Új privát üzeneted érkezett!

Hariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De jó......
Most aztán már el ne tűnj! :wink:
Lili kisasszony nagyon huncut tényleg...róla valahogy elhiszem hogy rosszcsont :wink:

Bölcsi:
Na mi csak 2szer3 napot voltunk de azért máris okoskodom,jó? :lol: :lol:
Jól mondod nincs átlag.
Van aki itt nagyon jól vette az akadályokat 1-2 hét alatt beszokott, volt aki kevésbé...és lassan haladnak, volt olyan aki kompletten ki is maradt egyenlőre betegség miatt(ezek vagyunk mi :? )
Nekem a bölcsis gondozó mutatott egy kislányt akiről azt mondta hogy 3 hónapig ütött, rúgott, harapott mire megszokta :shock: :shock: .
Szóval vannak végletek.

Ezek szerint munkába fogsz állni?vagy csak társaságba akarod járatni Lilit??

Lányok!

Én úgy berinyáltam a korai téltől hogy ma megkapta Léna a bundis téli csizmácskáját.
A Sugárban lévő ASSO-ban vettem, és mondta a csaj hogy jókor jöttem, mert 2 napja jött az új áru és viszik mint a cukrot.
És már 2 nap után mérethiányos a készlet :? , úgyhogy legyetek ti is résen.....

Ja és pocival minden ok...egyáltalán nem fáj :) :) :) :)

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Megann!
Abban a kis sarki boltban voltatok ott hátul a Sugár emeletén? Mert ott ma mi is jártunk Bendegúzzal délelőtt, és én is próbáltam egy kiscsizmát Bendegúzra olyan kahkizöldes színűt, de valahogy olyan furán állt a lábán, a 22es szűknek tűnt, a 23as meg olyan kacsaorrúnak mintha nagy lett volna. Magasszárű bakancsból meg csak egy fajtát tudott mutatni, amiből volt 22-es méret, úgyhogy mi nem vettünk végül semmit, mert aztán Bendegúz behisztizett. Pedig én is beparáztam a hidegtől, kéne neki valami. De azt mondta az eladó csaj, hogy jövő héten is kap árut.
Gondolom Ti valami kiscsajos csizmát vettetek.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Márti
Nagyon szép lett a szobácska! És az ágy is tetszik! Megkérdezhetem, hogy mennyibe került?

And
Jobbulást kívánok Neked! És az uh-nak örülök!

Megann
De jó,hogy a pocid most jobb. Valóban a front is okozhatta. Engem is mindig megvisel :?
Hát az apák már csak ilyenek.... :twisted: Én mondjuk megértem,hogy bosszantott a dolog én sem örültem volna.

Benianyu
Tényleg nagyon hasonlítanak a fiúk! Dani haját kell fésülni, vagy csak vizesen? Bocsánat ha butaságot kérdeztem, de sosem volt göndör hajam :oops:

Hajni
Jobbulást Panni szemének! Remélem csak a szúnyog!

Hari
Szia! Én is elhiszem Liliről, hogy rosszcsont :lol: Ha lesz időd írjál magatokról!

Rokica
MI újság Veletek?

Viki
Szép neveket választottatok!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 

 
 

Tegnap végre rászántam magam, hogy irjak, erre elszállt :evil:

Nem sok időt hagynak a lányok mostanság. Találtam viszont dadus-bébiszittert, holnap megyünk először. Kicsit félek, hogy Anna még nem érett rá, mert nagyon nyafi és ugye nem is eszik, csak cicit. Azért próbálkozunk és titkon reményedem, hogy Marika néni, aki nagyon ügyesen neveli a lánykákat, rászoktatja Annát az evésre. Ha nem történik semmi ilyesmi, se ott, se nálunk, akkor csak két órára hagyom ott.

Viki, nagyon szép klasszikus neveket választottatok. Nekem a Peti név is nagyon tetszik.

Hari, szia! Lili nagyon helyes kislány. Te pedig nem hiztál meg azóta sem, ha téged látlak háttal aképen :wink:

Hajni, örülök, hogy szebb már Panni szeme. Ilyen szép nagy szemekre nagyon kell vigyázni!

Márti, én is meglestem a szobát, nagyon szép.

Végre eladtuk a telkünket, talán jövőre mi is lépünk valamerre és lakberendezhetek. Mert itt, jelen állapotban nem érdemes.

Benianyi, csak ismételni tudom magam, bár már rég nem mondtam, de a fiaid csudaszépek.

And, jobbulást neked. Kicsit elhalt ez a téma, de én benne lennék abba, hogy zárt fórumra menjünk.

KépKép

KépKép
majola
 
 


Juci,
Nem kell fésülni Dani haját, ha kicsit rasztás ébredéskor, akkor nedves kézzel kicsit beletúrok. :wink: (egyébként a sajátomat sem fésülöm minden nap :oops: :oops: )

Totka,
További jobbulást Panna szemeinek! Fotó ügyben nem tudok segíteni, de nagyon jó ötlet. Apukád biztos meg lesz hatódva majd! :)
Andnak további jobbulást, ha beszéltek!

Zsuzsa,
Köszi a bókot. 12-13 év múlva majd összehozzuk a fiúkat a lányaiddal! :) :oops: :) :oops: Julcsi és Beni között kicsit nagy a korkülönbség, de Anna és Dani között ideális. :)
Drukk, hogy Anna belejöjjön az evésbe a dadusnál és néha 2 óránál tovább is rád tudd bízni a lányokat!

Megann,
Éljen Léna új csizmája! :) Szerencsére, Dani részére van jó sok meleg ruhánk, még a méret is egész jól stimmel.
Épp most készítettem egy melegebb nadrágot elő. Minden csütörtökön kinti pályán van fociedzése Beninek (1/2 6-1/2 7 között), mi meg addig nézzük. Ma el fog már férni rajtunk a jó meleg ruha.

Beni viszont a tavalyi cuccainak a nagy részét kinőtte, neki kellenek újabbak. A vaterán vettem mostanában jó kis pulcsikat, elég sokat lógok ott. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Sziasztok!!

And,

Örülök én is hogy minden rendben az UH-n, és mihamarabbi gyógyulást!!!


