Új privát üzeneted érkezett!

A clostiban semmilyen hormon nincs, csak egy olyan anyag (clomifen), ami átveri az agyalapi mirigyet, és arra készteti, hogy több hormont termeljen, ami elősegíti a tüszűk növekedését.

Szilva! Gratula, és pihi pihi, pihi!

Kép
zölddisznó

Szilva a Closti stimuláló gyógyszer, ami a saját hormonrendszert piszkálgatja :lol:

Boni: szerintem le vagy fáradva :D

Snufi: én ma túróstésztát csinyáltam lecsóval. Az az extra benne, hogy a túró megromlott :lol: (pedig cask 25-én kellene lejárania :evil:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó eléggé, meg ugye a rosszullét!
reméelm jól átvágtam az agyalapi izémet :lol:

nálunk zöldséges bableves lesz, Túros csuszával! :lol:
Vendég

szezsó küggyek fénypostával?
Vendég

Boni, küggyé! :lol:
Szerintem sikerült átverned az agyalapi izédet, de rájött... Csakhogy már késő!!! Most már csak hányingerrel és hőhullámmal tud bosszút állni rajtad :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: :lol: :lol: :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szezsó nyisd ablakot! megy !

Hehe jól átvágtam! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na megyek haza! Végre!
Vendég

Sziasztok,

Szilva :( :(

Babim, igazából majd akkor lesz sok értelme hogy magamról beszéljek ha már meg lesz Kittikém.

Ma voltam ctg-n, plusz kenetvételen. Baba sokat mocorog, de fájás sehol...

Azért tegnapról van egy vicces sztorim.
Én diétázok elég rendesen (bár mostanában néha van egy kis kihágás)
Kértem tegnap este Zsoltit, hogy hozzon nekem túrót.
Kibontotta és ideadta.
Elkezdtem enni és közben (számomra nem észrevehetően:) ) hümmögtem. Nagyon komolyan :) hhhhhhhhhhhhhhm hhhhhhhhhhhm, közben meg olyan fejet vágtam mint aki libamájat eszik :) aztán ránéztem férjre ő meg szakadt a nevetéstől. Utána, hogy észrevettem mit csinálok már én is.
komoly, hogy egy diéta mellett ilyen élvezeteket tud nyújtani 25 dkg sima túró. :D :D

csikken

KépKép
Kép
csikken

CSikken már nagyon várjuk a beszámolót Kittikéről! :wink: de addig Roliról i írhatsz :lol:
Vendég

ja hazafelé a villamossal láttam egynagyon csúnya balesetet, egy autó nekirohant a fának, de úgyhogy el enm tudom képzelni melyik irányból jött, és épp akkor vágták ki a tűzoltók az embert/embereket. REmélem élve szedik ki őket! :cry:
Vendég

Csikken! Ez jó! :lol:

Megmutizum az lh tesztjeimet! :oops:

Kép

Kép
bettike
Eger

Csikken!!!!
:lol: :lol: :lol:
szilbee

Hello!

Megjöttem UH-ról, 2,5 órát kellett várni :evil:

A tüszőcském 12x12-ről 14x16-ra nőtt. Hétfőn reggel újra UH, addig szépen meghízlalom :lol: aznap repesztés, majd szerdán és csütörtökön inszemináció :D

Ja, van egy jó sztorim, leírom, hadd röhögjetek rajtam :lol: bementem a rendelőbe (2,5 óra várakozás után totál szétesve), kezemben a hormoneredményeim, hogy majd odaadom a dokinak. A doki elkezdett sietni, mondta, gyorsan végzünk, mert én (Szezso) már profi vagyok :D erre annyira megzavarodtam, hogy lehajoltam kibontani a cipőmet a rendelő közepén... :lol: :lol: :lol: a doki csak nézett, mit csinálok, mondja, be kéne menni a függöny mögé...jaj, mondom, teljesen össze vagyok zavarodva :lol: mondjuk ő sem volt semmi, gumikesztyűt húzott, majd egy darabig nem értette, hogy miért (mert UH-hoz nem kell)...és levette :lol: :lol: :lol:

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bettike: a 20. napi totál pozitív, ma rá kell ugornod Apára mindenképp! :wink:

Csikken: jó a túrós sztori :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezsó :lol:
Vendég

Na, én is itt vok, csak eszünkbe jutott, hogy alig van itthon kaja, így elugrottunk vásárolni.

