Új privát üzeneted érkezett!

kat :cry: basszus,gondolom mit ereztel mikor megjott :cry:
mindig van remeny,es csodak igenis vannak.nem volt neked veletlenul rosz a progieredmenyed?

katica,tudom hogy mas ferfi megteszi,az enyem nem.nem tudok mit csinalni,remenykedunk es most tenyleg raalltunk a dologra.eddig volt "amikor kedvunk van"most van"amikor KELL" es szigoruan nem pattogok fel az agybol akcio utan(bar szerintem nem ezen mulik,de kiprobaljuk igy is)gyogyulja megfele :wink:

mit csinalok ma?tortat eskuvore :wink: aztan.... :oops:
monyo83

Lányok, köszönöm a vigasztalást, de ha hiszitek, ha nem ezzel együtt most azt hiszem boldog vagyok!! :D

Mit csinalok ma?Ma htb vagyok holnap feleség! :D
kata05

Boni! Kispulcsit barátnőm decemberi új gyerekének. De asszem várnia kell, míg belenő...kicsit nagy lesz. Asszem.

Kép
zölddisznó

jelentem én próbálok meggyógyulni, csak nem megy. a suliban is sok a beteg gyerek, és bejárnak, így elég könnyű elkapni tőlük. de már javuló tendenciát mutatok, már nem kell napi 100 zsepi, kevesebb is elég :wink:

kati
katica30

Katica:meleg szívvel ajánlom neked is a hagymateát :)
vedresandi

coca te milyen kis ugyike vagy:)es regen tudtam horgolni kiscipot,ma mar szerintem nem menne.

katica nagyon szep a tickered a karacsonyis.
monyo83

KAtám örülök, hogy boldog vagy ám!
:lol:
HOlnapi programod biztatóbb :wink:

Ak: a gyerekek annyira gyosran nőnek, no problémo!
Vendég

Sziasztok!

Takarítás kész, kaja kész, minden kész és csak 10 után kezdtem neki, addig aludtunk! :D
Azt hiszem közeledik a pé, mert a takarítási és aktivitási mániám igen érzékelhetően nőtt!

Andi! Vettem 5 darabos lh tesztet, félbevágom mindegyiket így 10 napig minden nap lh tesztelek délután 4 és fél 5 között, hogy nekem is legyen olyan sorozatom mint Zöldinek (annyira bejött) ha másból nem is legalább lh tesztből! :D :D :D

Jaj van már görbécském, majd azt is jól felteszem! :D

Katica! Nincs mit! :wink:

Kép
bettike
Eger

Én eddig pakolásztam, főzés folyamatban, délután kertészkedés, füvesítés, virágok "téliesítése", hajmosás. Holnap szintén főzés, takarítás. Uram beteg lesz (már szenved), így őt ápolgatom ezek mellett!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Boni! Én már csak álmomban vagyok feleség :wink: ...meg htb is, hiszen még hozzá sem kezdtem :lol:

Kép
zölddisznó

Kata! Neked már nem ez az első, tehát szerintem akár milyen is volt apjuk eredménye, nektek akkor is "könnyen" sikerül, lehet, hogy csak támogatás kellene! A dokiddal nem tudod megbeszélni, meg megmutatni neki, hogy tesség itt a + tesztem, meg minden, csak állandón megjön! Hátha eszébe jut valami okosság! :roll:

Én már mostantól átváltottam feleséggé háztartási robotból! :D Bár majd még holnap főzök, de egyébként ennyi! Meg még este vendégségbe is megyünk! Holnap meg szülinapozni, mert barátnőm kislánya 1 éves! :D

Snufi! Vagyok most egy jó darabig msn-en! Vagy már megoldódott, amit akartál?

