Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hu teljesen ki vagyok!Mar egyszer le irtam mindent es erre meg elszalt az egesz babanet!!! :evil:

Szia Csilla! :) Utolag is Boldog Szulinapot Zzebinek!!!

Akartam irni a tegnap is de nem ment a babanet, aztan meg mar nem volt idom!

Santos,
szoval akkor a nagy resze a papirjaidnak meglett, az jo!Bar a szemelyi lett volna a fontosabb nem!
Nem semmi lehet ahogy probalod ugy altatni!Kepzeld en is ki probaltam ha nem raktam le 100x akkor egyszer sem es annyira orditott mar szegenykem, hogy huppogve aludt el nagyon sajnaltam!

True,
Nalunk sajna nincs olyan,hogy apas szules pedig milyen jo lenne nem engedik az apukakat csak az ajtoig! :(

Nalunk az a baj, hogy csak cicivel alszik el es errol szeretnem le szoktatni!
Es sajna semmi fele tej nem kell neki hiaba mindegyiket probaltam bar az egyetlen amit meg iszik egyer egy nap este, az a Nestlet-ol a Junior tapszer este meg iszik belole 200 ml!

Ja es a kajaevessel kb en is ugy vagyok megeszik 3-4 kanallal szepen aztan kesz akar mit csinalok nem kell neki!

Anita a kepek nagyon szepek a kis Mano olyan aranyos!!!

Na jo amig o alszik megyek ledolok en is egy kicsit!!!
Sziasztok!

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Na Hi!

összevakartam magam picit.

Néha olyan cseh filmkomédiás jeleneteink vannak,hogy kész.

Réka bekakál,akkor hív anyukám telefonon,kifut a leves,elalszik a láng,de jön a gáz,rohanás,elzárom, fülön telcsi gyerek kakiban túr,feláll majd elesik,ordítás sz@ros fenékkel,csap alá dugás,nincs melegvíz, :shock: hülyén nézés,a mikróba előzőleg jéghidegség miatt betett szent KUBU ital ( mert csak a banánost isszuk meg) ottfelejtve,kifutva kifolyik a mikróból,gyerek kakás még,hón alatt kapálódzik,anyukám nyerítve röhög a telefonba,ami ki van hangosíva de kakás az is,végül egymillió popsitörlő felhasználásával kakamentesítés,pelenka után nyúláskor-Mi ez a meleg a lábamon bepisi,akkor már pszichopatán röhögés,levetkőzés gyereket újból letörölni,meg magam,a kubu túl forró, új kibontása,addig gyerek lerámol a pelenkaszárítóról és magára húzza azt.Elkékülés,újfent ordítás,minden rendberakása 13 perc alatt,majd a szokásos ebéd fejrekenés immáron egyedül :arrow: True javaslatára,tényleg lehet,hogy működni fog,a maradék étel szájba tömése,gyerek letörlés mertmég nincs víz és végre alszik,úgyhogy lezuhantam ide és iszom egy kávét mert ez sok.
krumplis tésztában fetrengés,

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


is történt,de már elmúlt :lol:



Ági!
Azt írták a könyvben,hogy azért sírnak,hüppögnek,meg variálnak a picik ennél az altatásnál,mert nem ez a megszokott és nem érti,hogy mi lett anyával,hiszen nem így szoktunk elaludni...de az első 3 kemény nap után jobb lesz,de én is azért néha felveszem meg muszály simizni én sem bírnám ki.

True!
Kipróbáltam a kaja elé tevést és evett,bár nálunk a gyapjú fehér szőnyeg és a levesből összenyomkodott sárgarépa kerül sűrűn közeli kapcsolatba ami még mindig jobb a gyékény rizs kapcsolatnál(lassan dobhatom ki a szőnyeget,akár milyen messzire teszem eltalálja-tán gerelyhajító lesz? mondjuk jó,mert akkor mégse kukás....) Levi legalább nem keni a fejére nem? a szülinapos képen olyan szépen eszik...

Csilla!
Húú nálatok is megy a megfulladunk a daraboktól de mégse sztori?
Kezdem azt hinni,hogy direkt csinálja a babó,mert ami ízlik neki az persze lemegy...lásd a tegnapi tökkemény pilótakeksz (fogalmam sincs honnan szedte,nem is ettünk effélét...)


Megyek mert tuti sok vagyok már. sziasztok

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 

 
 

ááá elfelejtettem és most jut az eszembe,pedig ezzel akartam kezdeni:

Anita!
Tündér a kisbabád! A nagyi miatt meg ne is bosszankodj,nem ér annyit....mondjuk így könnyen dumálok,én is kiakadtam volna a helyedben.

Timi!
Hát igen harcias vagyok eléggé,bár mostanában inkább lökött,nagyon hamar fel tudom kapni a vizet,főleg az ilyenen,mint ez az ügyintéző sztori...

Nah tényleg Csá

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!

Na én is megvagyok,egyszerűen nem tudtam ide tenni akufferomat,olyan mániákus vagyok hogy muszály mindennap felmosnom felsöpörnöm,tenni venni valamit...Délutánonként meg a koszorókat gyártom a kis műhelyemben.Laura alszik, még egy picit,kaja van,(tegnapi)uram motorozik....Holnap megyünk az utolsó neuró kontrollra Zegre.Olyan fáradt vagyok...

Timi,milyen vizsga hogy sikerült?Dóri hogy viselkedik az éjszaka folyamán mostanság?

Melódia,hát akkor sok türelmet és energiát mindenhez,otthon is meg a melóhelyen is.De azért az igazi szülinapján is meg lesz köszöntve Pistike nem?Neked is mostanában lesz nem?

Anita,olyan klassz képeket tettél fel,nagyon édes az édesapjával :wink: Kornél baba hogy van?

Csilla,húúú 4 kölök...frankó!!!Éljenek a nagycsaládosok!!!!

Santos,tök jó hogy ilyen szorgosan írsz remélem nem tünsz el,mint a többiek :wink: Laura tegnap este semmit nem volt hajlandó enni,sőt ma délben sem...nem értem ...fog még sehol....
Király vott a cseh komika,megolvasom még 1x :lol:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Hát Zsuzs én annyira röhögtem a komédián, hogy folyik a szememből a könny, (és mossa lefele a Rimmel nemtudoménmilyen szuper spirált, ami -bár nem vízálló- de SEMMIVEL nem jön le, csak csípi és csípi a szemet...) Ez amúgy nálunk is sokszor szokott így lenni, de én az ilyen kakás dolgokat nem bírom idegekkel... Nem értem, hogy miért olyan szörnyű a tisztábatétel és az öltöztetés, de ezt nem bírja Levi, a végére már én is tiszta gáz vagyok, mert sokszor megrázom, az ölembe ültetem, v. mászok utána és a lábai között kotorászok.

Etetés: úgy vette először a kanalat a kezébe, hogy egészen a tövénél fogta meg, és mostmár mindig így rakom a kezébe, és így nagyon ügyesen tud vele dolgozgatni... Ha éhes, akkor egészen jól elfogy a kaja, de ha nem.... Amúgy én újságpapírt rakok a széke alá, persze mindig kicselezi, de a java a papíron landol azért. Sok sikert! :)))) Persze korábbi szülői tapasztalaimból tudom, hogy még min. 1 év, mire nagyjából normálisan fog enni, dehát ez ezzel jár...

Linda: Levinek is van olyan napja, hogy nem nagyon eszik, pl. tegnap, ma viszont behozta... Már nem is foglalkozok vele, úgysem tudok mit csinálni, nem tömhetem meg...

Zsuzs: nekem tegnap nem akart aludni Levi, és az a sz.r, hogy nálunk soha nem volt altatás, és ilyenkor, ha magától nem akar elaludni, semmit se tudok vele csinálni... Hiába hoztam ide magam mellé az ágyba, meg se marad... Ha becsukom a szemem, mardossa a számat, ringatás-járkálás :arrow: kifordul, csak az jön be, ha leteszem a kiságyba, csak egymás után 30x kellett, mire végre elaludt... Fogalmam sincs, mi volt a baja, de ma már a szokásos rend, vacsi, fürcsi, tápi , cumi-tete, simogatás, és már aludt is mint a bunda... Hálistennek.

Kunkli: üdv közöttünk, hát én nem is tudom, mit mondjak... Mondjuk nekem három a max, egyszerűen nem tudom magam utolérni, hiába mostam ki tegnap majdnem mindent, ma ünneplőben voltunk, mire mindenki levetkőzött, megint telis-tele a szennyestartó, és még az előző 4 adag sincs kivasalva.... :x Pedig már leredukálom, mostmár Levi itthoni cuccait sem tudom vasalni (a nagyokét már régen nem). Na mindegy, holnap új hét, új gondok, majd egyszercsak sikerül... Csak attól vagyok kiborulva, hogy nálunk mindig olyan kupi van, mire elindulunk valahova, az egész lakás csatatér... Huhh, szóval minden elismerésem a tied és a többi mégtöbbgyerekesé...

