Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Fix.b. Bence nagyon kis édi! Gondolom már alig várod, hogy a kezedben tarthasd!
Csucsu: gyógyuljál meg mielőbb, remélem a kislányod jobban van már!
Puszi

Kép
németh

ERA: Az jó hír, hogy még piri sehol, az viszont nem, hogy beteg vagy. Jobbulást!
KINGA: Köszi. Igen, már nagyon várom, hogy megszülessen a 2.kisfiunk. Nektek mindent bele ebben a hónapban! ;)
Vendég

Sziasztok!

Betsy
Bence nagyon édes, olyan helyesek a kis kezei, talpai. :lol: Orulok, hogy minden rendben. Olyan hamar itt lesz a december. Már én is alig várom, hogy február legyen. :wink:

Era
Remélem, már jól vagy. Pihenj sokat, ha az esik jól.

Mi Ádámmal holnap ismét kezdjuk az ovit.
Vendég

SZILVI: Köszi. Tényleg elég nagy a kis keze Bencének, és "apró" talpú :) A talpát is lemérték, több, mint 6cm :roll: Remélem, Ádámnak nem lesz rossz az oviban, és ez a kis kiesés nem fogja megnehezíteni az újra járást.
Vendég

Kép Kép
Vendég

Sziasztok. Hát még vagyogatok kicsit most ülök mert feküdni sem esik jól. Lázas is vagyok igaz nem magas 38 de nem merek bevenni gyógyszert mert mi van ha mégis baba van. Holnapig már csak kibirom.
Lánykám is beteg de ő már sokkal jobban van én vagyok ilyen gyenge.
Viszont ha babó van akkor neki sem túl jó ez a nátha. reméljük minden rendben lesz.

Jó hétvégét a maradék időben:

Puszi: Era

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Csucsu: elmész ma a dokihoz?
Kinga

Kép
németh

Németh: Hát elkéne de előtte felhivom telcsin őt mit ajánl.

Kép
csucsu05

Csucsu
doki előtt nem csinálsz még egy tesztet?! (most már biztosan rendesen mutatná) igaz, ha csinál uh-t a doki, az a biztos. Nagyon-nagyon drukkolok neked. :lol: :lol: :lol:

Csucsu,Németh
olvastam másik topikban, hogy nektek elsőre összejött az első babátok. :D nálunk nem így történt 3/4 évet vártunk Mátéra. fél év próbálkozás után elmentem nődokihoz, ő uh-val megvizsgált, azt mondta várjunk még és legyünk türelmesek és újabb fél év múlva menjünk vissza hozzá. De szerencsére erre nem került sor, mert végül magától "befészkelte" magát Máté. Úgyhogy türelem!!! Bár tudom, könnyű ezt mondani. 8) Olvastam valahol, hogy minél idősebb az ember lánya, annál tovább tart a teherbeesés. Míg egy 20-25 éves nő átlag 3-4 hónap alatt esik teherbe, 30 fölött már 6 hónapnál több idő is eltelhet a sikeres hónapig.

Fix.b
küldtem a képet. 4D-s képek Bencéről szuperek. :lol: Főleg ahogy a lábát-kezét "mutogatja" nekünk.

Kriszti
köszi a fogadtatást. vonalzót akkor teszek ha tényleg belevágunk a tesóprojektbe.

Kép

Kép
syrynx

Syrynx: Ez igaz, hogy türelem. Én is mindig azt mondom türelem babát terem :) Csak olyan nehéz a várakozás ilyenkor. De egyben van benne valami jó is.

Kép
csucsu05

SYRY: Megkaptam a képet, nagyon édi Máté. Már be is raktam a tábliba.. :)
Vendég

Itt vagyok voltam dokinál. Na szóval se jó hír se rossz hír nincs. Látott valami pontot de az UH-al azt nem tudta még megállapitani micsoda. Tapintással nem érezte a doki a babót. Az ultrahanggal meg csak egy pontot látott. Rákérdeztem ciszta nem lehet e de rögtön mondta ez nem az. Az hogy késik az jó jel de akkor legyek nyugodt ha 10-12napot már késik. Az a biztosabb. Ma vagyok a 35napon. Szóval várjunk.
Na meg azt is mondta lehet baba de lehet vissza szivódik. Na meg most, hogy náthás vagyok ez sem túl jó de bizzakodjunk.
Szóval most várunk.

