Új privát üzeneted érkezett!

És mindenki érezze magát lecseszve többet nem dicsérek meg senkit az tuti!multhéten mondtam mindenkinek milyen jo már két éve dumcsizunk és soha egy vita egy nézeteltérés semmi nem volt mert itt mindenki egy tünemény erre mindenkibe ott egy pici tüske!nahát nahát!mostmár látom nem csak esztert kell elnáspángolni!asszem meneküljetek elölem ha hazamegyek!imádlak titeket puszi

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Kicsi! Köszönjük szépen a vandéglátást, nagyon jól éreztük magunkat. Babó is, mert csak nézgelődött alvás helyett…
Eszter valami tünemény volt a gyönyörű kis ruhájában. ÉS hozta a mindenbe belemászok, beleülök formáját… Olyan aranyos volt.
Nagyon rendes volt Illés sürgött-forgott ezerrel.

Virág! Szuper ajándékot készítettél, nagyon ügyes vagy. Még el kell kérnem Kicsitől, hogy meg tudjam nézni igazán, meg meg akarom mutatni Zsoltinak is. Rengeteget melózhattál vele.

Gyöngyi! Légyszi írd meg nekem, hogy hogyan kell csinálni azt a sörtésztás csirkemellet. A férjem is odáig volt érte. Az anyukája szokott csinálni, csak az nem ilyen fini.

Zsuzsa! Nagyon sajnálom, hogy nem voltatok ott. Komolyan írtam ám, hogy gyertek át ha ráértek valamikor. Tudom, hogy abszolút nem olyan, mintha ott lehettetek volna, de mi tudnánk dumcsizni, Áron meg „megtanítaná” Botondnak, hogy miket csinálnak a nagyok.

Mesi! Persze felteszem, ha alszik Babó és lesz egy szusszanás időm.

Koda! Egyáltalán nem vagy kisebb értékű tagja a társaságnak attól, hogy csak írsz. Igaz, hogy még nem ismerjük egymást személyesen, de nagyon szeretünk ám. És ha jöttök Pestre valamikor mindenképpen találkozunk.

Ági! Zsolt úgy küldte el Babót, hogy itt lehet majd csajozni, de helyette én szerettem bele a pici lányodba. Egy kis angyal és még beszélgetett is nekem, teljesen el voltam olvadva.
Egy Vivikét meg szeretnék itthonra, ha ő ott van gondolom mindent ő akarna csinálni, olyan kedvesen babusgatta a hugicáját.

Babó annyira kidőlt, hogy hazaértünk, feürdés, evés, 9-kor már ágyban volt és csak reggel 6-kor kelt fel. Még ilyen sokat sose aludt. Az volt a jó, hogy én is feküdtem le vele együtt úgyhogy egy óriásit tudtm aludni. Csak hajnalban arra ébredtem, hogy rengeteg a tejcsim. Ha lefejtem volna, tuti akkor ébred fel, mire végzek, így meg csak szenvedtem a fájdalomtól míg felébredt. Ilyenkor mit szoktatok csinálni?


Puszi mindenkinek!

Én csak ezt az egy képet csináltam:
Kép
verzsike
 
 


Koda, Virág
Értem mind a kettőtök érzéseit. Borzasztóan sajnálom, hogy így történt minden.
Bevallom én nem kívülállóként érzem magam, csak nagyon szar érzés az utolsó pillanatban kényszerből lemondani egy ilyen eseményt. Ugyanis ha elmegyünk akkor a vendéglátót hozzuk rém kellemetlen helyzetbe, mert miattunk egy csomóan nem jönnek el, és valljuk be azért ez egy kicsit más távollét mint a tiétek. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy én/ mi fontosabbak vagyunk, csak az érzéseimet írtam le.

Mesi, Verzsike
Részemről oké a randi, csak egyeztessünk, nektek mikor jó.
Mesi akár holnap is jó, ha gondolod?
Verzsike most néhány napig nincs kocsim, így kicsit körülményesebb az odajutás hozzátok, de nem lehetetlen úgyhogy beszéljük meg ti mikor értek rá.

Balimama
Nekem eszemben sincs haragudni senkire csak nagyon csalódott vagyok ennyi az egész, de ez majd idővel elmúlik.
Szegény Dávidom kérdezgette folyton, hogy anya mikor megyünk már a buliba és ez nem tett éppen túl jót a lelkemnek.
Nagyon bízom benne, hogy amikor Kodáék itt lesznek akkor nem hiúsul meg a találka.

Megyek ebédelni, most, hogy Áron is elaludt.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 

 
 

Zsuzsa!
Nekem a holnap nem jó, Zsoltival megyünk angolra, de szerdán egész nap ráérek, nincsen semmi programom.
Sétáljunk, vagy átjöttök Áronkával?

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Mesi
Oké legyen szerda, nekem bármelyik megoldás jó.
Hánykor délelőtt?

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


ZSuzsa! Jövő héten lesz kocsid? Mert akkor inkább gyertek akkor. Emlékszem mikor voltam nálatok bkv-val még pocakosan... Igaz akkor dög meleg volt, de egy kisgyerekkel szerintem most is gáz.

Holnap megyünk Babóval csípőszűrésre, elvileg van időpontunk, remélem nem töltjük ott az egész napot.

Puszi
verzsike
 
 


Verzsike
Fogalmam sincs mikor lesz autóm ez attól függ mikorra lesz kész a férjem autója.
Nem olyan vésze eljutni ám, csak egy átszálás a 7-es buszról a 2-es metróra, persze időben hosszabb. Neked azért tűnt borzasztónak, mert a munkahelyről jöttél a legnagyobb dugóban.
Jó legyen a jövő hét , legalább minden hétre jut egy tali.:)

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Zsuzsa!
7-es busz után a Bosnyákon a 3-as vagy 62-es villamos a házunk előtt tesz le.
Jövő szerda nektek jó? Gondolom hétfőn kedden a te férjed is otthon lesz.
Mi egy napra megyünk majd a férjem szüleihez, de szerdán már tuti itthon lezsünk. Akkor alszunk először egyedül Babóval, mert ZSolti szolgálatban lesz.

Éva ez az a könyv, amiben a figurás torták vannak? Kép
verzsike
 
 


Erzsike!
Igen! Ez az a könyv! Én a kukacosat csináltam meg Emesének a szülinapjára. Mondjuk én megtöltöttem és soha nem használok vajas krémeket, mert belefulladunk annyira tömény!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok lányok!

Hát, rémes éjszakám volt, hajnali 4-kor tudtam visszaaludni!
Aztán persze délig nem bírtam felkelni!

Most elültettem a rózsákat, de még mindig van 3 tő, az már holnapra marad, úgyis csak csütörtöktől mondják a hideget.
Csak az a gond, hogy sosem tudom, mit hová tegyek, mi hol mutatna jól. Na mindegy, ha nem lesz jó, majd kiszedem jövőre.

Koda, Virág, úgy sajnálom, hogy így éreztek! Pedig bizony sokat emlegetünk ám benneteket, Juci ki is hangsúlyozta, Virág miatt sütötte a sütit, Kodáék pedig hamarosan úgyis jönnek, és akkor ismét találkozunk!
Addigra Bufoéknál is lecseng a skarlát, és ismét tudunk találkozni.

Lányok, csak én is tudjak menni!

Úgyhogy egy pillanatig se gondoljátok azt, hogy szó sem esik azokról, akik nincsenek ott egy ilyen talin, mert ez nem így van. Mi valóban szerencsés helyzetben vagyunk, akik itt lakunk egy városban. (Vagy majdnem egy városban, mint pl Oné, aki szegénykém olyan későn ért haza, hogy lemaradt az esti fürdetésről, és rohanás volt az egész napja!)

Bufo, annak pedig felettébb örülük, hogy a gyerekek jól vannak! Sajnos tudod, hogy történhetett volna másképp is, és ha valami véletlen folytán valaki skarlátos lett volna a következő 2 hétben, azt hiszem, az iszonyatosan érintett volna Téged, sokkal rosszabbul, mint ahogy most így érzed magad.
Bízom benne, hogy nem marad semmiféle rossz szájíz benned, és ha Kodáék jönnek, találkozhatunk!

