Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én most értem haza.
Köszönöm szépen Patinak a szervezést és mindenkinek, aki besegített neki, szerintem jól sikerült az este. :) Jó volt Titeket élőben látni! Már várom a következő talit!

Egyébként én se ettem annyit, mint amennyit gondoltam... :oops:

Pepike,
ahogy hazaértem, az volt az első, hogy kiterítettem a baba plédet, aztán meg összepatentoltam, mintha a babó lenne benne. :) Olyan aranyos lesz majd benne. Kb. hány hónaposan lehet szerinted abba a plédbe tenni a babát?

Jó éjt!

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok! Már én is itthon, Milán és Robi tentizik. Mindenkinek köszönöm ezt a szép estét, jó volt veletek találkozni. A szervezés, a kaja csillagos ötöst érdemel. Végig meséltem az autóban, a fiam el is aludt a sok szövegtől.
jóéjt nektek, pussz
Vendég

Sziasztok!

Én nem rég értem haza. Nagyon jól éreztem(tük) magamat. Köszönöm mindenkinek aki részt vett a szervezésben, és ilyen szuper bulit hozott össze a kismamiknak. Pati most már tessék aludni!

Itthon csatatér várt, de nem érdekel egy ilyen felejthetetlen este után. És képzeljétek a fiam megcsinálta a házi feladatát az apjával, és nem is olyan borzalmas.

Jó éjt mindenkinek!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Jó reggelt mindenkinek!

Én is köszönöm, hogy megszerveztétek - mpatr, pété, és a többiek - ezt az estét. Nagyon jól éreztem magam. Jó volt veletek élőben találkozni. Jó, hogy arcokat is tudok párosítani a nevekhez :lol: !

Ahogy nézem sokan előbb hazaértetek, mint én. Jól ráfáztam, mert az M7-es még mindig le volt zárva Érd és Martonvásár között, így 3/4 órát araszoltam az érdi kijárat előtt, illetve 3/4 órát araszoltam martonvásári felhajtó előtt :? ! Na de megérte ezért az estéért :wink: !

Kép
tand

Szép reggelt a csapatnak!

Még egyszer, itt is külön köszönet
PEPIKÉNEK a meglepi ajándékokért és a szépségverseny díjaiért, valamint a remek vásárért!
PÉTÉNEK a varázslatosan szép oklevelekért és asztalkártyákért, amiknek még a színe is harmonizált a ruhánkkal!!!
JUDIT 18-nak az oklevelek kinyomtatásáért!
PUMPERKÁNAK az aprólékosan megszervezett játékokért és a szépségverseny győztesének szalagjáért és okleveléért!
MNI-nek a szép táblázathoz és külön az esti profi fotózáshoz!

És hogy igazán szép reggelre ébredhessetek: :wink:

Itt vagy velem, mint egy új remény
Az éjszakát felváltja a fény
Csak egy perce élsz, nézlek boldogan
Úgy vártam rád, édes kisfiam

A régi vágy újra szárnyra kél
Míg dalt susog kinn az esti szél
Minden bánatom eltűnt nyomtalan
Mosolyogj rám, édes kisfiam

Egy rózsakert hinti árnyait
Nincs fontosabb, mint az álmaid
Még egy szót se tudsz, mégis annyian
Hisznek neked, édes kisfiam

Tudom, mindenütt így van ez a nagyvilágon, ha egy kisgyerek megszületik. Mert a kisgyerek egyszer felnő, s talán sikerül, hogy a könnyeket nevetéssé, a gyűlöletet szeretetté, és az ellenségeket barátokká változtassa.

Ezt érzem én, ahogy nézek rád:
Más lesz a Föld, más lesz a világ
Sírnod sose kell, élsz majd gondtalan
Boldog leszel, édes kisfiam
Sírnod sose kell, élsz majd gondtalan
Boldog leszel, édes kisfiam

(Cserháti Zsuzsa: Édes kisfiam)

U.I: Megyek a védőnőhöz megtudni a tegnapi dőzs eredményét... :roll: [/b]

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Nagyon köszönöm minden szervezőnek ezt a szép estét. Nagyon jól éreztem magam, jó volt végre látni Titeket. Finom volt a kaja, jókat nevettem, kedves arcokat láttam, szóval szuper volt minden!!!
Pepike,
az a kisruha....
Oda vagyok teljesen tőle, még otthon is azt nézegettem, nézegettük a férjemmel.

