Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Noémi!
Nálunk is szertartása van már az alvásnak, igaz zsanak még csak 13 napos, de eddig nálunk is bejött, hogy minden ugyan úgy zajlik. Este 9 után fürcsi, utána szopi, kb fél 11 fele leteszem az ágyába, vagy alszik vagy nem, de ha nem akkor se szólunk már hozzá. MEgy nálunk még a Tv, mi is összepakolunk, õ addig nézelõdik, vagy bealszik, de már nem vesszük ki, ha sír akkor se, csak megvígasztaljuk, kicsi pocisimi ez általában elég neki.

Tényleg, meg szertném kérdezni,hogy mi a nave annak a csppnek, amit lehet adni hasfájás esetén. Mert mint kiderült az én picurim nem hasfájós, de ha cseresznyét eszem az nagyon megviseli a pocakját és akkor nagyon fáj neki. Így én nem eszem cseresznyét de jó lenne ha ilyen esetre lenne itthon valami, mert úgy sajnáltam szegényt, olyan panaszosan sírt és húzkodta a kis lábát Kép . Tudom van két fajta is, az egyiket csak 1 hónapos kor után lehet adni, de a nevüket nem tudom. Ha valaki megírná megköszönném neki.

Na megyek hajat mosni míg csend van Kép

Nadine + beájult Zsanka

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


Sziasztok!

Szilárd mostanában minden zúgástól, hirtelen hangtól, vagy kutyaugatástól sírvafakad. Eddig nem volt ilyen, de most ezt a kort éli? Nálatok mi a helyzet?

UrszulaKép
Köszi az infót, a kód alapján gyorsan megtaláltam. Venni nem terveztem, de nagyon jópofa. Azért lehet, hogy csak kap egyet Szilárd gyerkõc. Kép Csak azt nem értem, miért nincs a lego.com-on és a nyári katalógusban?

ZsuzsiKép
Jobbulást! Annyira nem fontos az apósod képe. Kép

Andi
Boldog Szülinapot!

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Elaludt Zsombi, elõtte nyomott egy gigakakit (péntek óta nem volt kaki, már doki nénit terveztem, de megjött).
Így most olvasgatok.

Andi
Apa nálunk is olyan, csak nem elalszik, hanem jójáték.hu-n játszik, én meg beszélgethetek magammal Kép

Györgyi
Milyen szép üzit kaptál Kép

Momo
AsszonykimenõKép Nálunk az sem tetszik Apának, ha Zsombival megyek (egyedül) valahova Kép
Zsombi szeme javul (szintén Brulamycin), de valamikor nem jön össze az 5x1 csepp, mert kimarad egy ébredés Kép Egyébként anno Szandinak is a Brulamycin segített, most is nagyon bízok benneKép

Maci_2
Néha mi is arra vetõdünk (park), ezek után erõsen figyelekKépKépKép

Manó
A saját sejtjeidet idegennek "érzi" az immunrendszered és ellene dolgozik. Amikor Szandival terhes lettem, kijött rajtam egy barna foltocska, én elkönyveltem, hogy terhességi májfolt. Aztán szülést követõen elkezdett nõni, és több is lett (4), erre elmentem bõrgyógyászatra, ott kapcsiból letoltak, miért nem jelentkeztem hamarabb, igaz, segíteni nem tudnakKép Most már meg sem lehet számolni, mert olyan sok van (egymást érik, az a szerencse, hogy a bal combomon és a derekamnál van)

Kangi
nyomi-depiKép
Rajtad segít, ha kiírod? Akkor írdKépKép
Én csak kibeszélni tudnám, de félek, elüldözöm a barátnõimetKép

Csucsuka
Irigy-irigyKép Én is ráhagyom Apára a kettõt Kép El szeretnék menni tornázni!!!!! Szanditól meg fog bolondulni!!! Zsombitól is !!!
Oké, megkeresem a Toffisat Kép

Norka
Engem majdnem lehülyézett a védõnõ, amikor megkérdeztem, mit szól az 1-2 csepp anyatejet a szemecskébe verzióhozKép
Újpesten volt esõ, legalábbis felénk Kép
Uszis kép szupiKépKép

Leszter
Grat a forgáshoz Kép
Én nem írtam Kép

Szép napot, múló depit ... KépKép

Pusssz!
Toffi + Zsombi
toffifee
 
 

 
 

A Toffis Kép
Kép

Ezen azért látszik, hogy már nem a csúcs minõség (jó messzire voltunk, nem is tudtam, hogy fotóznak)

Toffi + megintébredõ Zsombi
toffifee
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi,
csak ne irigykedj. Hol leszek én 3 gyerekkel még csak 29 éves?? KépKépKép
Itthonról sajna nem tudok képet felrakni, de majd szólok Apucinak, és akkor kaptok a tortából Kép
DRUKK, hogy a köhögés már elmúljon végre!
Egy augusztusi taliban benne lennék!

Toffi,
nehogy bedepizz itt nekem , megy a ++++++ energia KépKépKépKép

Magdi,
megy a DRUKK, hogy akkor szüljél, amikor van dokid, de azért a hét közepén is levezeti valaki a szülést, úgyhogy ne aggódj KépKépKép


Nadine,
Infacol a csepp neve, én még nem próbáltam, de az én dokim is ezt ajánlotta

úgy néz ki, kinõttük az 56-os rucikat, megyek, kivasalok néhány 62-est Kép

Andi
psandi
 
 


Nadine!

Espumisan amit már most lehet használni. Gripe water amit egy hónapos kortól. Sajnos az igazán hasfájós babáknak ezek sem segítenek sokat. Nem is tudod milyen szerencsés vagy hogy nem hasfájós, nálunk az elsõ 3 hónapot megkeseratette a hasfájása. 2 hetes korában kezdõdött és 13 hetes korában múlt el, de nekem kb 1 évnek tûnt. Ráadául ez idõ alatt jól el is lett kapatva, mert hát sajnáltuk nagyon.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Andi: boldog szulinapot!

Gomboc: szomszedasszonyKépKép

Lacko extra nyugoset jatszikKép Ejszakank is nagyon furan alakult, eloszor felebredt 9 tajt (miutan letettem fel 9-korKép), igaz anyos epp telefonalt, ugyhogy nem elkepzelhetetlen, hogy arra ebredt fel (bar nem szokott, tegyuk hozza). Nahhh, nagy nehezen sikerult lerakni. Erre felebredt fel 2-kor (miutan a forma 1 utan fel 1-kor lefekudtemKép), aztan megint keltett fel 6-kor, majd 7-kor. Eleteben nem ebredt ennyit egy ejszaka! Front van, vagy jon a foga?

orsoly
orsoly
 
 


Hello Csajok!!!
Szeretnék én is levelezni Veletek, csak épp nem tudom, hogyan kell beiratkozni???Megirnà valaki???Pusssz.
Névtelen
 


Hello Csajok!!!
Szeretnék én is levelezni Veletek, csak épp nem tudom, hogyan kell beiratkozni???Megirnà valaki???Pusssz.
Névtelen
 


Sziasztok!

Anyakati,
Jajjjajjajj, visszakerestem az utolso hozzaszolasomat, hogy onnan olvassam az ujakat, es most latom csak, mit irtam.Kép Elnezest, termeszetesen Vedat akartam irni.Kép

Na majd jovok, puszi:

Leszter
leszter
 
 


Andi
Köszi a ++++-t, alakulok, de a neheze még hátravan Kép.


Itt megint esett pár percnyi esõ, persze pont akkor, amikor az oviba indultunk Kép

Toffi + alvó Zsombi
toffifee
 
 


Ja, én is boldog szülinapot kívánok Andinak és ZsuzsinakKépKépKép (agyam, mint a szita Kép, már két napja fáj a fejem)
Kép

Toffi
toffifee
 
 


Sziasztok!

Orsoly: Márk is extra nyügös már 2napja 1óránként kelt fel, eddig csak 1*ébredt már ugy hajnali 4körül most visszont óránként teljessen kivagyok már én is, ennyire rossz lenne ez a fogzás vagy lehet, hogy ez a hülye idõ.

Mind a két kép a Balatonon készült.

Na most megyek
sziasztok
Andy
andy78
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltunk az unokatesomeknal, megtekintettuk Aront aki ket hettel fiatalabb Petranal.Kép Ez jo volt, viszont amikor megerkeztunk, es (gondolom) meglatta az idegen lakast es az idegen embereket, Petra elkezdett sirni.Kép Cumi, babakocsirazogatas, dajkalas nem segitett. Elvonultunk szopizni (persze indulas elott evett, szoval nem lehetett ehes), ott megnyugodott, de nem aludt el. Babakocsiban razogatva vegul nagy nehezen elszunditott, majd rovid ido mulva felebredt, es ujra nyekerges majd egyre vigasztalhatatlanabb siras. Ujabb szopi (pedig elvben nagy ellenzoje vagyok a tul gyakori szopinakKép), ekkor elaludt, beraktam a babakocsiba, ahol meg aludt ugy 3/4 orat. Ezutan ujabb ebredes, egy darabig nyugodt nezelodes, majd kezdodott a nyugoskodes, ekkor megfutamodtunk es hazajottunk (mar egyebkent is lassan indultunk volna). Lehet, hogy egy kis pocakfajas is belejatszott a dologba (ugyanis kakilasi gondok vannak), de en ugy elkenodtem, a Feneketlen tavi talin is ugyanezt csinalta. Pedig en szeretnem egyre tobbet vinni emberek koze, de ha ezt fogja csinalni, akkor nem lesz egy nagy elvezet.Kép Kangi, ha jol emlekszem, Te is irtal hasonlokrol regebben, Nektek meddig tartott? Tobbiek, vannak hasonlo tapasztalataitok?

