Új privát üzeneted érkezett!

Dezsi:
akkor, ha egyszer van kedved és időd át is ugorhatsz egy talira, persze csak ha te is úgy gondolod, az elérhetőségem fennt van az iwiwen

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok kismamijeloltek, es kismamik :!:

Dezsi, abba a hazba gyereksereg fog koltozni :!:
Zsani, nalatok volt valami kimutathato ok, amiert nem esel teherbe :?:
Kiscsillag, en is a 13 heten epitettem le az Utrot. Pontosan annyi idosen, mint most te ereztem eloszor igazi babamozgast. Igaz, azota csak egyszer, de az is csoda, hogy ilyen koran.
Kata79, ne aggodj, most mar nem lesz semmi baj :!:
A hasam ekkora most (ez a 13+2) belakott allapotban. Tud nekem abban segiteni valaki, hogy milyen formatumban lehet ide kepet feltenni, ami lathato is es nem kell megnyitni?
1192715181.5181.pdf

Ja, es Gynevac... utaltam az egesz kurat, mintha fenekbe rugtak volna minden szuri utan es valoban, az elmelete eleg billeg, de szerintem is mindent meg kell tenni a babaert es sosem lehet tudni, mi fog segiteni. Azelott sokat irogattam a Gynevacos topikba, tulajdonkeppen az vezetett a babnetre, ill. ez a hozzaszolas gyozott meg:

Kedves lányok!
Olvasgattam a hozzászólásokat. Mi 3 évet vártunk az elso gyerekere és már túl voltunk harmincon. Mindenféle vizsgálat megvolt és már akarták kezdeni a hormonkúrát. Ezt a feleségem nem engedte. ( Láthatólag én a férj vagyok.) S akkor hallottam a rádióban egy Gynevac nevu szerrol, amely gyengített lactobacillus vakcina, amely a méh nyálkahártyájának baktérium flóráját rendezi. Mondanom sem kell a nejem 3 hónapon belül teherbe esett, s azóta van egy csodálatos kislányunk. A vakcina ismeretlensége annak köszönheto, hogy magyarok találták föl, magyarok próbálták ki és nincs mögötte nagy gyógyszergyártó konszern, mely nyomja pénzzel az orvosokat, hogy az o terméküket használják mindenáron. A patikákban erosködni kell, hogy nézzék meg a kompjúterben, mert ott bizony benne van. Ártani nem árt, legfeljebb nem használ. Több mint tízezer alkalmazás után jöttek rá, hogy 50 %-kal nott a kezelt nok teherben maradásának az esélye. Eredetileg nogyógyászati célból próbálták ki.
Azóta feleségem 40 éves barátnoje is megszülte elso gyermekét, 3! sikertelen lombikbébi program után.
Higgyétek el ez itt nem a reklám helye, de olvasva néhány kétségbeesett hozzászólást kötelességemnek éreztem leírni a mi esetünket.
katavirag

Heni!
Ha időm engedi, jelentkezem feltétlenül. Sajnos igen feszitett az életem, állandóan rohannom kell :cry: De jóóó lenne!
gondolkodtál már az új vonalzón, hogy majd milyen lesz? Elnézést, hogy ez a vonalzó a fixa-ideám lett :oops:

Katavirág!
Isteni hasad van! Ilyenről álmodozom! Nagyon tetszik!!! Sajnos nem tudom hogyan kell felenni képet, de nekem igy is nagyon tetszett...
köszönöm a bíztatást, remélem sikerül....
Gynevac.... Hááát nem tudom :? nekem a rossz tapasztalatok miatt nem olyan szimpi, de ha most sem sikerül, esküszöm beadatom :)
dezsina

Kata! Nagyon édes pocakod van :wink: Nekem is van már ekkor, de én nem vagyok ilyen vékonyka szabsávonalú :oops: :cry: :shock: De majd hamarosan lesz nekünk is fotónk a domborulatról :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Dezsi, már múltkor akartam irni, hogy van egy ismerösünk, akinek volt 3 spontán babásodása, és 3 lombik babásodása,amik a 6. hétre elhaltak. Aztán kivizsgálták, és Leiden mutációt találtak nála, aminek következménye az, hogy hamarabb alvad az ember vére, és magzatelhalást, vetélést is okozhat. Kivizsgálták, megtalálták nála a problémát, kapta, kapja a Fraxiparint és spontán terhes lett, és a 7. hónapos terhes. Érdemes lenne megnézetned magad ez irányban.