Szezso, Csikken: :lol: :lol: :lol:

snufi

Szezso :) :)
Drukk a növesztéshez.

Most egy jó adag barna trutyi jött ki belőlem, de emlékeim szerint Rolival is így volt minden késői vizsgálat után.

Néztem egy cikket a rendelőben a dokinál.

Egy bekeretezett részen lévő cikk:
Nem is sok 100 000 Ft a borítékban? címmel
És alatta felsorolva mennyi amit "illik" a borítékba tenni, Budapesten, vidéken, császárnál, stb-
Na a Bp-hez 100 -150 000 Ft volt írva. Kicsit ledöbbentem. Azért ennyit nem tudok adni, most akkor ne is szüljek?

Bettike, érdekes LH tesztsor...

Boniko, utálok ilyet látni. :(

Roliról: :)
Náthás, köhög, alig eszik, tegnap köhögéssel kihányt egy adag slejmot...
Édes, imádom. Ő a nagy szerelmem :) :)
Iszonyat sokat dumál, teljesen kész vagyok tőle.

Most éppen apjával gyurmázik.

Pusz nektek: Csikken

KépKép
Kép
csikken

Csikken!
És vidékre mi volt írva??
Akkor nálatok is bejött a gyurmaszezon?! :lol: Levente is pöpecül lapít már "kejeket"... :lol:
Rolinak jobbulást! :(

Szezso!
:lol: :lol: :lol:
szilbee

Szilbee: a barátnőm ikres császárért 60ezret tett a borítékba (nem Pesten)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó regeglt!

Szezsó irtam privit
Vendég

Sziasztok!

Az én barátnőm a dokihoz végig magánba járt, ott kifizette mindig a díjat, aztán szülés után meg (15.000) adott neki. (Nem volt pénzük!) A dokihoz utána is járt és azóta is és a doki ugyan olyan rendes maradt! :roll: Annak ellenére, hogy itt azt mondták neki, hogy 50.000-et kell neki adni, annyi a tarifája és hogy ezek után ne is menjen hozzá, mert nem úgy fog viselkedni! Így szerintem ez egy hülye berögződés, legalábbis ennél a dokinál! :roll:

Kép
bettike
Eger

Boni! Válaszoltam!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Büszkeségem, csodás görbém:

Kép

Kép
bettike
Eger

Bettike! jaj de szép! :lol:
Vendég

Csajok!
Ki mit főz? Csinál? Programok?
(Ötletnek!) :lol:

Kép
bettike
Eger

és mindez closty nélkül?
Vendég

Bettike Én dolgozom kettőig, utána brassóit főzök és tv-t nézek!
Vendég

IGEN!!!! (Csak úgy magától!)

Kép
bettike
Eger

Brassói! Jó ötlet! :wink: Nyamiiiii!

Kép
bettike
Eger

NAgyon drukkolok ! szépen indul! :lol:

ugye hogy jó ötletet adtam! hamar meg is van. én ilyenkor mindig 2 napra főzöm, csaka krumplit sütöm frissen hozzá :lol:
Vendég

Jó reggelt! :lol:

Bettike: gyönyörű!!!!!! :D

Én póréhagymalevest főzők, és sült husit sütök, amihez görög salátát csinálok.

Azt álmodtam, hogy megjött, de még nem. (holnap van a napja) (tickerem le van maradva, mindig csak este vált) :roll:

snufi

sziasztok.

sufi te mit raksz a gorogsaliba?en is azt csinalok,paradicsom,salata,olajbogyo,fetasajt,kell meg bele valami?

