Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megann!

Boldog szülinapot Neked! Hasfájás :( Nem tudom, milyen fájdalmat éreztél, de nekem is volt már, hogy iszonyúan fájt a hasam,még férjnek is itt panaszkodtam, meg paráztam, hogy most mi lesz,be is keményedett, és úgy feszített is, meg nem is tudom elmondani, és nekem is este volt, amikor már csak feküdtem a tv előtt. Aztán visszagondoltam, hogy mit csináltam egész nap, hát szinte meg sem álltam, lehet Te is kicsit túlhajtottad magad? Pihenj, ha tudsz, és válassz magadnak valami szép ajándékot! Ja és gyógyulj meg! :wink:

Márti!

Mi szombaton rendezkedünk majd, én már félek tőle, de várom is nagyon! :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


And!

Nem, nem volt még olyan, hogy apa és Peti együtt motoroznak, és ha rajtam múlik nem is lesz! :oops: Nagyon para vagyok ezen a téren, és szerencsére apasem erőlteti! :wink: Eszti nagyon ügyes kislány a bölcsivel, és tényleg nagyon okos és ügyes is, ha már enniyen mondják :wink: :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Megann!

Most hogy And írta az időjárást , tényleg az is lehet, nekem tegnap marhára fájt a fejem egész délután, annyira, hogy még egy Ago-t is be kellett vennem! :( (és én elég érzékeny vagyok mostanában ezekre a hülye időváltozásokra is)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 

 
 

Megann
Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk mi is.


Brigivel bejöttem dolgozni 2-3 órát. Idáig nagyon jól viseli, ezer mesekönyvvel, babával, játék babakocsival, írkákkal felszerelkezve.
Állandóan mondogatja az mondókákat, altató dalt énekel a babájának.
Vasárnap elmentünk szétnézni a Camponába. Olcsóbban vettem neki most magasszárú őszi cipőt, mint nyáron a kis szandiját :) Betévedtünk a H&M-be is. Annyi gyönyörű ruha és kiegészítő. Azért egy sapit, fejpántot és övet sikerült a kosárba csempésznem, természetesen mind cicás (Hello Kitty-s) :D

Ha valakinek még aktuális itt nagyon szép gyerekágyak vannak:
www.dinoland.hu

Kép
Kép
maresz
 
 


Szép jó napot!

Megann:
Isten éltessen szülinapodon sokáig!!!!!!

Inascsengő!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tegnap voltunk du.tán a szemésznél családilag.
Voltak előttünk hárman(pedig fél órával a rendelés előtt mentünk, hogy mi legyünk az elsők, nehogy Panni szétszedje a rendelőt)
A főo.néni nagyon rendi volt, behívott bennünket elsőnek(üssetek agyon, de én nagyon bírom azt ilyen protekciókat!!!) :oops: :twisted: :twisted: :twisted:
Árpa van Panni szemén, de nem akarja-még-eltávolítani)-ill.valamilyen allergiát feltételez, hogy attól piros a szemhéjja.arra is, az árpára is kaptunk cseppeket, nov.5-én contr.
anyumék ki vannak rám, hogy állandóan szemészhez viszem a lányt, de én így vagyok nyugodt, és tessék hiába kentem én neki, nem javult.muszáj volt, hogy doki lássa.
az egyik csepp a Rifampicin(AND, Márti tuti találkozott vele), szép narancssárga tőle Panna szeme.
Rendi volt a dokinéni, ráírta a szem.-i kezelőlapra, hogy nem fertőző!!!(és tök égő, de most sem fogadott el pénzt, pedig magánrendelésen voltunk)-majd viszek neki valamit, csak tudnám mit. :evil:
így délelőtt a nariszínűből a gondozónénik cseppentenek egyet.5
x-kell naponta.
hát így állunk szemügyileg!

most főzőcskézek, töltött husikákat.
csóközön, kismamik vigyázzatok magatokra!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Sziasztok!

Boldog szülinapot Megannak és Daninak! Plusz akit még nem köszöntöttem!
Kép


Megann, nekem is sokat fáj a hasam, de csak az egyik oldalt. Tudom is miért, Rolit állandóan emelgetnem kell, mert ide rakjam fel meg oda... és mindig arra az oldalra fogom meg.
Azért ha nem múlik akkor szerintem telozzál a dokidnak, hogy mi legyen.

Márti, tegyél fel képet a gyerekszobáról!
Biztos nagyon szép lett.

