Új privát üzeneted érkezett!

Huhhh, nem lehet ennyi mindenre válaszolni...

Lusie, üdv köztünk!

Jimm, én is akartam veled dumálni, csak nehéz így egy találkozón, ahol limitált az ember ébrenlebvő ideje :lol: míg a Dömötöri dokit bátran ajánlottam, a mostanit nem merném, mert sosem fog kiderülni, ha bármi baj van. Amúgy is messze van és rettenetes sokat kell rá várni, a rendelőben is állítólag mindig pár órát (nem tudom, mert eddig csak egyszer vizsgált...)

Kiszazsu: grat az újabb fiúhoz!!!!

Pati, te teljesen nem vagy normális... jó-jó, Jimm. mellett majd' mindenkinek kisebbségi érzése lesz, de majd nem nézünk rá, számolgatjuk egymás hurkáit :lol: Jimm, készülj rá, hogy a medencében nem azért fordulunk el, mert nem szeretünk... bár te szegény, így te fogod látni a fenekünket :cry:

ha még így is van kedved keszin Aqua-t szervezni :lol: !

Kép

KépKép
eszterxx

Jimmorrison, boldog névnapot! :)

KépKép
KépKép
mni

zsu gratula a kis kukacoshoz!!!!! :D :D :D :D :D :D
Vendég

Jaj lányok, teljesen össze vagyok tőrve!!!! :cry: :cry: :cry:
Egyfolytában csak bögök és csak bögök, megállás nélkül, azt hiszem most nem használ a vérnyomi gyogyi, mert már iszonyuan fáj a fejem!!!!!
Hogy miért?! Megkaptam a nacikat, és hát nem olyan, mint amilyet vártam!!!!! Combba 2* beleférnék, a fenekemen jó, a76z egész lábrésze olyan mint egy melegitő!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem tudom mit csináljak, legszivesebben visszaküldeném, mert nem szívesen hordanám ezeket, és kiadtam 13 e ft-ot, mert a postaköltséget is én fizettem!!!!! (ja tudni kell, hogy a világ legnagyobb skótja vagyok anyagi téren, azt mondta a férjem, mikor kint dolgozott londonba, hogy keresett nekem skótszoknyát, csak este már semmi nem volt nagyon nyitva!!!)
Vendég

Azt hiszem ma megint a depi szélén állok, kezdek szétcsuszni!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Csujzi, hívd fel a csajt, mielőtt kiborulsz! senki nem akar magáról rossz véleményt, valószínű ő sem, úgyhogy ki kell, hogy találjon megoldást. Pl. visszaküldöd, kijavítja és cserébe ingyé' varr még valamit, vagy hasonlók!!!

Előbb cselekedj, utána borulj ki!

Kép

KépKép
eszterxx

Szegény! De rossz lehet, pedig már annyira vártad a nacikat! :(

KépKép
KépKép
mni

mni, köszike, küldök nektek is fénypostával bonbont, ablakot kinyitni!

csujzi, én is skót vagyok...azaz zsidó....remélem nincs közöttötek szélső jobbos :lol: szóval maximálisan megértelek :wink:

eszterxx: tiszta gyagya vagy te is, de jó értelemben :D Amúgy a férjem, teljesen odáigvan a kerek idomaimtól, győzöm magamról levakarni. Majd írok a Dömötöriről, csak még nem volt kedvem összeszedni a gondolataimat:)))

Gyertek szépen csak Budakeszire, és akkor legalább mindig tudunk talizni, én benne vagyok 8) Pláne, hogy nem ismerek itt senkit, csak az ingatlanost, akin keresztül vettük a lakást. Az is egy borzalom, nyifinyafi.
Vendég

KISZAZSU!!!!!!!

DE JÓ NEEEEEEEEEEEEEKEEEEEEEEEEEEEEEED!!!!!
GRATULA A KUKACHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PUSZI PEPIKE

pepike

Kép

Kép
pepike

csujzi, próbálj megnyugodni, ezek a kismamacuccok mindig ilyen bizonytalanok
én is szívtam nemrég egy kismama gatyával, ahogy megvettem kiderült, hogy már szorít hasban, visszavittem, nem akarták visszacserélni, hisztiztem, akkor mégis, de nem volt nagyobb, 3szor visszamentem mire lett, de nagyobb se volt jó rám, szóval ideges voltam, az is 10,000 volt. aztán most megcsináltattam gumisra egy varrónővel és szupi - bár vártam rá vagy 3 hetet mire ezt végigzongoráztam
de szerintem javíttasd ki a csajjal, meg kell értenie!
vagy ha nem akarsz postázgatni akkor egy varrónő biztos megcsinálja, lehet, hogy még ráköltesz -1-2,000et de legalább nem veszett kárba

ha szombaton lenne a budakeszi én is mennék!

KépKép
judit18

Itt egy aktuális táblázat, ahogy elnézem jó sokan eltüntek... :(
cicuka78, xien, fanetta, mommy82, rima, ódry, bnesz.eva, ajsa, arizona hova lettetek?

