Sziasztok!
Na, most sikerült hazaérni! Nem semmi túra volt a mai, nagyon elfáradtam..
Ma aztán kijutott az orvosokból rendesen! Reggel vérvétellel kezdtem, majd reggeliztem anyukámmal, amit jól kihánytam (Jaimee hallod ezt
) Folytattam CTG-vel: fájástevékenység még nincs a gép szerint, a babukám állandóan fészkelődött, így jó magas lett a pulzusszáma...Na, ettől sikerült megijednem
14-kor Uh-ra mentem, adatai pont megfelelnek a korának, szóval egyáltalán nem nagy baba: BPD 95,2 mm HC 321,2 mm, AC 312,6 mm, FL, 68,3 mm, súly: 2732g. Édes Egyetlenem befordult szépen és ráadásul nagyon lent van a fejecskéje. Mivel az orvosom külföldön van, így nem tudom, hogy méhszájam milyen állapotban lehet, viszont a doki szerint pihennem kell, mert már nyomja a méhszájat a szép kis kerek buksi... Mostantól 2 naponta CTG, szóval pénteken kell mennem legközelebb. Amúgy a lepényem még tökéletes 1. fokban érett.
Bejártam még ma a gyerekorvost, aki adott egy csomó recpetet. Nagyon szimpatikus nő, elmagyarázott mindent.
Végül befejeztem a kört a háziorvossal, vérnyomás rendben, terhességi állományba vett.. Ezzel kapcsolatban: azt mondta a könyvelő, hogy a TGYES-hez le kell adni a kiskönyvet?
Ugye csak a másolatot lehet?!
Képet már nem tud csinálni, mert olyan szép nagy babóka, csak a keringésről kaptam, illetve DVD-t.
Judy: jó a komód!! Az ára meg szuper!!
Olik: nekem is rém ronda a lábam!
Jaimee: én 56-os és 62-es bodykat vettem. Nálunk a családban nem jellemző a nagy babó.
Omni: köszi! Még sajnos mindig vacakol..Már nem tudok mit kitalálni! Literre iszom a szénsavmentes vizet.
Sirki: látom neked is akad még a fránya náthából!! Gyógyulj hamar!!