Új privát üzeneted érkezett!

Gabella,
ezt most láttam a booklineon:

http://www.bookline.hu/control/producth ... 86&type=22

meteor
 
 


Rita! Köszönöm! Ismerem a könyvet, régebben volt is nálam kölcsönben. Majd kiveszem a könyvtárból, köszi, hogy eszembe juttattad! :wink:

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gabi!

Én pedig most rendeltem Dr. Lenkeitől (többek között vitaminokat) egy könyvet: a gyermekek boldogságáról.
Címe: Gyerekek
A Szcientológia kézikönyvéről.

Lehet, hogy érdemes lenne megrendelni, nem egy nagy összeg. Jónak néz ki. Majd este leírom benne a fő témákat.

www.drlenkei.hu.
asszem ez a weboldal címe. Nézd már meg.

Erika

Kép
viera
 
 

 
 

Hát engem tuti elriasztana a címében található szcientológia szó!

Azért az vicces, hogy valaki arról ír a honlapján, hogy ő szembeszáll a gyógyszeriparral, de közben a saját vitaminjait adja el....

meteor
 
 


Rita!

Én nem vagyok az a vitatkozós típus, csak Gabinak leírtam, hogy mit rendeltem. A könyv pedig jó! Igazából nem is könyv, csak egy 35-40 oldalas íromány és nyilván én is azért vettem meg, hogy minél többet tudjak segíteni a fiamnak (elsősorban Neki).

Nem titok, én is már sokszor lapoztam fel könyveket amiatt, hogy hogyan tovább a nevelésben. Mindig akad valami kis akadály, probléma, amit meg kell oldanunk.

Mi már rendeltünk Lenkei féle vitamint és eddig bevált.

Egyébként a könyv végén ez áll:
"A gyerek számára a legjobb terápia valószínűleg egy jóérz6ésű, stabil felnőtt, akinek a szívében szeretet és türelem lakozik."


Nem vitába szálltam ezzel, csak leírtam az én álláspontomat.

Erika

Kép
viera
 
 


Igazából én tudom, hogy hogy kéne, meg azt is, hogy NEKEM kéne változnom, hogy a gyerekem normálisan fejlődjön, ezen viszont semmilyen könyv nem segít. Viszont a játékos tanuláshoz való ötleteket szívesen fogadom, ugyanis az idegesség meg a fásultság nem éppen egy jó tanácsadó, a kreativitást is keményen leamortizálja. Szerencsére a megnyugtató szavakon túl pedagógus ismerőseimtől sok használható tanácsot is kaptam, úgyhogy most majd próbálom alkalmazni őket, az eredményről meg a fogadtatásról pedig úgyis beszámolok.

Fürdésen túl vagyunk vagyis a gyerekek, én még nem. De most nekiindulok.

Pusz mindenkinek, holnap valószínű, hogy nem jövök, mert szeretnék sokáig aludni, aztán elmegyünk a doktornénihez utiköltségpapírért, játszóterezünk, elmegyünk anyuhoz, megebédeltet minket, majd hazajövünk valamikor 4-5 óra körül. Remélem, kicsit kipihenem így magam. Pénteken meg megyünk Gyulára, akkor azért nem biztos, hogy lesz időm, de ismertek, úgyis szakítok egy pár percet a netezésre! Szóval Gyuláról hazaérünk, majd jövök, és mesélek, amíg nem megyünk Lackóért az oviba.

Most viszont jó éjt mindenkinek! Pusszantás!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Tali hely ötlet:

[url=http://www.babamamatudakozo.hu/gyerekprogramok/bergengocia/url]

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 



Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Bocsi, ez lehet, hogy mégsem olyan hely...

Megyek inkább fürdeni. Pusszantás!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Rita!

Ja, azt még elfelejtettem leírni, hogy én pl. a Zorán miatt már elég sok könyvet elolvastam (pl. indigógyerekek, hiszti, stb.) és volt amelyik segített is. Tehát ha elolvasom azzal nem veszítek. A pici gyerekeinkkel még nincsenek ilyen gondok, de ha már 4-6 évesek lesznek bizony felmerülnek olyan dolgok, hogy majd csak ámulunk-bámulunk, hogy most mit csináljunk. Tudod, kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond.

Erika

Kép
viera
 
 


Hali!
Era!

Nem jártál az iwiw-en???
Nem jelöltél vissza!!

