erika!
Én meg napok óta készülök,hogy a profilba másolok egy kis karácsonyi mozgó figurát vagy valamit és nem tudok!!!!
De aranyos Micimackó! :lol:
Vendég

Britta

sajnálom a kutyust!!
Sajnos mindennek,és mindenkinek vége van egyszer.Tudom ez nem megnyugtató,de igy kell felfogni!!!Mennnyi idős volt??

Kriszti

priviben megirtam hogy tedd ide a képet!
A szél nálunk pont ilyen!!!
Petrát az előbb muszáj volt babakocsiba levinnem,mert ismerem annyira hogy nem akarna gyalog menni igy... :?
Vendég

sziasztok lányok!!!
csatlakoznék hozzátok,nekünk van két kisfiunk és szeretnénk egy kislányt.most sajnos megjött :( ,igy ez lessz a 4.honapunk.nekem nagyon furcsa ez mert a két srác egyből sikerült.ez a kislány már most gondot okoz,mi lesz később :lol: .
ha nem baj irnátok magatokról pár sort kinek hány babája van?ki miota próbálkozik stb.....szoktatok e ovuzni? vagy hőz nézni?
bocs ha sokat kérdezek.

bogyó
bogyó77

Szia Bogyó!!

Mi fél éve kisérletezünk.Sajnos azt kell mondjam 0 sikerrel. :(
Az első nagylányom 19 évesen fogant,egyből.A másodikkal
már nem voltunk ilyen szerencsések.Steril kezelésre jártunk,de ugy se jött össze.Aztán abbahagytuk pár év után,és 5 hónap alatt spontán sikerült! :lol:
MOSt ismét szereténk egy csajszit(vagy fiút),de nem jön.
Ettől a hónaptól mérem a hőmet,vitaminozok,teázok.
Meglátjuk mi lesz! :shock: :D
Te is irj bővebben jó??
Mekkorák a gyerekek meg ilyesmi!!

Többiek??
Vendég

Szia Bogyó!

Nekünk ez a 6. hónapunk, most vagyok a 10. napon. Van már egy 5 éves fiam és egy 2 és fél éves lányom (akik ha nem is elsőre, de elég hamar összejöttek). Ebben a hónapban hőmérőzök és már megvettem az ovutesztet is. Mennyi idősek a fiúk?

Szia Edit!

Üdv Neked is itt a topikban.

Mindkettőtöknek gyors babásodást kívánok! Általában aki ide belép, az nagyon gyorsan babás lesz! :lol: (kivéve a régi törzstagokat :( )

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

köszi a meleg fogadtatást :lol: :lol: .

két kisfiam van 5 és 8 évesek,most gyurunk a kislányra.eszem 1 honapja a gravidát,csak néha hányingerem van tőle,meg teázok is.cickafarkfű+palástfű.mindig a mensi közepétől ovuig.ja szoktam ovuzni illetve a mult hónapban csináltam először de most is fogok!!!

rik:te milyen teét iszol???most fogom a hőmet is nézni a férjem már azt mondja túlzás....mert a két srác minden féle ovu meg tea nélkül összejött...

nyáriorgona:remélem igazad lessz és jön a baba is hamar.én nem voltam dokinál miota probálkozunk igy ebben a honapban el fohok menni,jövö héten szerdán megyek.ugy izgulok de csak minden rendben lesz.

bogyó
bogyó77

Üdv bogyó!

Mielőbbi babásodást!
Nekem van egy 17 éves lányom és 13 éves fiam!
Egy éve,hogy próbálkouzunk!
Nem hőmérőzök!
Vendég

Üdv bogyó!

Mielőbbi babásodást!
Nekem van egy 17 éves lányom és 13 éves fiam!
Egy éve,hogy próbálkouzunk!
Nem hőmérőzök!
Vendég

Csajok!Nektek nem vacakol a babanet???
Vendég

szia Kriszti,nekem jo még a net,de volt már olyan hogy nem engedett be.szidtam is mint........
a gyerekek korábol itélve idősebb vagy mint én.mert nekem az a parám hogy már öreg vagyok a gyerekvállaláshoz(30) vagyok.

szoktál ovuzni????

bogyó
bogyó77

Én 39 vagyok!
De a dokim és én szerintem nem akadály a kor csak nehezebben sikerül!!!!!
Nem szoktam ovuzni,1x csináltam!!!!
Vendég

Bogyó
szerintem itt mind 30 felett vagyunk:)
Vendég

Erika!
Próbáltuk,de mindig csak a linket engedi!!!
Vendég

Jó éjt mindenkinek!!!!!!
Vendég

Szia Bogyó!

