Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tudom már nagyon rég jártam felétek, de sajna még mindig csak 24 órából áll egy nap...

Szóval velünk minden OK!!!

Gratu mindenkinek, és kitartást!!!!

Láttam a babakocsi téma:
Nekünk anyuéknál egymás melletti van (vagyis volt), mert sajna vinnem kell itthonról az egymás előttit, mert az én gyerkőceim egy cseppet csak rosszcsontok, amikor az egyik alszik, akkor a másik tuti fent van és piszkálja a másikat, szóval én örülök, hogy egymás előttit vettünk...

Kép
Kép
times
 
 


Megnéztem visszafelé a fotókat is, olyan gyönyörűek a babók!!! Puszi mindenkinek!!!
Majd én is dobok a fiúkról, de most mennem kell (tejci fejés, a reggelihez...)

Puszi még egyszer mindenkinek!!!

Kép
Kép
times
 
 


Sziasztok!

Megvettük a babakocsit. Az Inglesina mellett döntöttünk, Azt úgy variálom ahogy akarom. Persze használtan tudtuk megvenni csak, de nagyon jó állapotban van. Remélem majd beválik.

Juci! Szorítok, hogy mi hamarabb itthon legyetek!


Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 

 
 

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni, ha lehet. Már egy ideje jelen vagyok, de csak olvasó üzemmódban, mert még nem mertem bejelentkezni, ugyanis csak mostanában sikerült átlépnünk a bűvös második harmadba (az első nem volt teljesen zökkenőmentes).

A BMC-be jártam, ahol szerencsére már az első inszemnél sikerrel jártunk. Az elején nagy segítség volt számomra a Babanet. Ezt a fórumot és a két BMC-s oldalt olvasgattam. A legtöbb kérdésemre valamelyiken biztosan találtam megnyugtató választ.

Adataim a táblázathoz:
33 év, szülés: János kórház ápr. 16., orvos: Dr. Molnár László, 13hét 3 nap, nevek még sajnos nincsenek, köv. UH: nov.8.

Legközelebb megpróbálok majd egy vonalzót is feltenni, de sajna abszolút kezdő fórumozó vagyok és egyébként sem nagy számítógépguru. (egyenlőre azon is izgulok, hogy ez az egész valami elfogadható formában jelenjen meg)

És íme a mi kis kincseink (remélem kivehető a lényeg, éppen "lefejelik" egymást):
Kép
szofi74
 
 


Kis segítséggel csak sikerült a vonalzó is!

Kép

Kép
szofi74
 
 


szia Szofi!
Gratulálok! Üdv itt! (én is a Jánosban szültem)
léda77
 
 


én is próbálkozom még a vonalzóval :)

Kép
léda77
 
 


de persze nem sikerül, neked hogy ment?

Kép
léda77
 
 


na most!!! wow!!!

Kép
léda77
 
 


szia Szofi,
üdv közöttünk, én is a Jánosban fogok szülni! :)
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok Lányok és Babák :!:

Ha csak nem történik valami katasztrófa (meteoritbecsapódás vagy hasonló...), akkor Juditék holnap hazamehetnek!!!

:lol:

VÉGRE! VÉGRE! VÉGRE!

Nem tudom mennyi ideje lesz Juditnak (szerintem semennyi), de a csajok történetét a lent található linken megtaláljátok továbbra is!

Rám már nem lesz szükség, úgyhogy búcsúzom Tőletek, nagyon jó egészséget kívánok Nektek, a babáknak, a kispapáknak, aki még nem szült, annak meg nagyon-nagyon könnyű szülést!

Puszi: Eszti

Kép

Kép

jucicuki
 
 


Sziasztok!

Nagy nehezen összehoztam a lassan egy hete beígért táblázatot! :oops:
1192445658.446.xls

Bocsika, hogy ilyen ritkán jövök, de elkezdődött a vizesedés (gyorsan lekopogom, hogy megállt egy szintnél, szóval csak a gyűrűimről kellett lemondani!), és a vérnyomásom is eléggé a fellegekbe száll néha (tegnap este 1/2 10-kor pl. közelebb volt a 155-höz, mint a 150-hez!)

Nagyon jó látni a megszületett csöppségeket a kezetekben! Nagyon irigyek vagyunk rátok!

