Új privát üzeneted érkezett!

na a macis meleg rugi kimaradt:

Kép
Vendég
 


ó, nálunk a nappali alvás az úgy néz ki, hogy Lilla álmos, lerakom, úgy tesz mintha aludna aztán óbégat... aztán nem megyek be akkor fogja magát, feláll és dumál... addig dumál amíg fel nem ébred teljesen. Ma megpróbáltam az összes felállás után lefektetni (kb. fél órán át gyűrtük egymást) aztán persze én adtam fel és hagytam, hogy rajtam aludjon el üvöltözve.

Na most tök ébren raktam le aludni, hallom, hogy dumál - és tutira az ágy szélén ácsorog... na ha msot majd bemegyek akkor le tudom pakolni és alszik (addig hagyom, hagy fárassza magát egy kicsit:)... nappal viszont erre inkább felébred.

Fene érti ezt. Valahol azt olvastam, hoyg 7 hónaposan kéne neki 10-12 óra éjjel és hozzá még 2szer 2-3 óra... hát az enyémet nagyon félreszerelhették a gyárban, mert éjjel egyhuzamban 10-11 órát alszik (fogalmam sincs hány ébredéssel... egész éjjel kajál pedig nappal már kétszer is kap rentgeteg kaját kiegésítésnek) nappal meg mindent összeadva max. felet.

(közben kifáradt, lefektettem, most csönd van... )

Azért én ezt a boltbamenetelt egyszer vgignézném:)) Nem tudod levideóztatni? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég
 


Ezentúl megköpködöm itt a dedet mindig mielőtt elindulok, mert, ma csodák-csodája eljött velem kézenfogva a Spárig két kisebb hisztivel!!!!!!
(Azért visszafelé nem maradt el a dobhártyarepesztés! :twisted:
Ha a környéken legközelebb megpróbálnak megerőszakolni vkit, már senki a füle botját sem fogja mozdítani a sikoltozásra! :shock: )

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 

 
 

tudod: Tűűűűz van-t kell kiabálni :)
Vendég
 


Csakegy és mi van a keresztszemes takaróval? :wink: :lol:

ÁÁÁ rambóka én eztet el sem hiszem. fogadjunk hogy mikor majd együtt sétálunk hétvégén gergő egyetlenegy hisztit sem fog levágni! :wink: :lol: :lol:

lafika ti aztán jól belehúztatok az előkészületekkel. meg a pocaknövesztássel! :D

Kép

Kép
rejo
 
 


sziasztok

Kincsem
Most megint égek :oops: ....nagyon-nagy gratula ,úgy,de úgy örülök nektek :) :) :) (sztem még neked sem gratuláltam!
jól vagyunk.és te???

Okr
A hátam közepére sem kivántam ,h megjöjjön,kistesót még nem akarunk,várhatott volna még..e van :)
Hajrá málnalevél...(nekem semmit nem használt,megmondjuk semmi :lol: )

Kavicska
Reggel óta rád gondolok.Aztán megirni ám!!

Rambóka
Nekünk is vannak ilyenek,csak még n em tudja eldobni magát.mostanába félóra múlva elege van a babakocsizásból,és üvölt.

Csakegy
Köszike.Elvagyok ájulva,h Lilla mi mindent tud már csinálni,nagyon ügyi és szép kiscsajszi :D

Nálunk nem csak a nappali alvással van gond,az estivel is.másfélhétig aludtunk,jó 1* felkelt inni,,,kezdtem örülni h végre-végre,,,aha most megint kelünk ,sőt többször mint előtte.Próbáltunk már mindent,2 hétig (Rambóka féle módszer),annyit értünk csak el .h egyedül elaludt,de már azt is elfelejtette.Homeopátiás bogyó,ami a fogakra+alvásra való,sz.rt se ér.ha magam mellé veszem,akkor is kel.max félórával később.Szóval gáz.Komoly nappal hamarabb elaltatom mint éjjel!
Másik gáz, viszem tegnap védőnőhöz méretni,5 dkg fogyot 1 hónap alatt:shock: :shock: ,nem eszik csak 3-4*,mos ezért is ideges vagyok,kapot vitaminokat,meg ettesem legyen meg a nappi 5* étkezés,ha nem hizik vérvétel!

