Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Lafi nagggyon szééép szoba! Nekünk is csak babasarkunk lesz. Már alig várom hogy nekiállhassak. Majd novemberben. Addíg még vegetálok. :roll:

Norma! Lego írta, hogy itt Szombathelyen már csak 2 UHkötelező. Így döntött a kórház agya. Nem lepődömmeg. el is hiszem. Azt viszont én is úgy tudtam hogy havi 1 vizygálat kell. Vagyis 2 héttel korábban léne mennem. Valamikor rászabadulok a védőnőre ésmegkérdezem. Nem igaz hogy ennyire nem foglalkoznak velem! :twisted: :twisted:

Ma alig bírok felállni. Nem tudom mi van. Ha fekszem meg ülök semmi bajom. De ahogy felállok iszonyat megfájdul a hasam. Szúr meg feszül. És az is fáj ahogy Lili rúgdossa. Lehet hogy megint nőni kezdett a méhem? :?

Az én párom szerette volna ha az ő nevét kapja...csak hát nem fia lesz. :lol: De egyébként is csak a második neve lett volna Krisztián. Nagy Dorián Krisztián lett volna ha kukacos. :)
De nagyon úgy tűnik hogy nunis.

Hát én Tgyás-t sem kapok. Sem gyedet. Csak gyest és azt is majd csak utólag mert ugye akkor kell igényelni ha megszületett a baba és mire megkapom az legalább 2 hónap. legalábbis az államkincstárban azt mondták csak akkor menjek ha már meg van a baba. Szóval én addíg semmit sem kapok. :(

Kép
móni86
 
 


Móni!
Viszont az anyasági támogatásért kalimpáljál bőszen, az 60ezer!
Ja meg a családipótlékért is!
De menj el mindenkép valami helyi szervhez, hogy mit mondanak, mi van veled, vagy ha van jó könyvelő ismerősöd, aki esetleg szokott csinálni bérszámfejtést...

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Helló!

Lafi: láttam Konkri már választ adott a cukkedli kérdésre:)

Ülés: én reggel 8-tól du. 5-ig ülök...na jó, faxoláshoz, pisiléshez felállok, de igazából az egész napomat végigülöm és a doki szerint ettől fájhat a gátam...úgyhogy én se viselem jól az ülést. Novemberben majd kicsit otthon is maradok,mert ha nem ülök egész nap, hanem teszek-veszek akkor szerencsére nem fáj ilyen erősen.

Nekem mostanában nagyon aktív a baba. Szinte egész nap érzem :)

bingii
 
 

 
 

Köszi, csajok, de akkor is ját a TGYÁS, ha most GYES-en vagyok? Nekem időközben megszűnt a munkahelyem, mielőtt Bence született. Úgyhogy szülni úgynevezett passzív táppénzről mentem. Elég zavaros a heyzetem, asszem tényleg be kell mennem megkérdezni, csak bírjam összesezdni azt a csomó papírt!

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


_Hát anyaságit nem tudom kapok-e. családi pótlékot azt kapok, azt tudom. voltam az államkincstárban meg a tbnél. de egymásra mutogatnak, használhatót meg nem mondanak.

még mindíg fáj a hasam. akkor is ha pisilek. :(

Kép
móni86
 
 


Mutatok nektek valamit!

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Vagyis valakit! :lol:

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Juj de ari pocak!!!! :lol:

NA csajok beszéltem a védőnővel. Egyrészt a hasfájás miatt. Azt mondta front van, pihenjek sokat el fog múlni. Hát remélem. Másrészt az UH-k miatt. Mondtam neki, hogy úgy tudom a 30. hét környékén is van egy UH. Azt mondta már nincs, csak ha kikönyörgöm. Azt mondta mondjam azt a dokinak hogy kíváncsi vagyok rá hogy fejlődik és ha jó kedve lesz talán kiír egy UH-t. Jó mi? A dokim jókedvén múlik, hogy megnézik e fejlődik e a babám! :twisted:
Azt hiszem kell kerítenem egy magán rendelőt. Mert a 4D-n orvosi szempontból nem nagyon nézik.

