Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Maci_2!
Szerintem korai lenne még az aggodalom. Én úgy tudom,hogy sokáig csak az egyik oldalukat részesítik elõnyben a babák.
És ezzel mi is így voltunk. Most néztem meg hogy mi mikor mit csinálltunk,és pl a forgolódást hátról oldalra,és hasra 4ésfél hónaposan csinálltuk. De állni szeretett már 3 hónaposan. Ja és hemperegni nem is hempereg,csak fészkelõdik.Sõt feküdni egyenesen utál! Urszila ötlete is nagyon jó. Egyébként én úgy vettem észre hogy hirtelen csinállnak mindent. Tegnap még semmi ma meg felkellt,és hihetetlen miket tud. Mintha éjszaka gyakorolt volna. pl:forrgás.
Üdv mindnkinek:
Noémi.
noeeemi
 


Hali Csajok!

Na, mit szóltok? Reggel 1/2 5 kor el kezdet esniKép. Szerintem a lányom intézte, mert személyesen ellenõrizte, pedig mostanában 6-1/2 7 körül szokott jelentkezni. De cserébe, mostanáig aludtKép

Remélem ez a kis esõ elmossa az általános rosszkedvet!

Gömb, akkor neked jó anyanapotKép, látod, szóból ért az emberKép!

Márti, sztori nagyonjó, írigyellek a pikkpakk tágulásért!

Leszter, szóval direkt hízlalod a lányt?Kép Meséld mán el, aztat hogy lehet? Gondold el, én egyszer azt álmodtam, hogy végre egyszer azt mondta a nagyi, hogy nem vékony egyik gyerek sem.Kép Zsófi 62 centi és hozzá 5 kiló körül van (hétfõn még 5 dekával alatta voltKép). Duplázni bizti nem fog, hisz mostanra a 90 dekás elõnyét is elherdáltaKép, ami ugyi a születésekor megvolt a bátyóval szemben.

Urszila, nekünk a kánikula meghozta a várt áttörést víz elfogadása ügyében, van olyan nap, amikor 30 milit is megiszik a lányKép. Viszont ugy látom, hogy beállunk a napi 6 kajcsira. Jó kislány Julka, így mehettek vele bárhováKép

Franyó, kilogó végtagok nálunk is játszanakKép, édes a képKép

Noémi, üdv körünkben, gyere gyakran!

Myssnia, mindig lemarad, bocsika... Pedig rögtön meglestem a lakóparkot, aztán meg a kéglit is, nagyon szupi! Az meg tényleg nagyon jó, hogy még alakíthattok az alaprajzon!
cumiüveges kép nagyon királyKép

Maci2 ez a kép orvtámadás voltKép kendõ nagyon menõKép

Virág, szóval nagyon tetszett? Én is szeretném majd megnézni! Mi tegnap esküvõn voltunk, de nem volt annyira jó, így útólag nem érte meg, hogy itt vagyok félhullán... mert bár a lány visszaaludt, ugyanezt a fiúról nem mondhatom el, itt kukorékol 6óra óta, még jó, hogy már kezd önállósódniKép, így nem vészes. (Persze, egy idõ után tele van az ágyunk autóval, mesekönyvvel ma reggel még a wc fellépõjét is behozta, mondjuk, aztán vissza vitte a helyéreKép)

Na megyek, éhes vagyok, pussz
Zsófi
csucsuka
 
 


Jo reggelt!
Az ejszaka teljesen elment a hangom, es horog a tudom (de legalabb Miki csak egyszer ebredt- az otthoni 4-5 alkalomhoz kepest ez is csucs!)!
Ferjemet en is szivesen elcserelnem...vagy nem is, inkabb elajandekozom!
Mosogatogep:
Norka, nekunk Bosch van, egy total alaptipus. Jol mosogat, de azota az osszes uvegedenyunk karcos. Szoval keszulj fel, hogy tobb edeny kell, es gyorsabban amortizalodnak, mint kezi mosogatasnal.
Gomboc (?), van keskeny mosogatogep is. De ha ez vigasztal, nekunk is el lett baltazva, a mienk is kiall, mert mogotte megy egy vizcso, raadasul mi 45 centist szerettunk volna (szelessegre, nem melysegre), annak mertuk ki a helyet, de 2-szer ennyibe kerult volna, igy megvettuk ezt a szeleset. Szoval nalunk meg a konyhapult is toldva van! Kép

Kepek nagyon jok! Franyo-felek a talirol is, meg a pancsis, lablogatos, etetoszekes, sima babasak is!

Leszter, igeny szerint szoptatott babanak nem lehet sulyproblemaja! Az a kedves uriember a talin az aposom volt! Kép Miert van az, hogy a rolatok keszult kepek eletlenek lettek? Parajelenseg?
Kispapad altal keszitett kepeket hol lehet megtekinteni?

Urszila,
Jo, hogy elindultatok pelenkaert, meg babakocsiert! Kép Azt hiszem nekem Zsuzsinak is hoemelkedese van, es a torkom is faj! De a tudohorges a legrosszabb az egeszben!

Forgas: Miki sem forog meg, de nem erdekel kulonosebben, nem nez ki nyominak a gyerek. Dani sosem forgott, nem is maszott, vagy ult volna fel. Kapott egy jarokat 8 honaposan, fekvesbol felallt, aztan 10 honaposan mar szaladt! Gyuri a nagy konyv szerint csinalt mindent! Szoval lehetnek elteresek, es vannak is, meg csaladon belul is, nem kell aggodni, ha valamit a mi gyerekunk nem csinal, a mase meg igen!

Maci2,
Es a retes tesztajat is te csinaltad???!!! Gratula!!! Nyami!!!

Norka,
Tessek vigyazni a pucer kepekkel, mert nemcsak mi latogatjuk a topikot, hanem esetleg beteges, perverz alakok is! Bocsi, csak jotanacs, amugy edik vagytok a kepen!

Kiutesek:
Mikin is lett jonehany, nem is csodalom, amilyen ido volt otthon! Naponta tobbszor furdetem ilyenkor(csak vizben, kencek nelkul), ruha es gyakran pelus nelkuli ridegtartasban, igyekszem csak pamut, vagy mas termeszetes alapu textilian tartani (altalaban textilpeluson, vagy furdolepedon)!