Kép

csibe
csibe32

A Leiden-mutáció egy genetikai eredetű véralvadási zavar, neve felfedezésének helyéről származik. A mutáció miatt egy aktivált véralvadási faktor - az V. faktor - fehérjeláncát az aktivált protein C (APC) nevű enzim nem képes bontani. Az alvadást elősegítő faktorok bomlásának lassulása következtében a betegeknek fokozottan alvadékony a vére, így trombózisra - azaz vérrögképződés okozta érelzáródásra - hajlamosak.

Kép

csibe
csibe32

WOW Csibe - micsoda ismereteid vannak?
Te nem a doktorira jársz?? (De ez csak vicc volt :oops: - minden elismerésem)

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis*,
Betöltött 16. héten kell menni tehát pl 16+3.

Voltam ma uh-on Dóra jól van kb 830 g minden rendben.
Vendég

Panda: köszönöm szépen! akkor kb. tudom is mikor, melyik héten kell mennem :roll: :wink:
Dórababa szépen gyarapodik :P

Jó éjt mindenkinek!!

Kép
kis-csillag
Tököl

Dezsina
Lehet igazad lesz, ami a lehetőségeket illeti, de a pénz is nagy úr sajna. Lehet, hogy írtam már, de a szomszédom megjósolta a tenyerem vonásaiból az ikreket. Na már most, ha ez az utolsó lombikunk, akkor ennek most kell siekrülnie :lol:
Biztos, hogy lesz egy (kettő, három) pici babátok Nektek is, bizni kell benne! Sok olyan példa van, hogy csak az 5. sikerül és érdemes volt addig is küzdeni, mégha sok is az 5. De Nektek elöbb fog !!!

Heni
Gratula a vizsgákhoz! Mi leszel, ha elvégzed a sulit? Nekem még azon a fránya nyerlvvizsgán csúszik a dolog, pedig már megvan minden :evil:
Holnap ügyi legyél a szurikkal :wink: Magadnak adod majd ?

Katavirág
Soha senki nem mondott konkrét okot, és mivel az első lombik sikerült, így nem is nagyon foglalkoztam vele. A lényeg annyi, hogy sok a sárgatestem, nincs peteérésem. Na de ha csak ennyi, akkor miért nem voltak elég az inszemek :? De mindegy volt, mert a lombik elsőre sikerült, az inszemekben pedig nem is bíztam. Most meg már nem is fogok utánajárni, mert elvileg ez lesz az utolsó próba.
Olyan jól látszik már a képen a pocakod....irigykedek ám :wink: Bár én vastagabb állapotból indulok alapból :oops: :lol:

Kata 79
Megértelek, ami a teszteket illeti, de ennyi után már téynleg elhiheted az eredményt :wink: :lol: Jó, hogy megint van egy jó példa elöttünk :lol:
Vendég

Dezsi:
még nem terveztem meg az új vonalzót, de holnap megfogom
és várlak amikor neked jó, majd egyszer egyeztetünk

Zsani:
egy még csak az első vizsgám volt, mérlegképes könyvelő leszek, még van hátra nyolc vizsgám és egy évben három vizsgaidőzsak van és egy vizsgaidőszakban két vizsga van, az utolsóban három, egy kicsit bonyolult, ja és ha csak akkor mehetsz a következőre, ha sikerül a vizsgád

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni
Uhhhh könyvelés....hát én nem bírnám :oops: Csoda, hogy a szigorlatom meglett belőle :oops:
Minden elismerésem a könyvelőké, engem nem annak találtak ki :lol:
Vendég

Kis* mi a 16hét 5 naposan voltunk AFP vizsgálaton. Nem tudom a Te dokid milyen, de az enyém mindig szól, hogy most milyen vizsgálat következik, pontosan hova és mikor menjek. Szerintem majd Neked is szól az orvosod. Nyugi!

Apacsné

Kép
apacs

Apacsné
Azon gondolkodok, hogy megtudod különböztetni, hogy éppen most az egyik baba rugdosodik, vagy a másik? Vagy ez úgy van, hogy na ez most melyiknek a mije lehet? Szóval érted mire gondolok... :oops:
Az eszemmel nem szeretnék már ikreket a Máté mellé, de a szívem mélyén igen :roll:
Vendég

Sziasztok! Jó reggelt..

Nocsak én vagyok az első..
És ráadásul nem is jó hírrel érkezem, mint ahogy eddig..