Bogyótanya!
Te vagy a finisben, szurkolunk neked! :lol:
rnecsi
 
 


Sziasztok!

Szofi! Üdv körünkben, bár én sem számítok régi tagnak.

Juci huga Eszti! Köszönöm az infókat jó volt jó híreket hallani róluk így ismeretlenül is. Nagyon szorítottam és szorítok is nekik.

Rnecsi! Szegény, sajnálom hogy ilyen hamar elkezdődött a vizesedés és magas vérnyomás. Megkérdezhettem, hogy mennyit híztál eddig?


Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Szofi! Nagyon jó azUH kép lehet látni őket jól!

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Sziasztok Lányok!
Elég rég jártam felétek, de mentségemre legyen mondva, hogy szinte minden időmet lekötik a gyerekek.
Gyorsan átfutottam az utóbbi 1-2 oldalt, és látom, hogy új kismamik is csatlakoztak. Üdv. Nektek!
Mi köszönjük jól vagyunk, már 1 hónaposak a lurkók és hát mit is mondjak eléggé fáradtak vagyunk, pedig anyukám eddig 1 hét kivételével segített nekünk. Elég hasfájósak a babák, és evés után elég nehezen alszanak el, úgyhogy nem olyan egyszerű az életünk.

Ikres Anyukák!
Ti mit csináltok, amikor mindkét bébi ordít? Én annyira sajnálom olyankor őket, most, hogy nem vagyok egyedül, még megoldható, hogy mindkettővel foglalkozzunk, de mi lesz, ha egyedül leszek velük? Ti hogyan oldjátok meg? És simán elalszanak nálatok evés után? Nálunk nagy sírás-rívás van többnyire olyankor...

Na megyek is, mert mindketten sírnak..
Puszi
Gica

Kép
gica1
 
 


Sziasztok!

Juci és családja!
Nagyon jó hírek :!: :!: hajrá hazamenetel, most már minden rendben lesz, nagyon jó egészséget nektek a továbbiakban is, és Judit, azért ha tudsz, majd nézz be hozzánk :!: :wink:
Szofi és a többiek, akik "újak"!Üdv. a csapatban, Rnecsi, nagyon köszönjük a táblát, háát belenéztem, ajajj, Bogyó után szerintem Dóra és én jövök, ami nincs is olyan messze...meg hát páran már simán szültek ilyenkor, ahol tartok.....és már nyomnak alul rendesen engem...para vaaan :oops:

Gica drága!De jóó nektek, mármint nem a sírás miatt, hanem mert már kézzelfoghatóak a kicsik :lol: kitartást, biztosan kapsz hasznos infokat a sírásra, legalábbis remélem.Csodálkozom hogy tudtok írni egyáltalán 2 babó mellett....

Dóri, te mindig megnyugtatsz, és te 34+5 napra szültél, ajaaj, az nekem már nagyon közeli...írhatnál erről a hüvelyi ikres szülésről privit, ha lesz majd időd, nagyon megköszönném. :oops: :oops:

puszilok mindenkit

Numa

Kép
numato
 
 


Sziasztok!

Gica!
Ezt a tandemordítást már nagyon jól ismerem. Jópárszor vagyok velük egyedül, és gyakran éjjel is csinálják. Nincs mit tenni, valamelyikük végigordítja a másik kajáját...Ez van. Nem tudsz kétfelé szakadni. Megoldás az egyszerre szoptatás lenne, de ha rájössz, ezt hogy tudod egyedül elintézni, áruld el nekem is! :)
Nálunk is nagy a hasfájás. 2 kanalast, Babynos cseppet, homeós szert is kipróbáltunk, nem sok eredménnyel...Az vígasztal, hogy 3 hónapos korukra ált elmúlik.

Bogyó!
Hajrá!

Üdv az újaknak!

Juciék!
Jippiééé! :D
Sok örömet és rengeteg kitartást nektek!

Kép
Kép
maminti81
 
 


Nálunk annyi, hogy rajtam kívül az egész család taknyos-náthás, nagylányom ost már lázas is :(
Remélem, én nem leszek az!!!

Kép
Kép
maminti81
 
 


Sziasztok!

Bogyo: hajra, izgulok nagyon Erted! Bar mar nem olvasod de gondolok Ratok es kivanom hogy gyors es konnyu szulesed legyen!