Az ajándék átadásakor is természetesen soroltunk, ahogy Momot is, aki ugyancsak nem tudott ott lenni, amiikor felköszöntöttük Dudit.

Lányok, bízom benne, hogy gyorsan átsiklunk efelett a probléma felett, és ismét lelkesen fogtok írni, jelentkezni!

KépKép
titi_27
 
 


sziasztok!

drága titi és bufo!dehogy érzem én magam rosszul nehogy azt hiddjétek!hanem én tényleg kivülállo lehetnék a távolság és a baba miatt is mégsem érzem ugy hogy ti igy gondolnátok rám!ezért irtam le kodának hogy ne aggodjon a talik miatt mert akkor is ö is csapattag és ugyanugy szeretitek mint engem vagy bármelyikünket!
bennem egyáltalán nincs semmi rossz érzés és ezért szerettem volna egy kicsit másik rossz érzését is elnyomni hogy tanuljanak az én példámbol hogy akkor is maradok amikor már nem kéne és csak is miattatok vagyok itt!és azt is tudom hogy minden egyes talin gondoltok azokra akik nincsenek ott és hiányoljátok öket!ugyhogy téma lezárva egyszer ugyis összehozzuk ezt a mindenki ott van talit és akkor még anita is meg sziszike és talán még régi ancsi is ott lesz!

bufo hál istennek hogy a gyerekek jol vannak!azért meg ne szomoru legyél hogy nem voltál ott a bulin hanem büszke magadra(mint szerintem a többiek is) hogy ugy nem vitted el a gyerekeket hogy nem tudtad biztosra van baj vagy nincs és igy is másokra figyeltél!itt ez volt megint a lényeg az egymásra figyelés a kompromisszum!biztos rossz volt hogy nem lehettél ott mint nekem és kodának is de majd eljön a mi idönk is :lol: neked hamarabb mint gondolnád:)

Na megyek pizzát sütni mert mindjárt jön a barátnöm!Férjek mennek bowlingozni mi meg itthon pletykapartyt tartunk!utánna meg megyek fél tizre babysitterkedni (ez a második munka) de csak egy orát

További szép estét mindenkinek puszi

Titi ha valami van nekem is irhatsz ám nyugodtan mert be van folyamatosan kapcsolva a telom éjjel is és a gépem is megy igy akár éjjel is megtudom irni a csajoknak afejleményeket!nagyon izgi héten babázni fogsz :lol:

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


jaj még kihagytam valamit amit le akartam irni

éva rolad ismét egy kép van és az is háttal!nem hiszem el!kérek szépen mostmár rolad is képet!!!
amugy nem ezt akartam irni de ezt is muszály volt!szoval a vajas krémet akartam!én általába a tortákat pudingos vajas krémmel töltöm mert nekem is tömény a sima vajas krém és én ezt ugy szoktam megoldani hogy mikor a puding még nem hült ki teljesen akkor keverem bele a porcukorral habbá kevert vajat igy a vaj szépen beleolvad a pudingba!hosszabb idö egy kicsit még megköt utánna de legalább nem itt ott érzed töményen a vajat!

na rohantam pusziiii drága barátnöim és imádlak titeket

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Jaj, Virág, bár Neked volna igazad! Már én is úgy érzem, a végét járom!
Ma már az utolsó pár cipőm sem bírtam felvenni, úgyhogy holnap almanapot tartok, talán kihajt egy kis vizet belőlem.
De tény, hogy nagyon kész vagyok, bár még mindig azt mondom, rosszabbra számítottam, lehetne ezt még fokozni.
Most már csak ez a hát és váll fájdalom/elgémberedés zavar.
Danival nagyon az október 28-ra számítunk, talán a tavalyi dátum miatt (mert elsőként akkorra voltam kiírva, másodjára meg november 2-re). Szóval, valamiért úgy gondolom, vagy börzézni nem megyek, vagy utána megyünk szülni.
Mindegy, csak jöjjön minél hamarabb, de azért azt a 37. heti vizsgálatot meg UH-t jó volna megvárni.

De ügyi vagy, pizzát sütsz?! Nagyon jó háziasszony vagy! Irtó jókat tudsz sütni/főzni!
A hétvégére megint a mustáros husit tervezem dödöllével! :) Nagyon bejött!

Képzeljétek, a párom átadta a kényelmes bőrszékét, arról írok Nektek!!!

Jaj, már megint rengeteget keményedik a hasam! Pedig már befeküdtem egy jó kellemes kád vízbe is ellazulni, de még ott is. :(

KépKép
titi_27
 
 


Virág, akartam már rég kérdezni... hogy állsz a körmösködéssel?! Csinálod?

KépKép
titi_27
 
 


Zsuzsa!
Ok, akkor szerda. 10 óra? Hmm?
Áron mikor alszik?

Szerintem gyertek ide hozzánk, aztán innen még mindig elmehetünk sétálni, ha az idő és Ágika is úgy akarja.

Mi a véleményed?

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Jelentem,hogy sikeresen hazaértem (igaz volt, hogy azt vettem észre ,hogy már 160-al megyek az autópályán) Szerencsére a Sára még csak fél álomban volt,így gyorsan még adtam neki egy kis anyatejet, és nyugodtan aludt el.

Juci!
Nagyon köszönöm a vendéglátást. Illés tényleg nagyon ügyes volt,csak azt sajnálom, hogy nem volt alkalmunk beszélgetni. Veled is csak pár szót sikerült. Annyira bánom,hogy nem vittem a Sárát. Mondjuk nem bírta volna a kocsiban. Elég volt neki a Bükkről hazafelé. Még ma is sírt mikor betettem a kocsiban. Egy darabig nem mehetünk megint hosszabb útra.

Dudi egy tündér volt, és annyira jó volt látni. Sikerült a végén egy kicsit dajkálnom is. Na akkor már kezdtek hiányozni a lányok.

Titi!
Mégegyszer köszi a navigálást. Nélküled nem találtam volna oda.
Persze ma pakolgattam, és akkor vettem észre, hogy nem vittem el az Aventes zárókat.
Majd eljuttatom valahogy.
Lehet Virágnak lesz igaza, és babázol a héten.
Ha már kezd "puffadni" az ember arca, akkor már nincs sok hátra. Mikor mész megint ctg-re?

Ági!
A lányaid élőben is nagyon szépek, és Livike nekem is beszélt egy kicsit. Igaz először megijedt, mikor szóltam hozzá, de a Dudi se akart eleinte barátkozni velem.
Jaj, ha láttatok volna, hogy Livike, hogy kezd sírni. Persze nem is sír, csak nyöszörög kettőt. Mikor nagy volt a zaj, és megijedt, akkor elgondolkodott, hogy most sírjon vagy ne. Annyira édes!

Verzsiek!
A fiad kész vasgyúró. Kár, hpgy nem mentem megnézni a hurkáit, mikor pelusoztad.
A receptet majd felteszem a topikba. Örülök ,hogy ízlett,de te is tedd fel a profi...., mert nekem meg az ízlett.

Bufo, Koda, Virág!
Nagyon sajnálom ,hogy nem találkoztunk, de majd következőleg. Én sajnos kimaradtam mindenből, mert csak most olvastam vissza a múlt hét csütörtök óta, ezért nem tudtam semmiről. Csak a talin tudtam meg a, hogy nem jöttök.
Virág velünk voltál, mert ettem a macskakakidből, és láttam az ajándékodat.



Ja Juci, és én is így éreztem magam a tali után. Igaz én akkor sokat szaladoztam, mert a Sárát etettem 2X, meg pelusoztam, meg a Rezi után rohantam az emeletre, de a lányok akkor is elvoltak. Igaz nálunk könnyebb volt, mert mindenki csak ült szinte, és tudtunk beszélgetni, hisz még a pocakban voltak a babók.
Na meg nagyokat ettünk, de azt nálatok is megtettük. :lol: :lol:

Finom volt minden, és köszi mindenkienek!