Apuka ma hajnalban 4kor elugrott Bécsbe..
Ma van a 12 hetes UH délelőtt 10 után..
És én ma hajnalban megint vérezni kezdtem a vérömlenytől..
És nem merem felhívni, mert tudom, akkor őrült tempóban vezet, azt meg nem akarom :cry: :cry: :cry:
Emlékszem a hajnali órákból, hogy az egyik mozdulat éppenséggel nem volt kellemes, lehet az volt a ludas, de már elegem van..
Nem félek, nem görcsölök, csak egyszerűen nem tudom felfogni, miért .. Miért.. Már megint miért kell szenvedni.. :cry: :cry: :oops:

Ne harizzatok, hogy itt lelkizek..

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Kiscsillag,
Jaj, te most olvasom, amit írtál így reggel, éns is fent vagyok, csak wordbe írom, és látom soraid... kiartás, kitartás, kitartás! már nagyon hosszú utat megtettél.... szerencsésnek érezheted magad... szerintem se hívd fel "apát" érkezzen meg legalább... tudod ez a fórum olyan, ahol lelkizni is lehet, sőt, kell is, hhogy miközben ennyi dolog ér bennünket, fel is tudjuk őket dolgozni! Az utró elhagyásához pedig gratulálok! látod, idáig is eljutottál!

Hajnóca!
Nem tudom, találtatok e már programot a hétvégére, de én egynaposat tudok ajánlani... már biztos voltatok, de ha nem: Kismarosról megy kisvonat, azt hiszem így hétvégén gőzös is, Királyrétre. a kocsikban nagyon romantikus, igazi kályhával fűtenek... Aztán, ha felértetek, lehet rövid sétát tenni, vagy akár hosszút is, még túrázni is... Ott fenn van egy étterem, most az az újdonság, hogy svédasztalos ebéd van náluk. de ha nem akartok, Ksmaroson a kisvonatállomás megállójától 10 méterre van egy isteni és olcsó étterem, a la carte. Pl. egy főre 800-1300 ft ért is van rengeteg jó főétel. (van 2300-ért is) Vonat indulást a kisvasút.hu-ról szoktuk nézni...

Csibe, lehet, hogy 3- lombikot támogatnak egy évben, de nekem még csak egy volt, és az is augusztusban kezdődött, és szeptemberben fejeződött be. Biztos karácsony-ünnepek és a nagy takarítás miatt nem lehet decemberben... Lehet, hogy az is baj, hogy én nem adtam hálapénzt egyáltalán, csaka magánrendeléseken, ami volt 3szor 10 ezer ft... :(

Tényleg Csibe, megírnád nekem is priviben, hogy hol lehet nagy mennyiségben teszteket venni jó áron?

Julika!
nagyon drukkolok nektek! Annyira jár nektek a komplikációmentes könnyű terhesség... kitartááááás! Most már csak elköltözik rókakoma tőled... Gondolok rád sokat! Húúú, abban a picurka parasztházban bölcső lesz, vagy kiságy a babának mikor megszületik? Gondoltatok már erre? Mi is parasztházat szeretnénk... 2 lehetőségünk van, napokon belül eldől, hogy melyik lesz... Ha sikerül, én nagyon szeretnék bölcsőt...

Dezsi! Igazad van, így kell nézni... Már könnyebb is, ha így nézem... Megnyugtatásként azért ház ügyben: a madarak is először fészket raknak.. Sokan mondják, hogy ha nincs hova, nem is jön a baba.. Én ezt azért nem mondanám, de ha már most van hova, az csak előre lendítheti a dolgot.... és higgy benne! Dezsi, nekem is fixa ideám a vonalzó, segít a tájékozódásban, de az enyém az stangált örökre, hiába csinálom újra, nem moccan... lehet, keresek egy másik oldalt, ahol sikerülni is fog úszósat :) kreálnom...

Kata 79
Örülök neked! Jövő szerda az már a hosszú hétvége utáni közvetlen első munkanap! hamar el fog jönni :) ti is gondolom a pároddal lesztek sokat a 4 napban... A gynevac-ot mi is beadatjuk... ártani nem árthat....

Lányok, mindegy hol veszem, ugye?

