Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!Jó reggelt!

Bocsi,tegnap nem jöttem,be se kapcsoltam a gépet annyi dolgom volt.Voltam dokinál,nem valami fényes,de még okés.Méhszáj 2100-as,tehát megrövidült kicsit és a külső nyitva. :? Jó lenne ha tudnék pihenni,ne emelgessek...hahaha...3éves mellett???? AMúgy szívhangot hallgattunk,tökéletes,pocim átlagos,megdícsért a kilók miatt. :lol: :lol: Nagyon örülök.:)

Bebus
Üdv köztünk.Drukkolok a csíkos tesztért,várunk a hírekkel!!! :D

Ibici
Detto!!!Gyere már,nagyon kiváncsi vagyok.:) :lol:

Gabi
Remélem igaza lesz a dokinak.:) Jujjj de izgi.:)

Dodó
Szerintem még korai volt a teszt,nincs veszve. :wink: Én múltnap is azt tanácsoltam,hogy várd ki amensi idejét. :wink: :wink: Szorítok!

Edoci
Kitartás!Pati jó dolgokat írt,érdemes fontolóra venni.Puszillak!

Magi
Hogy vagy???Remélem már nincs barnázás. :roll:

Kata
Még nálad is korán volt bizti.A párod meg nagyon ért hozzá. :lol:

Lexáról annyit tudok,hogy nem jó a gépe,azért tűnt el ismét.
Móninak bizti nincs lehetősége internethez jutni.
Betti pedig tényleg nagyon hiányzik és várjuk a zebrás teszttel!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek szép napot,puszó!
Vendég

Sziasztok

Lego örülök hogy jelentkeztél.
Pihenj amennyit csak tud.

Nálam annyi a helyzet, hogy ma már 36,6 volt a hőm, úgy hogy szerintem menszi lesz belőle. Ami miatt nem bánom az csak az hogy hólyaghurutom volt és antibiotikumot kellett szednem, még az is lehet hogy esetleg volt fogamzás csak nem tud rendesen beágyazódn, mondjuk mert ártott a bogyeszt. Szóval talán jobb is úgy ha most megjön, különben úgy is végig izgulnám az egész terhességet hogy van e valami gond. Mondjuk én eleve úgy mondtam a dokinak aki felírta hogy lehet terhes vagyok olyan gyógyszert adjon ami terhesség alatt is mehet. Augmentin duot írt.

Persze még semmi sincs veszve, majd meglátjuk. Minden esetre kiváltom a clostyt mert hátha pont a 4 nap alatt fog kelleni, mert most előbb kell elkezdenem szedni, és 3x1-et.

Betti nekem is hiányzol.

Lexa remélem hamar megjavítják a gépet.

Móni biztos nincs gép közelben, de őt is nagyon várjuk.

Ibici teszt? Ma csináltál, remélem jó hírekkel jössz majd.

Gabi

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi
Anno nekem a fülemre is Augmentin duo-t írtak...Ekkor voltam 14-15 hetes.Nyugodtan lehet szedni...Bár én 1 szemet vettm csak be,mert nem bírom lenyelni a gyógyit...ez is majdnem visszajött. Algopyrin inj-t ittam helyette (mármint nem helyette,hanem a fájdalomra).
A lényeg,hogy lehet szedni és remélem van baba!Ez nem lesz hatással rá,nyugi.
:wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Lego köszi, ari vagy hogy ilyen gyorsan válaszoltál.:)

Kép

gabi1

Ki mit főz ma?

És a hosszú hétvégén mit csináltok?

Nálunk ma csirkepörkölt lesz, holnap csülkös bableves, palacsintával, a többit még nem tudom

Mi itthon leszünk, nem megyünk sehova.

Gabi

Kép

gabi1

Sziasztok!!
Itt vagyok!A teszt sajna még mindíg nega.Ez hihetetlen semmi mensi a teszt nega,ezt nem értem.Ma mondjuk 2 napja késik még mindíg korai lenne a teszt???????????????????? :( :( :( :( :( :(

Kép
Kép
a.ibici

Szisztok!

Ibici sajnálom, reméle csak korai volt a teszt és azért negatív.