And, mikor mész kontrollra?
Időjárás :evil:
Azért a jövő heti havazást kicsit korainak tartom. De ha tényleg lesz akkor már overállt adjak Rolira ha lemegyünk??? Szerintetek?
Kriszti

Kép

KépKép
Kép
csikken
 
 


Totka,
szerintem jól tetted, hogy elmentetek szemészetre.
Te látod a legjobban hogy van e valami gond.

K.

KépKép
Kép
csikken
 
 


Lányok!
most nagyon fel vagyok háborodva, írtam levelet a babanet szerkesztőségének, és sztem gondolkodjunk el azon, hogy hova tesszük át magunkat egy zárt topikba.
nézegetem itt a topikokat magányomban, és jelentem a babaneten egy hete pornóképek vannak fennt!!! :shock: :shock: :shock:
szerintem ez megengedhető egy ilyen honlapon, nem igaz, hogy egy hétig tart ezt észrevenni. kértem, hogy tegyenek lehetővé zárt topik létrehozását. nekem már eddig is jobban tetszett volna, de így meg pláne...

KépKép
KépKép
and
 
 


Csikken, holnap du. majd jövök a remélhetőleg jóhírekkel. most tényleg pihenek ezerrel.

KépKép
KépKép
and
 
 


Sziasztok, apa vagyok a Babanet csapatából, olyan házigazda féle volnék.
Megkaptam and levelét, válaszoltam is soraira, de mivel itt a topikban is felmerült a téma, bátorkodom megosztani veletek az információt.
A Babanet fórumába, a Társalgóba rendszeresen töltenek fel spammotorok pornó tartalmú hozzászólásokat. Ezeket mi rendszeresen töröljük és hála a babanetesek jelzéseinek csak ritkán fordul elő, hogy elkerüli a figyelmet az ilyen tartalom.
A Babanetre naponta 15-20 ezren látogatnak, 3 000 hozzászólás beírása mellett, így sajnálnám, ha néhány ízléstelen tartalom miatt valaki a Babanet egészéből ábrándulna ki...
A zárt fórum önmagában nem megoldás az ilyen tartalmak elkerülésére, mivel a spammotoroknak a nyilvános topik és a zárt egyaránt hozzáférhető. Arról nem is beszélve, hogy az általános tapasztalatok szerint a zárttá váló topikok nagyobb százalékban halnak el, válnak belső konfliktusok "áldozatává".
Ha esetleg van további kérdésetek, akkor a szerkesztői topikban, vagy a kiss.andrej@gmail.com címen elértek.
További jó fórumozást,
Kiss Andrej (apa)
:)
apa
 
 


Köszi Apa!! :)


Képzeljétek, szombat este kinéztük Panninak a karácsonyi ajándékot innen a netről-hófehérkés cuki konyhát.
Le van akciózva, és ma egykor ki is hozta utánvét a gls.!!!!!!!!Nagyon szép, és korrekt!!!!!!Van egy halom játék is, férjem beLINKELI ide nEKTEK IS, HÁTHA VALAKIT ÉRDEKEL!http://www.jatek-makett.hu/index.php?store=jatek&pid=32495&bid=73947&level=3&path=73939,0&page=product

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 



KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Sziasztok!

Megann
Isten éltessen sokáig!

Márti
Hol vettétek végül a kiságyat?

Tegnap voltunk dokinál. Szerencsére minden ok. Még mindig lánynak nézik, de a barátaink esetéből okulva hisszük ha látjuk :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Sziasztok!

Viki!
Hajrá szobaátrendezés!

And!
Ügyes lányod van! Drukkolok a holnapi UH-hoz.
Tegnap a nagypapa rám is rámparancsolt, hogy mindennap feküdjek le amíg Bendegúz alszik, mert megmérte a pocakomat centivel (symph-fundus távolságot), és 4 centivel kisebbnek mérte mint kellene. Jó ebben benne van az alkati dolog is, hogy én csak 158 centi vagyok, szóval biztos minden méret kicsit kisebb az átlagosnál, de jó lenne a következő UHon is minden rendben lenne. Szóval most minden nap beszámoltatnak telefonon, mennyit heverésztem a lepényi keringés javítása érdekében.. :D

Csikken!
Tettem fel fotókat a szept. 22.-i topikba a szobáról.