Benianyu!
Te sem!!!

Kép
oriandy
 
 


Ja és jut eszembe: SZERINTEM EZ A BABAPIHENŐ NAGYON SZUPI HELY!!!!!!!
Én erre szavazok talihelynek!!

Kép
oriandy
 
 


Szia Andy!

Már visszajelöltelek és Benianyut is! (asszem, Neki nem tudom a teljes nevét, csak az Andit :oops: )

Posta, papírbolt, minden megvolt? Megjártátok? A végére egész jó idő lett. De én egész nap mégis úgy fáztam.

Erika

Kép
viera
 
 


Gabi!

Privit írtam Neked!!

Erika

Kép
viera
 
 


Egy isemrősöm kérte tegyem közzé:

Kép

Kép
oriandy
 
 


Era!
Ok! Most már látom, hogy visszaigazoltál!
Megvolt minden! Szupi idő lett. 1/4 4-kor indultunk el itthonról, elintéztem mindent, aztán 1 óra múlva már a játszótéren voltunk és valamikor 6 óra felé indultunk haza. Dani nagyon élvezte, mergtanult felmászni a létrán is a csúszdához, nemcsak a lépcsőn megy már. Persze ott voltam végig mögötte, de tök egyedül mászott fel.

Andy

Kép
oriandy
 
 


Kép Megnéztük a kacsákat is.....

Kép Aztán este még egy kicsit legóztunk anyával.....

Kép
oriandy
 
 


Már ilyen pici legókkal is tud legózni? A Playmobil-t nem szeretitek?
Mi nem annyira, mert nem tapadnak össze, csúszkálnak egymáson.

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok,

Ákosbenianya: A krémlevesnek nincs extra, tök egyszerű. Sajnos pontos recept nincsen, nem szoktam méregetni.
1,hagyma+bacon-> olajjal pirítok
2,lisztet bedobok
3,vizet öntök+ picit sózok
4,teszek zöldségeket, amit itthon van ( kínai kel, spenót, mangold, kukorica, brokkoli, répa stb)
5,végen csomó tejet + petrezselyemét teszek
Kevin inni nem iszik tejet, ezért sűrűn van asztalon ilyen tejes kaja. Ja, virágos répát csak karikázok és vékonyra vágom, utána linzer formában nyomkodok, ennyi! Csak fél perccel több a munka.
Rizsért nálunk a rizsfőző dolgozik, este ásztatom, reggelre már kész van. A rizsen igen alga van.
Mostanában nem nagyon főzök mikróban, ugye már nem kell külön főzni. Sőt Kevinnek most alakult, hogy ebéd előtt jót alszik. Így könnyebb lett a helyzetem, nyugodtan tudok főzni.
A tojás főzésért sajnálom. Nem tudom írtam-e, hogy ha bele teszünk egy pici kanalnyi burgonyalisztes vizet, akkor nem szétszakad általában.

Viera: Ha lenne szponzor, örömmel nyitnám egy igazi családias éttermet. :P

Wawel: Sok erőt Neked!

Meteor: Orrfújásnak nincs különös technika, zsebkendővel nyomkodunk orrt és ami jön azt törölünk. De ha muszáj fújni, akkor kimegyünk valahová( mondjuk WC-re) és jó hangosan de titkosan fújunk. Osztályteremben is gyerekek szóltak, „kimehetek orrt fújni?”

Indult a bölcsi projectunk. Tegnap néztünk egy családi napközit. Nekünk jó helyen van, nagyon csendes kertes részen. Ott bölcsis gyerek 6 van csak. Nyáron egy hetet zárnak, nekünk ez fontos, mért a nagymamája csak Japánban van, hiába tanár vagyok, de sajnos nálunk max.3 hét lehet a nyári szünet. Én nem értem itt miért tartanak állami bölcsődén nyári szünetet és még azt sem értem, hogy hétvégen sem nyitva tartanak. Na, inkább becsukom a szájamat, csak panasz folyik.

Sok a kinőtt holmi, már nem tudunk hová rakni. Döntöttünk eladunk. Előre bocsánat, tudom nektek nem fontos, csak hátha valakinek, ismerőstöknek, barátaitoknak érdekli, itt nézhetnek. Folyamatosan fog bővülni.
Kismama ruha: http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=241406
Gyermekruha: http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=241417
Előre is köszönöm!