Majd meg jovok, nem allok a helyzet magaslatan egyelore!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 

 
 

Maci_2!
Szerintem próbáld a másik oldalra is "nézetni", vagyis tegyél érdekes dolgokat a másik oldalára, és szerintem érdemes esetleg megnézetni a dokival is! Nálunk Ármin volt ilyen, a körzeti mindig azt mondta, ne aggódjak, nagy nehezen azért kikunyeráltam egy beutalót a neurológiára, ott jó bunkók voltak, szörnyülködtek, hogy lóg a gyerek fél oldala Kép, de javítógyakorlatot nem mondtak, csak annyit, hogy arra a felére, amerre magától nézne, akasszak egy üres lepedõt, hogy uncsi legyen Kép Aztán elvittem a korai feklesztõbe 8itt nálunk, IX. ker.), nagyon kedves gyógytornászok megnézték, kiderült, hogy egyik oldalán, valszeg a szüléstõl, kicsit feszesebbek az izmai. Adtak nagyon jó "torna"gyakorlatokat, amiket naponta keklett csinálni, 3 hónap múlva a kontrollon már minden OK volt, azóta is nagyon ügyesen mozog - de ez a torna kellett hozzá, hogy ne legyen semmi gond!

Márti
márti
 
 


Sziasztok!

Maci_2: Az én fiam nem nem forditotta hanem nem döntötte jobbra a fejét elvittem az ortopédiára, de nem találtak nála semmit, azt mondták, hogy probáljam egy kicsit tornáztatni és minden játékát arra az oldalra pakolni. Azt mondtálk lusta azt az oldalát is használni. Ez kb 2hete volt és amióta tornáztattam és a játékokat arra az oldalra raktam, azóta már tudja is dönteni jobbra is a fejét. De szerintem vidd el azért ortopédiára, mert nekem azt mondták, hogy vannak olyan gyerekek akiknek a születés után a fejbicentõ izma nem elég erõs, és azt tornával helyre lehet hozzni.
Nem akartalak elkeseríteni, de vidd el szerintem nézesed meg.
De hát minden baba más. Én is már akartam kérdezni a dokinéninktõl, hogy Márk nem tudja kivenni a kezét ha hátról hasra fordul erre egyik napról a másikra arra figyeltem fel, hogy letettem hátra mire bementem hozzá hason volt és a kezét is kitudta huzzni.

Na most ennyi
Sziasztok
Andy és Márk
andy78
 
 


Sziasztok!

NoeeemiKép
Üdv itt!!

Maci 2!

Ne izgulj a pecsételés miatt. Én 6 hetes után kezdtem el szedni a Cerazette-t, egy hét múlva megjött /10 napig tartott/
Legközelebb 3 hete jött meg /4 napra/, majd 4 napja, ami már elmúlt.
De a Cerazette mellett ez nem gond.

A babának meg mindent a hanyagolt oldala felõl csinálj, és akkor helyrejön, de ha nagyon aggódsz, akkor kérdezd meg a gyerekorvost!

ZsuzsiKép

Szia!
Már vártalak, mert nakiálltam Bencét pelenkátlanítani.
Egyenlõre az tetszik neki, hogy nincs pelusa, és a nadrágjába pisilKép
Tudom türelem, türelem.
Az tök jó, hogy Miki egyszer kel fel éjjelKép
Dorina is még egyszer kel kétnaponta, a másik nap meg végig alszik.

Bence is már jól alszik éjjel, amióta a klíma megvolt.
Igaz, utálja a meleget, télen sem viseli el magán a takarót!

Apuka megunta, hogy a környéken 2 db hinta van, abból is az egyik rossz, és vett nekik egy állványos kintát a kertbe.
Íme egy két kép:

Kép

Kép

Kép

Egy fürdõs kép:

Kép

És egy üveges:

Kép

Dorina jelenleg a saját hangját élvezi:sikogat!

Majd még jövök!

Heni
heni1979
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
heni1979
 


Sziasztok!

Noeeemi!
Vigyázz, én nem Fiore/Virág vagyok, hanem Virga/Virág Kép. Szóval Õ egy másik Virág a védõnénis topicból, ha jól tudom 4 gyereke van, én meg még csak az elsõnél tartok! A nevünkön kívül van még "közös" bennünk: MÁV Kórházban szültünk és a születésnapunk is majdnem egy napon van, ha minden igaz Kép.
Üdv közöttünk, itt vannak hasonló korú babák és hasonló gondok, tapasztalatok Kép!

Csucsuka!
Mi is megyünk esküvõre augusztus 9-én, de valószínûleg Levit is vinni kell, mert anyósomék is jönnek, így nincs kire hagyni. Tehát én elõbb hazajöhetek, méghozzá igazoltan Kép. Az az igazság, hogy nem vagyok túlságosan oda az esküvõkért, szeretek hamar lelépni. Na persze a sajátomról nem jöhettem el hamarabb, mert hülyén nézett volna ki, nem Kép?

Zsuzsi!
Isten hozott újra "itthon"!
Hörgõ tüdõ Kép.

Képzeljétek, úgy tûnik,hogy a színház elõtt sikerült eltörnöm a jobb lábam kisujját. Már teljesen felöltöztem (nagy nehezen találtam olyan ruhát, amibe belefértem Kép ) és csak a cipõ hiányzott amikor a szekrény felé siettemben belerúgtam a szobabicikli talpába. Úgy igazán erõbõl... De azért belepaszíroztam a lábamat egy magassarkú cipõbe, hiszen papucsban mégsem mehetek a Madách-ba!
Mire hazaértünk a lábujjam lilás árnyalatban játszott és nem igazán tudom fájdalom nélkül mozgatni, de hát miért is mozgatnám a lábam kisujját Kép???

Na megyek linzert sütni!
Pusza, Virág és extra nyûgös apát boldogító Levente
virga
 
 


Szia Noemi!

Most mar akkor itt is irhatok neked. Van egy-ket baba, akik majdnem egyidosek kisfiaddal, pl Zsuzso Danaja.
Nagyon ugyesek vagytok, hogy mar ultok, 5 fog!!, stb.

Lanyok!
Vettunk tegnap egy ventillatort! Szuper, de pont ma ejjel hult le a levego. Azt hiszem, azert meg lesz alkalom hasznalni.