Lafi
Szép a Hunor szobácska

Na megyek.
csók
Vendég
 


jaa,de csak másfél hete eszik ennyiszer, előtte többször evett
Vendég
 


Köszönöm a dícséreteket! :oops: Ella úgy örülök, amikor írsz....csak az a baj, hogy nagynéha.....írhatnál többször is! :wink:
Vendég
 


Lafikám
Naon szeresselek :lol: :D ..majd igyekzem.
Vendég
 


Helyes!!!!!!!!!Mert hát Miron bébiről is több kép kell, imádom, olyan gyönyörű baba, és ha sokat nézem, Hunor bébi is ilyen szép csávó lesz (na még szép!de ha még löketet is kap........Hm....csajoknak annyi!)
Vendég
 


Lafi :lol: :lol: :lol:
Kész vagyok tőled Te csaj! :lol:
Miron bébi köszöni szépen a dícséreteket,csak vigyázz nehogy az álmatlanság + a hiszti is rátok ragadjon :lol: 8) ...az tuti,h szép kis fiacskád lesz,itt mindenkinek szépséges gyerkőce van :)
Tényleg ha kméten jársz találkozhatnánk ám,hm???

egy kézzel irok a másikkal tartom a nyakamba,lebüfögött,cupog a fülembe :lol: és vigyorászik,+tudunk tapsizni+pápázni,viszont egyáltalán nem mászik v ül,csak forog.
altatni kéne
cupp
Vendég
 


Ella drága, benne vagyok!!!!!!!!!!Legközelebb és idén utoljára nov 1-jén megyünk haza!Szóval ha gondolod, nov 1-2 ráérek bármikor és mivel én még mobil vagyok, alkalmazkodom!Bárhol jó!Majd addig kifundáljuk, ok?
Kavicskám, mit szólnál egy hármas randihoz?
Vendég
 


kedvenc képem: Kép
Vendég
 


oké,szupi lenne!
Vendég
 


Ella, hát nem csodálkozom, hogy ez a kedvenc képed!!!!!Épp ájuldozok, milyen édes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Azok a szempillák meg a nagyszemek!!!!!!!!!!!!!Hááááááááááát anyám, gyönyörű bébikéd van!
Vendég
 


Sziasztok!! :P

Köszi Ella!
Nagyon csibész és tündéri is egyben a fiad ezen a képen!!!!

Lafi a szoba és berendezés nagyon tetszik!!!! Úggy szeretnénk már itt tartani..de nekünk még festés következik :shock:
Pocakod is igazi kismamis!

Kavicska Ti hogy vagytok?

Rejo???? kép egyebek? :)

Csakegy Rambóka micsoda sztorik :lol:
de nagyon jó mert jól megedződünk :lol:

Mi jól vagyunk, ma volt az első hossszabb bevásárlós sétám mióta kismami vagyok, lehet vmi gurulós kiskocsi kellene :roll:
A pocim nekem is kezd látható lenni, a köldököm (amire roppant allergiás vagyok, azt hittem régen ha hozzáérek kilukad) kezd egyenesedni.. utrót már csak napi 1szemet szedek (este jó ugye?), voltam belgyógyon, pm kontrollon,pisi vérnyomi és kiló viziten...és egy hét múlva uh, ma fogorvos. szóval jól telnek a napok...
Vendég
 


Rambóka!

Ezt azért én is elképzeltem magamnak. :D:D:D:D:D
Úgy látom a kiccsávónak már most eléggé egyéni elképzelései vannak a dolgokról. :D

De most komolyan, mit csinálsz amikor a gyerek épp fetrengésben van? :) Újságot olvasol, vagy tüntetően nem figyelsz oda, vagy pironkodsz hogy Gergő mit művel és próbálsz eltűnni a szemek elől? Vagy mi?
Csak a "leendő szülő"-i tréning miatt kérdezem. :D

Lafi!

Tündér a babaszobátok!
Én a fejvédőbe, meg a kiságyban levő cuccokba szerettem bele. :D

Kir, Monácska!

Megmondom őszintén, nekem a kendő mint olyan nem tetszik. Biztos tutkó lehet benne hordozni, meg mittomén, de olyan baromi ronda és olyan ronda színekben lehet kapni, hogy az rettenet. Az én öltözködési stílusomhoz egyáltalán nem megy. Tudom, ennek csak X. szempontnak kéne lenni, de ez engem annyira zavar... :roll: 2005 óta egyetlen kismamát láttam akinek jól állt a kendő, azóta egyet sem. :shock: Viszont most nem is tom hol, láttam olyan kendőt amit ugyan csak egy vállon lehet hordani, de viszont nem kell bütyközni. Elgondolkodtató az is.

Okr!

Én mindenképpen kíváncsi lennék majd a születés töridre!
Szurok hogy minden rendben legyen... de miért is lenne másként?! :D

Üdv:
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Szépek a babáink, ebben mélységesen egyetértek :)))

Most önzősök egy kicsikét:
voltunk a hugomnál, aki 300 km-re lakik tőlünk. Férjem hazajött vasárnap, de mi Tibikével még maradtunk, mert túl kevének bizonyult a 7vége, nem tudtuk jól kpletykálni magunkat. Aztán a tegnap nagy hőtettet hajtottam végre, Tibikével kettem megtettük ezt a nagy utat, hazakocsikáztunk. Egész nap jöttünk, de csak azért, mert reggel elindultunk, rögtön bealudt és csak féluton túl ébredt, szerintem ott is csak azért, mert megálltaunk, kiszálltunk, stb. Na, ettünk, ittunk és akkor a haverunk anyukája jó sokat babázott, kifárasztotta meg minden, szóval amikor délután továbindultunk, akkor ő újra bealudt. Vacsorára meg hazartünk. Szóval áldott jó gyermek... lehet vele utazni. A jövő 7 végén Budapestre megyünk, az négyzáz km, de már be-edzettük a gyerkőcöt.