Szép estét Mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok.

Peti már alukál...a szokásoshoz képest egy órával korábban aludt el: beteg. Voltam vele az orvosnál, be vannak gyulladva a nyirkocsomói többek között. Lázas is, így holnap délelőtt elmegyünk a gyógyszertárba, Supraxot írt fel a dokinéni. Meg kálcium, lázcsillapító, stb. Ajánlotta még a Tantum Verdét, de most arra nem futja. :( Mondjuk szerintem a torka nem fáj, szépen eszik.

Most épp várom, hogy befejezze masa a mosást...délelőtt egy színes adagot mostam, most meg fehéreket, hogy el tudjam Petinek tenni a body-adagját a hét végére. :) Na teregetés is megvolt...

Ma voltunk anyukámmal a Corában, vettünk Petinek két fürdőjátékot és egy keljfeljancsit. Mondjuk utóbbit nem egészen a rendeltetésszerű használata alapján élvezi...a fejét el lehet rejteni és egy gombot kell megnyomni, hogy előjöjjön, na ez a legérdekesebb benne Peti számára. :o

Gabella, a délelőtti hsz-ből kimaradt, hogy sajnálom, hogy nem jött össze a buli!
Elolvastam a blogot. Nekem valahogy az rémlik, hogy aki felmérte, az mást mondott...vagy csak "ápol és eltakar" módszerrel adta elő?
Nekem ebben a fecniben kapásból szemet szúrt, hogy az ÁLTALÁNOS tájékozottsága fejlesztésre szorul. Könyörgöm, azért nincs két egyforma gyerek, mert nincs és kész. Mondjuk lövésem sincs, hogy ezt konkrétan mire alapozzák, de látom, Bénianyu is ezen akadt le.
Én is megcsináltam, 63 pontom lett, gondolom, ez azt jelenti, hogy lett 37 hibám. :o
Hm, én tegnap is csak valamikor 11 után fürödtem, most mehetnék hamarabb, de itt teszem a fenekem a gép előtt.

Meteor, nem akarlak elkeseríteni, de ebben a francos enyhe időben a vírusok és bacik nagyon szeretnek éldegélni, így semmit sem tudsz tenni. Peti is kap C-vitamint, Béres cseppet, és mégis beteg lett. De most legalább kiváltom neki a gyógyszerét, mert 100%-ig biztos vagyok benne, hogy igazából a múltkori köhögős-orrfolyós izéből sem gyógyult ki teljesen.
Alvást ld. lentebb, mi úgy megyünk, hogy Peti reggelizik, és utána indulunk, ha minden összejön. De az, hogy mikor reggelizik, csak rajta áll, hát kb. fél nyolc táján szokott...de a tízes kezdet nekünk is OK lenne, más nem késünk egy fél órát. Na puff.

Bénianyu, itt szinte mindenkinek van iwiwje. :) Milyen bababónuszos levelet kaptál már megint te nő? Nekem semmi sem jött...ÁÁÁÁÁÁÁ. Pedig nem a világ végén vagyunk. Sebaj, ha többen írják, hogy kaptak, megint reklamálok! Meg majd Gabi is. :?
Hallod, nekem jó a freemail-es ládám, csak lassú. De behozza a leveleket, tudok írni, szóval működik!
Nem értem, hogy miért van minden doki odáig a Siesta cipőkért...na ezt egyszer már kiveséztem, így nem puffogok.

Andy, Peti is ebéd után alszik, de nálunk ebéd úgy fél kettő táján van. Mondjuk, mikor Pil. szervezett talit, akkor volt külön hely, ahol a babók aludtak, de Peti azt hiszem nem is tentizett, a nagy gyerekzsivajban nem volt kedve. :) És nem is tűnt fáradtnak...szerintem megoldjuk valahogy. Mi mondjuk viszünk gyerekjárgányt, ha más nincs, Peti abban is jót tud tentikézni.

Colett, akkor Máté ovija üti a Péteri óvi szintjét (nem tudom, láttad-e a Híradóban, ott meg fűtés nincs, folyamatosan hideg van a szülők állítása szerint).

Viera, Petinek csak akkor piros a szeme alatt, ha az karikás is. Ilyen leginkább akkor van, ha beteg, most is inkább a kicsi szemein látszódik, hogy nincs minden rendben.