Bocsi, hogy nem írok mindenkenek,de hulla vagyok.
Ma pakoltam ki a böröndökből. 3X ment a mosógép, 2X a szárítógép, és már ki is vasaltam. köszben még voltunk angolon is. Letörölgettem, mert annyira poros volt minden, és a párom felporszívozott.
A felmosás már holnapra marad.

Ui:Virág, köszi a szép szavakat. Annyira jól esett, pedig csak a kép sikerült jó, vagy a Bükfürdői pihenés :lol:

Kép

Kép
oné
 
 


Ja, ezt még le akartam írni.

Tudjátok először a Titiékhez mentem. Persze akkor is elkeveredtem, de a lényeg az, hogy odataláltam, és meg se néztem, hogy jó utcában vagyok-e, mert a képek alapján tudtam, hogy ez az a ház, és kész.
Mikor bementem is olyan jó volt, mert ismerős volt.
A Titi nagyon drága volt ,és megmutatta nekem a házukat. Szegény a kedvemért lépcsőzött is.

A Juciéknál pedig a Dudi szobája volt nagyon ismerős.
Meg mikor megláttam a mosógépet, akkor rögtön eszembe jutott az a kép, mikor ott próbált bemászni. Ezek annyira jó emlékek.


Na most már Jó éjszkát mindenkinek!
Puszi:GYöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Titi! Nagyon ari a férjed, (de még csak most???????).
Ezt a kis időt már majd csak kihúzod valahogy, de nagyon úgy látszik rajtad, hogy nem kell novemberig várni :wink: .

Kicsi! Egyáltalán ne legyen lelkiismeret furdalásod. Mostanában nálunk minden este Zsolti mosogat. Míg Babó eszik ciciből, ő kimegy melegíteni a tejcsit cumisüvegben és közben elmosogat. Nekem nagyon tetszik ez így.
Mindig kifogod, hogy Illés pont akkor dolgozik sokat, mikor itt vannak a lányok? Találkoznak ilyenkor egyáltalán vele?

Babó tegnap így kidőlt az esti kajcsi után:
Kép

De sajna közben teli lett a pelus, úgyhogy fel is ébredt:
Kép

Pedig ennyire álmos volt:
Kép

Aztán mégiscsak sikerült az az elalvás:
Kép
verzsike
 
 


Sziasztok!

Örülök, hogy ilyen jól sikerült a buli!

Még anno megemlítettem, miis mennénk, de nem volt reakció, így kihagytuk..aztán így utólag jól tettük, mert nem hiányoztunk...

Aki nem szeretné, hogy többet ide írjak jelezze, mert valahogy ezt érzem.

Verzsike: Anna mikor meglátta Botondot, teljesen elájult tőle, azóta azt mondja, szép baba.:)

A körforgótok, ha jól látom Tiny love-os énis ilyet néztem most, tudsz rla nekem vmit írni? Bevállt? Megtudja idővel rángatni? Akkor csörög?
Vagy ez a nézegetős fajta?

Köszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Jó reggelt!

Erzsike!

Látom kaptataok végül kissebb tescos hálózsákot.Én is néztem ezt,de nálunk is csak rámvaló :lol: volt.Nagyon édesek a képek Babóról. :wink: Mégegyszer köszönjük szépen a rucikat.

Kicsi!

Annyira a szívemből írtál tegnap,én is szinte ugyanezt szoktam érezni,mert bizony gyakran fejben válaszolok nektek,csak nem jutok el a gépig annyiszor és annyi időre,mint ahogy igényelném,de jó is volna diktálni egy gépnek amik a fejemben nektek szólnak.Épp így vagyok vele.Most is,ahogy kukorica abonettet eszek a gép előtt eszembe jut,hogy te ajánlottad,de még nem sikerült leírnom,hogy köszi és bevállt,meg a pufirizs is és ezt eszem pékárú helyett,mint te.Már hetek óta,csak még nem sikerült leírnom.Engem ez az idő nyom nagyon,annyira energiaszegénynek érzem magam,pedig nem csinálok ám megerőltető dolgokat. :roll:

Koda!

Annyira átérzem amiket írtál,hidd el ez változni fog benned,ahogy sikerül összehozni a talit és ha hiszed ha nem Titivel szinte minden beszélgetés telcsizés alkalmával megemlítjük,hogy milyen kár,hogy a nyáron végül nem sikerült mennem hozzád,most meg már nem mernék ekkora útra vállalkozni,de megtenném,mert annyira szeretlek így látatlanul is,ezt érezned kell.És ha megszülök akkor meg is foglak látogatni,az egyszer bizti,majd meglátod.Te meg jössz nemsokára. :wink:

Titi!

Kiábrándító leszek és ne legyen igazam,de szerintem még nem fogsz szülni. :lol: Persze azért már nem kell sokat várni rá,de én úgy érzem még megyünk a börzére.Aztán ki tudja,mejd elválik.Nekem azért nem tűnik fel a pofidon a változás,mert többet látlak,de elhiszem,hogy nagyon nehéz a vége,mind lelkileg,mind fizikálisan.Jajj annyira várom a te babád érkezését,mintha egy kicsit az enyém is lenne. :D

Gyöngyi!

A baconos póréhagymát azóta mesélem itthon,annyira isteni volt és ezt én is el fogom készíteni,mert egyszerű és nagyon fincsi.Örülök,hogy azért szerencsésen hazaértél.

Akiknek most nem írtam,azok is nagyon fontosak a számomra,ha hiszitek ha nem,az én életemnek is szerves része a babanet,egyebn ti mind, ez a kis csapat és egyenként minden lány is. :wink:

Pár szó magamról: Először is nagy örömömre szolgál,hogy már 2 kb al mutat többet a mérleg,a végén még simán fel is tudok szedni remélem annyi kilót,amennyit kell. :wink: Tegnap annnyira aktív volt a baba,hogy nem hittem el,mert még nem hiszem,hogy ennyire nagy,ekkorákat rúg.Volt néhány fájdalmas gyomrosa is,csakúgy mint most,rendesen gyepál.Persze nagyon örülök neki és csodálatos dolog a bizonyosság,hogy nő és mocorog.Viszont egyre biztosabb vagyok a nagy babában,szerintem ő is olyan lesz mint Bálint volt,nagy és pufók.De nem is baj,csak egészséges legyen,ez számít.Csajok volna egy szakmai kérdésem.Tegnap megkaptam a betegácsis papírt és a doki már most hó végéig megírta.Most ha én azt feladom nem gond az eb. pénztárban,hogy előre szól? Vagy csak hó végén adhatom fel? Mert nekem nem 2hetente,hanem havonta adják. :roll:

Szép napot mindenkinek

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Mi a véleménytek a hálózsákról a nagyoknak?
Valaki használt már?
Olyan takaró alul-felül, becipzározva....

Most ilyet tervezek venni télire, hogy biztos ne fázzanak meg..lehet kicsit túl aggódós vagyok, de inkább ilyen.:)
A picinek meg vastag hálózsákot vettem már..még veszek pár váltást, de már alig várom, olyan jókat alszik benne. Auchan-ba is lehet kapni-nagyon édik és egészen csepp méretek is vannak...ha szeretnétek csinálok holnap képet róla..vagy, ha kell vkinek szóljon és meg is veszem.

Tegnap volt az első néptánca itt Zsoltinak, annyira élvezte, ami sajnálatos, hogy Annának is megtetszett, de neki még legalább 1évet várnia kell evvel.
Annyira sírt, hogy ő nem táncizhat a mindene a tánc! Mozgás!

Most Anna a repülőkért rajong, ha meglát egyet már sikongva örül, nagyon tetszik neki, így sztem a 3napban a Dunakeszi reptérre elnézünk!

