Új privát üzeneted érkezett!

Én csatlakozom a melegben is kimozdulókhoz, úgyhogy felõlem lehet egy mini tali.Kép
Autóval én se szívesen viszem a csajt, mert az autósülésbe tényleg beleizzad, de a babakocsiban eddig nem volt gond vele, jól viseli.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Zsani!

Mikor szeretnéd megkapni az ágyat???KépKép (Egy Graco utazóágyunk van.)
Ha olvastam volna elöbb, akkor elküldöm ma a párommal hozzád, igy viszont "csak" holnap lehetséges. Mikor vagy otthon?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Ja, fizetni természetesen nem kell érte, csak vigyázzatok rá, de gondolom ezt nem is kellene külön kérni!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

c:\temp Képgomba.jpg

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

most szépen elszállt az egész amit írtamKép

a kép Ilkének mentKép - csak ilyen jót bénáztam hozzá

Kataa
nem tûntünk el, Csabán voltunk. Élveztük a jó idõt ezerrel, Dodesz még a Körösben is úszott - imádta, alig lehetett kiszedni belõle, de a parton a homok az még nem igazán hozta lázba Kép
viszont irtó jókat aludt, mi is - hozzátenném KépKépKép - nappal a sátrában, mivel mindíg csavarogtunk valamerre, de teljesen bejött a dolog Kép
csüt nem jó, pénteken meg megyünk a szigetre Hajnival + Hunorral - a gyerkõcök imádják a szökõkutat bámulni, ott elszünk. - nincs kedvetek jönni???????
Alexxal álmodtam - tudott járni KépKépKép!!!! gratula a fogakhoz! nekünk is most jön a 3. és 4. asszem Kép

Forti
miért nem mondtad a dokinak, hogy te tulajdonképpen kocsonyár szeretnél neki adni, csak tõle szeretnél tanácsot kérni, hogy keverheted-e disznósajttal Kép
sziget pénteken???
jó a kakis sztori Kép! nálunk épp az ellenkezõje van: ha nincs pelus, kaki sincs. Ezt hétfõn vettem észre - egész nap pelus nélkül flangált a leányzó ugyanis, kaki sehol. Du ráadtam - fél ór amúlva cserélhettem is Kép!

Rit és Dodo

rit

anemona7

Beszti: húúúú, nagyon hálás lennék ám!!! És holnap is jó lesz, mert csak jövö hétvégén indulunkKép És ismerjük ám a Graco ágyat, mert nekünk is olyan van. És nagyon fogunk rá vigyázni!

Forti: elég röhejes lehetettKépKépKép Ezt a Balatonnál nem játsszuk majd elKépKép Legalábbis én biztos nem viszont ilyen elöélettel pelus nélkül;)

zsani
zsani

Sziasztok

Dec8
Edi lehet az a bugyi : )))
Hat a igen a pasik feltik a kocsijukat meg a feleseguktol is.Meg jo hogy nekem mar hamrabb volt mint neki : ))

Judy
Jo lehetett a tanchaz,hat az autoszerelok tudnak legombolni egy kis penzt az biztos.

Panda
Persze mert Adam mindent jo hamar csinalt ,mosmeg kicsi pihen : ))
Szegeny Noemi,gyogypuszi neki!!!

Nyuszi
En is probalkoztam mar de nekem sem eszi meg a mi a kezeben van csak jatszikvele.Talan hogy mostmar lesz foga egyszerubb lesz ???

Forti
Hu ez aztan a story : ))))Biztos csak valamibol beevett es sok volt neki.

Zsani,Forti
Jo nyaralast nektek!!!!

Mano
Ez mindig ugy van hogy ha erzi a baba hogy idore kene mennetek vagy menned valalmi borul : )

Rit
Hat nem hiszem hogy Alex birna a meleget,ja meg sen sem : )))
LEgkozlebb ha talalkozunk vegyunk mar olyan cuccokat amibol meg lehet csinalni Alex kezet+labat.Segitesz majd???
Meglepinek szanom en is apanak.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak mostanában nem tudtam jelentkezni.
Marci összeszedett egy vírusos torkgyulladást, aztán pedig hörghurutja volt. Szerencsére tegnap gyógyultnak nyilvánitota a dokinéni.

Beszti!
Növelnéd a táblában az életkoraim számát eggyel? Visszavonhatatlanul a 3X-esekhez tartozom. Pedig csökkenhetne inkább Kép.

Djeszter
djeszter

Manó!
Megpróbálhatunk összehozni egy mini talit.
Városliget v. Margitsziget legyen?
Pl. jövõhét szerda 9-11h kinek jó?

Zsuzsa!
Köszi a gratulációt Kép.

Egyébként ma mi is kipróbáltuk a Hippes joghurtot.
Az én kis válogatós fiamnak nem ízlett Kép .
Szerintém én eléggé hasonlót szoktam neki csinálni vacsira, csak az gyümölcsösebb, meg olcsóbb. (Joghurt+pár kanál hipp körte-alma+milupa körtés rizspép)

Zsani, Forti!
Jó nyaralást!

Rit!
Pénteken mikor lesztek a szigeten?
Ha lehet, akkor csatlakoznánk egy rövid idõre...

Pszi és Balu (299 napos)
pszi

Sziasztok
most gyorsan jelentkezem mert petike alszik .

Forti
kakisdolog elég vicces lehetet .

Pszi
nekünk elméletben jo a jövöhét szerda talira .Kép

Nyuszi,Dec8
az én fiam sem valami nagy sulyu most 7500gr 10hónaposan tehát nem egy vasgyuro viszont hosszu most 75cm ugyhogy még a fiuk közt is vanak vékonyabak Kép.

Anenoma
nagyon jo ez a gomba alaku játék hol lehet ilyet kapni ? estleg megfüzöm apját hogy petike is kapjon szülinapjára ilyet Kép

Mano
mi ha kirándulni megyünk ezért indulunk el csak késön mert még kaját összedni innivalot csinálni ,Stb mire mindent össze szedek+felöltöztetem petikét+felöltözünk az legalább 1-2óra készülödés Kép

Kataa
Petike is nehezen viseli a meleget sokat iszik söt a hétvégén aludni is csak nehezen tudot el csak ugy hogy sirt egy sort azért mert álmos volt +melege is volt és a ketöegyütt nem egy nyerö kombinácio Kép söt hétfön mielött elmentünk kirándulni még lehütötük egy kicsit petikét mert olyan melege volt kicsit meglepödött a langyos viztöl ami tényleg langyos volt és nem meleg de sikerült lehütenünk a fejét,testét ,igy a meleg pötyei is enyhültek viszont ithon nem szeret lenni imád sétálni ilyenkor nézelodik +alszik .