Kép
móni86
 
 


Uh, Móni! Hát ez gáz, hogy így kell könyörögnöd a vizsgálatért! Nem értem, hogy miért nem kötelező, hisz 3-4 hetente kötelező, aztán 2 hetente, aztán hetente!!!
Egyébként meg ha panaszod van, akkor is menned kell a dokihoz! A doki azért van, hogy gyógyítson, segítsen! Nem hiszem el, hogy ha oda mész elzavarna, hisz egyébként is fáj a hasad, eléggé indokolt, hogy megnézze a méhszájad és egyéb dolgok. Szerintem menj csak oda rendelésre. Vagyis én biztos oda mennék. Nem értem, engem meg lebasznak, ha nem megyek.
Mikor voltál utoljára és mikor mész pontosan?
Ja 4d-s uh - hát nem tudom, ahol én voltam és Lafi is ott volt, ott eléggé megvizsgálták a babát - agyát, testét, szivét, veséket, hugyhólyagot, gerincét, artériákat, gyomrát, méhlepényt... Szerintem attól függ milyen rendelőt választasz és milyen alaposak.

Szerintem jár az anyasági segély, mert ez annak jár, aki rendszeresen járt védőnőhöz, dokihoz. legalább 5 bejegyzés kell a kiskönyvbe. Ha a kincstárból ide-oda küldenek, akkor beszélj egy olyan emberrel, aki nagy cégnél bérszámfejtő...

Csibe, jó nagy a pocid! Szerintem az enyém is... :) de ma olyan mindjárt sírok kedvem van... :( úgyhogy ma tuti nem fotózkodok...

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Konkri! Hátmegvárom mi lesz. Ha nem múlik el a hasfájás holnapra mindenképp mennem kell valahová. Csak hát nem mindíg az én dokim rendel. többen vannak terhesgondozáson. A héten azt hiszem pont nem ő van.
Múlt héten voltam kedden. Akkor minden rendben volt. Méhszáj 3000. Tehát totál zárt. a keményedésekre meg no-spat javasolt. Majd csak november 20.-án megyek legközelebb. Védőnőhöz szintén.

Kép
móni86
 
 


Jesszus Móni az akkor kb. 6 hét különbség...
Ha a fájások és a keményedés nem múlik mindenkép menj dokihoz!!! Ez nem jó és nem csak úgy van. Ha nem ő van, hát nem ő van... akkor menj máshoz. Mikor nem éreztem Marcus mocorgását engem se érdekelt, hogy ki rendel, berohantam, hogy nézzük meg! Szerintem menj a rendelőbe, jár a kivizsgálás ha panaszod van.
Persze, lehet, hogy azért fáj a hasad, mert nő a baba, de a keményedéssel vigyázz!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Csajok! Én már megint a nem tudom élképzelni, hogy anya leszek stádiumot élem... És különben meg mindjárt bőgök! :(
Ma minden baj. Ha nyitva az ablak, az a baj, ha nincs nyitva az a baj... semmi sikerélmény... nyügős vagyok...
Asszem felhívom anyut! :( Anyu! Anyu! Segíts!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Csibe de szép poci.:) Először alig láttam...vagyis nem tudtam mit kell nézni. :lol:

Jajj Konkri,ne légy nyűgi. :cry: Remélem sikerült beszélned anyuddal.
Bizti ez az idő teszi...nálunk dél óta esik az eső,tök sötét van a lakásban,a ruhák miatt párásak az ablakok,úúútálom!!!

Móni
Én 4 hetente járok dokihoz...igaz múlkor 6 hét volt,de csak azért mert lusta voltam meg a dokim volt szabin... :? Én mennék a helyedben előbb is,mint 20-a...Hívd fel,hogy mikor lesz és mond meg,hogy aggódsz,panasz :? od van...stb...Meg igenis csináljon UH-t!

Védőnőnél voltam... :evil: :evil: naná,hogy többet mért a mérlege. :evil: Bár szerinte totál elfogadható az eddigi 6kg....
Holnap doki,Uh majd csak 30-32 hetesen...Pont akkor megyek 4D-re is...na lehet dokimmal megdumálom,hogy jövő héten csináljon egyet... :roll:

Bingi
Ilyenkor pedig nem valami jó a sok ülés. :roll: Derekad nem fáj tőle???MEddig melózol?
Vendég
 


Köszi a dícséretet csajok a pocakra. Szerintem nagyon-nagy, egy csomóan azt hiszik, hogy nemsokára szülni fogok. De még mindíg -4 kilónál tartok. Áll a súlyom, szerencsére. Ha így folytatom, 80 alatt lehetek, amikor hazajöhetek a kórházból. 9 éve nem voltam 80 kiló alatt. Nekem, aki évekig 97 voltam, ez nagy szó lenne. Pedig nem is vagyok benn a Nagy Fogyásban...ha-ha-ha :lol:

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Hát én a védőnő szerint 8-9 kilót "híztam"...
Ez elég sok véleményem szerint, viszont a hasamon kívül nem nagyon venni észre. a combom nekem mindig hosszú vékony volt... az most se lett vastagabb csak picit. Én mindig a hasamra és a hátsó hurkámra híztam, mert körte formájú vagyok... a felső testem se egy nagy méret, pl még mindig 75ös B melltartókat hordok. Hát kíváncsi leszek, hogy mekkora potrohom lesz ha Marcus kibújik... :) bazi nagy! :)
Ja és képzeljétek nekem nincsenek csíkjaim. Nektek van?

