Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Köszi a drukkokat! Sajna semmi konkrétat nem tudok mondani, mert valamicskét, de csak nagyon nagyon halványan mintha látszana olyannyira halványan, hogy ha lefényképezem vissza sem adja. Mindenesetre vettem még egyet, egy pár nap múlva lehet megcsinálom!

d.dodó

Dodó!Mikor én megéreztem Zsófit én is csináltam tesztet szintén nagyon halvány csikkal én utána nem is csináltam mikor késett akkor csináltam a 5napon.Szerintem várd meg,hogy legalább egy hetet késsen.De lett babám szóval megy a drukk++++

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Gabi!
Jobbulást nektek is!A mút héten én is szédelegtem,hányingerem volt és még a vuk is meglátogatott,akkor voltam a 18-20.napon.
Biztosan pocakosodunk :wink: :wink:

Dodó!
Akkor most mi van?Nem tudnád feltenni a tesztet?Hát,ha mi meglátnánk a 2.csíkot.Ne addfel azért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Magi!
De irígyellek,hogy jó sokat aludhattál.Már jóideje én is vágyomrá.
Zolika jól van?

Viki ma már sokkal jobban volt.Egyáltalán nem hányt.Kicsit már eszegetett is.Nálam még mindíg semmi barnásodás :D :D :D :D

Kép
Kép
a.ibici

lányok!
nekem semmi gondom sőt a melleim kisebbek mint valaha nagyon szomorú vagyok azt hiszem ez a hónap nem sikerült
most 2 hétre elutazunk anyukámhoz így nem leszek még holnap benézek!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

reméllem mire visszajövök mindenki meggyógyul és sok zebrás tesztelőt irígyelhetek
és a pocakosok szépen növekednek
szép napokat:Betti

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok

Tegnap egész nap vásárolni voltam Ausztriában,nagyon szép dolgokat vettem.:)
A megfázásom elfajult,tiszta seb a szám,orrom,köhögök és fáj a fejem.Asszem nem egy egyszerű meghűlés... :cry:

Dodó
Még van remény,ne add fel.

Magi
Sikerült rendbetenni a papírokat?Nekem se ártana kiűríteni a fiókokat... :?

Betti
2hééét???? :shock: Hiányozni fogsz. :( :wink:

Móni
Jó,hogy írtál.Remélem többször tudsz majd jelentkezni.
Vendég

Hát megpróbálok képet felrakni! De nem ad vissza szinte semmit. Élőben sokkal több látszik mint igy képen. Igy max ha látszik valami, akkor csak annyi, hogy ugye a vízszintes vonalon kéne még egy függölegesnek látszania. Szóval a vízszintes kék vonalnak a közepe igy picit sötétebb szerintem.

Kép teszt 1

Kép teszt 1x

d.dodó

Dodó!Én látok vonalat de nem jó hogy az egyik ilyen a másik olyan??Bocs de ezt nem értem :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Értem :oops: :oops: +jelnek kéne látszódni.-Hú még nem igazán vagyok észnél :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Jo reggelt lanyok!

Most ertem haza, megjartam a vedonot AFP beutaoert, mert csutortokon jon a neni vert venni.

Ibici!
Nagyon jo, hogy nem kell semmit csinalnom, csak amit szeretnek es annyit alszom amennyit akarok.
mikor csinalsz tesztet???

Betti!
NAgyon fogsz hianyozni!
Szerintem meg semmi sincs veszve.

Lego!
Szerintem mi karacsony elott megyunk majd Ausztriaba.
Te hol laksz, hogy ennyit mesz?

dodo!
En latom nagyon halvanyan az a kereszt vonalat. :lol:

Magi
Vendég

Legó!
Gyógyulást!

Köszi a hiányolást hiányozni fogtok és szorítsatok hátha mégis a mai is ugyanolyan halvány :?
Még 12ig leszek

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!
Ma vége a sulinak!