Megann:

Csatlakozom Benianyuhoz, szerintem is szigorú vagy apával! Szerintem édes hogy együtt aludtak el. Bár én valószínűleg a szigorúsági spektrum ellenkező oldalán helyezkedem el, úgyhogy nem biztos hogy mérvadó számodra. :)


Hari!

Jó újra látni! :) Gyere gyakrabban.


Bölcsi:

Hát most egy hetet kihagytunk, mert Zsuzsa a múlt szerdai tejterhelés után belázasodott és itthon tartottam. Ma meg újra sírt mikor anyukám beadta. :( Zsuzsa hajlandó aludni, ő enni nemigen hajlandó. Igaz, itthon se.


Majola!

De jó hogy találtál valakit!!! Én még gyűjtöm a jelentkezőket, aztán kezdek mazsolázni.

Szilvi pedig érdekes módon inkább az anyatejet hagyja ki ha más vigyáz rá, és cumisüvegből kapja. Akkor inkább eszik mást, és nem kéri az anyatejet, pedig a vizet ugyanolyan cumisüvegből elfogadja, sőt, kéri.


Zárt fórum:

Én ellenzem. Ha zárt lett volna a fórumunk, sose kerül közénk Barbi vagy Totka, csak hogy egy párat említsek akik később csatlakoztak hozzánk. Szerintem nem szabad egy-két vadbarom miatt kizárni a sok normális embert, akik lehet hogy szeretett és aktív tagjaivá válnak egyszer a csapatnak.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Velünk meg ez történt tegnap:

Kép

Szilvi apukája felügyelete alatt leesett az ágyról. :evil: Kimentem WC-re és direkt megkértem, tegye le a földre az ágyunkról. De éppen akkor Zsuzsa tüsszentett egy nagyot és folyt szét rajta a takony, úgyhogy David megindult vele a fürdő felé hogy egy zsepit szerezzen. Szilvi meg utánuk indult az ágyról. :(

Azonnal felsírt, nem vesztette el az eszméletét, reagáltak a pupillái (direkt belevilágítottam), nem hányt, nem görcsölt, de elég hosszasan sírt és nehezen nyugodott meg. Lett egy jó nagy lila púpja a homlokán, ugyanis fejre érkezett. :( Épp indultunk volna a gyerekorvoshoz egészséges rendelésre hogy Zsuzsának igazolást szerezzünk a bölcsibe, úgyhogy megmutattuk egy füst alatt Szilvit is. Azt gondoltam, azt mondja, minden rendben, csak figyeljünk továbbra is a hányásra meg eszméletvesztésre...

Hát nem...

Azt mondta, vigyem be a kórházba hogy megröntgenezzék a koponyáját, mert kívülről nem látszik az ilyesmi, ráadásul ha vérzés van belül, a kis csecsemőknél nem mindig veszik észre mert még képlékeny a koponyájuk és nem jár azonnal tünettel mint a felnőtteknél. Ergo ki kell vizsgálni és meg kell figyelni. :( Úgyhogy bementünk a kórházba, volt koponya röntgen, hasi és koponya ultrahang, és neurológus konzultáció. Mind-mind negatív, ennek ellenére azt tanácsolták, maradjunk bent 24 órás megfigyelésre. Felmentünk a csecsemőosztályra (ugyanitt voltunk Zsuzsával 8 hónappal ezelőtt, még emlékeztek rám a nővérkék), és ott a kezelő orvos már 72 órás megfigyelésről beszélt. Elkapott minket a kórházi futószalag: teljes vérkép, vizeletvizsgálat, mindenét megmérték, fülészet, szemészet konzílium... és estére rákötöttek egy monitort ami mutatta a pulzusát meg a vér oxigéntartalmát (szaturáció?). És mérni kellett őt minden evés után (jó szórakozás mikor igény szerint szopik, gyakran alváshoz is), meg hogy mikor volt széklete, stb. Nem értettem, ha minden negatív rajta, akkor minek ez, azt hittem biztos látnak valamit rajta, de nem... kiderült, hogy protokoll. :evil: Ha a gyerek fejsérüléssel érkezik, 72 óra megfigyelés plussz a rutin kórházi vizsgálatok. Csak azt nem értem, miért nem ezzel kezdték!!!

Végül 24 óra után saját felelősségre hazajöttünk. Minden lehetséges vizsgálat negatív volt, a gyerek jókedvű és normálisan viselkedik. Szerintem ez egy kicsit túlzás egy lila púp miatt. Mindenesetre nyugodtabb leszek én is ha a következő két nap eseménymentesen letelik.

David meg maga is annyira megijedt, hogy már nem volt szívem még jobban letolni őt, remélem ebből tanult. Szegény Szilvi bőrén. :( Meg az enyémen, mert ugye nekem jutott megint a jó kórházi program.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Sziasztok!

Megann!

Éljen, hogy nem fáj a pocid! :)
Léna kiscsizmije :)
Én a Deichmannban vettem Petinek egy bundás bakancsot múlt hétvégén 9000 -ért, de talán ha nem lesz hó kihúzzuk vele télen, az egész tiszta bundásbelül, még a talpa is :D Ja, és 25-ös
:shock: Csak olvasom itt, hogy mindenki olyan 22-23-as cipőknél tart, hát mekkora lába lesz a fiamnak? :shock:

Hari!

Szia! Nagyon megnőtt Lili lány! :D Sok sikert és kitartást a bölcsihez!

And!

Jobbulást!

Hajni!

Remélem tényleg csak a szúnyog csinálta a balhét, és nincs baja Panna szemének!

Juci, Majola!

Örülök, hogy tetszenek a neveink! :D Mi nem akartunk semmi különlegeset! :)

Lányok!
A Ti gyerkőceitek is így imádják a virslit, mint Peti? Reggel itt visítozott nekem, hogy anya, virsli!!!!!!!!!!!!!!! Főztem neki, és megevett 3-at! de máskor is megeszik, volt már, hogy 4-et is megevett!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Rókica!

Sajnálom a történteket! Remélem nem lesz semmi baj!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Rokica!
A kép alapján azt hittem, hogy úgy szól a történet, hogy Szilvi felült! :D Ehhez gratula! :D
Mi is voltunk így kórházban, amikor Andris szupermenest és a 72 órát nekünk is lasssan adagolták be... Szerintem nem mernek kockáztatni az orvosok, itt most főként az egészséges rendelésen történtekre gondolok, azért küldtek be.