Énmegcsinltam most az lh-t igaz nem pont a reggeliből hanem a másodikból de szinte semmit nem ittam csake gy kávét a két pisilés között és nagyon erős a csík, és ovum nemlehet, mert a dokia petefészkeket is megnézte és semmi tüsző nem volt benne, szóval reménykedek, nem sokára megyek tesztért.

viszont a hőmön gondolkoztam hogy lehet azért volt olyan a reggeli hőm emrt éjjel sokszor fent voltam, mászkáltam, és emiatt lehetett rossz.

drukkoljatok

Kép

gabi1

Gabi!
Ez szupi,hogy erősebb a csík!!! :D :D Ez jót jelent ugye?
Én is bízom benne,hogy korai még mindíg a teszt.
Nem tudom pontosan Lexa vagy lego írta,hogy a 6.napon volt +neki a teszt.

Nálunk ragu leves volt és milánói!Szeretjük,jól sikerült.
Maradt holnapra is.

többiek?Magi,edóci?

Kép
Kép
a.ibici

Gabi!
voltál tesztért?Holnap reggel szeretnéd megcsinálni?

Kép
Kép
a.ibici

ibici Magi azt mondta hogy nála működött ez, és az elmult ciklusomban én is megpróbáltam, és sosem volt ilyen, úgy hogy azt mondom hogy ez remélem jó jel.

Megcsináltam a tesztet, de annyira halvány a csík hogy ha akarom látom, ha akarom nem.

Majd holnap vagy holnap után csinálok megint, előbb az lh-t és ha változik a holnapi a maihoz képest akkor megcsinálom holnap.

úgy hogy még mindig kérem a drukokat, amúgy rettentően álmos vagyok.

Kép

gabi1

Hahó

Nekem lett a mensi utáni 6. napon pozitív a teszt...Addig ellőttem jópárat,mind totál nega...
Van remény Csajok!Drukkdrukk!

Mi borsólevest meg krumplistésztát ettünk,fiúknak (férjem meg a bátyám) sütöttem csirkemellet...nem tetszett nekik a vega kaja. :lol: :lol: :lol:

A hétvégén sehová nem megyünk,férjem dolgozgat,max anyósékhoz nézünk el meg sétálgatunk a városban ha jó idő lesz.Ennyi...

Többiek???Mindenki pihi???
Vendég

Sziasztok!
Na egy pár mondatban vagyok, de még mindig nem az otthoni gépről!!

lego!
Lehet hogy igazad van, és korai volt a teszt. Mindenesetre nem adtam még fel! A reggeli hőm ma 37,02 volt! :) Tudom, a napközbeni nem mérvadó, de ott is megdöntöttem a "rekordom" kíváncsiságból mindig megmérem és ma 37,79 volt! :)
Cicim még mindig szokott fájni, és éjjel is járok wc-re.!

Gabi!
Nagy nagy drukk a holnapi teszthez! De azért engem szokás szerint értesíts légyszíves sms-ben!!

Puszi mindenkinek!!!
Remélem hamarosan a saját gépről is nyomon tudom követni a dolgokat!

d.dodó

Gabi!
Megy a drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

dodó!
Neked is+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

lego!
Remélem akkor én is most úgy jártam mint te!Akkor szerdán csinálom a következő tesztet az lesz a 6. nap.Remélem akkor már 2 csíkom lesz,ha nem irány-horány a nőgyogyi.

Kép
Kép
a.ibici

Sziazstok.
Dodo megy a drukk nagyon.

Lego
Már nincs sok hátra.

Én dugiban olvaslak titeket csak időm nincsen írni. Most is csak fel ugrottam hogy el újságolhassam ezt:
Szeretném felhívni a figyelmeteket a mai tv2-őn 20.10-kor kezdődő A CÉG-A CIA regénye című filmre mert ebben statisztált a nagy fiam. Ez 3 részes film és foggalmam sincsen hogy melyikben fogják adni. De az volt a szerepük hogy egy buszról szálltak le és egy asztalhoz mentek szutykosan bemondani a nevüket.
Volt még sok más jelenet is de ezt mondta csak el nekem.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Gabi!

