Új privát üzeneted érkezett!

Momo!

Tévedsz, mert 12 kg-ig használható, és van mikor a Bence is kipróbálja.Kép

Kangi!

Nekünk 80E volt a klíma, és 50 E a beszerelés.
Igaz nem LG, csak regal, de így is hûtõházat csinál a szobából.

És ami a lényeg:
Mind a két gyermekenek visszatért az alvókája, végigaludták az éjszakátKépKép
Azt mondta a szerelõ, hogy a beszerelés kb mindenhol hasonló árban van!

Norka Kép

A hinta jelenlegi ára 11990Ft, amit a [url=http://www.bambino.hu" TARGET="_top]http://www.bambino.hu[/url]
oldalon a menü/termékek/játékok -nál néztem.
Ez a CAM -féle.
De nézd meg egy Bébiker boltban is, mert az ABC Desing termékek olcsobbak, és ugyanilyen minõségûek.
Csak ilyen bolt nincs az egész Dunántúlon, Pest meg elég messze vanKép

Apuka témában gondolkodtam én is, hogy mert vagy nincs itthon, vagy nem foglelkozik a gyerekekkel, De rájöttem milyen önzõ dög is vagyok én:
Elmegy , lehúzza a 12 óráját 7-19 vagy 19-7, hazajön, és egy kis pihire is vágyhat, mert másnap ismét megy.
Én meg ezzel szemben azt nézem csak, hogy már megint hanyagol minket. De míg nincs itthon, Õ addig sem a lábát lógatja.

De mellette akkor is nekünk is kijár, hogy egy icipici idõt fordítson már ránk, hisz akkor szétzilálódik a család.

Kangi, szerinted?

Szóval megértelek, és igazad van. Csak az a gond, hogy hiába morgunk, attól nem lesz jobb.
Kitartás! KépKépKépKép

Most megyek, mert el kell tennem az eperlekvártKép
Nagyon egyszerû. Ha valakit érdekel leírom, hogy hogyan kell.
Ez az, ami a hét végén volt a Stahl Judit mûsorában.

Majd még jövökKép

Heni
heni1979û
 


Szasztok,

Lili most megint bealudt, pedig nem is voltunk ma úszni Kép Elkezdtem irogatni, hogy mennyit is alszik, és hát nem is olyan kevés. (Aludt este 10- reggel 7-ig, aztán 7.30-9.30-ig, délben fél órát, és most tettem le megint...tegnap ilyenkor 1-1.30 órát aludt).

Hangyák elzavarva. Szerencsére nem nekem kellett. Teljesen ki lett rámolva a spejz, és vissza...ill. még nincs teljesen kész, de hangya az már nincs.
Zulu,
Vigyázz, mert lehet, hogy meggondolták magukat, és visszamennek hozzátok. Ha valaki máshoz mennek, akkor Zulu a hibás KépKépKépKépKép

Csucsuka,
Hovámésztekisnyulacska kimentve Kép Ha van valakinek még valami jó kis dalocskája, akkor ossza meg velünk. Például nem tudja valaki a Háp-háp-háp jönnek a kacsák 4. versszakát, ami úgy kezdõdik, hogy Bú-röff-háp...tovább nem tudom Kép

Mano,
Nekünk is Baby Controll légzésfigyeõnk van. Hova tettétek az alap készüléket? Lili is levadászta már, és le is tört egy kis darab belõle. Jó lenne, ha kibírnáa még egy darabig.

Zulu,
Elõre is köszi a rámcsörgésért. Hát igen, Lili most már nem annyira csecemõs...inkább olyan babás Kép Én is kíváncsi vagyok Annára. Biztos nagyot nõtt.
Szerintem ha Apasas néha ráér, megpróbálhatnátok közösen elvinni a két gyerkõcöt. A MOM parkban nem csak Lili-korúak vannak, és egy alkalomra is be lehet fizetni. Szerintem imádnák.

Györgyi,
Azért a hétköznapokon nem fõzõcskéznek a szakácsok. Olyankor rendelünk ebédet. Fõzõnapon pedig egyszerre 8-10 féle kaja van, amit általában a barátaink esznek meg.

...na Lili már fel is kelt, de egyenlõre elmatat a játékai között.

Norka,
Szerencsére nem kell nagyon mosogatnom. Fõzicskézéskor megcsinálják a szakácsok, a többi napon pedig - mivel rendelünk ebédet - nincs sok mosogatni való. Lili edényeit meg nem szívesen tenném bele. De azért nyúzom Apát.
Hangyaírtás - úgy tûnik - letudva. Kép

...Lili rákezdett, úgyhogy megyek...

gömb
gombolyu
 
 


Andy: Lacko kb 7300 gramm, meg csak tejcizunk. De 2 het es en is kezdem a pepecselest.Kép Most nem eszik olyan sokat mint eddig, volt is kis aggodas vedoneni reszerol, amikor 3 het alatt csak 13 dkg-t hizott. De most a mazsan jol teljesitett, 24 dkg-t rantott fel 2 het alatt. Csinalni nem nagyon csinal semmit, lusta dog.Kép Azon szoktunk vigyorogni csaladilag, hogy míg mas gyerek rugkapal amikor bombol, Lacko szepen kifesziti magat es ennyi. Mark mekkora es miket muvel?

Magdi! Huhhh, koszi a segitseget! A parameterekhez inkabb apa ert, amjd megkerdem. Meg penzrol sem beszeltunk, azt is megvitatom vele (marha nem ejszaka keveredik hazaKép). Koszi megegyszer!Kép

Kangi! Ja meg annyit, hogy a parom kb mindennap elmondja a manonak, hogy de jo lesz ha majd motoroznak, horgasznak, fociznak stb. Mondjuk arra kivancsi leszek, hogyha a mano telleg ebbe a korba kerul, lesznek-e ezek.

Momo! En ismerek egy csaladot Albertirsan, a kisfiuk 2 eves asszem. Ha jol remlik a Baross utcaban laknak, a sinek mellett. Az neked messze van? Ha nincs, legalabb tudnal kivel dumalni, raadasul a lany is nagy netezo.Kép

Szem: mi is Brulamycinezunk, meg kamillazunk. Mintha szebb lenne, nagyon nem szeretnem az atmosast.

Heni: jahh, nem a labat logatja apa a meloban, de ha jol sejtem, mi sem a labunkat logatjuk itthon! Bar en most igen, ebben a melegben semmihez sincs kedvem (max fozni, ahhoz alt mindig van, tehat nalunk vacsi van, rend nincsKép). Ja es ird majd meg, milyen lett az eperlekvar. En lattam a SJ musort.Kép

orsoly
orsoly
 
 

 
 

OrsolyKép

Már egyszer csináltam kis tételben, ami el is fogyottKép
Így most 2 kg eperbõl csináltam és tök jóKép

Én sem lógatom itthon a lábam. Képzeld el, két gyerek mellett ha azt tennémKép
Futna a lakás...

Most a vasalás vár rám, én meg a jobb idõre várokKép

Az a baj, hogy Apuka hamarosan megy dolgozni, így az egyenruháját ki kell vasalnom, mert az meg nem vár.

Heni
heni1979û
 


Lányok!

Nem irta le vagy mentette el valaki Zsuzsi mu-tiramisu receptjét. Meglepném apát holnap estére sms-ért cserébe, csak lusta vagyok archivban visszakeresni.

elõre is köszi,

Gy
rekababa
 
 


Szia!