Kmammy, hát ha egyszer megvalósul az éttermes ötlet, én megyek vendégnek. :)
Azért nem teljesen igaz, amit írsz, tény, hogy minden óviban és bölcsiben van nyári szünet, de mindig van összevont "napközi", hiszen nem minden gyerek szülője tud egész nyáron otthon lenni a csemetéjével, sajnos.
A hétvégék meg szerintem azért vannak így, mert ilyen a magyar mentalitás. A hétvége a családé! Elvileg, mert ugye a dolgozók nagy része manapság már olyan helyen végzi a munkáját, ahol hétvégén is helyt kell állni.

Na mára ennyi voltam.
Jó éjt.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Ex!

Mifélét töltögettek ki, amin nem tudom hány pontot értek el? Én is szeretném tesztelni magam. Hol található ez?

Szia, jó éjt!

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!
Vagyok, olvasgatok, de sajnos nem tudok minden nap jönni, pedig nagyon szeretnék, mert igazán aranyosan fogadtatok.
Szerencsére nincs semmi bajunk, gyorsan lekopogtam, csak egyszerűen, úgy alakul, hogy este 10 után kerülök gép közelbe. Ma nem éreztm olyan fáradtnak magam, így gyorsan benéztem hozzátok.
Anita! Szerintem mi még nem írtunk egymásnak, de nagyon- nagyon sajnálom a dolgot. :cry:
kmammy! Igazán gusztán tálalsz, nem csodálom, hogy Kevin megeszi. Be lehet iratkoni hozzád ebédre???? :D
ex! Nem tudom kérdeztem-e, hol veszed a diszkont pelusokat, ha igen elfelejtettem, ha nem akkor most megkérdezem. Jól olvastam Libero-t is lehet kapni??? Én most eljutottem egy Rossmann-ig, inkább DM-be vásárolok és vettem egy saját márkás pelenkát. Kíváncsi vagyok milyen lesz.
Lányok! olyan aranyosak a gyerekek, mindenkié. Most már én is teszek fel képet, remélem holnap több időm lesz.
viera!olvastam, hogy nem vált gbe a Tesco-s pelus, hát nekem sem.
andy! Dani nagyon okos, ügyes legényke. Az én drágám még nem igazán beszél, legalábbis én nem értem amit mond. Egyébként minden okés Danival????
Na jó most megyek aludni, tv-ban semmi nézhető, ha olvasni kezdek a első oldalon elalszom.
száva26
 
 


Viera, azt töltöttem ki, amit feltett Gabella...az előző oldalon van valahol a linkje...

Száva, ha a DM-es Babylove-os pelust vetted, az állítólag jó. Én ahol vettem a legutóbb diszkontpelenkát, ott volt Libero, rendes csomagolású is, de annak nem tudom az árát. Amiről írtam, az is Liberonak volt kiírva, de csak simán volt bezacsizva.
Én most épp olyat vettem, ami külsőre teljesen olyan, mint a Tescos, mi szeretjük.

Na két kép.

Mosoly a dédimamának
Kép

Peti a kanálisban :)
Kép

És megint elmúlt fél tizenegy, mire eljutok a fürdőbe.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok,

szebb estét mindenkinek, mint amilyen nekem van :( .

Papám kb. 2 hete jött ki a kórházból - tüdőgyulladása volt - most pedig combnyaktörést szenvedett. Elesett a konyhában...
Holnap döntik el a dokik, hogy műtik-e.
A mamámnak totál rossz a vérképe :( .
Nekem még él mind a 4 nagyszülőm :) , de egyre betegesebbek.

------------

Kozmetika kipipálva, nagyon jó volt, de most még ennek sem tudok örülni.

Era: képzeld, kb. fél órája sikerült regisztrálnom az nlc-n. Most minden simán ment :roll: . Nem tudom mi lehetett a probléma korábban...
Feltöltöttem Marciról egy képet, de még moderálás alatt van. Mindjárt ránézek, már lehet, hogy megjelent.

Ex: Petikének mennek a gyógymanók. Úgy néz ki, mi lassan kikeveredünk a náthából. Kiváncsi leszek, hogy holnap megkapja-e Marci az oltást.

Elteszem magam holnapra, mindenkinek szép estét!

Eni
marcy
 
 


Sziasztok!!

Ági!

Tündériek a képek és nekem az a fekete-fehér annyira különlegesen szép.
Kérdőívet megnézem én is.