Juci: JUPIAJE! Hurra, nagyon orulok hogy hazamehettek!!!

Times: legyszivel meselj egy kicsit, milyen az elet most a majd 4 honapos babakkal, konnyebb mar? Hogy alszanak az ejjel? Legyszivel nyugtass meg bennunket hogy nemsokara konnyebb lesz! :D Kerunk szepen kepeket is!!!

Gica: je, ugyanazok a problemak foglalkoztatnak Teged is mint minket. :lol: En is allandoan azon aggodom hogy mi lesz ha a nagymamam elmegy (meg egy honapot marad). MI lesz amikor egyszerre sirnak de gondolom az lesz hogy majd abbahagyjak. :lol: Nem tudjuk allandoan a kezunkben tartani mindkettot, egy gyerekkel meg meg lehet csinalni de kettovel nem. Szoval szoktasd Magad a sirashoz.
Nalunk sem alszanak el siman kaja utan, vagyis valamikor igen, valamikor nem, nehezek az ejszakak nalunk is, ha nagyon sir valamelyik beteszem magam melle az agyba es belerakom a cicit a szajaba akkor megnyugszik (ha szerencsem van).

Maminti: gyogyuljatok meg! Hu, nem irigyellek, nalunk csak kohog a nagyfiu es Anna szorcsog a szutyitol de legalabb nem lazasak.

Numa: kitartas, nemsokara Te jossz, hu, de izgi!!! :D

Csajok, Tegnap ejjel annyira sz@r ejszakank volt hogy kb. 2-3 ora alvas utan hajnalban ugy aludtunk el hogy orditott Anna. :roll: Az a gond hogy Alex sokat tud mar enni Anna meg keveset es nem egyszerre eheznek meg igy szinte allandoan enne valamelyik. :( :?

Latszik milyen kipihent vagyok itt: :lol:
Kép

SZEDJE VALAKI LE ROLAM!!! :lol: :roll:
Kép

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Gica és akit még érint!

Tandem sírást én úgy küszöböltem ki, hogy amelyik jobban el van keserdve, azzal kezdem ( mai napig) és a másik pedig megy a hinta, vagy pihiszék, vagy bölcső, vagy bármibe csak ringjon a popsi, még a hordozó is jó, ha tud valamennyire hintázni benne, szájába játszócumi, és lökdösöm a lábammal amíg etetem a másikat. Nálunk ez nagyon bejött.
Mondjuk én nem panaszkodom, mert szinte alig sírnak/sírtak :roll: :oops:

Numa!

Privi holnap megy, most hulla vagyok :oops:

Maminti!

Jobbulást az egész családodnak!

Dóri
Vendég
 


Benszi!A kért fotók :lol:
Kép
Kép
Vendég
 


Maminti!

Kitartás!
Sajna muszáj valamilyen rendszer, nálunk is idő kelett mire megszokták,de így már van életem :wink: Hát igen Annának még picit gyarapodnia kell hozzá, de szerintem hamar behozza a lemaradást!

D.
Vendég
 


Rnecsi!
Sajnálom ezt a vizesedést és vérnyomit!
Juci!
De jó,hazajöhettek végre!
Numa!
Mindjárt vége!
Tontica,Dóra!
Gyönyörűek a babák!
Újak!
Üdv nektek és kitartást!
Bogyó!
Ugye már megvannak a bogyók?
Maminti,Times!
Jó hogy jelentkeztetek!


Kép
Vendég
 


Tyű, a mindenit!
De jó nagy pocak!
Azt hiszem nekem erre nincs kapacitásom.......most akkor ilyenkor mi van???? És még csak a 31 hét!!!

Nagyon édik az újabb képek!

Hát én még elég jól el vagyok. No pocak, no para....ja de, para az van a 12 hetes uh-tól, de ez ilyenkor normális asszem.
Már alig várom, hogy szinkronban üvöltsenek a gyerekeim!

Sógoréknak most született meg a babájuk. A héten hozzák haza, itt laknak az alattunk lévő lakásban, legalább kicsit szoktatom magam a bömböléshez. Állítólag nagyon nyügi kiscsaj.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Sziasztok!

Tanácsot szeretnék, hogy mivel lehet egyszerűbben átélni a holnapi cukorterheléses vizsgálatot reggel 7-kor! Nagyon szörnyű a vizsgálat, meg a cukoroldat? :roll:
rnecsi
 
 


Sziasztok!
Köszi mindenkinek a kedves fogadtatást.