Orsoly: Márk most 6110gramm. Õ nem hajlandó ebben a mellegben enni, õrülök ha megeszik olyan 600grammot. Ezért kap most Sinlacot, hogy hízzon egy kicsit mert õ kb hetente hízzik 80grammot. Most hogy nem eszik igy 1hét alatt csak 10grammot hízzott.
Õ ezerrel rugkapál ilyen mozgékony gyereket én még nem láttam mint Márk, a dokinéni szerint ezért nem hizzik annyira, de hát a hasamba is õrõkké mozgolodott rugdósot. Forgolodik néha a hasáról a hátára, és hátról is megprobál a hasára de a keze nem jön ki magától és õ nem tudja kihúzzni.
Nektek meg lesz a duplázás szerinted fél éves korára?, mert nálunk tutira nem, õrülök ha eléri a 6500grammot.

Írj még magatokról bövebben kiváncsi vagyok nagyon, már találkoznék veletek. Múltkor Kakukkékal találkoztunk, az õ lánnya egy kicsivel kisebb mint Márk, most ugyan nem tudom, hogy mekkorra lehet, mert rég írta már.

Na most ennyi
Puszi
Andy
andy78
 
 


Sziasztok!

Petra ma - gondolom az oltas miatt - egesz nap alszik. A combjat borogatom, de csak szopi kozben. Ti hogy csinaljatok? Pici hoemelkedese volt az elobb (popsiban 37,9 C), de a combja mar mintha keveseb fajna, mint kora delutan. Remelem, nem lesz laza.

Ha lassan is, de haladgatok a visszaolvasassal.Kép Bar a legtobb tema mar azota valszeg elvesztette az aktualitasat, par dologhoz azert hozzaszolok.

Irtatok tobben a gizdasagrol. En most ennek az ellenteterol szeretnek kerdezni. Petra 9 hetes mult, es a mai meres szerint 6050g (3600 g-mal szuletett). Anyosom minden heten megkerdezi, hogy mennyi a sulya, es az utobbi idoben mondogatta, hogy dietara kell lassan fogni a gyereket. En eddig azt hittem, csak viccel, de ugy tunik, nem.Kép Amikor erre raebredtem, rogton mondtam, hogy errol szo sem lehet, es hogy en nem aggodom, oruljunk, hogy szepen fejlodik. Akkor o is visszakozott egy kicsit, hogy na jo, nem most kell dietaztatni, de majd oda kell ra figyelni, mert sokszor elofordul, hogy a csalad orul, hogy milyen szep "fodros" a baba, aztan a gyerekbol kover felnott lesz, es esetleg ezzel el van szurva az elete. Mondhatom, jol esett...Kép Mintha en tomnem a gyereket, es mintha egy csak szopizo babat lehetne tomni! Na mindegy. Persze eszem agaban sincs visszafogni Petrat a szopizasban, es csak 5x eszik naponta, szoval nem hiszem, hogy ezen valtoztatni kene. Tenyleg eleg nagy, fejlett es kis hurkas baba, de en nem hinnem, hogy ez alapjan lehet kovtkeztetni arra, hogy kesobb milyen alkatu lesz... Amugy az ocsemnel amikor pici volt ducibb babat eleg nehez lehetett volna elkepzelni, es ma kifejezetten vekony alkatu izmos srac.

Mesteremberekkel nekem is megyult a bajom, mikor a klimat beszereltek. A nappalinak (ahol a klima van) kb. a harmadat szabadda tettuk, ok megis a dzsuvas cipojukkel osszejarkaltak a szonyeget (csak tudnam mit kerestek ott?), valamint a felhajtott szonyegre is muszaj volt ralepkedniuk, amitol az "megtort". A kosz, a frissen festett fal es a parketta osszefrocskolese (gipsszel) mar csak a hab a tortan. De a lenyeg azert az, hogy huvos van.Kép

Na most csak ennyi, mindjart indulunk setalni.
Puszi:

Leszter es estenyugos Petra
leszter
 
 


Sziasztok!

Leszter!
Ne aggódj Petra súlya miatt, egy csak szopó babát nem lehet és nem is kell diétáztatni. Engem is folyton azzal idegesít az anyósom, hogy ne etessem annyit Védát, de õ is csak szopik, 4-szer, 5-ször egy nap. Azért megnyugtatásul elárulom, hogy Véda még csak 7 hetes, de már több, mint 6 kiló, õ is 3650gmal született.
Semmi összefüggés nincs egy csecsemõ súlya és késõbbi testalkata között, nyugi! Szóval ne izgasd magad, Petra különben is gyönyörû!

Anyakati
Anyakati
 


SziasztokKép

Leszter!

Nekem nagyon rendes klímásaim voltak!Kép
Össze is takarítottak maguk utánKép
Nekem csak le kellett törölgetnem, meg egy kicsit összeporszívózni, és ragyogott mindenKép

Andy, OrsolyKép

Egy kicsit elgondolkodtató a fél éves korára súlyduplázás dolog:
Ha egy baba születik 3100gr-al annak fél éves korára 6200gr-nak kellene lennie.
Ha egy másik baba születik 4100gr-al, annak pedig 8200 gr-nak.
Ez testvérek között is két kilo különbség. Jó, 1 kg a születésbõl ered, de miért kell a másik babának ugyanannyi
idõ alatt 1 kg-al többet híznia, mínt az egyiknek.
Lényeg a lényeg:
Ha a baba vidám, mozgékony, és rendszeresen eszik, valamint jól néz ki, akkor nem kell aggódni a duplázás miatt.
Ezt nekem a védõnéni mondta.
Egyébként Dorina 6800gr 5 hónaposan. 900gr-ot tuti nem fog hízni egy hónap alatt.

Fel a fejjel, ezen ne izguljatok.
Ja, és mégegy: Egy baba sem halt még éhen önszántából!!

Heni
heni1979
 


Lanyok
Latom panasz napot tartotok! Jo is az, irjatok ki a but, hatha segit!

Heni
Koszi a hintat! Marmint az infot. Szerencsere Apanak nagyon tetszik a szerkentyu. Kép
Gyerkocok alvokaja Kép Mit dolgozik a ferjed?
Eperlekvar engem erdekel!

Gomb
Orulok,hogy sikerult a hangyairtas. Eleg szemet,pofatlan nepseg!

Gyorgyi
En kimentettem a receptet. Kuldjem? Hova?

Leszter
Jezusom, Anyos pajtas!!!!! Hogy mondhat ilyen zoldseget? A babanak az a dolga,hogy hizzon. Ahogy elkezd jarni ugy is leadja a folos cuccot. Nehogy ezen idegeskedj nekem! Kép

Zulu infoja jovoltabol Apa "medencevel" allitott haza, igy Jazi pancsolt egyet az erkelyen. Esti firdes ma mar a 3ik vizbemerites volt. Cspkodta is a vizet rendesen (ilyet eddig nem nagyon mert). Este kis pocifajas utan fel9kor bealudt. 32 fok van nala. Egy szal pelusban tettem le aludni es meg nem takargatom. Ti miben altatjatok a babakat??

Norka es durmizo Kiscsaj
norkini
 
 


Norka!Kép

A férjem határõr.

Az eperlekvár:

Tepsibe papírt kell tenni, egyik felébe epret aprõra megvagdalni, másik felébe ugyanannyi kristálycukrot, majd elõmelegített sütõben kell sütni. (én addig sütöttem, míg a cukor fel nem habosodott, kb 20-30 perc)

Egy fém tálba kell kiönteni, majd összekeverni, és kész. (én raktam bele Knorr zselatint, ami jobb állagot ad neki, és valami tartósító is van benn)

EnnyiKép

Mindenkinek jó éjszakátKép

Heni
heni1979
 


Sziasztok!