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Csucsu: nagyon sokat gondolok rád! :oops: Remélem rendben lesz minden! Hogy bírod ezt a várakozást? Hát ez őrjítő. De bízom benne, hogy aztán annál nagyobb lesz az öröm!
Syrynx: köszi a biztatást, várok-várok, csak az a baj, hogy nem a türelmemről vagyok híres :D De ebben az esetben nem tudok mit csinálni.
Puszi
Kinga

Kép
németh

Syrynx: Köszönöm a szurkolást olvastam a másik topicban. Csak ott elfelejtettem irni neked . :)

Kép
csucsu05

ERA: Tesztelni nem akarsz azért még valamikor? Mondjuk az első teszt után 1 héttel? Az mikor lenne kb? Drukkolok, szerintem nagyon esélyes a dolog..
Vendég

sziasztok
csucsu nagyon szorítok
én most 2 étre elbúcsúzom hazautazunk anyukámhoz lés reméllem mire jövök csak a zebrácskákat és a növekedő pocakokat nézegethetem

én azt hiszem nem sikerült ez a hónap :cry:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Betti! Amíg nem jön meg ne add fel!!

Csucsu! A kolléganőm most lett kismami, vagyis 9 hetes és képzeld csak a 7. héten mutatta ki neki a teszt előtte full negatívakat tesztel! Szóval nem feladni!!!!

Kinga! Türelem babát terem! Hidd el már én is kezdek kifogyni a türelemből 13 hónap reménykedés után! DE nem tudok mást csak kivárni a januárt és ha addig semmi, akkor kivizsgálás jön nálam!

Én itt tartok:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Rakok fel egy friss táblát. Akik nagyon régen nem írtak, azokat elrejtettem (nem vettem ki a táblából!), így ők nem láthatóak, ha újra írnak, ismét felfedem őket. Remélem, senki nem haragszik meg érte. Ha valaki esetleg nem látszik, de szokott írni, légyszi az szóljon.

Kép Kép
Vendég

Bettsy! Ez jó ötlet volt, már akartam javasolni! Remélem senki nem haragszik meg érte!

Nagyon szép a tábla. Remélem hamarosan mindenki a kismamisban lesz!

Nagyon kíváncsi vagyok mikor születik meg a kisfiad! Tudod az én Gergőm dec.1-én született!
Vendég

KRISZTINKA: December 1-ét én is kinéztem már magamnak. :wink: Majd megbeszélem Bencével, hogy akkor akarjon kibújni. Minden szempontból jó lenne, mert pl. télapóra mindenképp otthon szeretnék lenni, hogy Petinek olyan lehessen a mikulás, mint eddig minden évben..
Vendég

Krisztinka: Az én barátnőm is a 7hét után tudott pozitiv tesztet produkálni. Amit azért nem értek mert a beágyazódás után a szervezet elkezdi termelni a HCG-t. Én már semmit sem értek. Amúgy pont ezért nem merek tesztelni mi van ha megint negatiív. Várok szombatig.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Betsy
Jó otlet volt a táblit így megcsinálni. Látom, új képett tettél fel rá Ádámról. Koszi.

Csucsu
Mi újság? Nagyon szorítok! :wink:

Krisztinka
Ne tessék most elveszteni a turelmet! Kitartás meghozza a gyumolcsét!

Mi jól vagyunk. Bálint olyan nagyokat tud rúgni, úgy élvezem, szinte mozog az egész hasam :D Már várom a hétfot, hogy újból láthassam ot.
Ádám reggelente nagyon nem akar oviba menni. Nem tett jót neki ez a kis kiesés. De aztán nincs vele probléma. Csak olyan rossz látni ot, ahogy minden reggel putyorog, és kér, hogy ne vigyem el :cry:
Vendég

SZILVI: Örülök, ha tetszik. Őszi szünet nem lesz az oviban?
ERA: Helyzet változatlan? ;)
JUCA: Remélem, szombatig Nálad sem változik semmi..
MÁRTI: Mi volt ma az UH-n?
HÉDI:
Boldog névnapot! AFP eredményed meg van már? Mennyi lett? Dokihoz mikor menned legközelebb?

Friss tábla! Ha esetleg valakinek nem jó dátumot írtam a gyerkőc születésnapjához, az légyszi szóljon!

Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Na az uh- n minden rendben tarkóredő vastagság2,5 norm. most az uh szerint 14 hetes és 1 napos vagyok amúgy 13 hetes és 5 napos a vérzés kimaradás szerint ctrl: 83 mm minden rendeben a babával és közölte a doki hogy nem meri rá tenni az életét de lehet hogy fiú még nem igazán tudta megnézni .

N a majd holnap többet mert hisztisek a fiúk!!!!

Kép
Kép
Kép
márti80

Fix.b: Igen a helyzet változatlan. A 38napon vagyok mensi sehol. Kéne tesztet csinálni de kicsit parázok. Délután ha hazajön a párom akkor közösen szerintem megcsináljuk. Remélem a kis pöty fejlődött.

Kép
csucsu05

ERA: Boldog szülinapot!!!!
MÁRTI: Még nem biztos, hogy kisfiú, ne izgulj! Bár a dokit sem értem, ha nem biztos benne, minek mondja..Legközelebb mikor kell menned? 4D-re nem mentek?

Kép Kép
Vendég

Fix. b: Köszönöm :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Csucsu
Szerintem nagyon reményteljes a helyzet. Megy a drukk: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betsy
Jó lett az új tábli. De nekem megváltoztatnád az Ádi szulinapját. Csak egy napot tévedtél. Szóval: 2004. március 31 KOszi.
Oszi szunet csak mindenszentekkor lesz. :cry: Hétvégével egyutt 4 nap.
Vendég

hahó, babavárók,

én is ezt tapasztaltam a terhestesztekkel - 4-et sikerült elhasználnom, mert igen halovány csík volt rajta. Az anyukám (orvos) szerint kispórolják belőle a hormont. Úgyhogy ha alig látható, akkor is lehetsz terhes!!! Mint ahogy szerintem én is az vagyok. Szerintem 5-6 hetes. Sajnos brutális influenza-köhögés alatt görnyedek, na meg a kislányomat emelgetem (a kis 12 kilóst), úgyhogy lehet, hogy mire eljutok a dokimhoz, már nem is lesz aktuális a vizsgálat... :cry:
Tényleg: tudtok valami szedhető szert a köhögésre? Köptetőt pl?
szkagi

Betti!

Hú Te aztán nagyon képben vagy. :wink: Szánom bánom, hogy nm jövök, időm kevés. Igen ma van a 32. napom tegnap nem jött pri. Szombaton tesztelek.

Puszi Mindenkinek!

tjuca

Sziasztok!

Betty!

4 d-re nem hinném hoigy elmegyek mert a Gergőnél voltam és nem voltam vele megelégedve és csak kb. 20 percig tartott .
Hát úgylátszik nálam az inga bn em azt jelzi amit kell pedig ha a hasam fölé teszem az ingát ott is lányt kjelez na de mindedj a lényeg az egészség és így legalább nem kell teljesen új ruhatárat vásárolnom mert minden meg van.

Kismamik!!
Ti próbáltátok a hasatokon az ongáz kismamik légíyszi próbáéljátok meg ha még nem tettétek mert kiváncsi vagyok nálatok az eredményre. !!! köszi

Tövbbiek merre vagytok Jimm, krisztinka, és a többi kismami és leendő kismami ????

Csucsu!
Mi a helyzet mikor tesztelsz????

Kép
Kép
Kép
márti80

Márti: Ma már tesztelek.

Szkagi: Egy cipőben járunk. Én a 39napon vagyok. A 28napon teszteltem egy nagyon halovány csík volt. Utána rá két napra semmi és arra rá 1napra sehol semmi. De voltam hétfőn dokinál aki látott egy kis pötyöt. Ma veszek tesztet hátha kimutatja már. ÉS én is 1hete megvagyok fázva és köhögök de nagyon. Vettem homeós köhögésszirupot a neve: STODAL . Azt kismamik is szedhetik.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Bocsánat a betolakodásért, egy jótékonysági felhívást szeretnék közölni Veletek!

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005
kkriszi

Itt vagyok.Illetve vagyunk :) Ma este 8kor a tesztem zebrás lett. Végre kimutatta :)

Kép
csucsu05

ERA: Nagy nagy gratula! Nem mutatod meg a teszted? Dokihoz mikor is kell menned? Egy zebrát majd behetek melléd a tábliba? A kismamikhoz majd csak akkor raklak át, ha engedélyt adsz rá :)
JUCA: Neked mennek továbbra is a drukkok +++++++++ Holnap reggel várom a Te teszted is ;)
Vendég

Jaj Csucsu, örülök, végre!!! gratula!