Zsani,Forti
jo nyaralást Kép

Pusz Csics és petike
csics

Manó,
Tényleg nem olcsó a nadrágpelus, de érdemes venni egy zacsival vészhelyzet esetére. Én akkor adom Solymira, amikor annyira eleven, hogy képtelen vagyok feladni rá a rendes tépõs pelenkát, és már belefáradtam a küzdelembe….

Kataa,
Mielõbbi gyógyulást a férjednek! Tényleg elképesztõ, hogy micsoda betegségek tudnak elõjönni. Sok sikert a jövendõ keresztelõhöz!

Rit,
Igazán rendes a lányod, hogy csak a pelusba hajlandó 

Beszti,
Nátán nagyon ügyes ezzel az ágytisztasággal… Én még nem merek kísérletezni. A szõnyeg már párszor bánta a nappali pucérkodást (persze ez benne van a pakliban).

Csics,
Jó hír, hogy Petinek nincs tejallergiája!

Forti, Zsani,
Jó nyaralást!!!

Alvás: Solymi is egy szál ujjatlan bodyban alszik, takaró nélkül.

Hurrá, újabb munkát kaptam a kiadómtól, remélem, ezt most nem fogják elhalászni elõlünk. Persze jellemzõ, hogy éppen nyáron, amikor az ember esetleg próbálna lazulni egy kicsit….

Most letettem aludni, de elõtte sikeresen magára borította az egész tányér ebédjét… Csinálhattam gyorsan másikat, üvegbõl.

Zita
parazita

Az az igazság, hogy sejtésem van hogy mitõl volt a fosi, mert tízóraira és ebédre joghurtos kajcsit csináltam neki. Igen ám, de nem akartam innen cipelni a joghurtot, ezért Dömsödön megálltunk a közértnél. De ott csak Danon Aktívia volt én pedig simát szoktam adni Levinek. És az is biztos hogy fosi volt, mert a séta elõtt natúr körtét kapott és a séta végén már az jött kifelé. Jól megdolgoztatta a pociját a biffidus essensis. Kép Kép Kép Ilyet sem veszek többet. Képzeljétek még éjjel is pelust kellett cserélni, mert még akkor is kakált szegénykém.

Mindenkinek köszönjük a jókívánságot, már alig várjuk hogy menjünk a Balcsira Zsaniékkal.
Össze leszünk zárva több mint 1 hétig. Lesz négy gyerek is! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Kataa
persze, segítek Kép
szerintem itthon melegebb van jóval, de te tudod

Pszi
elvileg mi hosszabb ideig leszünk ott: kimegyünk úgy 10felé és 15 felé jövünk vissza. Ott jobb, mint itthon ugyanis: jó árnyas fák, csobogó víz, kellemesebb levegõ. Itthon meg a dögmeleg. Akkor inkább ott Kép - ez a terv, gyertek nyugodtanKépKép

csics
ezt hozattuk Angliából, átszámolva csak 7e Ft körül mozog, szerintem baromira megéri.

MI ma újítottunk: pici sajt volt a fõzihez, nagyon ízlett neki, behamizta ezerrel Kép Továbbá vettem végre bulátát, ugyanis állandóan ott tobzódik a konyhában, mikor fõzök, persze mindenhol feláll - én meg gyõzzem kerülgetni. Ezzel jól leköti magát Kép

Rit és Dodo

rit

anemona7

jaj a lényeg lemaradt:

DODESZNEK KIBÚJT A 3. FOGA - NEVEZETESEN A JOBB FELSÕ METSZÕ Kép

Rit

rit

anemona7

Sziasztok!
Szeretnék kérdezni tõletek!
Szilárd most lesz 4 hónapos, és minden alvás ringatással vagy álomba szendergõ szopizással mûxik csak. Eddig 2szer volt, hogy az ágyikójában elszenderedett a játékai társaságában. Ha akkor sikerült, akkor miért nem tudom ezt nap mint nap tapasztalni. Már próbáltam visszahozni az akkor esti körülményeket, de nem megy. Ha elalszik kézben, és leteszem, akkor vagy elalszik vagy nem. Vigaszszopit jónak vélem, de olyankor is vesz magához egy kis tejecskét, és attól félek, hogy össze vissza lesz az emésztése. Néha elalvás elõtt eszik, de ezt sem tudom mindig úgy alakítani.
Sírni nem szeretném hagyni, mert 4 hónaposan még sajnálnám, és nem tûnik annyira tudatosnak.
Szerintek mivel lehetne rábírni az önálló alvásra? Várjak még néhány hónapot, és utána talán magától megoldódik?

elõre is köszi!
myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

myssnia: várjál mégKép Olvass vissza, és látni fogod, hogy a nagyobbak között is vannak olyanok, akik nem hipphopp alszanak el. Szerintem próbálj meg valami rituálét, ami mindig ugyanolyan (nálunk pl. fürdés elött nagy hancúr, fürdés után pedig kaja és alvás). Ha látod, hogy álmos, akkor tedd le, és próbáld elaltatni (persze, sir, de ha ott vagy, és simogatod, akkor megnyugszik), énekeljél neki v. simogasd pl. Amúgy szerintem nem nagy gond, ha félálomba ringatod, nem lesz elkapatva.
Juli ált. kaja közben már jól elálmosodik, és öszintén szólva, nem mindig vagyok spártai anya, van hogy hagyom az ölemben elaludni. Ha még ébren teszem le, akkor addig maradok vele, amig el nem alszik.
Ja: az emésztése meg nem lesz össze-vissza... vagyis nem egészen értettem, hogy mire gondolsz. Az igény szerinti szopival amúgy is "össze-vissza" eszik (a spártai módszerhez képest persze).

Köszi mindenkinek a jókivánságokat, már alig várom hogy csobbanhassunk a vizbeKép Persze elötte van még egy dolgos hétvége, amikor bababarátra alakitjuk a házatKépKép

Forti: Juli ált. activiát eszik, de nem lesz töle higabb széklete.

zsani
zsani

Az en nyugodt Alexem ma is nyugos volt,most ez meg mindig a foga vagy a meleg???Ha mr egyszer latszik akkor nem fajhat elvileg, ugye???
Igaz hogy 10 es 12 kozott aludt de fel 4 ig amig nagy nehezen elaludt eleg faraszto volt.