Benianyu!
Helyesek a fiúk és tök jó ez a szokásotok, hogy mindig mentk pihenni! :D Én sem fésülködöm mindennap :oops: , igazából csak hajmosáskor :oops: :oops: :oops:

Majola!
Elköltöznétek innen, jól értem? Vagy ezt újítanátok fel?
A húgom jó ideig Cegléden lakott, ott mindenki Marika néni (a bébiszitterük is :lol: ). A Kossuth utca mellett talán elnevezhetnének egyet Marika néni ucának is, hiszen őt mindenki személyesen ismeri... :lol:

Megann!
Én részrehajló vagyok..ha a férjemet így találtam volna, rá nem haragudtam volna..na de anyósomra!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Hadd dicsekedjek egy kicsit! Lilit annyira megdícsérte a balettanárnénije! :D Mondta, hogy olyan, mintha már két éve járna és nagyon okos, érti, hogy mit akar tőle, és hogy jó, hogy van Lilije a csoportban! :D:D:D Komolyan ez még nagyszerűbb érzés, mint amikor engem dícsértek a saját művemért. Dagad a büszkeségtől az anyai kebel....

ayse
 
 


mármint szupermenest játszott az én kincsem
És ha hallaná, rávágná: CICA ANRDIS! Ugyanis így hívja magát és nem szabad máshogy becézgetni... :lol:

ayse
 
 


Sziasztok,

ÉN is megvettem ma Rolinak a téli bakancsát.
Elefantenest és 25-öst. Mi is itt tartunk már Viki :) Bár lemérve inkább 26-ost vennék, de ha benne áll Roli, akkor nem ér véget a lába a 25-ben se teljesen.

Ayse, nagyon kis ügyes Lili lánylád-

Róki :(
Jobbulást Szilvinek

Hari, üdv újra itt.

Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


Van egy cipőnk amit eladnánk, ha érdekel valakit.

Angol, 30 font az eredeti ára. Kb 5000 Ftért eladnánk.
Angol 6-os, ez 23 nak felel meg.

Ilyen.
Kép

Fent van a Vaterán is egyébként.

Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


Ayse, büszke is lehetsz Lilire, hogy ilyen okos, ügyes kislány!
Marika néni utca :lol: Lehetne minden faluban.

Csikken, nem mindenkinek van ám 22-23-as lába. Julcsinak például 20-as van :D

KépKép

KépKép
majola
 
 


Ja, nem válaszoltam: nem tudom még, hogy költözünk, felújitunk, vagy épitkezünk, de hamarosan kitaláljuk.

KépKép

KépKép
majola
 
 


Viki!
Bendegúznak sztem ahhoz képest, hogy fiú extra kicsi keze meg lába van, úgyhogy nem gáz a 24-25ös méret egy kétévesnek. A játszónkon van egy kis barátunk, másfél éves, és most 25ös cipőt fog kapni. :shock:
Bendegúz is szereti a virslit, de másfélnél többet azért nem evett meg még sosem. De ő kisétkű, úgy tömöm hogy valamennyit hízzon. :lol:

Rokica!
De jó, hogy nincsen semmi baj Szilvivel. Minket anno simán hazaküldtek a Bethesdából, amikor Bendegúz röpült a pelenkázóról, meg az etetőszékből. :roll: :?: Pedig én paráztam rendesen.

Zsuzsa!
Julcsi tényleg minilány! :D
Jó, hogy találtál bébiszittert, aki szimpatikus! Anna még mindig nem nagyon akaródzik enni? Előbb-utóbb majd csak rákap az ízére. Mindjárt egy éves lesz, hihetetlen hogy röpül az idő!! Úgy emlékszem a tavaly karácsonyi családi képetekre nagy pocakkal! :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Ayse,
Nagyon büszke lehetsz Lilire! :) Gratula a dicsérethez! :)
Nekem is hízik a májam, ha Benit dicsérik, főleg a tornatanár óvónéni.
Cica Andris :), Dani szerényen Dani bácsinak hívja magát. :wink:

Rokica,
Sajnálom, ami Szilvivel történt! Remélem, nem lesz gond a következő két napban sem. Jól tetted, hogy az anyai ösztönöd szerint hazavitted.
Nagyon utálom, mikor az orvosok - a felelősség áthárítása miatt - a szülőkben lelkiismeretfurdalást okoznak vagy simán belejük vágják az ideget.

Cipőméret: Dani lába sem óriási, most 22-es cipőt hord. Beni ezt a cipőt másfél évesen, tavasszal hordta, amit Dani most. Így lesz nyárra hócsizmánk és télre szandálunk is. :wink: A csizma még nem annyira vészes, ott két vastag zoknival korrigálható, ha egy picit nagyobb.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Sziasztok!

Hááááát, nem vagyok a toppon.
Tegnap hoztam nagynénémet a reptérről este, negyed 10- re értem haza, áldatlan állapotra :( :(
Léna üvölt, széthányt mindent, férj üvölt, hogy Léna aludj mááááár....
Férj szerint semmi gond nem volt amig alvásra nem került a sor...akkor aztán kiborult a bili, és persze férjnek annyi türelme és érzéke van, mint egy elefántnak....na hagyjuk :( :( sajnos ez az amit az ember le sem tud irni....mert ezt látni kell, tapasztalni, érezni.
Görcsbe rándul a gyomrom ha arra gondolok hogy mi lesz ha szülni megyek :( :( :( :( :( :( :(

Ayse!
Ha már itt tartunk anyósom még ügyesebb altatásban mint a saját apja a gyereknek.
Ha vele aludt el, és sirni kezdett anyós úgy elkezdett neki dumálni, holdacskát mutogatni, plüssállatokat altatni, hogy Lénának eszébe sem jutott orditani 1 órán át és széthányni a lakást.
Anyós legalább addig duruzsolt és sétált vele, amig Léna feje a vállára csuklott, és akkor betette a saját ágyába.
Viszont férj képtelen ennyi "temérdek" időt rászánni a dologra :( :( :(

Márti!

Igen abban az üzeltben voltunk, és találtunk is egyből egy nagyon vagány padlizsán szinű darabot, és kapaszkodj meg........24-est vettünk.
Léna is 22-est hord most ,de a csaj rámbeszélte a 24-est annak ellenére hogy én is nagynak itéltem.
De ugye még márciusban is jónak kell lennie, az meg 4-5 hónap, és leteszteltem Lénán.
Vittem még egy vastag zoknit, beleléptettem és futtattam vele pár kört...és nem esett el benne, úgyhogy úgy döntöttem, jó lesz.