Apacs, az a lényeg, hogy gyere, nem baj, ha össze visszának érzed... csak írj! (Egyébként szerintem nem az :)

Katavirag,
Az én orvosom sem hisz a gynevac-ban, de én azért nem hagyom ki... Az ő üzletét végülis ez csak ronthatja, jó, hogy nem javasolja... téged hogyan talállak meg az iwiw-en? én is meg szeretném nézni a pocis képedd... vagy ide is feltehetnéd ....

Lanyané,
De jó, hogy szóba hoztada kineziológust! Én már 2 hete kineziológust keresek... a lelki blokkokat szeretnénk feloldani, ha vannak... te hogyan találtad a tiéd? esetleg ajánlanád őt? Helyileg hol van? És te egyedül jársz hozzá, vagy a pároddal? Én így -is úgy is szeretnék... anyagilag mire lehet számítani? És minimum hányszor szoktak menni?

Mzsani, hát, ha nem új házat akartok venni, akkor tényleg lehet, hogy érdemes kivárni a második(és harmadik :) ) baba érkezését... sok pénz az, ha nem muszáj, én várnék... nekünk lépnünk kell mindenképp, mert most vagyunk hitelképesek, és fel szeretnénk venni vagy 5M-t...

Bella! nézd úgy szerintem, hogy most rengeteget dolgozol, és utána rengeteget fogsz pihenni ! :) addig is gyorsan megy az idő... húúú, már csak 4 nap és indulsz! Szuper!

Pandus!
Ügyesek vagytok, te és Dóra! annyira jó hallani az ilyen híreket ! :) Tényleg, te dolgozol?
Vendég

Brumm,
Köszi :D Nem dolizom otthon vagyok.

Kis*,
Nyugi minden rendben lesz most már csak eltakarodik lassan az a ...vérömleny :evil: Levegő ki levegő be és feküdjél jó? Panaszkodni meg gyere azért vagyunk!!
Vendég

Köszönöm Lányok!

Jó hogy itt lehetek köztetek ezekben a fájó percekben.
Én igyekszek a lehető leg+-abb lenni
Csak nem értem, megint miért.. :oops: :cry:
Most fekszek, kitartóan.. :roll:
DE eddig is azt tettem.. :?

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok,

Kis* vigyázz nagyon magatokra, pihi, pihi,pihi.

Pandácska gratulálok Dorka lányodhoz :wink:

Brumi:

A teszteket itt vettem www.vitani.hu Szerdán megyek Drzsinek venni, ha akarod hozok neked is.

Hálapénz ügyben az a véleményem, hogy szerintem nem várják el, persze ha adod nem utasítják vissza, de ez miatt elönyt nem élvez náluk az ember. Ha nem maradt fagyibabád, akkor bárkihez mész kötelező kivárni a 3 hónapot, és a 4. hónapba lehet kezdeni. Nekünk közel hasonló időben volta beültink, és nekem is azt mondták, ha nem lenne fagyibabánk, akkor csak januárban mehetnék újra. Félre ne érsd, én nem védeni akarom öket.

Heni gratula a vizsgához.

Nyulasz merre jársz?????????

Kép

csibe
csibe32

Kis Csillag!Nyugodj meg mindennek rendbe kell,hogy legyen!Szerencsések vagytok és csodababa már elindult :D nem lesz semmi baj csak pihenj,sok sok ++++++++++

Brummadzag!Nagyon örülök ha tudok segíteni,nagyon ajánlom,nekem is ajánlotta egy kedves ismerősöm ,Ő nem kamu kineziológus hanem tiszta szívű segítő,35-40kölüli nő,kedves és tudatos átlátja a dolgokat,nem beszél mellé,és végre nem lehúzógép mint már mindenhol...orvosnál stb csak a markukat tartják,már kétszer voltam most nála és csak három hetente engedi hogy menjen az ember mert annyi idő kell hogy feldolgozd az oldást,a következő alkalom kb leszívás beülti körül lesz és a szerelmem is jön majd,igaz nem lehetünk ott egyszerre megvárjuk egymást a kocsiba,kb 1óra 20percet szoktam nála lenni és utána mintha kicseréltek volna megkönnyebbülök,olyan dolgokra jövünk rá amik bagatelnek tünnek és mégis milyen nagy gondokat okoznak, 1alkalom 5E.ft szerintem ez manapság nem sok hallottam már olyat aki 12Eftot kért és 6 naponta hívogatta vissza a reménykedő pácienst,na szerintem az gusztustalan,Ja és ő kineziólógiával gyógyit ésmég az orvosi háttere is megvan pcihiáter volt szóval minden oldalról felismer mindent,szeretettel ajánlom és kívánom hogy hozzásegítsen ahoz amire vágytok :D :D
Dr.szuhonyik Csilla 06-70-339-45-90 helyileg pedig kispesten van.
lanyané

