Május,
Én is várom, ki lesz az első.
Nagyon drukkolok, hogy mihamarabb megtudjuk. És annak, hogy nehogy én legyek az első
A várandósok topicban olvastam, hogy már van tavaszi is. Nem ijesztgetés, de fogigátlót szedett.
Jó a körcikkes hasonlat. Nekem az alvás cikk lett jelentősen kisebb
A takarítás most még jobb is, mint amikor teljes üzemmódban dolgoztam. Az esetleg reggel 7kor már suliban, este 7kor még tanít és éjfélkor dogát javíthoz képest egész sok időm van.
Meg most, hogy itthon vagyok, jobban látom. Kár, hogy a bejárónő már nem opció.
De úgysem voltam vele soha megelégedve.
Bozotka,
A jelszó lényege, hogy nem írjuk ide.
Ágiboldi,
Tanítani nagyon szeretek, fordítani meg nem csak utálok, hanem nagyon rosszul is csinálom. Így nem kérdéses nálam
Ria,
Azt hiszem, én is látom a fogacskát. Vagy kettőt? A kép cuki
Sági,
Elvárások? Nálam: túlélés! És minél kellemesebben
A tanítás muszáj. Jelen sorrendben: Honda, cirkó, konyha(tavasszal), karácsony, Nati, Szabi.
Pann,
A lenőtt nyelvhez mostanában már nem szoktak nyúlni, hacsak nem zavarja nagyon a szopit - nálatok nem - vagy nem okoz beszédzavart. A nagyon lenőtt az azt jelenti, hogy nem tudod rendesen nyalni a fagyit, de az illető nem beszédhibás, úgyhogy még ez sem a vészes kategória. Kb az ajka alsó határa sztem már ok. Meg amúgy is az eleje nő.
Móni,
Nálunk is az öltözés tart egy csomó ideig. Ma addig süllyedtem, hogy kinyitottam az ablakot, hátha így motiválhatom.
De azután be kellett csukni, mert nagyon viccesnek találta, hogy libabőrös és ezért nem volt kedve még a bugyiját sem felvenni. Ilyenkor jön az anya segííííts. Meg a meztelen popós rohangálás.
Szerencsére ruhában nem válogat, amit odaadok, és tudja, azt felveszi (fél óra alatt).
Bella,
Natit elég könnyű itthon hagyni. Csak mostanában az a gáz, hogy amikor Szabi a kezemben van, azt viseli rosszul. Ő is felkéreckedik. Úgy meg egy kicsit nehezebb ácsorogni.
Néha rosszul is esik, hogy tök jól elvan nélkülem, aztán ha egy kicsit ragaszkodósabb, akkor meg megijedek.
Féltékenység van most nálatok? Nati tegnap este megharapta Szabit.
Pontosabban odanyomta a homlokához a fogát, megnézte, mikor kezd ordítani.
Én meg azt hittem, hogy csak puszit ad.
Timocska,
Én Robinak nagyon pontosan meg szoktam mondani, hogy mit kell csinálni. Fordítva adott már bébi Natira ruhát, de kettőt még nem.
Minden nap foglalkozik velük, az elejétől kezdve. Így mostanra simán rá lehet bízni mindkettőt, akár egyszerre is. A szopin kívül mindent megold. Ha ilyen ügyi, talán mondhatnád neki, hogy övé a reggeli átöltöztetés
A fél óra fürcsi helyett.