Nekem van egy 5 éves meg egy 2,5 éves fiam(de ez látszik a vonalzómon is :lol: )
És hát útban a 3. is :wink:

Nekem mindhárom baba elsőre sikerült,ha a férjem rámnéz már terhes leszek... :wink: :lol: Az első kettőnél nem csináltam semmi extrát az ügy érdekében az akción kivül,max annyit,hogy kb a ciklus felére tettema pé-t és akkor a tettek mezejére léptünk.Mostmár ovuteszteztem is ,de ennél biztosabb szerintem a hőmérő,nekem ez napra pontosan kiadta a pé-met és be is jött :wink: A férjemmel mindketten szedtünk E vitamint is.

Sok sikert a babásodáshoz!Szerintem azért érdemes ezeket a dolgokat rásegítésnek használni.Egyébként az én férjem is néha mosolygott ezeken...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

SZia Panny!!
nálunk is hamar jöttek a gyerekek,de ez a harmadik feladja a leckét!!!!a hőmérővel annyira nemvagyok tisztába holnap reggel kezdem mérni,és ha leesik akkor van pé?és miután emelkedik akkor már megvolt???mert azt tudom hogy fennt kell maradnia.hát reméljük az idén sikerül ez a kis puncis :wink: .ha meg nem akkor marad a január....nem állunk meg a babáig!!!!!

szép estét nektek,holnap jövök hátha valaki tud okosat irni a hőről.

bogyó
bogyó77

Szia Bogyó!

Van külön is hőmérős topik, ott biztosan sok okosat írnak a lányok. Én csak "laikusként" csinálom. A lényeg, hogy egész hónapot érdemes nézni, mert a görbe vonalából lehet sokmindent kiolvasni. Igen jól írod, peteérés táján kis leesés, utána felugrás (vagy fellépegetés, kinek hogy kényelmes :wink: ) A felugrás után már elvileg nem lehet teherbe esni, akkorra megvolt a peteérés. (hát mi akkor is próbálkozunk, sose tudni!) A ciklus első fele az alacsonyabb hőmérséklet, a második fele kb. fél fokkal magasabban kell legyen. Nem jó jel, ha nem megy fel a hő a második félidőben, vagy "fogazott" a görbe, de ennél többet nem tudok. Talán progeszteron-hiányra utal.

Mindig ugyanabban az órában, ugyanott, ugyanolyan módszerrel és felkelés előtt (!) kell mérni, különben megtévesztő lehet. Ha a ciklus végefelé leesik, akkor számítani lehet a mensire.

Remélem volt olyan, amit még nem tudtál.
Jó éjt nektek is.

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

jo reggel csajok!!!

olyan jo lett volna még aludni egx kicsit,de ilyenkior bezzeg korán kelnek a gyerekek,amikor suli meg ovi van itt kell könyörögni minden reggel....

köszi Orgona a hőt,hát kiváncsi leszek.azért annyira nem akarok profi lenni.veszek ovut is aztán majd látjuk.reméljük hamarosan jöna a baba :lol: .

de jo neked Panny :lol: :lol: :lol: !és már lehet tudni hogy kisfiu vagy kislány?gondolom 2 fiu után kislányt szeretnétek :wink: .mi sokáig nem akartunk 3.gyereket mert mindig azt mondtam hogy tuti fiuk lesznek és ikrek....de remélem csjszi lesz,bár az ikreknek ebben az esetben sem örülnék :roll: .

bogyó
bogyó77

Sziasztok!

Örülök, hogy ilyen kedvesen fogadtatok!
Hú, ez az idő, nagyon gáz....Itt esik, fúj....A család még alszik, de én már netezek, most van egy kis nyugi! :)

Üdv.bogyó! :)
Hát akkor hajrá, húzzunk bele! Én jövő hónap 30-án leszek 31 éves, szóval még nem érzem magamat öregnek...........Van olyan osztálytársam, aki még az elsőt tervezi! Ahhoz képset jól állok....És nekünk teljesen mindegy, mi lenne, van fiú, lány is!
E hónaptól kezdtem a vitamint szedni (párom E-vitamint is szed), és hőmérőzni.
És most tökre felvillanyozódtam, mert tegnapra számoltam a pé-t, és tegnap le is esett a hő 36,1-re, és volt tojásfehérje is. :) Ezért a gyerekek tegnap korábban lefeküdtek..... :lol: :lol:
A ma reggeli méréskor viszont már felugrott 36,6-ra! Ez jó nem??? Ezek szerint már túlvagyok rajta?? Vagy még jöhet egy kis rásegítés ma??

Panny :)
VAlamennyire visszaolvastam, hát te nagyon szerencsés vagy, hogy hipp-hopp összejött!
Végülis nekünk sem volt semmilyen rásegítés sz első kettőnél, a kisfiamnál még hőmérőzés se, semmi.....