Más: meglettek a laborom eredményei, elkeserítő :roll: Mindegy, majd Tűű doki is megnéz, végre egy megbízható endokrinológussal is szóbaállhatok. Már várom! :D

prolaktin 33.3 ng-ml, azt írja, h 24.2 a felső határ :((
LH 16.42 mIU-ml
FSH 6.84

Na, puszik,
Kir

Kép
k.ir
 
 


ella!! ezek a szempillák. és ez a tekintet:) ha felkel zsuzsi megmutatom neki :lol:
képet majd kaptok jövő héten, itt nincs türelmem rakosgatni.
csajszim alszik, igaz most hallom,hogy motyog. 5 perc alatt elaludt a vállamon! én meg tormáztam picit az előbb. (callanetics) a rajtam levé hurkákat kemény lesz ledolgozni. mondjuk hónapjaim vannak :lol: vagy éveim :lol:
jelentem zsuzs 61 cm és 5 kiló. (3110el és 51el született)
szóval jól gyarapszik. rem. nem sok :roll: de ez van.

lafi, nagyon tuti a miron-bébi szobája és ágyikója.és végre tettél fel pocakképet! nagyon tuti!!atyagatya,már a 29. hétben vagy. írtó gyorsan telik az idő. (de jóóóó a babásoknak!!!) dolgozol még?

kincs, vigyázz ám magatokra.csak semmi nagy megerőltetés :)

vmi hülye itt dudál az ablak alatt. megölöm :evil:

szerintetek az normális,hogy terhesség alatt nem voltam kívánós, most meg igen??? :twisted: :roll: többet eszek,mint terhesség alatt.....pfffffffffffffffffffffff.............combom már iszonyat :D
elkezdem az adimetet. csak férjemnél van a recept pesten. szombaton kiváltom. na, nem szenvedek. én is ledőlök kicsit.

csakegy, lilla azért nem semmi kiscsaj:)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Dimet

Lafinak Hunor babája van. :lol: :lol:
Vendég
 


Lafead: most nézem csak a meleg rugdalózót: Ez ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLAT :))))))))))))))))) Remélem az új gazdája is szeretni foja:) (a gyerekszoba meg valami mesés... igazából én pont azért szenvedek anynira mert Lillának még nincs külön szobája mert úgy kidekorálnám... na majd megpróbálom lefényképezni a nappaliban lévő játszósarkot... ami mondjuk akkor is megmarad majd amikor kiköltözünk de éjszakára félre fogjuk dobálni róla a játékokat... de olyan jó ötleteim vannak gyerekszoba dekorációra... jajj de csinálnám már...)

Rejó: takaró: csinálnom kéne csak esténként szétmegy tőle a szemem :( Azóta még két csillagot megcsináltam rajta :) Talán amire a 2. baba megszületik elkészül :twisted:

Ella: kitartás... én abból indulok ki, hogy max. 6 évesen de már tutira aludni fog éjszakánként:)))))))))) Ez a kép eszméletlenül jó!!!!!!!!!!!!!!!!!

7kincs: gratula a köldökhöz :)))))))))) (tudom, rühelled de ez ezzel jár... aztán majd szépen visszamászik:) A gurulós kiskocsi nem hülyeség... max. majd nagymamaként is használni fogod :))) (vagy a következő gyerekeknél:)

Monee: Ergo kenguru:) Rambóka fedezte fel és azóta már én is ajánlgattam néány embernek... és valami álom, olyan kényelmes... túrához, akármihez. Nekem van egy vállasom. Kb. Lilla 2 hónapos koráig használtam, ő meg elég pici baba volt... na amikor 2 hónapos lett már csak max. fél órát tudtam benne cipelni mert leszakadt tőle a vállam... Akkor már inkább a kendő... (mondjuk 2 hónapos korig tényleg jópofa a cucc, de elég drága ahhoz, hogy az ember potyára megvegye... én is csak azért vettem meg mert csak 3-4000 Ft volt így nem volt nagy a kockázat...) Nekem egyébként tetszik a kendő csak iszonyúan zavar az a sok-sok méter anyag az ember körül.

k.ir: sajnálom a laboreredményeket :( Tünetek is vannak? (csak azért kérdezem mert nekem szemmel láthatóan elkezdett besötétedni a bajszom... tök gáz, eddig semmi se volt a helyén erre pikk-pakk besötétedett vagymi... pedig még pattanásaim sincsenek igazán... )

dimet: jaja, szerintem normális a "kívánósság"... valszeg mostanra fogytak ki a készleteid... (én csokifüggő lettem... a tömény étcsoki is jó pedig az keserű... csak csoki legyen... )

...