Most megyek, mert Hanna még nem alszik, pedig ma csak a kocsiban aludt kb. 20 percet, és teljesen fel van pörögve, valahogy le kéne nyomnom az ágyba... Sziasztok, jó éjt mindenkinek! Pedig akartam még írni, mert Levi egyre-másra új kunsztokkal jön, de majd hátha holnap jobb formában leszek... Pusz mindenkinek

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!


Csilla!

Akkor ahogy olvasom Neked is a kedvenc pajtásod az anyósod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez tetszik:-) Holnap megyünk dokihoz. Hála annyira nem gáz, de olyan édes volt ma. Még eddig nem köhögött, és szakadt fel Neki, és tetszett Neki, mert annyira nevetett. Majd utána újra köhögni kezdett, olyan játékosan. Energia bombát veszel be minden reggel a 4 gyerek mellé? Bár ahogy elnézem azért Szabi, Cintia azért nagyok, és gondolom sokat segítenek. Na de hétköznap, h bírod? Krisz már iskolás? Azért foglalkozni kell velük: tanulás, főzés, anya lenni, feleség lenni stb….. Én már most azon gondolkodom, h amikor Dórinak testvére lesz, akkor, h lesznek a dolgok. Nem tudom elképzelni, h 2 gyerekem legyen.


Ági!

Ilyen sok tejed van még, h elalszik rajta? Végig alussza az éjszakát?


Santos!

Te aztán nagyon csúúúúcs csajszi vagy. Nagyon vigyorogtam amit olvastam. Ez a kakás sztori haláli. Az érdekes, h anyu is mindig akkor hív amikor éppen a csokimasszából varázsolom ki. Szoktam kérdezni: TE IDELÁTSZ???


Linda!

Remélem kedden kiderül, h sikerült-e, és akkor végre 3.-os leszek. Ez már az uccsó év. Milyen ruhákat vettél? Launak vettél valamit? Meg szeretném kukkolni. Dórikám mostanában úgy viselkedik éjszaka, h bepróbálkozik 10-11 között, de én nem megyek be. Visszaalszik. Próbálkozik 12-1 között. Nem megyek be. Visszaalszik. Majd 4:30 körül megint próbálkozik, és akkor bemegyek. Cicin visszaalszik. Majd nyomja 6:30ig. Persze vannak extrém esetek is.


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Hali

Timi,remélem akkor sikeres lett a vizsgád!Vettem göncöket,leírtam az előző oldalra,kedden vagy szerdán már nem is tudom.Nagyon cukik,majd ha ráadom lefotozóm benne úgy is :wink:

Tru,Laura tegnap 2x fosósat kakált,szerintem azért nem akart enni,remélem ma már jobban lesz,meg egy kicsit folyik az orra,nemsokára megyünk Egerszegre,kaját is vinnem kell,muszály lesz ennie. :lol:

A kocsiban előre raktam a gyerekülést,láttam már másnál is,csak nem tudom hogy szabályos e?Rendőrférjek????

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Basszus elszállt amit írtam ilyenkor ideg vagyok nagyon :twisted: :twisted:

Szóval: Linda szerintem nem szabályos, a férjemnek ilyenekről gőze sincs, szerinte a babahordozót se lehet előre rakni, de szerintem azt igen, de csak menetiránynak háttal. Ilyen rendes gyerekülést szerintem nem lehet, de nézd meg a neten, biztos van új KRESZ, amiből ki lehet okoskodni.

Már 2 hete elfelejtem mindig, de MARVINNAK NAGYON BOLDOG SZÜLIT! Tina! Hova vagy eltűnve? KÉPEK????

Anita, nagyon édesek a képek, el vagyok ájulva, még most raktál fel képeket, amikor 16 hetes voltál, emlékszem, mostmeg mindjárt szülni fogsz :shock:

Levus olyan édesen cuppog, rájött a puszira, majd lefotózom, hogy áll a szája, meg lehet zabálni, és egy csomó új szót is tud, de már nincs kedvem újraírni, az előbb leírtam. Na sziasztok, megyek mert a fürdőszobába nem lehet beférni a szennyestől, Hanna tegnap is és tegnapelőtt is bepisilt éjjel, (este nem lehet rávenni, hogy pisiljen, mert azt mondja, nem kell neki, sajnos nagyon keveset iszik phhh hát ez van) Na sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok, :O
ég a fejem... de nem jutok ide... vagyis este jutnek, de akkor apa van... bar azt a kis idot tole se irigylem... valamit biztos nem jol csinalunk, mert total lestrapaltak vagyunk mind a ketten...
Mokuskerek minden nap :D
este miutan letettem a kicsit, akkor a net elott vacsizunk (!?) aztan helyszinelok-szamgep kikapcs... Vacsora-net kozben olvasunk titeket... de irni.... áááá
Pedig másfél hete csütörtök ota van egy foghegyunk -első fog... ami azota is megrekedt azon a szinten, és nem nagyobb :D Fent két hatalmas nyuszifog készül kibuggyanni... nem ertjuk, miert nem nyilik mar szet az inye ( :O ) Egy hete kezdodott vasarnap a fogak fajlalasanak netovabbja, szenvedes a sokadik hatvanyon... szerencsetlen kicsi... ugy sajnaltam
Napkozben 40 perc alvas sikeredett csak általában, és közben hulla faradt (anya napjaban tobbszor besotetit-cicre tesz--var, nem megy az alvas, pedig leragad a szeme... majd ujra ez a ceremonia. Szinte csak a fuggonyt huzogattam ki meg be)
Egy hete szombaton eskuvon voltunk (másnap jott a fogfajas) lagzizhattunk hajnal 1-ig, pont akkor ébredt meg, igy kicsit jatszott parom anyukajaval... majd hazaerve altattam :) vissza
Lagziban szert tettem egy fisher price jarassegitore... kolcsonkaptuk mar masnap :) megusztuk a tobbezres kiadast Szerencse, mert pont elég közel alltunk már a vasarlashoz :)
Két napig izgi volt, hogy zenél... aztan már unalmas (?) tolni meg nem jo neki, mert a parkettankon nagyon gurul... loholnia kell utana (hiaba a vizes uveg az aljaban)
Viszont apa- és anya- (Jubi :) ) járássegito nagyon jol funkcional, sot pár napja napi szinten igenyelve van.
Igy vagyunk mi. Fogfajas két napja enyhébb lefolyasban..... és most délelott eltudott aludni, ami mint irtam, nagy szo :)

Bocsi, hogy senkinek semmit nem irtam. De most csak ennyi telt
Koszonom, hogy meghallgattatok!
Timi, Linda: éjszaka éberedesek, maradt a két kelés. Nekem ez mar jo!!!

UI: regen mutogattam, aztan letettem rola. De pár napja magatol elkezdett tolatva lemaszni az agyrol, meg iylen helyekrol... Pedig már tobb honapja nem mutattam ilyet :D...na eldugultam
pusza nektek

KépKép
rizibizi
 
 


Kép imad belemaszni a dobozba a ket mancsaval, majd igy vegigmaszni a szobat :D Kép
Kép polgari eskuvon
Kép még ezt is jobban szereti hasznalni "jarassegitonek" :)
ez nem szalad el vele :) talalékony :)

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok!
Santos tényleg nagyon jó sztorit írtál a férjemnek is megmutattam jót mulattunk rajta.A tisztábatétel nálunk is gyötrelem mindíg elmászik ,visít,lefordul a pelenkáról hiába adok neki oda bármit nem marad nyugton és mire észreveszem belenyúl a kenőcsbe.

Melinda köszi nagyon kedves vagy a legtöbben kiakadnak a sok gyerektől.

Ildi nálunk is mindíg van valami a szennyestartóban és persze a lakás is hagy némi kívánni valót még most is amikor nyugottan itt ülök és írok.

Timi neked is vannak némi kis problémáid életed párjának édes jóóó anyjával?Pedig olyan kedvesek (a szemedbe de a hátad mögött) segítőkészek (mindent jobban tudnak mert te csak egy kis ....vagy)és persze neki a legfontosabb az életben a fiai és az unokái (rögtön a pia és az ivócimborák után) mindíg szívesen lát minket (kezünkben egy üveg vodkával vagy egy zsugor sörrel de a legjobb a kettő együtt).Szóval az ényém ilyen.
Szabi és Cinti szokott segíteni de ritkán.Amikor Zsebi megszületett azon veszekedtek hogy ki fogja mert mindenki akarta Most is azon veszekednek hogy ki foglalkozzon vele csak mostmár épp az elenkezőért.Nagyok és már alakul a saját életük Szabi csajozik és persze a haverok. Cintia mazsorettre jár tánciskolába edzés fellépés van amikor zsufolt a programja.Krisz még ovis most volt 6 éves szeptemberben ezért késik.Ő teniszre jár már két hete és második éve úszni.Tanulni jól tanulnak4 -es mind a kettő áltlaga de a leckét ki szoktam tőlük kérdezni.Fárasztó és sok pénzbe kerülnek de amikor látom pl a lányomat szerepelni tudom hogy megérte.