Kép
németh

JUCA: Teszteltél? Eredmény???????
Vendég

Fixb: zebra mehet. A kismamikhoz majd a jövő héten tegyünk be mikor a doki megmondja mit lát. Kabalából ok? Sok puszi:

ERa-Csucsu

Kép
csucsu05

Kép Kép
Vendég

JUCA: GRATULA!!! :lol: :lol: :lol:

Bocsi :oops: a kismamiknál +1 nap..

Kép
Vendég

JUCA: HATALMAS GRATULA :)

De jó :)

Kép
csucsu05

Csucsu! Juca! Hatalmas gratula!

Nekem ma reggel végre megjött! Most nagyon vártam!!!
Remélem végre sikeres hónap elé nézünk!

Nagyon szép hétvégét Mindenkinek!
Vendég

csucsu, köszi a tippet - sajnos már nem aktuális. Valószínűleg ez a vírus teljesen szétzilált, és két napja elkezdtem vérezni, úgyhogy júniusban már nem fogok szülni :(
persze lehet, hogy nem lett volna egészséges (ezzel vigasztalom magam). Mindegy, tovább próbálkozunk! Nem tudjátok, kell-e kihagyni valamennyit? vagy ne parázzak ezen? Eddig nem voltam aggódós kismama, de most... (most, hogy nem is vagyok kismama sem, most legalább aggódom)

Ági
szkagi

Szkagi:Sajnálom. De nem feladni. Majd akkor júliusi igazi nyári babád lesz. Szerintem a természet megoldja nem kell kihagyni. A szervezet csodákra képes.

Én egy kicsit barnázok , holnap reggel megyünk be a kórházba mert a doki akkor lesz ügyeletes. Tesóm intézet dokit mert mert akihez én jártam az magánkórházba ment dolgozni. Igy a tesóm gyerekkori barátja kórházban dolgozik és reggel beszél a dokival mikor mehetek be. Szóval izgulok mi lesz. Remélem szimpi doki lesz és jót fog mondani.

Kép
csucsu05

Era
Gratulálok! Ne aggódj a barnázás miatt, nekem is volt. A doki biztos mindent rendben talál.

Juca
Nem látom itt a hsz-det, de ha mindenki gratulál, akkor én is. És nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen. :wink:

Szkagi
Sajnálom, de majd jovo honapban biztosan sikerul. Egyébként én is a Stodal sirupot ajánlottam volna. Jobbulást!

Én holnap délre megyek dokihoz. Már nagyon várom. Majd írok.
De jó nektek, nálatok most hosszú hétvége van. Mi holnap ismét megkezdjuk a hetet. Remélem, már nem lesz annyi sírás ovi elott.
Kellemes pihenést!

Szilvi
Vendég

Juca: Mi van veled?

Kép
csucsu05

Csucsu
gondolok rád/rátok holnap délelőtt. bizti nem lesz semmi gond. (lehet kapsz gyógyszert a barnázásra, ha nem múlik.)
Juca a vetélős topikba szokott írni és ott azt írta utóljára, hogy majd szerdán jön legközelebb.

Carpediem
holnap uh is lesz, vagy csak vizsgálat, terhesgondozás?

Kép

Kép
syrynx

ERA: Mi volt dokinál? Barnázásra írt fel utrot?
SZILVI: UH is volt ma? Mekkora Bálint?
SYRY: Nálatok mikor indul a babaprojekt?

Többiek merre vagytok??????

Ilyen most a pocakom +8kg-nál..

Kép
Vendég

Friss tábla:

Kép Kép
Vendég

Na voltam a dokinál. Nem írt fel semmi gyógyszert mert ép ott nem barnáztam és ma nem is volt barnázás hál istennek. Azt mondta kicsi barnázás belefér. De ultrahang nem volt mert az 1emelettel lejebb van. Mindegy kézzel vizsgált meg. Most szerdán elmegyek ultrahangra ha másnem még most csak az SZTK-ba. Mert jó lenne tudni, hogy a pötty nagyobb lett e? Igaz hétfőn látott a doki egy kis pötyöt és pénteken a teszt már két csikos volt. Csak nem téved a pozitiv teszt. Nem?

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?