Ez nagyon bíztató, megy a drukk, hogy baba legyen! :D
Én ma spenótot főztem főtt krumplival, meg főtt tojással! :)

Ibici, Dodó!

Drukk, és kitartás a köv.tesztig! :)

Húúúúúúúúúúúúú csajok én olyan fáradt vagyok, hogy csak na! :( Megvolt nagyjából az átrendezés,(azért nagyjából, mert a kiságyat még eléggé korai lenne összerakni ) két szoba, két nagyszekrény..................írni sincs róla kedvem. :( hulla vagyok, ráadásul úgy ébredtem reggel, hogy fáj a fejem, meg olyan vizesek az ujjaim, hogy muszáj volt leszednem a gyűrűimet, és nem is volt egyszerű :( Petivel ilyen soha nem volt, még a végén sem :( Mi lesz így a végén :shock: Amúgy egész jók lettek a szobák, már csak egy kis rendet kéne varázsolni abban, amibe áttettük Petit, de neki most tetszik a nagy hely és imád szétrámolni mindent :lol: :lol: :lol: vagy :( Majd holnap csinálok egy nagyobb takarítást, mert ma már nincs erőm felmosni, csak gyorsban porszívóztam, de ez is elég volt, 4 órakor vettem észre, hogy kb. fél 10 óta nem ettem, és kissé már szédültem is :( Nem baj, most 2 éig megint nem kell rendezkedni :) :lol: :lol: :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

éig= évig

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
A barátnőméktől írok nektek!
Legó!
Vigyázz magadra!

Gabi!
Babuci van a dologban :D

Ibici dodó!
Szorítok nektek!

Nekem ma sajna megjött :cry:

Viki!
Pihenj nagyot!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Viki
Ejnye!Nem szabad ennyit dolgozni!Pihenj közben! Az pedig nem okés,hogy nem eszel! Na mondom ezt én,aki néha délután 3kor eszik először.... :roll: :roll: :roll:
Mi kb a 25.héten raktuk össze a kiságyat,kellett a hely a babaholmiknak.Most tárolóként szolgál.

Betti
ÓÓÓ,jajjj.Sajnálom. :cry: Akkor hajrá november,szerintem húzzatok bele,ahányszr csak jólesik. :oops: Ne foglalkozz a nemével,lényeg a baba!!!!
Azért örülök,hogy írtál.Remélem jól telnek a napjaid!Siess vissza!

Vera
Jó,hogy írtál.Én nem igérem,hogy nézem a filmet.Apa hazaér nemsokára,más programunk van. :oops: :lol: :lol:

Ibici-Dodó
Hajrá!
Ibici,űzd a pirit a fenébe!!!Szerdán meg hozd a csíkos tesztet. :wink:
Vendég

Köszönöm mindenkinek a drukkot!!

Betti!
Sjnálom,de ne szomorkodj már 1 napos kismami vagy :D :D :D
Tudod csak potitívan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Legó!
Űzöm,űzöm.Szerencsére pirinek semmi nyoma.Nem tudom már milyen tesztet vegyek,hogy csíkos legyen.Most Gabrielt csináltam reggel és még 1 van itthon.Lehet ez a baj,hogy 2-t vettünk és huncutkodik velünk a kis drága odabentről :D :D :D :D :D :D

viki!
Tényleg ne hajszold magad!!!Van még időd,hogy minden a helyére kerüljön!!!Sajna én is ilyen vagyok nem nyugszom míg nincs rend körülöttem.Megértelek valahol :wink: :wink: Enni azért muszáj!!!!!

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!
Köszi a drukkokat!

Most éppen egy rossz hírrel jöttem! Azaz nekem nagyon rossz és fáj.... ma délután meghalt a nagypapám! :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

d.dodó

Amúgy még mindig szokott néha fájdigálni a hasam, és most is épp hányingerem van, bár az lehet az idegességtől, és a nagy bánattól.....

d.dodó

dodó!
Őszinte részvétem!!Nagyon sajnálom.

Kép
Kép
a.ibici

Szaisztok

Betti nagyon sajnálom, de ne csüggedj, ebbena hónapban sikerülni fog.