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Nekem vannak csíkjaim. Még az első terhességemnél jöttek ki, akkor 30 kilót híztam. Aztán a másodiknál mér csak 2,2. Ott bőven elfért a babuci a kinyúlott bőrömben, és most is ez a helyzet. Nagyon ki van nyúlva a hasamon a bőr, de legalább már tovább nem nyúlik.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Konkri: örülj,hogy nincsenek csíkjaid, de gondolom, hogy örülsz. Nekem vannak, de olyan érdekes, mert olyan 3 hónapos korom körül vettem észre őket, de több nem lett. Csak ahogyan nő a hasam, nő a csík is. Annak örülök, hogy nem színes a csík , hanem színtelen.
Vendég
 


Nekem sincs csíkom,Dorkánál sem volt szerencsémre,pedig akkor kb 25kg-t híztam.Nem használtam krémet,szerencsés típus vagyok.Most sem használok,simán nyúlik a bőröm,repedés nélkül.
Ti használtok valamit???

Csibe,nem is olyan nagy,szerintem pont megfelelő.

Csajok teljesen ledöbbentem ma.Van egy ismerős kismama a környéken.4. gyerekével várandós,kb 2 hónapja láttam utoljára,azt hittem azóta már megszült,mivel már akkor hatalmas pocakja volt...Ma védőnőtől kérdeztem...december végére van kiírva! :shock: :shock: :shock: Ez sokkolt! Hatalmas hasa van,nem tudom leírni,ezt tényleg látni kell!Láttam én már 3ikres pocakot is 36.héten,de ez.....simán felülmúlta.A csaj amúgy átlagos,kb 165cm...65kg...(mármint alaphelyzetben :lol: ).
Vendég
 


Blongyi. :lol:
3hós voltál??? :lol: :lol: :wink:

A combomon,csípőmön van pár "színtelen" csík,de nem vészes.MAx nyáron látszódnak. :lol: :lol: Akkor meg (meg amúgy is) kit érdekel. :D
Vendég
 


Lego: :D ja....szóval érted?!!!
Vendég
 


Egyébként nekem is hatalmas a hasam, mindenki le van döbbenve. Nekem is azt mondták,hogy olyan,mintha 1-2 héten belül szülnék. :?
Vendég
 


Sziasztok!

Tegnap óta van netünk, eddig csak olvasgattalak beneteket párom telcsijén, ma töltöttem a 28-dik hetet, ha befogadtok, csatlakoznék hozzátok.
Magukról:Egy 14 éves lányom és egy 10 éves fiunk van, Barnussal jan. 10-re vagyok kiírva. 3 hetet feküdtem, mert nyílni kezdett a méhszáj,de szerencsére most zárt a doki szerint. A hidegfront engem is megvisel, többet keményedik a pocim. Nekem a Magne B6 nem sokat ért, Magnesii citrici-t szedek, 2x felet és Elevitet.

Szül közületek valaki Pesten a Schöpfiben? Én marhára gondban vagyok, mert a dokim oda jár be szülést levezetni -tudjátok fizetős lett- ha kiperkálom a 150.000-t akkor a dokinak nem fogok tudni adni pénzt.. Szerintetek???

