Sziasztok!
Chrissy!
Gyönyörű szép a kisfiad!!!
Még könnyeztem is, úgy elérzékenyültem a képet nézve
Olyan jó, hogy erőt meríthetned Belőled a Lányok itt a topicon!!
mert én is úgy gondolom: hogy MINDENKINEK sikerülni fog, így kell lennie!!!
Babicskó!
Nagyon örülök, a jó eredménynek, bár kétségem nem volt felőle, hogy így lesz
látod, ha szép lassan is, de leküzdjük az akadályokat és haladunk a cél felé
Panny!
Megértelek teljesen, nekem is az egyik fő mumus a keményedés
nekem is kb. annyi idősen kezdődtek, mint Neked, na nem folyamatosan, de azóta volt néhány extra sz*r éjszakám (hogy miért épp éjszaka?
)
a legutóbbi épp csütörtök éjjel volt, sajnos voltam olyan hülye, hogy nehezen emészthető kaját ettem ezzel a nagy pocakkal, ami már teljesen átrendezte a belső szerveimet
szó szerint tíz percenként keményedtem, kétszer majdnem elkezdtem öltözni, hogy bemegyek a kórházba
szedtem a MagneB6-ot mint őrült...aztán tegnap du. jól lettem...éjjel remekül aludtam, azóta alig van keményedés...
mindenesetre mostantól két db. MagneB6-ot veszek be esténként
egyébként a keményedésektől normál esetben nem nyílik ki a méhszáj, az enyém is teljesen zárt volt a keddi UH-n kívül-belül, pedig negyedik baba lesz, Melissával a 26. héten nyitva volt picit a külső méhszáj, mégis a 40. hét második napján szültem
és akkor is voltak "keményedős" éjszakák
és mégegy tipp: ha minden kötél szakad, egy dl minőségi vörösbor csodát tehet alkalmanként
Drága Zsibima!
Azért vigyázz Magadra, én is teljesen jól voltam a műszeres bef-ek után, de azért óvatosnak / és kicsit önzőnek
/ kell lenni a következő baba érdekében...
nagyon szép lányod van, gratulálok!!!
és Ő tényleg komoly segítség lesz
döbbenten olvastam soraidat apósoddal kapcsolatban...hogyhogy kezet emelt Rád???
és a Párod ehhez mit szólt??
hát, nem semmi a nagylelkűséged, hogy ezek után még Te pátyolgatod az öreget...
egyébként dettó ugyanez a helyzet nálunk is: anyósom kezdettől nem fogadott el, mert elváltnő voltam gyerekkel, ráadásul én is nagyon adok magamra, ellentétben vele...
egy k. vagyok én is a szemében, nem érdekli, hogy a fia már 9 éve boldog velem, hogy rendes feleség és anya vagyok...
a szememben mézes-mázas a hátam mögött meg elmond mindennek...
soha nem hív fel ( ez nem baj
) egyszem unokáját (egyszem fiának kislányát) január óta nem látta
én ugyanis nem megyek hozzájuk, mert elegem lett a képmutatásból, inkább felvállalom nyíltan az álláspontomat és lesz*om őket...
régebben tettem lépéseket a látszat jóviszony fenntartásáért, de belefáradtam...40 éves vagyok már, nem vagyok hajlandó kompromisszumokat kötni, és mindig csak nyelni
tavaly októberben felhívtam, és elmondtam neki, hogy babát várunk, ömlengett a telefonba, aztán két nap múlva elment a baba ( a második már
) de azt sem mondta, hogy sajnálja, mintha a kis magzat sohasem létezett volna
a mostani babát nem is tudja még
(nem akartam, hogy elmondja a Párom, nehogy v.mi átkot küldjön rám)
és csak akkor mondhatja el, ha majd megszületik
gondolom majd megkérdezi, hogy miért nem mondtuk eddig, majd akkor a Párom megmondja, hogy azért, mert ilyen f*sza nagymamája a másik lányunknak is
egyébként Melissát vihetné a Párom hozzájuk, de mégsem viszi, szerencsére Ő is tudja, hogy anyának sem volt jó az anyja, nagymamának meg egyenesen alkalmatlan...
ja, és anno. mikor megismertem ( de még nem eléggé) büszkén mesélte, hogy neki négy
abortusza volt a férjem után,mert az alkoholista urának nem akart mégegyet szülni
remélem azért az AB bizottság (akkor még volt
) lealázta rendesen, amiért fogamzásgátlásnak használta az abortuszt
bocsánat az off-ért, de kikívánkozott...
ne hagyd, hogykihasználják a jó szívedet olyan emberek, akik azt sem érdemlik, hogy rájuk nézz...
puszi,