Képzeljétek mi történt:(

Tudjátok hasmenésem volt, onnan átment a baci húgy utakba és ugye kaptam rá az augmentint, erre mostmeg hüvelygombám van:( Ezt nem hiszem el, és pont most jött ki amikor szerdáig nincs doki. Most hova a fenébe menjek:( És egyik pillanatróla máikra jött ki, vásárolni voltunk, ott még nem volt semmi, és most amikor elmentem a wc-re akkor éreztem hogy iszonyúan viszketek, és megnéztem, és már ott vannaka fehér foltok. Egyszer már volt így hogy az augmentin után rögtön kijött.

Most bekentem olyan kenőccsel ami erre a viszketésre van, de az nem lesz elég.

Ja és akkor ha nincs baba akkor a köv hónapnak lőttek, mert ugye a gomba miatt nem lehetünk együtt, legalább 2-3 hétig. Ezt nem hiszem el.:(

Kép

gabi1

Dodó
Nagyon sajnálom. :cry: Sok erőt Neked és remélem vigasztalódsz pár nap múlva egy zebrás teszttel.

Gabi
Óacsudába! Patikában lehet venni vény nélkül is hüvelytablettát...tudod a tv-s reklám...biztos láttad. Próbáld ki és szerintem 3-4 nap alatt rendbejön,1 hét múlva meg nyugodtan mehet apával. :wink: Felesleges várni 2-3 hetet. :roll:
Vendég

Sziasztok!

Gabi!
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ soha jobbkor nem jöhetett volna ez a fránya gomba.Szerdán mész dokihoz?Lehet akkor már látja a babót is ???:D :D :D

Nálam a helyzet változatlan mensi nincs,simán meg ittam a reggeli kávémat.Amre a lányomnál rá se bírtam nézni :D :D :D
Egy kis érzelmi labilitást viszont észre veszek magamon :( :(
Szerda már csak 3 nap :wink: :wink:

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok

Barátnőmmel beszéltem ő is az én dokimhoz jár, és mondta hogy hétfőn megy nst-re, tehát kiderült hogy hiába van ünnep, ő rendel, szóval már hétfőn felhívom őt, és elmegyek hozzá.

Tesztet csináltam, de nagyon nagyon halványka valamit látok csak:( Hőm 36,7 volt. Úgyhogy nem tudom hogy van e valaki odabent. Tüneteim nincsenek, talán mintha enyhén émelyegnék időközönként, de már az is lehet bebeszélem magamnak.

Lego köszi a tanácsot, holnap a doki már csak mondd valamit, így egyszerűbb a helyzet.

többieknek továbbra is drukk

Kép

gabi1

Sziasztok lanyok!

Betti!
Sajnalom!
De majd kov honapban.

Dodo!
Reszvetem. Sok erot kivanok.

Ibici!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babi!
Nekem canesten huvelykup es krem.
Nekem is van, mert Zolival mikor terhes voltam folyamatosan gombam volt.
Elmult, majd 2 het mulva minden kezdodott elorol.
Miutan megszultem a gomba is megszunt, se elotte nem volt se utana.
Most mar vettem hatha megint igy jarok, vittem egyiptomba, mert ezt mondta az orvos. Veny nelkul kaphato. Igaz eleg huzos az ara de az ilyenkor mindegy.
Szoval szerintem probald meg.

Lanyok!
Kivagyok. Decemberig 2x60 oldalas szakdogakat kell megirnom.
Tehat egyre van 2 hetem.
Szerintetek menni fog?
Raadasul lesz meg kozben ket masik vizsgam is. :cry:
Lehet januarban nem fogok tudni allamvizsgazni. :cry: :cry: :cry:

Magi
Vendég

Sziasztok!