Eni!


Nagyon sajnálom a nagyszüleidet. Én nekem már csak egy nagymamám van és messze tőlünk, de azért néha találkozunk. Gyerekkorunkban rengeteg időt töltöttünk Nála. Imádom. A többi nagyszülőmet még gyerekként vesztettem el, azt akkor még nem igazán tudtam felfogni.
Viszont a drága Anyósomat idén májusban. Mai napig nem tudom kiheverni. Erről most nem is tudok írni, mert potyognak a könnyeim.

Erika

Kép
viera
 
 


Ja, Ági!

Nekem legalább 4 napig moderáltak. Úgy vártam már. Gabinak meg kb. 5 perc alatt kész volt.

[/i]

Erika

Kép
viera
 
 


Bocsi Ági!!

Nem Neked akartam írni, hanem Eninek!!!

Erika

Kép
viera
 
 


Viera,
ha elolvasod amit írtam láthatod, hogy csak és kizárólag a saját véleményemet írtam le. Tehát nem vitát akartam volna indítani vagy bármi, szóval nem értem teljesen a válaszod.

meteor
 
 


Lányok,
ma nem tudom mi van, de harmadszorra öltöztetem át Pancsit. Ilyen nálunk még sose volt!
Reggel öltözés után bemászott a fürdőbe, ahol persze a férjem nem törölt fel zuhanyzás után, így csurom víz lett a gyerek. Aztán elrabolt egy tollat és jól összekente magát, meg ráadásul úgy elekzdett üvölteni, amikor mondtam, hogy orrszippantás lesz, hogy lehányta magát. Ez volt a kettő, erre az előbb érzem, hogy kaki járat érkezett, de akkora mennyiség, hogy be kellett állitanom a fürdőkádba és lezuhanyozni a sejhaját.

Kivagyok! Reggel óta pörgök: mosás be, száraz ruha elpakolása, vasalnivaló előkészítése, mosogatás és rendrakás, rendrakás, rendrakás....elegeeeeem vaaaan!

meteor
 
 


[i]Meteor![/i]

Bocsi, de én meg pláne nem akartalak megbántani, nem is vagyok az a típus. Inkább ilyen "nyuszi ül a fűben" féle.

Szóval ne haragudj, ha sértőt írtam.

Erika

Kép
viera
 
 


Viera,
semmi gond. Néha írásban mindenki féreértelmezhető, de akkor megnyugodtam, hogy egyikünk se akart vitát:)

Marcy,
sajnálom papádat. Mi alapján döntik el, hogy műtik e vagy sem? Gondolom a műtétnek az altatásnál vannak kockázatai. Ha nem műtik akkor mi történik? Összeforr magától?

Kmammy,
köszönöm, hogy az orrfújás dolgot leírtad. Most ki fogtok nevetni, de ezen azóta gondolkoztam amióta először írtad. De akkor ezek szerint csak mások előtt nem illik hangosan fújni.
Egyébként mondtam ezt tegnap a férjemnek is, mert olyan hangosan fújta az orrát este, hogy szegény Panni felébredt rá! Szerintem be fogom itthon is vezetni a japán szokást és kiküldöm majd a wc-be:)

Lányok,
újra csőrös pohár téma: múltkor elfelejtettem vinni a Babapihenőbe Panni vizét, így útközben beszaladtunk a DMbe, nem volt Aventes, így vettem Dm-est. Hát csajok, ez sokkal jobb, mint bármi eddigi. Lehet normálisan pucolni és csak akkor jön ki belőle a víz, ha nagyon erőteljesen rázza a gyerek. Totál meg vagyok elégedve.

Még betegség témához akartam írni, hogy vasránap olyan szarul volt a férjem, hogy elment az ügyeletre. 1000ft a vizitdij és az arcüreg gyulladásra nem adtak neki antibiotikumot, csak mondták, hogy kamillával gőzőljön. Nem javult semmit, így elment az ex-apósához, aki egyben a háziorvosa is, az totál ledöbbent amikor mondta a kamillás gőzőlést, mert arcüreggyuszinál a gőz csak tovább terjeszti a légüregekben a bacikat, szóval azt nem szabad. Hát ennyit az ügyeletről...ezresért:((

meteor
 
 


Sziasztok Lányok,

Meteor: köszi az érdeklődést a papámmal kapcsolatban. Az altatás a gond, ahogy te is írtad. Amióta kijött a kórházból még nem jött rendbe. Éjszakánként nyugtalan volt, félrebeszélt. Ráadásul nappal is nagyon gyenge volt. Valószínű ezért is esett el, bár nála ez nem újdonság. Néhány éve a másik oldalon tört el a combnyak. Kéztörése már több volt. Nem tudom miért...
Ha nem műtik nem tudom mi lesz, mert 82 évesen ez magától nem jön rendbe, sőt még fiatalabb korban sem!!!
Talán ma már többet tudunk.