Juci!
Mi végül az RSben vettünk leesésgátlós fenyő kiságyat ágyneműtartóval, Bendegúz imádja. Fotók olvasd két sorral fentebb.
Szuper, hogy minden OK!
Most elgondolkoztattál ezzel a kislányból kisfiú dologgal, én vettem már pár rózsaszín cuccot, mert nem bírtam otthagyni őket..pedig én is azt mondom, akkor tuti biztos ha megszületik.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Juci!
Dani fantázianévre hallgató kiságy, Dani-Máté ágyneműtartóval.

Megann!
Jobbulást Neked! Remélhetőleg már elmúlt a hasfájásod, néha vannak furcsa fájdalmai az embernek, amik aztán jönnek mennek. De ha tartós, sztem is nyugodtan kérdezd meg a dokidat.

És Isten éltessen sokáig!! Jó vásárlást! :D

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Lányok!!

Lenne egy kérdésem!!

Ki milyen méretű takaróval takarja a gyerkőcöt??

Most akarok venni Melinek,de nem tudom milyet!!??
Ja meg párnát is,de azt se tudom milyet!! :roll: :roll:

ancsi26
 
 


hahó mindenki!

elnézést, hogy hirtelen felindultságból írtam apának, biztos a várandós kisgyerekes anyuka hormonok is közrejátszanak. azért én mégis a zárt topik mellett vagyok, és bocs, hogy részben a nevetekben is felvetettem ezt. az is bennem volt, hogy már nem egyszer éltek vissza az itt leírtakkal mások. gondoljátok meg, szerintem elég jó kis csapat vagyunk ahhoz, és elég rég vagyunk együtt ahhoz, hogy ne essünk szét. de én csak egy vagyok a csapatból :)

Kedves Apa!
itt is köszi a gyors reagálást és felvilágosítást, tényleg hirtelen felindulva írtam, de továbbra sincs jó érzés bennem :(

KépKép
KépKép
and
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a dokitól, minden rendben van . :) Uh ugye nincs a rendelőjében, így az nem volt. :(

Megann!

remélem már jobban vagy! Pocifájás van még??????????

majd jövök még, csak most mennem kell......

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Ancsi!

Peti sima kispárnán alszik, mint mi, és 120x85 cm-s a kispaplanja!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Gyorsba visszaolvastam.
Nagyon köszönöm hogy felköszöntöttetek ti is, ilyenkor mindig elszégyellem magam, hogy én mennyire rossz vagyok ebből :oops: :oops: :oops:

Pocifájás ügyben is nagyon köszönöm a hozzászólásokat, ez olyan sokat jelent nekem hogy mindenki elmondja a tapasztalatait, merhát ugye egy terhesség nem terhesség, nem lehet annyi saját tapasztalatom.

Elmondtam anyunak hogy mi a szitu ő meg azonnal rámparancsolt hogy hivjam fel a dokimat.
A dokimnak elmondtam hogy mi újság, ő kérdezett egyet kettőt aztán mondta hogy kezdjek el magnerotot szedni, és hogy esténként nyugodtan igyak egy kis alkoholt :shock: :shock: :shock: egy deci Baleys-t :shock: :shock: :shock:
Hát kicsit meglepődtem és most nem tudom mire vélni hogy ez volt a diagnózis, gondoltam behiv megnézni...de hát ezek szerint az alapján amit elmondtam ezt nem tartotta szükségesnek.
Azt mondta ha 1-2 nap múlva is fennáll a dolog, beszéljünk megint.
Egyébként délutánra teljesen elmúlt, de most estére megint fáj egy kicsit, de nem annyira mint tegnap.
Nem tudom........
Kicsit el vagyok kenődve, hogy Lénával ugye semmi gondom nem volt, most meg ilyen nyavalyás vagyok :(
És természetesen lelki szemeim előtt a legrosszabb dolgok lebegnek, hogy levált a méhlepény, hogy megrepedt a méhem, hogy befektetnek a kórházba és hónapokat kell kibirnom Léna nélkül....szóval tiszta gáz vagyok na....

folyt...

Kép

Kép
megann
 
 


Sziaszok,


Totka, nagyon tuti a konyha! Ha lányom lenne biztos egyből lecsapnék rá.

And, Én is szoktam olvasgatni más topikot is, de ezek amiket feltesznek linkek. És már amikor elöször elolvastam akkor rájöttem mi lehet bennük, szóval rá se kattintottam.

Én nagyon megszerettem már a Babanetet, de ha mentek szóljatok azért.

Ancsi, én IKEA-s gyerekpaplannal és gyerekpárnával. Roli nagyon szereti.


Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


Márti, nagyon szép lett a szoba!

Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


Jó reggelt! :) :)

Mindenkinek köszönöm a kedves köszöntéselet! :) Olyan jó érzés! :)
Vasárnap elutaztunk kicsit pihenni, Dani szülinapja alkalmából, csak tegnap este jöttünk haza. Szuper volt! :) Majd teszek fel képeket, ha lesz egy kis időm. :wink: :)
Tegnap délután 5-kor indultunk haza, elaludtak a kocsiban és azóta is alszanak. Danit simán felhoztam, átöltöztettem és betettem az ágyába, Beni feljött a lábán, de KO volt, így gyorsan őt is letettem. Szépen elfáradtak! :)
A tortás, ajándékos szülinapja majd a hétvégén lesz, pénteken az Anyuéknál, szombaton pedig nálunk a család másik felével. :)

Megann,
Neked is BOLDOG SZÜLINAPOT! :) és jobbulást! :)

Most csak ennyi, mert nem tudtam tüzetesen visszaolvasni, csak átfutottam nagyjából. :oops: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Jó reggelt lányok!

Megann Isten éltessen!

Danikát is Isten éltese!

Ancsi, nekem is az IKEÁ-s gyerekpaplan és párna jött be nagyon!!! Nem kicsi, nem vékony, nem vastag, finom puha, és pont annyira meleg, amennyire kell!!! 110*125-oös a paplan, és 30*50 a párna asszem...
nekem is mindíg az volt a bajom, hogy a bébi takaró utáni takaró méret a 70*130, ami keskeny, mert nem tudom vele áttakarni, és keresgélni kezdtem, van-e szélesebb...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Hahó!!!

És erre az ikeás paplan-párnára lehet venni ilyen méretű huzatot is???
Gondolom ott lehet,de máshol nem igazán láttam ilyen méretet!!

ancsi26
 
 


Megann!
Boldog szülinapot!
remélem ma jobb napod lesz, a hasfájás tényleg ijesztő lehet... :(

ayse
 
 


Márti!
Megnéztem a képeket, nagyon szép lett a szoba. Szuper az ágy is. A babaházat hol vettétek, fakopáncsos?

Ancsi
Brigi hála istennek visszaszokott a hálózsákra, így mi éjszaka hagyagoljuk a paplant, de Billerbeck-es kispárnás garnítúrája van. Nappal pedig egy nagyobb méretű gyerek takaróval takarózik.

Benianyu
Szuper lehetett a kikapcsolódás, képek?

Kép
Kép
maresz
 
 


Sziasztok!

Tegnap már nem volt erőm jönni, de most vagyok.

Köszönöm mégegyszer a sok jókivánságot, úgy látszik, hogy hatott, mert ma egyáltalán nem fáj a hasam :) :) :) :) :)
Pedig még csavarogni is voltunk az Árkádban.
És a picinek megint vettem egy kis plüss rucikát.
Amúgy Léna kicsinált, a végére már én is olyan idegbeteg anyuka voltam mint amilyeneket lehet látni, Léna annyira kihozott a sodromból, hogy azt hittem hogy ott helyben elnáspángolom :evil: , néztek is rám a HésM ben.. :( :( :( , na meg persze vigasztalták Lénát :? :?

Itthon aztán gyorsan meg is néztem hogy mi is az amit Lénáról még lehet használni, kiszedtem egy nagy stócot,de valahogy olyan fura, hogy hiába fehér, meg sárga szinű, akkor sem érzem egy kisfiúhoz valónak őket :roll: :roll: :roll:
Igaz itthon pl tök mindegy hogy miben van.
Minden esetre azért még kell vennem jónéhány darabot, főleg bady-t.
Bajban is vagyok hogy mekkorát vegyek, mert tényleg van egy olyan érzésem hogy ez a gyerek nem mini lesz, mint Léna, akkor viszont kár 56-osakat venni.
De ha mégis, akkor meg csónakázni fog a sok 62-esbe a gyerkőc.
Nehéz ügy.

Benianyu!

Képeket de azonnal :twisted: :twisted: :twisted:
Nagy suttyomban leléptek....és még képek sincsenek???? :twisted: :twisted:

And!

Felvetésedre reagálva....én már nagyon megszoktam ezt a helyet stb...örülnék ha nem kellene váltanunk, persze a felháborodásod és az aggodalmad teljesen jogos.

Most rohannom kell, megyek vasalni :? :? amig Léna alszik egy kicsit.