Rizibizi nagyon aranyos a Kiscsaj az én fiam az ebédlőben a széket tolta maga előtt azt használta járókeretnek.

Mennem kell szép napot nektek!

kunkli
kunkli
 
 


Sziasztok!!

ARTÚRNAK BOLDOG SZÜLINASPOT KÍVÁNUNK!!!!!!!!


Kunkli!
Üdv itt,örülök,hogy jöttél! le a kalappal a 4 gyerek elött! :lol:

Nem tudok sajnos most bővebben írni,mert ezer a dolog!

Santos! ha gondolod azért felvehetsz MSN-re,és csak te írsz nekem,ha ráérsz,így nem csevegünk az Uraddal! :lol:
melyke78@hotmail.com

True!
Nem találtalak meg skeypon! :roll:
Na megyek,mert az egér külön utakon jár,vagyis Pisti útjain! :lol:

sziasztok Melódia

Este mostmár dobok képeket! :oops:

Kép
Kép
melódia78
 
 


Sziasztok Csajok!

Ezt le kell írnom hátha megnyugszom tőle.Elsétáltunk a lányomért a suliba a férjem ,Zsebi és én a másik két fiu itthol maradt.Jövünk haza látom anyósom bicaját az udvaron.Na gondoltam én hülye eszébe jutott az unokája szülinapja.Bejövünk a lakásba Ő majd szétfojik a kedvességtől. Ferenc a férjem leült kajálni megkínálta Őt is.Kaja után sört kért mondtuk hogy nincs Ő huzta a szájját én vártam mikor köszönti meg a gyereket.Majd közölte megy mert elfáradt (3 utcára lakik tőlünk) és a kölköt még meg sem fogta.Ferenc kísérte ki és amikor bejött mondta hogy pénzt akart kérni tőle kint.Ilyen pofátlant azt nem mondja a gyereknek fapapucs már vagy fél éve nem is látta őket le se sz..r minket és idejön kérni menjen a barátnőihez akivel vedel akinek a kölkének süti a sütiket és megköszönti őket a névnapjukon meg a szülinapjukon és nekem újságolja hogy kinél volt és milyen jól szórakozott náluk.
Bocsi de úgy felbosszantott.

Mindenkinek szép estét és jó éjt!

kunkli
kunkli
 
 


Hell Mindenki!

bocsi most csak egy rövidre,elfáradtam,ma intéztem a személyim meg ilyenek,időpontkérés egy óra,és kaptam időpontot két óra múlvára...nemtudom érthető volt-e...na mindegy,majd írok a bürokrácia útvesztőiről...
Ja és plusz az emberem kicserélte a konyhapultot fél év könyörgés és térdencsúszás után kb 30 perc alatt...pont akkor jött a védőnő is,amikor a gyerek beveri a fejét a radiátorba,az ember a szobában fűrészel anyuka őrjöng a telefonba az okmányirodistákkal....nah majd leírom ezt is. :lol:

Hát Csilla ez tényleg kemény anyós sztori...szinte szóhoz sem jutok.

Melódia felvettelek msn-re!

Riz!
Nagyon ari a dobozbankotrós kiscsaj! Van egy Dologel nevű kamillás zselé,fogra Rékával csodát művelt!

True!
Írok wiwen is majd,de ma tök hulla vagyok,jól ki fogom próbálni a tanácsaid,eddig bejön,hiába na a tapasztalat. (apropó msn címed van?) bár mint írtam már nem mindig válaszolok msnekre,mert elég összevissza ülök a gépnél,van hogy egy óra is eltelik,mire észreveszem,hogy kerestek,mert ki van kapcsolva a hang.

Hol van Dalmi,Tina,Jubi,Bettus? Megnéztem valamikor a topic első oldalát...azok a csajok már sehol...de furcsa
megyek most már...sziasztok

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!


Linda!

Csak akkor lehet előre tenni ha menetiránnyal ellentétesen van, és kivan kapcsolva a légzsák. Mi volt ma Laurával?

True!

Miket mond Levi? Dóri is mondaná a magáét, de még babanyelven. Akkor Levi nagyon ügyi baba. Dóri pl nem tud egyedül enni, csak úgy, h elé teszem a katonákat, és kiszedi a tányérból. De kanalat még nem adtam a kezébe, mert szerintem az még kissé odébb van.

Veronika!

Jó, h írtál pár sort. Örülök, h már csak 2 kelés maradt. Az is jó. Dóri mondjuk mára átaludta az éjszakát, de sajnos ez csak valami véletlen lehetett Nála. Pedig most nagyon erős szeretnék lenni, és a 10-11-es kelésre nem szeretnék bemenni, de nem nagyon rajtam múlik. Bár éppen tegnap írtam, h bizony sír 10-11-kor, de nem megyek be. Le akarom szoktatni, mert bizti valami rossz berögződés.

Kunkli!

Ne ba….., h a fiad csajozik? Helyes kis krapek!!! Akkor nem unatkozol, h mindenki jár erre-arra. Anyós eset elég súlyos, sajnállak. Azért hála nálunk ilyen nincsen. Mit mond erre a férjed?

Santos!

Bettusék jól vannak, és majdnem mindennap talizunk is. Bírom a kiscsajt, és Kitti baba is olyan drága. Még nem tudnak együtt játszani, de olyan édesek együtt a babák. Dóri mindig kiveszi Kitti szájából a cumit, és a cumisüveget. Kitti meg bömböl.



Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Alvászat van,remélem végigalussza a délelőtti idejét,mert hajszálpontosan 10 20 ig szokott aludni ilyenkor.Remélem,mert akkor végre rendbe tudom szedni magam,meg a lakást :)

Timi!
Nem akarok itt okoskodni meg keverni,de ha sír,akkor menj be! A Suttogóban olvastam,hogy ne vedd ki,de nyugtasd meg,azért,fontos nekik a jelenlétünk. Viszont,ha rossz beidegződés miatt kel fel,akkor egy órával előtte érdemes kicsit megmozgatni,felébreszteni,nem teljesen csak úgy épphogy és tényleg visszaalszik (nem akarok tényleg itt nyomulni ezzel,de nekünk nagyon bevált.)

Csilla!
le a kalappal én biztos nem tudtam volna ilyen higgadtan kezelni ezt a helyzetet,mondjuk elég heves vérmérsékletű vagyok és nagy ordibálásba és sértegetésbe fulladt volna egy hasonló eset,ugyanis én azonnal ugrok,ha valmi nem tetszik.

True!
én nem tudom,a gyerekeink is egy rugóra járnak? Réka sem iszik valami sokat,már végigpróbáltam a világ összes italát gyümölcslevét és már urambocsá málnaszörpöt is kapott,de nem nem nem nem iszik,erőltetni meg nem akarom,most a kubu úgy néz ki ízlik neki,de csak a banános,azt meg alig lehet kapni a körnéykünkön,így hát felvásároltam egy kisebb lerakatot apa meg felitta a háromnegydét,de nem pöröltem vele,mert megjavult!
Megcsinálta a konyhapultot,plusz kaptam egy új frankó pénztárcát,irattartóst,Réka meg egy tök jó mamuszt,ami inkább egy tappancsos kötött zokni de tök vastag,ja meg egy kesztűt,öt ujjast,amit a lábára akart húzni,el is esett egyből...mármint Réka...bár apa is tud ilyet,hát még én... :lol:

Nem kell járássegítőt vennünk képzeljétek,megy a gyerek rendesen,nem is hagyja,hogy fogjam a kezét!Most viszont agyalhatok a szülinapi ajándékon...a múltkor a Pólusban vettünk egy igen ronda babát,meg egy még rondább bedugdosós játékot,de nagyon boldogan játszik velük!
Megyek,a kávéadagomat felszippantatni.
puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


felszippantani :lol: mielőtt még rosszra gondoltok...

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Bocsi,ha a nagy hiányolásból kihagytam valakit...de Edi is eltűnt...

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!

Nekem is ez a nap fénypontja, amikor a gyerek elalszik, én meg a habos capuccinom-mal beülök a babanet elé :lol: :lol: :lol: Fú, néha olyan lehangolt vagyok ez miatt a mókuskerék miatt! Minden nap ugyanúgy telik, ráadásul itt a tél... TEgnap este lementünk a tejért, 6 órakor, hát, Levinek elővettem az overállt... HÁlistennek uncsitesóktó is meg amúgy is van, igaz, nem a legmenőbb, de van kettő, tuti, nem fogok újat venni. Amit tavaly újszülöttként kapott, hát sokat mondok, ha 2x ráadtam, olyan volt a tavalyi tél. Szegényke még pulcsiban is állandóan izzadt volt az autóban.