Csőrös pohár: örülök, hogy bejött a DM-es. Nálunk már csak a sportkupakos megy. Tegnap kaptunk egy maci formát, most abból iszik a drága.

Ma sétáltunk már egy nagyot, mert lóg az eső lába, szerintem du. már nem tudjuk kitenni a lábunkat a lakásból.
Kivéve a dokit, mert ha nem is kapja meg a 15 hós oltást a náthája miatt mindenképpen átviszem, mert kis kiütéseket vettem észre már megint a nyakánál. Nem tudom mi lehet, de szerintem a doki sem tud érdemleges választ adni.
Ha mégis úgy dönt, hogy beadja az oltást, mert már alig náthás Marci, akkor meg legalább nem mentünk potyára.

Képzeljétek, ma reggel adott Marci először cuppanós puszit. Eddig a szeretgetés az volt, hogy átkarolt és hozzámnyomta a kis pofikáját.
Mondjuk reggel konkrétan mondtam neki, hogy cuppanós puszit adjon és adott :D :D :D ! Éljen-éljen.
Meg is mutattuk a tudományunkat a kis barátnőnek a Hannának. Olyan édesen csücsörít :lol: :lol: :lol: !

Eni
marcy
 
 


Ja, Era, Marci képe is fent van az nlc-n :P :P :P !!!

Eni
marcy
 
 


Marcy!

Megnéztem az nlc-n Marcit. Nagyon jó képet tettél fel. Olyan gyönyörű szemei vannak!!

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!


Eni!
Én is nagyon sajnálom a nagypapádat!! Tudom, milyen rossz érzés így látni őket, mert nekem is 82 éves az anyai nagypapám és elég rossz állapotban van. Vagyis egészségileg szinte semmi baja nincsen, csak szellemileg van teljesen leépülve. Én 10 évesen veszítettem el az apai nagypapámat, és akkor annyira fel sem tudtam fogni mi az (persze a hiányát éreztem és a mai napig is érzem - ha kimegyek hozzá a sírjánál, mindig elmesélem neki, mi történt velem azóta, amióta legutóbb ott jártam), de teljesen más felnőtt fejjel arra "készülni", hogy mikor hagynak itt minket!!!
De te most gondolj arra, hogy fel fog épülni és még sok szép évet tölthettek el együtt!!!!


Era!
Milyen aza Playmobil lego? Nem hallottam még róla!
Dani imádja ez a fajtát: DUPLO. Főleg, hogy az apukája a Legó gyár termelésvezetője! :twisted:
Pár kép az eddigi gyűjteményről:

Kép 3 féle képpen felépíthető ház. Ez 8-12 éveseknek van, (még nem kapja meg)

Kép 3 féle képpen összerakható autó, szintén nagy gyerekeknek (ezt sem kapja még meg sokáig!)

Kép Dupló kockák

Kép Palota (remélem egyszer tényleg lesz egy kislányom....)

Kép Rendőrség

Kép A farm

Kép Építkezés

Kép Repülőtér

Kép ÖSSZKÉP

Ex!
Peti nagyon édes ahogy vigyorog!!! Hány foga van???

Száva!
Köszi, Dani már jól van, szerencsére megúszta a gombás dolgot, azóta nagyon figyelem minden lépését a játszótéren és másutt is!!

Bocs, akinek nem reagáltam!

Pusz!Andy

Kép
oriandy
 
 


Lányok!
Linkeljétek már be az oldalt, ahol a babók fent vannak!!!
Köszi!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Ja, és a legóhoz még annyit, hogy 2 dobozzal már megkapott Dani uncsitesója!!

Kép
oriandy
 
 


Andy!


Jesszusom!! Ennyi legót még csak játékboltban láttam egyszerre. Nekünk is van duplónk, de az a legkisebbeknek való. Tudod, csak egy dudor van minden kockán. 6-24 hós korig valók.