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Sziasztok!

Megann!

Örülök, hogy jobban vagy! :D
Ruhák, hát én a helyedben 62-eseket vennék, ha kisebb kell, akkor ott vannak Léna sárga és fehér ruhái átmenetileg, ha nem lesz elég, akkor még tudsz venni akkor is, ha megszületett, és már látod a méreteit :wink:
Mi majd november 15-én megyünk megint 4d uh-ra, talán akkor kiderül, ki is lakik a pocimban. Habár szerintem egy kislányon sem gáz a kék, vagy a barna ruci, mondjuk a fiún a rózsaszín hülyén néz ki valóban :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Ma Andris segített almáspitét sütni. :D A mixer volt a fúrógép. A tésztanyújtás alőtt a markolók (kezünk) elsimizték a földet (liszt), majd az úthenger (sodrófa) simává varázsaolta a terepet. Végül a daru (sodrófa) beemelte a pitét a tepsibe :lol:
Annyira cukin csinálta, azt hittem, megzabálom :) Mindig könyörgött, hogy CSINÁLHATOM, JÓÓÓÓÓ?

Viki!
Lili kórházból hazajövős ruhája világoskék volt. Olyan volt benne, mint egy igazi hupikék törpike. Körülbelül mindenki hülyének nézett, de nekem ez tetszett! :wink: :D

ayse
 
 


Mármint a ruha, nem az, hogy hülyének néztek :lol: :twisted:

ayse
 
 


Esszük jól megérdemelt jutalmunkat, a pitét. Andrisnak a mazsola ízlik belőle a legjobban. Miután szétrancsírozta a pitét és minden mazsolát kievett, belekiabál a tányérjába:
- Bogyó, ébresztő! :lol: :lol:

ayse
 
 


Sziasztok!

Megann,
Örülök, hogy jobban vagy! :) De muszáj vasalni? :twisted: :twisted:
Neked is pihenni kéne, mikor Léna alszik, mint Mártinak, mikor Bendegúz. Nem?
Szerintem is csak a rózsaszínű és a virágmintás cikis egy fiún. :) Igaz, vannak lányos szabású és stílusú ruhák, azokat sem adnám kisfiúra. De biztos sok olyan van, főleg bodyk, ami unisex típus és egy jó kis kék nadrággal vagány kisfiús ruci lehet! :)

Ayse,
Szuper pitesütés! :) Nekem is tetszik a kislányokon a kék! :)

Maresz,
Dani is hálózsákban alszik. Most, hogy jönnek a hideg éjszakák, ennek nagyon örülök! Legalább nem kell állandóan figyelni, hogy lerúgja-e a takarót.

És egy pár kép!

A játszóházban
Kép Kép

Vigyorik
Kép

Beni úszószemüvegét rágva
Kép

Megyünk úszni
Kép

Lelazulva
Kép

A két bongyori hajú
Kép

Ilyen lenne Dani rövid hajjal (azért ezzel még várunk egy kicsit :) ) Szerintem tiszta Beni!
Kép

Kidőlve (Beni még véletlen sem aludt, csak úgy odafeküdt, mert jó puha volt a takaró :))
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Ayse,
Andris dumája haláli! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Sziasztok

Benianyu, nagyon jók a képek!

Ancsi, szerintem csak az IKEÁban tudsz hozzá venni. Én ott vettem kettőt. Vagy varratsz hozzá.
Magát az ágyneműt én is csak dicsérni tudom, pont olyan mele amilyen kell hogy legyen az első olyan takaró amit nem akar mindenáron leszedni magáról Roli.

Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 



KépKép
Kép
csikken
 
 


Sziasztok!

grrr, Panni szemhéjja annyira beduzzadt,piros, ödémás lett du.-ra, hogy meg voltam győződve, az antibiotikumos szemcseppre allergiás.de csak az egyik szeme volt ilyen(mko.-i ba cseppentünk)
hívtam a dokinénit, de közbe mondtam neki, hogy mintha szúnyicsípést is vélnék felfedezni a szemöldökíve alatt.
így péntek reggel újra szemész, addig mindkét cseppet felfüggesztette.
én annyira bízom a szakmai tudásában a főo.nőnek.