Szep vasarnapot mindenkinek,
Kakukk, Emma
kakukkfu
 
 


Talis kepek (sajna nem tul jok, Zsuzsi bena):
Vigasz, legalabb a tali jo volt!

[url=http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=495&page=1" TARGET="_top]http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=495&page=1[/url]

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!

Szia Noémi,
hûûûû, már 5 fogatok van! Annának még egy darab sincs, és nem is látom semmi jelét, hogy jönne.

Zsuzsi,
sziaKép. TüdõhörgésKép.
Érdekes, anyósom mosogatógépe is karcol, az is Bosch.

Leszter,
Hansa, Gaia, Extrem Computer: interneten lehet rendelni, behozzák a gépet, és vagy az üzletben veheted át (ez jobb, mert ott jobban ki lehet próbálni), vagy kiszállítják lakásra. Az áraik olcsóbbak, mint a fotóboltoké. Van egy jó oldal, a digitálisfoto.lap.hu, ezen sokmindent megtalálsz a gépekrõl, és a beszerzési lehetõségekrõl.

Franyó,
én is meg szeretném nézni a fantomot, de kb. decemberig elkeltek a jegyekKép, legalábbis anyósom állítása szerint. Lábkilógatós kép szuperaranyosKép.

Maci2,
tündérke a kiscsaj, mint mindigKép. Tökjó, hogy tudsz varrni, nekem pont fejvédõért kell még ma kinyomulnom az IKEAba, mert ami van, az nem ér körbe, és az én kis ficánkám folyton beüti a fejecskéjétKép.
Rétes: ez nem ér, én általában egy szakácskönyv látványától is hízom mostanságKép. (ezt nem is értem, Anna elõtt meg annyira nem tudtam hízni, hogy a doki hízókúrára ítélt, mielõtt pocakot eresztek. SikerültKép)

Virág,
jujj, gyógyuljon meg hamar a lábad!Kép

Heni,
édesek a gyerkõcök!Kép Mi is most küzdünk a bilizéssel, sajnos Malacka is roppantmód élvezi, hogy körbepisilheti a lakást. Már egy hete össze vagyok nõve a felmosófával, de eddig semmi eredmény, abszolút nem zavarja a kis gazfickót. Viszont a kaki már bilibe megy, kopp-kopp, pedig az is úgy indult, hogy kizárólag állva volt hajlandó kakilni, persze a földreKép. Aztán egyszer odajött, hogy jön a kaka, ráült a bilire, és azóta oda pottyantKép. Remélem, a pisivel is hamarosan eljutunk idáig.

na még jövök, most megyünk ikeázni

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Zulu!

Te is hasonló cipõben jársz!
Akkor Veled is tudok konzultálni biliügybenKép
Ha van valami ötlet, akkor szólok!

Heni
heni1979
 


Sziasztok!

Zsuzsi!
Jó, hogy újra itt vagy! Szerintem nagyon jók a talis képek!!Kép
Jobbulást!

Zulu, Heni, Zsuzsi: csatlakozom a bilizéssel próbálkozók táborához. Sajnos Daninál még mindig semmi eredmény, pedig szeptembertõl oviba fog járni elvileg.. Már nem tudom, milyen trükköt vessek még be, nem segít semmi. Csakhogy õ már májusban elmúlt három.Kép Remélem azért még a nyáron sikerül szobatisztává válnia.

Virág!
KisujjKép

Heni!
Nagyon édesek a gyerkõcök a hintában!
Nekünk is lesz(állítólag) a jövõ héten a kertben hinta, nagyon fogják élvezni a kicsik. Most csak egy kis szobahintánk van, és azon mindig összevesznek..

Anyakati
Anyakati
 


Sziasztok!

Márti,
elolvastam a szüléstörténetedet, tetszett! Kép Még egyszer nagy-nagy gratu nektek! Kép
Perverz játék Kép leírását látom, már megírták neked, meg tényleg, a fotón is látszik, de majd csinálok én is fotót róla!

Leszter,
nektek meséltem a talin, hogy Annánál is így volt egyszer, hogy hasra fordítottam egy pillanatra, és azonnal elaludt Kép? Annyira aranyosak!

Zsuzsi,
jó, hogy megint itt vagy! (Vagy: ott vagy Kép) Mi volt az apósoddal? Asszem én errõl lemaradtam, vagy csak nem figyeltem? Vagy akkor volt, mikor én már eljöttem? Gyönyörûek a kisfiaid, élõben még aranyosabbak voltak, mint a fotókon! Kép
Te szoktál elõhívatni képeket? Mert szívesen átküldöm neked nagyobban azokat, amin ti vagytok, ha szeretnéd!
A te képeid is nagyon jók lettek!

Noémi,
üdv itt, és gyere gyakran! Hogy hívják a kisfiadat?

Maci 2,
oldalrafordulás-ügyben szerintem is kérdezz rá a dokinál, biztos ami biztos, de ne aggódj!!! Kép
Anna mindig úgy ébred, hogy kilóg a keze oldalt, csak ez egyszer a lába is kilógott, azért fényképeztem Kép. Valahogy szeret kuckózni, mert mindig bebújik az ágy jobb fölsõ sarkába, a maci ölében van a feje, és a kis kezét kidugja a rácson, a fejvédõ párna alatt. Kép Nagyon kis drága.

Urszila,
szuper, hogy Zsuzsi már jobban van, akkor most meg neked megy a pozitív energia, meg a gyógyulást elõsegítõ drukkok! Kép +++++++++++++++++++

Csucsuka,
kérünk fotót kilógó végtagokról! Kép Sorozat indul! Kép

Heni,
édesek a hintázó gyerekeid! Kép

Virga,
kislábujj Kép De legalább a színház jó volt! Kép

Zulu,
decemberig??? Hát ez jó... És meddig lesz mûsoron egyáltalán, mert én valami olyat hallottam, hogy csak egy (?) évre kapták meg a jogot... de ez nem biztos persze, remélem, hogy nem, mert engem nagyon érdekelne!

Visszanéztem Annácska születéskori képeit, és leesett az állam, hogy mennyit nõtt, fejlõdött azóta! Hihetetlen, hogy még négy hónapja sincs, hogy itt van velünk!

Pusz
Franyó
franyo
 
 


Sziasztok!