Eszter: már most feladhatod, nem lesz gond belőle, általában 4hétre adják és a pénztár csak azt nézi mettől meddig...
Első 4hónapban nem híztam semmit, csak fogytam..:) Hogy tud örülni ilyenkor az ember a kilóknak..:)
Terhesség alatt alapból fáradékonyabbak vagyunk, s a vérnyomás is alacsony, nekem alapból is, így a doki mindig szőrnyülködött, de ájulás szerencsére nem volt.:)
Próbálj gyümiket is enni és sose legyél éhes...igyál sokat, mert ez segít!
Vigyázz magadra!


Most mennem kell, Anna hiányol.:)

Puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Eszter! Szuper a +2 kg, kb ennyinél jártam én is a 23. héten, úgyhogy nem vagy lemaradva, még az óriási baba is belefér.

Juci! Bizony az egy ásítás volt…
Tényleg Tesco-s a hálózsák 3500 vagy 3700 Ft volt, kislányoknak van fehér macival is. Babónak nagyon sok ruhája van onnan, a 7 db-s kombidressz 2800 Ft, a 3 db-s rugi pizsamának 1900 Ft. Tiszta pamut mind, én nagyon szeretem őket. Hosszú ujú pólókat is most vettünk ott nagyon szépeket 3 db-t 1700 Ft-ért. (Zsolti ezen mindig kiakad, hogy így számon tartom mi mennyibe kerül, de elég sok ruhát kell venni úgyhogy muszáj tudnom mit hol éri meg).

Sziszike! Mi nagyon szeretjük a körforgót a kiságy felett. Mozart és BAch zenét játszik. Az állatkákat lehet ütögetni, de extra hangot nem adnak. De a te babád nem nagy már ehhez egy kicsit. Pontosan nem emlékszem mekkora, de 0-5 hónapos kor közötti használatra írja a doboz.

Voltunk az ortopédián Babóval. Mikor odaértünk nagyon megijedtem, hogy kínozzák bent a babákat, mert eszeveszett üvöltés hallatszott ki a folyosóra. Aztán szerencsére nem. Egy nagyon aranyos doktornéni volt, és Babó egy cseppet se sírt, miután kibontottam persze lepisilte az egész ruhámat, utána meg végig vigyorgott a doktor néninek.
Azt már megtanultam, hogy a gyereknek mindig legyen nálam váltóruhája, de arra nem gondoltam, hogy magamnak is vigyek :lol:

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok!

Látom mindenkinél zajlanak az események, jöttök mentek nem unatkoztok.

Verzsiek
Tündéri a fotósorozat a Babóról.:)
Én is nagyon szeretem a tescos bodykat tök jó pamutosak és az áruk is kedvező. Nekünk is van pár db. A hálózsák tényleg szép de én erre már nem ruházok be mert Dávidról megvan az összes méret így azokat használjuk.

Anubias
2 kg ez már nagyon jó,én sem híztam többet úgyhogy szerintem mindek oké ezzel. Ha meg nagy baba lesz akkor sem gond úgyis csaszi lesz belőle így nem fog megismétlődni a szenvedés amit Bálintkával végigéltél.
A betegácsis papír nyugodtan add fel én sem vártam meg amíg lejárt mire postán beér meg számfejtik addigra úgyis lejár.

Kicsi
A tali ezen a héten csütörtök vagy pénteken jó nekem, vagy marad a jövő hét. Neked mi a jobb?
Amiket írtál szerintem nagyon sokszor érzem én is.
Én próbálok minden nap bejelentkezni, mert úgy vagyok vele muszáj időt szakítanom erre, hisz fontosak vagytok nekem. Mindig mellettem áltatok amikor szükségem volt rá és ez nagyon jó érzés.
Tudom hogy én közel sem találkoztam annyit veletek mint ti egymással, de azért minden közös talin sikerült ott lennem.
Jó rohangálós napotok van, ezt autóval vagy gyalogosan intézed? Dudi hogy bírja, hogy ennyit kell ülnie? Áron egy idő után már elég türelmetlen, és mindenáron ki akar szálni, mindenhonnan.

Titi
neked még nen is írtam, hogy nagyon szupi kis babakocsit vettetek. Hekem is Dáviddal iyen nagykerekű volt ebbe voltam beleszerelmesedve, de sajnos az bazi nehéz is volt a kocsiba sem fért be, így az van anyánál és nem kell mindig cipelni oda is babakocsit.
Az arcodon tényleg már látszik, hogy nincs sok hátra, de ahogy Eszter is írta szerintem is odébb van az a szülés még.
Sikerült az összes rózsát elültetned?

Oné
Mindegy hogy hogy a lényeg, hogy szerencsésen hazaértél és még az utolsó szopi is megvolt Sárának.
Gondolom jól elfáradtál. Persze a sok mosni és vasalnivaló sem éppen pihentető. Milyen volt a hétvégi pihi, jó?

Sziszike
Nekem csak sima hálózsákom van ezt a fajtát nem is ismerem amit írtál. Ha a nagyoknak szeretnél akkor van a régi hagyományos, fajta, de alul ki lehet dugni a lábátvan két rés neki és tud benne járni.
Biztosan nagyon szupi lehet ez a néptánc ha mind a két gyereknek tetszik.
A repülők náluk még mindig sláger szerintem az minden gyereknél az is marad egy jó ideig.

Virág
Pizzát nekem is küldhetsz, szeretem,:)
Hogy sikerült a pletykaparty?

Mesi
Oké jó a 10 óra, ott leszünk, csak küld el a pontos címet.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Annának csak tetszene.., mert a tánctanár elzavarta, amikor nagyon elkezdett sírni, nem tudta abba hagyni.:(
Elgondolkodtam egy másik táncon ezekután.
Ami nem tetszett benne, hogy a kis 3, 3fél évesek a 6, 6és félévesekkel vannak együtt, más a tempójuk, mások mindenben...így még nem tutti részemről a dolog!

Verzsike: igen, énis ezen gondolkoztam...láttam egy Fisher price-osat, ami vetítős...most ez van a lapon.
Nem tudom, hogy milyen korú gyerekeknek ajánlják csak azt, hogy az én gyerekeim még 1évesen is elnézegették...


Többiek szóljatok hozzá!

Zsuzsa: hálózsákot, úgy képzeld el, mint a sátras hálózsákokat.
Csak gyerekmintával, pókember, batman..stb....nos az én fiam erre vágyik, s énsem izgulnék annyira.:)

Nem tudom milyen forgót vegyek vagy vegyek-e csak simán vetítőt....nos ez a másik megoldás...még gondolkodom.

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


sziasztok!

többen irtátok a pizzát,hát ezt kivételesen nem én sütöttem ugyanis délután frankon kidöltem és aludtam!igy fagyasztott pizza volt amit én egy kicsit még feltuningoltam mert nem szeretem ha nincs rajt sok feltét!

sziszike ne irj hülyeségeket naná hogy kiváncsiak vagyunk az irásaidra nehogy lelépj!amugy mint látod az utso hozászolásomba láthatod is hogy téged is besoroltalak az egész csapat talijába meg már anyatanyán is megbeszéltük hogy fogunk talizni!ugyhogy nehogy azt hidd ám hogy nem érdekel senkit amit irsz!tudtommal te is csapat tag vagy!

verzsike jajj de imádnivalo!a kedvencem az ásitos!nem tudom hogy tudtad elkapni mi folyamatosan ezzel szenvedtünk és max ha van egy ásitos képünk!

bufo hát a pletykapartybol nem sok minden lett ugyanis a barátnöm elég késön ért ide háromnegyed kilenckor fél tizre meg mennem kellett dolgozni!de ma meg akart lepni csak épp én nem voltam itthon szegény egy orát várt rám a lakásba és mikor hazaértem pont akkor akartak indulni kocsival még jo hogy pletykás a szomszédom igy el tudtam csipni öket!