Benianyu:
képek fantasztikusak, Dani imádnivaló a göndiségével!!hogy lehet valakinek ilyen göndör hajaaa??? :shock:
Ancsi:
én is fent vettem Pesten az ikeába Panni bölcsis ágyneműjét(de huzatot nem vettem rá-szerintem nem voltak ölég csajosak :wink: :lol: )nekem síma mezei gyerekboltos huzat is ráment amit itt vettem a faluban.
szép, családi szülésed volt, hmm, nálunk a 90-nes évek elején megszüntették a kéjgázt, pedig a vajudók nagyon szerették.az volt az k, hogy utánna nem voltak kooperábilisak az anyukák. :roll:
Ayse:
nagyon választékos, vicces az ANDRISDUMA!!!!!!!! :D :D :D


And:
ma rengeteget gondoltam RÁTOK!
mizujs az uh-n?????????????????????????????????

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Márti:
igazi gyermekparadicsom, ill.nagyon hangulatos lett a csemetéid szobája!!!!!!
Viki:
van már fiú/lánynevetek? :wink:

Barbi:
hogy vagytok, régen voltál erre!bölcsi/ovival mizujs?

Kuhát továbbra is nagyon hiányolom...Annamamit is...Bodzát is....Majolát is....

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Hajni!

Eszter Viktória / Gábor Zoltán csak már szeretném tudni, hogy melyikre hangoljak! :wink:
Panna szemének jobbulást,remélem semmi komoly! :(

Ayse!

Andrisduma:D
Én Petit vajszínűben hoztam haza, csakhát azt a rucit ugye utána is sokat használtuk, a kicsinek is jár egy új hazahozós cucc, de lehet az is vajszínű lesz :wink: Valahogy akkor sem hittem el addig, hogy fiú, míg ki nem bújt, pedig elég egyértelműen látszott a 4d-n aminek látszania kellett! :) Lehet én most úgy járok, hogy mindenből fehéret veszek csak és majd ha megszületett, akkor a többit :):):)

And!

Mi újság az uh-n?

Benianyu!

A képek nagyon nagyon szuperek, a fiúk nagyon helyesek együtt is, meg külön-külön is! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Viki:
szép nevek!!!Szerintem fiú lesz!!!! :) :)
Mi hófehérben hoztuk haza anno Pannit!
azóta meg olyan cuccaink vannak, hogy:rózsaszín, piros, rózsaszín, piros!!!!!! :lol:
na jó, van narancssárga, egy kevés barna, sok mályva, pink, élénk sárga.kék, zöld, szürkénk nincs!!! :lol:


Jaj And, remélem jó hírekkel jössz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Hajni!

Akkor felírom a tippedet, és ha 15-én esetleg megtudjuk, akkor megmondom, hogy nyertél-e :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Viki:
OK!!!! :wink: :wink: :wink:


Mentem már volna aludni, épp fogmosás közben gondolkoztam, meg kéne nézzem a telefonom:
And írt:
hogy nyugtassalak meg Benneteket, OK volt az ultrahang, itthon , rendben vannak!!!!!!!! :D :D :D
De összeszeett egy emészőrendszeri (gastroenteritist) bacit, v.vírust, és most otthon kúrálja magát! :(

Szép álmokat!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


And!

Örülök, hogy rendben van az Uh! :)
Jobbulást kívánok! :(

Hajni!

Köszönjük az infot! :wink:


Asszem lassan én is elmegyek alukálni, mert ma délután majd 3 órát sétiztem Petivel, és kicsit elfáradtam tőle, pláne, hogy még délelőtt is elvoltunk egy órácskát!

Jó éjszakát Mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Jó estét!

Én megejtettem a körmösömet, aztán zárásig Árkádoztam :oops: :oops: :oops: tekintve hogy Léna megbojkottálta a szülinapi ajándékvásárlásomat.Persze csak egy melegitő alsót vettem :? :? :?

Na mire jövök haza????
A hálóban diszkivilágitás :evil: Léna a nagyágyban alszik :evil:, apa mellette horkol :evil: , és megy a tv :evil:
Szerintetek???? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Férj abszolut alkalmatlan hogy kivitelezze a megszokott rutint, azt csinál vele Léna amit akar :evil: :evil: és ez iszonyatosan bosszantó és egyben kiábránditó :evil: ,hogy totál nem lehet rá számitani.
Tudom hogy nincs olyan aki pótolhatna engem :oops: , de azért mégis..az ember a férjétől csak elvárhatná már hogy távollétemben normálisan lefektesse a gyereket.....
Állitólag megpróbálta csak hát ugye ahhoz türelem is kellene, meg energia..hogy átkisérgessük az átszökdöső gyereket a saját ágyában....
Ennyi energiája persze csak egy anyukának lehet :? :? :? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