Ildi

Kép
kikó70

Kép

Patri, Pepi, Pété, Pumperka, Mni!

Nagyon köszönjük a szép esetét!

Én eleget ettem: +1kg :shock:

Eszter

Kép
eszter.eu

KÖSZÖNJÜK - KÖSZÖNJÜK - KÖSZÖNJÜK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Jó reggelt!

Szuper volt az este, köszönet érte Patinak, Pumperkának, Pepikének, Juditnak, Mninak! :D

Pumperka, a párom hatalmasat derült a szalagon. Nappal még jobban néz ki, messziről csillognak a flitterek a feliraton! :)

Pepike, nagy meglepetésemre a férjem egy szót sem szólt a beszerzések láttan, sőt, áradozott, hogy milyen picurkák, milyen aranyosak :).Különösen a rugi jött be neki, teljesen elérzékenyült :). Csúcsszuper a pléd, alig várom, hogy használni lehessen :) :oops: ! Még egyszer köszi a fuvart! :D Pepike már elaludt, mire hazaértél?

Kép

Kép
mzx

Még annyit, hogy egész éjszaka a taliról álmodtam, egy csomó hülyeséget, például, hogy Pati jól becsiccsentett, és vagy öten dűlöngélve kísértük haza :roll: :wink: !

Kép

Kép
mzx

Köszönjük minden szervezőnek a tegnap estét!
Kép
Kép

Évi

KépKép
kvaszeva

én is csatlakozom a köszönőkhöz! nagyon jól éreztem magam

éjjel Eszterkém elég aktív volt, azt hiszem nem vette jó néven a gyomorhelyzetemet amit sikerült előállítanom :)

elérzékenyültem kicsit otthon, a Pepikétől kapott rózsaszín zokni és a Patitól kapott csörgő valójában az első babaholmim, mivel babonából még vettem semmit

és még mindig nem tudom elhinni, hogy egy hónapban szülőknek ilyen eltérő pocakmérete lehet! döbbenetes
lásd kiszazsu-pepike végletek :)

KépKép
judit18

Ja, és Kiszazsu, volt szavazat a Te pocakodra is, éééééén tudom :lol: !

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok lányok !

Először is sajnálom hogy ilyen régen nem voltam :oops:
Nagyon sok volt a meló és a gondok , ugye :?
Örömmel látom viszont hogy összehoztatok egy találkozót ami nagyon jól sikerülhetett :P
Próbálok visszaolvasni, hogy kivel mi újság, remélem mindenhol rendben van minden :!:
Az én cseppem még nem akar megmozdulni, pedig nagyon várjuk.
Remélem most már több időm lesz , puszi mindenkinek 8)

Anita
Kép
boszi30

Sziasztok Lányok!

Ez nem ér vége a bulinák és mindenki felszívódik! Vagy épp még mindig emésztetek! Eddig nem bírtalak benneteket visszaolvasni, most meg....... Ez nem szép tőletek, tessék írni!!!!

Mni: Nagyon jó lett a kép amit feltettél, a többit is felkéne tölteni a fotoalbumunkba (Lexa) illetve a te honlapodra is.

Bea

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

[quote="mzx"]M írta:mzxég annyit, hogy egész éjszaka a taliról álmodtam, egy csomó hülyeséget, például, hogy Pati jól becsiccsentett, és vagy öten dűlöngélve kísértük haza :roll: :wink: !

Így csináljon Nektek az ember meglepetést! :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Jó reggelt!
Üdv. újra köztünk Boszi! :)
Most készítem a képeket, van-e valakinek kifogása ellene, hogy felkerüljön a webre, mert Kavics már írta, hogy Ő nem szeretne felkerülni az oldalra... szóval most válogatom és Kavicsot levágtam :( már pár képről.
Amúgy én nagyon álmos vagyok, mert korán reggel az Okmányirodában kezdtünk, végre minden papíromat átirattam a férjezett nevemre. :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!
Beuska, látom megtaláltál az iwiw-en :wink:
mni: már nagyon várom a képeket. Minden papírt átirattál? Akkor segíts légyszí hol van az OEP, mert nekem már csak a TB kártyámat kéne, elég gáz, hogy még az előző férjezett nevem van rajta.
Én meg voltam AFP-én, jövő hét szerdán lesz eredmény. A fiamat meg pénteken megműtik, lebeszéltem a szemészfőorvossal :cry:
A férjem sajtos-tejfölös-szalonnás tésztát rendelt ebédre, neki kéne állnom, mert mindjárt dél :shock: mondjuk hamar megvan. Én fél kg-ot híztam, 61,5-öt nyomtam reggel :evil:
Vendég

beuska: visszaraktam neked a régi képemet :wink:
Vendég

:)