Persze azert nincs okom panaszra, mert Petra itthon nagyon jo kislany, es (ugyan egy ejszaka kihagyassal) mar egy hete atalussza az ejszakat kb. este 11-tol reggel 8-ig.Kép Es egyebkent is gyonyoru es imadom.Kép

Majd jovok:

Leszter
leszter
 
 


AndyKép
Elfelejtettem megdicsérni Márkot! Nagyon édi!!!Kép

ToffifeeKép
Bár kicsit homályos, de aranyosak vagytok a képen!Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!

Orsoly, Andí, nálunk is már napok óta hajnali 3-tól óránként ébreszt ZsebiKép Nem is igazán éhes az elsõ szopi után, nem tudom, mi van vele. Eddig a rossz idõre fogtam, de most sem javult a helyzet, pedig már emberi a hõfok a szobájában.

ZsuzsiKép
Üdv újra otthonKép Remélem, hamar meggyógyulsz. Nálunk is a fejés játszik, mert Zsebi egész nap csak pár kortyon él, én meg rettegek, hogyha megjön az étvágya, már nem lesz mit ennie.

Maci2Kép
Ez a rétes orvtámadás volt a javábólKép Ha lenne idõm, én is csinálnék, mert imádom, de a tészta miatt kicsit macerásKép

MagdiKép
Drukkolok, hogy a kívánságod teljesüljönKép Aztán gyere hamar ide isKép!

GombócKép
Szomszédasszony...brrrrKép
Remélem, a konduktor is csupa jót mond majd Zsombi lábárólKép

LeszterKép
Remélem, Petra kinövi, sajna nálunk Timinek 1 évet kellett öregednie, hogy konszolidáltan vihessük társaságbaKép Úgy tûnik, Zsebi is hasonló kaliber, neki fõleg az alváshoz elengedhetetlen csönd és félhomály hiányzikKép

AndiKép
BOLDOG SZÜLINAPOT!Kép

KangiKép
Hová tûntél a mély depiben? Most már aztán tessék írni!Kép

NadineKép
A lányok felsorolták már a cseppeket (Infacol, Espumisan, Sab Simplex, és a Gripe Water 1 hónapos kor után), de ha lehet egy jótanácsom, inkább mondj le idén a cserirõl, mert ezek sem csodaszerek és egy átüvöltött éjszakánál már a gyümölcsmegvonás is jobbKép Én is csak alulról szagolom a tömött cserkófánkat, mert Zsebi egyébként is hasfájós és naná, hogy ezt sem bírjaKép
Zsankát megnéztem, nagggyon édesKép

AnyakatiKép
Én is attól félek a szobatisztaságnál, hogy mire rá akarom szoktatni Timit, addigra minden érdeklõdését elveszti még a szuper kacsás bili iránt isKép Viszont így másfél évesen még kicsit korainak érzem, fõleg, hogy nem is szól, ha tele a pelus. Képes lenne egész nap a bogyókon ülni, ha az anyját nem riasztaná a szagKép
Te próbáltad már korábban is rászoktatni Danit a bilire, vagy ez az elsõ próba?

ToffiKép
Nálunk sose jött össze az 5x1 csepp, mert Timi mindíg gyorsabban összeszorította a szemét (persze nagy ordiba közepette), így örültem a 2-3x-i sikernek isKép
A védõnõnek nem muszáj mindenrõl tudniaKép

MártiKép
Nagyon tetszett a szüléssztoridKép Én hiányoltam is a sajátomból a meglepetést, persze ez ott és akkor egy nyafogó 1,5 évessel és 60 km-re a kórháztól nem buliKép
Ugye, milyen jó dolog a gátvédelem? Én is hálát adtam az égnek, no meg a szülésznõnek, hogy megúsztam egy újabb vágástKép

Na most jövök énKép: Hétvégén megint mély depibe fetrengtem, azért nem is írtam inkábbKép Úgy tûnik, az egy gyerek nyûgét masszívan kibírt házasságunk a második kezelhetetlen porontynál fennakadtKép Zsebi olyan pokolian rossz, hogy lassan bárkivel szívesen elcserélném. Éjjel max 7 órát alszik, nappal kettõt több részletben, az ébren töltött idõben viszont egy percet sem szórakoztatja magát, hanem üvölt, mint a fábaszorult, ha nincs kézben. A férjem kiborult a hétvégén, hogy ettõl a kölöktõl semmit nem lehet csinálni, Timi is egyre hisztisebb, mert nem tudok vele foglalkozni a kicsivel a kezemben, szóval pillanatnyilag rossz anya és rossz feleség lettemKép Még mindíg azon tipródok, hogy hagyjam-e inkább ordibálni az igényes dedet, vagy Zsebivel a kezembe integessek a párom utánKép
Ez piszokság, hogy nekem kétszer is ilyen problémás gyerek jutott Kép
Szerintetek tényleg nincs olyan gyerek, aki 6 hónapos kora elõtt igenis hisztizik? Mert Zsebi minden igénye ki van elégítve, mégse jó neki semmiKép

Na elég is lesz belõlem mára ennyi, nem nyomasztlak benneteket.
üdv
Momo


Momo
momo
 
 


Momo!

Dehogyninc solyan gyerek! Az én lányom is ilyen volt és még mindíg ilyen. Na jó, aláírom, 3 hónapos koráig hasfájós volt, de azóta semmi baja. és bõszen hisztizik. Mindenért, ami nem úgy történik ahogy õ kigondolja. Igaz most már 8 hónapos, de ugyanilyen volt 4-5-6-7 hónapos korában is. Pl amint kilpek a szobából üvölt!Egy másodpercre nem lehet magára hagyni. Talán egy hajszálnyit javulgat azért a helyzet, pl most már elalszik magától kb 10 perc üvöltés után, nappal is! Ez haladás, mert régebben órákon át képes volt üvöltözni Mi is kiborulunk néha, a férjem nem is akar több gyerkõcöt, én meg nem merem eröltetni, mert mi van ha mis is másodszor is így járunk? Szóval kistesó project elhalasztva Emma ovis koráig. Egyébként a rekordja folymatos üvöltésben 12 óra, ugynais a gyerekorvosra hallgatva megpróbáltam sírni hagyni és nem engedni a hisztijének.Kép Hát az kiborítóbb volt mint ölben cipelni, így azóta inkább engedünk neki és azért lassan javulgat, bár csiga tempóban.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Ismet probalkozom...de mar okosabban. Kép

Lanyok
Ma Jazi azzal szorakozik,hogy folyamatosan hatrol hasra fordul, de mivel kezet nem tudja meg kihuzni magaalol, kenyelmetlen- jon a nyafi. Visszaforditom es kezdodik ujbol. Ezt reggel 9tol jatszuk. Kezd picit elegem lenni... Kép

Zsuzsi
Bosch infot koszi. Meztelen Jazi jogos, csak nem volt mas pancsis kep.

Virag
Hogy van a labujjad? Nem mesz el dokihoz vele? Vagy folosleges?

Noeeemi
Udv. itt. Nalam a pszichologiai hatar az ejszaka es a reggel kozt a fel5. Az mar valami miatt reggelnek szamit. Jazmin amugy 8tol 6-7 ig szokott aludni ,1 ora virgonckodas es utana 11-12ig durmol tovabb (persze kivetel a mai nap).

Gomboc
Jo hir,hogy csak mozognia kell Zsombinak
Szomszed Kép Nekunk is volt hasonlo elmenyunk. Ugyanigy 40 fog volt odakint, szoval tudom mit erzel...

Urszila
Hany programos? Lanyok mi az a "viz stop"?
De jo,hogy Zsuzsi el tudott menni a megsemmedences tartyra! Kép Most olvasom ,megint buliznak...nem semmi! Aaaaaa, majd leadid a kilokat,ha mar nem szopizik kiscsaj, ne aggodj ezen. Konnyen beszelnek masok, nem szultek par hete+ nem szoptatnak!
Zold kaki- szegeeeeny. Muljon el hamar! Kép

Andi
Boldog Szulinapot!

Toffi
Fel a fejjel!! Jon a huvos, ne depizz pliiiiz! Kép ++++++
En sem a vedonotol tudom a tejcicseppentest, hanem a neten hallottam. Dokineni hitetlenkedett,hogy hasznal, de miutan inkabb nem mentunk konnycsat. mosasra es megjavult J. szeme, hat kenytelen volt belatni,hogy mixuk a dolog Kép

Magdi
Drukk,hogy tudjon idoziteni a picurinko!Beszeld meg vele soxor! Konnyu szulest es VARUNK AM! Kép

Nadine
Nekunk a Gripe Water jott be,de nagyon. A mai napig azt hasznaljuk, igaz most mar sokkal ritkabban. Nekunk sajna az Espumisan semmit sem ert.

Myssnia
Nalunk is volt ilyen. Tusszentes, orrfujas hetekig ki volt zarva a jatekbol, mert Jazi iszonyat mod orditott toluk. De mar elmult. asszem 1-2 hetig tartott.

Miszike
De joooooooooo,hogy megvagy!Mar nagyon hianyoltalak! Kép

Zulu
de durva ez a karacsonyi sztori! Kép Miert voltatok korhazban? KosziKoszi, merntek ezerrel, nehogy ez is elszalljon.

Ugy latom mostanaban perverz jatek lekorozte Leg Bekat!? Kép

Orsoly
Nyugos Lacko Kép Kitartas, biztosan jobb lesz! Kép

Zsuzsi,Momo
En meg nem tudom leszedni Jazit a cicirol egesz nap szopizna! 4 honaposan is van 1 fejlodesi ugras ,vagy mi?????
Alulrol szagolod a cserkofat Kép
Szegeny Momo! Nemtok sajna tanacsot adni, csak Kép Kép Kép Kép es++++++++++++++++++++ . Nem csodalom,hogy kiborultal!

Lanyok
Szombaton gondoltam 1 nagyot es amig Apa itthon volt Jazival (nehez feladat volt, Jzmin aludz... Kép ) szoval elmentem fodraszhoz es szepen lenyisszantattam a hosszu haja. Szoval tok rovid hajam lett ,es nagyon elvezem! Kép
Tegnap regi ismerosok voltak nalunk Gyorbol es a baratnom anyukaja kb. 2 orat jatszott Jazival. En meg "idegennek" nem lattam ennyit nevetni (hangosan!) ezt a kiscsajt. Nem hittem a szememnek. Mondtam is neki,ha anyosom negyede ilyen jol tudna banni a gyerkocokkel, nagyon boldog lennek. Szombaton anyossal megint megvivtuk a "Miert nem adok teat ennek a "mingyartszomjanhal" gyereknek?" En nyertem Kép Naná! Kép
Megyek, mert a kisasszony ismet megfordult es reklamal.
2 het mulva koltozunk! Kép
Norka es forgolodo Jazmin
norkini
 
 


Bocsi aq hibakert,kozben rohangaltam forgatni Jazit...karpotlasul 1 forgolodos kep

Kangi merre vagy?

Kép

Norka
norkini
 
 


Bocsi a hibakert,kozben rohangaltam forgatni Jazit...karpotlasul 1 forgolodos kep

Kangi merre vagy?

Kép

Norka
norkini
 
 


Sziasztok!

Norka,
Klima.Kép Na de majd az uj laksban milyen jo lesz!Kép

Noemi,
Udv itt!Kép Mi volt a gond az elejen?

Urszila,
Szopi: a nagy melegben volt par nap, amikor Petra is ossze-vissza evett. Kaki: nalunk most epp hianycikk.Kép Korabban volt napi 1-2 rendes adag, es a tobbi pelusban is legalabb egy kis csiknyi. Most meg csak a csikok voltak, ugyhogy kapta a cukros kamillat, mar volt is nemi eredmeny.Kép
Nem csak a Hipp-nek, hanem a Milupanak is van hasfogo dietas oldata, RES 55 karottaval a neve, venykoteles. En kismacskaknak es kutyaknak irtam fel parszor, de gondolom, Julkanal nem olyan sulyos a helyzet, mert akkor dokinenid felirna.Kép

Zsuzsi,
A kepek remenyeim szerint hamarosan fenn lesznek valahol, ferjemen mulik, csak sok meloja van. Ja nem, most mondta, hogy feltette, csak valami gond van a nemtommivel, szoval majd szolok, ha kesz, ok?Kép Na kozben mar kesz is (kozben nagyon telik az ido!Kép). Itt lehet megnezni. Van egy kep amin olyan, mintha az orromat turnam, de eskuszom nem!Kép
Jobbulast!Kép
Jok a kepeid!Kép Petra meg ducibbnak latszik rajtuk, mint amilyen valojaban.Kép
Nem ertem, miert velem peldalozol aposoddal kapcsolatban?Kép Ha O az, akire gondolok, akkor max. azert neztem furcsan, mert nem tudtam, hogy hozzank tartozik.Kép
Petra ugyanezt csinalt tegnap az unokatesomeknal. Ott siras, nyuszoges, aztan az autosulesben mar vigyorgott, es ket perc mulva aludt. Itthon meg elmentem vele setalni amig apja villanytszerelt, es akkor is rohigcselt.Kép
Amugy nagyon edes a kalapka, amit kaptunk.Kép Majd teszek fel kepet rola.

Zulu,
Koszi az infot.Kép Nezem.Kép
Hat nem semmi kerdesek...Kép

Franyo,
Igen, tenyleg meselted a hasraforditos elalvast.KépKép

Gomboc,
Szomszed neni.KépKép
Drukkdrukk, hogy Zsombirol mindenki csupa jot mondjon. Mit mondott a konduktor?

Andi,
Boldog szulinapot!Kép

Toffi,
Mi a baj Apaval? Es meg, mi miatt vagy letorve? Rendezz panasznapot!Kép
Petra is ma tartott vegre kakilonapot.Kép
Mit nem irtal? Lehet, hogy le vagyok kicsit lassulva, de nem ertem.Kép (Bar egy tippem van, hogy Zse is forgolodik, csak nem irtad? Inkabb nem talalgatok.Kép) Es mi ez a Toffis? Errol lemaradtam?

Marti,
Nagyon tetszett a sztori!Kép En uuugy szegyellem magam, hogy nem irtam meg.Kép Es ha mar meg is irnam, reg nem erdekelne senkit, olyan regen volt. Ugyhogy most mar vegkepp nincs erom megirni.Kép
Hol lathatunk kepeket Vasgyuro Vilkadrol?Kép

Momo,
Aztaaa, egy ev? Nem szeretnem...Kép

Babak nagyonnagyon edesek!Kép Most mennem kell vasalni, pedig meg nem fejeztem be az olvasast, na majd kesobb.
Puszi:

Leszter
leszter
 
 


Sziasztok,

Leszter kicsit eltolta a linket a talis kepekhez. Itt vannak igazabolKép Majd otthon ellatom a bajat, hogy tobbszor ilyen ne forduljon elo;)

Udv.:
UG
megint_en
 
 


Sziasztok megint!

Aaaaaa, elrontottam.Kép Szoval akkor a talis kepek {\newurl [url=http://adline.hu/tali" TARGET="_top]http://adline.hu/tali[/url], itt} talalhatoak. Legalabbis remelem!Kép

Udv:

Leszter
leszter
 
 


BeeenaaaaKép
Na mindegy most mar, igy hagyom.Kép
leszter
 
 


Ilyenkor szokas azt mondani, hogy nem is ismerem?Kép
UG
megint_en
 
 


En meg csak most latom, hogy ferjuram is irogat.Kép Na ezt majd meg itthon lemeccsezzuk!Kép A kepeket meg most mar csak megtalaljatok, annyit irtunk roluk.Kép
leszter
 
 


Nagyon jok a kepek, koszonjuk! Kép

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!
Megjöttem a fogorvostól Kép, annyira utálom ezt a pasit, még ezt az egy fogamat megcsinálja, aztán keresek mást! Kép 4-re kaptam idõpontot, negyed hatkor jutottam be, pedig magánrendelés, és akkor még megkérdezte, hogy mit is csináltunk legutóbb, pedig múlt hét szerdán voltam nála!!! Nem baj, ha nem emlékszik, de könyörgöm, akkor miért nem a számítógépét kérdezi, ahol elvileg minden benne van, és ha én nem jól emlékszem, akkor másik fogamnak fog nekiesni??? ÁÁÁÁÁ...KépKép

Zsurló!
Gyógyulást nektek! A kép szuper, aranyos a kiscsaj! A sütit Maci 2 sütötte, nem én, de szerintem is szuper! Kép

Annyi mindenkit érdekel a Fantom, tarthatnánk egy talit a színházban Kép!

Andy,
jók a képek, aranyos a nagyfiú!

Noémi,
mi este 7-8 körül fürdetjük Annát, utána megpróbálkozunk az etetéssel, ez sajnos nem megy mindig egybõl, sokat nézelõdik közben, általában 9-10 körül alszik el, és reggel változó, hogy mikor ébred, mostanában fél7- 7 körül.

Gombóc,
szomszédnéni Kép.
Nem akarsz szervezni egy újabb talit?

Urszila,
fogyasztó energia így néz ki: ------------ Kép
Egyébként szerintem se aggódj, majd lefogysz késõbb, amikor a játszótéren ugrálsz Julka után! Kép

Miszike,
de jó, hogy megjavult a gépetek! Nincs újabb fotó Bekirõl?

Andi,
Isten éltessen! Kép

Zsuzsi,
neked is jobbulást! Nem irigyellek Kép... Pozitív energia megy: +++++++++++++++++++++++++

Toffi,
ne depizz, naaaa!!!! Kép

Magdi,
drukk megy!

Myssnia,
Anna is néha sírvafakad egy-egy nagyobb hangtól, de általában akkor, ha egyébként sincs jókedvében, pl. álmos, a hasa fáj stb.

Orsoly,
hát akkor nem volt ma jó éjszakátok Kép! Remélem, a következõ már nyugisabb lesz!

Névtelen,
regisztrálni kell, a bal oldalon található sávban, segédletek/ regisztráció,profil címszó alatt.

Leszter,
miért vagy ellenzõje a túl gyakori szopinak? Zöld kaki miatt, vagy másért is? Azért kérdem, mert pont mostanában gondolkodom azon, hogy mit is kéne csinálnom a kislányommal, hogy ne akarjon másfél óránként enni. Ahogy írtad múltkor is, hogy Petra 5-ször eszik egy nap, elgondolkodtam, hogy vajon Anna hányszor, hát fogalmam sincs, mert elkezd enni, egy idõ után úgy csinál, mint akinek elég, abbahagyja, nézelõdik, vigyorog, játszik, és egy óra múlva újra éhes, a nyakamat eszi, sír, ha nem teszem cicire, ott viszont megnyugszik, és eszik, eszik, eszik... Szóval nem igazán tudom, mi lenne a helyes, mert valaki azt mondta, hogy ennyi idõsen már kb. 4 óránként kéne ennie, hát mi nagyon nem tartunk ott Kép, és ez elsõsorban nekem rossz, mert nem merek itthonról elmenni hosszabb idõre, mert félek, hogy közben megéhezik.

Momo,
drága, ne izéljetek már!!!! Tessék nagy-nagy beszélgetést tartani némiképp lenyugodott férjjel, mert nem hiheti, hogy rossz anya meg rossz feleség vagy, mikor mindent megteszel, hogy rendben menjenek a dolgok!!! Õ is megértheti, hogy a dolgok egy része nem rajtad múlik, és sokkal könnyebb lenne, ha együtt próbálnátok meg elviselni a nehézségeket, ahelyett, hogy téged hibáztatna! Rendezõdni fognak a dolgok, csak egy picit tartsatok még ki! Drukkkkkkkkkkkkkkk +++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!

Norka,
jó a forgós kép! Tegyél fel majd rövid hajú Norkás képet, nagyon kíváncsi vagyok! Kép Anna is állandóan kajolni akar, lásd amit Leszternek írtam...

Leszter + Kispapája,
nagyon jók a képek, köszönjük! Igaz, van olyan, amit kiemelnék a csomagból és nem mutogatnám, konkrétan az, amelyiken úgy röhögök, mint egy ló, de sebaj, errõl az oldalamról (Kép) még nem ismer a babanet Kép! A képek mennyiségébõl ítélve, miután én eljöttem, már nem tartott sokáig a tali??

Megyek, Annácska kiabál, a férjem járkál vele körbe-körbe a lakásban, itt a fürdés-idõ!

Puszi
Franyó

U.i.: Ja, ha lesz idõm, dobok majd táblát, de nem ígérem biztosra! Lehet, hogy heti egy táblázatra csökkentem az adagot, mert nem mindig van idõm...
franyo
 
 


Sziasztok!

Norka!
Megnéztem, még nem tettél fel új frizus képet, pedig nagyon kíváncsi lennék Kép!
A törött kisujj miatt felesleges orvoshoz menni, hiszen mit csinálnának vele? Begipszelni úgysem lehet Kép.

Névtelen!
Szerintem is regisztrálj, hogy tudjunk valahogy szólítani, aztán nincs más dolgod, mint ide írogatni, hogy mik is történnek veletek Kép.

Momo!
Igenis van gyerek, aki 6 hónapos kora elõtt hisztizik, ezt én is tanúsítom! Levente nagyon profi a hisztiben! Bevallom, én szívtelen anyaként általában 30-40 perc után feladom a vigasztalgatást és leteszem az ágyába, hadd bõgjön, ha ez kell neki... Igaz, Õ max. 20 perc után abba is hagyja, nem tudom, ez mûködne-e nálatok.
Nem próbálod ki az én lefoglalómódszeremet: dolgok a konyhából (persze nem veszélyesek), mint pl. habverõ az újdonság varázsával hat és leköti, sokkal jobban, mint bármelyik csörgõ Kép.

Noeemi!
Úgy volt idõm sütni a hétvégén, hogy a gyerkõcöt az apjára hagytam, amíg sütögettem. Ja és nem fõzök, csak hétvégén, amúgy rendelem a kaját magamnak. Így könnyû, nem Kép?

Tettem fel Levirõl képeket Lévai Levente néven a fotóalbumba, ha érdekel valakit!

Mindjárt fürdetés, így eldugulok.
Üdv, Virág
virga
 
 


Sziasztok!

Franyo,
Nekem logikusnak tunik az, hogy szukseg van arra, hogy a kajalasok kozott legyen egy kis ido, amikor kiurul a gyomor. Persze ezzel biztosan sokan nem fognak egyet erteni, es en is tudom, hogy melegben szukseg van a gyakori itatasra, meg higabb es surubb tejci, stb. de nekunk ez bevalt. Ha olyan a helyzet termeszetesen en is megkinalom Petrat hamarabb is. De nagyon ritka, hogy elobb megehezne. Ha keres (sokszor rogton 200g elfogyasztasa utan), es megnyugtataja a cumi, akkor szerintem nem volt ehes. Mert ha ehes, akkor azonnal kopi is ki a cumit, szemmel lathatoan tudja, hogy mi a kulonbseg a cumi es az igazi cici kozott.
Ha az en orrpiszkalos kepemet bennehagytuk, akkor tessek nem reklamalni!Kép

Norka,
Rovid hajas kepet enisenis szeretnek latni!Kép

Udv:

Leszter
leszter
 
 


Sziasztok!

Majd meg jovok es olvasok, de egy jo hir mara:

Volt itt a konduktor, es O is azt mondta, nincs is hypoizeje Zsombi labanak!!!!! KépKép
Ugyan a bal laba tenyleg gyengebb, mint a jobb, de szerinte ezt tornaval siman fel lehet "javitani". Es azt mondta, kezelesekre semmi szukseg, egy honap mulva eljon megegyszer megnezni, hogy mi a helyzet, de kulonben siman csak jatsszunk es tornazzunk a gyerekkel. Kép Ha egy honap mulva meg nem forogna, akkor azert majd valamit be kell segitenie.

En uuuugy orulok!!!! Kép

Viszont a rossz hir...hmmmm...szoval szomszedasszony....szoval szag meg mindig. KépKépKépKép

Jovok meg, es ez nem fenyegetes! Kép
Pussz,
Gombóc
Gombóc
 


Tegnap nem tudtam jönni, egész nap nem volt netemKép. Végre vanKép

Képzeljétek, Roni múlt szerda este kakilt utoljára. Éppen meg akartam kérdezni, hogy milyen kúpot kell ilyenkor adni. Erre az elõbb kiszenvedett egy jó adagot, érett szaga volt (és kicsit habosabb és barnásabb mint egyébként).Kép

Nem tudom mi baja van. Folyton nyüszög, megvigasztalom, kb. 20 másodperc után újrakezdi. Ezt a 2 mondatot is kb. 4 részletben írtam le. Pedig nem éhes, nem álmos, kaki sincs a pelusban. Talán hiányolja a kánikulát?Kép A forgót sem értékeli, próbálkoztam a Kangi féle sztaniolbogyókkal, csörgõvel... is. Olyan, mintha azért sírna, mert még nem tudja jól irányítani a kezeit. Pl. nem éri el a forgót, vagy nem tudja megfogni a golyót. Ha a kezébe adom a csörgõt, nem tudja a szájába venni.
Most itt ül az ölemben, engem bámul és mondja a magáét! Nem lehet rá haragudniKép

Urszila,
Néha fordul balra is, de nagyon ritkán. Most átrendeztem a kiságyát és mindent a bal oldalára pakoltam. Meglátjuk használ-e.
Nálunk fordított a helyzet, 4 napig nem volt kaki!

Noémi,
Köszi, akkor még várok egy kicsit az aggódással.Kép
Nagyon ügyes Dominik, gartula a felüléshez.
Hova mentek nyaralni, mennyi idõre, bababarát szállás vagy ti visztek kiságyat, kiskádat?
Hol lehet beszerezni a Jonsonsnak babamasszázsos prospektusát?
Az én párom sokat segít, még a sütésben is!Kép

Zsuzsi,
Jobbulást. Még jó hogy babanetezni hang nélkül is lehetKép.
Igen, a tészta is házi. Nem az az igazi, eredeti rétestészta, hanem egy egyszerûbb, de finomKép. Receptjét lásd lejjebb Momonak írtaknál.
Jók a képek a talirólKép.

Sétáltunk egy órát, ebbõl kb. felet aludt, aztán beborult és feltámadt a szél. Pont hazaértünk az esõ elõtt, bár nem sok esett.
Itthon folytatódott a nyüszi, a fáradtságtól enni sem tudott.Kép Olyan rossz, hogy nem tud magától elaludni, csakis cicin.

Márti, Andy, Heni, Dinihe,
Kiságy átrendezve, jobb oldalt textilpelus takarja a fejvédõ-macikat.
Szerintem a szüléskor nem igazán húzódhatott meg a fejbiccentõ izma, mert császárral született.
Milyen tornagyakorlatokat csináltatok?

Heni, Jók a képekKép

Virág,
Törött kisujjKép. Jobbulást.

Zulu,
A varrástudományom csak az egyszerûbb dolgokra terjed ki (pl.: fejvédõ, függöny).

Orsoly,
Gratula a forgáshoz.

Zsurló,
Jó a képKép, (ha a Tied a Névtelen).

Dinihe,
Biztosan ismernem kellene... Dévény Annáék, kik õk? Hogy lehet elérni õket?
Zsuzsinak is írtam, hogy ez egy egyszerûbb rétestészta változat. Receptjét lásd lejjebb Momonak írtaknál.

Andy,
Jók a képek, Márk szemmel láthatóan nagyon élvezte a BalcsitKép.

Gombóc,
Szuper, hogy Zsombi lábával nem is olyan vészes a helyzetKép. Meglátod, pikkpakk rendbe fog jönni.
Tényleg sz*r lehetett, nem csoda hogy így érzel.Kép
De jóKép Zsombi lába!

Miszike,
Jó hogy megint tudsz jönniKép

PsAndi,
Boldog szülinapot!Kép De fiatal valaki!
Remélem nem lettél rosszul az After 8-tõl.

Toffifee,
Látom rád fér egy kis vidításKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Ki a védõnõd?
A babakocsidat ezek után talán felismerem.Kép

Magdi,
Drukk megy, ahogy szeretnéd.

Momo,
Ez egy egyszerûbb rétestészta recept:
10 dkg rétes lisztet, 15-20 dkg finom lisztet, 2 dl tejfölt, 1 tojást, sót összegyúrni. Kb. fél cm vékonyra kinyújtani.
10 dkg zsírt 10 dkg liszttel összekeverni és ezzel meg kell kenni a kinyújtott tésztát, majd feltekerni, mint a bejglit. 4 egyenlõ részre elvágni, néhány percre hûtõbe tenni.
Mindegyiket kb. 25x30 cm-sre kinyújtani. Megszórni zsemlemorzsával, rá a magozott meggyet (vagy bármi mást), megszórni cukorral, fahéjjal. Feltekerni, tetejét olajjal megkenni.
Közepesnél kicsit kisebb lángon addig sütni, amíg a teteje aranybarnára sül (25-30 perc).

Gondolom nem vigasztal, de Roni ma ugyanazt csinálta amit Zsebirõl írtál, pedig nem szokta. Tiszta fáradt, de csak üvölt és nem alszik.

Franyó,
FogorvosKép.

Leszter, és apája
Jók a talis képek.

Még lenne mit írni, de apa panaszkodott, hogy több idõt töltök a gép elõtt, mint amennyit veleKép.

Maci_2 + Roni aki 10 perc üvöltés után mégis elaludt
maci_2
 
 


<pre>
Anyuka Baba neve Baba szülinapja Baba születési adatai Baba kora Testvérkék
Manó Emma 2002.10.10 3400 g, 51 cm 35 hét + 4 nap Elsõ baba
Zulu Anna Sarolta 2002.12.02 3500 g, 55 cm 28 hét + 0 nap Dávid (2000.09.30)
Rekababa Réka 2002.12.12 3640 g, 56 cm 26 hét + 4 nap Elsõ baba
Zsuzsó Dana 2002.12.14 2900 g, 54 cm 26 hét + 2 nap Elsõ baba
Virga Levente 2002.12.19 3800 g, 59 cm 25 hét + 4 nap Elsõ baba
Andy78 Márk 2002.12.27 3660 g, 55 cm 24 hét + 3 nap Elsõ baba
Orsoly László 2002.12.30 3950 g, 55 cm 24 hét + 0 nap Elsõ baba
Gombolyu Lili 2002.12.31 3530 g, 55 cm 23 hét + 6 nap Elsõ baba
Kakukkfû Emma 2003.01.03 3470 g, 52 cm 23 hét + 3 nap Elsõ baba
Heni1979 Dorina 2003.01.17 3822 g, 51 cm 21 hét + 3 nap Bence (2000.11.09)
Timici Bence 2003.01.22 2900 g, 51 cm 20 hét + 5 nap Elsõ baba
Gombóc Zsombor Viktor 2003.01.28 3350 g, 52 cm 19 hét + 6 nap Elsõ baba
Nyúlandi Maja Adrienn 2003.01.31 2900 g, 52 cm 19 hét + 3 nap Elsõ baba
Norkini Jázmin Sarolta 2003.02.09 2600 g, 48 cm 18 hét + 1 nap Elsõ baba
Zsuzsi74 Miklós Benedek 2003.02.11 3460 g, 54 cm 17 hét + 6 nap Dani (1992.07.05) és Gyuri (2000.11.02)
Miszike Rebeka 2003.02.15 3590 g, 54 cm 17 hét + 2 nap Elsõ baba
Myssnia Szilárd Márk 2003.02.20 4050 g, 59 cm 16 hét + 4 nap Elsõ baba
Kangi Julianna Angéla 2003.02.23 2700 g, 48 cm 16 hét + 1 nap Elsõ baba
Franyó Anna Virág 2003.02.24 3000 g, 54 cm 16 hét + 0 nap Elsõ baba
Manó2 Dorottya Rebeka 2003.02.25 3100 g, 53 cm 15 hét + 6 nap Elsõ baba
Judó Hunor György 2003.02.26 3900 g, 56 cm 15 hét + 5 nap
Momo Adrienn 2003.03.03 3200 g, 53 cm 15 hét + 0 nap Timi (2001.10.08)
Regli Lilla Regina 2003.03.11 3800 g, 56 cm 13 hét + 6 nap Elsõ baba
Zsurló Hajnal Anna 2003.03.15 4320 g, 54 cm 13 hét + 2 nap Elsõ baba
Beu Lõrinc 2003.03.19 4450 g, 62 cm 12 hét + 5 nap Elsõ baba
Maci_2 Veronika 2003.03.23 2670 g, 50 cm 12 hét + 1 nap Elsõ baba
Csucsuka Anna Zsófia 2003.03.31 3900 g, 53 cm 11 hét + 0 nap Danó (2001.06.24)
Urszila Júlia 2003.04.09 3200 g, 50 cm 9 hét + 5 nap Andris (1994.05.07) és Zsuzsi (1996.06.18)
Leszter Petra Jázmin 2003.04.09 3600 g, 56 cm 9 hét + 5 nap Elsõ baba
Toffifee Zsombor 2003.04.22 4050 g, 54 cm 7 hét + 6 nap Szandi (1997.08.05)
Anyakati Véda 2003.04.24 3650 g, 55 cm 7 hét + 4 nap Dániel (2000.05.14) és Sára (2001.12.17)
Dinihe Szonja 2003.04.25 3700 g, 57 cm 7 hét + 3 nap Bianka (1994.02.11)
Snoopy Levente 2003.04.27 3100 g, 53 cm 7 hét + 1 nap Zsombor (2001.05.30)
Andi Dániel 2003.04.28 3200 g, 55 cm 7 hét + 0 nap Elsõ baba
Mariann Márton 2003.04.28 3000 g, 49,5 cm 7 hét + 0 nap Elsõ baba
Pálma Bálint 2003.05.23 3520 g, 50 cm 3 hét + 3 nap Elsõ baba
Márti Vilma 2003.05.29 3480 g, 55 cm 2 hét + 4 nap Ármin (2001.11.15)
Nadine Zsanett 2003.06.03 3800 g, 52 cm 1 hét + 6 nap Elsõ baba</pre>

Virga,
megnéztem Levit, nagyon aranyos! Õ is jó húsban van, akárcsak Anna! Kép Nagyon aranyos az a sorozat, amikor elalvás elõtt rosszalkodik! Kép Nálatok ez hogy mûködik esténként, evés után lerakod az ágyába, és akkor még egy darabig "elvan" (ahogy a mellékelt ábra mutatja), utána elalszik szépen magától? Sose szokott sírni esténként?

Leszter,
akkor más a helyzet nálunk, mert Anna tényleg ÉHES. Egyértelmûen az. Nemcsak a kezét rágja, hanem mindent, ha felveszem, egybõl befordul a fejecskéjével a cici irányába, és addig sír, amíg a szájába nem kerül, majd hatalmas erõvel szipákol. Játszócumit meg nem fogad el. Hát ez az, hogy én is tudom, hogy nem kéne óránként ennie, elvileg, és már próbáltam, hogy nem adok neki, de csak sírt. Hát, nem könnyû kitalálni, hogy akkor most mi is a jó.

Gombóc,
hát ez aztán szuper jó hír, hogy rendben van Zsombi lába!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem csodálom, hogy örülsz!

Tettem egy kísérletet, úgy látszik, nem jött be... Annácska ma is játszani kezdett kaja közben, leraktam az ágyába, hogy hátha akkor elég volt, és elalszik szépen magától, de úgy hallom, egyáltalán nem ez a helyzet... na megyek, elhallgattatom síró csemetémet Kép.

Pusz
Franyó
franyo
 
 


Friss kep Gyurirol, ahogy ujrafelfedezi a ladajat:

Kép

Depis lanyok, mi van? En is csatlakoznek, de most hagy ne reszletezzem itt miert, sokaig tartana! Lenyeg, hogy meglehetosen kivagyok!


Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!

Elõször is mindenkinek köszönöm a lötyi neveket, úgy látszik javul a helyzet. A Gripe Watert bizti megveszem, az jó ha van, a Espumisan-on még gondolkodom, remélem nem lesz rá szükség, mert sokan mondták, hogy nem használt neki (másik topikban olvastam)
Látom másnál is szörnyû volt ez a nap. Jelentem nálunk is hasonló a helyzet (igaz nálunk amúgy is sûrûn van még cici, de ma kitett magáért a kisasszony) De ma elõször egyedül vittem sétálni!!! olyan jó volt, hogy nem függök senkitõl és mehetek amerre akarok (de csak addig, míg Zsanka engedi) Kép Voltunk a védõnéninél, mert nekünk nincs mérlegünk és megmértük a leányzót, hát 4100 g és 53 cm. Azt mondta, hogy ez sok egy kicsit, mivel 3600g hoztu haza (5-én este mérték meg a kórházban utóljára) Azaz 10 nap alatt hízott fél kilót. Most én úgy döntöttem, hogy nem érdekel mit mond a védõnõ, mert és nem veszem el a cicit a gyerektõl és adok neki helyette teát, vagy vizet (kiköpi úgy is próbáltam a nagy melegben, de nem jött be), és azt is mondta, hogy szigorúan tartsam be azt, hogy legalább 2 óra teljen el két szoptatás között. Amúgy is ez a helyettes védõnéni volt, mert az enyém összetörte magát, majd Õt is megkérdezem (már be van idomítva), és tudja, hogy az igény szerinti szopi híve vagyok.

Klima
Mindenkire irigy irigy, akinek van, mert nálunk most, hogy lehült a levegõ van kb 25 fok. Déli-nyugati fekvésû lakás a 13-on. De majd ha költözünk akkor majd lesz nekünk is,már fûzöm apát rá.

Norkini
Nagyon ügyes Jázi, idõvel majd csak rájön, hogy kell kihúzni a kezét maga alól.

Most mennem kell, mert a csaj még nem fürdött, a vendégek nem rég mentek el, én meg itt netezek, apa a másik gépen játszik. Ha így halad mi leszünk a legrendetlenebb család itt a neten Kép

Nadine + koszos Zsanka

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


Sziasztok Jányok!
ANDI!
Boldog szülinapot!!!!!!!
Orsoly!
Remélem csak front,mert az éjszakát mi is ébren töltöttük. Pedig mi max egy teára vagy egy beszorult végtag reklamációra kelünk fel.

Sajnos mi reggel 5-5,15 felé kelünk,és onnantól nincs alvás.
És hogy mikor lesz a következõ és meddíg? Jó kérdés,de ha fáradt õ is elalszik bárhol. Bár én még ilyen gyereket nemláttam! Születésétõl kezdve nemalszik csak max félórákat. Tehát a napközbeni alvásunk talán 1-másfél óra. Mostanra már megszoktam.

Leszter!
Momo!
Hisztis baba márpedíg van!
rengeteget keseregtem ebben a témában már az egyik topikban. Akinek jó a babája annak mondhat az ember amit csak akar úgy sem hiszi el. Salyna ez tapasztalat! Jónéhány orvosnál megfordultunk,de a válasz mindenhol az volt,hogy õ ilyen kis "SÍRÓSKA" Síróska? Egy egész csecsemõosztály nemsír annyit egy évben mint amennyit az én fiam 4 hónap alatt cselekedett. Na és ehhez társult az állandó nemalvás! Majdnem Depi! De hál akis férjecskémnek aki lelkileg sokat segített!!!! Az okosak azt mondták hogy már egy kis egyéniségnek született,és nemtud még mit kezdeni magával,mert az agyacskája fejlettebb a koránál,de a testi fejlõdése normál tempóban halad. Na jó azért azt hozzá kell tennem,hogy könnyû szülésem volt,de a kis feje beszorult a szülõcsat.-ba,és állítólag ez az élet-halál helyzet sokkolta azért lett ilyen nagyígényû,síróska. A Védõnõm elõször egy kis p.-nek gondolt aki nemtud mit kezdeni a gyerekével. Aztán miután napokat tölltött szinte nálunk bevalotta,hogy az õ praxisa alatt ilyen gyerkõcel még nemtalálkozott. Erõs,akaratos ,éntudattal született babuci,akinek a szintje egy 2 éves gyerekét éri el(már ami az éntudatot illeti). Szóval taccs voltam. Mindíg mindenhol sírt,már a lábamat sem mertem otthonról kitenni. A babakocsit egyenesen rühellte,és ez így volt az autóval is. Egyszóval semmi sem jó!!! A szüleim hozzánk kölltöztek mert nemhogy ketten,de néha még hárman sem bírtuk. 4 felnõtt(na jó ebbõl kettõ férfi),és úszik a lakás a gyerek sír ,én kivagyok!Jó kezdet néha még azt is megbántam,hogy én megszülettem.Egyedül az éjszaka ami aztán javullt. Minden elvem felattam amit elõtte gyereknevelésrõl gondolltam. És még ez sem volt elég. Pedíg annyira,de annyira vártuk! Minden adott volt: jó család jó házasság,szeretö férj,nyugott terhesség,álom szerû,és mégis sírós baby. És akkor jött a nagy válltozás. Amit Momo neked is ajánlok! Szeretet masszázsra vittem a gyerkõcöt. A válltozás ÓRIÁSI,mint ha nem is az én gyermekem lenne,s mindez eggyik pill.ról a másikra. Most ott tartunk hogy az akaratát törjük le. A végeláthatatlan sírásnak vége! Hihetetlen de megért sokmindent amit mondok. És igen is ez már a hiszti,és erre 1 hónapja jöttem rá,és azóta nemhagyom. Belõlem már nemcsinál hülyét nálam már nempróbállkozik. Nemúgy a nagyszülõknél,nálluk csak a popsi cipelés válik be,én meg elég ha ránézek és tudja hogy most itt vége a hisztinek. És abbahadja!
Már túlvagyok azon más mit mond mit gondol,mert rájöttem,hogy ez az én gyerekem és én vagyok vele egész nap,és tudom mikor mit miért csináll,és ÉN ISMEREM A LEGJOBBAN! Nem a szakkönyvek nem azok az anyukák akiknek nincs hasonló problémájuk a gyerekkel. A megérzéseimre hagyatkozom,mert rájöttem ez bevállik! Momo! Nekeseredj el!
Neked kell tudni a legjobban hogy az elsõnél is túléltétek ezen is túllesztek! Már azért is elismerés amiért bevállaltatok mégegyet,holott benne volt a pakliba,hogy õ sem lesz külömb. Nemtudom mennyi idõsek vagytok,de mi 3 hónapig kényeztettük,amit nembánok,de a hisztinek most ehhez sok köze van. Szóval tedd le ha úgygondolod most mással kell foglalkoznod,vagy ha nembírod,és nelegyen lelkiismertefurrdalásod! Vagy kösd magadra ha hadja.Neked is kell egy kis pihenõ! Megérdemled! vEDD LAZÁBBAN,MAJD MEGLÁTOD MENNYIVEL KÖNYEBB! Nálam is ez volt a probléma. Mindíg más normának akartam megfelelni,és a gyerkõcöt is megfeleltetni. Hiba volt. Most már tudom hogy az a jó amit én akarok csinállni,ahogy én látom jónok!! Kitartás!
Leszter idegen helyen mi 3 hónapos kora óta nemsírunk,sõt imádja a gyerekeket ,valamint felfedezni hogy itt mi más mint otthon.Mindent alaposan megnéz. Egyik napról a másikra válltozott.


Myssnia! Nálunk most van múlóban(6-hónap) márcsak attól ilyed meg ha valamelyik nagyobb gyerkõc a fülébe visít ahogy sír,de egyébként Domika nálunk is nagyon érzékeny volt a hangokra.

Ez a gyerek kész tanulmány. Nem? Ami rosz mindenhez hozzá tudok szólni,mert mi tuti hogy megélltük.

Nadin!
Az Infacol,Espumisan nem jött be. Ha nagyon fájt a hasa akkor szélcsõ,vgy hõmérõ volt a megoldás.

Norkini!
Én ma válltam meg a szép hosszú hajamtól. Nem is gondoltam volna hogy ennyivel kényelmesebb!

Virga!
Akkor is ügyi vagy rétes ügyben!

Gombóc!
Együttérzés a szomszédnéni miatt!
Gondolj arra hogyhátha valami kedves szomszéd kölltözik a helyére!

Puszi mindenkinek!
Noémi.
Noeeemi
 


Lányok!
Köszönöm a vígasztalást, jól esett ámKép Próbálom összevakarni magam és mosolyogva folytatni a hétköznapokat. Most még egy kicsit le vagyok törve, de ma már javult a helyzet, este sétáltunk egy jót családostulKép

GombócKép
Dejóóóóó, hogy Zsombi lábával nincs is igazán gondKép Hülye orvosok, csak ijesztgetik szegény anyákatKép
Hát a szomszédasszony emlékét nehéz lesz feledniKép

FranyóKép
Nálunk is ez az össze-vissza cicizés volt a sláger, aztán Zsebi magától átállt takarékos üzemmódraKép Hiába kínálom meg többször (hátha jobban hízna a kis gizda), ahogy elkezd folyni a tej, cici kiköpve.
A higgadt beszélgetésekkel nincs is gond, de sajna az egész napos gyereküvöltés kikészít mindkettõnket. És nincs kiszállás a mókuskerékbõl egy percre sem, mert nincs kire hagyni a csajokatKép

Maci2Kép
Köszi a receptetKép Lehet, a hétvégén ki is próbálom egy kis meggyes cseris rétes reményébenKép

ManóKép
Úgy örülök, hogy más is így gondolja. Én már teljesen meg vagyok zavarodva ettõl a "nehagydagyereketsírni" szövegtõl, mert belém dumálták, hogy csak valami nyûgje lehet és ez nem hiszti. Nekem meg totál lelkifurkám van, pedig Timi is uggyanilyen volt és már akkor is gyanakodtamKép
Az üvöltésrekordotokat mostanában nem döntjük meg, mert én 3 óra után feladomKép

ZsuzsiKép
Én is napokig visszafogom magam, aztán csak a babanet marad a panaszkodásraKép

VirágKép
A te soraid is nagyon megvígasztaltak nagy nyomoromban, talán az ilyen gyerekeket is be kéne mutatni az okos gyerekpszihomókusoknakKép
Sajna, nálunk édesmindegy a szórakoztató eszköz eredete, ha nem kapja ölbe és cipeli naphosszatKép

Na megyek megnézni a talis képeket, aztán randizom apávalKép
üdv
Momo


Momo
momo
 
 


Nadine: nagyon jol csinalod, igeny szerinti szopi nagyon jo!Kép

Leszter! Szerintem semmi baja nem lesz a dednek, ha igeny szerint szopizik! En ilyenkor probalok arra asszocialni, hogy mit tennenek a termeszeti nepek. Gyanitom hogy hiret-hamvat nem hallottak meg szigoruan 3-4 orankenti etetesnek, teaztatasnak stb. En ehhez tartom magam, Lacko szepen fejlodik, es a nyugalom szobra (kiveve ha hisztisebb napja vanKép) De amugy nagyon nyugodt es kiegyensulyozott!

orsoly
orsoly
 
 


Jajjjaj Zsuzsi!
Ne depizz! ++++++++++++ Kép Kis mosoly, hatha er valamit...
Gyuri kalapja fantasztikus! Kép

Franyo
Hajra, Anna elhallgattatasa! Kép
Fogorvos Kép Nekem is mennem kell, de legalabb nagyon helyes es profi a fazon Kép En nem aggodom a gyakori szopi miatt. Szerencsere, ha megyunk (akar auto, akar kedno) utkozben nem szokott megehezni (szerintem lekoti a latnivalo). De szoptattam mar a belvarosban parszor Kép Szokom a strapat... Lattam am a nagy mosolyt is Kép Tok jooooooo !

Virag
Megneztem a fotokat. Levi annyira edesen tud mosolyogni!! Kép

Gomboc
Szupiii,hogy minden ok! Kép Kép Neni szag Kép Nem csodalom,hogy undorodtok :0/

Maci2
Nagyon turelmes vagy "kakivarasban" ! En 3ik nap mar kupoztam... Nyuglodes Kép

Leszter
Hooot almos vagyok es csak kerestem az orrturos kepet, csak kerestem es MEGVAAAAN! Kép

Noemi
Nekem tenyleg nyugis babam van, de teljesen elhiszem,hogy vannak hisztis babak.
Ugye milyen jo a rovid haj? Azt hiszem kicsit meg rovidebbre fogom vagatni, igy nem elegge tepett! Talan meg voros is lesz, Apa kivansagara...

Jaaaaa, keso du.ra Jazi mar ki tudta venni a kezet fordulas utan, kuldok kepet+ egy benabbak kozul a legjobb rovidhajasat (kozkivanatra... ).Apa elegge koma volt fotozaskor (nem am en?!?! Kép )

Kép
A forgas esti eredmenye! Kép
Kép
Es a legujabb kedvenc amit ragni lehet
Kép

Jo ejt mindenkinek

Norka es ma megfordult Jazmin
norkini
 
 


Hello még mindíg itt!

Nadin!
Igazad van igény szerint szoptass! Dominik fél óránként evett és ha nemkapott ORDÍTOTT tovább. Aztán egyik nap magától állt át a 3-óránkénti,majd másnap a 4 óránkénti evésre. De szó szerint! Hétfõn 3.óra,kedden már 4. Amíg szopott õ sem fogadott el más folyadékot,és nem is erõltettem.

Zsuzsi!
Miért vagy depis? Biztos elmúlik,ez mindenkivel megesik.Gyurikád édi ahogy felfedezõ úton van a ládikájában a kis méhecskés(sárga-fekete) sityakban!

Maci_2!
Pécs mellé megyünk. Nem bababarát,egyéni. Mi nagykádban fürrdünk ugyanis azóta nemorrdít közben. Járókában alltatjuk,amit egyébként utál,de napközben már szoktatom.
Valamelyik kismamábam is egjelent a babamassz. Én a kórházban kaptam a prosit. Próbálld meg felhívni a jonsonst hátha külldenek neke postán.

Puszi
Noémi
Noeeemi
 


Sziasztok!

Norka, Franyó, Maci2,
köszi, hogy hiányoltatok, nagyon jól esett ám! Kép

Látom másnál is az óránkénti szopi a menõ Kép. Nálunk is, más kezdem megszokni. Csak néha szegény Bekinek elég kellemetlen, pl. ha hajnalban nyüszög, hogy kakilnia kell, reflexbõl a szájába nyomnám a cicit, hogy hallgasson el, persze nem az kell neki, csak nyafizik tovább, volt már, hogy kb. 1 óra után kapcsoltam Kép.

Momo,
szegény Te, nem lehet neked könnyû a két kis ördifiókával. Az én férjem is unja, hogy amikor hazajön este fáradtan, a kezébe nyomom Bekit, én meg nekilátok fõzni, stb. Remélem hamarosan javul a helyzet nálatok!!!

Manó,
12 óra üvöltés? Nem semmi! Nem is tudom, ilyenkor kit kell jobban sajnálni, téged, vagy õt. Nálunk a max. 3 óra volt, de én már azt hittem szétrobban Beki feje, úgy üvöltött.

Norka,
forgolódás miatt gratula, nagyon gyorsan fejlõdik a pici lányod!
Tök jól áll a rövid haj, és nagyon praktikus a kánikulában. Én is levágatnám szívesen, de sajnos akkor leginkább egy felbosszantott WCkefére hasonlítok...

Leszter,
engem igenis érdekel a szülészsztorid, és szerintem nem vagyok ezzel egyedül! Kép Szerintem írd meg! Én csak azért nem írtam, mert regény- és újságírói vénával megáldott férjecském már mindent pontosan leírt elõttem Kép.

Franyo,
fogorvos Kép. Én is most voltam többször is... Grrrrrr. Azzal a fúró hanggal nem tudok megbarátkozni Kép.
Látom sláger volt itt a lego-békás kép, Bekirõ is készült ilyen:
Kép
"Már ilyen nagy lány vagyok:"
Kép

Gombóc,
de jó, hogy nincs semmi baja Zsombi lábijának!!! Ilyenkor úgy meg tud nyugodni az ember, igaz?
Szomszédnéni+szag Kép

Maci2,
igen, az valószínû, hogy Roni agyacskája már fejlett, szeretne fogdosni+rágcsálni, csak hát a keze nem engedelmeskedik... Beki is így van a nagyobb méretû, vagy nehezen megfogható játékokkal, egy idõ után nagyon ideges lesz, hogy nem tud vele úgy bánni, ahogy szeretne. De majd kinövik... Kép

Noémi,
beszorult végtag reklamáció KépKépKép
Hol voltatok masszázson?

Kangicsek,
hol jársz?

Pusz
Miszike+Beki
miszike
 
 


Sziasztok Lanyok,

Rendkívüli Anyáknapja rosszul indult. Apa reggel azzal kezdte, hogy ne fárassz már...erre fogtam magam összecsomagoltam Lilit, és elindultunk volna a Városligetbe...de Apa segítsége kell hozzá, hogy a kocsiig eljussunk. Aztán kérdezte, hogy Õt nem is hívom?...nemleges volt a válaszom. Aztán lecuccoltunk, és Apa is jött velünkKép...beültünk ebédelni, aztán mikor indultunk volna tovább, el kezdett esni az esõ, így hazafelé vettük az utunkat. Azért még beugrottunk a Daubner cukiba. Mire haza értünk, elállt az esõ. Mi még sétáltunk egyet Lilivel, Apa addig felment. Aztán a délután mégis csak Anya délután lett. Apa végig Lilizett, sõt még Õ is fürdette meg (életében elõször). Úgyhogy végülis a reggeli induláshoz képest elég jó lett a tegnapi napunk. Kép

Andy,
A képek szerint jól éreztétek magatokat a Balcsin.Kép Márk nem félt a nagy víztõl?

Gombóc,
Zsombi bal lába Kép
Szomszéd néni Kép

Miszike,
Új gép Kép

Psandi,
Auchanos bevásárlás Kép Mi még nem mentünk nagybevásárolni Lilivel.
Boldog születés napot! Kép

Tofi,
Szerintem egy kicsit biztos segítene, ha kírnád magadból a bánatod.

Lányok,
Ma kitaláltam, hogy utazzunk el hétvégére Kolpingba. Apa egybõl bele ment. Szerintetek ilyenkor van még hely?

Orsoly,
Lackó nyügössége Kép

Szia Névtelen,
Regisztráld magad bal oldalon. (Segédletek/Regisztráció, Profil)

Norka,
Muti a szép, fodrászolt hajadat Kép
Jázi jó hamar fordulgat. Gratula Neki! Kép

Talis képek nagyon jók. IrJgykedek. De mi meg csináltunk egy mini talit Zuluval meg Györgyivel a Normafánál, ami tényleg minire sikeredett, mert elmosta az esõ.

Franyo,
Fogorvos Kép

Noémi,
Te is muti szép, új hajadat.

Orsoly,
Irígykedek Lackó nyugalmáért (persze, amikor nem nyûgös). Lilit egész nap ölben kell hurcibálni. Tegnap meg ma már kenguruba dugtam a lányzót, úgy flangáltunk itthon.

Magdi,
Húzz bele! Kép

pusz,

gömb
gombolyu
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy névszerint most nem írok senkinek, gyorsan végigolvastam, amit tudtam, de persze azonnal itt termett az összes csemetém, és tiszta pelenkát, ruhát, reggelit, stb követeltek, így írni már nem maradt idõm, most is csak pár percem van.

Tegnap nagyon vacak napunk volt. Csatlakozom a depisek táborához! Tele a hócipõm mindennel, élni sincs kedvem. Néha egyszerûen úgy érzem, nem bírom tovább, három gyerek már túl sok, segítség nélkül nem megy. Mondanom se kell, segítség persze nincs. A páromról már inkább nem is írok..

Vettünk tegnap két mesekazettát Daninak a Corában, erre mikor hazajöttünk, kiderült, hogy az egyik tök üres. Szegény gyerek itt zokogott a szõnyegen, persze a blokk nincs megKép Annyira szeretné, most vehetek újat.

Hétvégén anyósom megint nekikezdett a "ne hízlaljátok már azt a szegény gyereket" kezdetû litániának. Azt mondta nagy bölcsen, hogy ki fog tágulni a gyerek gyomra, és egy egész életen át diétázhat miattam!! Adjak neki teát, nem kell mindig szoptatni. Meghogy biztos akkor is szopni akar, amikor nem is éhes, csak megnyugtatásra vágyik (a kis szemét gyerek, hát nem? micsoda igényei vannak!!). Mondtam neki, hogy majd kap anyatejen kívül mást is, ha hat hónapos lesz, addig is igény szerint annyit és annyiszor szophat, amennyit csak akar, és nem fogok cumit tömni a szájába, hogy úgy járjak, mint Danival, hogy még 3 évesen se lehessen elvenni tõle.. Közöltem vele, hogy biztos vagyok benne, hogy jól csinálom, biztosan csak segíteni akar, köszönöm szépen, de ezentúl is úgy teszek, ahogy helyesnek gondolom.
Leesett az álla. Szerintem ezentúl békén hagy. Most szegény páromnak mondogatja csak, hogy olyan kövér ez a gyerek. Mellékelek egy talis képet, szerintetek tényleg ANNYIRA kövér?? (És ha igen?!)

Na, most megyek.
Ja, Leszterék! Jók a képek nagyon!
Kép


Anyakati
Anyakati
 


SZiaSZTOK!
Rövid bejelentkezés.
Ma vagyunk fél évesek!!!!!

Babamassz:
Mi Érdiek vagyunk ide hordtam Domit,de sima test-talpmasszõrhöz vittem aki ismerte ezt a problémát,és az oldást.
Jonsons babamassz:
Magyar Védõnõk Egyesülete
Mave
babamassz program a jonsons baby támogatásával
info: 239-1903
Kérdezzétek meg itt hátha tudnak segíteni.

Anyakati!
Nem is duci! Te is szupi jól nézel ki,így 3-gyerek után! gratula!

Noémi.
Noeeemi
 


Hali Csajócák!

Andi boldog szülinapot!Kép

Miszike, jó, hogy újra itt vagyKép Édes a kiscsaj a képeken!

Norka, szupi lett a hajad!Kép Forgolódáshoz gratula!

Toffi, jó a képKép, szegény sétában megfáradt anyaKép

Gömb, prószáld meg, ilyenkor már nem szokott lenni hely, mi pénteken megyünk, már vágom a centitKépKép

Momo, szerintem tudnak hisztizni a picik is. Bár Zsófi hozzátok képest szinte nem is sír, van neki hisztis sírása is. Nem csoda, hogy néha borul a bili, én már 20 perc hisztitõl is kikattanok... hiába annyit bír az ember, amennyit ráraknak...

Tegnap nálunk is szinte alvás nélkül tellt, de szerencsére nem sok sírással. Voltam kozmikusnál is, már rámfért. Viszont ma 3/4 8kor jelentkezett a kiscsaj, ez 1/4 óra híján 12 óra!!