Djeszter
Neked Boldog szulinapot!!!!

Zsuzsa
Koszi!!!Es nalatok beindult mar a babaproject??Kepzeld a noveremnek mar irto nagy hasa van a 18.heten.Tenyleg igaz hogy a 2. terhesseg mar hamarabb latszik : )))

Csics
Alexnak is vannak is ilyen pottyei : (((Ezert is tartom 11-3 kozt inkabb bent.De a hintopor azert segitett nemileg,ti kenitek valamivel??
Ismeros ez az elindulas,bar most hogy minden heten anyuekhoz megyunk mar szinte vakon pakolok : )

Parazita
Koszi,ma volt uh-n meg rontgenen es minden negative,meg van egy utolso vervetel aztan remelejuk az antibiotikum megtette hatasat.Olyan jo volt mert eddig itthon volt 2 napot es mivel nem erzi rosszul magat ,elveztem hogy nem vagyunk egyedul egesz nap.

Rit
Hat nalunk jo a heylezet csak 28 fok van bent ,pedig delutan besut a nap: )))
Gratula Dodesz ujabb fogahaz.
En meg ma bebitokot sutottem a sutoben neki,es olyan fincsi lett meg nekem is izlett: ))

Myssnia
Udv itt is : )))
Ha a kerdes eleg osszeett.
En azt mondanam hogy kar erolteni amig nem legalabb 6 honapos a baba.Nalunk is volt ilyen hogy ha nem aludt belal az esti evesbe kinszenvedes volt elaltatni.Aztan amikor 6 honapos lett megprobalkoztunk a sirni hagyassal,persze par percenkent bementunk megnezni.Aztan mindig az lett a vege hogy mar ugy sirt hogy nem birtuk es felvettuk,ja a kezunkben persze elaludt rogton a kis huncut.
Aztan miota ilyen mozgekeny lett mar annyira elfarad hogy a hetnek 3 napjan belelaszik az uvegbe de ha nem akkor meg szepen magatol a kisagyban 5 percen belul.
Sok sikert neked,remelem megododok a helyzet mert estem ar az anya is faradtabb es tudom hogy olyankor mar fel ora is hosszunak tunik : )))

Kataa

Kép
Kép
kataa

Pszi!

Mini tali Kép De a jövõ hét szerda délelött nekem nem jó, egy szûrõvizsgálatra megyek Újpestre.Kép De bármelyik másik nap jó! Viszont ha margitsziget vagy Liget akkor mi nem tudunk 9-re odaérni.Kép Tõlunk mindekttõ legalább 1 óra út és Emma nem kel 1/2 8-8-nál elõbb, tehát 9-nél elõbb nem tudunk elindulni.

Forti!

Emma még bifiduszos tápot is szokott kapni (Nan2) és bevallom az elsõ 2 nap õ is fosozott tõle (napi 1x kapta, fél óra múlva kijött azegész), de a 3. napra megszokta, azóta semmi ilyen hatása nincs, se a Nan-nak, se a Danon actíviának. Lehet a bifidus egy olyan dolog amihez hozzá kell szokniuk.Kép És a doki néni szerint nagyon jót tesz a bélflórának.

Zita!

nadrágpelus: Ma azt adtam a csajra, hogy bementünka munkahelyemre, gondoltam egyszerûbb lesz cserélni. Hát... a fõnöknõm szobája közepére siekrült egy nagy pisi tócsát csinálnunk, ugyanis a pelus ha már kezd telni, akkor lehúzza súlya és akkor a combinál kiereszti a pisit. Na és hol telne meg máshol, mint épp az igazgatói szobában. ott áltam a szoknyámon + kezemen csurgó pisivel, Emma elégedetten rugkapált a kezemben én meg mosolyogva és elnézést kérve elillantam pelust cserélni. Liberó nadrágpelus a tettes.Kép

Rit!

Gratul a fogacskához!
A gomba szupi, hogy hozattátok? van kint ismerõsötök?
Nálunk31 fok vana lakásban. Szerintem is kint az árnyékban jobb néha.

Kataa!

Lehet hogy jön a következõ fogacska.Kép

Myssnia!

Emma itt a társaságban jó alvónak számít, de mégse alszik el magától teljesen. Mi úgy csináljuk hogy kajcsi után büfi, aztán irány az ágy. Mióta nagyobb egyre ritkább hogy alva tudom letenni, általában ébren van. ekkor nálunk jön a tea, amin ha álmos elalszik, ha nem alszik el rajta akkor kap két puszit, én kimegyek. hagyom 10 percet sírni, ha nem alszik bee akkor vissza, eddigre már általában kifárasztotta magát, tea vissza, és ezen elalszik, vagy ha már nem kéri a te
t akkor mancsokat lefogni, és gí ynéhány perc alatt elalszik, ugynis mérgében dobálja magát, meg dörzsöli a szemét, de ha nem negedem, akkor nem tudja magát felébrezsteni.Kép
Hát nálunk így megy.Kép

Ja, képzeléjétek ma Emma egyfolytában pápát integet, mindenkinek, a munkahelyemen kezdte és azóta nam hagyja abba, úgy tetszik neki. Még az apjának is integetett.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Kataa!

Köszönöm!

Alvás:
Nálunk szerencsére nincs gond, csak néha. Általában leteszem Marcit az ágyba, oldalra fordul, bekapja az ujját, szorongatja a pelusát. Elbúcsúzok tõle és kijövök. Õ pedig elalszik. Nagyon ritkán hisztizik ilyenkor, de pár perc után megnyugszik és alszik.

Djeszter
djeszter

Kedves Mindenki!Kép
megint nem voltunk egy pár napig, mert "mininyaraltunk" a Balcsin. Nagyon szépen köszönjük MINDENKINEK a szülinapi jókívánságotkat, és utólag mi is nagyon boldog 1 évességet kívánunk Kata Dórijának és Áfonya Ráka-babájának!Kép (én sajnos nem vagyok olyan ügyes, hogy mindenféle szép képeket tegyek ide, csak mosolygós fejecskéket tudok...Kép)

Igaz, múlt szerdán volt a Levi szülinapja, de most hétfõn tartottuk, akkor jöttek a vendégek (mi meg vasárnap jöttünk haza). Mivel nem volt idõm sütni, így rendeltük a tortát (puncstorta volt, fehér marcipánnal bevonva, nagyon szép és fincsi volt!), Levinek is nagyon ízlett. Igaz, õ bármit, bármikor megeszik. Képes kaja után még ott ácsorogni az asztal mellett, és a mi ennivalónkból kunyerálni. Rengeteget eszik, de még így is "csak" 9200 gramm.