Timi: Levi ezeket mondja: anya, vagy anyi, mikor milyen a kedve, baba, mama, mami, dudu (ez az autót jelenti, néha BUDU, ezen besz-rásig röhögünk, olyan édes, cica, cicu (ez minden állatra), menyu, (ez menjünk, vagy menés valahova, apa fejtette meg, mondjuk elég logikus...) nagyjából ezeket, de még mást is, ami csak egyszer sikerül neki, aztán később visszatér. A múltkor nézegettem a babanaplókat, Hanna 13 hónaposan mondott már egyszerű mondatokat. Marci is elég korán beszélt, úgyhogy reménykedek, hogy Levi is haladni fog szépecskén. A kanalat én sem adtam volna még a kezébe, apa odaadta neki egyszer, és rájöttünk, hogy "tud" enni. Úgyhogy nyugodtan kipróbálhatod, legfeljebb csinál egy kis koszt....

Zsuzs: EZ ÓRIÁSI HÍR! Réka tud egyedül menni? És ezt csak így mellékesen közlöd? Milyen konyhapultot csinált apa? A régit cseréltétek le? Nekünk is kellene, ha ilyen egyszerű, akkor az enyémet is beizzítom! Hol vettétek a pultot, Ikeába? Akarunk mi is menni nemsokára, majd megdumálhatjuk, és akkor összehozhatunk egy talit is, bár mi Budaőrsre szoktunk menni, az neked biztos messze van... Az a tappancsos zokni nagyon jó, Hanna kapott olyat tavaly, Levinek is akarok, kérdezd már meg, hol vette?? Valami MSN-ünk van, de soha nem használom, inkább a skype-ot, bodogildiko1 a hívónevem van miszösz. Az msn meg husztig@hotmail.com. De amúgy ha van vezetékes telód, azon is dumálhatunk, nekem csak 10-16.00-ig kerül pénzbe, amúgy ingyé van. Azt tudok minden csinálás közben, mert nem kell egyhelyben ülni vele, mint a gépnél.

Kunkli, nem semmi, hogy a fiad csajozik, az enyém is elmondja, hogy kibe szerelmes, de csajozás.... áááá.... hálistennek haverozás sincs, mert mi a sulitól 11 km-re lakunk, így esetleg annyi, hogy ott alszik a kis barátjánál, vagy hozzánk jön valaki (mondjuk ez ritkább, mert itt kicsik vannak) de nem is szeretem, ha elmegy, mert nálunk nincs megengedve, hogy egész nap gépezzen v. play station, ha meg elmegy, csak azt csinálják. Most nagyon be vagyok rá rágva, tegnap volt a férjem fogadóórán és bekapott egy 3-as matekdogát, puszta figyelmetlenségből... Agyon tudnám vágni, kitűnő amúgy, mondta a magyartanárnő, hogy annyira nem kötik le a korának való feladatok, hogy emiatt ha plusz feladatot ad neki, azt is pillanatok alatt elvégzi, és megy a csevely, meg odanem figyelés...

Jaj, mennem kell, mert Hanna a nappaliban kb. 40 rajzlapot szórt szanaszéjjel, nem tudom, mi a tervük vele... Sziasztok!

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!



Santos!


Dehogy haragszom. De a sírásai között már hála különbséget tudok tenni, és akkor megyek be amikor tudom igazán vár Rám!!! Tegnap éjjel is sírt, de feküdt az ágyban, és ott álltam az ajtóban(persze nem látott), és láttam, h visszaalszik. Amikor áll a kiságyban akkor tudom, h ki kell venni, és olyan édesen csimpaszkodik, mint egy kismajom. Dóri egyáltalán nem jó ivó, amíg Kitti bevedel egy 2,5ml teát vagy bármilyen folyadékot, addig Dóri max 20ml. Azt is 5szöri szlopával. De mintha megtörne a jég, és elkezdett inni magától. Elveszi a cumisüveget, és issza.



Valóban hol vagytok lányok?


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Santos!


Megy a Réka?????? Milyen lazán írod? Ki kellene ugorni a bőrödből!!! :lol: :lol: Vagy kiugrottál?????? :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Hell

Bocsi csajok ,csak azt hittem,már elújságoltam hogy elindult a gyermek,nem mellékes ááám! Aznap,amikor megtörtént a dolog,körbekurjongattam mindenkit és úgy emlékszem a babanetre is írtam,de ezek szerint nem. szóval kiugrottam a bőrömből hát!

True!

Felvettelek msn-re,skype-unk nincs,én ezekhez hülye vagyok azt se tudom hogy meg mint kell letölteni.

Szeretem az Ikeás cuccokat,de már sokszor ráfáztam vele,két hónapja vettünk egy kanapét,az már össze is törött másnap,pedig semmi rosszat nem csináltunk :roll: ki is lett cserélve,de két napig földönalvás volt...

Ja,a konyhapultot akartam írni,hogy először vettünk egyet az IKEA-ban jól is nézett ki,drága sem volt,de nem tettünk rá élvédőt,valamint körmosogatóm van és aláfolyt a víz...na 3 hónap alatt az egész tönkrement,felrepedt a fólia a lapon és ronda farost lemez volt csak a pult,amit színes páccal lekentünk...most már nem az ikeában vettünk pultot,mert nem akartam megjárni vele,így az OBI-ban lett véve méretre is vágták,de a kör alakot a mosogatónak már Santos vágta ki,ránézésre nem volt nehéz,de én mindent egy perc alatt el akarok intéztetni.

Volt úgy,hogy hetekig kértem,hogy cserélje már ki a vízcsövet,meg kössük be az "új" mosógépet,meg kellene egy neon a konyhapult fölé...de nem mozdította a füle botját sem,így odavezényeltem egy egész brigádot és megcsinálták,na azóta ég a feje és mindent megcsinál kisebb nagyobb kérlelés árán...ez mondjuk már aktuális volt,mert fél évig könyörögtem minimum (tök ügyi az ilyen famunkában ha beindul,de nem valami könnyű beindítani...)

Telefon: na Zsuzsikának nincsen vonalas telefonja,mert amíg volt havi 30ezres számlákat beszéltem össze,plusz a mobil,szóval az is kártyás lett,le kell magam tiltani,mert ha elkezdek dumálni nincs vége. :P

Beszéd:
lehet,hogy írtam már....kukuccs= tyá-tyákk kukk=tyákk kubu= bubb
kutya=tyatya a többi halandzsa

ja még az ákombákom van: ákm mákm

Ma már nem jövök,szerintem még besokalltok tőlem...na csá

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


ja bocsi mamusz:

A Pólusban vette, 1000 píz volt, de nagyon ari,és tényleg tök jó vastag...olyan amilyet a nagymamik szoktak kötni,majd valamikor lefotózom a hölgyikét benne. pusz

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok

Santos!Dratula a járáshoz a Kiscsajnak!Zsebi kb két hete indult el aztán esett egy nagyot mert nem összecsuklik a fenekére hanem eldöl mint a krumpliszsák és beütötte a fejét ezért 4-5 napra megszeppent és csak mászott.Mostmár megint visszanyerte az önbizalmát és tötyög magába.A szülinapjára mi egy hintalóvat vettünk nagyon szereti és mondja is hozzá hogy hinta hinta.Ja és a pultot hamar megcsinálta a párod az enyémhez képest.Egy 40 m hosszú bejárón kell bejönni a házhoz ahol nincs járda az én Drágám Krisz születésére igérte hogy a babakocsival könnyebb legyen közlekedni azóta már eltelt pár év sőt van még egy gyerek de járda még mindíg nincs.

Timi Szabi már a harmadik barátnőjét fogyasztja.És bármilyen meglepő ilyen korban manapság ez a természetes.Ha arra gondolok hogy a" bezzeg mi időkben"ilyenkor még babáztunk nagyot fordult a világ majd meglátjátok ha a ti gyerekeitek is ennyi idős lesz.

Ildi nálunk is így kezdődött először csak szerelem most meg nekem mutatja a leveleket amit Ő ír vagy Fruzsi (Ő a barátnő)A haverok nálunk sokat vannak fociznak itt az udvaron beszélgetnek sőt a kisebbekel is játszanak vagy elmennek bicajozni én szeretem ha itt vannak mert legalább szemelőt vannak.

Hú mindjárt négy óra mennem kell összeszedni a kölkeimet és ma még tenisz is van.Sziasztok

kunkli
kunkli
 
 


Sziasztok!

Te jo ég, már azt sem tudom mikor irtam, egyszerűen nem jutok ide, utobbi napokban nem is voltunk itthon, meg elkezdtem a kreszt is.

Köszi a szülinapi köszöntést!

Artinak szombaton a barátokkal tartottuk egybe egy barátunkkal, ugyanis ő is 14-én született. Tőlük 2 kisautót kapott, olyan verdák rajzfilmeset. Másnap meg a családdal. Volt nagy tortapaskolás, és vakondtúrás torta szétmajszolás. Kapott ő is olyan fisher price-os kutyát, nagyon szereti, tőlünk meg bébitaxit, meg ruhákat. Ugyhogy tortábol volt 3 is, mikor fog ez elfogyni? Vagy majd én eszem meg, de akkor a fogyinak most annyi. :oops: Képeket még nem tudom mikor teszek, nem tőlem függ. Még az ajtos képpel is tartozok. :oops: Mikor mondtam férjemnek tegye fel- hát most nincs kedve. Na......

