Új privát üzeneted érkezett!

lego!

Nem mondta, kerdeztem, de azt mondta, hogy igy nem tudja.
En hemamara saccolok megint.

Alandoan emesztesi es gyomor gondjaim vannak.
Vagysekrekedesem van, vagy hasmenesem. Atmenet nincs.
persze mindg gorcsolnek a beleim is.

Ma reggel mikor feleltem megint jott egy ilyen hasmenos belgorcsos roham, amitol a hasam magatol feszul, nem udok mit tenni ellne es utana jott is a rozsaszin, de persze joval kevesebb mint utoljara, mert akkor a wc is piros volt, most csak a papir.

Elozoleg ugyan igy volt, csak elotte meg hanytam is. Igy en erre gondolok. Igaz akkor nem fajt a hasam, de neha nem tudom, hogy a hasam vagy a beleim fajnak.

Magi
Vendég

Magi sajnálom hogy megint barnázgatás van.
A méhlepényed hol fekszik? Mert olyankor szokott még ilyen lenni ha részben fedi a méhszájat, legalább is a barátnőmnek ez volt, és akkor mult el amikor már fél idős elmult mert akkor már nőtt annyit a pocakja hogy a lepény is arrébb ment

Mindjárt indulunk a dokihoz. 6-ra jön a párom.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi!

Ird majd meg, hogy mi volt.

Lepeny normalis helyen hatul tapad.
Igy az nem lehet.
Szerintem hematoma.
Amugy tompan faj is a jobb oldalam vagy a szalagok vagy nem is tudom.

Magi
Vendég

sziasztok!

Köszönöm a drukkokat lányok!Mensi még mindíg sehol,kicsit puffadtnak érzem a pocimat.Nagyon bízom benne,hogy ez már a kis pocaklakóm miatt van. :D :D :D

Magi!
Pihenni,pihenni és pihenni!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon vigyázz magatokra.Ha sokat pihenz biztos minden rendben lesz!!!!!!!!!

Gabi!
Siess vissza a hírekkel nagyon várunk!!!!!!!!!
Remélem tényleg igazad lesz és lesz egy találkozó a júniusi topikban!!Hurrá,hurrá :D :D :D

Kata!
Te hogy vagy?Megy a drukk neked is!!!!!!!!!

Dodó!
Csináltassd a gépet és siess hozzánk a++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ tesztel!!

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Magi
jobbulást a hasadnak! :( Pihenj sokat!
Gyomrom:sajnos nem javul,ezért tegnap voltam egy természetgyógyász drnőnél (egyébként belgyógyász),csinált egy aqua detox kezelést és felírt pár dolgot (graperfuit cseppek,omega 3-6-9,corall calcium,ponay tea),szóval most várhatom a csodát! :lol: De jövő héter bejelentkeztem a SOTE-ra egy prof-hoz is. :oops:

Lego
Nagyon csini dolgokat vettetek Ausztriában!Mi is szoktunk menni,csak Bécsbe.
Meggyógyultál már?

Ibici
Drukk nagyon! :lol:

Gabi
:?: Várunk a hírekkel!

edoci

Sziasztok!

Magika!

Jobbulást, remélem semmi komoly! :(

Edoci!

Jobbulást a gyomrodnak, mostmáraztán meggyógyulni gyorsan! Drukkolunk Neked!

Ibici!

Én már a 12 dpo-n olyan puffadt voltam, hogy azért csináltam tesztet is :wink: 6 hetesen akkora hasam volt, mint kb most! :wink: Drukk, drukk, drukk!!!!!!!!!!!!!! Mikor tesztelsz?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!
Köszönöm neked is a drukkot!!Úgy gondoltam,hogy szombaton tesztelek.Remélem addigra már kimutatja,mert a Keddi teszt még nega volt!!!!

Kép
Kép
a.ibici

Szisztok!

Hát én nem birtam ki és csináltam egy tesztet ful negatív lett. :cry: Kicsit el is kenötem de apa megvigaztalt,hogy hétfön voltam a legtermékenyebb még tut nem mutatja ki meg Zsófinál is 5napot már késet amikor pozítiv lett.

Ibici!Tök jó akkor egyre biztosabb,hogy baba van a dologba :lol:

Viki!Mi az a dpo?

Holnap elutazunk hétvégére de ha haza jöttünk jelentkezem.Délután indulunk délelöt még tuti benézek :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Gabi!Mi volt a dokinál?????

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!

Az ovuláció után eltelt napok száma, vagyis a 12 dpo= pé után 12 nappal

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Na megjöttünk a dokitól.

