Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak gyorsan pár mai kép:
puszit dobok Nektek,
integetek Nektek,
ebédelek egyedül.

Kép

Kép

Na, az ebédet majd videáról, mert nem sikerül!!!! :cry:

Erika

Kép
viera
 
 


Era!

Nagyon édes Noi! Megzabálom!!!!!!!!

Kép
oriandy
 
 


Gab!

Nem tudom nálatok hogy van (ki lehet-e iktatni a csengőt ideiglenesen), de én , ha Dani alszik, mindig leemelem a kaputelefont, így senki nem tud becsengetni! A postás már tudja, ha nem hallja a csengőt, biztosan alszik a gyerek és valahogy máshogy próbál bejutni! Ebből a szempontból meg szerencsénk van, mert anyámék messze laknak, nem fenyeget az a veszély, hogy felcsengeti a gyereket... :oops: :roll: :wink:

Andy

Kép
oriandy
 
 

 
 

Sziasztok!

Én is vagyok, csak kórházban voltam. Úgy tűnik volt egy belső hang, ami azt mondta, hogy a vonalzót még ne csináljam meg. Sajnos a 9. héten elment a baba.
Biztos volt oka, egyelőre fizikailag jól vagyok, a lelkem még zavaros. Azt mondom magamnak, hogy talán jobb is így, mert a természet elrendezte (még ha borzasztóan is hangzik), másrészről pedig itt van Kornél.

majd megpróbálok visszazökkeni. Én sanos ott lemradtam, hogy Dani kórházba került, de az új képeit elnézegteve látom, hogy jól van és ennek nagyon örülök. Az meg, hogy tanulékony - nagyon jó. De valóban akkor vigyázni kell vele. Kornél is egyre több mindent eltanul, és ez így is van rendjén. Egyre nagyobbak, egyre okosabbak.

Noémi is tündéri. Bocs, hogy csak ezeket a képeket nézegettem, de ezek vannak itt a végén és még nem olvastam vissza. Nem tudom, hogy fogok-e, mert most majd tanulnom kellene. A jövő héten már zh-zom, de majd megoldjuk.

Egyelőre elköszönök.

Anita

Kép

Kép
wawel
 
 


Csajok!

A videában hogy kell kicsinyíteni, mert sikerülne, csak túl nagy a kép. Vagyis már le is kicsinyítettem, de nem tudom feltölteni, mert angolul nem tudok.

Erika

Kép
viera
 
 


Anita!

Most olvaslak.
Nagyon-nagyon sajnálom!!
Tudom mit jelent, én kétszer jártam így 9. és 11. hétben. Szörnyű volt átélni.
De biztos megvan mindennek az oka. Nekem is azt mondta az orvos akkor, hogy ez nemhiába történik.
Inkább most legyen rossz, mint később még sokkal-sokkal rosszabb.
Tudom nem vígasztal, de ott van neked most Kornél, Belőle tudsz erőt meríteni. (A következő Babóhoz is!!!)

Pusz!!
És ilyenkor pihenni kell!

Erika

Kép
viera
 
 


Anita! Nagyon sajnálom, mást nem tudok hozzátenni, reméljük, hamarosan jelentkezel!

Andy! Hát, anyu amilyen gyakran jön, akár lakhatna 200 km-re is... De mindig sikerül bealakítania. :(

Era: na a videához nem értek! És a videó átméretezés is kifogott rajtam a múltkor.

Még egy óra van az ovijárat előtt, de asszem, kimegyünk addig játszani valahova, olyan szépen süt a nap!

Pusz mindenkinek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Csajok!

Nem tudok most visszaolvasni, bocsi, a képek viszont fantasztikusak.

Andy!
Ha ráérsz írj már valamit a videáról, mint fentebb írtam, akkor este felrakom.

Sietnem kell, viszem a Zoránt úszásra, Nonó is jön velünk.

Este reagálok mindenkinek, akinek eddig nem.

Puszi.

Erika

Kép
viera
 
 


Anita!

Nagyon sajnálom! :cry: De tényleg jobb, hogy a természet így elrendezi, mintha beteg baba születne!

Eni!
Én már kétszer toltam el az oltást Peti náthája miatt. Jönnek sorba a felső fogai és ilyenkor taknyizik. Legfeljebb egy hónap csúszással kapunk oltást! :lol:

Vicky!
Peti is érdekes módon csak hajnalban szörcsög. Napközben sosem csinálja!

Háát, a szövegelés még nálunk sem megy. mondhatom én a szavakat, mint a papagáj, falra hányt borsó! :shock: De sebaj, majd egyszer ha beindul, le sem lehet lőni! :wink:

Holnap megint zh-t írok, ráadásul a legkeményebb tárgyból! :(

Reni
Kép
prenata
 
 


Nekünk kikapcsolható a csengőnk! Nagyon szeretem!

Reni
Kép
prenata
 
 


Anita!

nagyon sajnálom, ami veled történt, de ahogy ti is írtátok, ha a sors így rendelte... Bizti megvolt az oka!
Majd jön egy egészséges és gyönyörű baba, meglátod!!
Remélem én ezt soha nem fogom átélni! :roll:

Era!
A videába képeket is lehet feltenni? Na, látod, ez még nekem is új, mert én oda csak videókat raktam eddig, de utánanézek neked!!!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Andy!

Videót szeretnék feltenni!!!!!!
Csak túl nagy a méret.

Erika

Kép
viera
 
 


Hú, ha!!!!!!!!!
Nekem volt egy videó-vágó programom, de amikor a gépm vírusos lett, nem lett utána visszatelepítve!
küld át a videót, ha tudod az email címemere: oriandy@freemail.hu. Aztán megnézem, mit tehetek érte/d!!!! OK?

Andy

Kép
oriandy
 
 


Vagy ha tudod, msn-en küld át
ott tuti átjön!

Kép
oriandy
 
 


ANdy!

Így sem megy, mélen keresztül, mert nagyon nagy. Skype-on megpróbálnám este, ha fent leszel. Ok?

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok.

Képzeljétek, ma Peti egy nyekk nélkül elvolt húsz percet: az ablakunk alatt ült, és lapozgatta a Pannonos újságot. Én meg bizalmatlaunk szinte hárompercenként rálesekedtem, mert tényleg annyira csöndben volt, hogy azt hittem, valami rosszban sántikál... :?

Összepakoltam a hétvégére a bébiételét, a rucijai egy részét, tettem el pelust, krémet. Egyelőre ezt készítettem ki. Aztán, ha mosok holnap vagy holnapután, akkor hozzáteszem a többit...

Ma vettem diszkontpelust, junior méretűt, olyan a mintája, mint a Tescos lila csomagosnak, és 30 Ft volt darabja. Nagyon spekuláltam, mert volt Libero bugyipelenka is, csak mivel az is simán volt zacsizva, jóval olcsóbban, mint általában, egy db 29 Ft lett volna. Csak nem tudom, hogy Peti mit szólna hozzá, mert ugye ő még simán elviseli a rendes pelenkát is a sejhaja alatt...

Andy, hát én megint csak ámulok és bámulok. Ill. sárgulok az irigységtől. Ez tényleg nem ér!!! Egyébként enyim gyerek is tanulékony, de amint láthatod, ő még csak az infogyűjtésnél tart. :D
Hallod, Peti cirka két percig ülne egy helyen. Na meg én nem ültetem az asztalra, elvből...jó, ha akar, fel tud mászni, de le szoktam tessékelni, így a széken szokott csücsülni.

Meteor, a Prevenal pont pneumococcus elleni vakcina, vagyis azok a betegségektől véd, amit ez a fertőzés okozhat..

Kmammy, nálunk most viszonylag jó az idő, nálunk pl. most az ablak is nyitva van, annyira kellemes a kinti hőmérséklet. De délelőtt még fáztam. :o
A sütő nálunk elektromos, a gáz átalánydíjas, de én nem látom értelmét meggyújtani, mert csak az oxigént veszi el, és a konyhát melegíti, és nem ott vagyunk, hanem a lakás másik sarkában.
Sör helyett gyerekhamburger? Nagy fordulat!
Figyi, ha ennyi ételt megevett a fiad, én nem nevezném rossz evőnek! :)

Gabella, elhiszem, hogy megzavarodtál! Megértem én az óvónéniket, de hát ezt választották, szabi nekik is jár, tehát, ha összevont csoport van, akkor az, az óvi nem játék, hogy vigyed-e vagy sem. :o
Nálunk is van olyan, hogy akkor csengetnek, ha Peti alszik. Annyiban szerencsés vagyok, hogyha mindez az elalvás után egy órán belül történik, akkor a fiam tojik rá, ha meg később, akkor is vissza lehet altatni elég könnyen.

Marcy, én ugyan már nem emlékszem az nlc-s regisztrációmra, de ha ott egy fórumnál lépsz be, akkor van olyan menüpont, hogy adatmódosítás, ott van lakcím.
Tökfőzi Petinek is bejön, nagyon is. Valamelyik nap a késői uzsija után még befalt egy tányérnyi tökfőzeléket, és vacsira még majdnem ugyanannyit!
Hm, ezek szerint a fiad lába gyorsan nő, tudod, Petinél is így jártunk...most stagnál, legalábbis nem kellett egy hónap elteltével új lábbeli után néznünk. :) Ruhákkal mi jól állunk, és most, hogy Peti nagyobbacska, anyós is varr néha neki ezt-azt, leginkább nacit, de az is jó, nem kell venni. Mondjuk szerintem pulcsit is fog neki majd csinálni.

Bénianyu, fodrász? Nekem is kéne, de most marad, ahogy van, aztán majd valszeg a tali előtt bejelentkezek, úgyis csininek kell lennem nov. 24.-re (is), addig meg csak nem nő olyan sokat a séróm... :o

Viera, ma vettem Petinek 50 mg-s Béres C-vitamint, holnap lesz a főpróba. Igaz, a gyógyszerész ismim mondta, hogy sima aszkorbinsavat vegyek, de nálunk pont az ilyen folyadékos izékkel van a macera.
Képek aranyosak!

Vicky, kaki. :) Hát nálunk sincs jó ideje hajnali kaki, csak reggelre van termés, de akkor aztán jókora...
Nekünk még nincs akciós Tescos újságunk...mondjuk nem is mindig hoznak, az esetek nagy többségében a pénteki vásárlás előtt veszünk le a bolti állványról egyet, hogy átnézzük. Mondjuk, ahogy fentebb írtam, én most teljesen olyat vettem a diszkontban, mint a Tescos.
Gyerek a kocsmában. :D Ha apukám élne, ő is tutira levinné Petit a szomszédos ivóba, igaz, ő már régóta nem ivott, csak ultizni járt le. Na meg, miután megszületett Peti, vele dicsekedni.
Én Petivel egész jól tudok vásárolni, a babakocsiban tök jól el szokott lenni az esetek nagy többségében.

Wawel, ez nagyon szomorú hír, de örülök, hogy annyira nem roskadtál magadba. Jön majd Kornélnak kistesó. Sok pozitív energiát küldök neked!

Reni, mi az első kötelező szurinkat kaptuk tavaly megkésve. Nem baj, az oltás úgyis meglesz, a mikor az mindegy...
Holnapra drukkok mennek!

Na mára ennyi voltam, este lesznek a sorozataim, és ott fogok csücsülni a tévé előtt.

Ui: szörnyű ez a nőszemély, amelyik azt állította, hogy elvesztette a Duna partján a kisfiát, aztán most derült ki, hogy valahol elásták! Undorító!

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Benianyu! De jó! Fodrászhoz menni mindig jó! Mármint utána hazamenni az igazi. :-)

Ex! Ha Peti jól viseli a pelust, akkor a bugyipelust is jól viselné, semmi különbség, csak máshogy húzod rá. Vagyis ha letéped, akkor már ki kell dobni, de belekukkantani tépés nélkül is lehet. Szóval ha ilyen olcsó, próbáld ki! Szerintem tök jó! Én szerettem a nyáron. (Volt rá kuponom, különben nem vettem volna.)

Na, mit ne mondjak, kicsit befordultam. Lőttek a gyerekmentes bulinak. Laci is csalódott. Úgy volt, hogy a közvetlen kollégái szerveznek egy bulit egy vadászházban, közösen, megbeszélés alapján viszünk piát, főzőcskézünk, a hozzávalókhoz bedobjuk a pénzt, és főzés, ivászat, buli, gyerek nélkül. Totál beleéltem magam. Most meg mondja Laci, hogy felhívták, és mondják, hogy 27-én lesz a buli. (Mondjuk ő 27-én valamikor este ér haza Pestről, ebben se alkalmazkodtak hozzá, hogy esetleg egy héttel később legyen, pedig az alapötletnél ottvolt.) A másik meg az, hogy egy Delelő nevű étterem szerűségben, lesz kaja (éttermi, nem saját készítésű), aztán a piát meg mindenki fizeti. Kocsmai áron. Aztán az is kiderült, hogy senki nem viszi a párját. Hát, marha jó, jól kitalálták. Most olyan morcos vagyok, hogy csak na! Most ennek így mi értelme? Menjenek közösen kocsmázni, annak nem kell ennyi szervezés!

Ráadásul szombat estig magányosan, amúgy is kikészít a helyzet. Így mostmár minden reményem egy kis feltöltődésre a tali! Ugye, meg lesz tartva? Szervezkedtek? Az a kőbányai hely milyen? (Bocs, nem tudom, ki írta...)

Ja! Mesi nem szokott problémázni, ha felébred is valamire, alszik tovább, most is aludt még vagy fél órát, amíg anyu ittvolt, aztán felkelt, miután elment, és nem hagyott mosogatni. De anyu ilyen, hót mindegy, ha nem a csengővel, akkor beengedem, és utána kezdett volna hangosan nevetni, vagy csuma hangerőn megszólal a telefonja. Sose értem meg, mért ilyen szétszórt...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Fú, szegény kis Dominikról én is hallottam a hírekben... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Marcy!


Sikerült az nlc-re képet feltölteni?
Gyógypuszikat küldöm!

Benianyu!

Képzeld! Nekem is múlt héten lett melírozva a hajam: lilás, bordós, pirosas, szőkés csíkokkal. :lol:


Gabi!

Ne már...
Ne legyél befordulva. Mondjuk nem tudok rá megoldást, mert én is ilyen vagyok.
Videó ügyben Te lettél az uccsó mentsváram.
Csengőnk nekünk is kikapcsolható, mindig ki is van kapcsolva. Csak a dokinak és a pizzásnak kapcsoljuk be. :lol:


Andy!
Írtó ügyesen tudtok így főzni!! Én meg sem merném próbálni. Legfeljebb a földre tennémNoéminek a tálat, üres sótartót, fakanalat, ilyesmit. De akkor meg nem látja, hogy mit csinálok.
Szuper képek!!

Mi az msn-címed, vagy neved? Jó lenne ezt a videó dolgot megoldani valahogy, de még én is próbálkozom. Azt mondja a férjem, hogy túl hosszú a felvétel. Hát, én nem tudom, nem értek hozzá. Sztem két percnél nem több.


Tesco-s pelust én bizti nem veszek még akciósan sem. Nem vált be, nekünk a Liberó a tuti, hiába drága.

Erika

Kép
viera
 
 


Jó reggelt!


Ex!
Nekünk meg pont azt mondták a gyógyszertárba, hogy ne vegyek aszkorbinsavat, mert azt a vese nem tudja feldolgozni (mármint a felesleget kiváltani, vagy hogy írjam...), nem is adták ki a gyógyszertárba. Azt mondták, hogy rengeteg ismerősük van, aki ezt vitte, és vesebajos lett.

Ezt csak úgy írtam...

Erika

Kép
viera
 
 


Szép reggelt mindenkinek :) ,

csak egy gyors bekukk.

Anita: sajnálom, ami történt :( . Lehet, hogy a következő babucit együtt várjuk majd :P :P :P ? Ezt bíztatásnak szántam :oops: .

Era: még nem volt időm foglalkozni az nlc-vel, de mindenkinek köszi a segítséget, talán este megpróbálom.

Andy: tényleg bátor vagy, hogy így fel mered tenni az asztalra Danit. Bár már korábban is írtad, hogy melletted van a pulton, amikor főzöl és ha eddig nem történt baj, akkor talán ezután sem.

Benianya: fényképet kérünk a csini frizuról :) ! El vagy te is havazva, mert ritkán írsz, ugye???

Gabella: megértem, hogy mérges vagy a buli miatt. Ez engem is lehangolna, ha vmit nagyon várnék és nem jönne össze :( . Főleg úgy, hogy nem járunk el minden hétvégén...
A babanetes tali összejön ne aggódj, úgyhogy ott majd jól kidumáljuk magunkat :) !!!
Én is aggódok egy kicsit, mert vasárnapra egész napos túrát szerveztünk Isti régi kollégáival, babákkal együtt, de nem mondanak vmi jó időt...

Preni: mennek a drukkok a vizsgához!!! Talán jobb ez a rendszer, hogy év közben is van számonkérés, mint az, hogy csak vizsgaidőszakban (lásd nálunk... :( ) .

Ex: anyósod nagyon ügyes. Nagy segítség, ha nem kell mindent drága pénzért megvásárolni.

10 óra körül megyünk be a munkahelyemre, mert ezer éve nem voltam. Azt vártam, hogy Marci elinduljon, mert nem tudtam volna olyan sokáig tartani a kis popóját.
Marci most alszik, pedig soha nem csinált még ilyet. Mindig koránkelő volt, kb. fél 7 de kihúzta általában 11-ig, vagy délig.
Mindegy, legalább nem lesz nyűgös.

Eni
marcy
 
 


Viera, hát a C-vitamin is pont aszkorbinsav, csak ugye jól kell utóbbit adagolni. Szerintem ennyi a titka.

Marcy, hát varrónő. :) Én nem tudnék megcsinálni ilyeneket...

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Halihó!

Era! Eni!

Igen, fel merem tenni Danit, mert szinte mindig mellettem van (csak így van el) és még soha nem volt semmi baj, de amúgy nem is hagyom ott egyedül. Ha csak a hűtőhöz is lépek oda, felveszem és viszem magammal!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok lányok,

Tegnap sulim volt. Kicsit el is voltunk a padtársnőmmel keseredva, mert olyan full bénának éreztük magunkat. A mostani órára az volt a feladat, hogy egy választott képet, amit korábban pausz paapirral átmásoltunk műszaki rajzlapra szines cerkával szinezzünk ki.
Előző órára feketével kellett, már az is dög nehéz volt, erről persze azt hinné az ember, hogy hót könnyű lesz, de egy fenét. Az én képemen viszonylag világos, szinte csupa pasztel szin van, meg vagy öt függöny. A 36 darabos cerkakészletben meg egy darab homokszin sem volt. A függönyök árnyékolása meg halál neház, szóval totál kész voltam. Mondjuk a 25 emberből talán ha 2-3 van, akinek tényleg jól sikerült, a többség szenved, mint mi. (vagy ahogy most olvastam egy nagyon vicces könyvben: mindenre azt hasonlitotta az orosz nő: mint medve)
Aztán Pancsi sincs jól megint. Komolyan mondom már a fasz kivan (bocs a csúnya szóhasználatért, de tényleg faszkivan) Már három hete nem biru nk kigyógyulni teljesen, mert múltkor a férjem esett vissza, de olyan szinten, hogy arcüreggyulladást diagnosztizált magának, meg vasárnap ügyeletre ment. Tegnap Pancsinak is már megint sokkal jobban folyt a nózija, éjszaka meg vagy 4× felébredt és én is érzem, hogy picit kapar a torkom....ááááá...pedig már szedem az oscillo...akármit, meg C-vitamint dögivel.
Mi a francot csináljak még?

Gabi,
A babapihenőben azt mondták, hogy olyan rendezvényük volt már, hogy 10-15 gyerek + szülők, na most szerintem minden előzetes becslés ellenére 30nál többen mi sem leszünk.

Oriandy,
Szerintem hozzánk eleve csak 2 főt irj, mert a férjem tuti nem jön..igy már csak 44

Wavel,
nagyon sajnálom:(

Kmammy,
csudaszépek ezek a tálaások! Még régebben irtad, hogy Japánban nem szokták hangosan fújni az orrukat az emberek. Most, hogy dáthásak vagyunk, olyan kiváncsi lettem, hogy amikor nagyon el van dugulva, akkor Ti milyen technikával fújjátok, hogy kijöjjön??
Próbáltam halkan, de nekem akkor nem jön ki...

meteor
 
 


Légyszi, kukk a blogomra! Kicsit szét vagyok esve, mostmár igazán jöhetne valami jó időszak!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Mondjuk a talin lehet, hogy én is csak Mesivel leszek, apánk meg Lackóval elmegy nézgelődni, de nem lehet tudni, mihez lesz kedvük... Szóval lehet, pihiznek velünk a talin...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gab!

Olvastam a blogot. Megértelek, hogy kicsit-nagyon kivagy. Délután írok, ha alszanak a gyerkők.
Bár ilyenkor nekem is hiába mondanak bármit, tiszta ideg vagyok...
Mondjuk most nem, de most indulok Zoránért az oviba. Aztán...

Na, nyugtával dícsérjük a napot!

Erika

Kép
viera
 
 


Anita!ÓÓÓÓÓ, nagyon sajnálom, ilyenkor nem vigasz a vigasz, csak az idő ad majd gyógyirt!Kitartás!
Öröm az ürömben, hogy van már egy csodás gyermeked, aki nap mint nap örömet ad és erőt merithetsz belőle. Nehezebb lenne gyermektelenül megélni mindezt!!!!!
Valamiért visszafordult az a kis manó, talán egy karmát törlesztett, talán nektek is kell tanulni valamit...ki tudja. A válasz mindig bennünk van, de sosem azonnal találjuk meg. Erről szól az életünk-folyamatos tanulás, fejlődés--út a bölcsesség felé.Életeken át. Minden van valamiért=semmi sem történik véletlenül. Én ezt hiszem.

Marcy,hát igen nagyon pörögnek a napok, fotózunk is majd ha úgy alakul, de ez a folytonos rohanás, pörgés. Épp tegnap néztem, hogy jobban tele van a határidőnaplóm, mint mikor dolgoztam.

Veráskán kivül vagytok még iwiwesek? Kereslek,de ne talállak benneteket.

Viera, akkor ugyanolyan a hajunk.

Lányok, DM akció-megkaptátok a bababónuszos leveleket?Holnaptól indul, hajfesték 1(igen egy) forint!!!!!
Sminkszer féláron!!!!!

Vicky!Ellenőriztem az elemeket az elemlámoában.

Hihetetlen egyébként hogy hatunk egymsára nem? Még akkor is ha épp az adott témára, emberre nem reagálunk,olvassuk és hat. Én sokszor vagyok igy, nem is reagálok, mert vagy nem tudok mit, vagy rohanok, de elraktározom az infókat,és eszembe jut később.

Ex fodrász hajráááá

Prenata hogy siekrült a zh-d

Meteor, mit mondtak a rajzodra?
Kellenek lakásbelső fotók?

Minden fotós anyuka az előző 2 oldalról- nagyon édesek a babákok!!!!!

Andy, használd majd ki hogy Dani ilyen tanulékony. Bűn elherdálni, kiaknázatlanul hagyni az ilyen tehetséget. Valami ott a kis fejében a szürkeállományban nagyon gyorsan és flottul működik! Terheld majd!!!!!Ne túl, de terheld!!!!5 évesen majd vágó vetélkedőbe megy!!??

Most jöttünk az ortopédustól-teljesen rendben van Beni, nincs oka a lábfejkitartásnak, kifordulásnak. A járással javul, bokáig tartó Siesta cipőt vagy szandit kell vennünk-a mostani nem jó csak fél-félcipő, magas szárú kell. És azt is monta még idén elindul!!!JCsodásan fejlődik és szerinte nincs is lemaradva, egyénfüggő ki 10 hósan, ki 15 hósan jár el önállóan. aki csak 2 évesen bezsél abból is lehet miniszter, vagy elnök, vagy szóvivő. :lol: :lol: Járás után 3 hónappal kontroll!!!!!De jóóóó.


3 napja nem jó az a k. freemail. Nektek sem? Név, jelszó, -belép de nem hozza be a leveleket. Már 24 van. áááááá. Mit kell tenni?

benianya
ákosbenianya
 
 


Gab!!!!
Megértem, hogy kivagy, SAJNÁLD MAGAD EGY KICSIT, ATÁN VÉGY EGY FORRÓ FüRDŐT ÉS SZARD LE A VILÁGOT!!!

A másik, olvasd már el a HRG oldalt!T(keresőbe üsd be, de csak az egészséges, 5 évesekre vonatkozó részt olvasd, a többit ugord át!Tudod te is otthon fejleszteni Lackót!!!!!
Még van egy éved!

Azért kiváncsi lennék az általános tájékozottság részben miket kérdeztek? Mit nem tudott? Hogy ki a miniszterelnök, és a nap vagy a hold van-e messzebb a földtől??????

benianya
ákosbenianya
 
 


2 évem van! És köszi, múltkor is megtaláltam a HRG-t, csupa biztatót olvastam, igazából tudom, hogy nincs ő elmaradva, inkább kicsit szégyenlős, és még a finommotorikus készségeit kell fejleszteni, gyakorolunk majd játékosan, és egy pedagógus ismerősöm nagoyn jó ötletetket is adott!

Köszi nektek is a nyugtatást! Rám fér! Most viszont irány a konyha! Finomságok készítésébe ölöm a bánatom! Elhízok a nyalánkságoktól, mire apánk tanfolyama véget ér!

:D (Forró fürdő kilőve, még begörcsöl a hasam így a menzi második napján...)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Én vagyok iwiw-en, többek között Veráska ismerősei között is...

Andy is, Kimike is, Ex is, Meteor, Viera, Amandi, Tandika, Marcy mind fentvannak. Bocs, akit kihagytam.

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Benianyu!

Én is ott vagyok az iwiw-en!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Halihó!


Era megkért, hogy segítsek neki....
Eddig sikerült eljutni, vagyis az én videóim között van az övé is és valami szöveg ott van a tetején, de azért jól látni a kis Nonót, ahogy eszik...
Majd ha megjön Era, megcsináljuk, hogy az ő oldalán legyen fent a videó. Addig tessék gyönyörködni!!!!

Nonóka eszik

Andy

Kép
oriandy
 
 


Benianyu!

Bejelöltelek ismerősnek az iwiw-en!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Andy!

Köszi!! Tök jó lett. Majd valahogy megoldjuk, hogy nekem is meglegyen.


Benianyu!

Iwiw-en Vinczéné Vajda Erika néven keress!

Gabi!

És mi lenne, ha amikor a gyerekek alszanak, vagy ha nem is alszanak, innál egy picike borikát, vagy konyakot, vagy bármit. Mármint ha már nem mész utána sehova.
Nem literre gondoltam, egy picike pohárkával.
Én sajna ilyet nem tudok tenni, mert állandóan mennem kell valahova és vezetek.
Bocs, ha hülyeséget írtam és nehogy azt higgyétek, hogy valakit is rá akarok szoktatni az iszogatásra.
:!: :!: :!:

Erika

Kép
viera
 
 


Lányok!

Pont most gondolkodtam el, hogy mi lesz a talin.....
Dani ebéd után ált. 1-től szokott aludni és van amikor 2-2és fél órát is alszik! A szunyát hogy oldjuk meg???

Era!
Átküldöm neked ezt az átkonvertált videót msn-en és akkor te töltsd fel a videába! Én utána törlöm tőlem.
Iwiw-en téged is jelöltelek!!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Megjöttünk a mh látogatásból :) , sőt már az ebéden is túlvagyunk.

Meteor: hát nem semmi ez a suli. Nekem semmi kézügyességem, úgyhogy leemelem a kalapom.

Era: Noi nagyon ügyesen kanalaz, remélem lassan Marci is megtanulja :) .

Benianya: szupi, hogy semmi gond a lábikójával Ákosnak. Mi januárban megyünk dokinénihez másfél éves kontrollra, mert amikor 1 éves volt még nem járt Marci és nem tudta megnézni a lábtartását.

Gab: mindjárt olvasom a blogot, bár már gondolom mi lehet benne a hsz-ekből... :( .

Eni
marcy
 
 


(higgyétek=higyjétek. Vagy nem? Tiszta zizi vagyok :shock: )

Erika

Kép
viera
 
 


Tényleg, hány órakor találkozzunk a talin???

Szerintem már a délelötti órákban kellene (személy szerint 10 körül javasolnám), mert mi pl. összekötjük akkor ezt az utat Isti szüleinek a meglátogatásával és akkor már úgy kellene csinálni, hogy ne menjen el az egész nap.
De ha nektek du. lenne a jó, akkor nekem úgy is jó.

Eni
marcy
 
 


Marcy! Higgyétek! Teljes hasonulás, az a neve, nem? :oops:

Ha már helyesírás, ezt nézzétek meg!

http://www.szerkeszt.hu/teszt.php

(Égő vagy nem, én úgy elbutultam, hogy 58 hibapontom lett...)

Era! Az iszogatás sose volt rám jellemző, de elgondolkodtam. Van egy kis édes lötyi a hűtőben, curracao, tudjátok, az a kék izé. Körömlakk, ahogy Laci hívja az ilyeneket. Amúgy meg nem vezetek, csak biciklit! De azzal se szabad piásan közlekedni, főleg, ha mögöttem a gyerek!

:)

Kicsit jobb már a hangulatom, talán a befalt muffinok miatt...

Köszi a vígasztalást mindenkinek! A fejlesztő szakvéleményébe meg nem betegszem bele, mert én tudom, hogy milyen a gyerekem, és semmi baj nincs vele, vagyis igaz lassan, de nagyon szépen fejlődik. Könyörgöm, másfél éve még egy nem összetett de bővített mondatot sem tudott elmondani, most meg verseket mond, számol 39-ig, ránézésre hatig meg is mondja, mennyi van valamiből a képen, fölötte már meg kell számolnia. A nyáron még SEMMIT nem rajzolt, mióta ovi van, azóta viszont rajzol házat, villámot, felhőt, esőt, vonatot, autót, utat, sínt. Embert nem, de most nem értem, mitől olyan fontos az ember ábrázolás, majd az is eljön, de 2 hónap alatt nem lehet mindent! Szóval szerintem minden ok!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Benianya: én is kaptam DM-es kuponokat, de nekem átsiklott a figyelmem a hajfestéken, pedig tényleg 1 Ft!!! A féláru sminktermék sem egy utolsó.
Én ugyan csak nagyon ritkán sminkelek, még ritkábban festetem a hajam, de azért ezt én is kihasználom :) !

Eni
marcy
 
 


Ja, és 9 fogú Meske!!! A blogon most nem ez volt a központi téma, de akkor is juhé! Gyakorlatilag az utolsó 3 fogat csak úgy vettem észre, hogy kíváncsiságból belepiszkáltam már a szájába. Lackó nem volt ilyen laza a rágófogaival, bár a szemfogak szenvedtették meg igazán...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Én meg ilyet se kaptam a DM-től... A szülinapos pólót is csak reklamáció után, 4 hónap késéssel...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


CSak gyors reakció: nem emlékszem tali kapcsán ki kérdezte, de a Babpihenőben, (ha azt választjuk) vannak kiságyak is, így ha valaki kidől le lehet tenni hunyni.

Panni is 12-1 körül szokott elaludni, szóval egy 10 órai talikezdet nekünk is jó volna.
akik messzebbről jönnek Gabella, Ex, mennyi idő feljutnotok Pestre? nektek mi lenne a jobb? gyerek mikor alszik nálatok?

meteor
 
 


Benianyu,
köszi, de fotók már nem kellenek: újságokból választottunk képet, mert azoknak elég jó a minőségük, meg van rajta fény-árnyék meg kontraszt, meg minden szar...függönyök pölö:)
most egy műszaki rajzzal szívok: 1:100-as léptékről kell felnagyítani 1:50re de basszus annyi apró részlet van.
hát komolyan mondm a franc se gondolt volna, hogy ennyi mindent kell itt majd tudni. nem is értem, hogy fog beleférni a suli két évbe. most még csak az alapoknál vagyunk, magáról a lakberendezésről még szó se volt.

meteor
 
 


Szerintem 3 óra alatt érünk föl, de úgy indulunk, hogy jókor érjünk oda. Rugalmasak vagyunk. Mesi meg alszik nyugisan autóban vagy a babakocsiban is. (Akár a máséban is.)

De 10 előtt semmiképp nem érünk oda, inkább 11.

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Helló!

Gyorsan, mert még alszik Noi...Szóval mi is tökre kivagyunk, Noi nagyon orrfolyós-nyafi, d.u. doki, mert már több mint 1 hete megy ez. Máté ma nem ment oviba, mert nincs melegvíz és fűtés! :shock:
Most elvitte anyu ebéd után.

Gabella: Figyu, Máté pl. csak mentőt, meg szellemet
:roll: tud rajzolni! Mondjuk ő dumál, na de sajna miket is! Tegnap közölte bezár a szobájába azonnal! Na, ez marha jól esett! Aztán jött a litánia, hogy a szülővel így nem szabad stb. Szóval nálunk is vannak "történések".

Tali: Nekem Kőbánya, meg a Mammut is jó, távolságba kb. ugyanannyi. Matekosok, osszatok-szorozzatok menni fejenként!

Andy: dani nagyon emlékeztet Mátéra, mármint dumálásban. Ő is tök hamar beszélt! Tegnap ilyet szól: Anya ez nagy hatással volt rám! Mondjuk én is tök sokat "narrátorkodtam" neki.

DM. Annyira gáz, én soha nem tudok semmit gyüjteni, mindig elajándékozok azokat a pontokat is...Majd adok ha kell.

na, ébredt, azt doki..

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Andy: Bocs a kis betért...

ja, el akartam dicsekedni, lehet, megyek Gwen Stefani koncertre, bírom a csajszit, férjem főleg...Igaz ő nem jön :oops:

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Tali: Talán mi is felérünk 10-re, és ha lesz ágyikó, talán dani el is alszik. Bár kiságyban egyre ritkábban. Max. viszünk babakocsit és abban "elringatom".

Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!!

Ezt már rég kérdezni akartam, csak mindig elfelejtem:
Nálatok amikor iszik, vagy eszik a gyerkőc, nem piros a szeme alja?
Amikor Noémi reggel issza a tejcsijét, vagy délben ebédel, vagy este tápit iszik, akkor mindig pircsi a szeme alatt a bőr. De csak a jobb szeme alatt? Ti nem tapasztaltatok ilyet?

Erika

Kép
viera
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?