Minden babának boldog szülinapot, akik mostanában ünnepeltek, ünnepelnek.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Kép puszi Kép

Most csak ennyire futotta, le kell mennünk vásárolni, nincs itthon kenyér, olyan hideg van kint, asszem beöltözhetünk :( Sziasztok, majd még jövök, ha lesz idő rá

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Tru,Laura is így nyomatja a puszit :wink:

Hetti,boldog szülinapot Artúrnak,kiváncsi vagyok a képekre,tessék megsürgetni a párodat!!!!

Timi,minden oksa volt a kontrollon ,nem kell többet mennünk csak ha baj lenne(nem beszél,nem jár...)szóval bementünk és rendelőbe ,Laura önállósította magát mászott a játékok után,kicsit figyelték hogyan mozog majd megkopogtatták a térdét,belevillantottak a szemébe,majd az ölembe kellett venni egy asztal előtt és az egyik dokinéni először kockákaz rakott az asztalra amiket ügyesen beletett a dobozba,majd egy csengőt raktak elé amit meg kellet ráznia,ezután egy poharat kanállal amit kevergetni kellet,majd pici apró tárgyakat kellet az újjával felcsipegetni egy kis pohárba,ügyes volt.(persze ezeket előtte mind megmutogatta a doktornő,Laura meg leutánozta :lol: )bár itthon is csinálta ezeket,közben meg engem kérdezgetett:szopik még?darabosat eszik e?mond valamit?megy már egyedül?odadja a tárgyakat?meg ilyeneket...kb egy óráig tartott,a vége felé már igen unta,persze pont alvásidőben volt a kontroll :? )hazafelé szépen aludt a kocsiban(jó 45 perc az út)
Amúgy elől utazott,nincs olyan menő kocsim amiben légzsák lenne,de meg nézem valahol hogy tényleg lehet e? :roll:

Rizi,nagyon aranyos Veronkia a dobozzal,Laura is minden így toligál,etetőszéktől elkezdve a kis műanyag akármiig :lol:

Képzeljétek Laura is "megy".2 hete még csak egyett,majd kettőt lépett,de két napja már 5 totyogós kis lépést is megtesz,olyan cuki :D néha beindul:az első 3 tök norma ütemű majd a többi gyors szaladásba megy át és akkor :puff!,de nagyon ügyes mert előre kiteszi a kezét,vagy éppenséggel popóra ül :wink: Be tud mérgedni ha nem úgy megy a lába ahogy ő szeretné :lol:
Amúgy 3 napja iszonyat híg hasmenése van :cry: alig akar valamit enni,bizti azért ugye????ma viszem dokihoz,bár ma még nem rottyantott,és két napja kapja a régi hasmenés elleni gyógyóját.Láza nincs ,nem hányik,sokat iszik és csak vizet!!!!Eddig csak immel ámmal itta.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!


Lightos a mai nap úgy látom!!!!4 :lol: :lol: :lol:


Santos!


Akkor te is nagy dumás vagy? Én régen előfizetéses voltam, és bizony 7-8 ezer volt a tel számlám úgy, h itthon is van telefonunk, és az meg 5-6 ezer. Sajnálom, én ennyit beszélek. Apa azt mondta, h meglátom egyszer begurul, és lemondjuk az előfizetést, és kártyás leszek. Sajnos BEGURULT!!!!! Most már ez a 2. hónap, de elég nehezen viselem, mert bizony az 5eft-nak hó végéig ki kellene húznia. Nem mindig sikerül :cry: Most is még van hó végig közel 2 hét, és szerintem 2eft van rajta. Sebaj!!! Valahogy beosztom a beszélgetést :wink:


Hettie!


Artinek Utólag is Boldog 1 éves Szülinapot!!!! Azért unszoljad a párodat a képekkel.


True!

De kis drága ahogy puszit küld Levi!!!!!!


Linda!


De ügyi Lau, h lépeget!!!!! Mi van már azokkal a fogakkal? Bár de hülye vagyok!!!! Lehetséges, sőt , bizti, h azért ment a hasa, mert a fogacska fog kibújni. Hurrá végre!!!!! :lol: :lol: Azért írjad le, h mi volt. Képzeld! Sikerült a vizsgám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hála utolsó éves lettem :wink: :wink:



Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Elfelejtettem kérdezni, h milyen fogkrémet kell venni a bébinek? Dórinak már 12 foga van, és úgy gondoltam, h most már itt az idő. Többgyermekes anyukák???????(Jubi, True, Kunkli) Remélem nem hagytam kis senkit

:lol: :lol: :lol: :lol:


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

jelentem eladtam a babakocsinkat,a böszme állatot-hozzácsaptam egy pelenkázólapot és van egy hiper szuper új kocsink,ami Quinny Zapp másolat,nagyon állat,nem is tudtam,hogy már ezeket is másolják...egy hibája van, kicsi a pakolós rész,de valamit valamiért,tök picire össze lehet csukni.


Linda!
De király,hogy lépeget! Én azt hittem az a csúcspont,amikor mászik és nem tudom magára hagyni,de most inkább úgy érzem,ha megy...akkora esések vannak,hogy csak na (nekem fáj a fejem) :D
Egyébként a hasmenés nálunk is bejött,amikor kibújt a fogacska,én azért adtam neki Normaflore-t.

Timi!
Hát én sem tudom beosztani a kártyát sem,de azért még mindig jobb,mintha előfizetéses lenne. Akkor engem senki sem állít meg.Viszont hogy nincs vonalasunk,nincs kísértés. Marad a net :)

Hettie!
Nyomd le a férjed a gép elé és rakasd fel a képeket! Nagyon kíváncsi vagyok!!!!

True!
Besárgultam,mikor megláttam az ördögös sapit Levin! Most még kék fény alatt vagyok,de elmúlik (hiába,az irígység ugye...) Azt mondtam,hogy én ráhúztam a kölökre a tavalyi sapiját,kicsit szoros,de legalább nem veszi le. Na megyek,hogy még tudjak ma jönni.

sziasztok

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Timi!

Én a DM-ben vettem neki babafogkefét és babafogkrémet. Mindkettő dontodent márkájú. Jazi kifejezetten élvezi a fogmosást, itt éppen Apa sikálja:
Kép

Ne haragudjatok, hogy nem írok, de nem sok időm van, és olyan sokfele kellene osztanom...Olvasgatni azért szoktam, a fotókat is mindig megcsodálom.
Mi jól vagyunk, van már 11 fogacska - több-kevesebb éjszakázással -, de még mindig csak bútorok mellett lépegetünk. Nem szeretjük a kockázatot :D
Megpróbáltuk a múlt héten levágni a frufruját, mert a csatt mindig kiesett, és a szemébe lógott. Hááát, jó kis mutatvány volt, el is szúrtuk, rövidebb lett a kelleténél. Remélem gyorsan megnő...Mutatok egy frufrus fotót is:
Kép
Itt pedig éppen a számítógépre hajt:
Kép

És utólag és előre is [b]ISTEN ÉLTESSEN MINDEN SZÜLINAPOS NAGYLÁNYT ÉS NAGYFIÚT[/b]!!

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Hali

Csak egy gyors tipp: Santos, Timi! A t-comnál is de a tele2-nél is van olyan kiegészítő díjcsomag, amivel csak hétköznap 10-16.00 óráig kell fizetni a telefonért! Nekem a t-comnál van előfizetésem, de a tele2-nél van ez a nemtudommilyen plusz díjcsomat, így összesen nincs 5000 ft a havi számlám, viszont órákat telefonálok, ha úgy tartja kedvem! Szerintem marhára megéri, én már évek óta így csinálom. Santos, amúgy ha van vonalas telefonod,, szerintem én tudlak ingyen hívni, akkor is, ha nincs előfizetésed! Azért a tele2-nél van a kiegészítő díjcsomag, mert ők az összes vezetékes számra adják a kedvezményt, a t-comosok meg csak t-comra. Na most futok, mert vendégeim jönnek. Santos, nemsokára kinőjük a sapit, ha Réka feje kisebb, megkapjátok! Pusz

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


True!

Sajna nincs vonalasunk,a net is kábelen jön,mert féltem a sok számlától többször zöldültem már be a számlakibontáskor,így megszűnt. Illetve megszűntettem,ki is kötötték.
A kislányom hogyismondjam "nagyfejű" biztos tőlem örökölte :lol: de majd megmérem a búráját...
Nem issza azt a nyamvadt tápszert,az újat sem meg semmit sem,csak az a borzalmas Kubu...szerintem megpróbálom bőrön át,úgyis magára dönti mindig...hátha beszívja a bőre :lol:

Jubi!
Azért gyere,ha van egy pici időd,nekem hiányoznak az írásaid!

Megyek,mert megint itt fogok ragadni és nem haladok semmivel Na sziasztok.

