Új privát üzeneted érkezett!

Monyó, köszi a dicséretet! Remélem ilyen király marad mostantól :wink:
tapedli

tapedli remeljuk nem is kell tobbet gorbet szerkesztened:)

Kép
monyo83

Nincs nagy forgalom ma,.....

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Tapedli, Monyó: látom, egy napon teszteltek! :D

snufi

Sziasztok,

Bettike, Tapedli nagyon szép a görbétek!

Szilbee, Roli nagyon szereti a gyurmát, de inkább csak ha csinálunk neki valamit. Ő kiadja az utasítást mi meg apával gyurmázunk... :)
Egyébként nem tudom mi volt vidékre írva, de 80 alatt nem láttam semmit sem. Álmodnak :) :)

Én Rolival 60-at adtam a dokinak és 15-öt a szülésznőnek.
De akkor 33-34 hetesen kerültem a dokihoz és egyszer se mentem magánba.

Igazából most is ugyanennyit tervezek, de a magánban már kifizettem 80-at.
Nem kérdeztem mennyit kér. Ennél többet nem tudok adni. És ha valami nem fog tetszeni akkor ez még csökkenhet-

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Snufi,ah nem birom en ki addig :lol:
neked ugye holnap kene megjonnie?
olyan jo lenne ha mondjuk zebras lenel en meg a zebraparod(almodik a nyomor :roll: )

csiken en is imadok gyurmazni,na meg apa is.multkor majnem vettunk de mar igy is ciki a boltban :roll: Vettunk mar bebikajat,olyan kis uvegeset(hogy az milyen rosz...fuj)tejjel osszekeverheto bebiport8na az mar egy fokkal jobb)ceruzat.zsirkretat ilyesmit.
Csak nevetnek a boltosnenik mert tudjak hogy nekem lesz :lol:

Kép
monyo83

Monyó: igen, holnap. :shock:

snufi

Jó éjt Mindenkinek!

Kép

snufi

tesztelj má holnap tesó!
Vendég

Snufi, remélem holnap reggel zábrával jössz :D Én már tennék egy próbát :wink:
Monyó, Veled nyomhatunk majd gruppen tesztet :lol:
tapedli

Jó reggelt!

Tesó tudom, ma mész vásárolgatni bécsbe, de ugye teszteltél? :wink:

MOnyó, TApedli drkukkolok a közös teszt pozitív eredméynéhez!

ja és Tesó érdekes a cikk aminek a linkjét átküldted!

Én ma megyek UH ra KAáliba, megnézoika tüszőimet. bár szerintem már megrepedtek, na mindegy.

Szép NApot!
Vendég

sziasztok.

Boni nem allokvalami fenyesen :?
Kép

Kép
monyo83

Sziasztok!

Dobok egy görbét aztán visszaolvasok :wink:
1193035515.9571.pdf

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

klarssza negyon kafa a gorbed,milyen szep magas hod van.
mikor tesztelsz?

Kép
monyo83

Jó reggelt!

Kicsit lemaradtam :oops:
Péntek-szombat dolgoztam,szombaton végre átvettemaz új autót,azóta csak megyek 8) .Most elmegyek anya túrára,este jövök,és behozom a lemaradádt.

Csak ezt az oldalt olvastam vissza:

Bonika:drukkolok a tüszőknek,remélem azért elkapjátok.

Snufi:tesztelsz?

Monyo:sztem neked van még egy párnapod a tesztig.

Klarissza:nem semmi a görbéd,drukk hegyek.
vedresandi

Hát én valszeg beteg leszek ezért ilyen magas a hőm, ha terhes lennék azt azért már érezném (4 terhesség után), de a ma reggeli hányingeren kívül semmi tünet az meg szerintem a betegség előjele volt.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Olyan finomakat főztetek tegnap éhes lettem ám!
Ha mardt még akkor túróscsuszát kérek tepertővel, görög salit és sült husit. Ma én leszek itt a legtöbbet, mert DOLGOZOK forgalom meg persze nincs.

Snufi na mi van mááááááááááár!!!!!!!!!!!!??????????????