Ma megvettem élete elsõ szandálját. Már kapaszkodva megy ( a bútorokba kapaszkodva), ha kézzel fogom, úgy még nem. Nagyon vagány kis szandi. Igaz, 7.500.-Ft volt, de jövõre pont jó lesz a kistesónak...KépKépKép

Amúgy a bal felsõ 1. fog után kibújt a bal alsó 1-es, és képzeljétek, tök ferde. De nem kicsit, hanem nagyon, majdnem teljesen keresztben áll a Levi szájában.KépKépKép Ezen kicsit elkeseredtem, de remélem, ez még nem jelenti azt, hogy a maradandó fogai is ilyenek lesznek. Ha meg igen, akkor lesz fogszabályzója.Kép Na de ez legyen a legnagyobb baj, nem igaz?Kép

Az úszást nagyon élvezi, már merülünk is, teljesen odáig van tõle, alig lehet kirángatni a medencébõl. Lehet, hogy most hülyének néztek majd, de egy kicsit a Balcsiba is bevittük... persze az arca nem ért bele, de a lába meg a keze úgy járt, hogy az csak na. Zánkán voltunk, a barátaink hívtak meg. Nagyon tiszta volt a víz (legalábbis annak látszott), meg nem is voltak túl sokan szerencsére, Levi nagyon élvezte, egész nap csücsült és a dömperével játszott. Pedig nála nagy szó, ha amúgy 1 percet is kibír a fenekén ülve.Kép

Kataa, a 2. terhességnél tényleg sokkal hamarabb nõ az ember pocakja! Nekem múltkor az ikrekkel a 31. héten 130 cm volt körben, most a 28.-on 120 cm. Szóval elég látványos...
szombaton megyünk 4D-re, kicsit izgulok, hogy minden rendben legyen. Na jó, bevallom, nagyon izgulok... de remélem, nem lesz baj, kétszer már csak nem történik meg ugyanaz...

Jó hosszú lettem, remélem, van, aki végigolvas.
Jó éjt mindenkinek!

Viki és Levike (Õurasága már húzza a lóbõrt Kép)
vikici

Pszi,
Ne haragudj, a nagy gyorsolvasásban elõször nem vettelek észre. Délután 4-6 között szoktunk újabban sétálni....

Manó,
Hát ez vicces lehetett Kép Nekem még nem volt ilyen tapasztalatom a nadrágpelussal. Mondjuk mostanában már nem pisil annyit, amióta kevesebbet szopizik.

Viki,
Utólag is boldog szülinapot Levinek, neked pedig kellemes pocakosodást és jó UH-nézegetést!

Kataa,
Örülök, hogy a férjed kezd egyenesbe jönni. És legalább pár napig együtt volt a család...
Solymi is pöttyös, valszleg a meleg miatt. Én nem nagyon csinálok vele semmit, nem látom, hogy zavarná. A tarkóját szokta inkább vakarászni.

Zita
parazita

Sziasztok!

Köszönjük az utólagos szülinapi köszöntéseket is mindenkinek. Majd a topicomba teszek fel képet az igazi tortáról is.

Látom gondban vagytok a pelus miatt, mert leszedi a gyerkõc.Kép
Dóri is leszedi, pedig õ már elég sok mindennél megérti, hogy nem szabad. Én a DM-ben vettem neki bugyi pelust amit nem tud leszedni, lehúzni pedig nem olyan könnyû. Tudom nem annyiba kerül mint a tépõzáras, de nem is morzsálódik úgy szét mint a másik. Nekünk legalábbis tiszta csomós az a belsõ nedvszívó réteg mióta Dóri járkál, hogy néhol olyan vékony mint a papír.

Még annyit, hogy képzeljétek Dórikám már egész nap két lábon közlekedik. Olyan aranyos, már alig imbolyog. Ezt is elértük.Kép

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Köszi a válaszokat! Megnyugtató, hogy nem csak az én kis manóm alszik el segítséggel.

ZsaniKép
Én sem vagyok spártai hívõ Kép, és annak a bizonyos "alvós könyv" módszeréhez sem hiszem, hogy elég erõs lennék. (amiben sírni kell hagyni...) Az össze vissza emésztést úgy értettem, hogy pl. Szilárd eszik 13-kor majd elálmosodik 14 körül, és akkor csak, hogy elaludjon, cicire teszem. ilyenkor nem sokat eszik, csak keveset, amig el nem szenderedik.Kép Ha pedig nincs ilyen fullasztó idõ, mint ma is, akkor babakocsiban egy kis séta vagy tologatás követõen elalszik.
A vízcsobbanás jól hangzik! Kép

KataaKép
Én is a mozgékony idõszakban bízok, bár így is hihetetlen mennyit tud futni a baby gym alatt. Kép A friss babás topikban hírhedt futónak számit. Kép

ManóKép
A kifárasztás szót elõször a kórházban hallottam a csecsemõsõktõl. Mikor a síró gyerekemet egy kis cukrosvízzel fárasztotta el. Kép Azóta is úgy alakítom legalább az esti elalvást, hogy elõtte elfárasszam az evéssel. Kép

Szegény manókámat elvittem sétálni még este, mert imádja bámulni a falombokat. Kicsit álmos is volt, így elszenderedett, amikor is egy hatalmas kutya megugatott minket az egyik ház elõtt elhaladva. Úgy felriadt, hogy az elsõ sírós hang után nem jött hang a torkán. Ismeritek biztos ezt a fajta sírást... ÚGy sajnáltam. Kézben hoztam haza a kis cérnalelkületût. Itthon az evés után, pedig elájult. Semmi fürdés, simi...

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok

Viki

Tovabbra is nagyon irigykedem...Kép Mar a 28. het, hogy repul az ido!!!