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Timi,Úristen:12 fog!! :lol: ha így folytatja Dóri felnőtt korára lehet hogy 32 fognál is több lesz :lol: Laurának meg csak mondjuk 20 :? :lol: már úgy mosnám én is neki...egyenlőre csak rágogat mindenfélét ,bár mióta fosmenése van azóta oda a jó kis étvágya.De milyen kis okos,saját magát diétára fogja :wink: jajj csak múllana már el,tegnap egy volt meg ma is csak egy fosi-kaksi....
Mond meg a Bettinek hogy írjon már valamit :!: :wink:

Santos,hát nem tudom miért fosik Laura,nagyon örülnék ha a foga miatt,de egyenlőre nem látom semmi jelét.Nálatok meddig tartott míg kibújt?Laurának egy kis takony is társul ehez,úgyhogy a héten se uszi se játszóbölcsi nem volt.Mi az a cucc amit írtál?Normaflore?
Laura csak reggel íssza meg a tápit(de csak egyfajtát)vacsira meg vajas,sajtos kiskatonákkal harcolunk,amit egy fini túrókrémmel öblítünk le.Apropó:mióta megy a hasa az Édivirágnak,csak víz jöhet szóba,se tea se kubu,se 100%-os gyümilé,bár vettem mentes vizet,az sem ízlett neki:marad az utálatos felforralt vízköves víz :?


Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok...,

ilyenkor reggel mindig kicsit bekapcsolok... biztos nagyon hideg van kint, csak úgy zúg a szél...

Képzeljétek, Levi olyan rapszodikusan eszik már megint... A kenyérfalatkákat egyáltalán nem eszi meg, csak szétdobálja. A főtt kajából pár falat, tegnap este pl. túrókrémet evett vacsira, azt még megette. Nem tudom, lehet, hogy a foga...

Linda: normaflore egy bélflórát helyreállító cucc, kis ampullák vannak benne, feltétlen szerezz be belőle, mert minden ilyen hasi-marsi-hányásos dologra nagyon jó, kérdezd meg a dokit. Nekünk mindig van itthon. Fog krédés: én sose vettem észre, mikor bújt ki, nekünk soha nem akkor volt nyűgi, úgyhogy én ebben nem tudok tanácsot adni...

Santos, az jutott eszembe, hogy ha Réka nem issza meg a tápit, kérdezd meg a dokit, hogy nem kell-e neki kalciumot pótolni, a sógornőméknél a gyerekek kapnak kalciumot, mert semmi tejterméket nem ehetnek, és a Martin még szójás cuccokat sem.

Hát igen, a telefon... Nálunk is azóta működik, mióta ilyen rendszer, azt már megállom, hogy 10-től 4-ig ne hívjak... A mobilomon apával meg Marcival flottában ingyen beszélünk, és amúgy is van rajta vmennyi ingyen lebeszélhető, úgyhogy arra nem szoktam sokat fizetni.

Jubi, kár, hogy mostanában nem jössz..

Na hali

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok

Jottem en is egy kicsit!
Jazmin mar megint megvan fazva, csorog az orra rendesen ugyhogy megy az orr-porszivozas rendesen!
Nalunk szakad az eso nem is tudom, hogy fogjuk ki birni a telet, hogy nem mehetunk majd ki akarmikor!

Santos,
a tisztaba tevos jelenet nem semmi, :D nalunk is meg esik!
Koszi a tippeket!

Timi,
hat tejem az meg van eleg de en mar estenkent adok neki szopi elott tapit a Nestletol!Az ejjeleket vegig alusza szerencsere nincs baj vele.

True,
Nagyon aranyos Levi, ahogyan puszit ad!A sapi az meg halali! :)

Jubi,
Jazi nagyon szep kislany!

Mi is levagtuk a frufrujat a heten, mert a szemebe logott csatott meg nem bir a hajaban tepi ki!

Na most ennyit mert szalad a haz!
Pusz!

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Hú sziasztok!

True!
Bocsi,de nem enged fel a gép msn-re nemtom mi van,foyton kidob,most tudtam csak babanetre is feljönni,betölt a kezdőlap aztán semmi, se bű se bá. Nem értem.Pedig akartam dumálni. :)
Kérdeztem a dokit,hogy mi van,ha nem megy a tápi,mert úgy tudom,fél lityi tej,tejtermék vagy tápi kéne naponta...ez lenne az ideális,de a doki azonkívül,hogy felírt egy szójatápszert (ami mellesleg rohadt drága,de nagyon finom) azt mondta próbálgatni kell. Hát köszi. Azt csinálom. Turmixolom itt banánnal,körtével,cukrozom meg minden,de nem issza sehogy,még ezt a finomat sem. Már próbáltam úgy is,hogy nem kap vacsit,csak a tápi lefekvés előtt,de akkor se ment le 100-nál több. A védőnő meg azt mondja,hogy ne adjak neki tápit pár napig,aztán újra...nem értem most akkor mit csináljak????

MINDJÁRT FELHERGELEM MAGAM ÉS ADOK NEKI KEKSZES TEJET MÉZZEL,MEG DIÓVAL MANDULÁVAL ÉS ÖSSZETURMIXOLOM EGY KIS KRÉMTÚRÓVAL MEG AZ ÖSSZES ALLERGIZÁLÓ CUCCAL. EZEK BIZTOSAN ÍZLENEK NEKI.Na jó nem adok neki ilyet. :D

Linda!
Normaflore-t mindig tartok itthon,mert Réka elég fosós típus,két hetente tuti,hogy van pár híg...szóval én fél ampullát nyomok az italaába reggel,felet este,de az a lényeg,hogy 1 ampullát kaphat egy nap. Ja meg van ez a Smecta por,recept nélküli,hasfogó,ez is jó nagyon,általában egy zacsi és már meg is fogja a dolgot.

Na megyek,felkelt még próbálok ma feljutni csá

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!

Tegnap megvolt manó első nagy rosszalkodása. Kimentek a fürdőbe egy kicsit takaritani, mire bemegyek minden tiszta csoki, a gyerek, a ruhája, a föld, még szerencse hogy parketta. Valahogy lerángatta a székből a bonbont, ő meg szétkente, ugyhogy tegnap becsokizott.

Ma ugy fáj a hasam, ugy mint mikor félidő van, dehát most kedden mult el a mensim, márha az volt. Végülis az időpont stimmelmert kb 15-én kellett megjöjjön, de 12-én jött, ami nem baj, de olyan kevés jött, hogy na és nem is fájt a hasam, mert egy kicsit szokott. Volt már valakinek ilyen? Eddig rendszeresen is jött meg. De az nem lehet hogy mensi után megint peteérés van? Most ezen aggódok, hogy mi van?

Képeket nem tudom mikor tudja feltenni, ma 12 órázik, ugyhogy késő jön, holnap Pestre megyünk találkozni Laci egyik barátjával, meg elmegyünk a luxusautó kiállitásra.

Nem tudom irtam-e de már járok a kreszre. A tanár nem semmi, vicces, de hozzá nem szabad menni vezetni mert leorditja a fejed is. Nála a gyalogos az bunkó. :lol: Mármint igy potolja a gyalogos szot. Van egyfajta stilusa.

Anita

Nem semmi milyen bunkok vannak. Elvárnák hogy ott álljál terhesen egy kisgyerekkel. Én már az utolsó hónapban menni sem nagyon birtam. Aki ezt mondta neked az biztos nem volt még terhes.

Jubi
Jo lett a haja Jazinak, Te is jol nézel ki. A fogkrémet azt gondolom le is nyeli, vagy ki is tudja köpni?

Agi
Nekem is van még tejem, ugyhogy mano is szopizik még reggel meg este is, de van hogy napkózben is néha, na meg éjszaka mert felébred mindig, habár most végigaludta.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Hettie!

Köpni még nem tud, ill. minden mást tud, kivéve a fogkrémet. :D De csak nagyon picit teszünk a fogkeféjére.

Santos!

Én minden este langyos mézes tejet adok Jazinak (azt hiszem egy éves korig nem ajánlják a mézet), finom is meg ráadásul gyulladáscsökkentő hatása is van.
A papírjaid intézéséről szóló történetről jutott eszembe, hogy a bunkó emberek legjobb ellenszere a kedvesség. A Párom profi ebben, én egyszerűen lefagyok attól, ha valaki bunkó velem, és a döbbenettől meg sem tudok szólalni.

Ez a történet nagyon szép szerintem (elég hosszú is, elnézést érte).

"A nagy depresszió évei alatt egy dél idahoi falucskában laktam. Reggelenként megálltam Miller úr zöldséges standja előtt, hogy az éppen szezonban levő zöldségből, gyümölcsből vásároljak. Az étel és a pénz igen kevés volt abban az időben, ezért sokszor cseretárgyakat ajánlottak fel a vásárlók az árúért. Egyik nap Miller úr egy zsák krumplit pakolt nekem, amikor észrevettem egy nagyon sovány kisfiút, aki szakadt, de tiszta ruhában epekedve nézte a zöldbabot....

Kifizettem a krumplimat, de közben engem is megragadott a gyönyörű zöldbabos kosár látványa. Miközben azon gondolkodtam, hogy vegyek-e belőle,végighallgattam Miller úr és a rongyos ruházatú kisfiú beszélgetését.