Magdi! Koszike a segitseget!Kép

Fejvedo: erdekes, en meg a meglevot is levettem, hogy kilasson a gyerkoc, igaz, o lustasag, ugyhogy a kobakja sincs nagy veszelyben.Kép

Urszila: volt bababorze Kistarcsan?Kép Honnan lehet ezeket megtudni? Szolj majd ha a kozelben latsz meg borzetKép Arra a bababoltra gondolsz, ami egy garazsban van? Ott jartunk mar parszor, telleg, el kene oda is menniKép

orsoly

Ps: Lacko epp a jatszoszonyegen jatszik itt mellettem, az elobb nagyon magyarazott, odaneztem, hat nem megfordult a hatarol a hasara?Kép A kis lustasag azert csak beindul!Kép
orsoly
 
 


Sziasztok!

Magdi! Koszike a segitseget!Kép

Fejvedo: erdekes, en meg a meglevot is levettem, hogy kilasson a gyerkoc, igaz, o lustasag, ugyhogy a kobakja sincs nagy veszelyben.Kép

Urszila: volt bababorze Kistarcsan?Kép Honnan lehet ezeket megtudni? Szolj majd ha a kozelben latsz meg borzetKép Arra a bababoltra gondolsz, ami egy garazsban van? Ott jartunk mar parszor, telleg, el kene oda is menniKép

orsoly

Ps: Lacko epp a jatszoszonyegen jatszik itt mellettem, az elobb nagyon magyarazott, odaneztem, hat nem megfordult a hatarol a hasara?Kép A kis lustasag azert csak beindul!Kép
orsoly
 
 


Bocsi a duplaert, vacakolt a babanet.

Megint megfordult, juhheeeeeKép

orsoly
orsoly
 
 


Sziasztok

Zsuzsi
ez virus (lehet) nekem mar tobb mint 2 hete tart, es ugylatszik az antibiotikum sem er sokat, meg most kellene lepned (mondjuk en felulfertozodtem)s Andulka is egyre csunyabban kohog (gyogyszereles ellenere)

Az Utrica-t csak 5 napig lehet szedni? Utana mikor lehet ujra inditani a "programot", eleg jo talalmany ez, sokat segitett, nem is gondoltam volna. Kép

Nadine

nekunk csak voros a "nyaka" arra a dokino egy ecsetelot irt fel Sol. meobromini (vagy valami ilyesmi)es Sudocremmel kell kenni.

Na megyek irom tovabb a tesom dolgozatat (hogy en milyen hulye vagyok, nekem soha senki sem irt meg semmit) mar kezd lelkiismeret furdalasom lenni, mi lesz ebbol az emberbol, ha mindig helyette csinalunk meg mindent.

FRanyo, szuper a suti.

Sziasztok
a ket (angol) beteg lany

lehet rakok fel 1-2 uj kepet Andusrol
zsurlo76
 
 


Sziasztok

Zsuzsi
ez virus (lehet) nekem mar tobb mint 2 hete tart, es ugylatszik az antibiotikum sem er sokat, meg most kellene lepned (mondjuk en felulfertozodtem)s Andulka is egyre csunyabban kohog (gyogyszereles ellenere)

Az Utrica-t csak 5 napig lehet szedni? Utana mikor lehet ujra inditani a "programot", eleg jo talalmany ez, sokat segitett, nem is gondoltam volna. Kép

Nadine

nekunk csak voros a "nyaka" arra a dokino egy ecsetelot irt fel Sol. meobromini (vagy valami ilyesmi)es Sudocremmel kell kenni.

Na megyek irom tovabb a tesom dolgozatat (hogy en milyen hulye vagyok, nekem soha senki sem irt meg semmit) mar kezd lelkiismeret furdalasom lenni, mi lesz ebbol az emberbol, ha mindig helyette csinalunk meg mindent.

FRanyo, szuper a suti.

Sziasztok
a ket (angol) beteg lany

lehet rakok fel 1-2 uj kepet Andusrol
zsurlo76
 
 


Sziasztok!

Orsoly: Ugylátszik a mi gyerekeink hasonloak, az én fiam tegnap produkálta a megfordulását a hátáról a hasára, én is nagyon örültem neki.

Kakukk: Nálatok mit csinál már a kiscsaj, megfordul? Írj magatokról, hogy mekkorra stb...

Na most ennyi
Puszi
Andy
andy78
 
 


Kép
Névtelen
 


Sikerult!!!
Hurra, nem tom az elobb miert kettozott.
Zsurlo
zsurlo76
 
 


Sikerult!!!
Hurra, nem tom az elobb miert kettozott.
Zsurlo
zsurlo76
 
 


Sziasztok!

Végre gépközelbe kerültem, bár Szonja itt alszik a karomban...

Maci2

Roni nagyon menõ a kendõbenKép
Hogy tudsz igazi réteslapot csinálni? Utoljára gyerekkoromban láttam, ahogy a mamám csinálta én meg sem próbálom!

Fejfordítás!

Nekünk Szonja fejbiccentõ izma sérült szülés közben, a bal oldali, Õ mindíg jobbra fordítja a fejét, ezért Dévény Annáéknál azt tanácsolták, napi 4-5 fejmozgatásos torna, mindenirányban és ellenkezõ oldali figyelésre késztetni, azaz másik oldalára ülni és onnan szórakoztatni, érdekes dolgokat oda stb. Ha nem csináljuk fejbiccentõ, a nem használt, megrövidül és oldalra fog inkább nézni a gyerek feje!

VIRÁG!
De jó neked, hogy láttad a Fantomot. Én is szeretnék eljutni, de októberig már alig van jegy, nekem akkor lesz 6 hónapos Szonja, így úgy gondoltam a decemberi elõadások egyikére rendelek jegyet! Akit érdekel, szeptembertõl lehet rendelni a decemberi elõadásokra, bõvebbena Fantom Weblapján.

Régebbi téma a kinek mennyit van otthon és segít a kispapija!
Egyedül lévõknek írom, tudom nem megnyugtató, de sorstárs vagyok!
Nekem átlag napi fél 9 a hazajövetel ideje, ha esetleg hamarabb végezne, akkor elmegy crossmotorozni, mert ennyi kikapcsolódás kell neki.Kép Amikor itthon van próbálná bepótolni, segítgetni amit tud, de este már ált.alszik a babó, hétvégéken meg a takarításba segít be aztán irány a motor pálya. Én is depizek néha, de rá kell jönnöm nincs értelme,Õ ilyen így kell elfogadni, hiszen tényleg mindent megteremt nekünk.Még szerencse, hogy a nagyobbik lányom 9 éves,így õ tud segíteni a babapesztrálásban, így néha még hajat mosni is van idõm.....