Ugy van, ahogy lego es gabi gondolja, csak nem ferek gephez :( csak ezt az oldalt olvastam el, ugyhogy elore is bocsi, de ezutan potolom :wink:

Betti!
Ne se torodj! :wink: Ibici megmondta... :wink:

Gabi!
Minel korulmenyesebben indul, annal nagyobb lesz az orom! Zsoltinal nekem is volt holyaggyulladasom az elejen es kaptam antibogyot (korhazban fekudtem egy hetig), aztan megis minden rendben. (en is sokat filoztam rajta) :lol: A gomba meg egesz biztos a bogyoktol van :? szoritok neked nagyon! :wink:

Dodo!
Oszinte reszvetem. :cry:

Ibici!
hajra Zsofi! :lol: :wink:

Magika!
Fog az menni, eros csajszi vagy! :wink: 8)

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

En itt kapirgalok az egyetem szamitogeptermeben, mig Zsolti remelhetoleg alszik otthon. Nincs valami nagy velemenyem az angol ugyintezesek gyorsasagarol sem, eleg sokat szivatnak :? Csak tudnam mikor lesz vegre netunk! :shock:

Amugy jol elvagyunk, Zsolti minden nap valami uj szoval gazdagitja a szokincset, egyelore inkabb magyarral, remeljuk nemsokara angollal is. Jarogatunk delelottonkent jatszohazakba, kezdjuk szokogatni az itteni eletet. En vmi angol nyelvtanfolyamot akartam, vmi komolyabbat, de olyan dragak, h marad az egyetemi dolgozok felesegeinek cimzett kurzus :o :? Kivancsi leszek milyen. :?

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Sziasztok

Magi szerintem is menni fog, ügyes csajszi vagy. Köszi neked is a tanácsot, most egyenlőre van itthon ilyen pimafucort krém ami erre van, viszketést enyhíti, ezzel holnapig kibirom, és akkor majd délelőtt felhívom a dokimat, és elmegyek hozzá, és lehet hogy akkor ha már ott vagyok akkor lesz uh-is. majd megkédezem tőle. Menszi sehol, és egésznap olyan émelygős napom volt, nem sokat ettem. De nem akarom beleélni magam, mert lehet hogy csak annyira szeretném hogy bebeszélem magamnak.

Móni neked is köszi. Remélem most már hamarosan lesz otthon is netetek.

Nálunk ma itt voltak tesómék meg anyuék, így a gyerekek el is mentek velük, ma ott alszanak, holnap megyünk értünk. Mi meg úgy döntöttünk apával hogy elmegyünk moziba és megnézzük a Megy a gőzös Koltai filmet.

Kép

gabi1

Sziasztok!
Próbállak olvasgatni titeket, még ha nincs is gépünk egy nap legalább egyszer itt a barátnőmnél. Remélem hamrosan kész lesz a gép!
Köszönöm a részvét nyilvánításokat!
Ma csak most este jutottam géphez, mert vendégeim voltak!
Hú lányok, olyan finom dobostortát sütöttünk barátnőmmel, hogy jobb mint egy cukrászdai! Majd ha kész lesz a gépünk teszek fel képet róla! Kaptam sok sok virágot szülinapomra!!! :)

Teszek fel egy görbét..... eddig jól néz ki szerintem! :) remélem ilyen jó is marad. Mondjuk a cicijeim még mindig fájdigálnak, és sokat pisilek. Na, ma meg hányingerem is volt.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5 ... 24800_.png

d.dodó

Sziasztok!

Dodó!Öszinte részvétem a papád miatt :cry: Drukkolok neked,hogy baba legyen és hamar pozítiv tesztel igazolja :wink:

Ibica!Nekem is csak az 5napon lett pozítiv addig ful negatív volt :roll: Drukkolok++++++

Gabi!Neked is drukkolok nagyon++++++

Én nem nézem a hőmet mert szerintem ez megbizahatattlan úgyan úgy mint az igy védekezés ott is becsúszik a baba szóval akinek leesik még reménykedjen egy kicsit :wink: Én ma úgy megilyedtem véres volt a székletem :shock: Persze rögtön megnéztem,hogy megjött-e de szernecsére nem.A hasam feszül de nem úgy mint mensi elött de szerintem én még nem vagyok terhes :cry: Majd jövö hónapba :wink:

Ki mit csinál a hosszu hétvégén?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok

Felhívtam a dokimat, és azt mondta hogy már nncs hely a rendelőbe, bejelentkezni nem tudok, de este 6-ra menjek be hozzá, és akkor megnéz.

36,8 volt a hőm reggel.

Kata nekem is azt mondta a dokim, hogy önmagában a hőmérőzés nem elég, mert sok minden befolyásolhatja, de ha már kiegészítem lh teszttel akkor már tökéletes.