Kép
monyo83

Én ezt teszem bele: pari, ubi, paprika, feta, lilahagyma, citromlé, só, bors, bazsalikom, oregáno. (mi az o.bogyót nem szeretjük, azért nem teszek bele)

snufi

(olívaolajat kihagytam) :oops:

snufi

Bettike!
Szép a hőd!! 8)
Hát én is úgy gondoltam most, hogy mivel a dokim emelte az árakat és, mivel az nst-t is ő csinálja magánon, hogy sokkal kevesebbet adunk neki a végén... Azt még nem tudom pontosan mennyit, de biztos 50 alatt lesz...
Szerencsére a mi dokink anno azt mondta, hogy annyit adjunk neki, amennyit gondolunk... nem akar senkit se tönkrevágni anyagilag...

Ebéd:
Rántott pipimáj + petrezselymes krumpli + párolt répa (Levessel ma nem bajlódok...)

Rólunk:
Törpe még mindig beteg... kapott antibiotikumot is... és megint baludt a nagyágyban délelőtt 10-kor... :shock: 8) Így nyugiba tudok főzni.

Kép
szilbee

CSajok ez kínzás!

Tesó drukkjaim szállanak feléd az elkapott gólyával együtt :wink:
Vendég

snufi fetat nem raksz bele?en szeretem az ubit benne de a parom hasija nem birja,akkor en is rakok bele paprikat es hagymat.

Kép
monyo83

Szilbee! Annál az igen drága pesti magándokinál(aki kizárólag privát rendel és van egy kórház ahol szüleszt) 12.000.- a szülés, és ha kérsz, még számlát is ad róla. Az az 150.000 egy kicsit durva!

Bettike! Király vagy! Nagyon fasa a görbéd!!!
Főz: tökfőzelék, gyümölcsevés
Csinál: fekvés, kötögetés, olvasás

Snuf! Ne jöjjé meg! Ezt üzenem neki.

Kép
zölddisznó

Köszi Coca!

Monyó: dehogynem!!!! Azt is felsoroltam, nézd csak meg!!!! :wink:

snufi

Te az én gólyám nem is köll? :wink:
Vendég

Bocs Tesó, kihagytam a hozzászólásod!!!! :oops: Dehogynem kell!!!! Köszi!!!! :D

snufi

Tesó nesze! :lol:
Vendég

ma vak is vagyok :oops:

betti irigy vagyok a gorbedre olyan szep :oops: :lol:

szilbe jobbulast a sracodnak.

Kép
monyo83

Sziasztok Lányok!

Mivel mégiscsak ez a hőmérős topic, gondoltam felrakom a görbém, jól jönne egy ki szurkolás :D Nem tudom, a cicka/palástfű teáknak köszönhető-e, de most szépen alakult a görbém eddigi része. Nekem nem szokott pé után 36.6 fölé menni. Előre is köszi a drukkokat, ha kapok :wink:

Kép
tapedli

Tapedli: Kép

snufi

Köszi Snufi, cserébe én is dobok néhány +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++-t, látom Neked is épp elkel drukk :D
tapedli

snufi

tapedli szerintem ez egy kiraly gorbe :!: :wink:

Kép
monyo83

Sziasztok!

Élek ám még csak időből van kevés a napi 24 óra :wink:

Coca, Szilvia gratulálok nektek és nagyon vigyázzatok magatokra a az iciri-piciri pocaklakókra :)

Orvos-pénz kérdésre akarok igazából gyorsan reagálni. Én Rékával magánrendelésre jártam, ott kifizettem a tarifát, szülésnél 40-et adtam neki. Ez a doki már nem vállal szülést csak ha ő az ügyeletes (nem indít azért mert ő akkor van benn), szóval dokit váltottam. Az új doki itt a kórházban az osztályvezető főorvos, hozzá jártam a kórházba a 20. héttől előtte még a régi dokihoz. Eleinte meg voltam elégedve az új dokival, úgy gondoltam én is, hogy majd adok neki 50-et a szüléskor. Aztán később egyre inkább kezdtem elégedetlen lenni vele, de már nem akartam váltani, gondoltam majd csak 30-at kap a szülésért.
És mi lett a vége? Amikor beestünk a kórházba a régi dokim volt ügyeletben :lol: a másiknak esélye se lett volna beérni, úgy jött a bébi :lol: A régi dokim kapott egy hatalmas ajándékkosarat, a másik meg így járt :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?