Magika!
Tényleg látod? Pedig igy a kép nem is igazán adja visssza azt amit én látok! :lol: Képen sokkal halványabb mint élőben!
Pont mondtam, hogy a kis drágám szégyenlős, vagy csak a szülinapomra akar +-os "rajzot" nekem ajándékozni! :lol:

d.dodó

Sziasztok

Betti nekem is hiányozni fogsz, és remélem te is babás vagy csak még nem mutatta ateszt, én mindenesetre nagyon drukkolok neked.

Lányok de jó holnap már szerdán, úgy várom már hogy csütörtök legyen.

Ma iszonyat álmos vagyok, és sokszor voltam ma pisilni, pedig én nem vagyok egy wc-re járós, remélem hogy a baba miatt van ez. Ma hőm megint felment.

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 92800_.png

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

jaj dodó akartam mondani hogy ezen a képen én is látom. Jobban lehet látni mint amit nekem küldtél.

Kép

gabi1

én is vettem ma lh tsztet aztán holnap már csinálok reggel, holnap leszek a 8. nap.

Magika ránéznél a görbémre? Ha van egy kis időd? Normális az ha tegnap ennyire leesett ma meg már megint normális.-

Amúgy érdekes mert azt vettem észre hogy nappal 4 tizeddel magasabb a hőm mint reggel ébredéskor, tehát pl tegnap előtt késő délután már tudtam hogy lentebb lesz a hőm reggel, ma pedig 37,3 volt nappal. Nem tudom van e összefüggés.

Kép

gabi1

dodó üzeni hogy nem tud válaszolni mert nem jó a billentyűzete.

Kép

gabi1

betti!
Nagyon fogsz hiányozni!!Siess vissza hozzánk,várunk!!!

dodó!
Én is látom,hogy egy kicsit sötétebb a keresztcsík a keresztmetszetben. :D :D :D

magi!
Ha kibírom holnap reggelig akkor tesztelek,de lehet még most este neki esek.Várjak vele reggelig vagy 2 nappal a mensi előtt már kikéne mutassa a teszt?

gabi!
Nagyon szorítok a holnapi teszthez!!!+++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

legó!
jobbulást neked!!!Valami vírust benyalhattál.Tudsz enni,inni azért?

Kép
Kép
a.ibici

Hellóóó!

Köszi Csajok,már jobb valamivel,náthám enyhült,de "szerencsémre" ráment a szememre... :evil: No mindegy...ennyi bajom legyen össz-vissz. :lol:

Dodó
Hát én is látok középen sötétedést. :wink: Mindenesetre várj,még ne csinálj másikat.Sőt lehet a helyedben megvárnám a mensit.Addig meg szorgalmasan produkáld a terhestüneteket! :wink:

Ibici
Háááát,1-2 nap is sokat számít...én vagyok az élő példa...Nekem minsi után csak 6 nappal mutatott pozitívat...már majdnem feladtam... :?

Magi
Zala megyében lakunk,kb 60-70 km a határ...onnan meg válogathatunk merre menjünk...általában Graz az úticél,de útbaejtjük Fürstenfeld-et,néha Oberwart...Szóval változó.Tegnap Grazban jártunk,a szerzemények:

Kép

Kép

Kép

Kép

És még ágyneműhuzatot,vastag takarót(plédszerű),törölközőt Hédinek és rengeteg rucit vettem Dodónak is.
Vendég

legó!
Nagyon szépek a rucik!Nekem a sapka tetszik a legobban olyan kis finom :D :D

Kép
Kép
a.ibici

Betti!Jó utat :D

Lego!Nagyon édesek a kisruhák :lol: Olcsóbak mint itthon?

Ibica!Ma csinálst tesztet?

Ez most lehet hülyén hangzik de valamelyik éjjel nem tudtam aludni és egyszer csak belém nyilalt valami,hogy terhes vagyok.De nagyon félek,hogy ez csak azért van mert szeretnék babát és már magamba képzelem :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Jó reggelt!

