Új privát üzeneted érkezett!

Csujzi,
ejha, szép kerek pocid van! :) Én is pont okt. 24-én megyek UH-ra, amikor te! Már alig férek a bőrömbe, olyan izgatott vagyok, hogy milyen nemű a kicsim.

Pati,
tök jó, hogy kezd rendeződni a viszony a férjed és anyósod között! :) Azért ennek a látogatásnak én se örültem volna...de tényleg rendes volt, hogy nem tette szóvá, hogy takarítani kéne. :D :D

Remélem este mocorogni fog a kis Norton!

Melinda

Kép
melinda80

Melinda!
Én is nagyon várom az uh-t, remélem mind a ketten megtudjuk, hogy ki lakik bennünk, bár szerintem a lényeg az egészség, de az sem mellékes mi van a lába között! :D :D :D :D

Köszi a pocibókokat! Hát tényleg kerek a poci, bár a férjem szerint a baba dolgozott fel a husiból is! :oops: :oops: Remélem igaza van!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Csujzi, Melinda!
Mit tippeltek magatoknak és egymásnak? Kispasit vagy csajszit?
Most nem látom a tábázatot, de jól emlékszem, mindkettőtöknél első csibe?

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Csujzi, Melinda!
Mit tippeltek magatoknak és egymásnak? Kispasit vagy csajszit?
Most nem látom a tábázatot, de jól emlékszem, mindkettőtöknél első csibe?

Kép
Kép

mpatr

Hello!

Pati,
én kisfiút tippelek, de a családban ha megszemlélik a pocimat (igazából nem tudom, ilyen kis pociból mennyire lehet következtetni bármire is), egyöntetűen állítják, hogy lány lesz. Ezért is kíváncsi vagyok, kinek lesz igaza. :wink:

Még 11 óra a taliig!!!!! :)

Mindenkinek szép napot!

Melinda

Kép
melinda80

Ja, igen, első csibe lesz. :D

Melinda

Kép
melinda80

Halihó, itt vagyok én is :D Este megyek ám a talira, Pati drága hívott, úgyhogy nem szabadultok meg tőlem ilyen könnyen :D
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!

Még nem olvastam vissza azt a sok mindent, amit a hétvégén gyártottatok.

Niki,
megadtam a számom priviben, ha tudsz, hívjál, a 30-as szám a jó most! Megbeszéljük, hogy mikor és hol, aztán hívom Aranykavicsot, és lebeszélem Vele is!

Ha nem tudsz hívni, priviben írjál nekem, és majd én hívlak.

Ildi

Kép
kikó70

Beindult a visszaszámlálás. :lol: :lol: :lol:
Készítsétek a gyomrotokat! Íme egy kis ízelítő :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Csujzi, vettem egy fekete alkalmi nadrágot (munkahelyi elvárás az elegáns megjelenés) és egy fehér hosszú ujjú felsőt. Mindkettő nagyon szép és kényelmes!

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok! :)

már csak 8és félóra :)
Eva, naggyon jóóóóók a kaják :D

megjöttem az AFPről és a próba reggeli vizsgálatról, ami olyan cukorterheléses szerű, de csak a zsömle+tej és 1 órát kellett csak... ;) a 24dik héten lesz állítólag a cukros löttyi... :roll:
AFP eredménye 1 hét múlva. állítólag :)

szerdán megyek babaszivhangot hallgatni :) meg persze orvosi vizsgálat :lol:

de a lényeg már csak 500perc :) ha jól számolom :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Lányok,

Hihetetlen, 2 nap alatt 3 oldalnyi hozzászólás!!! Gondoltam, rutinos leszek és nem az utolsó oldalon kezdem... erre úgy kellett visszakeresgetni, hogy péntek este hol is tartottunk!!!

Nos, csak egy embert olvastam, csak mielőtt elfelejtek reagálni:

Mzx, én ez esetben feltétlenül írnék a helyedben a Merhalának, vagy felhívnám őt telefonon, hogy nagyon sajnálod, de jogosan nem bízol abban, amit ez az orvos mondott... Ha megadod a mailcímed, szívesen továbbküldöm, amit írtam neki, hovatkozhatsz is nyugodtan rám. Nekik az a dolguk, hogy megnyugtassanak bennünket, ha ez egy újabb vizsgálatba vagy egy telefonos konzultációba telik, akkor azzal, vagy bármivel!!!

na, megyek, olvasok tovább :lol:

Hurrá, ma már találkozunk!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Jó reggelt!