Csinált uh-ot. És azt mondta hogy menszesznél szokott 12 mm lenni a nyh, nekem meg 15 mm, ami terhességre utal, de még semmi nem látszódott ezen kívül, azt beszéltük meg hogy várunk 2 hetet addig csinálok tesztet, és ha pozitiv akkor rögtön menjek, ha negatív akkor 2 hét mulva kontroll, és akkor megnéz.

Illetve akkor újra clostylbegyt a 4. naptól 3x1 és közben uh-oz. De remélem erre nem lesz szükség.

Olyan rendes volt, még egy terhességi tesztet is adott.

Most egy kicsit feldobódtam:)

Kép

gabi1

Kata ne szomosrkodj, én most vagyok a dpo 9. napnál és nekem is negatív volt tegnap még a teszt. Szerintem még korai volt neked is és nekem is..

Edoci remélem használnak majd a gyógynövények, drukkolok, hogy most már minél hamarabb meggyógyulj.

Ibici én már nagyon kiváncsi vagyok, remélem te is becsíkosodsz.

Magika értem, biztos nem lesz semmi gond, pihenj amennyit csak tudsz.

Kép

gabi1

Gabi!

Nekem a + teszt után 2 nappal (amikor ugye a vérzésem volt....és kellett az uh, meg vizsgálat, meg minden.) volt a nyálkahártya 14 mm!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon szorítok Neked!!! És nekem is az a ciklus 42 napos lett volna, és a 40.-en lett + a teszt (igaz nekem ikrek lettek volna) :wink: szóval drukk, drukk, drukk, drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Gabi!Aranyos vagy nekem még csak ez a dpo3napom.Remélem neked is baba van a dologba meg Ibicának is :lol: Lehet már kérdeztem de ti mióta probálkoztok?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Viki nagyon köszi a bíztatást, akkor lehet ikrek lesznek? Jaj annyira izgulok.

Kép

gabi1

kata júniusban hagytam abba a gyógyszert, július eleje óta

Kép

gabi1

Gabi!
Ez szuper jó hír!!Nagyon örülök neked! :D :D :D :D Drukkolok nagyon.Mikor tesztelsz újra?És lehet,hogy ikrek????????????????Ez tök jó,röktön 2 baba :D :D :D :D

Kata!
Tényleg ne szomorkodj!!!Összejön a babó neked is!!!Nagyon szorítok!!Nekünk ez a 4. ciklus július elején kezdtük.

Kép
Kép
a.ibici

Gabi
De jó hírek!Drukkolok nagyon! :D

Kata
neked is nagyon drukkolok!

Ibici
Szombaton teszt?Jajj de izgi! :D

Viki
köszi szépen! :wink: Remélem én is! :D

edoci

Gabi!Milyen gyógyszert szedtél és meddig szedted?Ikrek hú az izgi :wink:

Viki!Hogy hogy ikrek lettek volna? :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kata én a lyndynette 20-at szedtem 2 év 9 hónapig

Kép

gabi1

köszönöm a drukkokat:)

Kép

gabi1

Most olvastam a tavaszi babásoknál,hogy az egyik csajszi cerazette mellett let terhes a mázlista :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Szép jó reggelt!

Nálam még mindíg nincs mensi,jól vagyok.Semmi tünet.Holnap teszt már alig várom!!! :D :D :D :D :D :D

Mindenkinek nagyon szurkolok.++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Megyek nem sokára melózni,este jövök :D :D

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Szeretnék hozzátok csatlakozni,ha lehet.
bebus

Jo reggelt lanyok!

GAbi!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ibici!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

dodo!

kata!

Edoci!
REmelem mostmar rendezodik a gyomrod.

Bagham!
Merre vagy megint?

Lexa!
:?:

Betti!
Hianyzol nekunk.
Remelem babasan jossz vissza!

Bebus!
Udv kozottunk!

Nekem mara minden barna elmult teljesen ugy erzem magam mint akit kicsereltek. Jol vagyok nagyon.
Ami nagyon zavar, hogy tegnap del ota nem ereztem mozgast. Sot fonendoszkoppal sem hallok semmit.

Ma megyek suliba es holnap este jovok haza.
Ha addig sem erzek majd semmit, akkor elmegyek vasarnap reggel ide a brendonba egy gyors UH-ra.

Magi
Vendég

Szia Bebus!Üdv köztünk!!Mesélj magadról!Mióta probálkoztok?Elsö babát tervezitek?

Magika!Köszi a drukkot :wink: Jó sulizást :D

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Magika!

Drukk, hogy minden rendben legyen! :)

Kata!