KAta,ez lehet a tudatalattid???? :wink: Mindenesetre mi drukkolunk,hogy így legyen.:)

Kérek szépen vmi ötletet,hogy mit főzzek! :roll:
Vendég

Lego!Köszi :D

Én ma főzeléket csinálok fasírtal mert takarítok ezzerel és gyorsan kész van :D Dorka szereti a főzeléket?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Szép jó reggelt!!
Csak 1 gyors kukucs,mert megyek dolgozni!

Kata!
Én is voltam már így sőtt már álmodtam,azt is ,hogy terhes vagyok.
Mivel mostanában ez foglalkoztat bennünket biztos,hogy a tudat!!!

Lego4
csinálj milánóit.Gyorsan meg van mi nagyon szeretjük!!

Megcsináltam a reggeli első viz.-ből a tesztet.Sajna nega lett.De nem adomfel,mert mensinek eddig látható nyoma sincs.Hurrá-hurrá :D :D :D :D Hétvégén csinálok még 1-et.

Kép
Kép
a.ibici

Jo reggelt lanyok!

Gabi!
Tetszt?

Dodo!
mikor csinalsz megint tesztet?

Kata??????

Ibici??????

Lego!
nekem a body tetszik nagyon.
Gyonyoru.
Mennyiert vetted?

Edoci!
Gyomrod?

Magi
Vendég

Sziasztok!

Én ma tökfőzeléket csinálok! :lol: :lol: :lol: Úgy látom főzelékes nap van :lol:

Ibici!

Sajnálom a - tesztet, de ne add fel, lehet hogy csak később jött össze a baba, mint számoltad és pár nap múlva 2 csík lesz! :wink: Drukk!!!!!!!!!!!!!!!!

Lego!

Nagyon szépek a kis rucik! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok

Magika megcsináltama tesztet reggel, és közepesen erős a másik csík. Hát kiváncsi vagyok hogy holnap mi lesz, na megmegyek dokihoz is, este, szerintetek ha volt beágyazódás akkor látszik valami belőle az uh-on? Vagy csak annyi hogy vastagabb a méhnyálkahártya?
Amúgy a méhszáj magasan van. És a hőm 36,8 volt ma is.

Ibici sajnálom a negatív tesztet, de drukkolok hogy majd a hétvégi már + legyen, ne add fel.

Lego nagyon szépek a rucik:)

Én ma anyunál vagyok, és itt paradicsomos káposzta lesz, imádom.

Réka már ment ma oviba, alig várta. Reggel már úgy ébredt, hogy kérdezte anya beteg vagyok még?

Dodónak még mindig nem jó a billentyű, csak olvasni tud minket.

gabi

Kép

gabi1

Magika!Én majd csak akkor csinálok tesztet ha 5napot késik :roll: Addig megpróbálom kibirni

Ibica!Hát tényleg foglakoztat de nem minden gondolatom az azt hiszem de remélem jól éreztem :oops: Várj még pár napot mert nem rögtön mútatja ki a teszt nekem is csak az 5napon lett +.Drukkolok+++++++++

Viki!Akkor Peti is szereti a főzelékeket? :D Nálunk menó de szerencsére minden kaja az.Peti válogatós?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!
valami csodával határos módon épp működik ez a szar billentyűzet...nem tudom meddig. Délután megyünk ujat nézni!

Magi!
Még nem tudom mikor teszteljek ujra......talán picit félek megcsinálni, de mégis kváncsi vagyok. Lehet holnap megcsinálom...de nem bizti... pisilni még sokat járok. és tegnap a derekam akart majd leszakadni, meg a melleim. a hasam néha fájdigál. ma 36,9 volt a reggeli hőm....

Úgy örülök, hogy ti is látjátok (ha halványan is) a halvány vonalat! :)

d.dodó

Kész.:) Megebédeltünk.
Zöldbabfőzelék,palacsinta. Én csak utóbbit ettem. :lol: :lol: :lol:

Magi
7euro volt a body,csak azért vettem meg,mert annyira tetszett.Amúgy ennyiért nem vettem volna.A másik 3 egy csomagban volt kb 2000Ft-ért(8Euro). Szóval csak pár ilyen bodynk lesz. :lol: :lol:
Amúgy árban ugyanaz,mint Mo,csak nem mindegy,hogy Pestre utazok fel 250km-t,vagy inkább külföld 150km...És amit kint lehet most kapni az Mo-ra tavasszal érkezik...