Ja, keménydésekre nekem még a citromfű tea vált be. :wink:

Móni
marina74
 
 


Szia Marina! (De szép neved van!! ) :D
Üdvözöllek Titeket a többiek nevében is. Én is jan.10-re vagyok kiírva, de előbb megleszek.
Húúúh, a Schöfi nagyon jó kórház...de engem is visszatartott a 150.rugó. Szerintem simán beszéld meg a dokival,hogy ilyenkor mi a felállás? Biztosan el fogja mondani, hogy ebből a 150-ből jut-e neki is.
Bár hallottam olyat is, hogy ez a 150.e csak a szülőszoba használatát fedezi, ezen felül pedig a dokinak még adnak. Az az igazság,hogy amikor amnión voltam ott, akkor beszéltem lányokkal akik, ott szülnek, és igazán ők sem tudták. Bocs,most jut eszembe, ebben benne van a kisbaba ellátása is. De szerintem a Schöfis topicban megtalálod a választ (Szülészetek/kórházak)
Vendég
 


Üdv Marina!! Jó, hogy most minden rendben! Hát, ez kínos, már a Schöpfiben szülni pénzért. Sztem kérdezd meg a dokid. Én nem fizetősben szülök (SOTEII) és nem adok pénzt a dokimnak, mivel a magánrendelőjébe járok terhesgondozásra. Ő nem mondta, hogy kérne, én meg nem adok. ÉN fogom megszülni, ő meg csak nézi (remélem!), alapból pont nem kell semmit tennie a szülésnél, mindent a szülésznő csinál. Na neki adok is manit!

Én hasam is nagy, simán átadják a helyet, ebből tudom. Nem is túl kényelmes, pedig most kezdődik a neheze.

Megirtam a dogát, sztem van remény! Bár szivatósak voltak a példák, az elmélettel kompenzálták picit. A felügyelő egy kb 25 éves srác volt aki tök szemét volt, nem lehetett semmit puskázni v. segiteni egymásnak :evil:

csík nincsen, remélem nem is lesz! Bár néha úgy érzem szétpukkadok, főleg gyaloglásnál.

Norma

Kép
Kép
normajeane
 
 


Köszi Blongyi, a Marina a vezetéknevem, páromtól "örököltem" :lol:
Sajna Schöpfis topicban nincsenek friss hozzászólások. Igazából attól félek, ha rákérdezek dokibánál, esetleg mond egy összeget amitől hanyatt esek. De mindkét gyerkőcöt nála szültem, nem igazán akarok váltani.
Hogyhogy a vonalzód 1 héttel kisebbnek mutat? Elvileg nem te is ma vagy 28? Korrepetálhatnátok, raknék fel képet és vonalzóm is van, már képet próbáltam de csak ide a szöveg közepébe biggyesztette be, nem a felhasználó adataihoz.
marina74
 
 


Marina!
üdv közöttünk! én is Barnust várok, Barnabást :lol: a tiéd Barna vagy Barnabás :?: :lol:
egyébként január 11 vagyok én terminus szerint és nekem is harmadik gyerkőcöm :lol:
remélem minden rendben lesz a méhszájaddal is és legalább karácsonyig egyben maradunk :lol:

Bingi! és Maya hogy viseli hogy ülsz??? nem rúgdossa a bordáidat? Barni is belehúzott a rúgdosásba...

Csibe! szép poci, de először én sem láttam a képen semmit :lol: azt hittem bal oldalon egy banán van :lol:

Móni! sz...d le a helyi protokollt, ha olyat érzel, ami szokatlan és furcsa és idegesít, akkor menj és kész :!:

lassan gigahas korszakba lépünk :lol:
Kép

csíkok...eddig nincs, de a neheze még csak most jön...még lehet... :?

Norma! drukk a dogához, biztosan sikerült :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Konkri, most már jobb kedved van???????????????Amúgy front van, nem csodálkozom...........

Marina, hello!

csibe, jó pocak!!!!!!!!!!

Móni, ez gáz, hogy kvázi kunyiznpd kell, de durva!
Vendég
 


A vonalzómat nemjavítottam át :oops:

Áhhh, Vörösbegy! Tiszta irígy vagyok... :oops: nagyon csini vagy! Még,hogy Te lassan 3 gyermekes anyuka leszel.. :lol:

Norma: biztosan sikerült a dolgozat....
Vendég
 


Csibe, jó a pocód :)

Lego: de olykor a derekam is fáj sajnos. Úgy terveztem, hogy megpróbálok év végéig melózni, de mivel elég nagy a baba azt mondják jan.24-e előtt fogok szülni, és azért 1hónapot szeretnék én is nyugiban otthon lenni, így valószínű december közepéig dolgozom.

Marina: én is kacérkodtam a Schöpfivel, mert az én dokim is odatartozik. Én hallottam olyanról is, hogy vki "csak" a 150e-et fizette be és a dokija nem kért pluszt, de van olyan doki aki bizony kér borítékot. Ezt szerintem a dokiddal beszéld meg,mert úgy a legtisztább.