- Hello Barry, hogy vagy?
- Hello Miller úr. Jól, köszönöm jól. Csak csodálom a babot... nagyon jól néz ki.
- Nagyon finom is. Hogy van az anyukád?
- Erősödik, napról-napra erősödik.
- Az jó. Segíthetek valamiben?
- Nem uram. Csak csodálom a babot.
- Szeretnél belőle hazavinni?
- Nem uram. Nincs mivel fizetnem.
- Nos, mid van, amire elcserélhetném a babot?
- Csak egy üveggolyóm van.
- Tényleg? Hadd nézzem csak.
- Tessék, itt van. Nagyon szép.
- Igen, azt látom. Hmmm, csak egy baj van, ez kék és én a pirosat szeretem. Van esetleg egy piros üveggolyód otthon?
- Nem egészen... de majdnem.
- Mondok én neked valamit. Vidd haza ezt a zsák babot és mikor legközelebb erre jársz, hozd magaddal a piros üveggolyódat, hogy megnézhessem.
- Rendben van. Köszönöm Miller úr.

Miller asszony, aki a közelben állt odajött hozzám, hogy segítsen egy mosollyal így szólt:
- Van még két ilyen fiúcska ebben a faluban, mindhárman nagyon szegényes körülmények között élnek. Jim szeret velük üzletelni babért, almáért, paradicsomért vagy ami éppen van. Amikor visszajönnek a piros üveggolyóikkal, és mindig visszajönnek, Jim úgy dönt, hogy mégsem tetszik neki a piros, és hazaküldi őket egy zsák valamilyen zöldséggel, és azzal, hogy hozzanak valamilyen más színű üveggolyót, narancssárgát például.

Mosolyogva jöttem el az árusbódétól, teljesen meghatódva Miller úr tettén.
Nem sokkal később Colorado államba költöztem, de soha nem feledtem ennek a férfinak a "csere" üzletét.
Aztán eltelt jó néhány év... Nemrégiben látogatóban jártam Idaho államban, és felkerestem néhány barátomat abban a régi kis falucskában. Mikor megérkeztem hallottam, hogy Miller úr meghalt és pont akkor van a temetése. Mivel a barátaim el szerettek volna menni a temetésre, hát én is velük mentem. Mikor megérkeztünk a ravatalozóba, beálltunk a sorba, hogy a halott hozzátartozóival együtt részvétünket kifejezhessük Miller asszonynak. Előttünk a sorban állt három fiatalember.
Egyikőjük katonai egyenruhában volt, a másik kettő pedig fekete öltönyben,igen elegánsan volt felöltözve... Mikor rájuk került a sor Miller asszonyhoz léptek, aki mosolyogva nézet rájuk férje koporsója mellől. Mind a három fiatalember megölelte, és megpuszilta az asszonyt, beszéltek vele pár szót, majd a koporsóhoz léptek. Az asszony lágy, könnyes kék szemei követték lépteiket, amint ők egyenként megálltak egy pillanatra a koporsónál, megfogták a halott kezet, majd tovább indultak.
Mindhárman szemeiket törölgetve hagyták el a ravatalozót. Mikor ránk került a sor, elmondtam Miller asszonynak, hogy ki is vagyok, és megemlítettem neki azt a régi történetet, amit mesélt nekem három kisfiúról és az üveggolyóikról. Csillogó szemekkel megfogta kezemet, és odavezetett a koporsóhoz.
- Az a három fiatalember, akik épp ön előtt voltak, az a három kisfiú, akikről akkor meséltem. Épp most mondták el, hogy mennyire értékelték, ahogy Jim bánt velük. És most végre, hogy Jim már nem tudja meggondolni magát a színt vagy a méretet illetően... eljöttek, hogy kifizessék tartozásukat...
Soha nem voltunk gazdagok ezen a földön, de biztos vagyok benne, hogy Jim ebben a pillanatban a leggazdagabb embernek tartaná magát.

Ekkor szerető gyengédséggel felemelte az élettelen ujjakat. A férje keze alatt három fényes piros üveggolyó pihent.

A történet arról szól, hogy a szavainkra nem fognak emlékezni az emberek, de kedves cselekedeteinkre annál inkább.

Egy kívánságom számodra a mai napon: kívánok neked mára egyszerű csodákat - frissen főzött kávét, amit más készített el helyetted. Egy váratlan telefonhívást egy rég nem látott barátodtól. Zöld jelzőlámpákat a munkába menetben.
Kívánok neked apróságokat, amiknek örülhetsz, a legrövidebb sort az élelmiszerboltban, egy jó éneket a rádióban. Hogy a kulcsaidat ott találd, ahol keresed. Kívánok neked egész napra boldogságot és apró örömöket, hogy ezek által érezhesd, hogy Isten mosolyog rád, és gyöngéden fog, mert különleges és ritka ember vagy. Kívánok neked erre a napra békességet, boldogságot és örömöt. Azt mondják, hogy egy pillanatig tart csak, hogy megtalálj egy különleges embert, egy óra, hogy értékeld, egy nap, hogy szeresd, de aztán egy egész élet, hogy elfelejtsd. "

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

Kép
kajla
 
 


Sziasztok!

Juborka ez nagyon szép!

Szép estét mindenkinek

kunkli
kunkli
 
 


Jubi!

Nagyon szép volt köszönjük! (megkönnyeztem)

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!


Jubi!

Ritkán jössz azt látom :cry: :cry: , de amikor jössz......Köszönjük!!!! :lol: :lol: :lol: Szép volt!!!


Hettie!

Hamarosan megyünk megint Gyöngyösre, és ha Neked is jó talizhatnánk, és elmehetnénk egy cukiba.

Linda!

Mi van Lauval? Fisi-fosi van még? Mit mondott a doki? Fogakkal mizu van? Lehet, h már van a szájában 4, de nem vetted észre


:lol: :lol:


True!

Favorit csomagunk van, és az olyan, h éjjel-nappal beszélhetek, és persze beszélek is :lol: :lol: Vidéket nem hívhatok, mert az nem ingyenes. De helyi számot akkor hívom amikor akarom. Csak a lényeg, h óránként meg kell szakítanom a beszélgetést, és nem lehet több havi 100 óránál több a beszélgetés. Ezért a matáv nem annyira gáz


tIMI

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Ismét előkerültem. Eléggé nehezemre esik már itt ücsörögni a gép előtt, illetve igazából Kornél babának nem tetszik a dolog, most is nekiállt rúgkapálni. :( Ráadásul tegnap előtt éjjel és tegnap délelőtt nagyon sz@rul voltam, görcsölt a hasam, fáj egész lenn, szúrt mindkét oldalt, ráadásul a medencém is fájt. Aztán ahogy jött úgy ment, de nagyon megijedtem, hogy szülök. :(

Timi! Nem FP játék, hanem SIMBA, ugyanaz a minőség 2/3 áron. Állathangok: macska, madár, kutya, béka, boci, kacsa, stb. De, nem csak állathangokat ad, hanem különböző dallamokat is (pl. Für Elise), és 3 mód között lehet választani. Ja és egy hagyományos „zongora” is van rajta. Manó imádja, képes fél órát eljátszani vele. :D

Linda! Köszönöm, Kornél baba nagyon jól van. :) Bár a 30 hetes UH-on megijedtem, mert kicsit kevesebb a magzatvíz az átlagosnál, de a doki megnyugtatott, hogy ez nem jelent semmi problémát, csak pillanatnyi állapot. A KRESZ nem tiltja, hogy előre tedd a gyerekülést, vagy a hordozót, de csak akkor lehet oda tenni, ha nincs légzsák, vagy ha van kikapcsolható. Ellenkező esetben szigorúan tilos, mert a légzsák összeroppantja a hordozót, illetve a gyerekülésben utazó gyerek – mivel előrébb van, mint kellene – belefullad. Manónak épp áttörni készül a negyedik foga, ő is hasmenésen pár napja. De nálunk ez minden fog áttörésnél így van, úgyhogy én már meg sem lepődök. :(

True! Nagyon édes Levi, ahogy cuppant. Manó is ad puszit, de ő a nyitott száját nyomja az arcomhoz – mert csak nekem ad – és közben ilyen hangot ad: ammmmm. :D

Rizi! Édes Veronika a dobozzal. Manó is mindent eltol, csak ő elég veszélyesen adja elő, merthogy egyszer csak elengedi, de mivel még nem tud egyedül állni, így azonnal borul, és üti-veri magát. :roll: :(

Jubi! Ez gyönyörű, potyogtak a könnyeim, miközben olvastam.