A Playmobil az más, most nem fényképezem le, de nézdd meg a google biztos kidobja. Az is nagyon jó, csak nem tapadna úgy össze, mint a legók.

Mennem kell, a Noémi felébredt.

Még jövök....

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!

Tegnap letudtam még egy Zh-t, így mára engedélyeztem egy tanulásmentes délutánt magamnak. Egyébként az eddigi zh-k jól sikerültek. Jegy még nincs, de szerintem 4-es, 5-ös körüli.
Mi szenvedünk az elalvással újabban este és napközben is. Tegnap este Peti 1 órán át szopizott, holott máskor 10 perc alatt bealszik. Aztán apukája altatta, aztán hagytuk egy 10 percet sírni, végül feladtam és magam mellé vettem. Mondani sem kell, hogy fél perc alatt elaludt. Viszont reggelre kipattant a 4. fogacskája és még kettő várható 1-2 héten belül. Ezért szenvedünk!
Ma megjártuk biciklivel a Profit. Peti 11kg-ja mellé még 5-6 kilóig hitelesítve vagyok a 2. emeletig! :lol: Holnap házicsirkéért megyünk, amiket még a múlt héten megrendeltem. Legutóbb olyan fini húsleves lett a háziból, hogy mostmár csak háznál szerzek csirkét húslevesnek.

Eni!
Sajnálom nagypapádat. Nekem sajnos, már egyik sem él. Két nagyim van még. Őket gyakran látogatjuk Petivel.

Andy!
Nagyon klassz ez a legó. Ugye van nagyobb darabos is? Mármint akkora, amit nem tudnak a babók a szájukba venni? Csak azért kérdem, mert karácsonyra legóra gondoltam Petinek.

Tök jó, a családban a gyerekeknek már megvettük a karácsonyi ajándékot. Bár Peti mindig kimarad a szórásból (legutóbb szülinap, előtte névnap), nekünk illik venni, met a férjem keresztgyerekei. De nagyon ügyik voltunk, mert fejenként 1700 Ft-ból megúsztuk, mindegyik kap egy hosszúujjú vagány felsőt és egy aranyos állatmintás térd gyapjúzoknit!

Eni!
Cuppanós puszi nem semmi! :lol: Peti csak a tenyerébe puszil és elküldi, ill. saját magát cuppantja a tükörben!

Rita!
Néha én is robbani tudnék már kora délelőtt! Kitartás!

Bocsi, hogy csak ennyit reagáltam, de el vagyok maradva az előző oldal visszaolvasásával, de mindjárt pótolom!

Reni
Kép
prenata
 
 


Andy! Lego termelésvezető? Ez nem ér!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lackó meglátta a képeket, és azt mondja, "Anya! Ezeket mindet nekem nyerted? Mikor hozza a postás bácsi?" Na, most magyarázzam meg neki, hogy nem, te nem ezt nyerted, és neked nem is lesz mostanában legod... Hüpp!

Bocsi, Mesit felébresztette a legó rajongásával.

Franc! Most akartam főzni.

Két gyerekkel egyedül itthon egész nap valahogy fele annyira se haladok, mint egyébként...

Szép napot!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


(Lackó másfél évesen kapott rendes legót, tök jól játszott vele, szerintem már nem nagyon érdemes ekkoráknak duplót elkezdeni. Legalábbis nálunk más Mesi se kap be semmi apróságot...)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Reni!
A DUPLÓ elvileg úgy van kitalálva, ogy ne tudják lenyelni a gyerekek! Igaz néha Dani is a szájába veszi, de nincs benne akkora darab, ami egy az egyben beleférne! Ők ezt tesztelik!!
Csúny erről beszélni, de valamikor halott gyerekek nyelőcsövén is kísérleteztek, hogy belefér-e. Na, nem az én férjem, hanem az akinek ez a dolga....


Igaz nekünk ezek mind 2-5, 3-6, ill. 8-12 éves korig vannak, de Dani játszhat velük. vagyis a 8-12 éves-ekével nem, mert az a valódi legó, vagyis apró. De a DUPLO-val játszhat. Igazából a dobozokat nem bontottuk még ki (majd ha valóban akkor lesz és úgy játszik vele, ahogyan kell), most amolyan ömlesztettel játszik. Ez az összes fajtából a plussz játék. Amúgy a gyárban bónusz helyett kapják és az egyik barátunk (akinek már nagy lányai vannak), odaadta Daninak az övét is. Így van ennyi!
Te jó ég! Most néztem utána..... Az össz árat le sem merem írni!!!