Kép

KépKép
KépKép
mni

Hahó Zsu!
Gratula a kisfiúhoz!

Manna,
placenta lent = méhszájnál. Gondolom, ha nagyon lent van, a doki szól. Minden esetre kérdezd meg, hogy javasolja-e a tornát. (Különben, ha nagyon lent van, akkor vsz könnyebben vérezgetsz.)

Bosek!
Szurkolunk, hogy kislány legyen!

Hepa - szerintem a Jánosban vizeletből nézik, mert az orvosom is ezt mondta tegnap, meg ma az AFPs nő is. Különben tudja valaki, mi történik, hogy a hepa teszt pozitív lesz?

Jó éjt mindenkinek!

Eszter

Kép
eszter.eu

Sziasztok!

kicsit lemaradtam, mert ma egyáltalán nem volt időm irni.
Nem is tudok mindenre reagálni.
Kezdeném azzal, ami jóhir, ami miatt a föld felett lebegek.
Ma voltam dokinéninél. Dicsértem én eddig is eleget, de ma hallottam UHval a szivhangját. És mondta, hogy elneáruljam a szonográfusnak hogy Ő is UHzott, de bekapcsolta a monitort. kicsit régi gépe van, de láttam Maszatot. nagyon cseles volt, mert amint megtalálta a dokinéni, azonnal arrébb úszott :lol: nem sikerült a lábaközé nézni, de láttunk fejecsként, szivet, és tappancsokat. legtöbbször azt mutatta nekünk. De volt hogy integetett :) és mindezt 3 prc alatt :D
szval minden rendben van a hétfő reggeli vérképem és vizeletem rendben
elvben itt néznek/néztek hepatitist nekem is. nekem vinnem kellett reggeli elsőt, szval nem kellett céloznom. sőt a nővér töltötte át, nem nekem kellett. pedig most már rutinosan kisszappan és kistürcsivel készültem, mert az uzsokiban sincs szappan.

ja, télleg, üdv Livi, én is uzsokiba járok :) kihez jársz? ;)

a másik, hogy asszonta a dokinénim akét kiló hizásra, hogy kicsit figyeljek, a köv hónapban ne legyen plussz. merthogy nem 40ről indulok. kicsit furi, de higyjétek el tök rendes dokinéni, szval én hiszek neki. szval most száműzöm a csokit, amit eddig heti 1 tábla volt, most kevesebb lesz. és este nem eszem majd tésztát :)
meg megkérdeztem, hogy ihatok-e egy iciripiciri bort? asszonta, hogy ne. Azt mondta, pont most beszélt egy fejlődést vizsgáló dokival aki azt mondta, hogy egyáltalán nincs semmi adatuk arról, hogy a legkisebb mennyiségű alkohol milyen hatással van a gyerköcre. szval az most nuku. :(

de kit érdekel, a lényeg, hogy Maszat odabent egészségesen fejlődik :)
kértem kismamjógát engedélyező papirt, lehet hogy elkezdem ;)

najó, hogy ne legyek ennyire magammal foglalkozó :)

KiszaZsu :) grat a fiúhoz :) irigykedem :)

Bosek drukkdrukk holnapra! (hajólemléxem neked kell, ugye? ;))
az a baj, hogy lassú a netünk,igy emlékezetből irok :)
Jim, boldog névnapot!
jaj, télleg, Jim, szereted a kapucnis pullovereket? csak mert van egy fekete kapucnis pulcsim, teljesen jó állapotban, mert nemsokat hordtam. Amiért téged kérdelek, mert Jim Morrison van rajta. (mondtam én, hogy nagy Doors rajongó voltam/vagyok ;) ) Kutyával van rajta, hátul meg életrajzi adatok, hajól emléxem. Nekem nemkell, és anyukám most készül megvállni tőle. eszembejutott, hogy esetleg Neked? jójó, tudom a fekete kapucnis pulcsik egész furcsák, bocsi, ha nem jönnek be... :roll: csak egy kérdés :roll:

Csujzi, szerintem is hivd fel a csajt! Ha nem vagy vele megelégedve, leagább tudjon róla. hátha ajánl valami megoldást.