Fú skacok... hulla vagyok :( Lilla éjjel ÓRÁNKÉNT kelt... és ezt szó szerint kell érteni, ott ácsorgott az ágy végében... (lejjebb kell engednünk mert a végén kimászik...)... én mindig megkajáltattam, akkor visszaaludt... reggel meg üvöltve követelte a pelenkacserét mert az egész éjszakás zabálás után reggelre már több kilót nyomott a pelenka :)

Most jöhetnek a drukkok, hogy ez csakvéletlen legyen és ne váljon megszokássá.... születése óta nem csinált ilyet... nála valahogy tök furán menneka dolgok, 4,5 hónapos koráig arany életünk volt, azóta csak durvul a helyzet (éjjel... nappal viszont összehasonlíthatatlanul jobb... )

Rambóka: ez ismerős szitu?

Ja... ma kiöntött 3/4 üveg extra szűz olivaolajat (masszázshoz vettem)... láttam, hogy szépen játszik, jól elvan csak gyanúsan csöndben volt és feltűnően tök jól érezte magát... mialatt nem is volt semmi játék a kezében... aztán észrevettem a kupakot... és rossz érzésem lett... Igen, azért érezte olyan jól magát mert ott ült az olajfolt közepén és a kifolyt olajjal játszott... marhára élvezte... mondjuk baja nem lehet tőle, pont azért szoktam tiszta olivaolajjal maszírozni de azért kár azért a méregdrága olajért :( (ráadásul tiszta salátaszaga van most:)))))))) a parketta meg csúszik (viszont szép fényes :)))))

Ja... és elkúsztam a kedvenc cukrászdámba (upsz... bukta) ... szóval elmentem egyet capuccinozni :) (2,5 óra gyaloglás! úgyhogy úgy érzem megdolgoztam a sütiért -upsz- meg a KV-ért:) Na szóval ott valami borzalmas nőszemély legéniuszozta Lillát (Izé... Lilla jól megnézte magának - zavarba szoktak tőle jönni úgy bámul mindenkit, a nő is zavarba jött és ezek után mondta... )... meg mondta, hogy ugye tudjuk, hogy egy ilyen géniusz felneveléséhez fel kell nőni meg valait a reinkarnációról is beszélt... Fú. Tök gáz volt. Tisztára mint az anyósom... csak az anyósom katolikusban nyomja ugyanezt (ld. idegenek letámadása, hüyeség nyomatása stb....). Mondjuk ez mentett meg attól, hogy még egy sütit benyomjak :)

Ja... és a Centrumosok eladták a követelésüket az egyik faktoring cégnek (volt egy büntetésünk amit befizettünk, van róla csekk stb. ezek meg újra le akarják ratunk verni csak már minden mással kiegészítve)... úgyhogy reggel a válaszlevéllel szórakoztam... ami ment a pszaf-nak, versenyhivatalnak, főpolgámesteri hivatalnak stb. Érdekel mi lesz belőle. Letagadni már nem tudják, hogy én visszautasítottam a követelt összeg befizetését (és csatoltam a bizonylatokat)... A versenyhivatalból már vélaszoltak, hogy tök jó, adjak be hivatalos panaszt... be is fogok :) (ld. ők csak akkor léphetnek ha már sok panasz van náluk így érdemes beadni ezeket még akkro is ha egyenként semmit sem ér el az ember...)

TALIZNI KÉNE!!!!!!! A pockosoknak azért, hogy lelkileg edződjenek :) a babásoknak meg azért, hogy kicsit kimozduljanak... a jövőben babásodóknak pedig azért, hogy meséljenek és jól érezzék magukat :)
Vendég
 


ja... és bocsánat a sok én-én-én-ért de most kicsit hulla vagyok és írkálnom kellett :)
Vendég
 


Nóránk lesz és makk egészséges!
Vendég
 


A talizást nagyon pártolom, ha már úgyis jövünk Pestre :D

Szombaton hajnalok hajnalán 9kor megyek a Mensmentisbe, de aztán estig szabad vagyok... ilettve még van pár találkoznivalóm, de inkább hozzátok igazítanám a napom :D

Futok, mert üvölt az én drága jó gyermekem, aki sohasem sír, csak ritkán, de akkor nagyon.

Fél éves!!!
Nem hiszem, csak most született. Tegnap látogattam egy egyhós babát és ANNYIRA-DE-ANNYIRA picike volt... :D

Kép
k.ir
 
 


k.ir:

OK, akkor tali - Hozzátok igazítva 27-e?
Vendég
 


Sziasztok!

Lafi!

Nagyon szép a gyerekszoba!!!
Én is alig várom, h. a gyereknek legyen egy külön szobája, amit babássá alakíthatok.
(Bár ha jobban belegondolok, most, h. kiüldözött minket a saját hálószobánkból már van saját szobája! :twisted: )

Rejo!