Az idõváltozás meghozta eredményét, Szonja egész nap alszik, a kánikulában rosszabb volt mint ujszülött korában, napi 10 szopi, minimális alvás!

Dinihe és 51 napos Szonja

ui.bocsi a hibákért de fél kezesen gépelek
Dinihe
 


Sziasztok!

Elkészültek a képek ime Márk Balatonon.

Kép
Ide csak 2-öt rakok a többi a fotoalbumba kerül ott meglehet nézzni Andy és Márk néven

Pusz
Andy
andy78
 
 


Kép
andy78
 
 


Sziasztok lányok!
Köszönöm a szíves fogadtatást!

Virág!
Bocs,hogy összetévesztettelek,ezentúl figyelek!

Kisfiamat Dominiknak hívják,és ha nemromlott volna el a scenel akkor képet is külldenék.Majd legközelebb! Igen már 5 fogunk van,és képzeljétek milyen érdekesen jöttek ki. Elõszõr az alsó kettõ aztán a bal felsõ,majd újra egy alsó a jobboldalon,és végül megint egy felsõ harapó. Valami még készülõdik mert még mindíg nagyon nyálzik,és folyton rág,de most hátul. Tök ügyi! Ezek a fogak 3,mostmár 4 hét alatt jöttek ki,és nemmondhatnám,hogy megviselte. 7-hetes kora óta indultak be.
Képzeljétek ma felültünk!!!!
De csak reggel azóta semmi.

Jövõhéten megyünk nyaralni!!!! Izgulok az éjszakai alvás miatt. Még nemaludt máshol,most meg pláne idegen helyen!?
Na majd kiderül.


AKINEK ÁTALUSSZA AZ ÉJSZAKÁT a babócája,az hogyan csinálja az esti dollgokat? Mármint ti mikor fürdettek,vacsoráztattok,és fekszetek le? Mert mi 19.20-kor fürdünk,aztán vacsi és utána már alvás is.De viszont 5.15-kor már ébredünk. Más is ilyen korán kel? Vagy csúsztattok valamivel este? (éljel enni nemkel már fel).

Csajok a babás képek szupik! Mindegyik kis édes!

Maci_2! A babamasszázs is nagyon jó a Jonsonsnak van kis prospektusa ami ezt bemutatja és te is tudod otthon csinállni.Domi nagyon élvezi!(most már)

Maci_2!
Virga!
Ti hogy csináljátok,hogy még erre is van idõtök? Rétes-Linzer? Csak ámulok,én örülök,hogy végre fõzni enged.
Ügyik vagytok!

BILIZÉSsel kapcsolatban:
A "Válaszol a védõnõ"-topikban a lányok emlegettek valami mesét ezzel kapcsolatban,de nemtudom pontosan mirõlis van szó,mert emilben külldözgették egymásnak. Ha gondoljátok próbáljátok meg ott elkérni,ha valakinek sikerült szólna?

Puszi mindenkinek!
Noeeemi
 


Bocs most néztem utána bilizésnek,és látom hogy ismerõs nevekkel találkozom itt is,és ottis a topikban akik leveleztek, akik már hallottak errõl. Ezekszerint tudtok róla.
Noémi
Noeeemi
 


Sziasztok!

Györgyi,
küldtem SMSt, telcsizni már nem mertem, hátha altattok éppKép.

Noémi,
de azért visszaalszik még, ugye? Szerintem ez nem olyan rossz. Anna kb. fél 9-9 körül dundál el, és ha jó napunk van, fél 7-ig alszik. Ha rossz napunk van, 3-ig. Egyébként eddigi két gyerkõcömmel azt vettem észre, hogy ha egy baba jó alvó, akkor bármit csinálsz, nem zökkented ki. Annát kicsi kora óta hurcibáljuk mindenfelé, és soha nem borul fel a napja, ha álmos, bárhol elalszik. A tesóját viszont a mai napig bármilyen apróság kizökkenti.

Zsurló,
édes a kiscsaj, gyógyuljatok meg hamar!Kép

Gömb,
Neked is írtam, ezzel megdöntöttem eddigi éves smsrekordomatKép. Csak telcsizni már nem merek ilyen késõn.

pusz mindenkinek
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Huuu csajok, ezt nem hiszem el. Irtam egy nagyon hosszat, de elszallt Kép
Most lelepek,holnap megint probalkozom!

Norka es 18 hetes Jazmin
norkini
 
 


Ezt bezzeg elkuldi Kép

Szomorka Norka
norkini
 
 


Sziasztok!

Bilizesrol nincs tapasztalatom, Zsombi meg nem akar...Kép

Noeeemi, udv kozottunk! KépKép

Andy, naygon edik a kepek! Szerintem mi is ilyen felfujhato csonakot vettunk Zsombinak. Legalabbis a szinebol itelve valami ilyesmi a mienk is. Kép Az a vizben levos is a BAlcsin keszult?

Orsoly, gratu a forgashoz! Kép

Zsuzsi, ezek szerint visszamentel. Kar. Kép Pedig beszeltunk rola, hogy kene meg egy tali, hogy aki kimaradt, megse maradjon le rolad...Kép Ezek szerint megis lemaradtunk. Kép A talis kepeket nezegetem eppen, tok jok, de nem lehet feliratozni oket? Kép

Heni, naygon jo az a hinta! Nektek sajat kertetek van? Irigy-irigy. Kép

Zulu, digigep megerkezett mar? Igazad van, ha tudsz, tenyleg az optikai zoom-hoz ragaszkodj, az naggggyon jo! Nekunk a videokamerank ilyen nagyobb optikai zoom-os, imadom! Kép

