Sziasztok!
a délután irtam egy jó hosszút, győztétek volna olvasni... erre elszállt.
most megpróbálom újra
szval bocsi, hogy kicsit nem jelentkeztem
Katavirág, örülök, hogy jól vagytok, és hogy lehet hogy fiú
És remélem jól érzed magad Oslóban (ez de viccesen hangzik
) Oké, meggyőztél, nem feszek magamnak fonendoszkopot, de azért irigykedem még egy picit
aranyos a pocid is
Rima, kérdezted a pingvineket, kicsit hosszú történet, de még a kapcsolatunk elejére nyúlik vissza. Hozzátartozik, hogy a férjemmel linux-felhasználók vagyunk, azaz csak én, mert ő linux-guru (bár lehet hogy ezt letagadná
) szval a linux állata a TUX pingvin. És már a megismerkedésünktől kezdve rajzoltam, festettem, himeztem neki Tuxokat. aztán lett egy kék kabátom, ami kicsit szélesít és a kapucijával meg egyenesen pingvinesít engem, legalábbis a párom szerint. Innen már egyenesen nyilvánvaló volt, hogy az esküvói meghivón pingvin lesz, az esküvői tortánkon sok kis pingvin mellett a nászpár is az volt
Szval ez már megállíthatatlan
és a pociméret miatt ne aggódj, szerintem nekem is tök változó, valamikor nagyon nem látszik, valamikor meg tökre. de pár hét és beindul. Tuti.
Edu, a pingvin miatt, meg a pingvines sapek miatt irigyellek ám
télleg a sapkát hol vetted, csak mert a nővérkém is USAban él, és hátha tud szerezni nekem egyet
Na úgy látszik a jővő hét az uhk hete, mert én is akkor megyek, előre hozták okt 31re. Ja mert az AFP a felső határ lett. kicsit beparáztattak ezzel, de már nem. az a jó benne, hogy emiatt két héttel hamarabb láthatjuk Maszatot
és hátha kiderül, hogy kisfiú-e vagy kislány?
Amúgy képzeljétek a héten hétfőn éreztem elsőnek egyértelmű Maszat-rugást a mellső hasfalamon
és azóta egyre gyakrabban, bár még elég véletlenszerűen. De érzem mocorogni
Olyan boldog vagyok
(Ja és ma vagyunk féléves házasok
a hétvégén ünnepeltünk, tegnap lego-kiállítás, majd egy erdei vendéglőben ebédeltünk, majd séta Visegrádon, jaj, lányok, annyira szép az ősz, aranysárga, tűzpiros, rozsdabarna színekben pompázik az erdő!!! hogy fog nekem ez hiányozni... bár valszeg Svájcban is lesz sok szép. kb 2 hónap és indulunk. lassan készülődni kell... ) Ma alvás, ünnepi ebéd, este apukám szülinapi vacsija
Edu, télleg hihetetlen, hogy kibirod, hogy ne mondd el, hogy babát vártok
jaj, és a fogsztori az hihetetlen
vigyázz magadra/magatokra! remélem most már nem lesz több ilyen!!! (jaj, mi holnap megyünk fogorvoshoz, jójó, csak kontrollra, remélem
)
na asszem kicsit sokk lehettem, remélem most nem száll majd el.
vidám hetet
és aztán aki megjött az uhról mindenképpen irjon.