Eva! :( nagyon rossz lehet, a férjednek jobbulást! és szerintem ne aggódj, tuti minden rendben van a kis Botonddal :) és nehogy azt érezze, hogy aggódsz :)

nemááá, ne legyenk márciusig parázó topik, ne közösítsetek ki :)
én még egy AFP miatt sem tudok egy rendeset parázni!!!!

jaj, egyáltalán nem sorrendben, de végül annyit mondanék, hogy az állatos témához nem tudok mit mondani. Pati, sajnálom ami történt. :(
de mégis, nekem lenne egy kérdésem Hozzád, azt szeretném kérdezni, hogy veszélyes-e egy újszülöttre nézve, ha pingvineket tartunk? Hogy fognak reagálni a jelenlétére? Láttam a filmet, meg tudom, hogy mennyire családcentrikusak... attól félek az a sok pingvin, ami nálunk a lakásba van, egyszercsakmajd kisajátitja a Maszatot.... és hidd el, egyre csak szaporodnak... Télleg, szabad pingvineket lakásba tartani? :lol:
(Bocsi a hülyeségemért, de ;) )

nem tudom már ki kérte ki a véleményem egy mondatértéssel kapcsolatban, de szeretném mégegyszer utolszor nyomatékositani, én matematikát tanitok. Azt nem mertem elárulni személyesen, hogy igazából matematikus (is) vagyok ... :oops: :roll: és köztudottan a matematikusoknak két dolgot nem kell tudni, fejben számolni és helyesen irni...
ezért is utólag is és előre is bocsi :? :lol:

najó, eldugulok, éhes vagyok, és Nektek meg jóccakát

(aki idáig eljutott, az nyert egy ingyen mateklecke megírást :) és kap két puszit :lol: :lol: )

Kép

Kép
kolyok28

Jó reggelt!

Móni, klassz az új tábla. Annyi, hogy én március 29-re vagyok kiírva.

eszter.eu: a vizeletes eredményért a laborba kell menni? Asszem 3 munkanapot mondtak, csak azt elfelejtettem, hogy hova kell menni. Mert az AFP-ért a terhes gondozóba, arra 1 hetet mondtak. Majd kiderül, végülis mit tenyésztettek ki belőlünk, remélem semmit 8)

kölyök: micsoda kisregényt írtál :D Te kis matematikus. :D Én imádtam a matekot, talán csak abból voltam 5-ös a közgáz egyetemen. Mondjuk tényleg tanárfüggő, meg valahogy ha az embereknek rááll az agya, akkor sínen vagyunk (mint Latinovits....na ez sz*r poén volt) A tesóm tanítóképzőbe járt, ott is vagy ötször megbukott matekból, én korrepiztem még gimisként :wink: Doors pulcsi? Húhú, de ari vagy, hogy gondoltál rám. Régen ilyen cuccokban szeltem az utcákat. 8) Most már csak itthon nyomulok bennük, de köszönöm, szívesen elfogadom. Majd kapsz cserébe olasz matek könyvet (olaszul tanultam gimiben :shock: )
És örülök neki, hogy ilyen rendes dokid van, ritka!!!

Azt tudni kell rólam, hogy soha nem nézek TV-t, 1-2 film van, amit szeretek, azokat meg ezerszer megnézem. (biztos kissé sérült vagyok) Az egyik a Twin Peaks, a másik kedvenc a Doors film. Azért jutott eszembe, mert Patrícia mondta, hogy Gordon fiát a Twin Peaks ihlette. Én 12 évesen már Twin Pekas függő voltam (nem tudom anyám, hogy engedte meg, hogy nézzem....) és teljesen szerelmes Cooper ügynökbe :oops: Még a Bravoból vágtam ki autogramm címet és írtam neki. És képzeljétek, kaptam tőle dedikált fotót :P Az érdekesség, hogy mikor a Doors filmet kb 10. alkalommal néztem, akkor esett le, hogy Cooper ügynök játszik a filmben. Meg a férjem nézte tegnap a Született feleségeket, belepislantottam, és abba is játszik. Hogy milyen ronda öreg lett!!! Úgyhogy végetért nagy szerelem, kiábrándultam :lol:

Na megyek főzni, töltöttkáposzta lesz.
Vendég

Nem Móni, Nikit akartam írni, csak megkavar az mni :wink:
Vendég

Sziasztok !

Üdv Livinek :)

Én is csodálkozva olvastam a "csöves" dolgot, itt Miskolcon is vérvétel alapján nézik a hepatitiszt.
Kiszazsu , gratula :P
Lányok !
Én amiatt parázok, hogy még nem mozog a cseppem :?
Az unokatesómnak már a 17. héten megmozdult, pedig neki ez az első baba .
Szerintetek ?????
Mi a véleményetek ?

Anita
Kép
boszi30

boszi30: bizti mozog ám, csak első babód, és nem is gondolod, hogy az babamozgás. Majd ha jó nagy lesz a pocid, aludni sem fog hagyni néha, úgy tud rúgdosni:))))Én az elsőnél 20. héten éreztem, de most meg már jóval korábban.
Vendég

Jó reggelt!
Boszi, ha megnyugtat nekem sem mozog még. :( Mondtam is a dokinak, hogy lusta, de Ő erre csak azt mondta, hogy nem lusta csak nem érzi. A védőnőm meg azt mondta, hogy víz veszi körül és picike (30 dkg), hogy is akarom érezni.