Rnecsi! Köszi, hogy felvettél a táblázatba. Azt nem írtam, hogy nincs testvér, első kettőt várjuk. Sajnálom a vizesedést. Attól én is nagyon tartok, ugyanis még nem terhes állapotomban is minden nyáron megküzdöttem vele. Gondolom ez most hatványozottan fog jelentkezni a végén. Ilyen szempontból nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy nem nyárra esik az utolsó időszak.

Tontica!
Nagyon édesek, az egymáson fekvős kép valami hihetetlenül jó.

Dóri79! Mindegyiken aranyosak, de nekem a fekete-fehér a kedvencem, az nagyon profi fotó.

Jár valaki kismama tornána vagy jógára? Azért kérdezem, mert sok helyen írják, hogy ikrekkel nem szerencsés még speciális kismamatornákra sem járni. Több mint egy hónapot kellett feküdnöm vérzések miatt, és úgy érzem nagyon lelassultam, kellene egy kis mozgás. A dokimat is kérdeztem, de nála nem létezik tiltólista. Eddig még semmire nem mondta, hogy nem lehet. Ha nekem nem esik rosszul, akkor nyugodtan... Végülis igaza, csak mégis vártam volna valami támpontot.

Kép

Kép
szofi74
 
 


Szofi,
Nekem a dokim azt mondta, hogy ha jól esik, akkor nyugodtan lehet tornázni - persze ésszel, a kismamajóga nekem nagyon szimpatikus, a kismamák az Astoriánál ajánlottak egy helyet - ha gondolod, átküldöm az elérhetőséget!
Üdv,
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Rnecsi!
Ne félj ettől aterheléáses cukortól!75gr szőlőcukrot feloldanak 2-3dl vízben!Egy jó nagy fél citromot csavarj bele és simán megiszod!Olyan lesz,mint egy nagyon elba..ott limonádé!Ja és engem 5x szúrtak!Simán kibírható!
Szofi!
Üdv a BMC-s topikból!Én vizitornára járok a Campona mellé és nagyon jó!Ha zárt a méhszáj,akkor nyugodtan mehetsz!
Bogyó!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Tudom,már elég régen nem jártam erre,pontosabban csak nem írtam,mart azzal töltöttem az időmet, hogy elkezdtem visszaolvasni az írásokat az első oldalról. Ez nagyon szuper volt, sok mindent megtudtam a már meglévő/ és még várandós kismamiktól.

Gratula mindenkinek a gyönyörűséges gyermekeihez!! Pont tegnap gondoltam Rátok, hogy mi lehet veletek mostanában!
Örülök, hogy mindenki jól van, és egészségesek vagytok!

A táblázatba: 24 éves vagyok, Edinának hívnak, csütörtökön megyek a 6 hetes uh-ra és nagyon izgulok!
Remélem mindn rendben lesz!!!!!!!

Puszi mindenkinek

Kép
e-dyna
 
 


Ja, és imádok pocakos fotókat nézegetni! Irigylésre méltóak. Rakjatok fel légyszi, pocis fotókat!!

Benszi, nem semmi mekkora pocakod van! Nagyon fáj a derekad a súlytól? Meg lehet kérdezni, hogy eddig hány kg-t híztál?

Nekem állandó félelmem, hogy nagyon el fogok hízni, de ne aggódjatok, nem diátozom, hanem eszem.

Pussz

Kép
e-dyna
 
 


Edina!
18kg-nál tartok,de én eszem!Csak hozzá rengeteg gyümölcsöt!A derekam azért nem fáj,mert heti 2X járok vizitornára!No meg az uram maszírozza rendesen!Hős vagy amiért visszaolvasol,de tényleg sok infót megtudsz onnan.
Vendég
 


helló-helló!

Dóri: nálunk is így megy a hintázás-evés-cumizás dolog :)
és hálisten nem sírósak, anyukám szerint nagyon jó babák, ő már látott nehéz esetet is.
azért mi is fáradunk, éjjel 3-szor kelnek enni, párom sokat segít, ha anya (aki már nagymami :) )épp nincs itt velünk. Neked mikortól aludták át az éjjelt??? Állítólag 4,5-5 kilósan bírják ki esetleg...