Én nem mertem ráállni a mérlegre, de az ágyból is nehezen keltem ki, szval ez a kettő tuti hogy dobott rajtam egy keveset.

Mni, nagyon várom már a képeket! :lol:
Mikor a fősulira jövet ültem a buszon, lestem, hogy nem látok-e ismerős arcokat ;) ugye a sok újbudai :)
És elhatároztam, hogy én is elmegyek ahoz a varrónőhöz. Rájöttem, hogy ej, mostmár azért elkél egy-két kismama ruci. Igazából irigykedtem rátok :)

És én sem kaptam ki a sok cuccosért, amit hazahordtam, bár a szopipárnára nézett, hogy az meg minek... :roll: :lol:

na megyek, mindjárt kezdődik az órám :D

Kép

Kép
kolyok28

Jim, ez nagyon jó fotó, remélem ezentúl minket is fogsz olvasni és nekünk is fogsz írni! :) A TB kártyámat még nem írattam át, de kinyomozom hol kell. :) Drukkolunk, hogy pénteken minden rendben menjen! A mérlegre én sem álltam rá reggel, no nem azért mert félek, hanem elfelejtettem. :)

KépKép
KépKép
mni

Köszönöm az invitálást , kedves mni :P

Húú, akkor lehet hogy én is láthatom a képeket amik készültek ??
Olyan jó lenne :D
Jim , gyorsan meglesz az eredményed, én pontosan 2 hét alatt kaptam meg az AFP eredményt.

Anita
Kép
boszi30

Sziasztok!

Én is nagyon jól éreztem magam. Örülök, hogy megismerkedhettem veletek. Ritka, hogy ilyen jó kis csapat jön össze. Finom volt a vacsi is , persze ez + 1 kiló. Ezzel együtt ez most nekem 2 kiló plusz. Valahogy le kéne mondani a védőnőt, szerinte egy kilót se szabadna híznom ( Láttátok miért). Bár semmi garancia, hogy jövőhéten nem ezt mutatja a mérleg. Nem is érdekel, fő, hogy jól éreztem magam, és nagyon boldog vagyok.

Pété!

Köszi mégegyszer a fuvart!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jim: Köszi, hogy visszaraktad a képet. Nekem nagyon tetszik, szerintem nem hasonlítasz a képen magadra. De le ne vedd!!!! Igen megtaláltalak az iwiw-en. Nekem 1,5 hét alatt megvolt az AFP eredmény.

Nekünk nincs mérlegünk, így nem tudom, hány kilót híztam tegnap este. Viszont egész éjszaka nem tudtam aludni, mert úgy tele volt a pocim. Ehez nem vagyok hozzá szokva, de ha már egyszer ilyen helyen jár az ember, akkor nem szabad kihagyni semmit!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

kismama ruhákról jut eszembe - most ebédidőben elugrottam a Kenguru Goldba mert hallottam, hogy már az espiritnek is van kismama kollekciója itthon és ott árulják, de egy farmer 20,000 :(
mondjuk nem tudom mit gondoltam amúgy is annyi az espirit, csak ott csak leárazáskor vásárolok

viszont nem emlékeszem ki kérdezte de láttam sok trapézgatyát ami normál árban volt

eszterxx te mit is sportolsz pontosan? mit szabad terhesen? gondoltam talán biciklizni meg futógépen gyalogolni lehet nem?
a zabálást nem bírom abbahagyni úgyhogy muszáj lesz valami tornát elkezdenem
judit18

Sziasztok!