Reggelire csak a trófea étlapjának megtekintését engedélyeztem magamnak. Holnap megyek a védőnőhöz és előre félek mit fog nyomni a ma esti vacsi. Ígérem ott már nem erre gondolok. Ebédelni is fogok, mégse éheztethetem ezt a csöpséget.

De már erősen gondolkodom egy tízórain is.....

Mpatr!

Ég a kezem alatt a munka. Amit tudok összehozok. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jimmorrisson, Lexa, de jó, hogy előkerültetek!!! Ezek szerint minden második héten kell szerveznünk talit és akkor mindenki előkerül, aki néha-néha eltünedezik :lol:

Én is késni fogok, 6-kor indulok a Camponatól, ha nincs dugó, akkor 10 perc... de volt, hogy 1.5 óra alatt tettem meg az utat, igaz, az extrém helyzet volt.

Arizona, üdv közöttünk, legközelebbi talira tessék jönni!!! És addig is írj, mi mindent lehet tudni rólatok!

És már csak 7 óra 42 perc!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

Eszter, ez az utolsó nap, és holnap kezdődik a 2. félidő (hehe-ez úgy hangzik, mint valami meccs :lol: ). Rájöttem, hogy én azért vagyok egy nappal későbbre kiírva, mint Te, mert a dokim nem számolta bele a szökőnapot :roll: .

Ami a rosszemlékű dokibácsit illeti: hétvégén már lenyugodtam, de még gondolkozom a dolgon, lehet, hogy felhívom őket.

Pepike, ha látsz egy nagyhasú, sárgakabátos, lófarkas piszkafát a Trófeával szemben, akkor az én vagyok :) :wink: .

ÉHES VAGYOK!!!!!! NAPOK ÓTA A VACSIRÓL ÁBRÁNDOZOM!!! A párom diétázni kezdett, így csirkemellen és zöldségköreten élünk. Remélem lesz valami durva pörkölt, vagy töltött káposzta :D .

Kép

Kép
mzx

Szép jó reggelt (vagy napot) Mindenkinek! :D

Elkészültek a névtáblák, ha jól számolom, pont 20-an leszünk? Remélem, mindenkit felírtam!
Ha megtenné valaki, hogy egy végleges táblát felrak azokról, akik jönnek, azt megköszönném!

A párom azt mondta, hogy ő sokkal szebbet készített volna, de nem hagytam neki, úgyhogy megsértődött... 8) Végülis közös munka volt, mert ő írta a neveket be a gépbe...

Kép
pété

én is kések! fél7-7körül érek oda
hagyjatok kaját!! én már direkt csak salátázom ebédre :)

mzx majd beszéjünk este - olyan hasonló a genetikai eredményünk, hátha lenyugathatjuk egymást, hogy tuti nem lesz gond

judit (kecskemét) - én is augumentint kaptam a vesemedencegyulladásomra, mondták, hogy teljesen ok, olvastam máshol is ,hogy a penicilinszármazékok nem ártanak

te jó ég 20an leszünk! nektek nincs fura (bár jó) érzésetek ? olyan mint egy vakrandi kicsit :)
judit18

Kicsit több, min 6 óra!
Wow!!!

Izzítsátok a rakétákat!!!!

Ma reggel én virslis póréHAGYMA-salátával melegítettem be.

Nagyon gáz volt reggel: hív egy gazdi, hogy 1 órája vár, hol vagyok. Őszintén a taliszervezés hevében elfelejtkeztem róla, hogy mennem kéne hozzá :oops: :oops: :oops:

Én 4-5 között indulok Érdről, mert egyrészt hamar szeretnék odaérni, még egyszer ellenőrizni, hogy minden rendben-e, másrészt útközben van elintéznivalóm. Peti 3-ra megy temetésre, remélem, hamar hazaér (végülis szerencsére nem az övé.. :roll: ).

Kép
Kép

mpatr

Mindenki ennyire készül a kajálásra, saláták, PÖRKÖLT??? :shock:

Asszem még nem tökéletes a szervezés, egy készenléti mentőautót rendelnem kell a Trófea elé :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Huh, látom ma már ezerrel ég a tali láz!!!!
Pati! Én magamnak fiut tippelek (a család meg nagyon kislányt vár, a párom is, söt én is :oops: ), így készitem magam, hogy kisfiú és mindig mondom a férjemnek, hogy hogy mozog a fia!!!! (Hogy szokja a gondolatot!!!! :D :D :D )
Végülis számomra(hiába vagyok lány párti :oops: :oops: ) a gyerek a fontos, az elözményeket is tekintve, meg az egészsége!!!!
Egyszó a vége:SZERINTEM KISFIÚ :!: :!: :!:

Mindenkinek további szép napot, és magas talilázt!!!! :D :D [/b]
Vendég

[quote="mpatr"] írta:mpatrPeti 3-ra megy temetésre, remélem, hamar hazaér (végülis szerencsére nem az övé.. :roll: ).