MA jart nalunk egy baratunk huga, aki masfel eve vegzett gyogytornasz. Megnezte Zsombit es szerinte csak gyengebb Zsombi bal laba, es nem hypotomias (mindketto)! Ugy orultem neki! Azt meselte, hogy a korhazban, ahol dolgozik, nagyon sok botrany van emiatt, hogy a gyerekek az orvosok kezeben nem ugy viselkednek, ahogy otthon a szulovel, es a doki kimondja az "iteletet", amitol a szulo majd'elajul. Elmegy a gyogytornaszhoz, ahol kiderul, nincs is akkora gond! Szerinte nalunk is ilyesmi lehetett! Holnap reggel jon a Deveny Annas konduktor, kivancsi vagyok, O mit mond majd. HA O is hasonlo jokat, akkor megnyugszom es tornaztatjuk a gyerkocot es nem parazunk! KépKépKépKép

A mai nap rossz hire. Itt ulok most a lakasban kettesben a gyerkoccel es remeg kezem labam. Kép Ugyanis delben becsongettek hozzank, hogy mikor lattuk a szomszedunkat (idos oregasszony) utoljara. Mondtuk, hogy par napja. Erre par oraval kesobb kinezunk az ajton es eppen torik fel a rendorok a lakas ajtajat. (Ezen az emeleten csak ketto lakas van. A mienk es az ove.) Es arad a buz rendesen kifele....KépKépKép Akkor amr tudtuk....KépKép Elmenekultunk itthonrol, jo sokaig tavol voltunk, ugyhogy mire hazajottunk mar valoszinuleg elvittek. De olyan depi a hangulatom es valahogy olyan nyomaszto ez az egesz. KépKép A gyerkocot se tettem be a kisagyaba, tome egy meterre a kanapenkon durmol. Apa meg persze elment hapsinapot tartani. Kép
(Az meg az igazsaghoz tartozik, hogy a neni...hmmm...nem volt eppen a joindulat mintaszobra, allandoan fel akart jelenteni minket. MIndig talalt valamit. NA de akkor is borzaszto a dolog! KépKépKép )

Gombóc, a parazo
Gombóc
 


Sziasztok,

Most csak egy gyors bejelentkezés.
Zulu,
SMS-t megkaptam. Visszaírni már nem merek. Reggel rád csörgök.

gömb
gombolyu
 
 


...most jut eszembe: nem találok oda a Normafához. Kép Tájékozódási képességem nulla...

gömb
gombolyu
 
 


ZsuzsiKép
Üdv itt! Szerintem igenis jók a képek! Édesek a babák, de apósodat nem találtam egyiken sem.

Gombóc
Basszus! Én is rosszul lennék. Nagyon nehezen viselem a hasonló dolgokat! Nyugodj meg!

Noemi
Üdv itt!Kép

Bocs, hogy nem írok többet, de fáradt vagyok már!
jó éjt

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!

De jó ez a kis hûvösség!

A mi Indesit mosogatógépünk nem karcol! Éppen azt élvezem benne, hogy olyan szépek a poharak!

Julka még mindig 100X kakil nagyon hígat és zöldet. Az OK, h semmi baj, de a popsija kivan. Mert sokszor alvás közben is produkál. Reggel már bevetettem a bizmutos keveréket dokinéni tanácsára, de nem nagyon használ. Ez egy olyan lötyi, ami kicsit fog, és nem szívódik fel, tehát adható piciknek is.

MyssniaKép
Perverz játékot én sem találom. Sõt, a dobozában levõ Explore katalógusban sincs. Nem régi, sõt nagyon is új! Az Explore sorozatból való, 5443-as a kódszáma. Én itt vettem Gödöllõn a játékboltban. Biztos van olyan bolt Jb-ben is, ahol meghozzák neked, ha akarod.

ZsuzsiKép
Kép betegség. Én gargarizáltam óránként, az biztos nem árt, és már csak 1 kicsit fáj.

HeniKép
ÉdesekKép Dorina milyen profin hintázikKép és szép a kert isKép

ZsurlóKép
Kép betegség. Én sem tudom, hogy milyen gyakorisággal kell újrakezdeni az Urticat. Ha úgy érzem, hogy csökken a tejcsi, akkor elkezdem megint szedni. AndusKép Látom, bokája nincs, csak bokapereceKép

FranyóKép
Kösz a +++++++++++ energiát! Hatott, Zsuzsi (+Andris) ma megint szülinapon volt! Nem tudnál egy kis fogyasztó energiát is küldeni? Ma megint megkérdezték, hogy babát várok? Bezzeg, amikor tényleg vártam alig vették észre a kabát alatt! BRÜHÜHÜHÜ

OrsolyKép
Sajnálom, hogy nem tudtál a börzérõl, pedig még itt is reklámoztam! Itt a fõoldalon van egy olyan, hogy Bababörzék, eléggé az alján. Nem volt most túl népes, általában a Csigaházban van, a Zsófialigeti hév megállónál, most meg kirakták a Kórház mögé, egy általános iskola udvarára. Garázs? Nem is tudom. Kórháztól jösz Gödöllõ felé vagy 200-300 mt.
Nálunk sosem volt fejvédõ csak pont az ágy felsõ felén. Fix ilyen meggondolásból, hogy kilásson. Túlélték.Kép
Gratula a forgásértKép

GombócKép
Te szegényKép
Remélem, holnap a konduktor sem mond mást, mint az ismerõs!

NorkaKép
Nekem is volt már ilyenKép Azóta, ha hosszút írok (és mikor nem?Kép), lemásolom küldés elõtt.

Urszila
urszila
 
 


Sziasztok!

Na végre van új gépünk, Apa koncerten, Beki alszik, úgyhogy NETEZHETEK!!! Kép

Márti,
most olvastam a szüléssztorit, nagy gratula Vilkához!!! Nem semmi fájdalmakat bírhattál ki! Én megõrültem volna, ha megtagadják tõlem az EDA-t Kép. Szóval HÕS vagy! Kép

Ahogy átmentem a kismamikhoz, olvastam a tragédia hírét Szilviéknél Kép. Itt bõgök a monitor elõtt, nagyon elõttem van az egész, én is abban a kórházban, annál az orvosnál szültem, ugyanúgy fekete hajú kislányt... Elképzelhetetlen fájdalom lehet, remélem egy újabb baba enyhít majd rajta hamarosan. Kép

Maci2,
húúú, Te nagyon ügyi vagy, hogy ilyen fejvédõt tudsz varrni!! Irigy-irigy Kép.
Meggyespite guszta!
Roni óriási lett, mióta nem láttam!