Bocs, nincs kedvem leírni még egyszer, bemásolom neked, jó? Többiektől bocsi, hogy még egyszer, de ugorjátok át! :oops:

[quote]v írta:iki27
Régi felhasználó

Üzenetek: 2067

HozzászólásElküldve: 2007 Augusztus 15 Szerda - 13:22 Hozzászólás az előzmény idézésével
Sziasztok!

Bocs, hogy csak most tudjátok meg, de egy korábbi esetből okulva addig nem akartam ide megírni, amíg nem voltunk túl a 12. hetes uh-n. Jelentem túl vagyunk rajta, minden ok-s, crl: 60,7mm nyaki redő 1,2mm, lepény hátsó fali, tehát az is okés! Very Happy

Még valami, ami miatt a legelején nem írtam meg, két nappal a + teszt után barnás vérzésem lett, meg fáj a pocim, stb, elmentünk dokihoz, aki azt mondta, hogy méhen belül nem lát semmit, viszont a hasüregben van majd 1 dl szabad folyadék, így méhenkívüli terhesnek lettem nyilvánítva! 2 naponta uh-oztak, majd láttak egy petezsákot, de az állítólag álpetezsák volt, viszont a folyadék tűnni kezdett a hasamból, a tesztem, meg erősebb lett a kontrollcsíknál, na akkor kaptam még haladékot, hogy hátha van ott még valami. És igen, egy hét múlva volt egy 5mm és egy 7mm -s petezsákom, majd a 8. héten már csak 1 szívhang. Azóta sokat vagyok rosszul, denem baj, mert Picurka úgytűnik jól van. Még egyszer ne haragudjatok, hogy nem írtam meg korábban, de a melóhelyemen sem tudja még senki, és még a saját nagyanyám sem tudja, egyik sem.!

Röviden most ennyi, majd jövök még!

Viki&Peti

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kata,

1,5 éve próbálkozunk,több orvost is elfogyasztottam. Nálam van a próbléma,nincs pé,férjemnél rendben vannak a kiskatonák :-)
most vagyok túl egy closti+Merional injekciós stimun, várom az eredményt,ami nem biztos hogy meglesz mert a 10 cn uh-án egy-egy tüszőt látott és akkor 9-10 mm volt,de bizom a csodákban.
bebus

Bebus!

Üdv. itt, és drukkolunk Neked is!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Bebus!

Minden elismeresem a turelmedhez, bar ilyenkor mit tud tenni az ember, mint hogy turelmes.

Latom holnap lenne a teszt napod.
Valami tunet, megerzes?

En most ereztem a mozgolodast es hallottam is, igy megnyugodtam egy kicsit.

Magi
Vendég

Magika,

igazából annyit érzek,hogy a hasam és a cicik nagyon fájnak,de ennyi........
bebus

Muszáj türelmesnek lenni,mert már egyszer álltam az idegösszeomlás szélén ez miatt
bebus

bebus!

REmelem most majd itt sikerul.
Ha varni is kell majd egy kicsit, majd tartjuk benned a lelket.

Mikor tesztelsz?

Magi
Vendég

holnap vagy holnap után tesztelek,addig adok neki időt hogy eldöntse mi is legyen! :D
bebus

Sziasztok

köszönöm a drukkokat. Ma megint 36,8 volt a hőm.
Menszi eddig nincs, remélem nem is lesz.

Szerintetek mikor csináljak tesztet?

bebus üdv közöttünk, remélemmost már te is babásodni fogsz, megérdemelnéd, ennyi várakozás után.

ibici megy a drukk++++++++++++++++++++

Kép

gabi1

Sziasztok!

Gabi!

Megy a drukk továbbra is, szerintem a 40. nap előtt ne tesztelj és akkor is csak érzékeny (10-es) tesztel, és csak reggeli pisiből! :wink: Addig kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bebus!

Drukk!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki de olyat hol lehet kapni? Én eddig sehol sem kaptam, és mi annak a neve?

Kép

gabi1

GAbi!

Qupido a neve es patikaba lehet kapni.

De az LH az erzekenyebb.

Csinaltal LH-t?

Magi
Vendég

Gabi!

Én dm-ben vettem, a nevét már nem tudom, de kicsi négyzet alakú kékeszöld színű dobozban volt, és kb 600 vagy 700 ft volt!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

viki!

Az Gabriel es 20-as erossegu.

Magi
Vendég

Magika!