holnap reggel kezdek a meloba mármint a hotelba!ma este meg megint megyek babysitterkedni!tök arik a szülök tegnap is négy féle üditöt kiraktak egy pohárral nekem ha szomjas vagyok válasszak!(a másik helyen a csaj még azt se mondta hogy ihatsz egy pohár vizet) ha meg reggel kell mennem velük kell reggeliznem!ugyhogy el leszek kényeztetve!kiscsaj alszik ugy kell vigyáznom rá amig a szülök váltják egymást!fél ora de egy egész orát fizetnek!ugyhogy jo lesz ez nekem!

most megyek krumplispogit sütni a bableveshez!este még benézek!puszi mindenkinek

titi merre csavizol?ugye még egybe vagy?

amugy csajok már irni akartam ezerszer!ha már igy a taliknál vagyunk és van egy hosszu hétvégétek vagy akár egy hát nekem mindegy mennyi idö,de kijöhettek ám hozzánk is mondjuk nyaralás céljábol aztán meglátogathattok!az ajto nyitva:)szivessen látjuk bármelyikötöket a kis családjával!legalább kirándultok egy jot én meg örülhetek a fejemnek!télen nyáron öszel tavasszal bármikor!

puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Ma volt nálunk a védőnő, január óta előszőr látok vkit, illetve 1* kiírták az adatait, de közölte ne várjak tőle túl sokat csak helyettesít.
Szóval egész ari..mondtam neki, hogy Bence születése óta 3*láttunk vkit.:) Ez a negyedik alkalom.

Nemis ez a lényeg, persze csodálkozott, meg énis, ha már 3gyerekem van mindent tudok alapon működik itt minden rendszer, de elfogadtam...
Amikor ma kijött a kajcsikról beszéltünk, kiderült van már sütőtök.:)

Imádom!!!!!!

Szóval ovi után az első utam a zöldségeshez vezetett, 1,4kgos lett...mikor haza értünk be is raktam a sütőbe, most jövö a kóstolásból. :wink:

Képzeljétek Bence imádta...s énis..annyira fini!

Virág:köszi, amit írtál.:)Természetesen kíváncsi vagyok rád/rátok, olyan jó lenne vmit összehozni.

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Lányok, csak gyors bejelentkezés!

Még egyben vagyunk!

Egyszerűen viszont nem tudok jönni, ma volt a védőnő, aztán pedikűrösnél voltam, majd a munkahelyemen.
Holnap megyek a Teve utcába az OEP-be, beviszem a papírjaim, hátha gyorsabban megy így az ügyintézés, aztán CTG!
Utána jövök jelentkezni!

Puszi mindenkinek!!!

KépKép
titi_27
 
 


SZiasztok!

Vagyok,csak nagyon faradt vagyok,es nincs erom irni. Igen,ha most lediktalhatnam valakinek a mondandomat. :lol:
De szepek vagytok mamak,pocakosak a kepen,babak tunderiek.
Szeretlek benneteket!

Majd irok,
pusz
momo35
 
 


Verzsike!
Bocs,hogy ideirom,de melyik bank?
momo35
 
 


Sziasztok Lányok!
Csak beugrok, hogy elmondjam ,le lett véve a tenyésztésem és talán a jövő héten belefér a hsg!
Holnap már jövök!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok,
annyit szeretnék írni, annyi minden van a fejembe, tuti kihagyok valamit...

Juci,
először is, neked még csak sms-ben tudtam megköszönni a bulit, annyira jól éreztük magunkat!!! :) MÉg Livikém is, mert folyamatosan magyarázott!!! Látod, még volt is kivel beszélgetnie :D
És tényleg találkozzunk sűrűbben légyszi, mert ilyenkor nagyon hiányoztok! :(

Eszter,
annyira jó volt látni, egyre szebb és kivirultabb kismama vagy!!! :) Vicces volt, ahogy Vivi és Bálint kerülték egymást :roll:

Erzsike,
képzeld a bébiőrrel hogy jártunk!! Ugyanaz mint nálatok. Bezavar valami, ha meg átállítjuk a másik csatornára, akkor még plusszban befogtunk egy szomszédot, aki folyamatosan dirigál a gyerekének!! :shock: :shock: Na, jó, néha "Megy a Gőzöst" is énekel! :lol:
Úgyhogy mi is azóta bébiőr nélkül alszunk :( MIndenesetre nagyon köszi, de nem tudjuk használni igy, úgyhogy amint lesz rá alkalom visszaadom. De ezer puszi érte! :lol:
Édes volt a kicsi fiad, mennyire más egy kislány mint egy kisfiú! Annyira sajnálom, hogy a kezembe nem fogtam Babót!

Gyöngyi,
nagyon szépen köszönjük a ruhácskákat amit hoztál! Nagyon szép mindegyik!!
Képzeld, ma a rózsaszín kis kabátot adtam Livire és apa elnevezte őt "MÁLNAÍZŰ GUMIMACINAK" :D :D :D Csodálatos benne, mindjárt megpróbálok képet felrakni róla.

Éva,
annyira jó volt, hogy ott voltál a bulin! Imádom a fiadat! :)
És mi újság az orvosoknál? Mikor veszik le újból?

Titi,
én is csatlakozom a többiekhez, tényleg látszik nagyon az arcodon hogy itt a vége nemsokára!! Kérlek küldj azonnal sms-t ha van valami! De remélem előtte még eljutunk Kicsivel hozzád! ...bár mehetünk mi babalátogatóba is :roll: :wink:

Bufo,
annyira sajnálom, hogy nem lehetettek ott, ez annyira hülye helyzet volt! :( De nagyon hiányoztatok, és én nagyon szeretlek titeket! ...és már olyan rég láttalak benneteket...

Koda,
én ismerlek, és nekem speciel nagyon fontos tagja vagy a csapatnak. Ugye emlékszel még azokra a levelezésekre amikor próbálkozós időszakban voltunk??? Én azokat sose feleljtem el, akkora segítség voltál és mindig ott voltál amikor kellettél!!! :) És a küldted nekem a munkahelyi címemre a topik írásokat, emlékszel??? :) Olyan mintha most lett volna, és látod már itt vannak a babucik!!!
És ha nem baj, én majd nyáron megint szeretnélek látni, amikor megyünk Aggtelekre!!! Akár csak egy fagyira majd megint!!! :)

Momo,
téged viszont annyira rég láttalak! Mondtam már hogy meghalok a fiadért??? Annyira szép és különleges, hogyha korban megvárhatnám, akkor tuti beleszeretnék :lol: :roll:

Brimo,
örülök, hogy megismertelek!!!

Virág,
de aranyos vagy hogy dicsérsz!!! Igen most szültem, de azért ez az epeköves diéta rendesen segítségemre volt a fogyásban... De azért nehogy azt hidd, hogy nincs mit letornázni!
Hiányzol már nagyon, rég láttunk. Én azt hittem, hogy esetleg meglepiből beállítasz Jucihoz és azt susmusoljátok a hátunk mögött...
A meghívásos infót meg nem felejtjük el, hátha sikerül egyszer eljutni hozzátok! :) tök jó lenne!!!!

Mesi,
rád ugyanaz vonatkozik mint Erzsikére: sajnálom, hogy a kis druszámat nem fogtam a kezemben. Bár mondjuk legalább vígasztalgattam... :)
Zsoltika meg nagyon vagány volt abban az ingben. Karcsinak én is mutattam a képen és meséltem hogy hogy babázott, hát az valami tünemény volt! És örülök, hogy őt legalább megitathattam. :)

jaj, remélem nem hagytam ki senkit...

Csak hogy tudjátok, néha én is érzem magam feleslegesnek, de rá kell jönnöm, hogy nem vagyok az. És senki nem az ebben a csapatban!!!! Tudjátok én keresve se találhatnék nálatok jobb barátokat, akikre tudom, hogy bármikor bármilyen helyzetben számíthatok!!!