Mi itthon vagyunk nem megyünk sehova. Tesóm, elvitte a gyerekeket, most ketten vagyunk apával.
Végül tgnap nem mentünk moziba, mert olyan álmos lettem este hogy inkább maradtunk. Majd most délelőtt lehet elmegyünk.

Kép

gabi1

Sziasztok!!
Egy picit megint vagyok!!
Juj lányok, én olyan álmos vagyok! Meg még mindig járok éjjel is wc-re. És tegnap este ugy görcsölt a hasam, mint ha meg akarna jönni!! De olyan messze van még a jövő hét hétfő amikor is NEM kéne megjönnie! Mai hőm 37 volt!

d.dodó

Sziasztok!

Csak 1 pillanatra ültem ide nagyon elvagyok keseredve :( :( :(
Képzeljétek egész éjszaka hánytam,hasmenésem volt,mostmár valamivel jobb.Benyaltam valami vírust azt hiszem a Vikitől szereztem,mert a múlthéten ő is beteg volt.Nagyon félek,hogy ha baba van men tesz jót neki ez a vírus.Émelygek,görcsöl,csikar a hasam :( :( :( :(

Gabi!
Nagyon drukkolok neked,ha voltál a dikinál gyere a hírekkel!!!

dodó!
Remélem,hogy nem is fog meg jönni neked.Megy a drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Megyek is mert már megint rossza közérzetem.Sziasztok,majd este megpróbálok még jönni!!

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Ibici!

Jobbulást!

Dodó!

Részvétem :(, és nagyon drukkolok, szép a görbéd, talán most szebb is, mint az eddigiek :wink:

Gabi!

Doki után jelentkezz ám, mi zújs van!

Rólunk: Képzeljétek el, Peti (aki hihetetlen rossz alvó) este 19.40 -től reggel 7.40-ig aludt! :D :D :D :D :D :D :D :D Csak kétszer ébredt fel inni, de egy perc sem volt és visszadőlt újra :D Ma nézegettük a "tesóbaba szobáját" és Peti odament a falhoz, és közölte nagy szomorúan, hogy : " anya, nincs itt, anya, tesóbaba ágya nincs itt" ígyhát apával egyezkedtek, hogy holnapössze lesz rakva tesóbaba ágya is. Szerintem kicsit korai még, de végülis baja nem lesz, úgysem ágyazok még rá :wink: Legalább szokjuk :) Amúgy nekem nagyon tetszik így a kisszoba, majd holnap, ha az ágy is benne lesz, teszek fel képeket nektek is, kicsit kék, de attól még lehet lányos szoba is bőven. (ugye sok a hozott anyag :lol: :lol: :lol: )

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Képzeljétek kimentem WC-re és 1 csöpp vér került a papírra. :( :(
Nagyon nem szeretném,ha elmenne a baba a betegség miatt :( :(
Ne haragudjatok,hogy így leírom,de teljesen kivagyok :( :( :( :( :(

Szerintetek befojásolhatja a betegség a terhességet?Én bízok benne,hogy babaó van.Nem vettembe semmilyen gyógyszert nem mertem.

Gabi!
Remélem nagyonjó hírekkel jösz!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
a.ibici

Viki!
Várjuk a képeket!!!Bizos nagyon szép a szoba.Tudtál ma már 1 kicsit pihenni?

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!

Sajnálom! :( Remélem hamar rendbejössz, és ha baba van, akkor ott marad, ahol van, még vagy 36 hétig! :D Igyál sokat, nehogy baj legyen a hasmenésből!

Igen, köszi, mivel ilyen rendes volt a fiam, hogy ekkorát aludt éjjel tulképpen kipihentem magam, mert ehhez én sem vagyok szokva, hogy átalszok (na jó,majdnem átalszok) egy egész éjszakát!!!!!!!!!:D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Lego!

Vigyázz magadra nagyon, ami valóban nem könnyű egy 3 éves mellet! (meg egy két éves mellett sem).

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

LÁNYOK, LÁNYOK BENNE VOLT!!!!!!!!