Rókica!

Te jó ég.......
Na én biztos nem tudtam volna ilyen kiméletes lenni a párommal(pláne ilyen alaphangulatban) :(
Szerencsére nem történt nagyobb baj, remélem én is hogy eseménytelenül telik a következő 2 nap.

Majola!
Költözni?????? :shock: :shock: :shock: Épiteni???? :shock: :shock: :shock:
Mégis honnan van ennyi energiátok????? :shock: :shock: :shock:

Benianyu!

Leteszteltem tegnap Léna tavalyi overálját..és még jó :) :) :) :) :) :) :) Kimondhatatlanul örülök neki, úgyhogy hétvégén megyünk vidékre temetőzni, és már azt adom Lénára kintre, mert lehet hogy nincs olyan hideg, de ez a szél :shock: :shock: :shock:
Most kiléptem a házból és hanyatt homlok menekültem vissza :shock: :shock:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


hahóó
jöttem eletjelet adni és morogni egy kicsit ;)

Rokica, nagyon sajnálom, amin keresztülmentetek! :( nekünk csak 24 órát kellett bennt maradni anno az esztivel, de az is szörnyű volt, abszolút nem aludtunk, de szerencsére nem volt baj. mondjuk nekünk mindent másnap csináltak meg a rtg-t leszámítva, kicsit nem értettem, hogy miért, de éreztem, hogy minden rendben van.
lényeg, hogy túl vagytok rajta, próbáld kiheverni, Szilvi már biztos nem elékszik rá...

szóval igen, elkaptam valami fosós-hányós sz.t. konkréten amikor már a nyálamat sem tudtam kihányni, akkor jött a másik oldal, úgyhogy csak úgy csillogtam belülről szerintem :lol: most már röhögk rajta, mert jól vagyok, de akkor nagyon ki voltam. másnap semmi erőm nem volt, este lejmoltam a kórházban magamnak egy branült és 2 l löttyöt, és szépen lecsorgattam magamnak otthon, na az első liter után sokkal jobban lettem. mondjuk nem csoda, mert egész szerdán fél litert ittam és 5 db sós perecet bírtam lenyomni.
na ez biztos mindenkit nagyon érdekelt :D

az uh-on kp mennyiségű magzatvizet írtak le, ami nálunk tök jó, doki is örült, hogy hat a gyógyszer, én meg mondtam, hogy tényleg pihenek sokat. méreteket nem mértek, mondván, hogy nemrég mérték, majd következő kontrollon. de nem idegeskedek, mindennek rendben kell lennie és kész :) hatott a sok drukk köszönjük! de ne hagyjátok abba!!! :) :) :)

tegnap este meg Eszti alig aludt, fájt a foga, kicsit taknyos volt, lényeg, hogy egész éjjel bennt voltam nála, mert sokszor felsírt, sőt, vígasztalhatatlanul sírt, éjfél körül meg felkelt és közölte, hogy menjünk le, mert éhes :shock: úgyhogy kapott egy kis tésztát, kb egy órát fennt volt, és egy kis anyai szigor után újra elaludtunk az ő ágyában.
apja meg kiborít. nem látod, hogy nem álmos felkiáltással nézné vele a tévét éjjel, aztán játszana vele, aztán megsértődik, ha megkérem, hogy mégis segítsen már elaltatni, aztán amikor lekapcsolom a tévét, és mondom az Eszternek a mesét, a második sornál elkezd horkolni. ma délutánhra vendégeket hívott, akiknek 3 fogásos vacsi dukál, talán előtte 1 órával meg fog érkezni, de ismerem már... kértem, hogy egy kicsit pakolásszunk este, én voltam bennt az Esztinél vagy másfél órát, mert már elaludni sem tudott, persze, hopgy semmi nem történt, illetve de, kicsivel többet kell ma rámolnom. elismerem, hogy most nem könnyű velem, de vele sem.. jó, sokat dolgozik, meg keresi nekünk a lóvét, de akkor is lehetne egy kicsit körültekintőbb.
és akkor el sem meséltem a népi gyógymódjait az én hajnali hányásomra és hányingeremre :D egy fél üveg pacsulit rálocsolt a kezére és az orrom alá dugta, és a számba dugott egy negrót, mert szerinte akkor elterelem a figyelmemet, mást érzek. hát állítólag elég agresszíven reagáltam :lol:

na ezt is kiadtam magamból. megyek vásárolni...

Hajni, remélem Panni szeme már sokkal szebb!!

Márti, én is megnéztem a gyerekszobát, és nekem is nagyon tetszik! meleg, barátságos!
nézve az ágyat asszem nekünk ekkora leesésgátlkó sem lenne elég, mert ma éjjel az Esztti simán átfordult alvás közben a fejemen :shock:

mit akartam még..

Hari! csuklottál? :) most nemrég emlegettünk :) tényleg olyan kis csibész nagylány lett a Lili! hajrá bölcsi, nem tudom MÉG milyen a nehéz a beszoktatás :)

ma mondjuk úgy adtam be, hogy nem akart igazán elengedni, de tuti az éjszaka miatt volt nyűgi, szerencsére Beanéni volt reggel, és hozzá odament, annyira aranyos volt vele, én olyan hálás vagyok ennek a nőnek! ráadásul egy nagyon picit folyik az orra, de csak ilyen kis vizes, és marhára fájlalja egy hátsó rágófogát, amit eddig sosem tett, úgyhogy erre fogtam, mert más tünet nem igazán van. mindenestre készenlétben tartom a telefont, és rohanok mindent elintézni, hátha hívnak.

na minden jót nektek, ennyire tellett most :)

bocsi, még 1. mivel én kezdeményeztem. én amellett vagyok, hogy ha itt a babaneten lehet, legyünk zárt topik. elég régen vagyunk már együtt, biztos van arra megoldás, hogy ha valaki akar, akkor csatlakozhasson. többen jártak már itt pórul. most már elég jól ismerjük egymást ahhoz, hogy olyan dolgokat írjunk le, amit nem biztos, hogy minden magyarul olvasóval meg akarjuk osztani. én csak egy vélemény vagyunk, nyílván kisebbségben, mert akkor többen reagáltatok volna erre. nem baj, tudomásul veszem, elfogadva.
Viki, egyébként nem linkek voltak, csak azért néztem bele, mert nem hittem el, hogy ilyen nevű topik (tehát nem csak egy szimpla hozzászólás volt) egy hete fennt lehet, és ahogy megnyitottam ott voltak a képek. persze fogalmam sincs mi az a spammotor.

na futok, sziasztok :)

KépKép
KépKép
and
 
 


And!
Csak lassan fuss, jó? :wink:
Bocsi, de én jót röhögtem a csillook belülről-mondatodon!
Andrissal rajtam 2x ment végig egy ilyen csoda, a negrótól és pacsulitól én is feldúltam volna magam...