Kis-csillag!
Bár laikus vagyok a vérömleny -ügyben, de leírom a véleményem, hátha swegít -én bízom benne...
Szóval a Dévais fórumban is van egy lányzó, akinek van vérömlenye, 3-as ikreket vár, és a pihenés a legjobb gyógyír, no és persze a pozitív hozzá állás!!Én hiszem, hogy amiért nem kell sokat szenvedni, az nem is igazán értékes a számunkra, tehát:vigyázz a kis kincsedre, és beszéld meg vele, hogy neki ott a helye, és minden rendben van, nagyon szeretitek, várjátok őt.
A pánik természetes reakció(én legalábbis úgy gondolom, pláne, hogy én aztén extra parás vagyok baba-ügyben :oops: ), de arra gondolj, hogy minden érzelmi reakciódat ő is érzi, és Rá gondolva tessék hinni abban, hogy ez a vérzés meg fog szűnni!!!
Az orvosod biztosan befektetne a kórházba, ha nagyon veszélyes lenne!Tehát:no para, minden renben lesz!!!Tudom!!

brummadzag, remélem, nemsokára Te is erősíted a babázók csapatát, a Gynevac ártani nem árt, sőt, nekem használt is, és lehet, hogy nemsokára újra beadatom, mert vetélés, koraszülés ellen is nagyon jó...

Mnzsani,,
ennyi teszt után tényleg el hiszem, hogy terhes vagyok, de az UH a döntő, amit már alig várok...

Pandácska,
nagyon örülök, hogy ilyen szépen fejlődik a kicsi lány, csak így tovább!!
Mindenkinek szép napot!

kata790313

Sziasztok Lányok!

Kis-Csillag!
Vigyázz magatokra! Szigorú fekvés! és beszélsz telefonon dokival? Apát ne hívd!

Brummi!
na, örülök hogy így látod! Hidd el, hogy hamar eltelik karácsonyig az idő. A szilveszter pedig elröppen és már mehetünk is dolgozni!!! A fészekkel tényleg kész vagyok, csak sikerül valamikor...

Csibe!
akkor szerda! köszönöm! :) Ennek a mutációnak meg utána nézek, köszi :)

Lanyané!
ez tényleg nem sok, amit elkér dr.nő :P Szerencse, hogy ilyen jót találtál!

Pandácska!
Örülök a jó híreknek :) :!: Dóri szépen fejlődik, anya örömére :!: :D

Heni!
Gratula a vizsgához! Jó szakmát választottál! Anyukám is mérlegképes főknyvelő volt! :) és hát valljuk be, hogy igen jól keresett... :wink: sok sikert és kitartást a számokhoz :P :P :P
Nicsak és ma van az első szuri!!! és az új vonalzó :D :lol:

Mnzsani!
Én is sokszor elképzeltem az ikreket. Ugye nekünk azért több esélyünk van erre... Hát jó lenne! 8)

Apacsné!
Jó, hogy Te is egyre többet írsz! Ti vagytok az élő példa, hogy nem szabad feladni, 5. re is sikerülhet.... :wink:
dezsina

és látjátok a macimat? előkerült :lol: :lol: :lol: ott ül a szex-en :oops: :P
dezsina

Lányok!

Én eddig is pihentem, ágyból tudok netezni, akár fekve is..

Kata79..: Nekem ez már a 2. vérömlenyem, tudom milyen a fekvés, 6-7 hete fekszek :shock: Ezért is hízok :twisted:

Dezsi: nem telózok, ma van a 12 hetes UH (és micsoda szerencse :!: :!: ) és utána szeretném személyesen megkeresni, remélem nem lesz műtőben :roll:
Hajrá maci :wink:

Ha semmiáron nem engenek haza, akkor Dezsi Neked üzenek - de szerintem nem lesz gond, a vérzés sem volt sok.. csak megmutatta magát :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-Csillag!
Nagyon izgulok Értetek! :!:
dezsina

Sziasztok!

Kis-csillag!
Kérlek pihenj sokat, nagyon vigyázz magatokra.

Sajnos most nem tudok visszaolvasni, de remélem azért mindenki jól van.
Vendég

Sziasztok!