Nem hiszem, h. kimaradnál a jóból! :twisted:
Ma az Árkádban etettem, én meg vettem egy gombás pizzát.
Hát ne tudd meg! Először azért üvöltött, h. neki is pizza kell.
Miután nem lehetett lerázni kapott a széléből egy darabot. Azt csócsálta egy ideig, majd úgy döntött, h. szomjas. Igenám, de ahhoz előbb le kellett nyelni ami a szájában volt, azonban nem rágta meg eléggé! Ha láttál olyan természetfilmet, amin az ökörbéka benyeli kisebb fajtársait, akkor tudod vizualizálni, amint a ded leküzdi a falatot és közben be-be húzódnak a szemei a fejébe. :lol:
Azonban valószínúleg kemény lehetett még a benyelt falat és végigkarcolta a kis falánk jószág torkát, mert azonnal olyan fülrepesztő sikításban tört ki, h. max a töksüket nagypapák nem néztek minket! Nem volt ciki! :oops:
Mivel semmivel nem lehetett megvigasztalni adtam neki a Cappy Icefruitomból. Hiba volt! Onnantól azért visitozott, h. neki az kell!
Szívem szerint szublimáltam volna a légbe vhogy gyerekestül, mindenestül! :oops:

Monee!

Az ember ilyenkor próbál nem látszani! Nem néz senkire és próbálja nem észrevenni a megsemmisítő pillantásokat!
A mai első sikítás a Citrom utcai üzletházban volt, amikor a boltból kijövet fel akartam öltöztetni a dedet és véletlenül becsíptem a cippzárral a nyakát. Hát ne tudd meg! Még a biztonsági őr is feljött a mozgólépcsővel a 2.-ra megnézni, h. kit nyúznak élve. Én meg próbálom túlkiabálni a dedet, h. : "Nem ölök, csak öltöztetek!!!" :oops:

Ergo nagyon tuti! Olyan, mint egy hátizsák, csatokkal, zsebbel. Majd megmutatom!
Én varrtam félvállas babazsákot, de nem sokáig használtuk, mert nagyon húzta a vállamat, meg a gyerek is nagyon össze volt csúszva benne! (ha oda jutsz, majd kölcsönadom kipróbálásra!)

Ella!

Mennyi idős most Miron? (Csak, mert nincs vonalzód, így nem igazán vagyok képben!) Gergő 5-6 hónaposan stagnált súlyban, mi akkor kezdtünk el komolyan hozzáetetni.
Homeopátiásat mi is próbáltuk alvásra, de nem vált be.
Miron tényleg nagyon aranyos! :D

Kir!

Ha még szoptatsz, akkor a magas prolaktin nem baj! Az LH-ra viszont kérdezz rá!

Kincs!

Én nagyon kétségbe voltam esve, mert a szülés után olyan volt a köldököm, mint egy csésze és azt hittem, h. sosem lesz a régi!
De jelentem már majdnem visszanyerte az eredeti formáját!
( A ded kedvenc szórakozása, h. sikongatva jön utánam, ha öltözöm és felrángatja a polómat, h. megkereshesse a köldökömet és ha megtalálja akkor nagyon örül és megmutatja, meg beledugja az ujját! :lol: A sajátját még sosem látta, mert akkora a pocija, h. a köldöke az ekvátor alatt helyezkedik el! :twisted: )

Csakegy!

Mi a múltkor a kutya vizével jártunk így! Anyu felhozta a kutyát és adtunk neki inni egy tálban. Aztán elmentek, de a tál ott maradt, én is elfeledkeztem róla.
Másnap reggel kaja után szélnek eresztettem a gyereket és meg pakoltam az induláshoz. Egyszercsak arra figyelek fel, h. kinn van a konyhában, de nagyon nagy a csönd és valamit maszatol a földön.
Hát egy jó nagy tócsában ült és igyekezett a vizet még nagyobb területen szétoszlatni! :twisted:
Tali miatt irigykedek!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Most koppant le, hogy Tibike már 6 hónapos :) Sok boldogságot és feledik szülinapot neki :))))
Vendég
 


Köszönjük a dícséreteket!!!!!!!!!!!!

Mona gratulálok, akkor most lenyugodtál, ugye???Nincs több para, ugye??????????Grat a lányhoz!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Közhírré tétetik, hogy Kavics-pocakban kisfiú lakozik! :D

Mosolygósan gömbölyödik a pocakom és gyönyörűségesen szőrösödik! :shock: :lol: :lol:
Jól áll! :lol: Mármint a szőr! ... vagyis a POCAK!

Monácska!
Gratulálok Nóra lányhoz! :)

Gabika, Lafi!
Azon a hosszú hétvégén anyóséknál leszünk. :roll:

Lafi!
Nagyon szép a babaszoba! :)
Zseniálisak vagytok!
Majd árulja el valaki, hogy olyan falra való miszimaszkós és malaszkás meg hasonló kütyüket hol lehet kapni?!