Dodó
Ezek tipikus tünetek,várj még 1-2 napot,ha nem szűnnek akkor tesztelj!

KAta
Akkor Rád még várnunk kell több mint 2 hetet????? :shock:
Ejha,nem ér húzni ám az agyunkat. :lol:

Ibici
Akkor hétvégéig messzire kerüld el a pirit,utána meg vagy 9-10 hónapig. :wink: :wink:
Vendég

Lexa nem azt írta,hogy kedden már jön?????? :shock: :shock: :shock:
Hát hova tűnt megint???
Vendég

lego!
megmondtam én, hogy a kis drágám a szülinapomon fog megajándékozni egy + rajzos teszttel! :)
Most is nagyon húzódik a hasam...... a mellem néha jobban, néha kevésbé....
A derékfájás is lehet tünet? ugy húzott mint mensi előtti napon szokott.......

d.dodó

Dodó!Teljesen olyan tünetek vannak mint mensi elött csak nem jönn meg legalább is nekem igy volt :oops: Szerintem legyél türelmes és ne tesztelj még egy kicsit várj vele.

Lego!Hát remélem 2 hétig tudlak titeket "húzni"mert akkor nagy az esély a babára ha meg megjönn mikor kell akkor úgy is megírom.Nektek Hédi hány hónapra sikerült?Hedvig lesz mert akkor boldog névnapot neki!!!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata
Hédi első próbálkozásra összejött,asszem pár lappal előbb írtam már erről egy regényt. :lol: Szerencsések vagyunk nagyon,pedig én sem hittem benne. Az első próbálkozás azt jelenti,hogy abban a hóban 1x voltunk együtt védekezés nélkül. :D

Hédi lesz,csak így egyszerűen,de a névnapja ma van.Köszönjük szépen.:) :) :) :) :) :)

Dodó mikor is lesz pontosan a szülinapod?
Vendég

Sziasztok!
Szoktalak ám benneteket olvasgatni, de mostanában a márciusi topikba írok inkább.

Csak legonak jelezném, hogy lexának sz@r az otthoni gépe és a munkahelyén nincsen internet. Jól vannak ő és Törpicsek is.
Remélem hamarosan visszatér írni. (emilt kaptam tőle)

Nagyon szurkolok a babásodóknak, mindannyiotoknak!!!
Dodó, ott a csík, nekem se volt az első erősebb!!! :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Köszi Pati.Puszilom,ha beszélsz vele.:)

Én is olvasom ám a márciusi topikot.:) Szuper lehetett a tali.:)
Vendég

Lego!De jó nektek nálunk Zsófi is hasonló képpen lett :D Remélem a tesója is ilyen hamar összejönn.Te tabit szedtél?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

sziasztok!
Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat aranyosak vagytok!!!Mensinek még mindíg semmi jele.Én nagyon bízok benne,hogy babó van,mert általában mindíg pontosan megszokott jönni.Max.+,-1 nap eltolódás fordult elő de az is ritkán.

Kat megy a drukk neked is 2 hét már nem olyan sok idő!!!!!!!!!!!

dodó!
De jó,szuper :D :D :D :D :D Ezek tényleg babás tünetek hurrá,hurrá.Mikor tesztelsz újra?

legó!
Nem drága akkor ott sem a ruci.A 3 badys csomag kimondottan jó árban van.

magi!
hogy vagytok????????????????

Kép
Kép
a.ibici

Kata bocsi lemaradt az "a" betű.

Kép
Kép
a.ibici

Mindenki nagyon eltűnt!!!!!!!!!!!!!!!
Merre vagytok???????????????????????