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Robcsi megnéztem a csajszik képét annyira aranyosak.

Csikken Rolinak jobbulást, nagy diétában egyébként híztál valamennyit, te szegény már nincs sok hátra és jól lakhatsz mindenféle finomsággal!!!!!!!

Andi milyen az új autód?

Monyo ne add fel lesz még az a hő fentebb is!!

Tapedli csak így tovább!

Tudjátok kiről nem tudok semmit? Mpan-ról, Veramamáról.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Klarissza, Mfpan-nal tartom SMS-ben a kapcsolatot, jól vannak szerencsére, jövő héten mennek 4D-re, meg dokis vizsgálatra, remélhetőleg minden okés lesz!

Monyo, Klarissza, nagyon szép a görbétek, remélem, babaeső várható.
Bettikének is szépen alakul a görbuszkája!

Drukk mindenkinek mindenféléhez!
Vendég

Hello Lányok!

Snufi??????????????????

Monyo: 1 tized ide vagy oda, nem jelent ám semmit :wink: még ezzel együtt is szép egyenletes a hőd...

Klarissza: ha 36,9 lenne a hőd, akkor is szuper lenne a görbéd :wink:
szerintem nem beteg leszel, hanem.... :wink: :lol:

Tapedli, Neked is drukkhegyek!! :-D

Boni: gyere hírekkel majd! (Clostitól lehet több domináns tüsződ is, ha egy meg is repedt, maradt még, nyugi!!!!!!!!!!!!!!!)

Voltam UH-n, 18x18-as a tüszőm, méhnyálkahártya 8,3 mm. Ma este 11-kor kapom a repesztőt, és akkor szerdán inszem!!!!!!!!!! :lol: Meg csütörtökön is!!! :lol:

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, drukk! Kép
Vendég

Szezso szuperek az eredmenyeid.szep tuszomeret szep nyalkahartya vastagsag,nem kell ennel tobb.

sajnos en nem tudok mostmar bizni,feladtam ezt a honapot,nem sikerult.
lehet holnap maskent latom de most legalabb olyan rosz mint mikor megjon.

Kép
monyo83

Monyo: házi feladat :arrow: naponta 100x elmondani magadban, hogy Most sikerült! Hidd el, sokkal jobban fogod magad érezni!

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso megprobalom.

az a gaz hogy nagyon ugy erzem hogy a ferjem total bezsongott,kerdezgeti hogy vagyok mennyi a hom stb.felek nagyon belelovalja magat(mert ugye o azzal van hogy most fog sikerulni)
azelott az se erdekelte mikor jon meg most meg felporgott :?
Amikor megjottt eddig csak en voltam picit szomoru,nem akarom most meg az o szomoru szemeit is latni :?

Kép
monyo83

Monyo nem tudtad, hogy a férjeknek is lehet 6. érzékük vagy lehet, hogy végre Ő is ugyanúgy akarja mint te?

A negatív gondolatokat légyszi tényleg űzd el ti mindent megtettetek a baba érdekében, most már csak a babán a sor :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

klarisza nem tudom mi van vele,azt mondja tuti hogy 3 honapon belul sikerul,ha igy lesz bukok egy uveg wiskey-t ugyanis ebben fogadtunk.

csak anyit mond ha rakerdezek hogy o igy erzi hogy most fog sikerulni :? Szerintem csak az van hogy tavyl is ilyenkor jott ossze es azt hiszi ez most is igy lesz.

Kép
monyo83

Sziazstok!

Snufi Bécsben soppingol barátnőivel!

SZezsó 2 tüszőm van! baloldalt! az egyik 17*18, a másik 18*19 es előtte mondott olyant asszisztensnelk, hogy ... 8 lehet az a méhnyálkahártya vastagsága? n

Írt fel ovrittelt szerda reggel kell beadnom, és utána csütörtök, péntek otthoni keksz!ha inszemlezz volna, akkor pénteken lett volna!

jelze az utolsó injekciót kaptam a gyóhgyszertárban(( ez egy jó jel)
Vendég

boniiii ez szuperr akar ikrek is lehetnek :lol:

Kép
monyo83

Na, Boni, ugye hogy ugye!!! :lol: 8 az a méhnyálkahártya lehet, az is szuper, és csak vastagodni fog, ha megrepednek a tüszők :lol:
Jééé, ugyanazon a napon vagyunk, csak nekem már szerda délelőtt repednek :lol:

Monyo: szerintem vedd meg azt a Whiskey-t :wink: ez is hozzá fog járulni a sikerhez! Meg a sok pozitív gondolat!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Azt tudom, hogy Snufi shoppingol, de reméltem, hogy reggel felkelt és pisilt egy tesztet :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso csak egy pindurkat menne feljebb a hom mondjuk 36,9 es mar mindjart jobban tudnak bizni.

Kép
monyo83

SZEZSO EGYÜTT BABÁSODUNK HOROSZLKÓPÜGYILG ÉS PUNKTUM :lol: csak azt nem értem, hoygha hasonló ak a méretek, nekem mé két napra utánad bvan arepiszuri!

és hogyan fogom beadni, az kérdéses

ÉN IS BÍZTAM BENEE, DE TEGANP MONDTA, HOYG NEM FOG TESZTELNI :?

mONYÓD RÁGA POZITÍV GONDOLKODÁS, JÓ? HESS NEGATÍV GONDOLATOK!
Vendég

Boni, Szezso akkor most értetek izgulunk, én majd csak szerdán tudok legközelebb jelentkezni (otthon még nincs net nálunk a UPC még nem csinált hálózatot), mindenkinek szurkolok
Cocának kívánok sok terhességi tüntetet,
Monyonak legalább 2 tized fok melegedést,
Snufinak + teszetet
Andinak kellemes visszaolvasást estére.
Túl sokat ne írjatok!!!!!!!!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza! azért te se add még fel ezt a hónapot! :lol:

és azért irunk jó sokat, hoyg legyen mit visszaolvasnod!

ja és Bettikeének is drukk
Vendég

Sziasztok!

Köszíííííí a dícséreteket és a drukkokat!

Monyó! Én Szezso házifeladatát követem! (Úgy is sikerült!) Ha mégsem, ráérünk akkor szomorkodni, addig sokkal jobb reménykedni és örülni és pozitívnak lenni!
Mindent megtettetek és kész!

Én most egyébként is pozitív vagyok! :lol: Hisz már csak 12 nap és kiderül, hogy hányan utazunk! :lol: És most tényleg, de tényleg mindent megtettünk, ami rajtunk múlik! Innentől már a babón múlik, hogy akar-e hozzánk jönni! :lol:

Snufi! :twisted: Pedig egész délelőtt az agyamban motoszkáltál, hogy na ugyan teszteltél-e! :roll:

Szeszo, Boni! Gratulálok a szépen megnövesztett tüszőitekhez! Hajrá hét! :wink:

Klarissza! 2 nap és tesztelhetnél!

Andi! Várlak este lemaradás pótlással!

Athiz! Köszi szépen! :wink: (Képek a gyerőcökről?) Én még nem unom! :lol:

Robcsi! Valami új kis story! Mindig elolvasom, ha írsz, hátha olvashatok valami jó kis csínytevést!

Tapedli! Kircsi görbe!

Egyébként olyan jó mostanában ismét sok BABÁS :wink: görbét nézegetni itt! :lol:

Kép
bettike
Eger

Szeretném mindenkinek megköszönni a gratulációkat!!!
Sajnos egyenként nem megy, Barnabás nagyon hasfájós, szinte semmit nem aludtunk idáig, most volt az első olyan éjjel mikor 2x három órát tudtunk aludni. Talán lassan javul majd a helyzet (csak el ne kiabáljam).
Mégegyszer köszönjük mindenkinek aki gondolt ránk!
Tegnapi kép:
Kép
Vendég

lanyok ti hogy alltok a karacsonnyal?varjatok,nem varjatok?

a szomszed topikban olvasgattam errol beszelgettek a lanyok.

betti neked igazan van okod remenykedni.

Kép
monyo83

Sziasztok

Áfi, szép nagyon Barni.

Snufi mikor jössz már a teszttel???

Hőfenntartókat ás pozitiv tesztekre drukkokat küldök!

Monyo, én várom nagyon a karit, de előtte Kitti bébikét :)
Csikken

KépKép
Kép
csikken

Monyo! Ezt most nem értem?
Nekem miért van több okom, mint neked reménykedni? :shock:

Karácsony! Hát vegyes érzelemmel, de végül is várom! :roll:

Látom a topicban csak helyes fiúk fogannak! :wink: Nagy szép arcú! :D

Kép

Kép
bettike
Eger

Azt akartam írni, hogy nagyon szép arcú! :D

Kép
bettike
Eger

Szerintem BArnus tiszta Enikő illetve apja! :lol:
Vendég

afi barnus szep kisbaba.

Csiken neked igazan szep karacsonyod lesz,egy gyonyoru ajandekkal KIttivel :lol:

Betti,a te gorbed szep,emelkedik es csak egy napon volt pozitiv lh-d meg nekem 5 napig de ha ma neznem szerintem akkor is pozitiv lenne.

En egyaltalan nem varom a karit.Tavaly sem volt karacsonyunk,se karacsonyfa se ajandek,nem akartam.
Most is ha arra gondolok hogy karacsony maris elkap a boges.
Elmegyunk anyuekhoz meg anyosekhoz is de itthon nincs karacsony.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Még új vagyok ezen a topikon, mert egy másikba szoktam írogatni :arrow: PCOS, mert sajna ez a "btegségem" vagyon. Folyamatosan hőmérőzök már március óta, de ez a mostani görbém elég érdekes. Feldobom nektek és várom a véleményeteket. Annyit hozzátennék, hogy a 44.-45.napon volt pocifájás olyan zsibbadósan középen alul, é maint láthatjátok a 45.napon volt valami rózsaszínes-barnás nagyobbacska pöttyikém. Neke ilyen soha nem volt még. És ami még hozzátartozik hogy elég alvós vagyok mostanság, hamar fekszem és délután is kell a szundi. Sokat megyek kaksimaksizni(Bocsika :oops: ) és tegnap óta cicbimbó érzékenységgel - olyan mintha megfázott volna- és derékfájással küzdök. Ja és ha a holnapi hőzök beírok egy mai értéket akkor a 39.napra kapok pé-t a fertitől.

Na akkor a görbém: Kép

hajni...
Budaörs

Feldobom már a táblákat is:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Hajni! Ahogy rápillantottam, egyből az jutott az eszembe, hogy ez anovus!
De ahogy elolvastam, amit írtál, már nem olyan biztos!
Ha én te lennék, akkor a napokban csinálnék egy tesztet! Ha nega, akkor szerintem anovus, legalábbis eddig!
Az és 58 napos ciklusomra emlékeztet, meg is keresem, ha gondolod és felrakom!

Kép
bettike
Eger

Most jön a csajzuhatag
Vendég

Jó reggelt!

Jajj, nincs kedvem írni mindenkinek. :oops:

De örülök ám Szezsó és Boni tojásainak, és szépek a görbék, Monyóé is!!! Barnus is gyönyörű!

Snufi gonosz, hogy lógatás nélkül shoppingol, de ha babaruhákat vesz, úgyis gyanus lesz!

Monyó! Tessék összeszedni magad!!! Ez parancs!

Kép
zölddisznó

Monyó Én nagyon szereem akarácsonyt de ezt gondolom kitaláltad már a tickeremből! Nem tudom te mér nem szereted, gondolom megvan rá az okod. de kicsit úgyérzem, mintha nem hinnél saját magadban, magatokbana babát illetően, és az nem jó! :cry: Próbálj pozitívan gondolkodni.

HAjni sajnos Én nem tudok hozzászólni!
Vendég

hideg van nagyon!
Vendég

Monyó! Szerintem a Karácsony a legszebb ünnep. És korántsem az ajándékokról szól, legalábbis nekünk nem. Én úgy érzem, te most nagyon bestruccosodtál, fejet a homokba, és nem is hagyod, hogy más örömök érjenek. Ez nem jó!

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?