Látom megvolt a tali és nagyon jól siekrült!!Írigy-írigy... :wink:

Egyébként a kocsi kész lett de szombatra virradóra a kicsi kezdett hasmennéssel ami 10 percenként jenetkezett párosítva hányással,vasárnap estétől meg -természetsen párosan szép az élet -és a nagy is elkpata(egyébként tegnapra meg én is egy kicsit),úgyhogy nem hagyhattam itt a beteg szekciót,ne haragudjatok!!! :(

Tegnap többször is méhkeményedésem volt,még éjjel is :( MagneB6 adagot megemeltem.Valkinek volt már??Nekem az előző terhességeknél csak jóval később jelentkezett.
Para vagyok!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny, nekem hetek óta vannak keményedéseim. Mióta felemeltem a Magne B6 adagot 3*1-re, azóta jobb, de főleg esténként, és éjjel még így is többször bekeményedik :(.

Kép

Kép
mzx

Mzx!

Köszi,azért egy kicsit megnyugodtam hogy nem vagyok egyedi.Én is úgy gondoltam,hogy 3X1 -et fogok szedni.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Pati, Pepi, Pumpi, Pété....
nagyon klasszak vagytok! 8)
én nem tudom, milyenek általában a babatalik (hiszen első gyerekes, azaz nagyon is kezdőcske vagyok), de az tuti fix, hogy ezt extrán jól megszerveztétek!!!
thanks

amúgy nekem is elő kellett vennem az ajándékba kapott terhesnacikat, mert ezekben tényleg jobban érzem magam. sanyargatom szegény gyereket a begombolt gatyókkal! :roll:

ma délelőtt voltam fogászaton, kértem egy alapos fogtisztítást meg sós fehérítést és kaptam pecsétet is a kiskönyvembe, de szerencsére minden oksi a fogaimmal!
mondjuk én esküszöm erre a rendszeres spéci tisztításra és akkor tuti nem lesz gáz a fogakkal!

tényleg ti hogy álltok ezekkel a pecsétekkel?
(ellenőrzik egyentalán ezt, hogy megvan e mind?)

Judit!
sztem te ne aggódj a kilók miatt :wink:
én ma a margitszigtre biciklivel mentem. meg ált. mindenhova, ami elérhető messzeségben van.
több sport sajna nekem sem fér most bele :( , de tervezem h megyek majd kismamafitnessre!

szép napot mindenkinek 8) !

norco

Sziasztok :)
Panny, jobbulást!!!

Jim, Niki, az OEP budapesti részlege az árpád híd pesti hídfőjénél van, a rendőrség mögött, teve utca.

Judit18, ééén, ééén voltam akit trapézok érdekelnek, merre van a kengurugold?

szerintem nekem a tegnap estétől látványosan is nőtt a pocim, mert ma az egyik diák megkérdezte, h babátvárok-e... :lol:

cupp

Kép

Kép
kolyok28

Szia Norco !

Kérdésem lenne hozzád, a fogászaton fizetned kellett :?: Lassan már nekem is elkell látogatnom oda, csak olyannehezen veszem rá magam :oops:
Ha igen és kérdezhetek , akkor azt kérdezném hogy mennyi egy ilyen tisztítás és fehérítés :?:

Anita
Kép
boszi30

Sziasztok Csajszik!

Köszönöm a dícséreteket, nagyon örülök, hogy mindenki jól érezte magát, és tetszettek a "műveim" is..:)

Én is mégegyszer szeretném megköszönni Patríciának, hogy elintézte, hogy egyáltalán létrejöhessen a party; Pumperkának, hogy ilyen ötletes programot talált ki nekünk; Pepikének a tündéri ajándékokat (tőle kaptuk az elsőt!!!), Nikinek a fényképeket és táblázatot; és Juditnak, hogy segített, hogy kinyomtatódjanak :) az oklevelek.

Szerintem nehéz lesz annak a dolga, aki más topicban találkozót szervez, és szeretne minket túlszárnyalni!!! :D

Niki! Várjuk a képeket! :wink:

Kép
pété

Patri! Rendben voltak a pénzek a fizetésnél? Bocsi, jól otthagytunk Téged... :oops:

Kép
pété

Kölyök, látod milyen jó hatásssal voltunk rád tegnap, hirtelen neked is nőtt a pocakod! :wink:

Boszi, újra üdv köztünk!

Pepike, köszönöm az ajándékot, a párom teljesen odavolt érte! Nagyon kis édes az a zokni! Legközelebbi talin én is átválogatom a csomagtartód :wink: !

Panny, jobbulást!

Kép
tand

Niki, tényleg a képeket hova teszed fel? (engem nyugdtan fel lehet tenni a netre, csak ne egy szex-hírdetéses szöveget rakjatok mellé :oops: )

Kép
tand

Kenguru Gold - ezek vannak, én az óbudaiban voltam
Stop Shop Hűvösvölgy - Kenguru Kid Mintabolt, Budapest II. Hűvösvölgyi út 138.
Stop Shop Óbuda - Kenguru Kid Mintabolt, Budapest III. Bécsi út 136.
Stop Shop Újpest - Kenguru Kid Mintabolt, Budapest IV. Árpád út 183-185.
Kenguru Kuckó, Budapest II. Margit krt. 34.
Baby Depo - Factory Outlet Áruház, Budaörs Gyár u. 2., Gábor Dénes krt.
Savoya Park - Kenguru Kid Mintabolt, Budapest XI. Albertfalva, Hunyadi J. u. 19.
Kenguru Gold Mintabolt Budapest XIII. Gyöngyösi sétány 6.
Árkád Bevásárlóközpont, Budapest X. Örs vezér tere 25.

a pecséteket nézik ám, ill. úgy tudom, hogy a védőnőé fontos, hogy meglegyen 4 db mert különben nem kapod a GYÁSt az első fél évben.
a fogorvost nem tudom nézik-e. én már jól megszívtam, mert voltam és kitalálta, hogy itt az alkalom az amalgám tömés kicserélésére, és olyan jól megcsinálta, hogy 3 hétig fájt (még minden más bajom mellé), majd újratömte, mert belátta, hogy valamit elszúrt. most egyelőre ok, lekopogom.
amúgy javasolják az érzékény fogra való fogkrémet, meg esetleg olyan szájvízet, mert a fogínygyulladás állítólag gyakori terhesség alatt

norco, megnéztem a honlapot, hát nem semmi!!! nekem nagyon tetszenek és látom komoly elismeréseid is vannak.

KépKép
judit18

Norco, mi a honlapod címe? Jöhet pü-ben is, ha nem akarod közzétenni... Olyan szívesen megnézném :) !
Nekem még alig van beírásom, mert úgy kell kikönyörögnöm a vizsgálatokat, beutalókat a háziorvostól, és a nőgyógyászom meg úgy volt vele, hogy ráér a vérvétel, inkább egyszerre csináltat meg mindent, hogy ne kelljen 5-ször szúrni. A fogdokihoz el sem megyek, mert pont azelőtt tette rendbe az összes fogam, hogy bejelentkezett a baba, és túl messze van ahhoz, hogy egy pecsétért odamenjek :roll: .

Pecsétek: a négy, terhesgondozási részvételt igazoló beírás azért kell, hogy a szülés után járó egyszeri anyasági támogatást folyósítsák. A TGYÁS szerintem csak biztosítottaknak jár (nincs köze a terhesgondozáshoz), míg ez az egyszeri támogatás alanyi jogon, ha valaki elment 4-szer terhesgondozásra. Nekem a védőnő nem pecsétel, csak a doki, és ő is adta ki anno az igazolást arról (még a kórházban), hogy 4 terhesgondozáson jártam.

Kép

Kép
mzx

Elkészült a képgaléria! :)
Íme: http://www.mniphoto.extra.hu/galeriak/e ... index.html
Mindenkinek jó képnézegetést!

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok Lányok!

Fantasztikus volt a tegnap délután és este!

Afőszervezőknek külön köszönet !!! És hatalmas gratuláció!!!
Nagyon ügyesek voltatok! :)

A pocakszépségverseny győzteseinek is gratulálok! :)
Annyit megállapítottunk, hogy egyiketek sem elsőgyerekes pocakos! :)

Ígyhát az vígasztal, hogy a következő babával talán szebb lesz a pocakom. :lol: :lol:

Szuper volt Minden! :)

Most nagyon jó érzés összekötni a nick nevet az arccal, gesztusokkal, mosollyal. :)

Beuska!
Köszönöm hogy feltettél a metrora! :D
Mert amikor rádöbbentem, hogy Kikó és Mni elment, kissé beijedtem,, hogy hogyan jutok haza! :shock: :lol:

Mni!
Meg kell állapítsam nagyon profi fotós vagy! Igaz még a képeket nem láttam, de biztos vagyok benne hogy nagyon profik! :D
Azzal az apparátussal :) Nagyon nagy szakértelemmel csináltad! :)

Puszika Mindenkinek!