Az én telefonszámlám szerencsére már leredukálódott 4-5 ezerre, de mikor tavaly kiírtak táppénzre volt olyan hónap, hogy az internettel együtt majd’ 40 ezer volt. :oops: :( Nemhiába én ugyebár éveken át megszoktam, hogy annyit és akkor telefonálok és internetezek, amennyit, és amikor akarok, és kellett kb. fél év, mire vissza tudtam fogni magam, hogy csak a legszükségesebbeket beszéljem meg telefonon. Előtte volt olyan, hogy a barátnőimmel órákat beszélgettünk konferenciában, persze az én kontómra, nekem úgysem került semmibe. Régi szép idők! Na, de majd ha visszamegyek melózni, ismét lesz kánaán. :D

Ja, majd elfelejtettem, Manó is próbálkozik a beszéddel. Tegnap már többször „mondta”, hogy Ta (tata), be (Berci anyuék kutyája), gyü (jössz, és közben nyújtja a karját), eeee (el). És tegnap tett két lépést önállóan, és próbálkozik egyedül állni is. :D Szóval haladunk szépen, szeretném nagyon, ha addigra megtanulna egyedül járni, míg a kicsi megszületik. Ezen kívül táncol, meg énekel. Eddig is nagyon szerette a zenét, de most azt csinálja, ha zenét hall, hogy nyújtja a karját, fel kell állítani és mozgatja jobbra-balra a fenekét, integet a kezével és olyan hangot ad, mintha énekelne. Meg lehet zabálni. :D

Na megyek, elteszem magam holnapra, meg Kornél baba is egyre erőteljesebben sztájkol.

Jóccakát mindenkinek.

goodfairy
 
 


Sziasztok

Ma jól indult a nap... Apa jutit kapott, csipogott a telefonja :lol: :lol: Marhára örültünk neki, mert több mint 10 éve a yardon melózik, de ez az első alkalom.... Régebben nagyon sok jutalom volt, de egy jó ideje alig-alig kap valaki, inkább csak a főnökök :o Meg a legeslegeslegnagyobb s*ggnyalók....

Úgyhogy most csodálkozunk, mert Gabi egyik sem.Viszont marha sokat és eredményesen dolgozik, úgy látszik, ez egyszer ez is számított. MOndjuk van helye a pénznek, mert az ágyunkban a matracokat ki kell cserélni, ami elég tetemes összeg, nem értem, miért kell aranyáron árulni a matracot. És azt nézegettem, hogy Hanna ágyikója is kezd kicsit kicsi lenni, neki is venni kellene ágyat. Ráadásul abba is matrac... :? Szerintem matracot a Jyskben veszünk, mert ott még talán normálisabbak az árak, persze a minőség... ki tudja.

Anita: örülök, hogy jöttél, bár elhiszem, hogy nem túl kényelmes a sz.gépnél ülni már... Nem fáradsz el nagyon, mikor Manót cipelgeted? Levi is szokott úgy nyitott szájjal csókolni :) de így tud puszit is küldeni. Meg még olyat csinál, hogy bekapja a mutatóujját, és amikor kiveszi a szájából, cuppant. Most esett le tegnap, hogy ilyenkor rendesen puszit küld, látta, hogy én úgy küldöm a puszit, hogy a számhoz teszem a kezem, és ő így oldja meg-! Ilyenkor szét tudom zabálni, olyan drága.

Mostanában ez a rendszer, hogy ilyen korán kel, és ilyenkor már vissza is fekszik, ez tök jó,mert így egyszerre fekszenek le Hannával délben, és jó nagyot alszik, tegnap is fél 1-től 4-ig aludt :shock:

Timi: nekünk ugyanez van, csak nem a matávnál, hanem a tele2-nél, ott úgy hívják, extra plusz díjcsomag, mert én a vidéki számokra is fizetem. A tele2-nél kicsit olcsóbb, és ami a lényeg, minden számra érvényes, mert a matávnál csak matávosra. Egyre több, akinek upc, vagy valamilyen kábeltelefonja van, és az enyémmel azt is lehet hívni ingyen. Amikor még favoritom volt, akkor meglepődtem egyszer-kétszer, mert a keresztanyám Szegeden asszem az invittelnél volt, és én azt gondoltam, az is vezetékes szám, aztán vidáman csevegtem órákat, és a végén kiszámlázták. Annyiféle van már, hogy nem is lehet követni.

Santos: tegnap este nekem is szarakodott az msn, valami hibaüzenetet jelzett, és nem engedett fel. Aztán egészen későn szóltam Gabinak,hogy nézze már meg... HIába, a férfiaknak valami ösztönös tehetségük van ezekhez a dolgokhoz, mert megjavította. (MOndjuk az anyja informatika tanár... de ez nem sokat oszt-szoroz a dolgon, mert matektanár is, aztán középsuliban kis híján megrántották az én drágámat :roll:) Majd figyellek napközben, kicsit bekapcsolva hagyom, ha itthon leszünk.

Na, mentem sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


True!
Örülök, hogy örültök!! :D

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!

Nah rendbe kell kapnom magam,meg a lakást is,mert jönnek a nagyik,az egyik vasárnap,a másik hétfőn...én meg itt ülök egy óriási torony vasalnivalón. Direkt előszedtem,hogy lássam mennyi és csináljam már meg,de Réka még pluszban széthordja,mert segít. Odaviszi a mosógéphez és tömködi bele,ha nyitva az ajtaja...ha nincs,akkor ledobja elé...annyira aranyos,mos. :lol:
(amint feléri a vasalódeszkát gyorsan megtanítom vasalni :lol: )

True!
Voltam ma fenn kb 2 percet,azt sem tudom hol áll a fejem,suvickolok,mire jönnek nem ám még megszólnak,hogy micsoda kupi van...na azért nyomulok,ha látlak bekapcsolni!

Anita!
Ha belegondolok,hogy én mennyit vergődtem a terhesség alatt,ráadásul nem úgy,hogy ott a másik picike,aki követeli az embert...hát minden tiszteletem. Plusz az összes többgyermekesnek is... Nekünk is Simba játékaink vannak 3 db egy formabedugós,egy zenebonás és egy mittudomén randa zsinóros. Tényleg nagyon jó minőségűek. Mi a neve ennek a zenélősnek? Már gondolkodom itt a szülinapi ajándékon.

Jubi!
Ha van a tarsolyodban még néhány ilyen szép történet,úgy örülnék ha küldenél,azt gondoltam ki,hogy összegyűjtök pár ilyet Rékának ha nagyobb lesz...(azt is megmondhatnád,ha nem titok,honnan valók ezek a történetek?) Köszi.

Hettie!
Az emberem is most jár Kresz-re illetve már kész van vele,egy bukás azért volt :) Nekem sem ártana átniézni a dolgokat,mert ahogy itt csinálgatta a teszteket,hát bizony buktam volna én is...
Nem akarok itt okoskodni,de tesztelj amennyit bírsz,ne törődj vele,hogy nem jártok még ott az anyagban...általában ez sokat jelent -bocsi nem akartam itt okoskodni.

Na szép hétvégét,holnap szerintem nem jövök...puszi mindenkinek

ja és pár képecske Kép Kép

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!

Anita,örülök hogy írtál a nagy pocak ellnére :wink: Hú majd mennyi -mennyi teendőd lesz megint ha megszületik,éjszakázások,szoptataás ....bár most sincs kevesebb.Aranyos lehet Máté ahogy próbálja a szavakat formálni,Laura csak halandzsázik ,de azt kegyetlenűl,majd lefordulunk a székről :lol: Tegnap odát zengett:egy mandarint a tartott a kezében a feje fölött és mondta ,mondta meg hadonászott vele,cuki volt. :lol: Képzeld ő ma már legaláébb 10-et lépett egyedül.
A kórházban nekem is azt mondák szülés előtt hogy szinte semmi magzatvizem,de azért majd két napot elvolt még Laura.Csak vigy.magadra :wink:
Köszi az ülés infót, még úgysem néztem utána :oops:

Edi,most láttalak,bejelentkeztél.Mizus veletek?Hogy van Kata?Miket eszik ,csinál,játszik?

Santos,Laurának én is próbáltam a tejet,de nem jött be, egyenlőre.Vacsinál már meg sem próbálom a tápszert.Kis szenyókat kap,meg túrókrémet,esetleg egy gyümiyoghurtot.Reggel mindig megissza a 210 mlt.Szerintem Réka is nagyon unhatja az ízét.A pucér képen a pucér talpak nem fáztak?Vagy nálatok is padlófűtés van?

Timi,hát talán már elmúllik ez a fosmenés. :roll: Fog sehol :cry: annyira szeretném ha már neki is lenne :cry:

Hetti,csak ügyesen a kresszel!Jajj már olyan régen láttuk az Artit!

Tru,Santos köszi az infót a N.f-ról,be is mentem a gyógyótárba de azzal a lendülettel ki is fordultam: 2000-en voltak,úgyhogy majd jővő héten beszerzem mindenképpen :wink:
Tru,hát egy kis jutalmat én is el tudnék költeni,ma kinéztem Laurának egy baris szőnyeget....nem is írom ide mennyi volt.....

Melódi,milyen a melő?Mire jut időd melette?

Hosszú lesz ez a hétvége.Mentek valamerre?Mi egyik napra egy termálfürdős családi -haveros pancsifürdést tervezünk. :wink:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

A Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép kkor jövök a beígért képekkel,és egy kis nosztalgiával! :lol:

Kép
Kép
melódia78
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?