Majdnem elfelejtettem!!!
Gyöngyi, gondoltam ma rád... De nem jó kedvemből sajnos.. :(
Képzeljétek, letört az a fogam, amivel szenvedtem terhesen, emlékeztek?? Fogalmam nincs, hogy fel tudják-e építeni, vagy a maradékot ki kell huzattatnom :(
Annyira sírtam amikor megtörtént. Annyira utálom már, hogy nem lehetek kicsit csak úgy boldog, hogy mindig kell valaminek történnie... Most mosolyogni sem merek. Megint jól megszenvedek vele majd, arról nem is beszélve, hogy ez most megint mennyi pénz!!!
Egyenlőre az a terv, hogy őszi szünetben úgyis mennénk Karcsi szüleihez 2 napra, amit én a gyerekekkel kicsit meghosszabbítok, mert nekik van egy ismerős maszek (:shock:) fogorvosuk, aki 1 hét alatt rendbekapja ezt a fogamat...
Kezd nagyon elegem lenni!!! :cry: :cry: :cry:

na, megyek fürcsizni meg aludni!
Millió puszika mindenkinek!

Ági

Nem tudom felrakni a képet :( :( Pedig eddig mindig tudtam...
:cry: :cry: ...még próbálkozok, hátha...
csné
 
 


Sziasztok,
annyit szeretnék írni, annyi minden van a fejembe, tuti kihagyok valamit...

Juci,
először is, neked még csak sms-ben tudtam megköszönni a bulit, annyira jól éreztük magunkat!!! :) MÉg Livikém is, mert folyamatosan magyarázott!!! Látod, még volt is kivel beszélgetnie :D
És tényleg találkozzunk sűrűbben légyszi, mert ilyenkor nagyon hiányoztok! :(

Eszter,
annyira jó volt látni, egyre szebb és kivirultabb kismama vagy!!! :) Vicces volt, ahogy Vivi és Bálint kerülték egymást :roll:

Erzsike,
képzeld a bébiőrrel hogy jártunk!! Ugyanaz mint nálatok. Bezavar valami, ha meg átállítjuk a másik csatornára, akkor még plusszban befogtunk egy szomszédot, aki folyamatosan dirigál a gyerekének!! :shock: :shock: Na, jó, néha "Megy a Gőzöst" is énekel! :lol:
Úgyhogy mi is azóta bébiőr nélkül alszunk :( MIndenesetre nagyon köszi, de nem tudjuk használni igy, úgyhogy amint lesz rá alkalom visszaadom. De ezer puszi érte! :lol:
Édes volt a kicsi fiad, mennyire más egy kislány mint egy kisfiú! Annyira sajnálom, hogy a kezembe nem fogtam Babót!

Gyöngyi,
nagyon szépen köszönjük a ruhácskákat amit hoztál! Nagyon szép mindegyik!!
Képzeld, ma a rózsaszín kis kabátot adtam Livire és apa elnevezte őt "MÁLNAÍZŰ GUMIMACINAK" :D :D :D Csodálatos benne, mindjárt megpróbálok képet felrakni róla.

Éva,
annyira jó volt, hogy ott voltál a bulin! Imádom a fiadat! :)
És mi újság az orvosoknál? Mikor veszik le újból?

Titi,
én is csatlakozom a többiekhez, tényleg látszik nagyon az arcodon hogy itt a vége nemsokára!! Kérlek küldj azonnal sms-t ha van valami! De remélem előtte még eljutunk Kicsivel hozzád! ...bár mehetünk mi babalátogatóba is :roll: :wink:

Bufo,
annyira sajnálom, hogy nem lehetettek ott, ez annyira hülye helyzet volt! :( De nagyon hiányoztatok, és én nagyon szeretlek titeket! ...és már olyan rég láttalak benneteket...

Koda,
én ismerlek, és nekem speciel nagyon fontos tagja vagy a csapatnak. Ugye emlékszel még azokra a levelezésekre amikor próbálkozós időszakban voltunk??? Én azokat sose feleljtem el, akkora segítség voltál és mindig ott voltál amikor kellettél!!! :) És a küldted nekem a munkahelyi címemre a topik írásokat, emlékszel??? :) Olyan mintha most lett volna, és látod már itt vannak a babucik!!!
És ha nem baj, én majd nyáron megint szeretnélek látni, amikor megyünk Aggtelekre!!! Akár csak egy fagyira majd megint!!! :)

Momo,
téged viszont annyira rég láttalak! Mondtam már hogy meghalok a fiadért??? Annyira szép és különleges, hogyha korban megvárhatnám, akkor tuti beleszeretnék :lol: :roll:

Brimo,
örülök, hogy megismertelek!!!

Virág,
de aranyos vagy hogy dicsérsz!!! Igen most szültem, de azért ez az epeköves diéta rendesen segítségemre volt a fogyásban... De azért nehogy azt hidd, hogy nincs mit letornázni!
Hiányzol már nagyon, rég láttunk. Én azt hittem, hogy esetleg meglepiből beállítasz Jucihoz és azt susmusoljátok a hátunk mögött...
A meghívásos infót meg nem felejtjük el, hátha sikerül egyszer eljutni hozzátok! :) tök jó lenne!!!!

Mesi,
rád ugyanaz vonatkozik mint Erzsikére: sajnálom, hogy a kis druszámat nem fogtam a kezemben. Bár mondjuk legalább vígasztalgattam... :)
Zsoltika meg nagyon vagány volt abban az ingben. Karcsinak én is mutattam a képen és meséltem hogy hogy babázott, hát az valami tünemény volt! És örülök, hogy őt legalább megitathattam. :)

jaj, remélem nem hagytam ki senkit...

Csak hogy tudjátok, néha én is érzem magam feleslegesnek, de rá kell jönnöm, hogy nem vagyok az. És senki nem az ebben a csapatban!!!! Tudjátok én keresve se találhatnék nálatok jobb barátokat, akikre tudom, hogy bármikor bármilyen helyzetben számíthatok!!!

Majdnem elfelejtettem!!!
Gyöngyi, gondoltam ma rád... De nem jó kedvemből sajnos.. :(
Képzeljétek, letört az a fogam, amivel szenvedtem terhesen, emlékeztek?? Fogalmam nincs, hogy fel tudják-e építeni, vagy a maradékot ki kell huzattatnom :(
Annyira sírtam amikor megtörtént. Annyira utálom már, hogy nem lehetek kicsit csak úgy boldog, hogy mindig kell valaminek történnie... Most mosolyogni sem merek. Megint jól megszenvedek vele majd, arról nem is beszélve, hogy ez most megint mennyi pénz!!!
Egyenlőre az a terv, hogy őszi szünetben úgyis mennénk Karcsi szüleihez 2 napra, amit én a gyerekekkel kicsit meghosszabbítok, mert nekik van egy ismerős maszek (:shock:) fogorvosuk, aki 1 hét alatt rendbekapja ezt a fogamat...
Kezd nagyon elegem lenni!!! :cry: :cry: :cry:

na, megyek fürcsizni meg aludni!
Millió puszika mindenkinek!

Ági

Nem tudom felrakni a képet :( :( Pedig eddig mindig tudtam...
:cry: :cry: ...még próbálkozok, hátha...
csné
 
 


-Bocsi a duplázásért, sz@rakaodik a babanet nekem :( :(

De már tudok képet felrakni!!!!!
Íme a Málnaízű gumimaci :D
Kép
Kép

Titi,
írtam!!!