Numato: hajrá, én ekkor már majdnem szültem :) na jó, nem ijesztgetlek :) szuper jó dolog a szülés, bárhogy is van, de a hüvelyi külön szerencse, ha megadatik az embernek!!! ne izgulj, minden rendben lesz!!! nekem széles a csípőm, ez azért biztos segített.

Tontica: édesek a picik, és a nagy is!!!

Benszi: azta, micsoda has! biztos két nagy bébit nevelgetsz odabenn...

Lányok, anyukák: ki hogy bírja segítség nélkül? Dóri, neked pl. meddig volt valaki meletted? Egy-két napokra tök jól elvagyok velük, de ha anyukám itt van, sokkal könnyebb! Ha egyszerre sírnak, az engem is zavar, sajnálom őket :(

Kép
léda77
 
 


Dóri, Times: az ikrek mikor kezdik el "észrevenni" egymást? Mikortól fognak kommunikálni? Már annyira várjuk apával a fejlődési fázisokat... de szerintünk már most is "manipulálnak" minket, pl. Lola imádja ha kivesszük a kiságyból, bármi baja volt, akkor tutira elhallgat.. és apuci karjában szeret lenni a legjobban :)
képet is fogok feltenni hamarosan.

Kép
léda77
 
 


Sziasztok!

Hétfőn reggel megszülettek Bogyó babái :lol:
Emese 2950 g, 50 cm
Adél 2650g, 53 cm

Mindenki jól van!


Üdv:Dóri
Vendég
 


Sziasztok

Gratu mindenkinek!!!

Nyugtatás...
HÁT...

Na jó, az este az szuper, 9 körül elalszanak és általában reggel hétig húzzák a lóbőrt, néha becsúszik egy korábbi ébredés, de nem sűrűn!!!
Igaz én ötkor kelek a fejés miatt, hogy a napi öt fejés meg legyen (5:20, 9:20, 13:20, 17:20, 21:20)
A délelőtt azok nyugisak, de délután már nem nagyon alszanak, igaz a játékokkal és egymással elvannak egy darabig...
De tényleg így hogy átgondolom könnyebb!!!!

Most sajna mennem kell!

Puszi mindenkinek

Kép
Kép
times
 
 


Sziasztok!

Most van időm, napközben nincs, ez van...
Nagylányom már délután is lázas, nem csak este. El van zárva a tesóitól, amit nehezen bír, és én is, mivel így még kevesebbet lehetek vele :(
Babókat most hasra teszem l e, eddig úgy néz ki, jobban bejön, ma éjjel hamar elaludtak eddig. Csak ne félnék annyira a bölcsőhaláltól...Most hétvégén fogjuk őket külön ágyba költöztetni, akkor minegyikük kap egy-egylégzésfigyelőt maga alá.
Andris már 4,5 kg, Hanga is ostromolja a 4-et. Azért látszik rajta, hogy ő törékeny, nőies :) Úgy nőnek, mint a bolondgomba!

BOGYÓ!
HATALMAS GRATULA A HATALMAS BABÁKHOZ!!! :D

Times!
Miért kell 5x fejned naponta?
Én nem fejek, így is kivagyok a másfél órás kajálásoktól...Mondjuk, szerencsém van, szopiznak rendesen, még mindig csak 1x, este kell pótolni őket.

Benszi!
Tényleg hatalmas a pocid! Hogy bírod?

Kép
Kép
maminti81
 
 


Jó reggelt lányok!

Bogyóka, GRATULÁLOK!Nagyon szép súllyal születtek, nagyon várom, hogy jelentkezz!!!Sok egészséget, boldogságot és tejcit kívánok :!: :wink:

Maminti, Times, Dóri minden tiszteletem a tiétek, hogy ilyen hősiesen helytálltok :!: :!: :roll: :wink:

Dóri, várom a privit, persze, ha lesz egy kis időd... :oops: :wink:

Benszi, nagyon szép a pocid, és az a pizsis kép olyan cuki, hogy mosolyogsz :lol: :lol: :lol: megpróbálok még ma egy frisset feltenni én is,

puszi

Numa

Kép
numato
 
 


Bogyónak gratulálok!!!!
Szép nagy babák! Szép nevek!
És még egy Adél:))))

Kép
léda77
 
 


Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

Kép
Kép
koko
 
 


Numa!