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Fél napig nem olvasok, erre megint akkora termés van, ráadásul dől mindenkiből a hülyeség :lol: , úgyhogy teljesen felébredtem. :D

Köldökzsinórvér téma: én is gondolkoztam rajta az elsőnél, de aztán engem is lebeszélt a sok ellenvélemény. A nem sejtbankosoktól összesen annyi támogató dolgot hallottam, hogy sosem lehet tudni, hogy mire lesz még jó, mit fedeznek fel addig.
No de meddig? 20 évig őrzik, de összesen maximum - a levett mennyiség függvényében -20 kilós emberre tudják felhasználni úgy, hogy bármi hatása legyen, mert nagyon kicsi mennyiséget tudnak belőle kitenyészteni. Ez azt jelenti, hogy max. 6 éves koráig jó, a többi rokon meg már rég kinövi a 20 kilót... :roll:

Jajajj, rohanok a háziorvoshoz, mingyá' elkések!

Hétvégén jóóóóóó :roll: hideg lesz, és nincs olyan kabátom, ami rájön a hasamra. Hogy miért veszek folyton szűk cuccokat? :roll:

Szép napot!

Kép

Kép
mzx

Köszi a bíztatást, Jim :P
Már nagyon várom azt a pillanatot :wink:

Anita
Kép
boszi30

Nem nyugtat meg kedves mni, csak jól esik hogy elmondod és nem fogok aggódni miatta :wink:
Köszönöm :)

Anita
Kép
boszi30

Szia Boszi!

Én sem érzem még, pedig nézd meg, már hol tartok...

Türelem-türelem, nekem is ezt mondják a többiek, amikor nyavalygok!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!
Ma már fel keltem, sőőőőőőt, három napi romot takarítok a fiúk után, ugyanis délután érkezik a "támadónő" is, tehát rendnek kell lennie!

Hányadik oldalon vannak a fotók a taliról?? Úgy bőgtem vasárnap este a kórházban, mint a záporeső..........

Mindenki jól van??? Bár, most olvasom Csujzi esetét a varrónővel, ez igen borzasztóaságos.... Sajnálom. :cry:
Vendég

KépKép
KépKép
mni

Szia Mona!
Biztos, hogy jó ötlet ilyenkor takarítani? Biztos megértené a támadónő... Minden rendben ment a szúrásnál? Fájt? Éreztél valamit?

KépKép
KépKép
mni

Mzx: rosszul tudod, 40 kg-ig jó, de rövidesen fogják tudni már szaporítani (ezt konkrét kísérletekből tudom). Nekem is felmerült, hogy 20 év után érdemes-e hosszabbítani, tulajdonképpen az infarktus, meg rák és egyéb nyalánkságok inkább felnőtt korában veszélyeztetik az embert.
Érdekes, hogy feltettem a kérdést állatorvosi berkekben (levelező listán) és mindenki ajánlja, az is, aki ezen a vonalon ezer éve szövettannal foglalkozik, és néhány éve őssejt-kutatással. A lényeg, hogy jelenleg szrt se ér, de nagyon nagy tempóban haladnak a kutatások, nem 20 évben, már 4-5 éven belül komolyabb eredmények is lesznek.
Azért mindenképpen gyűjtöm a további infokat, elég könnyen döntő típus vagyok, ha ismerem pro és kontra az érveket. Most nem érzem még így.
Eszter-ügynök! Neked mikor lenne alkalmas? :?:

Jimm, mindenképpen fogadd el kölyöktől a cuccost, mert önvédelmi zubbonyként használhatóÍ: a szemedbe húzod, hogy a bálnapopim ne kelljen látnod, amíg becsusszanok a medanciéba. :wink: :lol:

Kölyök, tanárnő, kedves! Ön maximálisan rátapintott a dolgok lényegi magvára kérdésében, melynek már a feltétele is magasan iskolázott, igen tapasztalt jellemre utal. Az Önök otthonában kiváló választás a születendő gyermek mellett a pingvin, mint domesztikált állat. Azt a kiegészítést fűzném hozzá, kedves Tanárnő, hogy az afrikai dajkapingvin (Aptenodytes babus Africanus) ebben az esetben azért volna a legjobb választás, mert egy csekély idomítást követően bébiszitterként is alkalmazható.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Köszi Mni!!
AKit tudtam beazonosítottam a névtáblák alapján!

Fúúúúúú, jó lehetett nagyon....... Irigy Móni vagyok...........
Vendég

Támadónő tényleg az, képes beszólni, én meg emeleten lakom, és ledobom, mehetek a kóterbe szülni.... :lol: :lol: :lol:
Inkább gyorsan átfutok a lakáson, aztán majd pihizek.