Forti

Hu ez a fosis eset azert eleg "szar" lehetett szegeny Levinek! Tok jo hogy mentek nyaralni,biztos elvezni fogja a sok lurko. Mi a jovo szombaton megyunk Alsopahokra, a nagyival negyesben. Mar alig varom.Kép

Ujabb fejlemenyek jatszoter ugyben, siman maszik a homokban, meg nem homokozik, hanem inkabb a kisfiuk jatek teherautojat probalja elcsorni...Kép Es mar a fu sem zavarja, azon is kozlekedik.
Es kepzeljetek, dobja a labdat, mikor kerjuk tole...olyan edi!Kép

Rit

A bulata nalunk is figyelem elterelo etel...Kép

Ilke

Irok Neked melt.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok
Myssinia
hagyd majd ha idösebb lesz megtanul magátol elaludni a kiságyába is petike amig kicsi volt kajcsi után apukájának adtam büfiztetni és rajta is aludt el utána tetük csak be az ágyába vagy magunk melé tetük és ott aludt el és utána apukája finoman betete az ágyába most pár napja beteszük vacsi után az ágyába ébren és pár perc mulva alszik is az alvos nyulával de ha nagyon meleg van mint hétvégén akor hagytuk sirni mert látszot hogy álmos viszont a melegtöl nem tud elaludni de igy is szerencsére 5percen belül elaludt .ja és Petike 10hónapos és csak most tanult meg igy önáloan elaludni viszont az éjszakát még nem alusza át .

Kataa
nekünk tök mindegy hol vagyunk mivel a lakásunk minden ablaka 1oldalra néz Kép igy álandoan meleg van nappal nálunk ugy 30fok nyitot ablakok melett Kép igy inkább akor kimegyek mert a séta még jo is meg a játszoterünkön jo nagy árnyas fák vanak Kép keni semmivel nem kenem söt hintöporozni se szoktam mostanába mert akor egész nap az csinálhatnám Kép doktornö szerint érzékeny nagyon a böre ezért jöhetnek ki rajta ezek a pötyök .Irigyelek a 28 fokért Kép .

Anenoma
Grat a 3.foghoz Kép

Lányok
ma jo felmérgesitetem magam mert a nagyi felhivot hogy halota hogy petike 10dkg fogyot multhét ota elöte meg 14 dkg hizot amikor is nála volt kérdeztem felhivta a doktornöt azt mondta hogy nem találkozot a védönövel és ö mondta neki hogy fogyot petike ere kérdöre vont hogy mit adok neki mondom egy uj tejes tápot mert a NAN2 nem eszi meg mondtam azota van igy amiota hazahoztam töle ere vigyem át holnap hogy lása ö is hogy nem eszik mondtam hogy mostmár jobban eszik de azért vigyem csak át holnap én meg eldöntötem hogy nem viszem mert ahogy ismere a fiamat ott rögtön jol enne mert ott mindenféle édes dolgott kap és kapott fözelékett meg csak 1x mig itthon 2x is kapott és szépen meg is ette ha nem volt tul darabos egyet ebédre egyet vacsira +tápit is evett vacsira most meg ugy vagyunk hogy 1fél üveg ebédre fél üveg uzsira +uzsira még valami deszertet is kap vacsira meg csak tápit eszi meg de csalk most miután lecseréltem a NANT egy másik tápira azon kivül kap teát,és gyümilét is bár utobit lehet hogy lecserélem babavizre ha találok olyat mert ilyet idáig nem találtam .Szerintem a nagyi kisé elkényeztete +még meleg is van igy aztán most én szenvedek hogy ujra rábirjam petikét hogy egyen fözit is ne csak édeséget mert atol csak hályas lesz nem izmos .szerintetek volt joga a védönönek elárulni hogy mennyi a sulya petikének ?másik kérdés tud valaki olyan babáknak is adhato ásvány vizröl és azt hol lehet kapni ? .

Pusz Csics és Petike
csics

Sziasztok!

Zita, köszi szépen! Majd megírom, hogy még mindig kisfiú-e a Pocaklakó, vagy mégis Annánk lesz?KépKépKép

Nyuszika, ne csak irigykedni tessék!Kép Senki nem vágott még bele a kistesó-projectbe? Én már kezdem megszokni, hogy mindenki szörnyülködik rajtunk.KépKépKép Pedig nagggggooooon szeretem ezt az állapotot!Kép

Csics, én úgy tudom, szénsavmentes ásváányvizek közül azokat jó adni, amiknek alacsiny a nátrium-tartalmuk. Ilyen pl. a Danone ásványvíz, Levinek általában olyat veszünk. Elõtte Evian-t ivott, de annak kicsit húzós az ára. Igaz, amíg napi 20-30 ml-eket ivott, addig megvettem, de most már "kicsit" luxus lenne.Kép Nagyival meg ne törõdj, a dokinõnek meg szerinte szólhatsz, hogy kezelje kicsit diszkrétebben a dolgokat!Kép

Viki
vikici

Lányok!
Megkukkolta a profilokban a babákat! Hát gyönyörûek, szépek! Gratulálok nektek!

CsicsKép
Azt hittem nem lesz vége a mondatodnak.Kép Egyébként érthetõ a mérged. Az én anyukám is mindig csokikát ad a szomszédunokának. Szegénykémet én már idomítottam, így csak az teszi Szilárdal, amit tudja, hogy helyeslem. PEdig ha rajta múlna egész nap ölbe lenne. Kép
Pont téma nálunk is a babavíz. A lányok az Óbudait emlegették a friss babás topikban.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!
Csak írok mert nincs idõm olvasni. Tegnap voltam az utolsó vizsgán és sajnos nem sikerült. Egész hétvégén pakoltunk és alig tanultam. Hát így jártam. Tegnap tiszta ideg-beteg voltam de mára már lenyugodtam.

Annyira meleg van nálunk mert ez a lakás beton és lapos tetõs. Nem lehet kibírni. Ma reggel is már a nappaliba 33 fok volt. A Petra is nagyon tud szenvedni. Csak pelus van rajta és egy nap megfürdetem vagy 5-6 szor, de így is annyira izzad szegényke, hogy csurom vizes a kis haja.

A baj csak az, hogy amióta ilyen meleg van nem akar nagyon enni sem. Szinte csak szopizik és vizet iszik. A gyümölcs sem kell neki. Szerencsére a szopit mindig elfogadja így próbálok neki azt minél sürübben adni.

Már most hétvégén költözünk. A nagyját már összerámoltam. A Petra nagyon élvezi csúszik-mászik a dobozok között és letépi a ragasztószalagot arról amit már beragasztottam.