Tegnap elküldtem a privit :shock:
Nem kaptad meg?

Dóri
Vendég
 


Dóri!

Köszi, megkaptam,már válaszoltam is :wink:

Kép
numato
 
 


Sziasztok!

Csak búcsúzni jöttem hozzátok! Sajnos az egyik magzat felszívódóban van, a másik pedig 20 mm nagyságú, de nincs életjel. A petezsák szabálytalan alakú, a szikhólyag túl nagy, valószínű a magzat beteg. Azt mondták, hogy jobb lenne ha magától halna el a magzat, mert nem egészséges. Jövő héten csütörtökön kell menni megint uh-ra, akkor lehet biztosat mondani.

Kívánok mindenkinek boldog és egészséges terhességet, anyukáknak és babáiknak sok-sok egészésget!!!!

Néha azért majd még benézek hozzátok...


Puszi mindenkinek

Kép
e-dyna
 
 


Edina!
Nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Numa!
Köszi a dícséretet!Várom a te fotódat is!
Léda!
Sajna nem olyan nagyok a babák,mint amekkora apocakom!
Bogyó!
Hatalmas babáid lettek!Nagyon gratulálok!!!!
Maminti!
Mindennap egyre nehezebb már és kipöttyösödött az én hasam is alul,de popsi krémmel kenegetem!


Kicsit rólunk!!!!!!!!!!

Hétfő óta elég ramatyul voltam és kedden este már erős szívszorítás,légszomj és keményedés,no meg méhösszehúzódás hegyek!Szerda reggel SOS mentünk a kórházba!Zárt méhszáj az UH-n,de Dóra lemaradt 10nappal Balázstól,ami nem lenne gond,csak az utolsó két héttel ezelőtti UH-hoz képest nem nagyon nőtt!Balázs korának megfelelő!Valószínű Balázs méhlepénye elnyomja Dóráét,így ő kevesebb táplálékot kap!'hét múlva UH és ha akkor sem nő Dóra,akkor rögtön császár!Nem a 10napos lemaradás a gond,hanem,hogy nem hízik!Balázs szerda körül 1500gr volt!Dóra nemtom!De ez sacc!Utána CTG,ami elég szép rendszeres sorminta lett!Tehát méhösszehúzódások voltak a félóra alatt!Egy komoly volt,a többi semmi extra!Doki szerint max.2-3hét!
Majd EKG-tak,mert 120 volt a pulzusom!Benn a szülőszobában!Az uram majdnem elájult!Vajúdott közben egy nő,de diszkréten!Megnyugodtam egy kicsit!Ja és 3x3 Magne B6-ot kell szednem!
Úgyhogy most beszélgetés van a skacokkal,hogy Dóra kajáljon és Balázs seítsen neki!
Napi 4-5 komoly méhösszehúzódás van már!
Ja hát a szigorú fekvésről nem is beszélek!És nincs úszás!Hüpp-hüpp-hüpp!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


sziasztok!
csak gyors bekukk, mert mindjárt kaja. nem nekem ;)
én a sírást úgy küszöbölöm ki (sokszor bejön), h ébresztek... először szinte mindig Huba eszik, mert ő nem íbrja az éhezést, és közben vagy simogatom Petrát, ha éhes, vagy nyomom a cumit a szájába, de általában (80%) nincs gond hálistennek!

Benszi, iszonyatosan nagy a hasad!!!! a 31. héten :shock: :shock: :shock: majd megmutatom az utolsó képemet, ami a 33ikon készült, de mobilon van... még le kell varázsolni

üdv az újaknak! és nagy gratula a babásoknak!
ajjaj.. sírás van...
:arrow:

Kép
an°°di
 
 


Sziasztok!

Tontica, Dóri!
Nagyon aranyosak a képek! :lol:
Benszi!
Jó nagy pocak, mutattam a páromnak, hogy valószínüleg én is így fogok kinézni! :lol:
Szegény sajnállak a fekvés, meg a többi dolog miatt!
Bogyótanya!
Gratula a babákhoz. Szép súllyal születtek! Remélem nekem is sikerül.
Edina!
Sajnálom ami veled történik, de inkább még most mint később. Azt olvastam, hogy az első 12 hétben akkor szokott elmenni a baba ha vmi rendellenség van, így védekezik a szervezet. KITARTÁST! Majd a következő biztos összejön.