Most ennyi!
Nem tudom legközelebb mikor leszek, talán holnap, vagy szombaton, vagy hétfőn?! Egy kicsit összesűrűsödtek a dolgok! :)

Pusszancs!

18+2
UH szerint: 18+4
Vendég
 


Kavicskám itt is gratula!Káááááááááár hogy akkor nem érsz rá!
Azokat bármely bababoltban kaphatod, öntapadósak meg a csík is.

Kecsón vettük a Faktum bababoltban ezeket. A szil-cooppal szemben!
Vendég
 


Kavicska: HATALMAS GRATULA AZ ÚJ INFÓHOZ :) Kisfiú :)))))) Tök jóóóóóó :))))) (tényleg.. van már publikus név vagy csak a kórházból küldöd majd SMS-ben? - vagy már írtad csak én elbambultam...)

Micimackós izék: az OBIban is van pl. Vagy a Baumaxban láttam? Na mindegy, a lényeg, hogy aranyáron adják...

Én egyszerűbben oldottam meg: vettem 200ft-ért lejárt (na jó még nem - 2007-es) naptárokat. Marha jók, eredetileg ezek is aranyárban adják, de ilyenkor már filérekbe kerülnek... vettem plüssmacist, micimacist és mikiegerest... Azután majd simán kifestem a szobát mitha erdő lenne... (fát és füvet talán tudok majd festeni:) Aztán majd felragasztgatom a falra a kivágott cuccokat...

Viszont gyerekszoba dekorációra vanak tippjeim... olyan állat bordűrök vannak, hogy csak les az ember... mi pl. ezeket fényképeztük (sajna csak telefonnal):

Szóval bordür és tapéta (a bordűr talán 5000 Ft 10 méter, a tapéta pedig 5000 egy tekercs...)

Kép
Kép

A netről meg szobadekorációkat is letöltöttem ihletnek (ezek asszem fából vágják ki a figurákat és azt ragasztják a falra minimális festéssel... na én ezt majd polifoammal szeretném megoldani, ahhoz elég egy olló:) (az első kép hatalmas tapéta gondolom... ebből egy falnyi kb. 100e Ft... úgyhogy felejtős)

Kép
Kép
Kép

szerintem rohadt jók ezek a szobabelsők (a figurákat aranyáron adják úgyhogy érdemesebb otthon bohóckodni velük:) A szoba kifestése meg szerintem nem olyan vlszes, még festeni se kell hozzá igazán tudni... - mondjuk ez a világoskék borzalmas, szerintem nagyon-nagyon hideggé teszi a szobát... hát ez van, ízlések és pofonok...

(na nekem ezért fáj a szívem, hogy Lillának még nincs saját szobája... úúúúúgy csinálnék valami ilyesmit:)
Vendég
 


a dzsungeles szobába meg ilyen asztal való:)
Kép
Vendég
 


és így néz ki egy jövendőbeli óceánkutató gyerekszobája...

Kép

(na... jól sejtem, hogy most mindenki fejvesztve tervezget?:))))))))
Vendég
 


CSakegy, nagyon jók!azért nem aranyárban vannak.... :wink:
Vendég
 


én 2000 fölött láttam darabját a picit nagyobbaknak :( (max. A4-es méretű) Egyébként meg marha jól néznek ki csak én vagyok ilyen xarrágó és sajnálok rá ennyit :(
Vendég
 


Ja... én a plafonra foszforeszkáló csillagokat akarok ragasztgatni ... na ehhez semmi más nem kéne csak egy létra... (van, csak be kéne vonszolnom a teraszról)
Vendég
 


CSakegy, darabját????????????????én 2000éer vettem az egészet..........a csík meg a foszforeszkálók kivételével!Kb 10 darab micimackós izé!

nekünk is ilyen csillagok vannak a plafonon meg a kiságy szélém!!!
Vendég
 


(egyébként hulla jó, hogy itt álmodozok a gyerekszobáról miközben Lilla már 7 hónapja megvan... mintha le lennék maradva egy kicsit:) A durva ebben az, hogy már akkor megvettük az anyagot a dobogóhoz amikor még nagy volt a hasam... aztán még mindig nem tudjuk mikor jön az asztalos srác... a férjem kérdezte, hogy segítene-e akkor csak a szabásmintában, majd ő megcsinálja apukámmal de a srác mondta, hogy nemsokára lesz ideje, tutira jön segíteni... Mondjuk tény, hogy iszonyú ügyes és amit csinál az biztos, hogy jó lesz... pénzt viszont nem fogad el a segítségért... na mindegy, decemberben születik a 2. babájuk, majd meglepjük őket valami széppel... de nekem dobogó kell... Lillának meg saját szoba...)
Vendég
 


izé... ezek nem olyan vastag matricák? (olyan puha habból készültek)... mert azok az iszonyú drágák.... (nagyon tetszik az ágyneműtök is :) marha jól néz ki:)
Vendég
 


nem, ezek nem azok, ezek vékony matricák!
amiket te írsz, az qva drága!!!az ágynemű nekem is nagyon bejött, ilyent akartam, ami nem csicsás, és ez nem az!
Vendég
 