And!Totka!
Ezek ám a jó hirek :) mármint uh :)
Az emésztőrendszeri izé...na az elég brutálul hangzik....nem a hányós-fosós virusról van szó???????( :oops: :oops: :oops: )

Totka!
Panniszemek viszont egyáltalán nem jó hirek :(
Szegény...ez a szemdolog valahogy a keresztje a családnak ezek szerint :( :( :( :(

Benianyu!
Na azért... :twisted:
Irtó édes képek...
:) És hát a fiúk :shock: :shock: :shock: :shock: szerintem most is tök hasonlitanak egymásra :wink:
Nagyon helyesek ahol mind a ketten vigyorognak teli képpel.
Úgy látom hogy Beni jól kijön Danival???
Vagy gyakran van acsarkodás?????

Én:

Pociügyileg teljesen jól vagyok :)
Semmi tünet :) Pedig ma jóformán meg sem álltam :)
Remélem igy is marad.

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Megann,
Éljen a vásárlás! :) Éljen a tünetmentes pocak!
Apa kicsit :twisted: :twisted: , de te meg túl szigorú vagy! A lényeg, hogy Léna alszik és nem buliznak épp! Úgy is fogja tudni, hogy Anyával mi a rend. :?
Köszi a bókot. Az a helyzet, hogy ha Beninek épp van kedve játszani, akkor jól elvannak, ha nincs, akkor megy a harc. De azért alakul a dolog. :wink:

Totka,
Remélem, Panna szeme hamar rendbe jön! Jó az új vonalzód! :) (nekem is kell egy újat csinálnom, most látom)
Köszi az infot And-ról. Tök jó, hogy az UH-val minden oké, a vírusnak meg gyorsan hess!!!

Márti,
Én is meglestem az új gyerekszobát, nagyon szép lett! :) Mi is nagyon kedveljük a fenyőbútort.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Már csináltam is! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a szobadícséreteket, olyan jó, hogy Nektek is tetszik, mert nekem nagyon! Valószínűleg még egy kis virág fel fog kerülni a falra, mert annyira hangulatos kis fényt ad, és elfér!
Bendegúz is szereti a szobáját, és továbbra is olyan kis okosmókus, hogy nem jön ki az ágyából, amikor lefekvés van, hanem ugyanúgy csak szól nekem, ha akar valamit, és fekszik szépen bent mint a rácsosban.

Viszont amúgy olyan oltári hisztis, hogy ma leöntöttem hideg vízzel. Estére meg is jámborult egy kicsit, és hízelkedett, meg tündérbogarat játszott, de félek, hogy holnap újra kezdődik az egész.
Úgyhogy minden hisztiűző-tippet szívesen fogadok!!

Benianyu!
Helyesek a képek, a két fiú tényleg eszméletlenül hasonlít, de Dani a gndör fürtjeivel olyan cuki, nehogy levágassátok!!
Igen láttam a fotókon, hogy ti is szeretitek a fenyőt. Mi is kedveljük, és azért is praktikus, mert jól kiegészíthető később is, meg időtálló! És szép!

Viki!
Szép nevek, tök jó, hogy ilyen biztos letisztult neveitek vannak. Előbb-utóbb csak kiderül, merrefele hangolódj.. :D

Megann!
Ez szerintem se olyan túl nagy kihágás, és legalább aludtak szépen. Ilyen úgyis ritkán van, hadd élvezze ki Léna is az ilyen apás-bulis estéket. Biztos jól elvoltak. :)
Szuper, hogy elmúltak a panaszaid, biztos a sok hülye front is számít ám. Én pl. hidegfrontra vagyok érzékeny, akkor mindig kőkemény a hasam, napjában sokszor.

And!
De jó, hogy rendben van az UHon minden. Igyál sokat, ha valami a hányós-fosis vírus, és gyors gyógyulást Neked!

Hajni!
Szegény Panna szemecske, remélem semmi komoly. Ő egyébként jól viseli a dokinénihez járkálást?
Amúgy nekem volt kisiskolás koromban jégárpa a szememen, és meg akarták műteni, de anyu nem engedte, és addig kenegette, amíg felszívódott, pedig a jégárpa pláne nem az a felszívódó fajta.
Képzeld el én is totál rá vagyok hangolódva a rózsaszín cuccokra, ma is turkiztam egy rózsaszín-vajszínű termó nyuszikás pulcsit, meg egy pirosasbordós micimackós kis kordnacit a Kistesónak.

Meglestem a konyhát, tényleg nagyon aranyos!

Maresz!
Igen fakopáncsos kisház, szereti Bendegúz, de nem annyira a babázást bene, mint az ajtaját meg az ablakát nyitogatni. Igazi kispasi. De talán később majd réhangolódunk a babázásra is jobban.

Én ma délután akkorát aludtam Bendegúzzal, hogy most itt pörgök, nem tudom, hogy fogok elaludni, midnenesetre megyek vízszintesbe, apa megmasszírozta már a talpaimat, mert olyan "idegesek" voltak a lábaim. Nektek nem volt ilyen a terhesség alatt? Én megőrülök tőle, ide-oda rakom őket, olyan nyugtalan hülye érzés.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Emlékeztek még ránk? Újra van internetünk, sőt még egy kis időm is, mert a Lili elkezdte a bölcsit, úgyhogy rettegjetek, mert jövök az idióta kérdéseimmel, meg aggódalmaimmal majd megint.
Teljesen le vagyok maradva mindenről ami veletek történ, mert olvasni se tudtam, ha internet közelében voltam, örültem, ha néhány képet meg tudtam nézni. Azt persze tudom, hogy sokak újabb pocakot "szereztek", amit nagyon irigylek, de azért bátorságom nincs, hogy én is bevállaljak még egy rosszcsontot. Majd talán később.
Próbálok majd azért visszaolvasgatni, de nem sok reményt fűzök hozzá, hogy sikerülni fog. Azért igyekszem visszakapcsolódni, persze csak ha szabad.
Teszek fel 2 képet Liliről, hogy lássátok hogy megnőtt.
A bölcsi még nekünk nagyon nem megy, egyelőre még csak délig van, mert ottaludni nem akar. Remélem idővel az is összejön majd. Tudtok mondani valami átlagot, hogy mennyi idő alatt szoknak be a gyerekek? Vagy ilyen átlag nincs?
Kép Kép

Kép
Kép
hari
 
 


Hari!
Hello! :) Én nem ijedtem meg, gyere csak a kérdéseiddel! :)
Lili nagyon édes, tényleg nagyon megnőtt! Jó nagy csibészlánynak látszik! :)
BOLDOG SZÜLINAPOT (így utólag is)! Gondoltam ám rátok, tudod egy nap van a gyerkőceink között! :)
Drukk a bölcsihez. Majd belejöttök!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Sziasztok!!!

Szia Hariiiiiii!!!!!!
Mekkorát nőtt Lili!!!!!!!Barbi tavaszi talija óta nem láttalak Benneteket!Ha tudsz, gyere mesélj!


And híradó(most beszéltem 3 perce vele-pont szundikált :oops: )

igen, hasmenése-hányása, hőemelkedése volt, ma már csak az utózönge, és tegnap lefolyatott magának infúziót is. :( De szegénynek így is nagyon vékony, gyenge volt a hangja.
Mondtam neki, hogy örültök, a jó uh.eredménynek.nem is zavartam sokat.

Tegnap marhára örültem magamnak(a mérhetetlen sok eszemnek)
apunak jan.elején lesz az 50.szülinapja, és kitaláltam, hogy tesómmal kéne szervezni Neki egy családi bulit.
na de mi legyen az ajándékunk.

erre nézem, hogy a dm-nek van valami cewe fotókönyv akármije.
utánnaolvastunk férjjel(mivel én ugye nagy fényképezőgép-és számítógépördög vagyok :oops: :twisted: :twisted: :twisted: ), és megállapítottuk, hogy igen, ez lesz az ajándék.
remélem technikailag is kivitelezhető lesz, ugyanis a képek 95%-t be kell scannelni, és ugye van köztük olyan is, ami közel 50 éves.
olyat akarok, hogy apu gyerekkora, katonaság, házasságkütésük, én, majd tesóm születése, nyaralások, Panni születése, apu céges bulijai stb, stb.

Van valakinek ezzel a fotókönyvvel tapasztalat?????
Ha igen, úgy örülnék, ha leírnátok a véleményeteket!!Pussz.


Panni ment bölcsibe ma is, a szemhéjja piros, de nem duzzadt, lehet mégis az a rohadék szúnyog volt.
a bölcsi létszám 23, ebből most 13 -an betegek, hiányoznak.mindenki lázas, köhög.

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?