Ági
petra2

Zsani
Igen tudom hogy Julcsi Aktíviát eszik. Lehet hogy Levi érzékenyebb rá. Amúgy engem is meghajtott amikor elõször ettem.

Manó
Akkor majd megpróbálom kicsit késõbb, hátha már nem lesz baleset belõle.

Rit
Pénteken nem szigetezünk, mert délelõtt piacolunk, du. pedig már nem megyünk ki. De a szerdák jók, ebéd után szoktunk kimenni Zsaniékkal. Megbeszélhetjük és talizhatunk 1x.

Viki
Jó hogy Levinek úgy tetszett a víz. Mi is bevisszük szerintem majd a Balcsiba a lurkókat. Örülök hogy jól vagy, megy a drukk az uh miatt. Minden rendben lesz, ne aggódj.

Mára ennyi, kikészített ez a meleg.
Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Itt az éjszaka, itt vagyok én is Kép...

Viki!
Elképesztõ számokat írtál!!!! Nekem Noémivel a 41. hét végén is csak 102 cm volt, Ádámmal talán 110 lehetett, de õ is a 41. hétig húzta, és 3850 g volt. Nekem már az is óriási hasnak tûnt (igaz, én picit vagyok csak több, mint 160 cm, talán ezért). A nyaralás biztos jó volt Kép.
Majd írj, milyen volt a 4D uh!!!!

Nyuszi!
Emi nagyon ügyi Kép!
Már kérdezni akartam, hogy hogy megy Nálatok a nyelvhasználat? Te nyilván magyarul beszélsz Emivel, Apája angolul, de egymással milyen nyelven folyik a társalgás?

Zsuzsa!
Köszi a gratulációt Kép!

Djeszter!
Utólag is boldog szülinapot!

Rit!
KépKép Új fog KépKép

Forti,Zsani!
Jó mulatást Kép! A jövõ héten még vagytok, vagy mikor is mentek? Pedig az elõbb olvastam. Hiába, a meleg, meg késõ is van, és öreg is vagyok már...

Myssnia!
Hát, én mindent kipróbáltam Ádámnál altatás terén. Az "alvós könyv" segítségével félévesen tanult meg egyedül elaludni, addig borzalom volt minden esti fektetés. Most, mióta feláll az ágyában, megvárom, míg elalszik, csak utána jövök ki a szobából, de végülis egyedül alszik el, csak bent vagyok vele. Az éjszaka átalvásáról nem nyilatkozom Kép, ez még mindig fájó pontja közös életünknek...

Tegnap panaszkodtam, hogy Ádám nem hajlandó semmit sem csinálni, erre ma egy csomót ment EGYEDÜL! Már 8-10 lépést is megtesz, persze, még mindig a mászást favorizálja, de rövid távon azért elindul kétlábon is.

Na, megyek, elteszem magam holnapra, már nagyon késõ van.

Jó éjszakát,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Eloszor is koszonjuk a jokivansagokatKép

Panda,
akkor elmondhatod, hogy Adam meg nem volt egy eves, mikor elindultKép Boldog elso szulinapot NekiKép

-Afonya

ui: Viki, tovabbi gondtalan varandossagotKép
afonya

Solymi nem aludt vissza a hajnali (5 órai) szopi után, úgyhogy most itt kukorékolunk...

Panda,
Boldog szülinapot és sikeres kirándulásokat Ádámnak!

Ági,
Solymi is kevesebbet eszik ebben a melegben, inkább szopizni szeret...

OFF:
Angolosok,
Hogy mondják azt, hogy "nézettség"? (TV-mûsoré) Vagy "nézettségi mutató"?

Zita
parazita

Megcsináltam rendesen a profilomat, a szandim és a lábam helyett most már a fejem látható, Solymiéval együtt, meg egy pár adatot is beírtam... Meg lehet nézni! Kép

Kataa,
Tetszik a frizurád!

Zita
parazita

Hali!

Úgy ellustít ez a dögmeleg, csak ténfergek jobbra-balra. Ma már meg is kaptam, hogy kivasalhatnék egy pár inget. Ilyen melegbenKép Tegnap próbálkoztam, de Gergõ állandóan odamászott és a zsinórt akarta rángatni. Na, majd ma.
Úgy néz ki, Gergõ elõbb felállni akar, a felülést kihagyja. Ez normális? Fogunk továbbra sincs egy szál seKép

Evés, ivás
Az étvágy nálunk töretlen, inni továbbra se hajlandó, pedig állandóan kinálgatom vízzel, de kiröhög. Pedig eddig azt gondoltam, majd a melegben biztos elfogadja. Hát nemKép

Forti, Manó
KakasztorikKépKépKép

Rit
Szupi lehet ez a gomba.

Djeszter
Boldog szülinapotKép

Viki
Mi is bevittük Gergõt a Balcsiba, de nem teljesen, mert meg volt fázva. Azt mondják jó a víz minõsége.
Jó babavárástKép

na megyek fõzök egy kis meggylevit
Judy és Gergõ
Judy (fodroczy)

Sziasztok

Panda
nagyon boldog ELSÕ szülinapot kívánok Ádámnak
Kép

myssnia
én is megnéztem a profilodat, nagyon édes Szilárd

Panda
a jövõ héten még vagyunk Kép

Zita
titeket is meglestelek, érdekes a kép. Tiszta anyja ez a gyerek. Kép

Ilke
Lilinek boldog 11 hónaposságot! Kép Kép Kép

Már most nagyon melegem van. Kép Kép Nálunk 33 fok volt tegnap este. Levi is nagyon rosszul aludt, ezáltal én is.

Forti

Kép
Kép
forti

PandaKép

Nagyon boldog szülinapot kívánok ÁdámnakKépKépKép

Tüni és Gergõ
tüni

Sziasztok
Nálunk megint nagyon korán indult a nap. 4-kor felkelt, és nem akart visszaaludni. Úgyhogy a már bevállt módszerhez folyamodtam kínomban, kivittem negyed 5-kor a kertbe. Ott el is aludt, de fél óránként ott is felsírt. Én meg szépen kigazoltam a kertet KépKépKépKép Honnan tudja a gyerek, hogy anyának azt is meg kell csinálni? KépKépKép
Pont tegnap mondtam apának, hogy már kezdek kikészülni az óránkénti keléstõl. Erre éjféltõl négyig óránként keltünk, aztán meg kertészkedhettem. KépKép

Judy
Én is megkaptam, hogy jó lenne, ha már kivasalnék végre. Csak tudnám, hogyan gondolja, mikor a gyereknek a legfõbb játéka a zsinór . Ráadásul keresztapa megkért, hogy varrjam már meg a fürdõgatyiját, úgyhogy vehetem elõ a varrógépet is. Annyira nincs kedvem hozzá, hogy már fáj KépKép

Panda
Nagyon boldog szülinapot Ádámkának!