Pati, mindig is tudtuk, hogy nem vagy normális :lol: !

Amúgy nekem is van vakrandi érzésem, jó lenne már túl lenni az első 10 percen... zavartan bebotorkálni a pincér kiséretében, "Sziasztok, én lennék az eszterxx" vagy mi a fenét mond az ember?

Ja, és már csak 5 és negyed óra :lol: !!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok Csajok!

Patri, küldtem privit!

Látom mindenki lázban ég már a tali miatt! Sajnos, mint ahogy a Patrinak is megírtam, lehet, hogy mégsem tudok elmenni a talira :cry: . Sajnos a párom elvitte az autót, és nem biztos, hogy időben hazaér. Ugye 6-kor nekem meg már nem érdemes elindulnom! De még bízom benne, hogy jelenlétemmel emelni tudom az est hangulatát!! :wink:

Kép
tand

Sziasztok!

Kép

Beszállok a visszaszámlálásba! Már csak 4 és fél óra, és kezdődhet a

Kép

Gratula a félidős hétfordulósoknak!
Vendég

Tand, ne tedd ezt!!!!!!!

Honnan indulsz, ahonnan nincs értelme hatkor?

Kiszazsu, köszi a gratulát, még csak kevesen vagyunk, nade nemsokára!!!!!! Nemsokára mindenki a 20 hetes UH-ért fog majd aggódni!!!!!!!

Már csak 3.5 óra! Akkor el is húztam amtricát venni, mert persze amit előkészítettem, azt otthon hagytam :cry:

Kép

KépKép
eszterxx

Tand! Kész a névtáblád! Muszáj jönnöd! :D

Szerintem játszhatnánk olyat, hogy ki kellene találni az újonnan érkezők nevét... Jóóóó, hagyjuk, egy kicsit dedós, csak egy ötlet volt.... :oops:

Kép
pété

Eszterxx, Fehérvárról megyek, így ha a párom nem ér haza időben, akkor nekem ugrott a tali! Bár az előbb telefonát, hogy lelép egy kicsit előbb és max. 5-re itthon van! Tehát van némi remény, hogy nem usszátok meg ezt az estét nélkülem! :wink:

Kép
tand

Jaj, de jó!!!!! Tand, tessék jönni!!!!!!!

Ja, és Lexa... nagyon jó a kép, amit feltettél, köszönjük! Csak nálad már túlmegyek az egészséges féltékenységen, olyan hihetetlen vékony vagy és ehhez csak a pocakod nő :lol: !!! irigyellek, no, de jóindulatúan!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Tand!

Fehérvárról max. egy óra alatt felérsz a Trófeába. Tényleg!

Jut eszembe. Mit kell mondani a recepciósnak, hogy milyen rendezvényre jöttem? Van valami jelszó, vagy kezdjek kreatív sorolásba? :lol:

Eszter

Kép
eszter.eu

most értem haza, mindjárt készitek vacsit az uramnak, hogy Ő se haljon éhen.

ja mert már csak 3 óraaaaaa :lol:

Tand, pedig ki akartunk faggatni, hogy milyen volt a leánybúcsú, és még leánykismamaként is szeretnénk Veled talizni, szval gyere, punktum :)

Kép

Kép
kolyok28

Eszter.eu
Azt tudom, hogy helyileg hol van a Trófea, meg azt is ha nincs nagy forgalom, akkor hamar fel lehet érni, de ha későn indulok, akkor necces, mert még este haza is kell érnem! Én dolgozom holnap!

Egyébként milyen hely ez a Trófea? Nagyon puccos? Jó lesz az ember farmerben is, vagy ki kell öltözni? Én még sosem voltam ott.

Kép
tand

Farmerben is tökéletesen megvan ott az ember.

Eszter

Kép
eszter.eu

Tand, nem puccos a hely, de nem is melegítős. Olyan ruhában gyere, amiben kényelmesen érzed magad még akkor is, ha tele a pocakod (és nem csek a bébivel). :lol: :lol:

Itt a honlap címe: www.trofeagrill.hu
Nézd meg, és utána tuti nem maradsz otthon. :D :D :D

Évi

KépKép
kvaszeva

csek=csak :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Pumperka!
Várlak 5-kor a Jóga előtt,
Pepike!
Fél 6-kor a gázműveknél....

