Sziasztok
En is irogattam ide regebben
Most az aktualis tema miatt jovok.
Amiket Becka irt azt mar en is ateltem csak nem itt hanem a SOTE-n,na akkor eldontottem ,hogy megegyszer olyan helyet keresek ahol segitenek a szopiban.
Elso fiam nekem is tapis lett,bar en 6 hoig kuzdottem,azert a par cseppert is.Utolag nem tudom megerte -e,de elso babanal meg raertem ilyenre
En a masodik babam szultem itt G.E-nel.Csaszar volt de Barbit azert megkertuk, hogy legyen bent velem,ugyanis itt nem lehet bent apuka a mutoben
Szules elott tudatos keszultem a szopira,de arra is ha nem sikerul,nem leszek tole depis.Annyi mindent elolvastam, hogy szopis tanacsado sem tudott ujat mondani...
Alapitvanyiba kertem magam,de utolag is latom hogy ez volt a legjobb dontes.Ide bejottek a csecsemosok naponta tobbszor is megkerdezni hogy kell-e segitseg ,es ha kellett akkor ott voltak akar 15 percet is.Ha kertem jottek minden szopi idoben es segitettek a helyes poziciokban,
A szules utan mar 2 oraval ott volt a baba es szopizott .
S drno engem is porbalt kostolgatni a stilusaval de nem sikerul neki,annal elszantabb voltam
Volt egy kezdodo mellgyuszim a meg a korhazba,amit az egyik nover kimasziorozott,kifejt egyik ejjel (nem csecsemos)aki kint ul a pultnal es irto segitokesz volt mindenben.Alacsony molett rovid szoke haju.O volt aki eloszor segiett zuhanyozni is es az a szivbol jovo kedvesseg akkor nagyon jol jott.
Szoval nehezen jott a tej,de magamhoz kepest az estenkenti 40 ml is jonak szamitott.Leon kicsi volt 2.5 kg de amit vesztett a sulyabol azt meg a korhazban visszahizta igy hazaengedtek a 4.napon.
Itthon a masodik het vegere lett egy durva mellgyuszim,cicisebemen felkuszo bakterium es napokig 40 fokos laz.A doktornom azonnal fogadott es felirt gyogyszert majd az egyik csecsemos segitett fejni.S drno csak nezett, hogy mas mar feladta volna.De nem en,szoval par zuros het utan lett vegre annyi tejem ami eleg a babanak es 6 hoig csak osszesen 2 doboz tapi kellett ,az is ritkan estenkent.
Mai napig szopik meg
Nekem nem volt negativ elmenyem egyik csecsmossel sem, mind kedves volt.
Ugyhogy megerte a sok szenvedes,meg Moremilk,homeobogyo,masszazsolaj,sor....
Ugyhogy en most nagyon orulok ,hogy egy olyan korhazi elmenyem lett ami mindenkinek jar,igaz nekem is csak masodjara ,de megerte.Abban biztos vagyok hogy ha nem itt szulok akkor megint taposak lettunk volna,mert az elso napokban nagyon kellett a biztatas ,szakszeru segitseg.
Szoval mindenki akinek elsore nem sikerult,ne keserdjen el,mert legkozelebb mar nem akkora a nyomas es a stressz,ez is a lenyeg, mert ugye fejben dol el a szopi is
UGyhogy ha olvassak akkor utolag is koszonet erte
Ja ami meg poen volt ,hogy egyik nap a vizitnel mondtam a fiatalka orvosnak hogy irtora faj a sebem (elsonel nem volt ilyen igy tudtam ez nem szokvanyos).
Erre a megnyugtato valasz:-Ja az azert van ,mert eles kessel hasba doftek
Na meg a rohogestol is fajt utana