Új privát üzeneted érkezett!

Ágiboldi,
Sebinek tiszta piros és meleg volt az arca vasárnap, de én azt hittem a kirándulás miatt, még csodálkoztam is, hogy miért nem egyből, ahogy bementünk a melegre, jött ki, és aztán éjszaka volt a nagy fogfájás… De ez olyan pír volt, mint amikor a hideg megcsípi.

Ria,
Ez a babapofi olyan ismerős, láthattuk már valahol? Pl. itt a babaneten?
A kenyértartóra nem mondtál semmit (jöhet priviben is)!

Lora,
Nekem még egyáltalán nem jött meg.

Lorca,
Náluk apa lelkivilága nagyon érzékeny a „parancsolgatásra”, de így legalább edzek a gyerek dackorszakára.
Akivel együtt feküdtem a gyerekágyon nő, már a harmadik fiát szülte, és neki apuci a következő kollekciót hozta be, hogy abban vigyék haza a gyereket: 1 vékony hálózsák, 1 vastag hálózsák, egy vékony sapi és egy vastag sapi. Sehol egy body. Sikítva röhögtem az öltöztetésnél.

Orsi
Kép Kép
sno

Orsi,
A fal mellett állás ugye nem baleset után volt? Még a Vekerdy könyvben olvastam és egyetértek vele, hogy akkor már szobatiszta volt. Mert annak az a lényege, hogy tudja, mikor kell kakilni, pisilni és vissza tudja tartani. Ez pedig maradéktalanul teljesült. A gond inkább a bilivel/wc-ve volt.
A fiúk általában jóval később érnek ilyen téren, úgy tudom.
Nálunk apuci edzett. :oops: Nati után terhességi depim volt, jó kis hangulatingadozásokkal. Hol totál zombi, hol ordítottam a legkisebb dolog miatt is. :wink:

Lora,
A nagyon görcsöl az mit jelent? Anyukámnak utánam volt egy cisztája/miómája, vszínűleg az okozott neki görcsöket. Nála olyan szinten, hogy a mentő vitte el.
Ha kedves nagyszülőkrő van szó, csak két szösszenet anyukámtól, legutóbbi alkalom:
Megérkezéskor: Lemostam a gyereket, mert az egész étlap rajta volt. Figyeld meg, az összes cigány gyereken rajta van az étlap a játszótéren! (Neveljük Natit rasszizmusra)
Elköszönéskor:
Levigyem a szemetet?
Ó, nem, köszi.
Jó, akkor csak büdösödjetek tovább. Szia! :D
Rendesen? Egyáltalán nem jött meg, idénre nem is tervezem. :lol:
A multivitamin szerintem ok.

Kép KépKép
lorca

Orsi, igen, mint amikor a hideg megcsípi! Na jó mostmár látom, h sokaknak van/volt ilyen, úgyhogy nem is aggaszt tovább :D De fog még mindig sehol..

Lora, én Cerazettet szedek és igazán nem jött meg, csak barnázás.

Multivitamin szerintem is ok, bár én helyette garvidát szedek mikor nem felejtem el.

Kép
Kép
agiboldi

lorca. ja az arcot kell nézni nem a fogat. :lol: kedves az anyukád.

nézzétek el hogy kis betüvel írok mindent de a ded itt ül a kezembe mert anyanetegyéllemertorditok nap van :roll: még a konyhába is utánnam jött. :lol:

sno. pénteken viszem a szajrét a férjednek ha jó. meddig dolgozik? hát a kenyértartó akció sajna véget ért :(

KépKép
csongria

Bocs, Bocs, Bocs :oops: :oops: :oops:
Ez privi üzenet akart lenni Mónikának. Valaki megváltoztatja a jelszót?
:oops: :oops: :oops:

KépKép
bozotka

Remélem közületek változtatta meg valaki, mert én csak most olvastam, hogy mit is csináltam. Mondjuk megérdemlem, hogy ezek után ne kapjak jelszót.
:oops: :oops: :oops:

KépKép
bozotka

Légyszi erősítse már meg, aki megváltoztatta a jelszót, mert elég gáz lenne, ha valaki nem a csapatból tette volna. Azt hiszem akkor elásnám magam.

KépKép
bozotka

Lányok! Tényleg ki változtatta meg a jelszót??? Már nem lehet fellépni!!!!

KépKép
csongria

Bozotka, Ria, Sági változtatta meg (köszi Sági), pont azért, h nehogy valaki kívülről tegye, csak rohannia kellett, nem ért rá privizni, most megírom nektek priviben.

Kép
Kép
agiboldi

Jó oké megkönnyebbültem! :lol:

KépKép
csongria

Én nem tudok ezzel se belépni! Ti?

KépKép
csongria

Én se :) Mindegy, lehet rosszul értettem, majd Sági megírja, a lényeg hogy ő volt és nem más!

Kép
Kép
agiboldi

Jól van legalább most az egyszer nem én voltam a béna! :lol:

KépKép
csongria

Lorca
Most olvasom miket írsz a görcsökről! Olyan görcsök, mint a menstruációs, vagy mivel arra már nem igen emlékszem (ugye mondtam már a temitalin, hogy miért) amikor ment vissza a méhem a szülés után. De ne paráztass miómával, meg cisztával! :shock: Ráadásul anyunak több is volt ilyen, az utolsónál méheltávolítást végeztek. Mi lesz velem, ha lesz még egy gyerekem? Legjobb lesz, ha már most kivetetek mindent amit csak lehet! :? :oops:

Majd valakitől én is kérek jelszót!
lora7

Május, még nem is köszöntem a leírást! Hát Boldira is ráillik, főleg a "makacs és szánalomra méltó" :lol: :lol: És forró a folt.
Tehát milyen és mennyi chamomillát adjak?
Bocsi, tudom, h már ezerszer elhangzott :oops:

Lora, most épp én se tudom a jelszót mert nem működik amit annak véltem, de majd ha kialakul akkor valaki küldi (nekem is) :)

Szerintem ez rendes menstruácós görcs. Feltéve, h havonta 1x van csak.

Kép
Kép
agiboldi

Lora! Ne aggódj teljesen normális hogy göcsölsz. Ne aggódj nem lesz semmi féle myomád! Én is jobban görcsölök mint elötte! :)

KépKép
csongria

Ágiboldi! Én a 15 CH-t adtam minden étkezésnél 5 golyót, este fűszerezve a Viburcol kúppal! :D Jó volt! Aztán rájöttem hogy Benikének elég a Viburcol!

KépKép
csongria

És fel kell higítani őket? Kiskanállal adjam mondjuk teában?
Szégyenkezem ám, h századjára le kell írni miattam mert nem figyeltem :oops: cserébe válaszolok századjára feltett hozzátápis kérdésekre! :wink: jöhetnek!

Kép
Kép
agiboldi

Most járt itt nállam Sági és tudom a bűvös jelszót! :lol: :lol: :lol: Hi-hi félre értettétek!

Na mindjárt küldöm! :wink:

Ágiboldi! Szóval én az avent cumisüveg kupakjába teszem az 5 golyót majd lötyintek rá egy nagyon pici vizet és. Majd körkörös mozdulatokkal feloldom a golyókat. A nurofenes fecsivel kiszívom és igy be a szájba! :lol: :wink:

KépKép
csongria

Megjöttünk az usziból!
A víz most sokkal melegebb volt, persze Lillus a merülés után vitte a prímet, ordított, mint a fába szorult féreg! :roll: :roll: És bazi tömegnyomor volt! :(

Alig tettem le és már nyafog! 3. hete ez megy, azt hiszem lassan beadom a kulcsot! :evil: :evil: Kell valakinek egy gyerek? :wink:

Timi
Kép Kép
timocska

ágiboldi
kele a 15ch-t kapta kaják között (5 golyó/alk), kis anyatejben feloldva,kiskanálból. azért kaja között, mert ugye a hivatalos protokol szerint el kéne szopogatni, előtte-utána nem enni, szvl sztm még így hasonlított a legjobban. elvileg a tünetek enyhülésekor abba kell hagyni.

sági
köszi az intézkedést, az igazán vicces lett volna, ha egy kukkoló gyorsan megváltoztatja (bár nem tudom, szívből jött volna-e a nevetés :lol: )
elájultál, milyen meleg a víz az usziban? :lol:

bozotka
azért ne omolj össze, bárkivel előfordulhat :wink:

lora
még nekem se jött meg egyáltalán, gyógyszer mellett. rem,nem azért, mert terhes vagyok :?
néha én is bekapok egy-egy gravidát, mert még maradt, de sztm a sima multi is okés

sno
nálunk a szopival nem volt gond,mármint kele ebben igazán kiemelkedően teljesített első perctől, csak a mellgyulladás átka szállt rám. istenem, az az első 40 nap...brrr
ügyin csinálod a projekted

lorca
érdekes, h ez a lenőtt nyelv ennyire nem számít problémának. azt gondolnám, h simán megcsinálják ezt az apró beavatkozást rögtön születéskor, hamár úgyis látszik. v lehet, h nem is apró beavatkozás?

majus3

timo
esetleg egy kis chamomilla? :twisted:
hozzánk jöhet, apa úgyis el volt tőle ájulva, nem bánnám, ha kicsit lohadna a lelkesedése...

majus3

Május!
Köszi a leírást. Lillusra az összes ráillik mostanság, kivéve a nehézlégzéses sor és az éjszakák rosszabbodnak. Már tényleg csak az kéne! Most Sági és Pann is alátámaszthatja, hogy Lillus szinte kibírhatatlan! :evil: És ez nem panasz! :)

Lora!
Nekem szokott görcsölni a hasam és ha megnyomogatom, akkor szúrás szerűen fáj is jobb vagy bal oldalt. Na, nekem ezután meg szokott jönni!

Béres cseppet lehet szedni? :lol: :lol:

Móni!
Oda se neki nadrág! Fő, hogy mindketten megúsztátok! Nekem is rémképeim között szerepel az elesés gyerekkel vagy a lépcsőn való lezúgás! :?

Ria!
Felavattuk a felvágott tartót, nagyon klassz! :) Beni hogy van? Olvasom, hogy nektek is nyafis napotok van! Hátha csak az idő miatt! :roll: (már 3 hete ezzel bíztatom magam) :(

Timi
Kép Kép
timocska

Boldog hetediket Brigónak! :lol: :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Timi! Örülök hogy jó a felvágott tartó! Na anyukád elkobozta az aprítót? :lol: Most alszik de tényleg nem tudom mi lelte. Lehet hogy most döbbent rá hogy mi külön személyek vagyunk?! :roll:

Elesés! Nekem a rémképem az volt hogy amikor császár után odaadják a babát a kezembe és sietnem kell vele ki, mert a mütőben hideg van és az altató gép huzaljaiba a gyerekkel a kezembe elvágódom. :shock: Én amúgy minden télen elesek egy párszor! Tavaly terhesen megúsztam remélem most is mert nem akarom a babakocsit magammal rántani!

KépKép
csongria

Tényleg boldog 7. hót Briginek! :D

KépKép
csongria

Ria!
Holnap jön anya és kipróbálja. Aztán ha tetszik neki, akkor viheti! :lol: :lol: Bár, otthon náluk mindig apukám aprítja a hagymát, így leginkább ő nyüstöli anyát, hogy vegyen már egyet! :)
Lillus is szunyál.

Timi
Kép Kép
timocska

hali!

Mi is megvagyunk, tettünk egy kis kitérőt a Művház felé: 70 nm-es (nem tudok kis kettest a felső indexbe rakni, ezért írtam így :oops: ) parkettás terem oldalt fotelekkel, kérésre szőnyeggel, polifoammal (ez így?) ülőpárnával 3500 Ft/óra. Írjuk fel a többi mellé, én - bevallom - már nem emlékszem az eddigi ajánlatokra. :oops: Timo? Tudsz írni vmit, hogy ez milyennek számít?

Most rohanok halas spegettit főzni.

Ja, a víz tényleg szupi volt, Gergő végigvigyorogta az egészet (kivéve hátonlebegés), szóval most már tuti, hogy a vízhőm-el van egyébként baja. Állítólag elromlott egy vmi a rsz-ben, azért volt eddig hideg a víz, de most már kicserélték, úh mindig meleg lesz... :roll: ....na majd számoljatok be, mi sajna hétfőn nem leszünk.

Naésmégcsakaztakarommondani, hogy Gergő a víz alá merítések után sem sírt!!! :o :D :D Csak a végén, pedig akkor már csak csobbantunk, nem merültünk. Na mindegy. És Sági kinézte nekem Gergő következő fogát, úh már az 5. jön (ez most megint alul)! :o

Na tényleg megyek főzni. :(
Vendég

Sziasztok!
Bocs a jelszóváltoztatásért, de nem tartottam helyesnek, hogy várunk amíg Bozotka változtat, mert addig bárki meg is tehette volna rajtunk kívül csak spontán szivatásból ha már ilyen bénák vagyunk!
Ki nem tudja még?
Vendég

Május,
A víz jó volt, de Peti most már egyre kevésbé élvezi a dolgot. Nem csak a merüléssel van baja, az csak annyira nem tetszik neki, mint az, hogy egyáltalán a vízben kell lennie.

Boldog 7. hónapot Briginek!!! :D
Vendég

Pann!

Állatkerti játszóház: 1200 Ft/ óra hétvégén, hétköznap 1000 Ft/óra. (www.jatekmester.hu , a Babazoo részben tudnak fogadni)
Mazsola Játszóház: 25000 Ft/3 óra www.mazsolajatszohaz.hu)

Szerintem a 70 nm tök nagy, kényelmesen elférnek a gyerkőcök, és ha még le is polifomozzák az csak hab a tortán.

Timi
Kép Kép
timocska

Timo,
Itthon maradtak a kupakok. De béna vagyok! Mondjuk nagyon sok, úgyhogy valamikor inkább elviszem hozzátok, esetleg a jövő uszi előtt beadom.
Vendég

Briginek boldog hófordulót!

Timi, Ria, Boldi is egész nap nyüszít, csak már nem is írom :( szerencsére délelőtt sokat alszik, így bírom ki ép ésszel..

Chamomilla beszerzés alatt, Boldiapu vesz hazafelé, hátha...

Kép
Kép
agiboldi

Timo!

Akkor eddig ez a legjobb ajánlat, nem?
Ja, de csak szerdán csütörtökön szabad (egyébként baba-mama klub, ringató és manótorna megy benne :) )
Vendég

Ha 5 órát számolok 10 emberre, akkor 1750.-/kopf. Kár h a pizza nincs benne. :lol:
Vendég

Azért még megkérdezem a Ringatós termet is. :roll:
Vendég

Pann! Szerintem az nagyon jó ár igy! :)

Ágiboldi! Beni ma azt csinálja hogy üvölt a szoba közepén nagy krokodil könnyekkel, ha pedig bemegyek a konyhába akkor oda kúszik és fogja a lábfejemet! Soha eddig ilyet nem csinált. A krokodil könyezést is hanyagolta eddig! :roll: Még kimondottan anyás sem volt. Lehet hogy normális ez a változás! :roll:

KépKép
csongria

Sziasztok!

1000 bocsi, megint csak sebtében:Én már többször is írtam a brendonos játszót, az ingyen van, elég nagy annyi babábak, van pelenkázós-szopis szoba is, és INGYEN van!!!!De nem erőszak a disznótor, csak mindig olvasom, hogy tali helyet kerestek, és mindenhol fizetős van.Most volt nekünk is atali, másik fórumon, a Váci úti Brendonban, és jól elfértünk.
Mennem kell.Pedig itt van anya, de mégsem haladunk a dolgunkra, ma is egész napot elcsavarogtuk. :oops: :D
Most pedig anya vasalni fog! :-);-)

Gergőnek boldog 8.-at!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Pann
Ez a művház ha nem /főre vonatkozik akkor szerintem jó. Már csak az a kérdésem, hogy hol is van ez?

Sági
Jelszót én is kérek! Eddig nem kaptam.

Köszi a köszöntéseket! :D Ma ennek örömére kivittük a Millenárisra. (a stadionnál, kerékpárpálya, NEM a Széna térnél!) Ma és holnap van a pálya ob. Mivel párom sokáig versenyzett nálunk ez mindig is napirenden volt/van/lesz. De szerintem is tök jó. Míg Brigiaput nem ismertem nem is tudtam, hogy ilyen is létezik. :D

Ma a gyógyitárban 5ch-s chamomillat akartak adni, mondván, hogy nincs 15-ös. :shock: MIntha mindegy lenne. Végülis nem vettem. Holnap keresek másik gyógyszertárat.

Timi
Eljött az ideje, hogy megadjam a barátnőm számát? Ő bevállalná! :lol:
Egyébként pont azt éreztem amit mondtál, de nem jött meg rendesen, csak voltak barna foltok. Ilyen másnál ezekszerint nincs.

Lehet a régi anyukáknak volt igazuk. Anyu és anyósom is mindig azt mondja, hogy 7 hósan már réges rég átaludtuk az éjszakát. És ők már bőven adtak nekünk mindenféle kaját. Lehet, hogy mégis inkább a kaja feldolgozásával van itt a probléma. Csak azt nem értem, hogy ők a fogzásra sosem panaszkodnak! Nekünk csak kinőtt a fogunk és kész? :roll:
lora7

Panka! Ez a Brendonos jól hangzik de ott elszeparálva voltatok? Már mint nem voltak idegenek abba terembe? Főleg ha ingyen van!!!!! De miért adna a Brendon bármit is ingyen? De lehet hogy be van építve az árakba! :lol:

Lora! Igen igazad van. Nekem is azt mondják álandóan hogy már hat hetesen végig aludták az éjszakát stb... De a fogról senki nem mond semmit. Lehet hogy utólag mindenki csak a szépre emlékszik! :lol: Biztos mi is ezzel fogjuk majd traktálni a gyerekeinket. Mi már ilyenkor kolespepet adtunk nektek. :lol:

KépKép
csongria

Május,
Bnő kislányának van lenőve a nyelve. Jól beszél, a szopival sem volt gond. A doki szépen megállapította, de nem csinált semmit. Nem tudom, miért. Talán mert minden beavatkozás fertőzésveszélyt és egyebeket von maga után. Talán Csongira tudja. :wink:

Timocska,
Nekem kell harmadik gyerek és kislány, ha lehet! Megspórolva a 9 hónap terhesség :D Jöhet :lol: Legalább ki tudnám használni rendesen a rózsaszín rucikat, Szabira ráadva időnként lelkiismeretfurdalásom van. 8)

Lora,
Jaj, nem ijesztgetni akartam, bocsánat. De nálunk ez végigmegy a női vonalon. :( Én is egy myomával hordtam ki Szabit, szépen alatta volt. A doki még egy kis fényképet is csinált róla. Jól rámhozta a szívbajt, lehet, hogy ezért vagyok kicsit érzékeny a témára. :oops: Anyukámnak a cisztái hasonló véget értek. :?

Kép KépKép
lorca

Lorca
És mi lett a miomáddal?
lora7

Lányok!

Csak mert szóba jött a dolog... Nem tudom, mennyire látszik! De sztem ez egyértelmű. Holnap megyek dokihoz.
És mindez Cerazette mellett! :-( Egész nap bőgtem. Nagyon rossz passzban vagyok. Nem nem akarom, csak be vagyok tojva!
Kérhetek jelszót? Dobnék fel képet Timócáról, ha kicsit magamhoztértem! :oops: :cry: :lol: Kép
Vendég

Pankimanki,
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ha már így alakul, és kisírtad magad, akkor csendesen majd gratulálni is fogok. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Lora,
Mioma él és virul. Semmi. Azaz nem tudom, mert egy idő után eltakarta Szabi és azóta nem is voltam uh-n. Érezni nem érzem.

Ágiboldi,
Nem kéne egy másik fogigátlót bevetned?

Kép KépKép
lorca

Köztem, meg a tesóm között nincs egy év. Ő januári, én novemberi. Szerinted? :lol: :lol: :lol: Sztem a 6hetes szexmentességet semtartották be!!!!!!!!!!!!! :roll:
Azért később, majd megköszönöm a gratulációdat! Kicsit később!
Vendég

Hű Panki! :shock: :shock: :shock: Te aztán biztosra mentél! Az eredmény viszont egyértelmű. Az tök jó, hogy akarod/akarjátok, akkor nagy baj nincs! :D :D :D Fel a fejjel, van 8 hónapod, hogy hozzászokj a gondolathoz és az azért hosszú idő! :wink:

Megj.: én balról a másodikkal csináltam tegnap és én/mi is be voltunk tojva, úh kb tudom, mit érzel. Csak nekünk nem ez lett az eredmény. Bár mi sem a tény miatt aggódtunk, hanem mert nem volt rendesen előkészítve (vitaminok stb.).

Sztem ideje bevezettetnetek az internetet, h tarthassuk benned a lelket, meg legyen kinek panaszkodnod! :wink: + a több gyerekesek segíthetnek, bármi van. :roll:
Vendég

hát én azért jöttem még, h elújságoljam, h megkóstoltam a sági által ajánlott spar-os gőzgombócot és tényleg n fini, de hát most megállt a kezemben a kanál

panki
gratulálok! eljön majd az idő, amikor örülni fogsz, h így alakult!
ha sikerült majd kifújnod magad, írsz a körülményekről?
- szoptatsz még?
- volt már menstruációd?
- szedted rendesen? :oops: (nem piszkálásból kérdezem, de most tényleg aggódom egy kicsit)

majus3

Pann!

Köszi! Aranyos vagy! :-) Ami nagyon aggaszt, hogy Timivel a 8. héten iszonyat halvány csík vigyorgott csak. Alig látszott. Ezek meg hihetetlenül erős vonalak!!!!!!!! És az a két időpont, ami a ciklus azon részén lehetett, még július-augusztusban volt. Remegő kezekkel nézegetem a régi honlapokon a szüléskalkulátorokat. Persze majd mindet elfelejtettem... Bár Timivel az első 10hetet ágyban töltöttem a hányás, meg a fáradtság miatt. Szóval lehet, hogy mégsem tavasz lesz belőle!!! :-)
Vendég

Május!

Igen, szoptatok. Bár csak napi 2-3szor. Nem minden kaja után.

A vitaminnal együtt minden este 6-kor veszem be a bogyókat. Csipog a telefonom, szóval nem szoktam elfelejteni...

És kb 3 hónapja jött meg. A Cerazette-et a 6hetes kontroll óta szedem.

És asszem jövő héten hívok egy szerelőt és beköttetem a netet! Máár csak szgépet kell szereznem.

Ja és Timi Closty-s baba!!!! (hú, lehet nem jól írtam - rég volt)
Vendég

Nahát! Majd én is gratulálok, ha már nem sírsz :wink:
Viszont engem is élénken aggasztani kezdett a Cerazette, de mást nem lehet szedni a tej miatt... és én is csak napi 3-szor szoptatok általában...
És miért csináltad a tesztet, gyanús volt? Mert a vérzés az úgy látom legtöbbünknél összevissza, nem irányadó.

Jaj, Május, mégiscsak milyen jó, h van tévénk, ez még egy fogamzásgátló faktor :wink:

Kép
Kép
agiboldi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?