Nekem nagyon fájt. Valószínűleg érzékenyebb is vagyok, de fájt, és még most is érzem a helyét, ahogy forr be a szúrás helye. Hiába koncentráltam Pocokra az uh monitorán, azért én éreztem, ahogy belökték a tűt na.... D mostmár jól vagyok, és ez a lényeg!
Vendég

Ja, és fogalmad sincs, hogy milyen romhalmazt hagyott itt a két fiú magaután, pedig főzniük sem kellett, minden meg volt csinálva. De nem találtam a 12 személyes étkészletből tiszta tányért. Szerinted???? Majdnem sírva fakadtam kedden este, mikor hazaértem.
Vendég

Patrícia, mindig is tudtam, hogy nem vagy normális :lol:
Pár év múlva tök természetes lesz, hogy mindenki ismeri a géntérképét, milyen betegségekre hajlamos, és aszerint klónoznak neki májat, ha 50 évesen pl májrákos lesz. De Magyarország ilyen szempontból elég gyöpi, de azért elárulom, mi a suliban klónoztunk, baromi egyszerű és olcsó eljárás, csak hát embert ugye nem lehet. Elvileg. Pedig vannak ilyen szép kis szójabab+humán hibridek. Elvileg az is megoldható, hogy fotoszintetizáljunk:DDDD Szóval a biológusok kezében a jövőnk, reszkessetek :lol:
Vendég

Monácska! Sokat gondoltam Rád! Sjanálom, hogy a fiúk ekkora rumlit hagytak. Csak óvatosan a takaritással. Persze könnyen mondom... :?
Pocakszuri eredménye mikor lesz?

Pati! Téged receptre kéne felírni minden szomorkodó kismamának. Állítom Maszat bukfenceket hány, mikor Téged olvaslak, úgy kacagok :lol: Csak kár, hogy még nem érzem... De ami késik nem múlik, tegnap láttam, hogy elvan, és nem éreztem semmit. ez megnyugtatott :)

Amúgy Boszi, tudom Te előrébb jársz, de nekem is azt mondta tegnap a dokinéni, hogy még kb 3 hét míg érzem a mozgását. Tehát türelem.... mocorgásérzést terem :)

Kép

Kép
kolyok28

Jim, a pulcsit ma magamhoz veszem és már csak rajtunk múlik, hogy és mikor kerül Hozzád!
:)
Ha legközelebb bent jársz Pesten, vagy ha én arra. Vagy adjam postán? nekem mindegy :) majd kiötöljük valahogy :)

Tökjó két nagyon jó barátommal ebédelek ma, egy fiú és egy lány. a fiú főz :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Hú, Monácska, fel a fejjel! Jön kistesó és ő majd rendre tanítja a nagyokat!!! Na meg támadónőt!

Pati, te még mindig nem vagy normális, de ezt szeretjük :lol: ! Jimm, el ne fogadd a fekete felsőt, mert mi Patival majd habtestünket szégyelljük a vízben, míg a fekete téged tovább slankít! Ez NEM igazság!!!!!!! Nekem van egy remek ötletem a fürdővízre - tegyünk bele valamilyen nem ártalmas festéket, amitől nem lesz átlátszó az a fránya víz és csak olyan helyen tartsák, ahol nincs világítás. Hang alapján mindannyian nádszálkarcsúak vagyunk!!!!!!!!

Ja, és időpont, mielőtt elfelejtem: tulképp bármelyik reggel tudok bárhol kezdeni, tudod, védett korban vagyok a munkahelyen, úgysem tudnak mit csinálni...

Avagy a másik lehetőségként tegyük minél délutánabbra, mondjuk négy fele eltávozom, akkor 5-re bárhova odaérek Pesten belül.

Ami és ahol neked jó, mert én már teljességgel elbizonytalanodott vagyok őssejt témában. Arra is gondoltam, hogy addig tanakszom, míg majd leendő kistesótól vetetjük le és akkor az lesz jó mindkettőnek nagyjából, legalább addig kiderül, merre halad az orvostudomány...

Kép

KépKép
eszterxx

Kölyök!
Köszi, az eredmény a jövőhéten lesz meg!!!
Alig várom.............. És kiderül, hogy hugi vagy öcsi fog születni a fiam mellé!!

Éjjel Nórát álmodtam, tehát esélyes a lányka.... No, majd kiderül! :lol:
Vendég

Eszterx!
Neked is köszike!! :):):):)
Vendég

monácska, megy a drukk :D

kölyök, de jó neked, ebédelni mész, most sikerült felraknom a kaját, de megint egy hadseregnek valót főztem, 3 napig esszük. Mondjuk alig vagyok hülye, múlthéten székelykáposzta volt, most meg töltött...de olyan fini.

De jó nekem, lesz Jim-es pulcsim, bebebeeeeee :P :P :P
majd összehozunk randit, azért szoktam Pesten járni.

Lubickolni menjünk már! Ki jönne? Hátha összejön az is. Mondjuk kell vennem bikinit, mert S-es tangás rucijaim vannak, elég mókás lennék benne. :lol: Pláne hogy a cicim is negyedig férne bele. :wink: (a fiam azt mondta múltkor, anya neked nem is cicid van, hanem csöcsöd. Nem tudom, kitől hallotta :oops: :lol: )
Vendég

És még én nem vagyok normális.... :shock:

Kép
Kép

mpatr

Hali Csajok!