Meleg
Mi ma már nem megyünk sehová, úgyis megvolt a levegõzés negyed 5-tõl háromnegyed 8-ig. Ma szépen csücsülünk a légkondis szobában KépKépKépKép Lehet irigykedni KépKép
Jujj, még boltba kell mennem, úgyhogy gyorsan indulunk is.

Szilcsike és Szilvike, aki ma nem aludt
szilcsike

sziasztok!

Tegnap megnéztük végre a Mátrix 2-t, nem is volt olyan rossz, mint ahogy páran elmondták, nekem kifejezetten tetszett, bár voltak részek, ahol jókat rötyögtem. Persze daninak amikor indultunk esze ágában sem volt aludni, pontosabban 8 elõtt letettem aludni, ebbõl 10 percig mímelte az alvást. Na, mondom, akkor nyugodtan mehetünk. erre, amikor indulni kellett, halljuk a dumálást a szobából. Anyósom mondta, menjünk nyugodtan, ellesznek. Hát el is voltak, 10kor aludt csak el, addig kint játszott, ,ha visszakerült az ágyikóba, ment a mûsor, átmentek a szomszédba, ,ott csuda jól érezte magát, aztán még1x le kellett fürdetni, mert dõlt róla a víz. Aztán persze éjjel végig aludt.

Tegnap elõtt pedig este elmentünk a TESCO-ba nagybevásárolni, közben pedig valaki lelopta a dísztárcsáinkat. Persze, mert gyári volt.... Elõször álltunk földbegyökerezett lábbal, mert hirtelen azt hittük, nincs meg a kocsi. Tuti ezek kinézték mikor érkeztünk és tudták, hogy amíg bent vagyunk ügyködhetnek. Ráadásul, amikor kerestem parkolóhelyet, ,legelõl csak 1 volt, így hátra álltam (én kis kényelmes Kép ), mellettünk pedig egy furgon állt. Pedig mindig mondom a páromnak is, hogy ne álljunk furgon mellé, mert takarja a kocsit. Most vettünk új tárcsát, de csak vmi gagyit, a 4 db. volt 3500 pénz.

Nyuszi
Ügyes a lányod! OFF: Halacskáék már a Balcsin vannak?
Dani is tud labdázni, visszadobja õ is, ha kérjük. De eddig nekem a csúcs, ahogy szájharmonikázik. Annyira szeret fújni, hogy minden lukba belefúj és bele is beszél és élvezi, hogy visszhangzik Kép Tegnap megtanult dobolni egy kikanállal egy üres földimogyis dobozon, úgyhogy megkezdõdött a zajos tevékenységek ideje nálunk Kép Tegnap is a karúszót próbálta fújni a karján ... Kép

Myssnia
Szerintem egyáltalán nem vagy elkésve az önálló alvással! Még csak 4 hónapos! Dani 11 hónapos koráig szopizott, addig mindig cicin aludt el, és egyik napról a másikra, ahogy abbahagyta a szopit, nem kellett altatni, aludt magától. Mondjuk én 10 hónapos korától kezdtem õt a délutáni önálló alvásra tanítani, ez 2 nap alatt sikerült, azóta is úgy alszik, ennek 2 alkalommal bõgés volt a kísérõje, de aztán beletanult. Szerintem Szilárd még picuri, igéyli a testi közelséget, ,esti odabújást, megynugvást. Hagyd még és majd eljön az ideje, az önálló alvás megtanításának is!
Attól meg ne félj, hogy össze-vissza lesz az emésztése. Én is nagyon sokszor cicire tettem Danit, akár ha fél óra múlva felébredt akkor is!

Nálunk vacsi van, utána kis játék, hogy ne legyen nagyon tele a pocija, aztán fürdés, utána pedig alvás. Rendszerint, amikor már törölgetem, , akkor õ már hangolja magát az alvásra, nagyokat ásít, dörzsöli a szemét. Bár õ már azért nagyobb, mint Szilárd, ezért már jobban tudja, mi is a napirend.

Rit
Gratula a fogacskához!

Manó
Nekünk még nem volt iylen kalandunk a Libero nagdrágpelussal, de jó lehetett a szitu Kép Én is pelenkáztam már a fõnököm asztalán Kép Az a legnagyobb, ott lehet a legjobban elférni Kép Én a Babylove up and go-ját használom, de csak akkor, ha nem bírok vele a sima pelenkával. Az is nagyon bevált nálunk.

Viki
szerinem nem vagy hülye a Balcsiban pancsolást illetõen, az úszáson rákérdeztem, hogy be lehet-e vinni, és azt mondták simán. Persze mi sem fogunk merülni, csak karúszóval pancsizni. Különben Levi pedig már nagyfiú!Meg egyébként is vigyáztok rá!

Babavíz
Óbudait vettem én is a patikában. Összevetettem a Nestlével, hát minden érték magasabb az óbudain, a nátriumtarttalma is elég magas a másikhoz képest. Egyébként ízre nem rossz. Én eddig a Nestlés Aquarel-t adtam. Pohárból vagy úgy natúr üvegbõl.

Tgnap a ligetben egy 9 hónapos kisfiút láttam kézen fogva totyogni. Na, mondom mi meg itt kényelmeskedünk 11 hónaposan Kép

Judy
Dani is elõbb állt 8 hósan, és csak 9 és fél hósan ült le önállóan.

Myssnia
Szilárd egyszerûen gyönyörû!!!! Büszke lehetsz rá!

üdv:
gumicukor, aki hamarosan be a melóhelyére prezentálni

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Hát én is simán bevinném a balcsiba! Mondjuk nem valószínû hogy megyünk, de a Velencei tóra le fogunk nézni a barátnõmékhez és tuti lesz tóban pancsi is!

Viki!