Amúgy ez az egyetlen pozitív dolog (na meg a kicsit magasabb fizetés), ami miatt jó, hogy a férjem termelésvezető!!
Reggle elmegy 6-kor és este 6-7 fele ér haza! Ez minden nap, emellett itthon állandó telefnügyelet, és ha kell, hétvégén is beugrik 1-2 órára!!!
Szóval nem sokat látjuk.... :roll: :evil:

Andy

Kép
oriandy
 
 


Andy!

köszi a legós infokat. Én nagyon jó ajándéknak találom, bár a férjem ellenzi a játékot, de ez legalább értelmes játék. Anno az öcsém volt legó-őrült. Nagyon vigyázott rá és majd 16 éves volt, amikor tovább ajándékozta az unokaöcsinek.

Reni
Kép
prenata
 
 


Na ittvagyok. Mesi kicsit visszaaludt!

Eni! Sajnálom nagyapádat, drukkolok, hogy mielőbb felépüljön!

Sajna, nekem már csak egy nagymamám van. Nem részeletezném, hogyan vesztettük el a többieket.

Reni! Ügyes vagy, hogy ilyen jók a vizsga eredményeid!

Meteor! DM-es itatóból melyik van nektek? Az a puha cumiszerű fejű, vagy milyen? Mert épp új ivókát készülök venni, és nekünk olyan van, és nem tetszik.

Andy! Igen, a legó baromi drága! A jó fizu azért nem mindegy ám! Most mondjam, hogy Laci naponta fél 6-kor indul dolgozni, és fél 6-kor ér haza, és csak átlagosan keres... Ok, fél 8-tól 4-ig dolgozik, de nem igazán megoldott a munkábajárás...

Lacka másfél évesen a piros vödrös rendes legóval játszott tök mintaszerűen, ami a 4-99-ig korhatárjelzést kapta. Azóta még egy közepes dobozút kapott, egy mentőhelikoptert, de az is darabokban van a dobozban, az apja kb. 2x összerakta neki, de folyton szétbontotta...

Reggel ügyeskedtek, mutatok képet.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Csajok, csak egy gyors kérdés, mert épp boltba indulok:
Ti melyik ízesített ásványvizet ajánlottátok, amit ihatnak a babók? Valamit venni akarok, hogy ne a teát igya, mert nem tudom átszoktatni a vízre. Hiába rakok bele kevesebb teaport.

Bocsi, nem olvastam vissza, majd pótolom és írok.

Pussz.

Erika

Kép
viera
 
 


Már túl is vagyunk az oltáson :lol: ! Volt ám ordítás :D :D :D !!! Megmutattuk mekkora hangunk van.
Utána már semmi probléma nem volt, sőt megvolt az első esőben séta. Nagyon élveztük. Most úgy jött velem a kezemet fogva, mint egy kisangyal. Ok, engedtem, hogy pocsolyába lépjen, hiszen olyan ügyi volt :roll: :roll: :roll: . Szép kis anyuka :lol: !

Marcit Márton baba néven találjátok meg az nlc-n, ha rákerestek.

Eni
marcy
 
 


Era! Nem mindegy, hgoy tea, vagy ízesített víz? Szerintem mindegy. Hála az égnek, hogy mindkét gyerekem vízivó! Lackó mostanában szokott reggel teát inni, de nem a szomjúságra, csak látja tőlem...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Megint rámtört az a fóbia, hogy ti nem is szerettek engem... :cry: :cry: :cry:

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gabi!

Ne hülyéskedj már! Most komolyan!!!!!!!!!!! Irgum-burgum!!!! :evil:

Eni!
Én már láttam Marcikát!!!!! :lol:

Reni
Kép
prenata
 
 


Gab!

Ezt most miért írod??? Ki nem szeret téged???
Ne légy buta!!!!

Nagyon édesek a gyerkőceid, ahogy alkotnak!!
Te el szoktad tenni Meske (és persze Lackó) alkotását?
Én van amit eltettem, mert bele akarom majd rakni a babanaplóba.

Andy

Kép
oriandy
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?