Hát nem sokat mutattak a tévében a babausziból. Hogy minket nem mutattak az még "haggyá" (egyébként egy kicsit lehetett ám látni minket a tömegben), de az egész usziból nem sok minden jött át.

Petra!
Na nehogy már te is aggódj. Szerintem sincs semmi köze a baba fodroknak a késõbbi kövérséghez. Különben nem lenne az 1 kg-os csöppségekbõl 2 méteres 100 kilós férfi és a 4 kg-os oriásokból gizda csontkollekció. Szerintem egy anyatejes gyerek annyit eszik amennyire szüksége van. Ötnél kevesebbszer semmiképpen nem szoptatnék egy ilyen "apróságot", ha valamit még azt is keveslem. Az meg eszedbe ne jusson, hogy nem hagyod addig a cicin amig neki jólesik. Hidd el tudja õ, hogy mit csinál. Ha éjjel nappal két óránként szoptatnád, akkor talán elgondolkoznék rajta, hogy egyet egyet esetleg ki tudna hagyni, de igy. Örüljetek, hogy ilyen szép nagy lány és legyél büszke rá.

Norka,
szuper vagy. Emailcim, gyorgyi.matrai@axelero.hu. Követeljük a pancsizós fotókat. Én is babahinta, én is bébipancsoló. Hétvégén pénzköltés lesz nálunk már látom.

Nálunk olyan szél van, hogy minden ablakot be kellett csuknom, most meg áll itt bent a füledt levegõ. Lehet, hogy hülyeség, de én éjjszakára nem szeretem bekapcsolni a klimát fõleg a gyerekszobában, de most gondolkozóba estem.

Jó éjjt mindenkinek.

Györgyi és Rékababa az izzadók
rekababa
 
 


Heni!

Lehet, hogy én vagyok teljesen analfabéta befõzéshez, na jó a fõzéshez is. De akkor külön sül a cukor meg az eper és csak a tálban keveredik össze? Zselatin mikor kerül bele?

Köszi,

Gy
rekababa
 
 


Sziasztok!Kép

Kangi,
nálunk reggel 8-kor távozik Apasas, és 6-fél 7 körül érkezik. Eszik, elkezdjük az esti ceremóniát, aminek 9-10 körül van vége. De én ilyenkorra már hulla vagyok, ui. Malacka már nem alszik napközben, és a folyamatos "anya ezt kérek, bekakáltam, bepisiltem, mi ez?, hogy kell, miért? stb. totál kikészít, estére már nagyon morc vagyok idõnként, persze nagyon szégyellem magam, hogy nincs türelmem a kölkökhöz, és ettõl csak még pocsékabbul érzem magam. Nálunk a hétvége is elég húzós, gyakorlatilag alig van magánéletünk, mert a nagyszülõk és egyéb rokonok annyian vannak, hogy minden hétre jut egy szülinap, névnap, vagy csak egy szimpla tantilátogatás. Ezt is utálom, folyton cuccolunk, mintha egy Mars-expedícióra készülnénk, vigyorgunk, este hazaesünk, vár a háztartás, ilyesmi. Néha engem is meglegyint a depresszió szele, fõleg, mikor úgy érzem, nincs saját életem, csak valakiknek az anyja, felesége, gyereke, unokahúga, stb. vagyok. Na nem nyomizok tovább, mert csak még rosszabb kedved leszKép. Csak azt akartam érzékeltetni, hogy teljesen normális, hogy néha tele a csattos topánod az egésszel.

Orsoly,
620-700 EUR lenne, ha lehetne kapniKép. Hansa és tsai behozzák kb. 185e hufért, MediaMarkt, PhotoHall, stb. 250-tõl csillagos égigKép.

Mariann,
éljenéljen!KépKépKép

Timici,
Te se depizzKépKépKép. És ha depizel, akkor is írj, majd mi felvidítunkKép.
Kanalak, játékok: ne fõzd ki, szinte mindegyik elolvad. Én Dávidnak hidegsterilezõbe lógattam az ilyesmit, Macalánynak csak jól lemostam forró vízben. A harmadiknak majd csak leporolomKép.

Györgyi,
oké, hívlakKép. Ma kimentem anyóspajtival Normafázni, szuper volt, sokkal jobb a klíma ott fent. Sajnos csak egy kicsit tudtunk sétálni, mert jönnöm kellett haza, de így is felüdülés volt az a háromnegyed óra.
SMS: szuperpasid vanKép!

Leszter,
én is mindig az archívokban kezdekKép. De így is van, hogy csak átfutni tudomKép.
OltásKép. Remélem hamar elmúlik.
Súly: ó, minket pont az ellenkezõjével gyötörnek. (bár mióta alig van ruha a Macón, nem hallgatom a sirámokat, látszanak a hurkák rendesenKép) Anyatejes baba nem tud elhízni.

Norka,
sikerült végül medencét venniKép?
ÁgybanforgásKép.
Nagyon jó a babauszis fotó!

Gömb,
"..., sípok, trombiták,
víg zenével így köszönt e díszes társaság!"
Hangyikákat látni sem akarokKép! Hogy ûztétek ki ilyen hamar õket? Lhet, hogy két tantilátogatás között elmegyünk babaúszni, végül is, a MOM jó közel van.

Andy,
Anna szinte mindig csak 10 dekákat hízott, nem duplázott félévesen, de szerintem jól néz kiKép. Ilyen alkat, és kész. Könnyebb cipelni a fenekétKép.
Szerintem ne aggódj, ebben a melegben nincs étvágyuk a törpikéknek, meg ennyi idõsen már lassul a gyarapodás.
Hallgass Henire, tényleg nem halt még éhen gyerek önszántából!

én viszont rögvest, ha nem ehetek valamitKép
pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


NorkaKép
Zsebinél is 30 fok van esteKép, így õ már hetek óta takarót sem látott. Viszont egy szál pelusban azért nem alszik, mert az esti altatásnál összeragad a bõrünk és nem tudom feltûnésmentesen letenni. Így neki marad az ujjatlan kombidressz.
A pancsi nálunk is menõ, ma csurom víz volt az egész fürdõszoba a kicsitõlKép

LeszterKép
Baromság! Anyósod mást etessen a hülyeségeivel (bocs). Tényleg semmi köze a baba mostani súlyának a késõbbihez, amikor már szaladgál és le sem tudod vadászni evésidõben. Anyatejtõl nem lehet elhízniKép

HeniKép
Akkor lehet, hogy mégis meglepem a két kölköt egy rugós hintával. Csak az a baj, hogy én is szívesen beleülnékKépKépKép

OrsolyKép
Nincs messze, persze, ha Timi nem a saját lábán jön velem, mert akkor kevés a negyed óraKép A netezésen a babanetet (is) érted? Mert én eddig nem akadtam össze veleKép

GömbKép
de jó, hogy neked ennyi jegyzetelni valód van. Az én lányom ma annyit aludt napközben, hogy fejbõl is meg tudom mondani: 2 órát 3 részletbenKép Szóval már megint irígy vagyokKép

KangiKép
Merre vagy te szegény magányos hõs???Kép Csak nem megint apáját fuvarozod?

A párom ma megint egy angyal volt, és ha még azt is elárulom, hogy már 2-kor hazaért, biztos megköveztekKép Felváltva pesztrálta a két dedet, este nyûgös Zsebit is sikerült álomba ringatnia, igaz, bevetette az érdekfeszítõ RTL Klub mûsorát isKép Na megyek és megjutalmazomKép

jóéccakát kíván
Momo


Momo
momo
 
 


Ma Julka iszonyú nyûgös volt. Reggel az esõ alatt aludt egy jót, utána már csak 5 perceket, és azt is "repülõsen", mintha állandóan megijedt volna valamitõl. Mind zöldebbeket kakilt a sok cicizéstõl, és olyan gyakorisággal, mint újszülött korában. Zsuzsinak meg 38 fokos láza van, fáj a feje, meg a torka. Szegény, holnap rendes úszómedencés szülinapi bulira menneKép

MariannKép
Mélt megkaptam. Bricostoreban vettük, de nem olcsó! Jó utat! Jelentkezz!