Nem hiszem, hogy Gabriel lenne, mert azt ismerem, és használtam is többször és azt tudom is, hogy 20-as! :) Na de mindegy, ezen nem fogunk összeveszni :lol: Amikor kiveszem olyan mint egy sima kazettás lh teszt és nincs ráírva semmi. A Gabriellre rá van írva HCG sötétkékkel, ez meg tiszta fehér kis kazetta. de amúgy ugyanúgy néz ki.Kívülre meg az volt ráírva, ha jól emlékszem, hogy már 10 napos terhességet is kimutat. De a 12-t tényleg! :wink: De tökmindegy, patikában úgy kell kérni, hogy 10-es legyen, azt csak olyat adnak! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Bocsi, a csepegtetős Gabriellről beszélek, mert annak több fajtája is van, de én csak a csepegtetőset használtam! Annak fehér a doboza és kékel van ráírva a Gabriel, és valami piros is van rajta de most nem tom mi !

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Gabi!!! Gratula, ott baba van!!

Edocinak: eddig nem írtam meg, nem tudom, tudsz-e valamit kezdeni vele, tudod, én természetgyógyászattal foglalkozom állatorvosi vonalon. A lényeg: a bélbetegségek pszichés oka általában valami olyan helyzet, amit nem tudsz "megemészteni". Ha sokat rágódsz egy problémán, vagy általában a gondokon és nehezen teszed magad túl rajta, ha nehezen állnak benned össze a részletek egésszé, ha nehezen fogadsz be új ismereteket. Ilyenek. Tehát a "lelki táplálékok" vagy bejövő információk feldolgozásával, beépülésével, vagy éppen kiürítésével van gondod. Akár nem is tudatosan (erre az ember nem is elsőre jön rá, csak ha negyon őszintén utánagondol..).
Nem kérdés, ne válaszolj rá és ha találsz valami ilyet, a gyógyulásod meggyorsítására fordulj pszichoterapeutához (nem gyagyológushoz!! :lol: ) vagy kineziológushoz is. :wink:
Hátha segíthettem.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!
Hát ma egy kicsit elkeseredtem.... a teszt negatív lett..... de kezdek rájönni, hogy a hétfői miért lett halvány pozitív. Mert hétfőn este éreztem ovus fájdalmat. Szóval lehet hogy hétfőn ovum volt, és azt mutatta ki halványan a hcg-teszt. Egy másik topikban olvastam, hogy valaki már járt szintén igy. Ugyanúgy ahogy az lh halványan kimutatja a hcg-t is ha fennál terhesség, ugyanigy a hcg is az ovut.
Viszont van egy kérdésem. Ha hétfőn volt ovum, akkor ma a 4.dpo-n tartok, vagy az 5.-en....szóval az ovu napja is beleszámít vagy nem??
Mindenesetre hétfőn mikor éreztem az ovut voltunk együtt a párommal, sőt már vasárnap is, ugyhogy még nincs veszve semmi! Csak akkor lesz veszve bármi is ha megjön a mensi. A mai hőm (hétfői ovuhoz viszonyítva) jó magas volt. 37 volt. de mindjárt megcsinálom a görbémet, és linkelem!
bocs, hogy hosszú lettem!

d.dodó

d.dodó

dodo!

Nagyon jo a gorbe, ma vagy a 4. napon szerintem.
Megy a drukk nagyon.

En meg indulok suliba.
Szombat este jovok majd haza, lehet hogy csak vasarnap fogok netkozelbe jutni, de akkor mar szeretnek sok jo hirt olvasni.

Magi
Vendég

az lh teszt mutatja a terhességet is???? :shock:
bebus

Köszönöm a felvilágosítást, akkor majd megnézem a patikába, ha nincs akkor veszek gabrielt.

Megcsináltam az lh-t de nem változott a tegnapihoz képest.

Dodó nagyon jó a görbéd, szerintem is a 4. napon lehetsz.

Mpatr, én még nem vagyok ennyire boldog, csak reménykedem.

Sajnos volt már egyszer ilyenem és akkor egy nagyon nagy vérzés lett belőle, szóval majd ha már a teszt +, és az uh-on látszik. De nagyon reménykedem.

Itt az én hőgörbém.

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 52000_.png

Kép

gabi1

sziasztok!
Mensi még mindíg sehol,hurrá-hurrá. :D :D :D :D

Gabi,dodó!
Nagyon drukkolok neketek is!!!!!!!!!!!!!!!

bebus!
Le a kalappal!Tényleg nagyon türelmes lehetsz.Neked is nagyon drukkolok!!Én is holnap tesztelek,mert a keddi még nega lett.

Kép
Kép
a.ibici

Kata!
Meg kérdezhetem,hogy miért vettedle a ciklusos vonalzódat?

Kép
Kép
a.ibici

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?