Kriszti :)
Ne add fel, úgyis becsúszik egyszer! megyek, megnézlek iwiw-en!

Sziasztok!
Edit

Kép

Kép

Kép
ditta76

hello Ditta!!!
de jo neked hogy már pé-nél jársz :lol: .nekem most jött meg sajnos........most indulunk a 4.honapnak,bevallom furcsa mert a fiuk mindenféle tea hőmérő stb..nélkül jöttek.most mg bevetünk mindent és semmi.lehet ez a baj.férjem szerint tul sokat foglalkozom vele,de másképp hogy lehet????
a hőhöz nem tudok szolni mert még én nem néztem soha ,ez lesz az első hónap ,ma reggel kezdtem.....szerintem nem árt rásegiteni :wink: ,abbol baj nem lehet!!!!!eddig mindig vártam a következő honapot de már ugy vagyok vele ha az idén sikerül már azis jóóóó!!!

bogyó
bogyó77

Sziasztok!!

a hőm nekem is leesett,ma vagyoka 14-15,napon ki hogy számolja!! :wink: A napokban beleadtunk mindent.Akkor nekem is most van,volt a pé-s??
Én is laikus vagyok ebben,mert most kezdtem méregetni.Apa persze mosolyog ezen. :D

Panny

nekem van egy barinőm,Nekik is 3 baba van.HA ránéz a férje terhes lesz!!Képzeld el hogy spirál melett lett a 3 baba.Aztán leköttette magát.
de csodák csodájára isgy is babás lett.Sajnos az orvos nem engedte megszülni,mert császáros volt mindhárom baba,és el volt vékonyodva a méhfal.Nagyon megviselte a csajt.Nagyon meg szerette volna tartani.Ja és még a végén kifizettették vele az abortuszpénzt! :twisted:

Bogyó

nekem is alszanak csajok.Kicsit partizánkodok itt addig!! :roll: :lol:

Kriszti

ezt csak Te kedvedért!
Kép
Vendég

Szia Bogyó!!

Igen, én is úgy vagyok vele, hogy jó lenne, ha már karácsonyra a pociban lenne! Emlékszem, a kislányommal dec. elején lettem várandós, és kb. karácsony előtt egy héttel csináltunk tesztet! Jaj, most is jó visszagondolni, olyan szép karácsonyunk volt...... Ráadásul az új házunkban az volt az első, és babásan!
Igazad van, abból baj nem lehet, úgyhogy "muszály" cselekdni este is..... :wink: :wink:

Iwiw-en megnéztelek! Arik vagytok! És az a kutya!!! haláli!

Valamelyikőtök van még rajta, lányok?? Megkuksiználak titeket!!

Edit

Kép

Kép
ditta76

Edit

én megirtam priviben a nevem!!!Kuksizhatsz!!! :lol:
Vendég

hát ahogy figyelgetem a pé-ket ,ti akkor fogtok izgulni,hogy ne jöjjön meg amikor nekem pé-m lesz....én is remélem hogy a fa alatt lesz a uh papir!!! de jo lenne :lol: :lol: .addig is huncutkodunk ezerrel!!!! :lol: :lol: :lol: bár mi most pont pihenünk de utána..........

rik:én is örülnék ha ilyen hoembereket kehetne csinálni,a gyerekek kiugranának a bőrükből :lol: .

bogyó
bogyó77

Bogyó

Hát tavaly nem épitettünk!!De majd az idén!!!
Szánkózás sem volt(pedig van uj szánkónk),de lehet most meg azért nem nagyon lesz,mert pocis leszek.UGy nem bizti hogy huznám őket!! :roll:
Jaja,asszem hóvége felé izgulunk,vagy nov. eleje.Most sokunknak egyben van a ciklusa. :wink:
Vendég

én november 1-től kezdek ovuzni.... :( mert a ciklus.hu szerint 3-én lesz pé-m. amult honappban bejött...remélem most is igy lesz.hát pocakkal én sem huznám őket ,de majd a férjem ,csak lenne már hóóó.az sem baj ha csak decemberbe csk legyen!!!!! :lol: :lol: :lol: .pocsék egy idő van .......akor hajrá ovus csajok mindent bele :wink:

bogyó
bogyó77

Jó reggelt!

Nálunk is sz@r idő van!!!!
A mai program ezerrel pihenés,tévézés,keresünk valami jó dvd filmeket,kártyázunk!!!!
Ebédre csak másodikat csinálok,azzal sem kinlódok sokat van a fagyóban túrós derelye azt főzök ki ,bablevesem meg van!!!!