Képzeljétek engem meg elért a takony-kórság. Mit kezdjek magammal, hogy ne kelljen az orromhoz kötni egy zsebkendőt egész napra? Nagyon csinos vagyok, úgy nézek ki mint egy bohóc, az amúgy sem kicsi orrom, most már tiszta vörös is :? !

Pati, te tényleg nem vagy normális :wink: ! Én is jókat derülök, ahogy olvaslak!

Kölyök, jó szórakozást az ebédhez!

Monácska, szerintenm még nem nagyon kellene megerőltetned magad, a takarítás megvár!

Én meg ma megyek az esküvői ruhapróbára (most veszik le a méreteket, hogy rám tudják igazítani :lol: ). Ma beszéljük meg a kiegészítőket, stb... Honap próbakontyot csináltatok, és ezzel végeztünk a nagy előkészületekkel!
Ja és szombaton lesz a főpróba, hogy meddig bírom a bulit, mivel lakodalomba megyünk!

Kép
tand

Sziasztok!

Tegnap annyit írtatok, hogy 2 óra volt mire visszaolvastam, a végére hulla fáradt lettem így lefeküdtem!

Jim: Isten éltessen! Én is imádom a matekot! A fényképen meg nagyon gebe voltál. Nem szép a gebeség! Most viszont jól nézel ki úgy hogy légyszi ne foggyál vissza.
Ha tudtok valami bővebb infót a kismami Acqua Fitnessről akkor engem is érdekel. Szívesen mennék én is.

Kémcsőbe pisilés! Milyen dolog ez! Nekem az Istvánba nem kellett. Csak vért vettek az AFP-re illetve a hepatitiszre. Ha vizelet kell akkor üvegbe viszem és úgy kell leadni ahogy viszem. Ráírják a nevem és kész!

Állatok! (VIZSLA kutyus)
Nekem volt egy magyar vizslám anyukáméknál, természetesen a lakásban. Összesen 4 gyermek született eddig a családban, és semmi probléma nem volt vele. Imádja a gyerekeket és vigyáz a babákra. Hihetelen, hogy milyen édi. Amikor valamelyik pici sírt egyből nyüszített és jött oda hozzánk, hogy valami baj van. Amikor nagyobbak lettek, totyogók akkor meg nyúzták a kutya meg tűrte. Szóval szerintem a vizslával nincs gond imádja a gyerekeket. Sajnos a miénk már öreg volt rákos és közel 1 éve el kellett altatni. :cry:

Mni: A fotók nagyon jók az összes családtagnak és barátnak elküldtema linket, és mindenkinek nagyon tetszett.

A nővérem teljesen oda van. Imádja a kismamikat, neki 3 éves iker fiai vannak. Annak ideén nem értette, hogy miért akarok 3. gyereket, de most már ő is fontolgatja a dolgot. ("Ha lány lenne akkor tuti bevállalnám....!")

Csujzi: Nagyon sajnálom, hogy nem jó a naci!

Ha valakinek kell segítség, javítás alakítás. Azt én vállalok, hiszen ruhaipari mérnök vagyok, így sajnos még varni is elég jól tudok.

Lusie: Üdv. köztünk! Szépek vagytok a képen!

Kiszazsu: Gratula a Kukishoz. Jobbulást a férjednek. Még szerencse, hogy semmi komoly. És a kocsi?

Hízás! Tőlem senki sem kérdezi, hogy mennyit híztam. A védőnő megmér és kész. Táplálkozzak egészségesen. Ennyi. Szerintem mindenki annyit hízik amennyira a szervezetére szüksége van. Csajok majd le megy! Nekem a két ördög után is lement, sőt még vékonyabb voltam mint előtte. Azt mondták, hogy csúnya gebe voltam.

Eszter.eu: Te nem tanítottál az egyetemen levelezúős mérnöktanárokat az elmúlt 1-2 évben?

Tegnap kaptam egy e-mailt, megosztom veletek:
Szóval Babamama-expo lesz elõször Magyarországon.
onlap, de bemásolom az egész levelet ide!
www.babamamaexpo.hu

Bocsi, hogy sokat írtam, NA MOST TI IS OLVASGASSATOK EGY KICSIT!

Bea

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Feladó: babafalva.hu Ez itt nem a reklám helye, hanem a BABÁZÁSÉ
Babamama-expo elõször Magyarországon

Az erre szakosodott üzletekben vásárolhatunk, az erre szakosodott orvosoktól kérdezhetünk, az erre szakosodott szolgáltatók közül igényeink szerint válogathatunk. De vajon megtehetjük mindezt egyetlen helyszínen, egyetlen nap alatt, mégis a legmagasabb színvonalon? A válasz: igen. A hazánkban elsõként megrendezett Babamama-Expo lehetõvé teszi, hogy idõt, energiát és pénzt megtakarítva a legfelkészültebb gyakorló vagy leendõ szülõvé, nagyszülõvé váljon.