Majd számolj be mi volt az Uh-on! Nagyon drukkolok!

manó
manó

Ja még azt akartam irni, hogy 1000 db internet hozzáférést sorsolnak ki, ha pályázol. A cím: www.kismama.datanet.hu. Kell hozzá egy nyilatkozat (amit le lehet tölteni és be lehet küldeni faxon vagy postán) és a gyerek születési anyakönyvi kivonatának másolata. Az a lényege, hogy legyen számítógéped és modemed, és a gyerek ne töltse be az x. hónapot. Erre már nem emléxem, hogy mennyit, de mi még (mindannyian) beleférünk bõven. 9 hónapot adnak ajándékba.
Szerintem itt csak a telefonszámla lehet gázos.......

No tényleg mentem

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok!

Panda, Judy!
Köszönöm!

Panda!

Boldog 1. szülinapot Ádámnak!

Kép

Djeszter
djeszter

Kataa
nálunk is kb. annyi, de kint mozog a levegõ némileg, itt bent meg nem. Vagyis tudnék épp huzatot csinálni, de a napos oldalról most nem nyitok ki nyílászárót, mert akkor csak a meleg dõl be Kép

Manó
Egy ismerõs ment ki, leadtam neki a paramétereket és visszafelé elhozta.

Myssina
szerintem sem érdemes sírni hagyni, hidd el idõvel változik. A legnagyobb segítség tényleg az, mikor már képes önállóan helyet változtatni. Nekem azóta szinte semmi dolgom, még néha én erõszakoskodom, hogy velem is játsszon már!! Kép - na jó, ennyire azért nem önálló, de irtó jól elvan, és jobban el is fárad. Nálunk a plüssök is bejöttek, van 2 játék, amik kellenek az alváshoz, ezt megkapja, megöleli és már alszik is, ha fáradt. majd mutatok képet talán..

Forti
ti viszont mindíg olyan késõn mentek ki Kép a mi papánk 4ig dolgozik, fél 5re itthon van, onnan ált. közös családi progijaink vannak. - kivéve mikor nem Kép most is úgy néz ki, itthagy minket 7végére KépKépKép

Judy
vasalni ilyenkor??? brrrrrrr... én mázlista vagyok, van egy csomó olyan ruhám, amit nem kell. Így maradnak a párom dolgozós lenvászon cuccai. ezeket szigorúan korán reggel és csak azt, amit épp felvesz Kép

Panda
Boldog szülinapot Ádámnak!! Kép

szilcsike
légkondi ........ irígykedés beindult KépKép!!

off>
Képzeljtek van újra telcsim!!!!!! KépKépKépKép - csak már senki sem hív, mindenki azt hiszi, hogy még nincs Kép - de csörögni tud, kipróbáltam Kép
Rit és Dodo

rit

anemona7

Myssina:
Kép
Kép

rit

anemona7

Myssina:
Kép
Kép
anemona7

bocsesz
szóval:
Kép
Kép

rit

anemona7

Mindenkinek köszi a jókívánságokat!

Ádám MOST szletett (10 óra 18).

Panda

panda
Halásztelek

Myssnia!

Megoldódik.
Az elején még babakocsiban, kézben, szopival altattuk, aztán ahogy nött, ugy alakult a dolog. Az engem ma sem zavarna, ha a szopiba aludna bele, de ez csak ritkán fordul elö (föleg, ha valami miatt késöbb tesszük le), most már, ha normál alvásidöbe tesszük le, akkor fekszik le magától, pedig még ébren van. Söt már a napközbeni alvásnál sincs gond, pedig egy idöben napközben csak szopiban volt hajlandó bealudni.
Az nekem nem jutott eszembe, hogy baj lehet az emésztésével, ha még akkor is kap szopit, amikor aludni akar. Nem baj. Söt ilyen melegben a plusz folyadék csak jól jöhet. Iagz nálunk soha nem volt gond Nátán emésztésével, nem volt hasfájós.
Ne aggódj, bizz kettötökben, az ösztöneitekben, figyelj a babádra, és csináld ugy, ahogy jó nektek.

Zita!

Valamit félreértettél!KépKép Én nem Nátán ágytisztaságáról irtam, hanem Beniéröl!Kép (Az ágytisztaság az éjszakai be nem pisilést jelenti, azért nem szobatisztaságot irtam, mert az alatt inkább a nappali WC-re járást értik, és ez Beninél már 2,5 éves kora óta rendben van. Viszont azóta még éjszaka bepisilt, és csak most tudtuk elhagyni az éjszakai pelenkát.)

Panda!

Hát én biztos nem erölködöm azzal, hogy kapjon még pelust. Egyrészt örülök neki, hogy havi 30 pelenkával kevesebb fogy (ami ugye nem kis összeg). Másrészt Beni olyan, hogy amit egyszer tud, azt tud. A nappali szobatisztasággal is igy volt, pedig aggódtam, hogy mi lesz a padlószönyegünkkel. De egyetlen egyszer fordult csak elö baleset, még az elsö pár napban. Aztán nem. Késöbb már csak akkor adtam rá bugyipelust, ha mentünk valahová, hogy ha nincs éppen WC a közelben, amikor kell neki, az se legyen olyan nagy gond, ha picit becsorog.
Egyébként ez volt a 3. bugyis éjszakánk, szárazan.

A lényeg pedig:

Panda és Pucur!

ÁdámnakKép és DórinakKép boldog elsö szülinapot!KépKépKép Még nagyon sokat belöle!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Panda!

Boldog 1. szülinapot a kis Ádámnak!!

Judy és Gergõboy
Judy (fodroczy)

Panda!

Boldog szulinapot Adamnak!!!
Igen, Apa angolul beszel a gyerekhez mi egymas kozt eleg keverek nyelven dumalunk, de tobbnyire angolul.Kép A fobb vezenyszavakat (pancsi, seta, hinta...)persze magyarul erti a Mano, mivel velem van az ido 80%-ban, mondtam is a paromnak hogy igyekezhet folzarkoztatni angolbol.Kép

Pucur

Boldog szulinapot Dorinak!!!Kép

Parazita

Azt hiszem viewing figures amit kerdeztel. Mit forditasz?Kép

Kepzeljetek beuzemeltem a varrogepet, amit szulinapomra kaptam.(tavaly decemberben)Kép Most itt a nagyi, megyek is gyakorolni...

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Ja,

Gumicukor

Igen, Halacskaek mult het vegen lementek a BAlcsira es nem tudni mikor jonnek haza....

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?