Benianyu!
Dani bácsi :lol: :lol:

Andrisnak is 22-es a lába, sztem csizmából 23-ast veszünk majd.

Zárt topik: bevallom egy jó ideje egy csomó dolgot nem írok ide. Nem az ismerőseim miatt, hanem mert egy kicsit üldözési mániám lett pont az ilyen dolgokból adódóan. De ha marad a nyílt topik, nekem az is jó, végül is, ha fontos, személyesen is megbeszélhetjük.

ayse
 
 


Sziasztok Lányok!

Totka!

Először is, örülök, és köszönöm, hogy hiányoltál, nagyon jól esett ám! :D :D

Remélem, már jobban vagytok, legalábbis Panni szeme!
És engedd meg, hogy így utólag kívánjak Panninak Nagyon Boldog Szülinapot!

És persze mindenkinek, aki menetközben 2 éves lett. Na, meg a kedves anyukáknak is (Megann!!! :D :D )

Ne haragudjatok, ha nem reagálok most sok mindenre; egyrészt képtelenség, másrészt pedig, bár napok óta elolvasgatlak Titeket esténként, de azért elég sok kimaradt, holnap reggelig írhatnék! :D

Ami miatt írok, az Ayse legutolsó hozzászólása, amivel nagyon egyet kell, hogy értsek. Sajnos már én sem írok le ide nagyon sok mindent, pedig legszívesebben megtenném.
Mint ahogy azt sem írtam le Nektek, hogy bizony a Babanet miatt nekem is volt kellemetlenségem, nem is kicsi, kb. másfél hónapja.
Nem családi ügy, ne ijedjetek meg, de akkor is.
És, ha most leírnám, akkor ugyanúgy lenne is.

Na, szóval, én nem vagyok sem ellene, sem pedig mellette, de én is azt kérném, ha mentek, szóljatok nekem is.
Bár, gondolom ezt nem kell kérnem.
Illetve, most, hogy belegondolok, lehet, hogy mégiscsak mellette vagyok egy kicsit.
Egy zárt topikban jobban megnyílhat az ember...

Kép
kuha
 
 


Márti
Mennyire van éjszaka nagy fénye ennek a virágos lámpának? Briginek már annyi éjszakai fényt és lámpát vettem, de mindegyiknek túl nagy fénye van és zavarja.

Viki
Brigi is imádja a virslit. A kis Mester virsliből volt, hogy 4 db-ot is megevett.

Megann
Apai nevelés :cry: Hát én is tudnék mesélni, de inkább nem dühitem fel magam. Úgy látszik, hogy ebben az én emberem már nem fog változni, elég ritkán fogadja el a tanácsaimat nevelés ügyileg.

And
Örülök, hogy az uh-n minden rendben volt. Vírus, hess.

Brigit tegnap és tegnapelőtt este már be sem tudtam tenni a kiságyba, így tegnap a kiságya mellé csináltam neki a fotelágy matracából egy ágyat. Egyszer ébredt fel éjszaka, mert rosszat álmodott, átmentem, megsimogattam, megpusziltam és egyből visszaaludt és aludt reggel 7 óráig.
Valószínűleg holnap megyünk ágyat venni :roll:
Nem is gondoltam volna, hogy ennyire kihat rájuk ez a rácsos ágy dolog.
Briginek is 24-es cipőt vettem. Az Asso cipők optikailag kicsit csalnak, nagyobbnak is tűnnek, legalábbis a miénk, mert van elöl és hátul gumi rátét, ami motorozásnál nagyon hasznos.
Ma Zolival van otthon Brigi, már egy autó fékét beállították, egyet vizsgáztatnak, szóval remélem jól elfárad ebben a nagy sürgés-forgásban és simán elalszik neki délben.

Kép
Kép
maresz
 
 


Nekem még nem volt rossz tapasztalatom a nyílt topik miatt, de ha mentek, szóljatok veletek megyek. Ha mehetek :roll:

Kép
Kép
maresz
 
 


Jaj, tudom mit szerettem volna még: jókat rötyögtem itt magamban, mikor írjátok, hogy kinek mekkora lába van..
Akkor csendben elárulom nektek, hogy Gergő 26-os cipőt hord... :lol: :lol:

Azt hiszem, még Barbi Leonja él ilyen nagylábon....

Maresz!

Hajrá új ágy! Briginek biztos tetszeni fog, Gergő is el volt ájulva tőle...!

Kép
kuha
 
 


Lányok,

Nekem a zárt topikra van egy ötletem. Szerintem igazából az lenne a megoldás, ha a hsz írója választhatná meg, hogy az egyes hsz-ai nyilvánosak legyenek-e avagy csak a topiktársak szemeinek szólnak.

Nekem a blogom ilyen, hogy én választom meg, egyes bejegyzések kinek láthatóak és kiknek nem. Lehet választani, hogy teljesen publikus legyen, csak a baráti listán szereplők láthassák, illetve még a baráti listán szereplő nevek között is lehet válogatni, ki látja, ki nem. (Ez mondjuk egy fórumnál szerintem már kivételezéshez vezethet, nem hiszem hogy ilyen helyzetben jó gondolat.) De a lényeg az, hogy egy ilyen közegben az embernek van kontrollja afelett, ki láthatja az irományt és ki nem.