GombócKép
Mi a Pálvölgyi úton laktunk valaha! Csak sajnos albérletbenKép Nagyon szép hely!

NorkaKép
PuicaKép


KangiKép
Nagyon megértelekKép Kép Amikor Andrist született, egy vidám, kocsmázós dolgozós társaságból csöppentem a magányba. Nem volt persze internet, de még telefonunk sem, sõt mobil is csak azután lett (az elsõt 94 decemberében vettük, horribile dictu 127 ezer forintért!). Gödöllõ addig alvóváros volt nekem, ergo senkit sem ismertem. Férj hétköznap kb. élte tovább addigi életét, hétvégén otthon volt, ha éppen nem utazott. Azóta is ez van, csak már megszoktam, bár lázadozom, és most megint élesebben jön ki, amióta Julka van. Õ meg engem irigyel, hogy mennyit lehetek a gyerekekkel, amíg õ önfeláldozóan gürizik, hogy pénzünk legyen. Õsszel biztos, hogy keresek egy megbízható, közel lakó friss nyugdíjast, aki bármikor beugrik, ha egy szabad, felnõttes délelõttre vágyom....
A helyzet akkor fog radikálisan javulni, legalábbis emlékeim szerint, amikor a gyerek már bármit és bárhol megeszik, nem számít, ha egy órával késõbb fürdik stb. stb, ez kb. 1,5-2 éves korában következik be. Az igazi kánaán az, amikor már megteríti az asztalt,"Menjetek fürödni" felszólításra egyedül elvonul, mese után alszik reggelig és nagyjából békén hagyja felmenõit, ha azok megbeszélnének valamit, avagy netán társasági életet élnének. 2,5 hónapja még ez az állapot volt nálunkKép (huh, de hosszú lettem)

Urszila
urszila
 
 


Nadine,
megnéztem az albumot, tündéri a kiscsaszikaKépKépKép! Nagyon szép, formás kis babulek.
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Heni
Az jo melo lehet?! Kép
Koszi a receptet, ha kapok meg epret,kiprobalom!

Gyorgyi
Mail ment.
Itt is szel van,remelem marad is+lesz valami esoszeruseg, mert kitikkadunk!

Zulu
Naná!Uszobajnok lesz a kiscsajbol, ha ennyit pancsizik,mint ma! Csak az a baj,hogy mar csak ugy fer bele,ha kilog a laba Kép

Momo
30fok Kép Vizes furdo Kép Csuda rendes parod van! Semmi okod depizni! Kép (Ma... Kép )

Urszila
Szegeny lazas leanyzo!!! Biztosan ki van akadva,hogy le kell mondani a bulit Kép +meg 1 nyugos pinduri melle. Nem szalsz be a depizos taborba? Kép

Apa locspocs utan kapott le minket, a kuldom + egy extrakomoly kiscsajt

Kép

Kép

Jo ejt mindenkinek!
Norka
norkini
 
 


Györgyi,
Nagyon édes Réka, apával megállapítottuk, hogy egy kis szépség.
Sajnos most olvastam csak, így lemaradtam a tv-szereplésetekrõlKép.Bár látom nem is mutattak benneteket.
Már mindjárt szombat vanKép
zsuzsi Mû-tiramisuja(kétszer is írta, mindkettõt kimentettem):
Mikroban kb. 2 deci tejet megmelegitek, ugyanennyiben meg hidegen elkeverem a tejszin izu pudingport (van otthon is Oetker bacsisat keress), kb. 3 ek. cukrot, es az egeszet felforralom (mikroban), suru puding lesz belole. Beledobom a turot, jol elkeverem.
Jenaiba, vagy valami cuki magasfalu keramiatalba leteszek egy sor babapiskotat, meglocsolom kaveval (nescafe, malatakave, eszpresszo, barmilyen, kb. egy bogrenyi kell, mehet bele egy korty rum is, ha van otthon), hogy jo szaftos legyen. Befedem egy reteg turos pudinggal. Aztan megint egy sor babapiskota, megint krem. Nekem altalaban harom reteg babapiskota jon ki. A tetejen megint egy adag krem elsimitva. Megszorva kakaoporral. Kb. 10-15 perc, utana allhat par orat a hutoben, es akkor szepen lehet szeletelni.
Mu-tiramisut nem kell sutni. Kell hozza nemi babapiskota, egy csomag tejszin izu pudingpor, keves tej, cukor, meg egy csomag turo (plusz a malatakave meg a kakaopor a tetejere). Kb. 10 perc osszerakni, aztan egy kis pihi a hutoben, es kesz.


Györgyi, Gömb, Norka,
Köszi az uszis infókat.

zulu,
Köszi az infót a medencérõl. Édes lehet benne Anna, úgy megnézném.Kép
Kengurus-szopi sztoriKép

Manó2,
Hátáról hasra forgásKép. 6 kgKép. LégzésfigyelõKép.

zulu, Urszila, Csucsuka,
Megnyugodtam, hogy nem egyedi eset a cicin elalvás. Apa szerint nem túl jó, mert így magától nem hajlandó elaludni.

Urszila,
De jó ötlet a termostoppos sötétítõ. Csak tetõtéri ablakokra lehet használni vagy normál ablakra is? Hol és mennyiért adják?
Jobbulást Zsuzsinak.

PsAndi,
Nektek is jó szórakozást a színházhoz. Mi még nem merünk ilyesmit tervezni. Majd késõbb, ha Roni biztosan átalussza az éjszakát.
támogatom a tenger javaslatodatKép.

Gombóc,
A mosogatógép alá tegyetek dobogót (5 cm).

Gömb,
Naná, hogy érdekel a Dagályos tapasztalatod is.
Hangyák ellen a Protect-B jött be nálunk. A hangyacsapda sz*rt sem ért. Bár látom már elûztétek õketKép.
Én egyáltalán nem tudom a kacsás dal szövegét, de szívesen megtanulnámKép.

Csucsuka,
Nagyon köszi a nyulacskás szöveget!Kép

Toffi,
A Semsey-parkban szoktunk sétálni. Az Erzsébet utcai OTP közelében lakunk.
Zsombi szemeKép. Jobbulást.

Heni,
Édes a kiscsajKép.
Irígy, irígy. Én is akartam eperlekvárt, csak lekéstem, már leérett.

Kangi,
Roni reggel 6-kor, 1/4 8-kor és végül 1/2 10-kor kelt az enyhébb idõ hatására(?).
Szegénykém, nem csodam hogy nem vagy feldobva. A párod rájöhetne, hogy ha kicsit segítene mindkettõtöknek jobb lenne.Kép Nincs egyéb rokon, barát, aki néha be tudna segíteni?
A panaszaidat meg kikkel osztanád meg, ha nem velünk?!Kép
Nem is tudom leírjam-e, nem akarlak szomorítani. Apa munkaideje változó, de általában hamar ér haza, és alig várja, hogy velünk lehessen. Csak néha morog, hogy netfüggõ vagyok.Kép
Én sem szeretem azt a szöveget, hogy "értetek dolgozom". A pénz nem minden!
Sikerült végül sofört találni?

Orsoly,
Engem is érdekelne, milyen hitellel lehet pénz nélül lakást venni. Fõleg ha még nincs saját lakás.