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!
cSAK egy pár szóban...nem otthonról irok, hanem a barátnőmtől....otthon teljesen behat a gép, nem csak a billentyűzet!!!
Köszi mindenkinek a drukkokat! Asszem csak pénteken csinálok ujjat! :)
Amúgy nagyon fáj pl a fejem..... meg húzódik a cici is még mindig!

d.dodó

Ibica!miújság?

Dodó!Várjuk ám ateszt eredményt :D

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Jó reggelt!!

Ibici???Újabb hírek?Teszt?

Kata
Nem szedtem semmit,csak amíg szopizott (4hó) Dorka,utána abbahagytam a gyógyit,elég szarul voltam tőle.Tehát teljesen "tiszta" volt a szervezetem!Lehet ez is segített.Te szedtél gyógyit?

Dodó
Remélem azért hamar megjavul a géped!Drukk! :wink:

Többiek?
Vendég

Szép jó reggelt!

Köszönöm lányok az érdeklődést!Jól vagyok,mensi nincs :D :D :D Tesztet úgy gondoltam szombaton csinálok!!Egyre biztosabb vagyok a babóba és egyre boldogabb :D :D :D :D

Most rohanok melózni,mert várnak a kis törpicsekek :D :D :D :D
Mindenkinek szép napot este jövök!!

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok

Remélem mindenki jól van.

Ma megyek dokihoz, úgy hogy kérek drukkokat hogy ne legyen semmi bajom, és valami ici pici remény sugarat mondjon nekem, ha baba van azt még úgy sem látná, de valami elő jelét azt igen.
Mai hőm 36,7 nem a legfényesebb. De az lh teszt egy ici picit minta sötétebb lenne a tegnapitól.

Én is drukkolok mindenkinek.

Annyira jó lenne ha mindannyian átmehetnénk a júniusi topikba is.

Kép

gabi1

Ibica!ez tök jó hír.Drukkolok neked+++

lego!Én szedtem gyógyszert de azt mondta a doki ezek már olyan kis hormon tartalmuak,hogy egy hét alat kiürül.Zsófi elött is szedtem úgan ezt és Zsófi is hamar összejött szóval reménykedem :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

Kép
Kép
koko

Sziasztok lanyok!

Gabi!
Remelem valami jot mond az orvos.

Ibici!
Drukk neked.

Most egy kicsit kivagyok, mert egesz ejjel fajt a hasam.
REggel elmentem wc-re es megint rozsaszin jott belolem.
Nem sok, csak a papir lett olyan, most meg barna jon.
Felhivtam az orvost, azt mondta, ha erosodik azonnal korhaz.
Igy most megint itthon fekszem.
A hasam mar nem faj, de erzem.
Ma reggel megvolt az AFP-is ket het mulva genetikai UH.

Ma eleg gyengenek is erzem magam.

Magi
Vendég

Sziasztok!
Most vagyok egy pár szóban, a mi gépünk még mindig nem jó. Már megrendeltem az alkatrészeket a géphez, elvileg hétfőn érkezik, szóval kedden már lehet hogy lesz gép!
Cicim még mindig fájdogál....
Szerintem holnap reggel csinálok tesztet!! Drukkokat elfogadok!

Én is drukkolok mindenkinek!

d.dodó

Magi
Nagyon vigyázz Magatokra!Pihenj sokat és bármi változás lesz irány a doki! Nem mondta telóban,hogy mitől lehet?

Dodó
Drukkdrukkdrukk!Várunk a hírekkel!

Gabi
Mi újság????Doki?

Ibici
Jó hírek,csak így tovább! :wink:
Vendég

Kata
Én már nem is emlékszem melyik gyógyit szedtem Dorka előtt.Asszem talán a Gracial (???) volt.Akkor elég jónak számított.Most nem tudom van-e valami újabb,extrább.
Te jó ég,ennyire nem tudni a gyógyszereket...Anno eüben melóztam és kivülről fújtam a legújabb szereket is. :? :roll: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?