- Most már túl vagyok a nehezén?- kérdezte orvosától az anyuka, miután világra hozta elsõszülöttjét.
- A neheze csak most jön, kedveském – válaszolta szigorúan az orvos.

Kihívás, küzdelem, hivatás, felelõsség, játék egy életen át – ezt jelenti a gyermekáldás a családban. A születés pillanatától a szülõ szíve a testén kívül, a gyermekben, a gyermekért dobog tovább. És ennek a szívnek a megóvása, szeretettel való megtöltése válik a legfontosabb küldetéssé. Az elsõ magyarországi Babamama-expo e küldetés teljesítésében kíván segítséget nyújtani a családosoknak és a családot alapítani szándékozóknak.

Anyukáknak, apukáknak, nagyszülõknek, kismamáknak, kispapáknak, babáknak, gyermeknek, gyermeket tervezõknek keresik a kedvét a Babamama-Expo-n, mely több tekintetben is egyedülálló hazánkban és a világon egyaránt.

Egy olyan nagyszabású rendezvényre csábítják az érdeklõdõket, ahol több mint száz kiállító képviselteti magát, ahol a „babaszakma” nagyágyúitól kérdezhet, ahol az információknak épp olyan széles választékát kínálják, mint a babavárás, a családalapítás eszközeinek. Igazi terülj-terülj asztalkát biztosítanak a szervezõk a tájékozódni, a vásárolni és a szórakozni vágyóknak egyaránt. Az ötezer négyzetméteres „asztalkán” többek között felszolgálnak ruházati termékeket, babasporteszközöket, egészség-megõrzési és kiegészítõ eszközöket, babaszakirodalmat és mesekönyveket, biotermékeket, kültéri és készségfejlesztõ játékokat, családi autókat. Olyan helyszíni szolgáltatásokat vehetnek igénybe, mint a csecsemõkori szemvizsgálat, 4D ultrahang, valamint szoptatási, táplálkozási és párkapcsolati tanácsadás. Talán még ennél is fontosabb, az a szakmai menü, melyet a Heim Pál Gyerme kkórház szaktekintélyei szolgálnak fel: az érdeklõdõ minden kérdésére megkapja a választ, vonatkozzon az akár a baba akár a mama egészségére.

És míg a felnõttek „lakmároznak”, addig a gyerekeknek sem kell unatkozni, gyerekprogramok, vetélkedõk, játszóház és híres fellépõk szórakoztatják õket. A nézelõdésben elfáradt apukákat pedig pelenkázó-versenyre és családi autó bemutatóra invitálják a szervezõk.

Az izgalmas háromnapos piknikre 2007. október 26-28-án kerül sor a Syma Sport-és Rendezvényközpontban.

Elõadások

1. nap – 2007. október 26.: Mit tegyünk, ha baj van?
2. nap – 2007. október 27.: Táplálás: szoptatás, a gasztroenterológus szakvéleménye a babák táplálásáról, a gyermekkori elhízás megelõzése
3. nap – 2007. október 28.: A bölcsõhalál megelõzése, a légzésfigyelõk és a babyphone fontossága, Baba-mama kapcsolat, babatorna, gyógytorna

A Heim Pál Gyermekkórház szakértõ professzorai személyes tanácsadásra várják az érdeklõdõket minden nap a Gyermekkórház standján, elõadásukat követõ 2 órában.

Ingyenes szûrõvizsgálatok

Október 26. 14 órától - október 28. 14 óráig a Babafalva standjánál (D23) vércukorszint, vérnyomás és koleszterinszint mérés.

Október 27., szombaton az Egy csepp alapítvány közremûködésével vércukorszint-mérés és tanácsadás.

Ingyenes tanácsadások a Babafalva standon (D23)

Október 26. Péntek

12:00-14:00 Kozma Emese – Kreatív Baba Program - Milyen a jójáték? – életkornak megfelelõ játék ajánló, fejlesztõjátékok

12:00-14:00 Schwerteczky Adrienn lakberendezõ - Hogyan rendezzük be a babaszobát?

14:00-16:00 Gitidisz Krisztina IBCLC szoptatási tanácsadó, védõnõ - Szoptatási tanácsadás

16:00-18.00 Radnics Adrienn gyógytornász, Aquanatal és kismamajóga oktató - Készülõdés a szülésre, életmódi tanácsok, regeneráció szülés után

Október 27. Szombat

10:00-12:00 Szabó Zsuzsanna dietetikus - Csecsemõk és kisgyermekek táplálása, táplálkozása, ételallergiák

12:00-16:00 Miskolczi Ildikó csecsemõmasszázsoktató, szülésfelkészítõ, dúla – Készülõdés a szülésre – Babamasszázs

16:00-18:00 Kocsisné Péterfy Hajnal szakgyógyszerész – Természetes gyógymódok (fitoterápia, aromaterápia, homeopátia stb.) várandósság, szoptatás alatt

Október 28. Vasárnap

10:00-12:00 Horváthné R. Mónika tb-tanácsadó – Milyen juttatások járnak a három év alatt?