Mariann,
Jó utat! Várunk itthonKép.
Alvás-ambulancia (vagy valami hasonló neve van) van a Madarász kórházban. Gál doktornõ nagyon kedves (sárgasággal voltunk nála).
Képet úgy tehetsz fel, hogy begépeled a következõt szóközök nélkül(!): \ image { képneve } Az üzenet elküldésekor feljön egy oldal, ott ki kell Tallózni a megfelelõ képfájlt.
Látom már Györgyi is megírta.

Timici,
Neked is jobb kedvetKépKépKép.
ZsugorkanálKép.

Nadine,
BabakocsiKép Jók a képek!Kép
Tovita? Az valami vitamin? Én Elevitet szedtem és szülés után a maradékot. Most fogyott el.

Leszter,
Átaludt éjszakákKép.
OltásKép. Mi tegnap voltunk agyhártyagyulladás ellenin, ezt egész jól bírta a kiscsaj, a 2 hónapostól belázasodott.

Virág,
Rád is rádfér a vidításKépKépKépKép

Húzok aludni, apa már vízszintbe vágta magát.

Maci_2 + Roni
maci_2
 
 


Megint elfelejték 1-2 dolgot...

Mondókákat, énekeket találtok a [url=http://www.egyszervolt.hu-n" TARGET="_top]http://www.egyszervolt.hu-n[/url].

LeszterKép
Ne aggódj, lemegy. Nekem Andris hízott ilyen ütemben, 3 tokája volt legalább. A doki néni állandóan készítgetett arra, hogy egyszer csak le fog állni a hízással, akkor majd ne parázzak. És lõn. Kb. két évesen már abszolut normi kissrác volt, most meg soványság fele hajlik (29 kiló 9 évesen) Különben 1,5 kilóval rávertetek Julkára! Pedig õ is pifi-pufiKép Bár te biztosan soványnak látnádKép Irigy az éjszakákért, nálunk a legjobb az 1 ébredés/éjszaka volt.
Szopin kívül is borogathatsz, tegyél alá valami nájlont, rá meg szárazat.
Férj anno közölte a kõmüvesekkel, hogy õ is tud takarítani, csakhogy az õ órabére elég sok, és azt levonja a fizetendõ összegbõlKép Bejött, kitakarítottakKép

NorkaKép
Én is vettem kacsás pancsitKép Még gyereknapra. De amilyen güzü vagyok, eszembe sem jutott még kipróbálni! Majd holnap!

NadineKép
Tovita kálcium, õrölt tojáshéj. Ha eszel elég tejterméket, akkor minek?

Urszila
urszila
 
 


...a hangyák mégsem mentek haza Kép -stop- elolvastam a termést, de most hulla vagyok írni -stop- láttam a babauszit a TV-ben Kép -stop-sziasztok -stop-

gömb
gombolyu
 
 


Heni: isten orizz hogy Lacko duplazzon Kép(ugy nez ki, nem is fog.sot biztos). Dehogy kell nekem felevesen 8 kilos, egy evesen 12 kilos gyerkoc.Kép

Andy: szoval nem hiszem hogy duplazna, de ugye o 4 kiloval szuletett, ugyhogy nem is banom. Mar en is talalkoznek veletek, csakhat ebben a hosegben az orrunkat sincs kedvem kivinni a hazbolKép

Momo: nem, sajna babanetezni nem szokott, mircel inkabb. Esetleg ha latom, majd megemlitem neki a babanetet.Kép

Zulu: jajjj, az remesen sokKép

orsoly
orsoly
 
 


NorkaKép
Depi jön-megy. Csak már vén róka vagyok, nagy a tapasztalatom a hárításbanKép
Pont ilyen a pancsolónk! Ezt nevezik globalizációnakKép De jó ötlet a játszószõnyeg! Az is van nekünk (az már nem pont ilyen, lefektetett város autóutakkkal), de az sem jutott eszembe! Jázi hasonlít rád!

Maci_2Kép
Sajnos a "mind több pénz kéne"-effektuson kívül még van a mókuskerék-effektus. Mai világban sokan nem mernek visszautasítani melót, mert félnek, hogy a következõre már nem õket kérik fel.
Nem tudom, hogy lehet-e kapni normál ablakra is, ez spéci Velux, Bricostore. Kérdezz meg egy árnyékolóst! Normál ablakra én úgy tudom, hogy a külsõ redõny a legjobb.

Urszila
urszila
 
 


Jaaaa, majd el felejtettem, apa ma is kitett magaert. Hazajott kivetelesen 7-re, kicsit nezte a tv-t, majd elvonult - ugy hittem - wc-re. Erre megyek fel Lackoval, hogy na furdessunk, edesdeden alszik. Nem kicsit lettem idegesKép Eleg bosszuallo tudok lenni, igy letettem melle az uvolto sarjat az agyra, amig vizet engedtem. Utana furcsi, szopi, alvas. Utana apa lemaszik, hogy na akkor adjak neki vacsit. Inkabb nem irom le, hogy mi volt a valaszom. Hulye pasik!Kép

orsoly

maci2: ha nincs sajat lakas, jelzalogot lehet esetleg rakni szulok lakasara es arra felvenni a hitelt. De ez akkor mukodik, ha valami kicsi lakast akarsz, vagy ha szuloknek draga hazuk van!Kép
orsoly
 
 


Sziasztok!


Egy tanács kellene:
Az én kicsi Dorkám új szokást vett fel kb 4 napja, délelõtt mint a kisangyal, elvan játszik, beszélget, nevetgél, de délután olyan 4 óra felé, nem tudom mi történik, elkezd sírni, mint a fábaszorult féreg, háttal dobálja magát az ágyon, alig tudom megnyugtatni, a cici se jó neki, így ma is egy üveg vizet dugtam a szájába, hogy "csönd" legyen kettõt, hármat kortyolt, majd elvettem, tõle, utána már a cickó is jó volt, majd kiszolgálta magát, de végig rudkapált, nyöszörög, potlásként almalevet kapott, elaludt nagynehezen 1 óráig csend volt, majd este 1/7 kor újra kezdõdött a nyöszörgés, utána fürdés, és evés alig evett valamit, mert 60 ml fejtem le utána, most csend van...
A kakija olyan sötétzöld, és olyan zselé állagú, vittük be az antsz-hez mintát, a dokinõ kérésére.

Nem tudom mi van ilyet még nem tapasztaltam.

Még jó hogy megvettük a babysenset, a maxi phoneéjszaka
3-4 között 5* jelzett be, így levettem a hangját, érdekes, hogy mindig ugyanabban az idõben jelez be, és nem küldi át a jelet a hordozható készülékre, pedig be van kapcsolva.

Na jók legyetek

Férj téma: Nálunk is az a mûsor reggel 7 felé munka, és este 6-7 körül ér haza, bolyog mint a bolygókerék, intézkedik az építkezés ügyben, szegény elég ki van már bukva, igaz én is , alig várom már, hogy hazajöjjön fõleg mostanában, mióta Dorka délutánonként új mûsorszámot produkál.

Szép álmokat
Manó2+Dorottya
manó2
 


Sziasztok!

Jelentem színházon túlvagyunk, Levi is megbocsátot és a darab is fantasztikus volt. Egy kicsit aggódtam, mert olvastam egy elég negatív kritikát, de szerintem nem igazán volt alapja, bár én nem vagyok egy szinikritikus szakember, csak egy egyszerû nézõ Kép. Megérdemelték a vastapsot a végén!
Szóval ha valakinek kedve és ideje támadna megnézni Az operaház fantomját, ne fogja vissza magát!