Dezsi:
elkészült az új vonalzóm, egyszerűbb, de már tervezgetem, hogy milyen legyen a két hét alatt amég várok az eredményre

Kis*:
nagyon szorítok

Panda:
szép nagy baba már Dóra

Bella:
nagyon drukkolok neked

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!!

Nos: Mindnekinek nagyon-nagyon köszönöm a bíztatást, igazán jól esett akkor is és még most is, de éreztem, hogy nem lehet nagy a baj.. Bár a vérzés kicsit bővelkedett az utolsó hsz-om óta és még azért most is jön, de nincs komoly baj.
Az UH szerint a Pici hétfő óta 1 centit nőtt (mondtam én - mint a bolondgomba :lol: ) rendben van mindene, hasikája, gerince is zárt, akkorákat mocorgott UH alatt, hogy Apukával csak kacarásztuk ezt a kis Maszatot :roll: :D A méhlepény pedig mellső fali. Ez nem tudom, de gondolom jó :twisted:
De a legjobb hír, nem láttak méhen belül vérömlenyt, és miután szerencsére tudtam találkozni az orvosommal (épp időben, utána ment műtőbe, utána meg Győrbe megy - huhh) őneki is az a szakmai véleménye, mint nekem, a vérömleny fogta magát, s maradéktalanul kijött - illetve halad kifelé a tartalma.

Bocsi mindenkitől, hogy ilyen hosszúra sikeredtem, és bocs a rengeteg lelkizésért - tudom, ezért is vagyunk - de annyira jól esett most ezt leírni..
Annyi mindenen kellett ezalatt az eltelt 8 hét alatt keresztülmennünk, és csak remén ykedhetünk, hogy nem lesz több.
Én most sem voltam - és nem is vagyok - ideges egy cseppet sem, mert éreztem belül, hogy rendben van minden.

Én csak azt kívánom Mindenkinek, aki most kismami és aki mostanában lesz kismami, hogy ne kelljen ennyi tortúrát végigélni, mert nem könnyű.
És köszönöm, hogy itt lehetek köztetek.

Kép
kis-csillag
Tököl

Heni,
Én is nagyon szorítok nektek! :D
Vendég

Kis-csillag, nagyon örülök a jó hírnek!!! :lol:

kata790313

Kis*
Örülök, hogy mire tutdtam jönni, addigra már tudod, hogy minden rendben van. Én is csak azt tudom írni, hogy pihenj sokat, aztán majd lemozgod a kilókat, ha már meglesz a picurka :wink:

Heni
Együtt izgulhatunk majd, bár kicsit szerintem megelőzöl majd :roll:
Hogy ment a szuri?

Dezsina
Tényleg több az esély, és hát ahogy írtam, titkon örülnék is neki :lol: Nem baj, hogy én is lóherés volnazót kreáltam?

Brumm
Új házat szeretnénk. Vagy új sorházat, abban találtunk már volna megfelelőt, de csak 2 szoba nappalis volt, és azt nem mertük megvenni, mert mi van, ha tényleg ikrek lesznek :roll: . Igy abban maradtunk, hgoy megvárjuk a mostani lombik eredményét, aztán utána lehet újra nézleődni. Bár szerintem inkább az építkezés lesz, de ott se mindegy, hogy mekkorát és mennyi szocpolt tudunk felvenni hozzá.
Meglátod hamar elmegy az a 10 hét, ha úgy nézed, hgoy mindjárt itt a karácsony, az meg már december vége :wink: Remélem jó példával tudok majd elötted járni addig :roll:

Kata79
Tudom milyen messze van még szerda, mert nekem is addig kell várnom :wink:
Persze a Te babucid biztos és remélem nekem is jókat mond majd a dokibácsi.

Úgy izgulok, most várom, hogy apa üzenjen már végre, hogy letudta e futni a mai távot.
Vendég

Kis* - hát nem semmi amit végigcsináltál!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon-nagyon örülök nektek, a jó híreknek, a baba szép növekedésének, a pozitív gondolkodásodnak......nagyon jó anyuka lesz belőled!!!!!!

Katavirág - olyan szép kismama vagy, hogy öröm nézni!!!!nagyon csinos vagy, szép a pocakod is!!!Így tovább!

Brumm- igen lesz bölcsőnk, már készül, faragják, ajándékba lesz nekünk. Nagyon vágyunk rá, de kiságy is lesz, mert a bölcsőt elég rövid ideig tudjuk majd használni!!!!!! De lesz bizony! Jól gondoltad!!!!!!!!!

puszi mindenki pocakjára meg a lelkére is!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
julika79

Sziasztok,
Bentről írok gyorsan…
Mzsani, Egyetértek Veled, ha csak olvasni van időnk, akkor bezzeg 50-100 beírás is van akár napnta… és a lombikban bízásban is…! Van akinek csak a végén sikerül….
Mzsani, Apa válaszol: Csak tippeli, hogy melyik rúghat éppen…:)
Dezsi, bízz benne!!! Más nagyon nem tehetünk.. Mi is így voltunk és a végén csak sikerült..:)
Mi egyébként jól vagyunk és mozgékony eseménydús hétvége elé nézünk..
Katavirag nagyon szép pocid van… Lassan cserélheted a ruhatáradat.:) Most már csak a kényelmes melegítők jönnek rád..:) ugye??
Kis* +Katvirág, előre érdemes a dokival egyeztetni az AFP vizsg. Időpontját..
Kis*..nyugi! ne okolj senkit és semmit… ez van.. nem egyszerű a terhesség… Sajnos most Neked ebből „ez” jut ki…más állandóan fekszik…stb. Ide nyugodtan leírhatod…látod…job, mit ha Párodnak vezetés közben elmondanád… Előbb épségben érjen haza…utána sem tud mit kezdeni, de legalább nem veszélyezteti a saját életét az utakon…Nekünk is mellső fali…
Hidd el mindenki vállalná ezt a tortúrát, csak, már terhes lenne…….ANYÁK VAGYTOK\LESZTEK „ Ti mindent kibírtok” A nők nagyon szívósak és cask nagyon pozitív értelemben mondom!!!!! Leborulok előttetek!
Brummmmm:) köszi… igyekszem …láthatjátok akár este 11 kor is írok, ha még van erőm… :)
Pandácska, nagyon nagyon nő Dórácska!!! Szépen haladtok! Gratula!! Mi is ennél a súlynál járunk csak a 2 picurnak van összesen ennyi:)
Bella,,,3-2-1 START! Mindent bele!!!
Kata79, Mikor lesz UH????
MINDENKINEK NYUGODT, KELLEMES, „HOSSZÚHÉTVÉGÉT” KÍVÁNUNK…!
Nyugi, azért még írunk..:)

Üdv.
Apacs
u.i. Ja és elnézést, hogy felváltva irogatunk…:)

Kép
apacs

Sziasztok!

Apacs: köszi az AFP infót .
Azért én okolom kissé a természetet, legalább őt hadd okoljam :lol:
Hiszen itt mindannyian egy célért küzdünk, életet adni egy gyönyörű csöppségnek, esetleg ikreknek :wink: és más meg pl. észre sem veszi :shock: a 16-20. hétig, hogy gyereket vár.. :? :shock: Legalábbis egyik "ismerősöm" pár éve így járt, ahogy ő fogalmazott.. És mellette szedett mindenféle bogyókat fogyásra, stb.. stb..
De egyébként nyugodt vagyok, igaz hogy kinyílik a bicska a zsebemben, de az vagyok :lol: :lol:

Páromnak pedig csak az UH-nál szóltam - de aranyos voltam - mosolyogva újságoltam hogy van egy jó és egy rossz hírem: a rossz, hogy hajnal óta vérezgetek, de a jó hogy otthon maradhatok Veled :wink: Szerencsére így nem is tudott beparázni, meg utána hívtak is UH-ra és láthatta a mozgó Maszatot :D Teljesen kivirult azóta :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Julika: de jó! Bölcső, az annyira szép lehet és hangulatos :roll: :)

Zsani: tudod? Már az sem zavar, ha úgy gurulok be a szülőszobára :lol: :lol: :lol: Úgyis lemozgom utána a kis Örökmozgóval :D :lol: :lol:

Heni: első szuri? Megkezdődött a visszaszámlálás :wink:

Bella: már csak pár nap van Neked is :roll: és Neked is mehetnek a szurkok és a csuriba rakott kezeklábak :D

Tibu? Régen láttalak! Remélem minden rendben Veletek :) +++++

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Bocsánat a betolakodásért, egy jótékonysági felhívást szeretnék közölni Veletek!

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005
kkriszi

Sziasztok :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

Senki nem beszélget velem :roll: :roll:
gizmixxx

Szia Gizmixxx!
Én itt vagyok :wink:
Vendég

Sziasztok lányok!

Kérhetnék egy kis segítséget tőletek?

Lombik előtt állunk,igaz még van egy kis időm,mert mensiig várni kell.Kaptam fogigátlót,de én lüke nem kérdeztem,hogy melyik nap kell elkezdenem szedni.Azt tudom,hogy mondta,hogy ne az 1. nap. Most gondban vagyok.Nektek hogy volt? Van erre vmi általános szabály,vagy ez egyénfüggő?

Köszönöm nektek előre is!!

Kép
kicsimálna

Szia Pandácska!

Hogy vagytok. Én még mindig szomorú vagyok!
gizmixxx

Apacs/né
Biztos nagyon érdekes lehet a sok mocorgás odabent. Mert azért nekem mégiscsak más volt, mert hát én tudtam, hogy éppen ki kopogtat odabentről :lol: Érdekes lehet....remélem bevállik a jóslat és megtudom :lol:

Kis*
Jól csináltad az időzitést, ami az apát illeti :wink: A kilókkal kapcs. pedig ez a beszéd. Elárulom, hogy én 96 kg-val szűltem...és na bumm :lol:
Azt azért nemtom elképzelni, hogy valaki ne vegyen észre egy 5 hónapos terhességet...ez tök durva :twisted: Na meg a gyogyik mellé. Én paráznék, hogy valami baja lesz tőle a babának. Én amég csináltam a kevesebb evést, tornát és futást, addig nem is adtam esélyt a spontánnak, mert nem lett volna meg a legjobb feltétel a babának :roll:

Gizmixxx
Ne legyél szomorű, lehet kicsit várni kell, de ott lesz Neked is az a pocaklakó nemsokára :wink:

Kicsimálna
Nekem nem volt eddig fogigátlós kezelésem....sajna nem tudok segíteni.

Apa lefutotta :lol: 25,4 km. 1 óra 59 perc alatt :lol: A mazoista...nem tudnék ennyit soha futni :?

Na kezd a Barátok, megyek :lol:
Vendég

Sziasztok!
Bocs, egy mésik topikból vagyok...

Kicsimálna!

A másodikon. (én most véletlenül az elsőn kezdtem el, de nem lett semmi baj)
Vendég

Sziasztok!

Még nem vagyunk túl az első szurin, mert anyukám jövöhéten délutános lesz és így egyidőben tudjuk mindig beadni, tehát olyan tízórakor gondoljatok szegény hugimra

Kicsimálna:
hát nekünk az első nap kellett a hugomnak elkezdeni

Junko:
de jó, már te is itt tartasz?
akkor már nektek is közel a cél, gyere ide többször

Bella:
én is nagyon szorítok nektek, már tényleg neked is csak pár nap

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Jajjj....

Gizmixxx:
ne haragudj :oops: , én is itt vagyok
ne légy szomorú, tudom én könnyen beszélek, de hidd el hamar eljön az időd neked is
sikerült Krizsánál intézni valamit?
Fel a fejjel drága és egy nagy ölelés

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Brumi:
te még nem jelöltél meg iwiwen :oops:

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Kicsimálna!én sem tudom,de Nagyon tetszik a képed :D sok sikert,én is most indulok csak long protokol :D
lanyané

Hajrá Henitesó :D
lanyané

Heni
Megvolt a szuri....beszéltél a tesóddal? Üzenem neki, hogy ügyi legyen :wink:
Vendég

Sziasztok!

Megvolt az első szuri, a hugom egy hős

Egyébként mi együtt lakunk egy nagy családi házban, de mégis külön mert ez a nagy ház több lakásra van felosztva, direkt így alakítottunk ki, négy lakás van összesen, de nem társasház
az egyiben lakik anyukám a férjével és az a legkisebb tesómmal, az öcsémmel, a másik a hugom a családjával, a harmadikban a bátyám és a párja, és a negydikben vagyunk mi, kb. 40 négyzetméteresek a lakások, kivéve anyuéké, az övéké egy szobával több, ez egy hosszú ház volt régen, L alakú és azt csináltuk meg és ahogy adták a falak magukat, de egyforma méretűek lettek
mi nagyon szeretünk így élni, bár sokaknak ez fura helyzet, de mi nekünk így nagyon jó, és apukám és sűrűn meglátogat minket, modjuk ő is közelben lakik

szóval mi így vagyunk

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?