12:00-14:00 Tudatos Életért Egyesület karriertanácsadása – Karriertervezés várandósan, munkába való visszatérés, álláskeresés

14:00-16:00 Mucsi Martina életvezetési tanácsadó – Családi és párkapcsolati problémák

14:00-16.00 Bösenbacher Tímea konduktor-tanító - Mozgásfejlõdés, korai fejlesztés, terápiás lehetõségek - mozgásvizsgálat

Folyamatos programok

Egész nap szórakoztató mûsorok, fellépõk a nagyszínpadon: ismert zenei elõadók (Alma együttes, Gymes, Gryllus Vilmos és Levente Péter), bohóc mûsor, hastánc, bábszínház, baba és kismama divatbemutatók. Óránkénti nyereménysorsolások értékes nyereményekkel.
A különteremben híres színészek mondanak mesét: Nagy Bandó András
Mozisarok: kicsik kedvencei „szélesvásznon”. (Gyermekmegõrzõvel egybekötve).
Babapelenkázó verseny, családi autó és gyermekbiztonsági ülés bemutató kispapáknak.
Folyamatos gyermek- és családfotózás.
Készségfejlesztõ foglalkozások.
Gyermekmegõrzõ
Meghívott vendégek: Szinetár Dóra, Nagy Natália, Gregor Bernadett és még sokan mások.
Baba- és mama masszázs bemutató és tanácsadás.
Szeretettel várják az érdeklõdõket és a csemegézni vágyókat! További információkért és az értékes nyereményekért való elõzetes látogatói regisztráció miatt keresse fel a www.babamamaexpo.hu weboldalt!

- babafalva.hu Munkatársak

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Nem haladok a munkámmal!!! Folymatosan nyomkodom az F5-öt és olvasom az újabb hozzászólásokat... Jim, ahhoz képest, hogy tali előtt nem is nézted a fórumot... most úgy tűnik Te is függő lettél! :) :) :) Az ügyfelek meg itt állnak sorba reggel óta, mindenki megszállta ma a bankot. :) Már minden teendőmet elraktam szombatra, mert akkor is itt kell lennem egész nap és lefogadom, hogy akkor nagy kuss lesz a fórumon. :( Most meg csak várjon az ügyfél, míg befejezem ezt a mondatot. :lol:

KépKép
KépKép
mni

Csujzi, Te jobban vagy??
:wink:

Kép
Kép

mpatr

Hányan akarunk menni a rendezvényre? Én lehet mennék, de a szombat szintén munkanap és vasárnap annyian leszenek... nekem meg tömegiszonyom van! :( Bár, ha jól tudom a Bababörze is akkor van... miért teszik ezeket egy napra?

KépKép
KépKép
mni

Én is elszeretnék menni, de olyan időpontban és napon amikor számomra érdekes téma van!
Péntek vagy szombat du. Kinek van kedve jönni és mikor?
Azt hiszem a jegy ára 1500 Ft/ fő. 12 éves korig ingyenes.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Niki, én a Börzére megyek (28-án vasárnap, Hungexpo, A), a SYMA-ba csak esetleg benézek. Nincs túl jó tapasztalatom a SYMA rendezvényekkel kapcsolatban, szerintem nem egy tigris, ahogy általában megszervezik a kiállítókat (főleg építőipari meg lakás-kiállításokon jártam ott)

Kép
Kép

mpatr

Petra, tartozom egy vallomással ..
(ezúttal nem szerelmi, azt majd priviben :wink: )
egy katicás domború matrica valakitől bekerült a kalapomba és a többi cuccal hazahoztam..
Szerettem volna a következő találkozáskor átnyújtani, de Gordon az előbb találta meg és nem volt szívem azt mondani, hogy nem az övé.... :oops: :oops: :oops:
lógok egy matricával Pepinek....

Kép
Kép

mpatr

Petra,

Tudjuk, nem vagy az a tipikus üzletember... vígasztald meg Patit, hogy semmi baj, el ne vegye Gordontól, elég kárpótlás Pepikének, ha két matricát kap majd később :lol: !

Kép

KépKép
eszterxx

ÜGYNÖKNŐ, ÁLLJON LE!!!!
8) 8) 8) 8) 8) 8)

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!
Nagyon pörögtök lányok, így nehéz tényleg úgy csinálni, mint aki hú de dolgozik.
Nagyon jó a tábla, főleg nekem, hogy még új vagyok.
Kölyök (Zsuzsi :) ), szerintem ugyanahoz a dokihoz járunk. Dr. Járányi Beáta. Nagyon szeretem. Főleg az első szülésem után!
Muszáj dolgoznom! Sziasztok
Köszönöm az újabb üdvözléseket is!
Livi

Livi
Kép
Kép
lusie

Livi, ilyen jó volt az első szülésed?

Kép
Kép

mpatr