Vörösbegy: nekem a hasam alját (bugyivonal alatt) rugdossa vagy kapargatja szana-széjjel és olykor a köldököm alatti részt. Ma igazából szinte egész nap éreztem és ahogy egy picit is pisilnem már fáj a hasam úgyhogy menni kell.... Sajnos még nem fordult meg, de azt mondják még van rá ideje.....meddig van helyünk megfordulni vajon?
Amúgy klassz pocak :)

Csíkok: nekem a fogyás-hízástól már voltak csíkjaim a combomon, mellemen és féltem, hogy majd most a hasam is repedni fog,de lekopogom egyelőre még nincsenek csíkok. Kenem minden este kökényvirág olajjal.

bingii
 
 


Vörösbegy, Te is szép pocakkal bírsz!!!!!!!!!!

Csíkok: nekem eleve vannak, szóval fel sem tűnik, ha van új...

egyébként jól bírok mindent, ülni is meg mindent!hálistennek!
Vendég
 


Húúú Bingii! Most megnyugtattál egy kicsit. Úgy érzem,hogy Milu nekem is alul van, és éreztem én ,hogy kicsit fájdogál a hasam alja és pisilnem is kell. Ha elvégeztem a dolgom,akkor már nem fáj. :roll:
Vendég
 


Ja! nem emléxem...a Csongor név már lefutott?
Vendég
 


én úgy tudom a 32-33. hétig jó ha befordul irányba, utána már problémás helyileg neki

Marina: a profilodban az aláírásba kell a vonalzót belinkelni. Valahol ott kell képet is feltenni

Kép
Kép
normajeane
 
 


Szia Marina

Szép pocóitok vannak csajok (majd én is rakok fel, jóóóó nagy) és Csibe tök ügyi vagy, ami a kilókat illeti :) Vörösbegy, nem is gigahas, tök szép pocód van!

Móni, ez tényleg tök felháborító, ami az Uh-kat és a vizsgálatokat illeti :evil: én a 25. héten voltam utoljára a dokinál és jövő héten mivel betöltöm a 28at (tehát rá 3 hétre) újra kell mennem, mert azt mondta kötelező UH van a 28-30. hét között, meg amúgy is látni akar.

Konkri, a Marcell nagyon jó név szerintem!!!!! Ne engedj belőle :)

Lafi, a szoba nagyon szupi!

Norma megy a drukk a doga miatt, de tuti sikerült!!!

KépKép
lorcsi
 
 


Vörösbegy, szép a pocid és csini a lábad, amit én a fekvés, mellette zaba után nem mondhatok magamról :cry: Tesit tanítok, én naív azt hittem majd november végéig dolgozni fogok, hát másképp alakult.
Nekünk is Barnabás lesz :lol:

Én az első gyerek után tiszta csík lettem, de azóta nincs újabb. A hátsóm viszont narancsligetté változott. Eddig 9 kiló, a másik kettővel 11 és fél volt a végén és az rögtön le is ment. Most nem fogok ott megállni, az tuti.

Én is azt olvastam, hogy a 34. hétig megfordulhat a baba.

Bingii, miért, mehet máshová is az orvosod szülést levezetni? Nekem még a Szabolcs u.-ban ügyel, de arról próbál lebeszélni. Állítólag nagyon túlzsúfolt, mióta a Máv kórházban nincs szülészet és a Honvéd is oda tartozik vagy mi. De ha jól hallottam már át kellett volna adni a Mávban a szülészetet összevonva több kórházzal, vmi központ lesz, nem?

Kép lányom


Fiamról nincs még kép gépen,majd rakok fel :)
marina74
 
 


Marina, üdv! és nagyon szép a lányod! Hány éves? Te gondolom 74-ben születtél?

Nekem jövő hét csütörtökig nincs főnököm!!! Jaj, de jó. Csak addig egy csomó sz@ros munkát kell megcsinálni... :(