Le fényképeztem a tvből. Őt mutatták szinte csak. Pedig volt vele vagy 50 gyerek de ő lett az első és így őt mutatták. Tök jóóó.
EZ ŐŐŐŐ. A kockás kabiban. Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Gabi!
Hol vagy?Mi volt a dokinál?

Én már jobban érzem magam,holnap reggel megcsinálom a tesztet úgy döntöttem.Remélem 2 csíkos lesz :D :D :D :D :D

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok

Végül nem hatra hanem fél 9-re mentem, ezért jöttem ilyen sokára.

Hát túl sok jó hírem nincsen sajnos.
Igen gombám van ahogy gondoltam, kaptam rá gyógyszert, és hüvelykrémet is.
Csinált uh-ot is, de sajnos minden maradt úgy ahogy csütörötkön, a nyálkahártya nem változott, és nincs benne semmi. Így azt beszéltük meg nem várunk tovább, ad gyógyszert amitől megjön, és akkor utána jöhet a clostylbegit.

Azt mondta hogy valószínű nem jól ágyazódott be ezért nincs terhesség, lehet a vírusos hasmenésem miatt nem jött össze.

Szóval velem ez van

Vera gratula fiacskádnak aranyos.

Ibici neked is jobbulást.

Viki ügyi Petid van.:) Én is kiváncsi vagyok a képekre.

dodó továbbra is drukk.

Kép

gabi1

Gabi!Sajnálom,hogy nincs baba meg a gombát is ááá azolyan rossz :cry:

Ibica!Várjuk a teszt eredményét!!!Drukk+++++++Én Zsófival az elején minden virus elkaptam csak nem megy el ne agódj!!!

Viki!Peti még nem aludja át az éjszakát?Tényleg mikor mész Dokihoz?Kiváncsi vagyok a picurkád nemére :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Sajnos én se tudok jóhíreket mondani.A tesztem negatív.
És,ha volt is baba úgy jártam mint Gabi a vírusos hasmanés,hányás miatt,mert ma már
barnásodom :cry: :cry: :cry: :cry:
Soha nem volt,hogy ennyi késésem legyen 6 nap?????????????Nem értem komolyan mondom.Úgy döntöttem ,ha rendesen megjön utánna elmegyek nőgyogyihoz,mert ez a mostani 34 napos ciklus megijeszt.

Kata!
Meg kérdezhetem,hogy miért vettedle a ciklusos vonalzódat????????

Lányok neketek megy a drukk:dodó,kata,Gabi,edóci már megint hol vagy???

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Gabi, Ibici!

Sajnálom! :( Akkor hajrá következő hónap, és az augusztusi baba!

Kata!

Úgy nagyjából már átalussza az éjszakákat, de igazából azt sem olyan rég óta, úgy mióta leszokott a ciciről (kb 4 hónapja) többé-kevésbé megy neki , de vannak ilyen ivós éjszakáink
:lol:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ibica!Sajnálom :cry: Majd a következö hónapban.Igazából úgy vagyok vele,hogy nem számolgatom meg figyelem mikor vannak "jó"napok hanem nagyából tudni fogom mikor van petérésem de engem kicsit idegesített mert úgy éreztem nagyon görcsölök a gyereken és inkább nem számolgatok ha akkar lenni megfog foganni.Szerintem nem is lettem terhes ebben a hónapban de megpróbálok nem sokat gondolni rá és hátha :oops: A barnásodást nem igazán értem :oops: Ilyen pecsételös vérzés?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok Lányok!
Még mindig nem saját gépről...de megjöttek az alkatrészek már...párom remélem hamar összerakja, még jó, hogy ért hozzá!

Viki!
Szerintem is a mostani görbém szebb mint az eddigiek....mindjárt fel is teszem. Ma megint 37,1 volt a hőm.

Gabi!
Nagyon sajnálom! Remélem hamar rendbe jösssz, és irány a következő hónap!

a.ibici!
:( Pedig ugy drulloktam..... remélem a következő hónap sikeresebb lesz!

Én a magas hőm ellenére nem merem beleélni magam, tesztet nem is vettem még. Hétfőn kellene nem megjönnie. A melleim nagyon fájnak, és ma nagyon görcsölt a hasam!

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?