Jó éjt mindenkinek!!!
csné
 
 


Éva!!!
SZUPER HOGY TÚL VAGY RAJTA ISMÉT!!!! Mostmár sikrülnie kell a jövöhéten a Hsg-nek is!!! Nagyon drukkolok, hogy már megcsinálják végre!
Puszi
csné
 
 


Sziasztok lányok!
Még élek.Úgy látszik, nekem csak ennyi marad, hogy ha néha van egy kis időm, akkor beugrok.Határidős megrendeléseim vannak, dolgoznom kell.Heti 3x járunk babaklubba Bazsóval, ráadásul apának is összejöttek a dolgai, nem tud vigyázni Bazsóra sem olyan sűrűn.Még a hétvégéink sem szabadok :( sajnos a férjem nagyszülei kórházban vannak és ott is segítünk amit tudunk.
Ma nem mentünk babaklubba, hogy legalább tudjak jönni közétek egy kicsit.
Próbálom elolvasni, hogy mi újság veletek.Remélem az a múltkori rossz időszak hullám már véget ért!
Bazsókám az 1 éves szülinapja előtt 2 héttel elindult és azóta megy.Minden átmenet nélkül, stabilan jár.Egész nap :) úgyhogy én is megyek-utána :)
Legújabb szórakozása hogy a wc-be dobál dolgokat és próbálja letunkolni a kefével(pl. kulcscsomó, furulya, ilyenek).
A pajzsmirigyemmel voltam most kontrollon, szerencsére emelkedett a tsh-szintem.Már 0,2 a korábbi 0,0025-höz képest.Ez jó, ha figyelembe vesszük, hogy csak másfél hónapja szedem a gyszert.
Megkérdeztem a terhességet, hogy lehet-e, árt-e stb?Azt mondta a doki, hogy végül is nem árt, de jobb szereti ha a pajzsmirigyes betegei nem esnek teherbe.Úgyhogy rajta vagyunk a témán.
Tegnap szurin voltunk, kértük a meningitis elleni védőoltást, kicsit nyűgös volt tegnap, de ma már kiheverte.
Nem is tudom, mit írtam utoljára?Meg kell néznem...

Kérdés: volt valakinek olyan, hogy szoptatás után hónapokkal folyt a tejcsitek?Bazsó 7 hónaposan szopott utoljára, és most kb másfél hete szivárgott a tejem :shock: azt hittem, már nincs is.

Megyek, még nem is reggeliztem, aztán ebéd, és olvasás :)

rimar
rimar
 
 


Sziasztok Lányok!
Megint csak beugrom, mert annyira becsípődött a derekam, hogy apa reggel nem tudott elmenni dolgozni! Most elvitte magával Balázst dolgozni! :lol:
Már iderendeltük anyósomat, este érkezik. Egyelőre nyomorék vagyok, bár egy picit már jobb. Az éjszakát végig zokogtam a fájdalomtól.

Rimár!
Nekem még másfél évvel a szoptatás után is volt tejem. Azt szokták momdani, hogy a szoptatás abbahagyása után 1 évig még normális lehet, hogy 1-1 csepp tej van. Mondjuk nyomkodni nem célszerű, mert újabb inger a termelésre. Viszont, ha igazán szeretnétek most babát, akkor keresd meg az orvosod, mert a magas prolactin szint miatt elég kicsi az esély, hogy összejön és ki is tudod hordani. Bormocryptinnel néhány hét alatt el lehet apasztani, de ha nem sürgős, akkor nem lesz belőle baj, ha vársz vele.

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Délelőtt voltunk Mesiéknél. Jaj nagyon aranyosak a gyerkőcök. Zsoltika egy csomó mindent úgy csinál ahogy Dávid tette amikor ilyen idős volt.Szegény Ágika igencsak jó kiképzést kap mire felnő ütésállóbb lesz mint egy bokszoló.
Végre dumcsiztunk egy jót és megbeszéltük, hogy eljárunk együtt tornázni is. Reméljük sikerülni is fog a terv.

Balimama
Na végre a tenyésztést levették, ez ,ár egy lépcsóvel közelebb van a Hsg.hez.
Sajnálom, hogy becsípődött a hátad, nagyon tud fájni nekem is volt már benne részem. Pihi kenegesd és szépen leassan elmúlik. Óvatosan mozogj még akkor is ha már nem fáj.

Csné
Hát a bébiőrrel mi is hasonlóan jártunk, valami bezevart, hamgosan sípolt. Aztán rájöttünk, hogy túl közel van egymáshoz a két egység és az a baj.
Hát hallod nektek bérletet kellene váltani a dokihoz, ez nem lehet igaz, mindig van valami amiért menni kell. Fáj is a fogad vagy kbírod addig míg hazamentek?
Málnaízű gumimaci nagyon édes.:)

Titi
Gyere ha végeztél kíváncsi vagyok mi volt a Ctg-n.

Rimar
Nagyon el tudom képzelni a wc-s sztorit. Kétlábon való járás újabb dolgokkal állít szembe minket, megint lehet vadászni a gyerek után mit csinál.:)
A tej nekem még kb bő fél évig volt, de simán van olyan akinek még egy év után is van. Ne csinálj vele semmit magától el kell múlnia. ha nem esnél teherbe akkot bizony ez lehet az oka, de Balimama már jól leírta mit lehet tenni ellene.
Lehet, hogy most kicsit sűrűbbek a napjaitok, de gondolj arra, hogy nemsokára vége ennek az időszaknak.

Momo
Te mikor fogsz pihenni?
Azért azt is kell bármennyire is sűrűek a napjaitok.
Hogy álltok van mát kb időpont mikor lesz kész minden, hogy mehessetek?

Két kép ami ma készült Mesiéknél
Kép

Kép

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Ááá, lányok, kész vagyok teljesen!

A helyzet a következő:

Magas a vérnyomásom, vagyis a doki szerint határeset, mert 142/8x, fehérje van a vizeletemben, és ugyebár írtó vizes vagyok.

Szóval, holnap reggel be kell feküdnöm kivizsgálásra!!! Gondolom, toxémia gyanújával, bár valami praeeclampsia-t írt a doki a papíromra, mármint annak a gyanúját, ami fogalmam sincs, hogy micsoda.
Lényeg, hogy 24 órás vizeletgyűjtést kell majd csinálnom, reggel megcsinálják a vérvételt, és azért megnézett a doki UH-val is!

A baba amúgy teljesen jól van, a keringése is rendben van, és már 3.340 gramm! :) Szép nagy baba!

Igyekszem összekapni magam, és este még jövök, de most össze kell pakolnom magam holnapra!

KépKép
titi_27
 
 


Sziazstok!

Merre jártok? Tegnap este Ágin kívül mindenki Vészhelyzetet nézett?

Virág! Tök véletlen lett az ásítós, ugyanis úgy csináltam a képeket, hogy tök sötét volt a szobában és azt se láttam, hogy mit fényképezek, csak akartam pár hálózsákos képet és belőttem, hogy nagyjából hol tartsam a gépet, hogy Babó legyen benne és kattintgattam.
Nagyon rendik az új munkaadóid, reméljük tényleg rendben lesz minden. A hotelban meg sok sikert (azért nem írigyellek, én útálok ablakot pucolni, ha lehet lepasszolom. Most a nagy pocim miatt anyukám csinálta, előttem meg mindig megfűztem Zsoltit, mert ő megcsinálja, de csak ha veszek neki azt a régi fajta piros ablaktisztítót).

Titi! Nem lesz semmi baj. Biztosan csak óvatosságból rendelt be a doki (ha gáz lenne, akkor haza se engedett volna). Előreláthatólag meddig leszel bent?

Momo! Unicredit.

Éva! Ez szuper, akkor ezek szerint bevált az utro-s csalás. Egy dolog végre rendben, erre meg becsípődik a derekad… Sosincs úgy, hogy nincs semmi gond? Remélem anyósod fog rendesen segíteni, mert ha jól emlékszem szoktak vele problébáid lenni főleg Balázs miatt.

Ági! Sajnálom, hogy nem jó nálatok a bébiőr, biztosan valaki másnak is ugyanilyen van, azért fogjátok azt is. Azért napközben én be szoktam kapcsolni ha alszik Babó és kint vagyok a konyhában, akkor nem gáz a felesleges zaj.
Nagyon sajnálom a fogadat, de az azért jó, hogy van dokid, aki megcsinálja.
Nagyon cuki Lívike abban a kis kabátban.

Zsuzsa! Áronnak kellett volna Ágika cumija is? Tök jó nektek, hogy olyan közel laktok egymáshoz.

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok énis...

Mai napom nagy rohanással telt , de nagyon jól sikerült.
Most hulla vagyok és alig várom, hogy a zuhany alá beállhassak és ágyba zuhanhassak.