Engem tegnap este Marcus nagyon kikészített... felmászott a mellkasomba... nem éreztem semmi fájdalmat, csak mintha vacak lenne a vérnyomásom, fura volt a levegő... aztán próbáltam helyezkedni, próbáltuk lecsalogatni... na akkor meg jött az a vákum szerű érzés a mellkasomba, mintha kivettek volna valami szervet... :( ez se fájt, csak a közérzetem volt szar. Jaj kisfiam! Úgy szeretlek kis drágaságom!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Konkri!!! :? szegénykém, ezt jól megfogalmaztad...felmászott a mellkasomba...nagyon rossz érzés...de már ilyen nagy lurkóink vannak :lol:
Marina: nagyon szép a lányod :lol: igazi nő...lesz gondod :lol:
Lorcsi: :lol: köszi, nekem giga, egyikkel sem volt ekkora hasam és még most jön a java :lol:
Blongyinka: köszi én azért bálnának érzem magam :lol: és súrolom már a 80 kg-t...másfél éve még 58 kg voltam, nekem a terhesség előtt jött fel egy csomó :twisted:
Bingi: :lol: ez a kaparászás nagyon furi érzés...mintha csikizné belülről a hólyagomat...nagyon furcsa :lol: ha jól emlékszem 34-36 hétig szoktak befordulni...

egy kis humor a harmadik trimeszterhez...

Mikor már csak halvány emlékeim vannak arról, hogy:

- milyen egy tangabugyi...

- milyen egy csinos M-es ruha...

- milyen egy fehérnemű...

- milyen érzés csak úgy kipattanni az ágyból...

- milyen csak úgy lehajolva, nyögés nélkül felhúzni egy zoknit...

- hogy néz ki egy tampon...

- milyen egy felszabadult szex... ahol csak ketten vagytok !!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))

- milyen lehet egy buliban egy kis bor és egy szál cigi...

- milyen lehet táncolni...



Mikor jelenleg:

- minden ruha szülés után felajánlható bálnáknak, elefántoknak, vizilovaknak...

- a hordható divat számomra 4-5 cucc variálásából áll

- a mérleg mutatóját alig látom a hasamtól

- mikor a mozgáskultúrám egy reumás mamához hasonlít



AKKOR EGÉSZEN BIZTOSAN A VÁRANDÓSSÁG UTOLSÓ HARMADÁBA ÉRTEM...

- mert egész nap a hasam simogatom...

- mert babaruhákat rendezgetek...

- mert keresem azt a ruhácskát, amiben hazahozzuk a kórházból...

- mert egyre többet álmodom a kisfiunkkal...

- mert mindennap megigazítom az ő takaróját is a kiságyban...

IGEN, A VÁRANDÓSSÁG UTOLSÓ HARMADÁBA LÉPTEM... és bár valóban ez a kismamaság legnehezebb része, de minden panasz, minden fájdalom és minden kínlódás édes...mert soha semmiért nem cserélném el...és minden nehéz nap közelebb visz a nagy találkozáshoz...ez már a célegyenes...

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Hát fura dolgokat művelnem a babucik, az biztos. De már nincs sok hátra csajok, utána úgy meg fogunk könnyebbülni, mármint hasilag, mert a neheze csak akkor jön, ha kint lesznek, ezek a rosszcsontok. Én most szerencsére jól vagyok, használ a magneB6. Nekem a jövő héten kellene mennem hűvelykenet vizsgálatra, de nem tudok időpontot kérni, mert egyszerűen nem veszik fel a telefont már 3 napja. Ha ma sikerül, akkor meg már biztos nem lesz hely a jövő hétre. Szerdán elmegyek végre a cukorterhelésre is, kiváltottam ma a cukrot, fúj.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Helló Csajok!
Tegnap stílusosan megnéztük a moziban a Felkoppintva c. filmet. Aki esetleg eddig nem hallott róla: egy egyéjszakás kaland után- akaratán kívül - teherbe eső csajról és a pasijáról szól, röviden. Aranyos, vicces kis film, tudom ajánlani mindenkinek. Ahol kell humoros, főleg nekünk, akik ténylegesen láthatják, hogy valóban fennállnak azok a helyzetek, amikkel a főszereplő csaj és párja küzd. Nekem tetszett, páromnak úgyszint, de asszem többet nem megyünk moziban, amíg nincs meg a baba, mert a mozis hangzást, dübörgést végig nagyon nehezményezte, alig tudtam megmaradni tőle, végig annyira rugdosott, nyomakodott, főleg a hangos részeknél szegénykém... :) A végén már próbáltam takargatni a hasam kabáttal, pulcsival, hogy tompítsam a hangokat!

Csíkok: én azt hittem, hogy nem fogok csíkosodni, mert állítólag hajlam kérdése, és nekem anyum nem csíkosodott. Én, annak ellenére, hogy minden este kenem magam olajjal, testápolóval, már több csíkkal is meg vagyok áldva, a cicim alján és a hasamon. A hasamon nekem is színtelen, de a cicimen nem :( Nagyon rosszul viseltem, amikor megláttam őket a tükörben, bevallom, még el is bőgtem magam :oops: Nehéz megszoknom, hogy a testem valamilyen szinten mégiscsak "elhasználja" a terhesség egy kicsit, és hogy ezek sajna vissza nem fordítható dolgok. :?