Amikor hazaértünk, Levi már aludt, de szerintem meghallotta a hangunkat, felébredt mosolygott ránk és aludt tovább. Nagyon aranyos volt!

Leszter!
Egyetértek az elõttem szólókkal, egy anyatejes babát nem lehet diétáztatni! Hogy képzelte anyóspajtás, hogy beszerelsz egy kijelzõt, ami jelzi, hogy mikor "sok" ??? Ilyen korban még nem lehet túletetni egy babát, hiszen annyit esznek, amennyi jólesik. És amint igazán mozogni kezd (forgás, mászás stb.) leperegnek a "fodrok", mint a villám. Egyébként van egy ismerõsöm, akinek hasonló "jókat" tanácsoltak és most a mászásnál elkezdtek átalakulni a hurkák Kép!

Most megyek lakóparkokat nézegetni a neten Kép.
Pusza, Virág
virga
 
 


GyörgyiKép
Bebeconfort nálam is nyerõ, én egy csomó játékot vettem ott. Talira szeretnék menni, ha akkora lesz autom.
A szülõszoba szerintem már megvolt akkor is, mikor Te szültél, csak lehet volt benn valaki, és az ajtót pedig becsukták. Amúgy nagyon szépek az ottani bútorok!

TimiciKép
Szilárdapa inkább sokkal közelebb lesz, ráadásul Pesten is dolgozik.Kép
Nekem Chicco szilikon kanalam van, amire rá volt írva, hogy nem szabad kifõzni. Vannak olyan mûanyagok, amik egy rövid kifõzést bírnak, de egy 10 percesnél továbbit nem.
Egy kis pozitív energia neked: +++++++++++++++++++++++++++
NorkaKép
Jó szomszédok jöhetnek! Kép

VirgaKép
Legyél inkább optimista! A neten utána nézhetsz, milyen lehetõségetek van a bankoknál.
Küldök neked is pozi energiát:+++++++++++++++++++++++

KangiKép
Neked is egy kis pozi: ++++++++++++++++++++++++++++++.

NorkaKép
Gratula az ügyes Jazinak!!! A képen nagyon husiiiii! Kis szépség!Kép
Tényleg! Nem adnál néhány fuvola leckét Szilárdnak?:
Kép

És egy ma reggeli állapot:
Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Manó2
Nem lehet, hogy még nem bírja a pocija az almalevet? Drukk, hogy ne legyen semmi baj!

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok,

Maci2,
Háp-háp-háp, jönnek a kacsák,
Hú de éhes, hú de szomjas ez a társaság.
Röf-röf-röf, orra sárba döf,
Sonka lábán kucunéni fürödni döcög.
Bú-bú-bú, boci szomorú,
Dehogy fekszik tyúkjai közt a kukurikú.
Bú-röf-háp, sípok, trombiták,
víg zenével így köszönt e díszes társaság!

Lányok,
Ma megint elkezdtem Apát rábeszélni, hogy tartsunk már egy anyáknapját, amikor én csak cicit adok Lilinek, minden mást Õ csinál. Erre jött a szokásos szöveg, hogy Õ meg pénzt keres. Erre én próbáltam megértetni vele, hogy nem az a lényeg, hogy ki mit csinál, hanem, hogy én mindig azt csinálom, amit Lili+Õ akar, most már szeretném azt csinálni, amit én akarok...szóval sikerült!!!! Holnapra beígért egy rendkívüli ANYÁKNAPJÁT! KépKépKép

gömb
gombolyu
 
 


SZiasztok!
Megszületett Vilka szültésének története, a "Friss"-eknél olvasható!

Aztán megpróbálok majd ide is írni végre, de most muszáj kicsit háztartásoznom Kép

Márti+Vilka
márti
 
 


Urszila,
Köszi, már gondolkoztunk redõnön is. Csak az is felfordulással jár.

Orsoly,
Az unokatesóm szeretne lakást, neki szerettem volna segíteni. Szerencsére mi már összekapartunk egy panelt, amikor még nem voltak ilyen árak. Hát ez az, vidéken egy (szülõi) ház nem ér olyan sokat.

Manó2,
Sajnos ötletem sincs. Nem lehet hogy a hosszan tartó meleget nem bírja szegénykém?

Myssnia,
Nagyon jók a képek. FuvolázásKép.

Varrtam Roninak fejvédõt, mert mostanában forog és beveri a buksiját, lábát. Másnap reggel így ébredt:
Kép

Az új kendõben:
Kép

Ma közösen sütöttünk meggyes rétest, apa egyik kedvenc sütije. Küldök nektek is:
Kép
Kép

Maci_2
maci_2
 
 


Maci2: ez orvtamadas!!!!

Magdi: ha meg nem szultelKépKépKép, akkor megkerdeztem apat, mit tudjon a digigepKép Szal: legalabb 8-16 mb-os flash-kartya, legalabb 2.0 mpix, feltoltheto elemekkel, toltovel. Haaaat, arat nem igazan tudunk, mennyibe kerul a legolcsobb gep ami fentieket tudja?Kép Es koszi megegyszerKép

orsoly
orsoly
 
 


Márti,
Olvastam a szüléstörténetedet, írtam is.
Még azt kérdezném, hogy a gátvédelmet a doki vagy a szülésznõ csinálta? Ki volt a szülésznõd?

Mariann,
Szerintem elõbb telefonálj a Madarászba, telcsiszám: 450-3700 (dr. Gál Évát mások is ajánlották).

Maci_2
maci_2
 
 


Maci2Kép
ÚGy látom a "láb kidug reggelre" népszerû! KépCuki a kendõ, guszta rétes! És a monsterátok is nagyon szép!

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Myssnia,
Köszi a dicséretet.
Nem tudtam megnézni a leendõ lakásotok alaprajzát, mert már elkeltKép.

Na, megyek mosni, este még benézek.

Maci_2
maci_2
 
 


Sziasztok!!!

Kérdésem lenne, én mint kezdõ nem nagyon tudom mit is csináljak. Zsani nyakán és a hajlatokban nagyon kipattogzott a nagy melegtõl (meg attól, hogy szinte teljesen eltünt a nyaka Kép ). Mit lehet vele csinálni, hogy ne legyen nagyon csúnya, hogy elmúljon? Én csak púderezni merem, mert nem tudom mit lehetne még tenni. Várom a tanácsokat.

Nadine + kipattogzott és beájult Zsanka

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


NadineKép
Nálunk nem annyira jellemzõ a kipattogzás, de a dokinénink is a púdert javasolta. Mivel Zsani még kisebb, biztos jóval érzékenyebb a bõre is. Nálunk is az elsõ idõkben minden meglátszott Szilárd arcán, csak mostanság már jobban bírja a stapát.
Biztos lesz tapasztaltabb itt, aki nálamnál épkézlábabb tanácsot tud adni.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Maci_2!
Húúúú, ezek a rétesek... itt kaparom a képernyõt értük KépKépKép A szülésznõ a Kõrösi Ottília volt. Fõleg õ csinálta a gátvédelmet, de azért mindketten kellettek hozzá - már amennyire emlkészem Kép

Nadine! Vilka is csupa pötty a nyaka helyén KépKépKép - én nagyon gyakran, napi 5-6-szor is mefürdetem, utána jól megtörölgetem - talán használ, mert mégsem az izzadságban fürdik Kép Milyen hintõport használtok? Én azt eddig nem mertem tenni, nehogy összecsomósodjon az izzadsággal és az dörzsölje aztán ki a nyakát.

Vki írta, hogy könnycsatornaproblémája van. Vilkának is nagyon csipás az egyik szeme, a doki Bruimycint (vagy vmi hasonlót) írt fel - tényleg el lehet kerülni vele az átmosást?

Márti+Vilka
márti
 
 


Sziasztok!

Norka,
de jó, akkor van jó kis medencétek, én is akarooook!!! Kép Még nem is gratuláltam nektek a költözéshez, hát ez gyorsan ment akkor, szuper! Jók a képek!
Anna is rendszeresen megfordul az ágyában, a feje a lába helyén Kép. Meg a lábkilógatás is megy:

Kép

Látom, panaszkodtok az Apákra... Kép
Nekem nincs panaszkodnivalóm, mindig siet hozzánk haza, alig várja, hogy jöhessen babázni, de komolyan!!! Kép El vagyok kényeztetve!

Gömb,
részvétem a hangyákért! Sógornõméknél is voltak, és bárhogy próbálták irtani õket, csak visszajöttek... Kép

Leszter,
már többen megnyugtattak, látom, hízás-ügyben, azért azt leírom, hogy az LLL honlapján írják, hogy anyatejjel nem lehet túltáplálni a gyereket. Szóval egyen nyugodtan, amennyit kíván! Kép

Urszila,
szegény Nagylányod, jobbulást neki!!!

Virga,
irigy-irigy a Fantom miatt, mi is meg akartuk nézni, de nem mertem jegyet venni, mert sejtettem, hogy nem egykönnyen jutunk el Annácska mellõl... na talán majd õsszel.

Myssnia,
fotók édesek! A fuvolás naggggyon jó!!!!!!! Kép

Maci 2,
Roni nagyon aranyos Apájával! KépKépKép A rétes-kép meg tényleg orvtámadás, huhh, most én is akarok ilyet enni!!! Kép

Nadine,
nekünk dokinéni a púdert ajánlotta erre a kipattogzásra, és azt, hogy amikor már becsomósodott, akkor törölgesd ki tiszta vizes vattával, töröld szárazra teljesen, és mehet rá újra a púder, az szárítja.

Márti,
mindjárt megyek át a "Friss kismamák"-ba, elolvaslak... Kép

Lányok,
Apa ma elzavart, hogy vegyek magamnak valamit, amit akarok! KépKépKép Vettem egy nyári ruhát, egy blúzt, meg kicsi Annának egy narancssárga LEGO-s perverz játékot (TIMICIIIII!!! Kép), meg egy plüss kacsát, annyira édes!

Annácska rájött, hogy milyen jó hallatni a hangját, egész nap nagyokat kiabál, nevet, sikongat, egyre nagyobbakat, és egyre hosszabb ideig csinálja. Mi lesz itt még...??? KépKépKép

Megyek, pusza mindenkinek
Franyó
franyo
 
 


Most már többedjére látom, de nem találom, hogy hol szerepelt elõször Kép Miiii az a perverz játéééééék????? (mármint LEGO kivitelben érdekelne KépKépKép)

Márti
márti
 
 


Sziasztok lanyok!

Voltunk a Coraban, most eloszor harmasban, Petrastul.Kép Eleg jol viselte, viszont annnnyira elfaradt, hogy amikor hazaertunk, evett, es mikor utana egy pillanatra hasra frditottam, hogy megigazitsam a patentjait, abban a pillanatban el is aludt.Kép Kis edes.Kép

Koszi a hozzaszolasokat gyarapodas temaban, orulok, hogy Ti is nekem adtok igazat.Kép

Anyakati,
Tenyleg, Vega is mar 6 kg folott van?Kép Jol csinalja, nem mondom!Kép Emlekszem a talirol, hogy tenyleg szep nagy baba o is, csak azt nem tudtam, hogy 2 hettel fiatalabb Petranal.Kép

Norka,
Rosszul emlekszem, hogy Te az elsok kozott irtad itt a frissbabakban, hogy vesztek/vettetek klimat? Akkor mi ez a 32 fok? Vagy mar elkoltoztetek?
Nagggyon jok a kepek!Kép

Rekababa,
Bar a lanyomnak cimezted a hozzaszolast, megis en valaszolok ra, ok?Kép Szoval, o a korhazbol hazajovetel ota csak naponta 5-szor eszik. Korabban szabalyos 4 1/4 - 4 1/2 orankent kert enni, esetleg ejszaka kicsit hosszabb idot is kihagyott. Most, hogy mar hosszabb szunetet hagy ejjel (ma megvolt az 5. egymast kovetoen ataludt ejszaka is!Kép, sokszor kenytelen vagyok ebresztgetni nappal, mert kulonben nem jonne ki a napi 5 etkezes, es azt en is fontosnak tartom. Ugy latszik, hogy neki igy jo, es mivel ez nekem is kenyelmes, es emellett gyonyoruen fejlodik, nem hiszem, hogy valtoztatni kell rajta. Arrol pedig termeszetesen nincs szo, hogy elvennem a cicit, mielott meg vegezne.Kép Az egesz szopiban az az egyik legjobb szerintem, amikor elernyed a kis teste a jollakottsagtol.Kép Amugy korabban olvastam, csak valamiert nem valaszoltam ra, hogy irtad, hogy meg korai leszoktatni Petrat az ejszakai szopirol. En is igy gondolom, es nem is ezert erdeklodtem a tema irant, hanem csak a kesobbiekre akatam infot gyujteni. De Petra szamomra teljesen varatlanul hetfon ejjel ugy dontott, hogy nem kel fel enni, es ehhez azota is tartja magat.Kép Annyira mazochista azert nem vagyok, hogy felkeljek felebreszteni ot, ha neki igy jo.Kép

Zulu,
Mi ez a Hansa es tsai? Tudnal valami infot irni roluk? Csak mert mi kineztunk egy kamerat, amit szinten nem lehet kapni itthon, es hatha... Az a baj, hogy jo aron csak az USA-ban lehetne beszerezni. Elore is koszi.Kép
Igen, tudom, hogy Nalatok a gyarapodassal kapcsolatban ellenkezo elojeluek a problemak.Kép Feltem is, hogy Zsuzsi szavaival elve kapok az arcomba egy kakis pelust.Kép

Urszila,
Jajj szegeny zsuzsid...Kép El tudott azert menni az uszis buliba?
OraberKép
Nem hiszem, hogy sovanynak latnam Julkat, talan inkabb kisebbnek, mert Petra nem csak pufi, hanem hosszu is.Kép Gondolom, te egy duci oriasnak latnad.Kép

Virga,
Nagon edes lehetett, ahogy Levi Ratok mosolygott es aludt tovabb.Kép

Myssnia,
Fuvola!KépKépKép

Gomb,
Anyaknapja.Kép Majd szamolj be, hogy mivel toltotted, ok?Kép

Maci_2,
Nagyon jok a kepek.Kép Mi beturjuk a fejvedot a matrac szele es a racs koze.

Nadine,
Nekunk a dokineni a pottyokre a Locoid crelo nevu gyogyit irta fel. Nekunk hatott, csak hat szteroid gyulladascsokkento van benne.Kép

Franyo,
De jooo, en mult hetvegen voltam vasarolni, de csak egy bluzig jutottam.Kép Gratula a szerzemenyekhez!Kép

Marti,
Minjdjart megyek en is olvasni a tortenetedet.Kép

Aztan galad modon felebresztem Petrat es elmegyunk setalni.
Na puszi:

Leszter
leszter
 
 


Sziasztok,
Megjottunk, meg reggel, 4-kor keltem, delutan "buliban" voltunk, ki sem latok a szemem mogul, probalok visszaolvasni, de remenytelen!
Tali jo volt, koszi, hogy jottetek (kiveve aposomnak, akire ezert a huzasaert nagyon beragtam, na meg azert, mert utana meg fel 10-ig boldogitott az okos nevelesi tanacsaival)!
Holnap remelem lesz egy kis idom, majd irok es olvasok!
Pusszancs es jo ejt!
Zsuzsi

U.i.: Ha kicsit osszefuggestelennek tunnenek szavaim, az nem a veletlen muve!
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!
Virág ajánlotta a friss babák topikját akinek ezúton is köszönöm. Nem is tudom eddíg hol jártam miért is nem itt kezdtem?. Egyébként Virág mi a "válaszol a védõnõ"-bõl ismerjük egymást. Ott már sokat keseregtem az én kis "nagyígényû" babácskám miatt. De most úgyérzem minden rendben!Túl vagyok-vagyunk rajta.Örülök,hogy itt vagyok fõleg azok után ami Szilviékkel is történt.Nemszeretném kommentállni,mert átérzem mit éreznek.
Szóval,aki nemismerne még: Noéminek hívnak és egy gyönyörû lassan 6 hónapos kisfiú anyukája vagyok. Megtörten indultak a szülés utáni napjaink-hónapjaink,de mostmár révbe értem. És remélem ez mostmár így is marad!.

Üdv mindenkinek:

Noémi.
Noeeemi
 


Urszila
Kacsas pancsi+ jatcoszonyeget tessek elokapni! Kép
Huh, meg jo,hogy nem pont ilyen jatszoszonyegetek van!!Totalis globalizacio kizarva Kép

Gomb
Hangyak Kép A hangya sajna nem az a "hamar feladom" fajta.

Myssnia
Kepek szupijok! Meghogy fuvcsi orakat! Egy profinak?? Kép

Leszter
Mivel tudtuk,hogy koltozunk, ezert itt all a klima a lakasban, es meg legalabb 2 hetet koltozesig, csak nezegetjuk, nem epitjuk be Kép

Franyo
Kilogolabi Tuti! Kép

Lanyok, kidoltem. Megyek aludni, holnap irok.Most nem vagyok ra kepes... Kép

Jo ejt
Norka es Jazi
norkini
 
 


Lányok!
Roni még mindig csak jobbra fordítja a fejétKép. Csak hasonfekve fordul balra. Szerintetek aggódjak?

Ma reggel pecsételtemKép. Már azt hittem megjött (pedig Cerazettet is szedek-vagy épp ezért?), de azóta semmi. Tiszta hülye vagyok, de annyira elkeserített.

Lassan már mindenkinek van bébimedencéje, mikor lesz róla kép is?

Altatók, gyerekdalok, mondókák:
http://www.babapont.hu/egesz/hhour/gyerekdalok.html

Nadine,
Roni nyakhelye is kipattogott a melegben. Kérdeztem a dokit, azt mondta, hogy púderezzem. Egyébként meg csináljak kisebb huzatot (mozogjon a levegõ), öltözéknek elég csak a pelus, ja és sok folyadék.

Franyó,
Már éppen kezdtem rosszul érezni magam, hogy csak az én párom ilyen tökéletes. Örömmel olvasom, hogy a tiéd is azKép.
Eddig ez a nyerõ, a keze is kilógKép.
Édes lehet Annácska, ahogy sikongatKép.

Noémi,
Üdv közöttünk.

Maci_2 + már_alszik Roni
maci_2
 
 


Kilógó babalábakKép Mi még nem produkáljuk, de hamarosan!
Voltunk ma bababõrzén Kistarcsán. Babakocsit vettünk volna, ehelyett vettünk egy bébigimet (I-II-nak bezzeg nem volt), egy Peg Perego etetõszéket 25 ezerért, I-II-nak ez sem volt csak normál fa, szerintem most is meglettünk volna nélküle, de Apuci meglátta és megszerette, és kifizetteKép Utána még bementünk egy olcsó kistarcsai bababoltba pelenkáért, és végre vettünk egy Philips bébiõrt. Ez utóbbi viszont nagyon hasznos egy kertes házban. Csak nehogy bekapcsolva hagyjam, ha a barátnõmmel pletyózunk a babaszobábanKép

Zsuzsinak ma reggelre már hõemelkedése sem volt, viszont nekem kezdett fájni a torkom. Szülinapra elment és medencézés sem volt, mert vsz. rájöttek, hogy ellenõrizhetetlen a vízben egy gyereksereg.

Julka viszont újabb évzárón volt, ezúttal az iskolás tanévzárón. Prímán viselkedett, akkor kezdett bömbölni, amikor hazaértünk. Ez a jó típusú gyerek! Otthon kisördög, kifele kisangyalKép

Kb egyidõsök! Ti hogy álltok szopival-kakival? Mi visszasülyedtünk újszülött korra, áll. szopi és áll. kaki, ez utóbbi a zöld minden árnyalatában. Még a dokinénit is felhívtam, de szerinte kizárólag a meleg teszi, azaz a sok elõtej szopi.

OrsolyKép
Neked is közel van ez a bolt, a kórház elõtt van, a HÉV sínek mentén. Nagyon jó árai vannak! Van mindenféle bébidolog, pelenka, ruhák, játékok, babakocsik stb.

NadineKép
Nekem azt mondta a dokinéni, hogy hintõport NE, mert az könnyen összecsomósodik és felmarja a bõrét. Inkább gyógyszertári babaolajat. No, most légy okosKép

ZsuzsiKép
Üdv itthon! Azaz a topikban!

GömbKép
Frappáns magyarázat az Anyáknapjára! MegjegyeztemKép

LeszterKép
Biztosan kisebb, most 57 cm, Petra kb. ennyivel született!

NorkaKép
Fürcsi elõkapva, élvezte! Játszószõnyeg még nem, mert a teraszon éli napjait az asztalonKép avagy az ölemben.

MártiKép
SzüléssztoriKép Perverz játék: Timici Bencéje rágja az egyik talis képen (ha jól emlékszem), plüss körben van egy gumikukac, azt ki lehet bányászni. Nézd meg a lego.com-on. Újabban a Lego is csinál bébijátékokat.

Képzeljétek, ha egy Gyivis belénkolvas kutyafuttában, és meglátja, hogy perverz játékokat adunk a gyerekeinknekKépKép

Manó_2Kép
Nálunk mindegyiknek volt ilyen sírós periódusa. Állítólag nem véletlenül esik du-ra, fáradság az oka, nem fizikai inkább szellemi. Szegéynkék egész nap friss infokkal tömik az agyacskájukatKép

NoémiKép
Üdv közöttünkKép

Urszila
urszila
 
 


Maci_2Kép
Bárhová fekteted és bármilyen látnivaló lenne a jobb oldalon? Andris volt egy kicsit ferde, ortopédián mondták, hgy mindig a másik oldalról mutassuk az érdekességeket, onnan beszéljünk hozzá. Próbáld ki!

Urszila
urszila
 
 


Sziasztok!

Orsoly!
A párom most már alszik, mert nagyon korán kelt, de felírtam, hogy mire lenne szükségetek és továbbítom, azután jelenktezem, jó?

Babócák nagyon jó fejek. Kép

Magdi
38+6
gallainémagdi
 
 


Urszula,Timici, MártiKép
Akárhogy is nézem a lego.com-ot, de ez a játékékot én nem találom: [url=http://community.webshots.com/sym/image6/9/20/95/76392095hLbIgx_ph.jpg" TARGET="_top]http://community.webshots.com/sym/image6/9/20/95/76392095hLbIgx_ph.jpg[/url]
Lehet, hogy régebbi kollekció?

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


bocs:
[url=http://community.webshots.com/photo/76385453/76392095hLbIgx" TARGET="_top]http://community.webshots.com/photo/76385453/76392095hLbIgx[/url]
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?