Kép
bettike
Eger

Kata, szerintem is meg kell mutatni az orvosnak a tesztet!Azért ez eléggé reménykeltő, nem? emlékszel, mit mondtam?vannak hónapok..

babaimádó
Kép
babaimado

snufi nalatok nincs hideg?az elobb kimentem es szetfagytam,pedig nekem is kell egy viragot atultetni :?

mi az a htb?
monyo83

Tesó ne má akkor nem jössz? ezt nem hiszem el! :cry:
Vendég

Monyó, htb=háztartásbeli :lol: (nálam)

Baba,nagyon is emlékszem! Tök jó lenne dumcsizni! :wink:
kata05

ja és persze jobbulást Snufiunak!

most már csak az hiányzik, hoyg BAbim is lemondja! :cry:
Vendég

ANDI! KÖSZÖNÖM SZÉPEN AZ ISTENIEN FINCSI EBÉDET!!!!!
Vendég

Boni:örülök,hogy ízlett!!!!!! :lol:
vedresandi

most beszéltem szirmi férjével skype-on:
megszületett ede baba! 2620g 50cm.
császárral született, elvékonyodott az előző műtét heggje, és a doki nem engedte tovább.
gratulálok! :lol: :lol: :lol:

kati
katica30

Megjöttem a többfordulós bevásárlásdiból.

Tömöm a fejem. Oszt főzök.
Itt ragyogóan szép idő van, kb 15-17 fokkal. Kivvváló kirándulóidő. Én el is kirándultam a Szent István parkba. Ilyenkor hemzsegnek ott a láthatóan mínusz 1-2-3-4 hónapos babáktól a csúszkáló-mászkáló-rohangálókon át a matematikai alapon kimérten labdázó szemüveges Karcsikáig - ő a kedvencem - mindenféle kölkök. Szívbajos-puccos-nagyi is kint volt a szegény szerencsétlen habos-babosba öltöztetett unokájával, aki szegény nem mehetett csúszdázni sem, mert nehogymá' összekoszolja a ruhácskáját. Sajna nem volt nálam semmi gyilkolásra alkalmas fegyvernek látszó tárgy, mert esküszöm megszabadítom a kiscsajt terrorista nagyitól! Oszt majd jól örökbefogadom. vazze! :twisted:

Kép
zölddisznó

Isten éltesse EDE babát kétszeresen!Hiszen ma van a Nevenapja is!
Vendég

Szirmi! Gratulálok! Ede baba pont Ede névnapon született! :lol:

Kép
zölddisznó

Szirom Millió gratula Ede babához! Legyetek nagyon boldogok!!!
kata05

íme egy kép ede babáról:
Kép

kati
katica30

Kép
Szívből gratulálok Ede napon született EDE Babához!!!
vedresandi

SzirmiCsaládnak óriási gratula!!!!!

Kép

Tesó: remélem holnapra jobban lesz!!!!!!

snufi

Snufi! Most gonosz leszek. Szerintem ha beteg fiusnufi semmiképp se gyertek el talira, hiszen ott vagy pici babók lesznek, vagy gömbölyödő kismamik, vagy épp stimulálódó és tesztre váró jelöltek. Biztos nem haragszol, hogy ezt mondom.

Kép
zölddisznó

Helló!

Sajna megint rohanásban, így csak röviden:

Szirom, nagyon gratulálok, édi a pici, sok tejcsit, örök boldogságot!

Kata, nagyon sajnálom, legközelebb remélem, nem megy sehová tőled az a baba, csak 9 hónap múltán a cicidre! :wink:

Katica, szedsz te valami vitamint vagy Béres cseppet, vagy bármit? Mindig beteg vagy! :( Gyógyulj meg, és erősítsd valahogyan az immunodat!

Monyó, hajrá még ma is, erősítsetek rá, gyűrjétek a lepedőt! :D

Nem tudom, kinek kell még drukk, de őrülten szurkolok, egy óriási nyúlszőrkalappal nekik! :lol:

Puszkányka
Vendég

Hű de sűrűn jár a gólya! :D

Gratula Ede babához! Tisztára úgy néz ki, mint Miksa! :D
Lesz már egyszerre sok névnap és szülinap nálatok Szirom!
Hurrááá!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Gratulálok én is a kicsihez!
A tanácsokat köszi, az elalvás nem vészes, mostanában már 10 perccel későbbre is beállitom az órát, nehogy történjen valami a higanyossal.
Szép napot mindenkinek!

Kép
jenny29
Mór

Jenny, tanácsom h vegyél digitális hőmérőt, azt nem lehet összetörni! :D Mai hőd milyen lett?