Na megyek, mert nemsoká indulunk manótornára!
Pussz
Zsófi

ui.: Kanginak ma vagy holnap kell drukkolni?
csucsuka
 
 


Sziasztok!

Ma fél hatkor iszonyú üvöltéssel ébresztett Levi, 6-ra sikerült annyira megnyugtatnom, hogy szopizott, aztán nagy nehezen elaludt, de én természetesen már felébredtem, nem bírtam visszaaludni. Kijöttem tévézni 10 percre, utána visszasettenkedtem az ágyba, hát naná, hogy felébredt a drága... Ennyit anya alvásáról Kép.

Franyó!
Elalvás: úgy alakítottuk, hogy nagyjából egyformán menjenek a dolgok esténként, tehát: játék, csiklandozás, dögönyözés stb., fürdés, kanállal vitaminok, kaja és lefekvés. Miután betettük az ágyába nem vesszük ki, nincs ringatás, simogatás, éneklés stb. Így már tudja, hogy az ott az Õ helye és este aludni kell, ezért miután letettük van, hogy egy-másfél órát is elszórakoztatja magát, aztán egyszer csak elalszik. Néha sír egy kicsit, de tudja, hogy engem nem tud meghatni ezzel. Mondtam már, egy szívtelen anya vagyok ;)!
Tudom, ehhez jó adag szerencse is kellett Kép, nem minden babával lehet ezt megtenni. Már mondtam többször a férjemnek, hogy a következõ babánk biztosan egy sorscsapás lesz, mert panaszkodni szoktam Leventére Kép.

Momo!
Arra a megállapításra jutottam, hogy fel kellene találnunk a seggcipelõgépet, egybõl a vasalógép és a rendrakógép után Kép.
Kitartás!!!!

Zsuzsi!
Nagyon jó Gyuri kalapja! És fel a fejjel, küldök energiát: Kép ++++++++++ Kép!

Noeeemi!
Nem Te írtál az 5 hónapos babák topicba? Mert onnan ismerõs lehetek Kép
Egyébként õszinte elismerésem, nem tudom én hogy bírtam volna ki egy ilyen sírós idõszakot!

Leszter!
Levi régen nem sírt idegen helyen, inkább nézelõdött, nyugodtan elaludt, most viszont egyre gyanakvóbb. Én az anyja majma névvel szoktam illetni, mert csak nálam marad meg, egyébként sír.
De a kezembõl nagyon barátkozó Kép
Szüléssztori engem is érdekel!!!

Gombóc!
Húúúúú, nagyon örülök, hogy nincs hypoizéje Zsombinak!
Szomszéd néni Kép

Norka!
Szerintem sokkal jobban áll a rövid haj, a "kómás" kép ellenére is Kép!

Norka, Noeeemi!
Egyetlen hátránya van a rövid hajnak: állandóan fodrászhoz kell járni, mert a lenõtt frizura nem túl elõnyös Kép!
Ja, és ezt könnyû elaludni!
De én sem bántam meg amikor levágattam a hosszú hajamat.

Maci2!
Elõkerestem a masszázs útmutatót, van egy telcsiszám rajta.
Johnson's vevõszolgálat: 23/513-820 vagy 23/513-918. A címe: Gyengéd érintés, Babaápolási tanácsok a Johnson's baby-tõl.

Csucsuka!
Irigy,irigy a nyaralás miatt! Férjember még azt sem tudja megmondani, mikor lesz szabin Kép. Mindig a két kolléganõjére szoktunk várni, hogy végre kinyögjék, mikor szándékoznak szabizni, mivel gyerekeik vannak (14 és 8 évesek)!!!!!!. Szerintem nem megyünk sehova idén ha így haladunk Kép.

Úristen, regényt írtam Kép!
Pusza, Virág és Levi
virga
 
 


Sziasztok!

Leszter
149 kép!!!! Naná, hogy Zsombi felébredt, mire végignéztemKép
"Orrtúrós" képKép
Azért nem írtam a hétvégén, mert nem voltunk itthon, de Te írtad, hogy ne írjunk annyit, mert nem tudod behozni a lemaradásodatKép
Zsombi még csak az oldalára fordul, meg ha hasra teszem, keresztbe "araszol" a kiságyban (alvás elõtt), hogy aztán legyen miért ordítani Kép
Toffis kép: a digitális zoomról volt szó, a fekete rigós és a Toffis kép azzal készült, azért lett feltéve (elõször a rigós, mert nem szeretem magam mutogatni Kép)
Apával érdekesen vagyunk, én nagyon úgy érzem, el vagyok hanyagolva, este sem szól hozzám, mert 9-tõl a jójáték.hu-n játszik állandó partnerrel (gondolom, mondanom sem kell, hogy nõnemû az illetõ). És engem ezek a dolgok (kb 11-ig, éjfélig billentyûzet-verés, velem nem foglalkozás, egyébként mostanában szinte mindig ideges, és persze fáradt, vajon mitõl ?)zavarnak, de ha szólok, akkor õ húzza fel az orrát Kép. Ja, és abban a szobában van a gép, ahol alszunk (vagy fordítva, ott alszunk, ahol a gép vanKép), engem is zavar, de szerintem Zsombinak sem jó.
Tegnap estére "terveztem" a lelkizést, de mire elaltattam Zsombit, õ is elaludt. Ma este pedig nem biztos, hogy "ráér"Kép
Bocsi, de ez van a bögyömben Kép
Egyébként rendes, segít is sokat, csak hát nekem is elõjöttek az igényeim...

Franyó
Köszi az öleléstKép Szeretek ide járni, már ez is csökkenti a lelombozódásomatKép De mi lesz anyukáméknál??? Ott nincs net, igaz, van egy húgom, aki annyit dolgozik, mint egy állat, majd megyek neki segíteni, akkor nem lesz idõ depizni Kép
Fogorvos Kép. Az én elõzõ fogorvosom egyszer csúszott fél órát, a három tömésbõl egyet mindjárt ingyen "adott"Kép.

Törött kisujj
Apa törte el kétszer egymás után (ugyanazt!), elment dokihoz (két napig dumáltam neki, de helyre kellett tenni az ujjat, mert külön állt a töbitõl, nem tudott menni, vezetni, squasholni KépKépKép), megröntgenezték, majd hozzáragasztották a többihez, utána neki is azt kellett csinálni. Másodjára már nem ment dokihozKép

Gombóc
Zsombi láb KépKépKép, nagyon jó hír KépKépKép
Szomszéd néni: elõbb-utóbb elmúlik a szag isKép

Maci_2
védõnõ: Almási Szilvi
Zsombi is állandóan nyüszög, rövideket alszik és állandóan enne, de csak néhány kortyot, pedig már nincs is olyan meleg.
Nálunk csak két napig nem volt kaki, de így is majdnem begolyóztam az idegtõl Kép Lázmérõ nem segített, csak evett, evett, evett... Aztán lett egy giga zöld, másnap egy giga sárga Kép Egyébként glicerines kúpot lehet adni, ha jól tudom. Jól tudom?

Zsuzsi
Hessss depiii Kép

Norka
Jó az új frizud Kép

Miszike
Ismerõs a szitu, én is elõször a cicivel próbálkozok, utána kakilesés, utána séta...Kép

Gömb
Kép, hogy mégis jól sikerült a rendkívüli AnyáknapjaKép

Anyakati
Szerintem nem kövér Véda, jó kis husikásKép Majd ha elkezd mászni, járni, lemozogja, ne is vedd fel, mit mond anyósod! Nagyon sok "jó" tanácsot lehet ilyenkor kapni (a friss anyukának meg agyvérzést Kép) Szoptasd továbbra is úgy, ahogy igényli Kép Egyébként ha sovány lenne, akkor zsíros kenyeret kellene adnod neki?(anyós szerint?)Kép

Csucsuka
Nem is annyira fáradt voltam, inkább untam magam Kép
Jó nyaralást KépKép
Gratula a majd' 12 órához Kép

Szombaton mi is voltunk Auchanban, Zsombi majdnem végigordította az egészet Kép, kivéve amikor Apa felvette, akkor meg összegyûlt a tömeg, hogy jaj, de szép, milyen kicsi, ütyürü-pütyürü... Tegnap bementünk Szandival a Dm-be, Apáék kint maradtak, jövünk ki, Apáék sekol, csak egy nagy csoportosulás a helyükön Kép Ott voltak középen Kép Zsombi már most ennyire vonzza a nõket ?KépKép (vagy Apa ?Kép)

Na megyek, mert már megint 3 órája szülöm et a beírást, kiteregetek és felébresztem Zsét, lemegyünk sétálniKép

Babusok szépek, taliképek szuperek, sajna nem mindenkit ismerek személyesen, talán legközelebb Kép

Szép napot Kép
Toffifee + kendõbenanyánalvó Zsombi
toffifee
 
 


[url=http://babanet.hu/album/main.php?album=410&page=3" TARGET="_top]Zsombi és a békák[/url]

Toffi
toffifee
 
 


Sziasztok lányok!

Megjöttünk!

Norka!
Új haj! Szupi!

Zsófi! Kangi azt hiszem, holnap megy.

Gombóc!! Hurrááááááááááááááá!!!
A szomszéd nénis hírt még nem olvastam, de látom, mindenki együttérez. Én is, én is.

Na folytatom, a kipakolást. Majd még jövök.

Beu
beu
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy átpofátlankodok ide a másik topikból.

Noémi!
Mi is Érden lakunk és érdekelne, hol van az a masszírka. Bár nem tudom 7,5 hónapossal még érdemes menni? Merre laktok? Az érdi babaúszásról nincs infód? Ha offnak gondolod légyszi írd meg magánban, ha van egy kis idõd, tudod nemrégóta lakunk itt és nem ismerek senkit6semmit.

Köszi elõre is,
Judy
Judy (fodroczy)
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?