Én a zárt topik ellen azért vagyok, mert szerintem akkor nincs esélye sem annak hogy valaha bővüljön a csapat, akkor csak elhalni tud. Mert ki is próbálna egy zárt csapatba bejutni, aminek a létezéséről nem is tud? Ide is azért verődött össze egy ilyen jó csapat, mert látták a már létező beszélgetéseket, megismerték az ide írogatókat, és úgy gondolták, ezek alapján nekik ez a topik szimpatikus. Tehát én amellett vagyok, hogy tartsuk nyilvánosan a topikot, mindemellett azt is megértem, hogy vannak olyan témák amiket az ember csak olyanokkal szeretne megosztani akiket már ismer és bízik bennük, és nem nyilvánosan.

Mi lenne ha egy magyar blogos oldalt használnánk fel ilyesmire? Nem ismerek egyet se, én csak azt az angol nyelvűt ismerem, ahol én tartom a blogomat, de gondolom hasonlóan működnek. Regisztrálni kell, és kijelölni az ismerősöket. Ahol én vagyok, ott van még egy lehetőség, hogy csoportot nyisson az ember, oda már regisztrált tagok írogathatnak, akkor nem az ember saját blogjába megy a feljegyzés, hanem a csoportba. A csoporton belül is az író adja meg hogy nyilvános legyen-e amit ír, vagy csak a csoporttársak szemeinek szól.

Ez csak egy ötlet... ha lehetne, én egy olyan megoldást eszközölnék, ami mellett a topik hozzászólásainak nagy része publikus maradhatna.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Maresz!
Nekünk is olyan lámpánk van és sztem nem nagy a fénye, legalább is Lili elalszik mellette.

ayse
 
 


Andris kifigyelte, hogy sütisütéshez készülődök (ma van a férjem szülinapja). Ő is azonnal segíteni akart. Mondtam, hogy jó.
-SZUPEJ, ANYU! - Mondta ő. :)
(ezenkívül csak rosszcsontoskodott :evil: )

ayse
 
 


And
Köszönöm a hiányolást, nagyon kedves vagy!
Olvasgatlak benneteket, próbálom tartani az iramot, hogy majd felkészült legyek, ha jönne véletlenül a bölcsitéma, vagy a kistesó téma! :wink:
Nagyon jól vagyunk, mikor írsz az Esztiről, meg hogy mennyire imádod, olyan mintha csak magamat olvasnám! (dehát ez érthető is, ugyebár... :lol: )

Fanni egyébként most épp kisfiú, mert le kellett vágni a haját, mert elkezdett hullani neki a fejtetőn, és azt mondta a dokinéni, hogy vágjuk le, mert az első haja még, és azért hullik. én kételkedtem kicsit, mert már ő kihullatta egyszer a babahaját, és ez azóta nőtt meg neki, de bevált, azóta tényleg nem hullik...
Viszont nincs ember, aki ne fiúnak nézné, még talpig rózsaszínben is!!! :lol: :lol: én már nem is ellenkezem, mert unom... :oops:

tudom már sokszor írtam, de mostmár tényleg úgy tűnik, hogy lassan elköltözünk, talán okt. végén sikerül. nem volt egyszerű, de még nem is írom múlt időben, mert még ugyebár nem lakunk ott... :roll:

Ezúton kívánok minden kétévesnek és leendő kétévesnek nagyon boldog születésnapot!!!!

És minden kismamának jó egészséget, nagyon vigyázzatok magatokra és a picikre is!!!

És persze mindenkit puszilunk!!!

Dobok pár Fannifotót, nehogy elfelejtsétek!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Kép
kisfiam

Kép

Kép
Fanni és Panni

Kép
motoros

Kép
haverkodós

Kép
gondoskodós

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Én változatlanul a zárt topik mellett vagyok, sok dolgot nem irok le ide. Igaz, nem is olyan érdekesek, de azért néha szivesen beszámolnék.
Rókica, szerintem ezzel a blogos oldallal az a baj, hogy nyilvános ugyan, de mivel nem ismert, kis eséllyel talál oda bárki is, nem?
Kiváncsi vagyok a blogodra, lehet olvasni? Bár gondolom angolul van, ami azért nem leküzdhetetlen akadály számomra, bár megpróbáltatás.

Dadus-bébiszitter hiper-szuper módon működött. Délelőtt 2 óra hosszára otthagytam a lányokat. Én 1 órára akartam, ő 3 órát mondott, végülis azért mentem hamarabb, mert úgy éreztem, megéheznek, túl későn értünk oda és már ebédidő volt. Végig játszottak, Anna egyáltalán nem nyafizott, mint velem szokott. Amikor megérkeztem, vidáman fogadott és még játszott is egy kicsit Marika nénivel. Julcsi is örömmel mesélte, hogy sokat ugréndozott mint egy kismókus. Annyira örülök.
Én ezalatt dolgoztam, vásároltam és takaritottam. hihetetlen, mi minden belefér 2 órába, ha az ember megszokja, hogy csak percei vannak 1-1 dologra.

Megann, ha apa van a lányokkal, nálunk is nagy kupi van.. ilyenkor gyerekszámba veszem őt is és rendet rakatok a gyerekekkel :twisted:

And, örülök, hogy rendben találták a magzatvizet. Pihenj továbbra is sokat. nem lehet rendelni a vacsorát?

Rókica, sajnálom a kórházi kálváriát. Képzeld, amikor én voltam Annával, nagyon meg voltam ijedve, meg lelkiismeretfurdalásom volt, meg miegyéb, DE! Anna egyértelműen nagyon szeretett ott lenni, mert csak vele foglalkoztam 3 napig.

KépKép

KépKép
majola
 
 


Csibb: ééééédes a rövid frizkójával is!

KépKép

KépKép
majola
 
 


Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

Kép
kajla
 
 


Csibb
Jó hallani felőletek és Fanninak ez a rövid frizura is jól áll. Télen sapka alá kényelmesebb is, nyárra meg úgyis kinő.

Gondoltam, hogy nem fog minden simán menni otthon. Aludni 1 órát autóban :evil: , Brigi egyik ajándékáért nem mentek el :evil: :evil: , a tavaszi kabátba (igaz két pulóverrel) mentek el biciklizni :evil: :evil: :evil:
És még nincs vége a napnak. Munka után megyek gyorsban vásárolni vasárnapra, hogy holnap azzal már ne kelljen vesződni.
Kinéztem jó pár címet, amit holnap talán megnézünk ágy ügyben. Egyik jobb, mint a másik. A matracon agyalok most, hogy milyen legyen és hol vegyük.