Remélem este még sikerül net közelbe kerülni! :)

cuppp cuppp.

Pété, Rima, Judit!!!
18-ik hét!!!! :)
Vendég

Mni!

Nagyon szuper képek!!! :)
Nagyon jól visszaadja a tali hangulatát! :)
És köszönöm! :)
Vendég

mni! Nem csalódtam magamban, sikerült idióta képeket vágnom a képeken, de egyébként tényleg annyira jól visszadják a fotók a buli hangulatát, végig vigyorogtam, miközben néztem. Köszönjük szépen!

puszi Mindenkinek!

Kép
pété

"idióta képeket vágnom a képeken"
ez nagyon értelmes lett!!!! :oops: :oops:

Kép
pété

Sziasztok!
A képek nagyon jók!!! Timi, dehogy vágsz idióta képet, te voltál a legszebb kismamink!!!
kölyök: köszi az infót!
beuska:
majd felrakom ide neked nagyba a képemet, tudom, hogy nem nagyon hasonlítok magamra, pláne, hogy profi fotó, no meg akkor 12 kg-val könnyebb voltam :shock:
puszika, mennem kell, mert a férjem a szívinfarktus kerülgeti, az aszalos kicsit átvágott bennünket :?
majd írok később
Vendég

Mni, hol vannak a képek, amik rólag készültek?

Amúgy nagyon-nagyon jók lettek, tényleg!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

Mni,
köszi, hogy ilyen hamar feltetted a képeket, tényleg visszaadják a tali vidám hangulatát! :D

Nem tudtam tegnap sokat enni, de a lépcsőzésen vettem észre, hogy idáig nem volt magas ez a 2. emelet... :oops: Reggel nem álltam mérlegre, mert nem jutott eszembe, majd holnap.

Panny,
jobbulást kívánok Neked és a családnak! :)

Boszi,
örülök, hogy jelentkeztél, gyere csak és írjál! :)

Pati,
azt én is akartam már kérdezni, hogy rendben volt minden a fizetésnél, elég volt mindenre az összejött pénz?

Melinda

Kép
melinda80

Mni, tényleg jók lettek a képek!

Pété, ne aggódj a képeid miatt, láttad az enyémeket? mindegyiken alszom :? !

Kép
tand

MNiki!
szuperek a képek!!! :) köszönjük!!!! ;)

Kép

Kép
kolyok28

:cry: :cry: :cry: Nem tudom megnyitni a galériát, csak homokórázik itt nekem.... :roll:

Kép

Kép
mzx

Köszi a dicséreteket! :) Mzx, Java program kell hozzá, lehet azért nem tudod megnézni. Eszterxx, köszi a képet, egyet feltöltöttem, de a másik is nagyon jó lett. :)

Képzeljétek, voltam szülés felkészítő tanfolyamon. :) Sajnos, már ez volt a 4. előadás, így már lemaradtam egy csomó mindenről, de ez a mai nagyon szuper volt. :) A szoptatásról volt szó, hogy hogy kell csinálni, mi a jó, mi nem jó, mit ehetünk, jó-e a cukros tej a babának vagy sem. Nagyon jó fej volt a védőnő és elég laza, tetszett amiket mondott. :) Remélem márciusig nem fogom elfelejteni a dolgokat! :)
Ja, volt egy lány aki közölte vagy két óra után, hogy neki nagyon görcsöl a hasa.... mint kiderült, jövő hétre van kiírva és hát elkezdődtek a fájások... :) de nagyon jól viselte, pedig már 5 percenként fájt neki. Két hét múlva lesz a következő tanfolyam és megígérte, hogy majd jön és elmeséli milyen volt a szülés. :)

KépKép
KépKép
mni

Ja, nem is meséltem, vettem végre magamnak egy trapéz farmer kismamnacit :lol: Nem birtam már tovább, kicsit drága volt.
és olyan kényelmes, és olyan jó meleg a hasamon :) most már tudom milyen jó érzés volt ez Nektek :) és ebben az én pocim is sokkal szebbb :)
Majd azért megnézem ezt a kenguru goldot is :)

najóccakát!!! ;)

Kép

Kép
kolyok28

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?