Szeretném már én is megtapasztalni a babaákkal való együttlétet! :lol:

Rnecsi! Mi volt a cukor vizsgálaton? Nekem is most volt, a lötty íze még csak elment, de én utána egy kicsit rosszul lettem, hányingerem volt. Sajna a terhelt eredményem közel lett a felső értékhez ezért a dokim 1-1,5 hónap múlva újra megcsináltatja. :twisted:
A táblázatba: Nov 6.-án 14:30- kor dokihoz is megyek.


Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Hello Lányok,
Képzeljétek, csüt-ön voltunk UH-on, de az egyik törpe olyan kis pofátlan volt, hogy teljesen eltakarta a tesóját, és csak néha láttuk a karját és a feje búbját :). Persze így az sem derült ki, hogy pöcsösek-e vagy sem.... :(
Edina, nagyon sajnálom, hogy ez történt, de a szervezeted így próbálta meg kiküszöbölni, hogy esetleg sérült gyerek szülessen - tudom, ez nem vigasztal, én is padlón lennék :( :( :(
Bogyótanya, nagy gratula a bébikhez, követendő példa vagy :)
Én most el fogok tűnni egy hétre, végre-valahára elmegyünk nyaralni - ki tudja, hogy ezt legközelebb a két törpével mikor tehetjük meg...
Szóval majd jövök újra, jó 7végét mindenkinek!
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok

Puszi mindenkinek!!!!


Maminti
Sajnos az én fiaim nem tudnak szopizni, így fejcizem nekik a tejcit napi 5X és általában este kell nekik adnom egy kis pótlást!!!
Így nálunk az etetés, majdnem két órát vesz igénybe...
De szépen nőnek, Kristófom 5,5 kg Bálintom pedig 5,8 kg!!!!!

Kevinszpészi
Jó pihenést!!!!

Edina
Én is sajnálom és szeretnék neked sok pozitív energiát küldeni!!!!

Kép
Kép
times
 
 


Sziasztok!

Bogyo HATALMAS NAGY GRATULA!!!
Milyen nagyok lettek a babak! Gyere majd kepekkel es meselj milyen volt a szules.

Times: jo nagyok mar a gyerekek, a tieid is sokat sirnak? Mert nalunk Anna allandoan sir, szinte megallas nelkul. :cry: Nem tudok mit csinalni, nem tudom mi baja lehet.

Kevinszpeszi: sajnalom hogy nem tudtatok alaposan megnezni mindket babat, mondjuk a nemuk megallapitasahoz meg korai lenne.
Jo "nyaralast"! :D

Benszi: nagyon, nagyon drukkolok hogy ne kelledjen meg megszuletniuk es minden rendben legyen, tudod engem is ijesztgettek hogy Anna nem fejlodik rendesen de vegul minden jol alakult. Oszinten kivanom Neked hogy ne kelledjen a babakat inkubatorba tenni, szoval meg maradjanak odabent!!!

E-dyna: nagyon, nagyon sajnalom!!! :cry: :cry: :cry: Egyutterzek Veled!!!

Maminti: Kinga gyorsan gyogyuljon meg!!! Sajna az en nagyfiam is beteg, bronchitisze van. :cry: Szoval nalunk is megy az elkulonites csak nem sok sikerrel. :(

Babas lanyok, hogy birjatok? Nalunk folyamatos siras van egesz nap :cry: nem tudom mi a baj, talan a pocikajuk faj. Mikor lesz ez jobb??? :shock: Szerencsere este alszanak csak enni kelnek fol 3 orankent.

Kép

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Bogyónak hatalmas gratula!

Edina, nagyon sajnálom!

Benszi, nem semmi méretek :lol:

Lányok a babák gyönyörűek!

Mindenkinek kitartás, akár babázik, akár még várakozik rájuk!

Csodálatos dolog az anyaság, főleg két babszemmel, de hát szó ami szó, kell hozzá energia!

Imádom a malackáimat.

Mi többnyire szopizunk, Dorka a jobb evő, 80-90 ml-t benyom, pedig csak 2310g.

Puszi!

Judit

jucicuki
 
 


Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok... 3 gyerekes anyuka vagyok...
Balázs fiam 8 éves lesz és az ikrek, Tamás és Bálint pedig aug. 24-én születtek...
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?