Vendég
 


Szió

Csakegy
Köszi,most megnyugodtam :lol: :lol: :? ,remélem azért kicsivel hamarabb átalussza az éjszakát! :roll:
Babaszoba:Anno raktam fel képet 18 db-os micimackós..igaz kicsik,de tök mutatóssak, asszem 3500ft,+3 barika 2500...auchan-ba vettük,de tényleg van csomó helyen,baumax stb..
egyébként tök egyszerű,,mi is festettünk--pedig olyan két balkezes vagyok,de mikor csináltam is tudtam ,h Mironnak lesz ,elkapott az ihlet,hihi :lol: :lol:

Monácska
Gratula Nóra lányzódhoz! :)

Rambóka
7és fél hónapos.Miron már eszik,ált.:

7h Reggeli:szopi(2 cici)(igaz már kevesebb tejcsi van azért)
12 h ebéd :200ml főzelék
5h szopi+tejpép
alvás előtt még cici----ezt csinálta másfél hétig

de tegnap már
7 h két cici
10 h frutapurás finomság
13h 200ml főzi
18h két cici+180ml tejpép :shock: :shock: ....
alvás cici
később szokott lenni az esti etettés,de tegnap igy alakult
De van h tejcsi van köztes etettésre változó.

Nem gondolom h az éhség mitt nem alszik,mert ma is 6 h kor kapott cicit reggel 1*
alvás előtt még cici----ezt csinálta másfél hétig


Kavicska

Itt is nagy gratuláció a kisfiadhoz!!!!

megyek rendbe szedem a lakást :?
Vendég
 


ella: akkor te már az anyatejet váltod ki a főzelékkel?

Miket adsz már ?

Én tök lassan adagolom Lillának az új kajákat de ez csak a lustaságom miatt van...

Egyébként szerintem amióta megy a HT kevesebb a tejem... igaz, ez már nem is izgat annyira mert valamennyi van még éhen meg nem marad már Lilla... (bár volt már olyan nap nem is egyszer mostanában amikor a tejen kívül csak almát kapott ... de tegnap újíottam, elkezdtem felélni a fagyasztóban lévő készleteket és AT-víz keverékébe főztem bele a rizslisztet.... Most azon filózok, hogy kéne neki már adni kölest vagy hajdinát...

én is ébredezek még egy kicsit aztán megyek ganézni... (nem tudom mit csináltam ma délelőtt... vagy 10-ig kómáztam aztán Lillát altattam, aludtam egy kicsit aztán felébredtem most meg kóma vagyok és reggeli KV-t iszok... 11-kor... Azért nem túl nyerő ez az éjszakai ébredés dolog... ráadásul valami gond van a légzésfigyelővel is mert amikor megpróbáltam kikapcsolni üvölteni kezdett meg sípolt meg minden... úgyhogy megpróbálom előkeríteni a garanciapapírját... (van még rá szerintem majdnem egy év...)

Igazából sétálni akartam indulni Lillával de nem merek elindulni hátha esni kezd... (erre most kisütött a nap)... na mindegy, 2 körül úgyis elindulunk és megnézzük az egyik új barkácsáruházat... (ja... ha addigra hazaér a párom mert előtte még alkudoznia kell az autószerelőnkkel... szegény pici kocsim olasz autó lévén iszonyúan rohad így nem tudtuk elvinni a műszakira... na ezt kéne helyrepofozni és a szerelő 50e-t mondott rá első körben... amit én csak akkor vagyok hajlandó kifizetni ha az autó tényleg meg lesz csinálva és nem csak annyira, hogy átkússzon a vizsgán... ja, és még egy 20-as a vizsga... egyre jobb... nem? Bár ha helyrepofozzák akkor szerintem már nem kell protekció ahhoz, hoyg átmenjen... Na mindegy, nem panaszkodom, a korai miatt kerül az éves kötelezője csak 4000 Ft-ba így sajna a rohadással kalkulálni kell... én pedig már nagyon el szeretnék kezdeni vezetni mert szerintem már azt se tudom melyik a gáz és melyik a fék... szerintem amióta megvan a jogsim -sok sok éve- nem vezettem...)
Vendég
 


Csakegy, köszönjük! :wink:

Rambóka: nem, nem szoptatok. Rengeteget szenvedtem emiatt. Nekem, akinek örök életemben jó fenn volt a prolaktinja, nem gondoltam, h nem fog menni a szopiztatás. Ráadásul a családban nem ez a jellemző, mindenkinek bőségesen volt teje, rajtam kívül. Eszembe sem jutott, h esetleg nem lesz elég, ugyebár, szétolvastam a fejemet a témában: "minden anyának csak a szeretetén és a kitartásán múlik", hogy lesz-e elég teje! Meg "aki egyetlen csepp tejet ki tud préselni a melléből, az el tudja érni, h elegendő legyen a teje a babájának". Szóval olvastam fasza dolgokat, eszembe sem jutott, h nem lesz. És még csak különösebb lelkiismeretfurdallást sem érzek, sztem eleget kínoztam magam és próbálkoztam. Lényeg, h Tibiém 3 hetet kizárólag csak anyatejet evett, ezalatt fogyott 12o gramot. Született 32oo gr-osan, 3 hetesen volt 3o8o gr. Mindez az 58 centijéhez, olyan volt a kcisike, mint egy cérnaszál.