Lafi: nagyon szép a szobátok :!: Hol vettétek ezt a cuki ágynemű garnitúrát??

KépKép
Kép
sagi1
 
 


[quote="csibe76"]H írta:csibe76át fura dolgokat művelnem a babucik, az biztos. De már nincs sok hátra csajok, utána úgy meg fogunk könnyebbülni, mármint hasilag, mert a neheze csak akkor jön, ha kint lesznek, ezek a rosszcsontok. Én most szerencsére jól vagyok, használ a magneB6. Nekem a jövő héten kellene mennem hűvelykenet vizsgálatra, de nem tudok időpontot kérni, mert egyszerűen nem veszik fel a telefont már 3 napja. Ha ma sikerül, akkor meg már biztos nem lesz hely a jövő hétre. Szerdán elmegyek végre a cukorterhelésre is, kiváltottam ma a cukrot, fúj.


Sikerült időpontot kérnem. MNovember 5-re kaptam is. Addig meg ehet a penész, hogy estleg nincs-e nyitva a méhszájam a múltkori görcsölések miatt.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Hello Lányok!
Na, én ma jól rápacsáltam a vér-vízelet vizsgálatra.Mire odavergődtem és a nőci beregisztrált,akkor kérdezi tőlem, hogy: "Hogy melyik az az orvos aki nem tesz pecsétet a beutalóra???" Majdnem elsírtam magam. Mondta,hogyha 9-ig visszaérek 1 pecséttel akkor az még jó. Hurrá, odaértem a körzetihez 8-ra, de előtte telefonon is kerestem, persze senki nem veszi fel. No, kiderült,hogy délutános a szentem. :twisted:
Most ment el a párom a nőgyógyimhoz igazolásért meg 2 beutalóért (32.heti uhu, meg a vér-vízeletvizsg).
Jó, ennek örömére ma ettem sütit :oops: :lol: A hasam alján meg szúrkálást érzek,leginkább amikor megemelem a lábam :( Most pihizem 1000-el. Ha megnyomom,akkor meg pisilnem kell. A köldököm is érzékeny, ülök az irodában és ha hozzáér az asztal, szúr.
Vendég
 


Jaj Blongyi! Muszáj neked az irodában ülni???

Vörösbegy: ezt a bigyódat én már pár napja továbbítottam is egy pár csajszinak... aranyosnak találtam :)

Csajok! a 16-os kiscipő mekkora? Akarhatok én olyat? Úgy tetszik!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Sajnos Kronkri, muszály... :( Már az ügyfelekkel nem bajlódom, mert némelyik pillanatok alatt felb....a az agyamat. Munka közben normális a vérnyomásom, nem fáj semmim. De tényleg nem vagyok ott sokáig, és utána jövök vízszintesbe.

Olvastam a blogban én is,és nekem is nagyon tetszett :D

Valamelyik nap mondtam a Zolinak, hogy én most már TERHES vagyok.
Nagy a hasam, alig lehet vele fordulni..stb. Szóval, néha kínlódom. De mindennap elmondom Milunak, hogy még maradjon csak odabenn, szedjen magára egy kis hájacskát, hozzuk össze a tüdőérést..stb. Ha elfárad ezen nagy munka közben,akkor csak szundítson, ráérünkmég.
Vendég
 


Sziasztok,

megvannak a szerdai eredményeim.
Vizelet negatív!!!!!!!!!!!!!!!!Se cukor, se fehérje, semmi!!!!!!!!!

A vérből úgy tűnik, hogy totál rendben vagyok, a többi funkció, vagyis máj és vas és egyéb tökéletesek lettek,némely jobb, némely rosszab, de öszességében tökéletesek.

Nincs semmi bajom. 3 hét múlva kell kontroll.Addigra 32 hetes leszek, szóval haladok...........majd csak kihúzom lassan.
Vendég
 


Hello Lafi!
Nagyon örülök azeredményeidnek, nagyon ügyes vagy!!!