A könnycsatorna átmosást én is minden módszerrel megpróbáltam elkerülni, de mindig visszaferõzõdött Beki szeme, hiába pucolgattam. Amióta átmosták, semmi gond vele, és tényleg csak a lefogás miatt sírt, mert amikor utána odaadták nekem, csak durcásan nézett Kép. És fél perc az egész.

Franyo,
még egy ilyen férjet!? Csak úgy elküld vásárolni? Nem adod kölcsön? Kép

Virág,
jajj, lábkisujjtörés Kép. Te szegény!

Látom egy talit informálatlanság miatt lekéstünk Kép. Na nem baj, majd legközelebb. Zsuzsi, majd esetleg legközelebb bemutatjuk egymásnak a jegyeseket Kép.

Sajnos csak a mai napot tudtam visszaolvasni, de haladgatok majd visszafele.

Pusz
Miszike+Beki
miszike
 
 


Sziasztok!

Maci 2, az a rééééétes.... hmmmmm

Gömb, naggggyon jó ötlet ez az Anyák napja dolog, mivel töltötted? Jó hogy a férjed belement.

Márti, a Brulamycin tényleg nagyon jó, nekünk bevált, de hogy kiválthatja-e a csatornaátmosást, azt nem tudom.
MIndjárt elolvasom a szüléstörténetedet. Kép

Franyó, szerintem ne aggódj, hogy nem tudsz a babád miatt nyáron eljutni a Fantomra, jegyek már úgy is csak az októberi elõadásokra kaphatók. (állítólag) De majd elmesélem, hogy milyen volt Kép

Az a jó a babanetben, hogy az ember nem csak a gyereknevelésrõl tud meg mindent, hanem pl a hitellehetõségekrõl, autófeltörésekrõl, fényképezõgépekrõl, lekvárfõzésrõl..... is KépKépKépKép ezért szeretlek én titeket olvasni Kép

Ma voltunk Auchanban gyerekkel. Dani végig aludta szerencsére az egészet, igaz elõtte a parkolóban még az autóban megszoptattam. Kép És vettem magamnak (ill. a férjem fizetett) tök jó pólókat olcsóért, meg melltartót, meg finom csokit...

Most After Eight-et eszegetek, már írtátok hogy attól büdös lesz a kaki (mármint a gyereké), majd holnap meglátjuk

megyek alukálni
jóccakát

Andi
psandi
 
 


MÉg annyit, hogy nagyon édes minden baba a képen!! KépKépKép

Gombóc, sajnálom a szomszédasszonyt, meg Titeket is KépKépKép

Andi
psandi
 
 


Sziasztok!

Bocsi, de elõször erre reagálok, mert megütötte a szemem, aztán majd visszaolvasokKép

kedves Renáta!

Természetesen tudom hogy 12 milkóból 3 szobás panelt lehet venni, sõt kissebb alkóparkit is, és hidd el nem vagyok kert másiás (persze jó lenneKép). Biztos nem olvastad pontosan amit írtam, de 3 szobás panelben lakunk, anyukámmal együtt, így egy ugyanilyen (akár jobb helyen) nem klenne sajna megoldás. 12 millió pedig csak úgy lenne ha eladnánk amiben most lakunk, mert a hitel 5 millió, 5 millióból pedig nem tudunk önálló lakást venni, nemhogy lakóparkban, de még romos bérházban sem nagyon.Kép Bocsi mindenki mástól a témáért, mégegyszer, nem a rendszert szídom, nem szokásom, csak megjegyzem hogy épp azolk esnek ki s rostán akiknek abszolút nincs kiinduló pont. Perzs enm panaszkodni akarok, a lánykám külön szobában horpaszt, mi békésen internetezünk, csak itt bezárul a kör, és hidd el utánajártunk.KépKépKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Orsoly!

Srác ügyes.Kép Egyébként ezen mi is gondolkodtunk, csak ez rövid távon nem megoldás, és ha ezt megjátszuk akkor esetleg késöbbi hitellehetõségtõl ütjük el magunkat. Bár ki tudja.Kép Mint már fentebb írtam kicsi de szép társasház nálunk nem megoldás, 4 fõ, 2 generáció= minimum 3 szoba, de jobb lenne 4.Kép Bár inkább Kép, végülis elférünk és mégse albérlet, nem is pnaszkodom tovább.Kép

Gombóc!KépKépKép Ez szörnyû. Kép Nálunk is idõs szomszéd néni van. Egy lodszáról nyílik 2 lakás, az övé és miénk.


manó
manó
 


Gombóc,
úristen, ez borzalmas lehetettKép.
De az szuper hír, hogy Zsombi lábával nincs gondKép! Azt egyébként már én is észrevettem, hogy a gyerkõcök másképp viselkednek a dokival. Végül is, a doki nem látja egész nap, csak egy pillanatnyi képet kap, és kicsi a valószínûsége, hogy a gyerkõc pont akkor fogja bemutatni a teljes repertoárjátKép. Szerintem is felelõtlenség egy negyedórás találkozás után olyan kijelentéseket tenni, ami megrémíti a szülõket. Saját kedvencem, mikor karácsony elõtt Annával kórházba kerültünk, sokáig tanakodtak a dokik, hazaengedjenek-e Szentestére. Végül hazaengedtek, de a köv. kérdéseket tette fel az ügyeletes: milyen messze lakunk? van autó? TUDUNK ÚJRAÉLESZTENI? Remekül telt a kari, mondanom se kell...Kép.
Digigéprõl még semmi hír. BrühühüKép
Holnap nagyon drukkolok, de szerintem nem lesz semmi komolyKépKépKép. Minitalihoz nincs kedvetek délelõtt? Vagy akkor megy a konduktor?

Norka,
ne légy szomorkaKépKépKép. Én is jártam már így sajnos, azóta mentek szorgalmasanKép.

Gömb,
oké, majd megbeszéljük. Könnyû odatalálni, Istenhegyi-Eötvös út- Normafa. Kinézel egy jóképû 21-es buszt, és követedKépKépKép.

Urszila,
szegény Julka, remélem elmúlik hamar ez a zöld kaki. A Hippnek van valami spéci hasfogója, amit csak receptre adnak, azt nem próbáltátok még? Sajnos nem tudom a nevét, csak azt, hogy valami répás cucc, de a dokitok biztos ismeri.

pusz, jóéjt
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Orsoly!