Pár hétig csak a délutáni szopihoz kellett pótolni egy kis tápot, de aztán majd minden szopit követett a tejpor. Így ment ez 4 hónapig. Aztán mint aki tudja, h melyik nap tölti a 4 hónapot, másnaptól nem volt hajlandó befalni a mellemet, csak este, az elalváshoz, meg reggel, de akkor azért, mert olyan álmos volt, h mire rájött, hogy ő nem is akar szopni, addig már bedugtam. Aztán rá egy hétre már ott tartottunk, h az én fiam soha nem sírt, csak amikor a mellemet meglátta. AKkor aztán kivörösödött és üvöltött. De nem is volt már amit szopni... :(

Nos, augusztus utolsó napjaiban maradt el teljesen a szopizás, és október közepén van ekkora prolaktinom.
Ja, a mensivel úgy voltam, h aug. 27-én meg is jött az első, majd a következő okt. 7-én. Szopi nélkül.

Útálom ezt a prolaktin szintes szart.

Ma voltam reggel terhelésesen, mire eltelt a 12o perc arra meglett az éhgyomri eredmény. Cukor 98 mg-dl, inzulin 7.67 uU-ml

Rambóka: minden gyermek eljut egy ilyen hisztis korszakba? :evil:
Tibikém eddig áldott jó gyermek volt, de mostmár több mint 2 hete elég sírós lett, biztosan a foga is bántja, de csak az üvöltés, semmi fog sehol :roll:

Na puszik, megyek főzzem meg a kajáját, ma ejsze nem tudunk kimenni, írtó nagy szél van. Hátha délutánra jobb lesz...

Kavics: gratula a fiúcskához :)

Ella: szép a fiad, de nagyon!

Lányok! Nem készítünk egy olyan táblázatot, mint amilyen van túlfelől a másik topicban? Benne lehetnének a babáink, h mekkorák, a pocisok is! Nagyon kavarom, h melyik baba mennyi idős, sőt, ennél durvább dolgokat is kavarok. :oops:

Na, mostmár tényleg búcsú...
Kir

Kép
k.ir
 
 


lafi, bocsi. hunor akartam írni. d eközben pont miron babára gondoltam:)

na, ma nyűgi nap van.

és, -nem akarlak már megint ezzel fárasztani titketek- de fogy a tejem. most ráhajtottam,megint fejek minden szopi után. és több kecskeruta, mert kcisit kevesebbet ittam. ja, és kevesebb szénhidrát....mert azt vettem észre, hogy ez is befolyásolja. hülye pco....

és HATALMAS GRATULA A KISFIÚKNAK-KISLÁNYOKNAK :lol:
jaj, egyre izgibb időszakok lesznek ezek nektek!!!! és egyre szebb!!! élvezzétek ki minden egyes percét!!!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


ja, és nem akar midnig szopizni zsuzsi...a habermann eddig működött?? de valsezg azért, mert lassabban jöna tej.

kir, akkor nem jó az a prolaktin :( mikor mész tűűhöz? (ugye mész, azt írtad?)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Dimet: megyek Tűűhöz, persze, kellemest a hasznossal:

pénteken megyünk, de éjszaka lesz mire odaérünk.
Szombat reggel Tűű doki, vasárnap bababörze, majd este-éjjal valamikor vissza.

Csak mostanában erősen írtózok a hosszú utaktól, mert egyik ismerősünk egy rettenetes csúnyát balesetezett pár hete... és ilyenkor mindig rosszabb... :shock:

Kép
k.ir
 
 


Skacok...

AKKOR MOST LESZ TALI 27-ÉN KORA DÉLUTÁN? (Amikor k.ir már végzett Tüű-nél...)

Csak, hogy mivel kalkuláljak...

(izé... nekem simán elefér egy diétamentes cukrászdázás :)))))))

(csak légyszi olyan helyen ami tömegközlekedéssel jól megközelíthető... sajna én csak az Örs környékét ismerem de arrafelé szívesen keresek valami jó nyugis helyet)
Vendég
 


(ja... k.ir: a kell egy kölcsön babakocsi péntektől akkor szóljál mert szívesen adok egyet és akkor nem kell magatokkal hoznotok!!!!)
Vendég
 


(ja... és éjjel is beugorhattok érte, az se gond...)
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?