Ayse
Köszi a lámpa infót. Néztem az Ikea-ban azokat a kis világító babákat is, de én a gyerek helyében frászt kapnék éjszaka, ha felébrednék és ezt látnám meg.

Azt hiszem Márti írta, hogy megmosdatta Bendegúzt a hideg víz alatt. Mostanában nálunk is nagy slágere van a hideg vizes mosakodásnak. Persze, kevés eredménnyel. De amikor már olyan tehetetlen vagyok, egyszerűen nem tudok mit csinálni. Azt mondja nincs semmi baja és mégis hosszú percekig hisztizik. Elég kilátástalan a helyzet :cry:

Kép
Kép
maresz
 
 


Maresz!
Nálunk nem a kis virág ég éjjel hanem egy nyuszikás kislámpa, olyan konnektorba dugós, a mostani Kika katalógusban vannak ilyenek lefotózva akciósan, ő már kicsi kora óta ilyen fénynél alszik, és nem zavarja. Amúgy a virágos sem ad nagy fényt.

Nálunk nem egyszerű mosakodás volt, hanem leöntöttem egy pohár hideg vízzel, arcra, fejre mellkasra mindenhova jutott, nem igazán használt, de most következetesen nevelünk, sajnos ez büntivel is jár, talán ma kicsit jobb volt a helyzet, de Bendegúz is oltári hisztis kiscsávó sajnos.

Juci!
Te kérdezted az ágyikó árát, ugye? Bocsi, tegnap elfelejtettem, hát nem volt olcsó, az ágy maga 32ezer egyszerű szivacsmatraccal (amit viszont Bendegúz láthatóan imád, úgyhogy egyenlőre nem veszünk kókuszt bele), az ágyneműtartó plussz 15900. De nekünk az ágyneműtartó létkérdés volt, nem is az ágynemű miatt, hanem mert annyira kevés helyünk van pakolni, és ebben tényleg sok minden elfér.
Szóval örülök, hogy megvettük, mert Bendegúz imádja az új ágyát, és azóta minden éjjelt végigalszik, pedig ő az elmúlt időszakban egyszer-kétszer ébredt és inni kért. Nem tudom mi lehet az oka, de tény, hogy jól érzi magát.

Csibb!
Édes a kisfiad!! :D

And!
Jó, hogy már jól vagy, ez a hányás dolog nagyon megviseli az embert. Szuper, hogy nem csökkent a magzatvíz tovább, de azért nehogy most visszaállj a régi tempódra, tessék pihenni!!
Bendegúznak eddig elég volt ez a leesésgátló perem, pedig ő is elég mozgékony!

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


And
néztem, amiről írtál itt a babaneten, és én csak azt nem értem, hogy miért van az a topik még mindig fenn???? :shock: :shock: :shock:
Apa tud róla, miért nem szedik le????
a linkekre nem is mertem rákattintani, féltem nagyon a hangulatom...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Sziasztok!

Írtam egy litániát délután és elszállt az egész. :twisted: :twisted: :twisted:

Ma olyan jó kis napunk volt. Egész nap az Anyuéknál voltunk, ma tartottuk ott Dani szülinapját. Kapott Wader autópályát, nagyon tetszik neki. :)
Anyuval elmentünk csavarogni egy kicsit, jót dumáltunk közben, addig a Papa vigyázott a fiúkra. Finom ebédet kaptunk, alvás után pedig tortát. :)

Csibb,
Fanni nagyon édes rövid hajjal is. :) Én átérzem, hogy unalmas mindig magyarázkodni, hogy Fanni kislány, csak rövid a haja. Danit meg lánynak nézik, pedig vagány pasis cuccokban jár. A lényeg, hogy elmúlt a hajhullás és nyárra megnő majd. :)

Kuha,
Jó, hogy néha hallunk rólatok is. Gergő jó nagy lábon él! :)

Márti,
Hajrá következetes nevelés! Bendegúz okos kisfiú, hátha beválik.

Dani olyan kis érzékeny, hogy már attól kétségbe esik, ha látja, hogy komolyan mérges vagyok rá. És olyan csibész, hogy ilyenkor odajön és azt mondja "szeretem anyát!", én meg elolvadok és már nem is haragszom annyira.
Nálunk is vannak már hisztik, de olyan nagyon sírós, krokodilkönnyes fajta és egész hamar (eddig) leszerelhető. Tegnap épp a kocsiban adta elő a műsort. Én meguntam és felhangosíítottam a zenét, annyira hogy ne is halljam a hisztit. Erre Dani annyira meglepődött, hogy abba is hagyta.

Mai aranyköpése:
Ismételt valami dumát, amit nem tudtunk kikódolni családilag. Apukám azt mondja, hogy biztos csak halandzsa. Erre Dani: "Papa, nem halandzsa!!!". Halálra röhögtük magunkat.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Hihi, Benianyu, Dani is vicces figura :D Nem halanndzsa :lol:

Julcsi mai szösszenete: megsértődött, kiszaladt apukájához és közölte vele: "Apa, sirok, nem nyarvogok".

Hú, Márti, én még hideg vizig nem jutottam, de akkor az jó kis hiszti lehetett, ha egy ilyen türelmes ember is ehhez a módszerhez folyamodott.

Dadus nem tudom, mit művelt a lányokkal, de egész nap olyan jók és vidámak voltak, hogy ilyen már rég volt. Kis nyafis Annám visszaváltozott mára és a régi barátkozós-mosolygós Anna lett. Annyira, hogy este elmentem egy órára és amikor megjöttem, barátokkal együtt, hozzájuk ment és rám sem hederitett. tegnap még mászott rám minden pillanatban. Ki érti ezt?

Hari, ne tűnj el megint, tessék irni!

KépKép

KépKép
majola
 
 


Sziasztok!

Megann(gyomorégés miatt) és a többi kismama figyelmébe ajánlom
http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=18&cid=27076

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Sziasztok!

Húúúúúúúúúúúúú csajok én olyan fáradt vagyok, hogy csak na! :( Megvolt nagyjából az átrendezés,(azért nagyjából, mert a kiságyat még eléggé korai lenne összerakni ) két szoba, két nagyszekrény..................írni sincs róla kedvem. :( hulla vagyok, ráadásul úgy ébredtem reggel, hogy fáj a fejem, meg olyan vizesek az ujjaim, hogy muszáj volt leszednem a gyűrűimet, és nem is volt egyszerű :( Petivel ilyen soha nem volt, még a végén sem :( Mi lesz így a végén :shock: Amúgy egész jók lettek a szobák, már csak egy kis rendet kéne varázsolni abban, amibe áttettük Petit, de neki most tetszik a nagy hely és imád szétrámolni mindent :lol: :lol: :lol: vagy :( Majd holnap csinálok egy nagyobb takarítást, mert ma már nincs erőm felmosni, csak gyorsban porszívóztam, de ez is elég volt, 4 órakor vettem észre, hogy kb. fél 10 óta nem ettem, és kissé már szédültem is :( Nem baj, most 2 éig megint nem kell rendezkedni :) :lol: :lol: :lol:

Csibb!

Fanni nagyon helyes rövid hajjal is! :D


Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Köszönjük a dícséreteket!

Képzeljétek, Fanni tök beteg lett, de még nem tudom, mi a baja.
már két napja hőemelkedése volt, ezért azt hittem, hogy jön a maradék 4 fogának egyike, de tegnap éjszaka 4-kor felkelt, és forró volt, 38,5, reggel volt 39 is, meg egész nap elég magas láza volt, most este is 39-cel raktam le aludni, meg kúppal. hívtam az orvost, azt mondta, hogy még egy napot várjak az ügyelettel, de ha ma éjszaka is lázas lesz, reggel mostmár viszem.
semmi más tünet nincs, csak ez a hülye láz.
aztán még jött az is, hogy kihányta a gyümölcslevet meg a pár harapás almát. de azóta sem hányt... szerintem ezt is azért, mert sokat ivott egyszerre.

szerintetek mi lehet ez?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Csibb,
Szerintem valami vírus lappanghat Fanniban, bár ez csak az első ötletem. :oops: :oops: Remélem, hamar kilábal belőle! Jobbulást!
Annyira Murphy, hogy pont a 3 napos ünnepen történik. :(

Viki,
Éljen az átalakított lakás! :) Kapunk majd képeket?


Mi ma focimeccsen voltunk, Beni játszott a csapatával, minibajnokságon, körmérkőzésben, összesen 3 meccset.
Nagyon jó kis szórakozás volt, csak ne lett volna ennyire hideg. Danira ráadtam száz réteg ruhát, amúgy sem vékony, de így teljesen Michelin baba volt. Persze ő mozgott és nem fázott, sőt focizni is akart és nem értette, hogy miért nem állhat be.

Tegnap meg a szülinapját tartottuk itthon. Mindjárt kicsinyítek egy pár képet. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Benianyu
Igen, mi is erre gyanakszunk... :? csak vajon miféle??? :roll:

De jó kis napotok lehetett! Bár jó hideg lehetett tényleg!
Dani nagyon édes lehetett! Tényleg a képek nagyon jók voltak, amiket utoljára raktál fel!!! :D

Én is ezen bosszankodtam, hogy ha már beteg, akkor miért pont ilyenkor... de hát ez van. Legalább végre megtudom, hova is kell menni ilyenkor, úgyis állandóan ez a parám, hogy ha baj van, akkor majd mi lesz. Most már tudni fogom! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


húúú, jó sok lehetett volt a mondandómban... :lol: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


úristen, és ez lesz a nyitó hozzászólás... :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


várom a képeket, és sormintázom... :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Akkor a képek. :) (fél nap késéssel ;) )

Kép lufik között

Kép ajándékbontás Benivel

Kép Nagyiéknál: "funkcióban" az ajándék :)

Kép torta 1

Kép finom???

Kép igen!!!

Kép vigyori 1 :) Kép vigyori 2 :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Csibb,
Fanni hogy van? Felment a láza éjjel?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Benianyu
Igen :( úgyhogy az éjszaka nagy részét az ágyunkban töltötte, ami tőlünk teljesen idegen. még sosem volt ilyen... rá is jöttünk, hogy az új lakásba nem lesz elég egy ekkora ágy... :lol:

szóval ma megjártuk az ügyeletet, és vírus, ami a gyomrot támadja, meg egy kis torokpirosodást okoz, plusz lázat. lázcsillapítás és normaflore. de legalább megnyugodtam, hogy nincs komoly baj. és hogy mindent jól csináltunk eddig.

viszont most milyen jól jön a kis tartalék Fannin, mert nem eszik a tápszerén kívül szinte semmit, úgyhogy én úgy látom, hogy elkezdett fogyni. így legalább nem vagyok annyira ideges, mintha kis sovi lenne! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Meg kell zabálni ezt a bongyori kissrácot!!!! :D :D :D
és Beni is hogy örül a tesója szülinapjának! :)
nagyon szépek!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Sziasztok!

Panni elaludt anyuméknál, így mi hazajöttünk!
Temetésen voltunk, egy nagyon kedves szomszédasszonyunknál, akik Biatrorbágyon is, meg itt az alattunk lévő lakásban is laktak, nagyon szerettük, Panni emlegeti, hogy Pupi(így becézték egymást) hol van??? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Meg após lábán átment tegnap egy autó, eltört a combnyaka.ugye anyóssal különmentek egy másik nő miatt ; tegnap balhéztak a kórházban, én meg égtem mint a rongy.volna mit mesélnem(én örülnék a zárt fórumnak!!!)

annál is inkább, mert mikor szedtem a reductilt, hat!!!!!!!!!(totál más topikokból)babanetes csajszi írt nekem pü.t a gysz.rel kapcs.
ami nem baj, csak ennyi ismeretlen olvasná a topikunkat?????

szóval ha mentek, szóljatok, tudjátok én milyen béna vagyok a géphez! :oops:

Rokica.
sajnálom a kórházasdit, remélem jól van Szilvivi!!!!!!!

Benianyu:
lufiiiiiiik!!!!! :D :wink: :wink: :wink: :) jaj, annyira helyes pasi Dani!!!!!Beni is huncut, de Dani a göndör fürtjeivel tarol!!!!!!!!!klassz volt az ajándék!

Csibb:
Fanni rövid frizkóval is kész Nő!!!!!!!Jobbulást Neki!
Panna is még mindíg taknyol, már két hete.....Ennek eredményeképp a napi4-5 orrsztívás leégette a porszívónk motorját.Grr. :?

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?