Srác ügyes.Kép Egyébként ezen mi is gondolkodtunk, csak ez rövid távon nem megoldás, és ha ezt megjátszuk akkor esetleg késöbbi hitellehetõségtõl ütjük el magunkat. Bár ki tudja.Kép Mint már fentebb írtam kicsi de szép társasház nálunk nem megoldás, 4 fõ, 2 generáció= minimum 3 szoba, de jobb lenne 4.Kép Bár inkább Kép, végülis elférünk és mégse albérlet, nem is pnaszkodom tovább.Kép

Gombóc!KépKépKép Ez szörnyû. Kép Nálunk is idõs szomszéd néni van. Egy lodszáról nyílik 2 lakás, az övé és miénk.


manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Rugós hinta: Tényleg 12 kg-ig használható!Kép Az ABC designe közel 12 ezer Fta Brendonba, de a bébikerben nem néztem.

Könnycsatorna: emmáét is átmosták 6 hets korá körül, semmit sem segített, azóta is könnyezik. Viszont nek nem gyulladt, csak simán könnyezik. Azóta várunk, de nem növi ki. Úgyhogy most nem is tudom hogy mit csináljak, vigyem e el újra.


manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Hopp, már holnap van.
Ma vagyok 25 éves Kép
megettem majdnem az egész doboz After 8-et, gyanítom roszul leszek Kép

most már tényleg megyek aludni

Andi
psandi
 
 


Andi,
Boldog szulinapot! Korodert irigy-irigy, en mindjart 29 leszek, vagyis belelepek a harmincadikba! Tortat kapunk?

Gomboc,
Szomszedneni Kép, Zsombilab Kép! Mikinek is felirtak a kartonajra , hogy mintha oldalra tartana a fejet, de en tudom, hogy nem is igaz, hanem mikor a doki nezte, Miki kitamasztotta a labat, es feljebbtolta magat, de a feje ott maradt!
Julius vegen megyunk haza, es augusztus vegeig azt hiszem otthon leszunk, tali kesik, nem mulik! Kép

Myssnia,
Nem gondolod, hogy majd aposomat reklamozom itt a neten?! Akik lattak tudjak miert (Leszter Kép )! Kuldjek kepet melben?! Kép

Zulu,
Anna alvokajaert irigykedem. En haromszor "valasztottam" bele, egyik sem tud csak ugy elszunyokalni. Epp szombaton kellett egy bulibol hazajonnunk, mert Miki allatias orditasba kezdett a faradtsagtol. Voros fejjel kiabalt, alig vett levegot, es csak neztek ram, miert nem veszem fel, vagy szoptatom, vagy valami. Az autoban meg egy fel orat belehuzott, aztan mikor hazaertunk leraktam a nagy agyra, hogy megszoptatom, erre ramvigyorog. Kajalt, es meg ebren tettem le. Kis sz§rjanko, biztos unta a bulit!

Miki abbahagyja a szopast, ha kohogni mereszelek. Mivel nagyon keveset eszik amugy is (egesz nap fejhetek), igyekszem magamba fojtani. Nagyon kaka az egesz, es ugy faj a tudom. Olyan nyugos tudok lenni, ha valami lever a labamrol. Es itt all egy egesz nap elottunk, hogy tuleljem.

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!

Csak ezt az oldalt szemezgettem, majd haladok visszafelé (mint a rákKép)

Babócák: mind szépKép
Rétes: az is szépKép a meggyest én is szeretemKép

Könnycsatorna: javulgat Zsombi szeme, de még nem tökéletes.

Apa: ez most nem jó téma, nagyon magam alatt vagyok Kép

Szombaton talán a mensim is megjött (eddig nem ilyen volt, talán az)Kép
Vettem pénteken két blúzt magamnak, szombaton pedig kaptam egy nadrágot és két ruhát, de valahogy nem tudok feldobódni Kép

Talán még jövök.
Toffifee + ébredõ Zsombi
toffifee
 
 


Sziasztok!

Andi!
Boldog szülinapot.

Képek nagyon jók.
Nemsokára jövünk hozzátok. Kép
Drukkoljatok, hogy vagy keddig megszüljünk, vagy csak vasárnap estétõl, mert a dokim szerdán elutazik külföldre és csak vasárnap este jön haza.

Magdi
39+1
gallainémagdi
 
 


Sziasztok!

Andi! Boldog szülinapot! KépKépKép Zsuzsihoz hasonlóan irígykedem... Kép

Zsuzsi! Csakhogy én rád is irígykedem... Kép KépKépKép

Miszike! De jó, hogy jó a gépetek! :9

Most pedig Vilka hív, és igaza van, hiszen már vagy egy órája Kép nem evett! KépKépKép (Leszter, szerintem Petra lassan sovánka lesz Vilka mellett Kép)

Márti+Vilka
márti
 
 


Noémi!

Nálunk cak 9 óra felé van alvás, így kb 1/2 8-ig alszik. Szertartás csak annyi hogy át a saját szobájába és már csak az éjjeli fény ég, akkor megetetetm, utána be az ágyba, tea és ott hagyom. van hogy sír egy kicsit, van hogy elalszika teán. És most már nappal is ugyanez van, kivéve hogy nappal nem etetetm elõtte, nincs sötét, csak ha látom hogy álmos akkor be az ágyba, tea, aztán ott hagyom. nappal jobbans zokott tiltakozni, de aztán elalszik.

Máshol alvás: Az én lányom pici kora óta többször aludt ,áshol, mrt a nagymamai vidéki. Hát kissebb korában lkevésbé zavarta meg, most már kicsit jobban. Pl most hétvégén is kb 11-reggel 7-ig aludt csak, aztán meg egész nap fáradt volt és napközben aludt vagy 3x 2-2,5 órát. Itthon nappal csak 1 órát alszik egyszerre kb.
Most hazajöttünk, nem gyõzi kipihenni magát, pl még most is durmol, pedig este 1/2 10-kor már aludt, aztán 7-kor ivott gy üveg taát és azóta se kel fel.

manó 2!

pedig mostanában nem is találkoztunk, hogy eltanulja Dorka a hisztit Emmától.Kép nagyon ismerõs ez a hátrafelé dobálja magát, Emma is ezt csinálja ha nem tetszik valami, így pottyant el a francia ágyról már nagyobb korában.
Akkor valamelyik nap átmennénk, majd írok SMS-t.

manó
manó
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?