Kép
pété

Pumperka!
Ha gond van, vagy késel, kérlek hívj! Én sajna nem tudom a számod, de az enyém 06-30 20 14300...

Kép
pété

Köszi Pété! :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Tand, nem jeleztél eddig vissza, remélem ez azt jelenti, hogy jössz.
Egyébként Fehérvárról nincs 1 óra a Trófea!!!
GYERE ÉS KÉSZ!!

Be kell vallanom, hogy mivel 2 és negyed óra, tele a gatyeszom.
Mint az est főszervezője, nagyon-nagyon izgulok, hogy minden frankón menjen, mert 20 embernek egyszerre szeretnék igazi, remek estet (tejóég :shock: 40-nek!!!!!!!), és többetek nagyon komoly munkája áll annak hátterében, hogy szuper, meglepis bulink legyen! Az ő sikerükért különlegesen izgulok!!
(Nyugi, egyikünk sem fog énekelni :lol: :lol: , józanul legalábbis, de pocival meg gáz inni ennyi ember előtt :oops: :lol: )... ja és szerencsére nem én főztem... :oops: :lol: szóval nem ez a meglepi :wink:

Szóval lassacskán elindulok itthonról (Peti hol a jóégbe van már, csk nem őt is elásták, banyek :shock: ) na jó, már ultrahülye vagyok, lépek is.

Kép
Kép

mpatr

VAKÁCIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!

na tűztem :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép

mpatr

Pati!

cupp a lelkesedésedért és ne aggódj, minden szuper lesz!!! :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Pati,

ugyan mág csak két óra 10 perc, de biztos vagyok benne, hogy tök jól fog sikerülni!!! És mindannyian parázunk kicsit, hiába, no, a vakrandi az vakrandi, az aggódó kismamák pedig aggódó kismamák!!!

Szegény vidékiek és akik most nem tudnak jönni!!! Rátok is gondolunk ám sokat, csak most a nagy lázban picit nincs más témánk... mielőtt említenétek, nekem már feltűnt, de utána próbálunk is majd ellene tenni, becsszó :lol: !!!

Pumperka,

ugye készülsz ismerkedős játékokkal, mielőtt Pati agya beindulna és ő találna ki :lol: ?

Kép

KépKép
eszterxx

Pati, mindenki olyan jól akarja érezni magát, hogy akkor sem zavartatnánk magunkat, ha nem lenne kaja, fűtés és világítás :).

Kép

Kép
mzx

5öt kakkukolt :)
1 óra múlva tali :)
megvárom az uram, adok az orcájára két puszit és jövök :) 6ra ott leszek :)

Kép

Kép
kolyok28

Már csak fél óra... mindenki nevében vac-vac-vac... hogy holnap legyen min jót röhögnünk!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Hahó lányok, mindenki eltünt??????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Jó étvágyat lányok!!!! :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Én nem tűntem el! Sajnos! Jó lett volna menni a talira de ez most több ok miatt sem jött össze.

Biztos nagyon jól elvannak a többiek, és jó lesz nekik ezután úgy beszélgetni hogy személyesen is ismerik egymást.

Nem baj legközelebb majd mi is ott leszünk. Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Már azt hittem mindenki eltünt! Sajna én sem tudtam menni, de gondolok rájuk, föleg, hogy mindjárt készitem a vacsit, és én beérem a szendviccsel!!! :? (jobb hiján, és epekedek a finomságok után) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csujzi!

Nekünk is májkrémes kenyér, és párizsi jutott ma estére csak. Megnéztem a Trófea honlapját, de nagyon hamar úgy döntöttem nem kínozom magam. Nagyon sok ott a finomság. Kép

Kíváncsi leszek az élménybeszámolókra! Meg a képekre. Ott lenne a helyünk. Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Pati! Pété, Pumperka, Pepika, Mni, meg mindenki aki szervezett,
szuper volt!!!
köszönjük!!!

most megyek emészteni, mert most már télleg látszik a pocim annyit ettem :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Halihó!
Én vagyok az első aki hazaért? Nagyon szuper volt a buli, jól éreztem magam! Köszönjük, Kedves Patrícia a FŐszervezést és köszönjük a többieknek is a mókás dolgokat! :)
Most jut eszembe nem is ettem annyit, amennyit akartam! :(

És akkor itt egy kép a pocakszépségverseny győzteseiről!
1. Mzx
2. Jimmorrison
3. Beuska75
Melinda80 és Eszter.eu voltak az eredményhirdetők. :)

Kép

KépKép
KépKép
mni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?