Erika!
Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!
Tegnap este,mit össze kinlódtam Dáviddal,nem tudzuk bemásolni a profilba,hogy mindig itt legyen,csak linket!!!!
Csinálni akartunk új avatort azt sem sikerült,vagyis tudjuk hogy kell,mert már volt egy csak kitöröltem,dei,hogy túl nagy a kép,pedig már legkissebre kicsinyitettük!
Na mindegy nem kinlódunk!!!!!
reméllem apával ügyeskedtetek!!!!

Edit!
Nem tudok az iwiwr most bemenni,valami hiba van,de ha beenged vissza igazollak!!!!!
De honnan tudtad,hogy én vagyok az?????

Bogyó!Edit!
Ide nézzetek be!

www.babatervezők.otthona.net
www.babaszoba.hu
www.oviklub.hu
Vendég

A legelső link nem jó!

www.babatervezok.otthona.net
Vendég

Kriszti

Persze,ügyik voltunk!!
Mit szolsz a hőmhöz?
Az avatarba én is csak olyat tudok kicsinyiteni ami már eleve kicsi.De vannak ügyes csajok akiknek megy a nagy is. :roll:
Hogy mi mit csinálunk ma?Asszem itthoni kézműves foglalkozás lesz!Azt élvezik! :wink:
És még mindenki alszik!!!!Szal Petra megint fent lesz egész nap!!!!!!!! :(
Vendég

Erika!
Hát nekünk a kicsi sem sikerült!
Minálunk én és Dávid vagyunk fel,de lustizunk!!!
Neked működik az iwiw????
Már verem a képernyőt,mert dirrekt sziv@t!!!! :lol:
Vendég

Mert korábban megírtad itt a nevedet, úgy kerestelek meg!
köszi a linkeket!
Hát mi is csak pihizgetünk ma! Tegnap főztem husilevest, abból még van, csak másodikat csapok össze valamit!

De már minden bajom van, hogy holnap menni kell dolgozni! De remélem, már nem sokáig...... :wink: Amint kiderül, és biztos lesz a dolog, húzok táppénzre!

Rik :)
megyek, megnézlek téged is!

Edit

Kép

Kép
ditta76

Edit!
Egy éve igy állok hozzá!
Reméllem nem sokáig kell már dolgozni menni!
De kiderül minden ciklus végén,hogy mégis kell!
Én is megnézlek benneteket ha beenged az iwiw,az előbb egy pillanatra beengedett!!!!
Vendég

Jó reggelt :lol:

Látom nagyon frissek vagytok ma reggel... :wink:

Bogyó!

Nyáriorgona leírta a lényeget a hőmérőzésről,talán annyit még hogy minimum3-4 óra egyhuzambani alvás után érdemes mérni a hőt mert akkor hiteles az adat.Próbáld mindig ugyanabban az időben mérni,nem olyan nehéz ez az egész sztem :wink: És tényleg úgy van hogy a ciklus első felében viszonylag alacsonyan stagnál,aztán hírtelen(nagy ritkán lassan fokozatosan)leeseik és után rögtön felmegy vagy hírtelen vagy fokozatosan.Az a jó ha minimum 5 tizedet felmegy pé után,akkor tutira volt pé.
Nekem pl.a 18.napon leesett az előtte stagnáló 36,4-5-ről 36,1-re másnap pedig felugrott 36,6-ra és szépen kúszott fel minden nap egyre magasabbra.Minden nap egy tizedet nőtt.Remélem tudtam segíteni :wink:

Edit!

Sztem tutira megvolt a pé-d,nekem pont így ment le a pé-kor a hőm és pont így ment fel.Nyugodtan akciózhattuk még de a pé szempontjából már nem sok értelme.Ha a hő felmegy,akkor már túl vagy rajta.Biztosan sikerült elkapnotok!!És nagyon szép a hőd,pont mint a nagykönyvben!!

Erika!

Nem semmi a barinőd sztorija,szegény :?

Hát kivi vagyok hol mi lesz ma úgy országosan???????

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Én is vagyok iwiw-ven:Kozák Anikó,Gödöllő

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny

én is épp most néztem a legfrisebb hireket.Azért tegnap is volt randalirozás!!! :evil: De ma..... :roll:
Vendég

B.Pesten már tegnap elkezdődött!!!
Szerintem nem normálisak!!!
Mire jó ez nekik???
De ha tegnap már ez volt,mi lessz még ma???!!!
Ennek nem lessz jó vége!!!!
Abba reménykedek,hogy az esső egy kicsit vissza tántoritja őket!!!!
De amilyen ökör egy banda,az esső sem fogja vissza őket!!!!
Nekem 2 tesóm lakik Pesten,de most kisem teszik a lábukat a lakásból!
Vendég

Erika!
KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon szép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti :lol:
Hány tesód van?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?