Hogy én mikor jutok el idáig????? :evil:

Zoli visszaért a "cucc"-cal, a nőgyógyim azt mondta, hogy nagyon slendriánul volt megírva a házidokis beutaló, meg, hogy olyan nincs is, hogy "egyen meg 1 szendvicset...", most írt egy jót. :lol:
A párom egyszerűen lehülyézte a házidokimat, mondjuk évek óta mondja...
Vendég
 


Lafi, hát a tökéletes az tökéletes... ehhez nem lehet mit hozzá fűzni... ügyes vagy! (majdnem azt írtam, hogy ügyeletes vagy :) ) Gratulálok!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Sziasztok!
Szia Marina...még egy Móni. :lol:
Hát most már érzem ezt a 26. hetet. Hajnalban felébredtem mikor a párom ment dolgozni, és olyan iszonyat fájt a derekam hogy alig bírtam visszaaludni. Ráadásul csak oldalt fekszem így mikor jobb oldalon akkor a csípőmtől indulva sajog az egész jobb lábam ha megfordulok akkor meg a bal. Tényleg. a derékfájás jelezhet méhgörcsöt? Vagy akkor fáj a hasam is? :?

Széppoci Vörösbegy. Hű mi 2 hét alatt nagyot nőttünk. Most már a bordáimat veszi célba főleg a jobb oldalon. :shock: De ma reggel lent is kaparászott. Szóval lili még totál kihasználja a helyet. :lol: 2 hete volt 633 g. Szerintetek mennyit gyarapszik ennyi idő alatt? :roll:

Én már alig várom a 28. hetet. Akkor már kicsit talán megnyugszom. De még két hét.

Csibe: november 5. a szülinapom. :lol: úgy döntöttem hogy én is elmegyek azon a héten. 28 hezes leszek, leszarom mire hívott vissza. Akkor is megnézetem a méhszájam és kérek egy UH-t. :twisted: Hogyhogy kiváltottad a cukrot?
Blonygi nekem is szurkál a hasam..de már egy fokkal jobb mint tegnap volt. Viszont nekem is akkor fáj a legjobban mikor pisilnem kell...és pisilés közben is szúr...a hasam. Aztán lehet hogy már a jövő héten meglátogatom a dokim...ha nem lesz jobb. A keméynedések hál Isten most elmaradoznak. Melyik oldalon szúr a hasad ha emeled a lábad?

Nekem jövő héten cukor! :shock: :shock:

Kép
móni86
 
 


Sziasztok!

Már rég nem voltam itt, de sajna nagyon sok a munkám :?

Blongyinka: jól vagy?

Ma voltam vérvételen, remélem rendben lesz. Viszont vérszegény vagyok, kaptam gyógyszert is, de hogy nem veszélyes, de jobb megelőzni. Remélem okés lesz minden. Jövő héten megyünk kontrolra + ultrahang / 29.hét /, remélem jól van a kis pocaklakóm, mert néha nagyon fáj a hasam lent, remélem ez nem jelent rosszat :oops:

Vorosbegy: szép a hasad, nekem már nagyobb, néha alig bírom "el", fáj a hátam és alig alszok éjjel, mert akkor a legaktívabb a babuci, és annyira nyomja magát, nemtudom mit, vagy a feját vagy a popsiját....na meg a húgyhólyagomat...most is ....

Kellemes hétvégét mindenkinek....
denni
 
 


Szia Móni!
Nekem még pisi közben nem szúr.. :roll: és zon oldalon szúr a hasam amelyik oldalon emelem a lábam :?

Most kaptam Anyumtól fejmosást, mert elmondtam neki, hogy állandóan tüneteket keresek magamon, annyira félek a koraszüléstől. :(
ha nem rendeződik a hétvégén, akkor én is spurizom a dokihoz...naná,hogy ünnepek lesznek.. :x
Vendég
 


Blongyi, már én is mondani akartam, hogy ha állandóan azt keresed, mi a bajod, akkor tényleg lesz valami, nagyon paramama vagy!!!Ez nem jó. Pedig nem is az első gyereked!
Nekem az első, mégsem parázok, pedig van épp elég bajom, mégsem foglalkozok vele, persze, kivizsgáltatom magam, de annyiszor a dokiktól eltérően csinálok mindent, mert úgy látom jónak, tény, csomó orvosi baromsághoz értek, az élet megtanított vérképet elemezni stb. , de akkor sem parázok, pedig te is tudod, annyi minden szarral megáldott a sors....

Szerintem inkább élvezni kell a terhességet és nem tüneteket keresni. Ha koraszülés lesz, hát koraszülés lesz, nem tudod, nem tudom megelőzni!!!!!De mindent meg kell tenni azért, hogy lelkiismeretfurdalás nélkül menjek szülni!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?