Athiz, köszi ari vagy, remélem legközelebb tényleg nálam is marad a baba.
kata05

Szirom! Szívből gratulálok! Sok fini tejcsit és gyors felépülést!

babaimádó
Kép
babaimado

NA lányok de jó Nektek biztos apárotokkal lehettek! :cry: Én meg itt penyvedek dolgozóba! Bacca meg! :cry:
Vendég

Én apám a bányában dógozik.
Boni! Biztosítalak együttérzésemről! Apa- és munkaügyileg is.

Kép
zölddisznó

Anyakoca tudtam, hoyg te együttérzel!
Holnapi nap áll még?
Vendég

boni: írtam privit.

kati
katica30

Sziasztok!

Szirom!
Jó gyors volt a gólyátok! :wink:
Kép
GRATULÁLOK A CSODA SZÉP EDE BABÁHOZ!!!!!!NAGYON SOK EGÉSZSÉGET ÉS BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!
5 nap választott el a vágyadtól! :wink:

Boni!
Én is apa nélkül! :(
Horgászni van! :x Hogy fagyna oda a valaga! :roll:

Zöldi!
Vigyázz nagyon magadra!!!!Pihenj sokat! :)

Katica!
Köszönöm! :)
Jobbulást kívánok neked!

Monyo!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(((Kata))))) :(

Kép
Kép
ancsa81

Kép
Itt éppen dumcsizott! :lol: Kép

Kép
Vendég

Coca: ok! Nem haragszom, csak amiatt, hogy FiúSnufit kis betűvel írtad!!!!! :twisted: :wink:

Tesókám: lassan lejár a műszakod! (vagy már le is járt)

Közben én meg megfőztem a húslevest holnapra, meg sütöttem is csokis (külön kívánságra) hókiflit!

Snufiú meg ahelyett, hogy pihenne, kint van az udvarban. (A jó levegő kell neki, ettől fog meggyógyulni, nem a fekvéstől - szerinte)

snufi

Boni! A kérdésed irreleváns, mert hiába is áll, max apa tudja élvezni :lol:

Szijjjja Ancsa!

Athiz! Ha sokat mutogatod, gyermekrablás lesz! :wink:

Kép
zölddisznó

SNUFIÚ,SNUFIÚ,SNUFIÚ,SNUFIÚ,SNUFIÚ,SNUFIÚ,SNUFIÚ,SNUFIÚ,

Én is húslevest, marhát. Meg csirkepaprikást.

Kép
zölddisznó

Csirke paprikás van!Gyere! :D :wink:

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Nálunk ma gombapaprikás is volt, meg rántott sajtocska, a papa kedvéért.:) Ha lesz baba, nagyon fogom dijazni, hogy 3 felé kell főzni:) Párom eléggé válogatós.
Kata, az eddigi görbém:

Kép

Kép
jenny29
Mór

Estét!
Ami most megy az rtl-rn,a a mi kezünk munkája!
vedresandi

most telt le :twisted:
Vendég

Boni: a munka hőse ma TE vagy! :D

snufi

ÉLjen! ÉLjen! Én vagyok a NAp HŐSe!

Anyakoca :lol:
Vendég

Na hát, na hát, két napotnem vagyok és mi minden történik :roll:

suliban voltam reggeltől estig , tegnap és ma. mai laboros munkám során , egy kis sósav ment az ujjamra :cry: hát fájt, mit mondjak :x

KATA: ez öröm az ürömbe. Te vagy a példa, hogy a dokik sem tudhatnak mindent :wink:

KATICA: fizika most nem kell, pihentetem az agyamat.

szar napom volt tegnap , mert a férjem elfelejtette a házassági évfordulonkat (16-ik) :cry:
De a dokim meghozta a kedvem egy kicsit, mert nem kell 1 hónapot várnom a laparra. okt 25-én délellőtt megcsinál :D

COCA: akkor egy babát látnak? :?: :D

Kép
surmi
kockasfulunyul

CSAjok! annyit beszéltem ma,hogy kapar a torkom! :cry: legalábbis nagyon remélem hogy emiatt! :lol:
megyek is bemászom az ágyba!

pussz
Vendég

Sziasztok,

Kata, de legalább megcáfoltátok, hogy nem lehet spontán, szóval hajrá!!!

Szirmi, óriási gratula. Juj csak 10 nap van közöttünk.

Éés, a vizsgám írásbeli része sikerült :)

Pusz mindenkinek, és jó éjszakát!

Cs.

KépKép
Kép
csikken

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?