Ma volt anyukám születésnapja, megleptem, bementem a munkahelyére a manókkal , hogy végig mutogathassa, annyira boldog és büszke volt-azt mondta ennél nagyobb ajándékot nehezen tudna bárki adni.:)

Reggel 6kor kezdődött a nap, egész nap vezettem és futkároztam, vásároltam, játszótereztem...szóval most már jó lenne magammal is egy kicsit törődni..

Bejöttem megnézni titeket...de már megyek is, jó éjt!

Sziszike.
sziszike1000
 
 


Titi!

A preeclampsia a terhességi toxémia (mérgezés ) csak nem magyarul.
A tünetekből ítélve igen helyesen járt el dokid! Jó, hogy felügyelet alatt lesz! Ez a babóca szerintem hamarabb kint lesz a vártnál :wink:

Puszi mindenkinekl!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Draga Titi!

Koda mar leirta amit akartam. Vigyazz magadra es ra!!! Szerintem mar babaval fogsz kijonni,plane hogy mar ekkora sulya van. Jobb hogy korhazban leszel ahol figyelnek rad.
Szoval nagyon nagyon sokat fogok gondolni ratok! Esztert remelem hogy azert tajekoztatod majd,nehogy lemaradjunk valamirol! :lol:

Tobbieknek csak puszi jar :roll: :cry: :lol: .
Meg ket vagy harom nap es utana hetvege,akkor remelem mar tudok irni. persze addigra gondolom eltunik mindenki. :roll:
momo35
 
 


sziasztok!csaj gyors életjelet adok aztán már megyek is tovább(babysitterkedni)
megvolt elsö munkanap ma csak 3szobát kellett megcsinálni!a körmöm tök érzékeny a hülye ablakrések miatt de nem vészes a melo!fönök is jofej volt!amugy nem kell ám minden nap menni pont azt számoltam mert ha négy orába megyek akkor heti négy nap kell mennem hogy 64ora legyen havonta!ugyhogy jo lesz ez nekem!

titi uh ez a mérgezés nem hangzik jol de a lényeg hogy kivizsgálnak és ugyis segitenek!a baba meg hál isten hogy jol van!a héten már a karodba lesz:)

éva jajj ez szörnyü!remélem hamar elmulik!bufo jol irta ne eröltesd meg magad akkor se ha már nem fáj!

verzsike hát igaza is van zsoltinak az a legjobb!de amugy itt csak gözgéppel meg sima vizzel kell takaritani csak az üveghez pl van egy speciális rongy!ugyhogy nem olyan gáz!

bufo mesi de jo nektek hogy taliztatok ugy örülök!

mesi mekkora ágika!igy hogy zsoltika mellett fekszik az ágyon igy látni csak igazán mennyit nöt!

bufo látom áron csajozik:)

ági ezt már nem hiszem el!már megint orvos ááá lassan megfogsz undorodni a dokiktol!

most tényleg rohanok csak nem birtam ki hogy ne irjak egy pár sort!

puszi joéjt mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Drága Titi,
nagyon vigyázz magatokra, sokat fogunk rátok gondolni!!! Ha valamire szükséged van vagy csak unatkozol esetleg, szólj és megyünk!!
Ja, és írj majd hogy mi újság mindenképp!!
Örülök hogy a kislányotok már ilyen szép súlynál tart, így akár már jöhetne is!!! :) :)

Puszi. jó éjt mindenkinek!
csné
 
 


Sziasztok Lányok!
Sajna a derekam egyre rosszabb, így én inkább felhívtam Titit! Szokás szerint. Szerintem már elege van belőlem. Tanulmányaim szerint , ha bebizonyosodik a diagnózis, akkor pénteken, vagy legkésőbb hétfőn kiveszik a babát. Mivel pénteken már betöltött 37. hét lesz már semmiképpen nem számít koraszülöttnek és tuti nem lesz baja. Nagyon szurkolok. Sajnos ilyen esetben szóba sem jön a természetes szülés, de azt hiszem nem is ez a fontos!
Szóval hamarosan újabb babával szaporodik a kis társaságunk! :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 


Jaj! Most néztem be a másik topikba, ahová írok! Titi! Áginak, akivel egyszerre voltatok kiírva már otthon van a babucija! Olyan gyönyörű! Szóval nagyon Te jössz!!!! Csak nyugodtan! Már vigyáznak Rátok!

Éva

Kép
balimama
 
 


Drága Titi!

Remélem azért még olvasol ma? Vigyázz nagyon magatokra. Szerintem is jól döntött a doki, és holnap már biztos többet tudsz. Üzenj, ha lesz időd. Bár én csak este jutok a géphez, de felhívok bárkit, hogy írja meg.
Hát a végén még tényleg Virágnak lesz igaza :D :D .
Ma voltunk Pesten, és mostmár tudom, hogy melyik utcába kell befordulni közvetlen hozzátok, úgyhogy majd elviszem a cucokkat, ha már otthon lesztek a babával, és kipihented magad.

Ma sírt a REzi az oviban. Szegénykém, annyira sajnáltam.
Nem fogjátok elhinni,de pont mikor kezdtünk ebédelni a Sárával, akkor annyira rám jött a sírás, és a Rezire gondoltam, hogy mi lehet most vele (azért nagyon hiányzik a nyüzsgegése délelőtt). Aztán mikor mentem érte pont a mosdóban voltak, és mikor meglátott akkor elkezdett pityeregni. Mondta az ovónő, hogy ebédkor is sírt egy kicsit, és biztos anyahiánya volt.

A Sára egész nap csak pakol, és mindent a szájába venne amit talál. Tegnap egy kitört ceruza hegyét rágcsálta, amit a szőnyegen talált.
Szóval nem untakozom mellette.

Holnap jövök bővebben, és én is csak puszit küldök mindenkinek ma.
Ja, Ági és Éva!
Vigyázzatok ti is magatokra! Nektek dupla puszi jár.
Livike meg csodaszép a pulcsiban. köszi, hogy feltetted a képet.

Jó éjszakát
Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Annyira drágák vagytok lányok!

Az igazság az, hogy már legszívesebben bent maradtam volna! Szörnyen néz ki a lábam, már alig bírok megállni rajta, én meg hót ideg vagyok! Ja, és már a bal kezem is zsibbad!

Csak azon izgulok, hogy ne legyen semmi bajunk! De holnapig csak nem történik semmi.

Lányok, mindenképp fogok jelentkezni, ha van valami. Lehet, hogy ha gáz lesz a helyzet, tényleg már a héten gyarapszik a családunk. Ha császár, hát császár, bár be vagyok tőle tojva nagyon! :(

Mindenkinek ezernyi puszi és köszönet az aggódásért!!!

KépKép
titi_27
 
 


Évikém, ne mondj már ilyen butaságokat! Nagyon sokat jelent mindig a telefonod, és én nagyon-nagyon örülök neki, hogy ennyit tudsz segíteni!
Köszönet érte!!!

Lányok, annyi mindent kellene most írnom, pótolnom, de egyszerűen képtelen vagyok, picit magam alatt vagyok, félek, és tele vagyok feszültséggel. Azért szomorú, hogy megint van valami, oké, csak "apróság", de akkor is. Lehet, hogy egy életre elfelejthetem a természetes szülést?!

Na, de nem agyalok, inkább elteszem magam holnapra, hogy gyorsan elszaladjon az éjszaka és jó kezekben legyünk.

Ha van kedvetek, bármikor meglátogathattok, a Baross utcai I-es klinikán leszek. Bármikor be lehet jönni, szívesen látlak benneteket, nagyon örülnék bárkinek!
Biztos nagyon fogom unni magam.

Holnap este beszélek Eszterrel, és majd ő megírja Nektek a fejleméyneket.

Jó éjszakát!!!

KépKép
titi_27
 
 


Drága Titi!

Nagyon vigyázz magadra!

Sokat gondolunk rád! Biztosan nem lesz semmi baj, ne izgulj.
Az égiek veled vannak és hamarosan veled lesz a kicsid is.
Császárt láttam eleget, s nem számít ilyenkor már semmi csak, hogy együtt legyetek.

Sok erőt, kitartást!

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: