Helló Csajok!
Tudom, hogy nem mentség, de mostanában egyre kevesebb az idő, ráadásul egy hétig a géppel is gondok voltak, nem győzlek titeket visszaolvasni.
Én is úgy vagyok, mint Mazsuzs is írta nem rég, hogy ahogy nőnek, úgy van egyre kevesebb időm. Sokat játszunk, főzök nekik, az etetés is tovább tart, mert úgy vettem észre, sokkal jobban esznek, ha egymás után etetem őket. És így én is türelmesebb tudok velük lenni.
Zétinek teljesen egyszerre kijött a két alsó fogacskája, Zsófi is szerintem nemsokára követi, mert látom, hogy állandóan a szájában a keze, és iszonyúan folyik a nyála. Már mindketten szépen ülnek, állnak, másznak ezerrel. Zsófi imád kézenfogva járkálni.
Látom nagyon jól sikerült a tali!
Klasszak lettek a képek, a gyerkőcök, pedig rengeteget nőttek!
Én azért nem is reagáltam a talira semmit, mert előtte két hétig az autónk szervizben volt, a múlt héten és a héten Anyósom nélkül vagyok, mert vidékre mentek, így mi biztos nem tudtunk volna elmenni. Nagyon sajnálom, de remélem hamarosan sor kerül a következőre, és oda már tutira megyünk!
Mazsuzs!
Igazi szép kisfiú Nándi! Nagyon édes a képeken!
Pociló!
Nagyon édes kis pasi Marcus! Mekkorát nőtt!
Csajok!
Ne szabadkozzatok azon, hogy mennyi képet tesztek fel a manókról! Igenis tegyetek fel amennyi jólesik, szerintem olyan jó velük büszkélkedni!
Finike!
Gratula Viki fogacskájához és boldog évfordulót is kívánok!
Nagyon sokat nőtt Vicus is!
Megvan már a helyszín az esküvőhöz, ha még nem döntöttetek tudom ajánlati Ráckevén a Savoyai kastélyt. A barátnőmnek volt ott az esküvője, a szertartás a kertben volt, lagzi a kastélyban. Minden szépen meg volt szervezve, és nagyon profi volt a vőfély is!
Dalma!
Tündériek a csajok!
, és egyáltalán nem baj, ha sok képet raksz fel róluk!
Szami!
Sajnos nekem sem tartott túl sokáig a szoptatás, de én is csak azt tudom mondani, hogy hallgass az ösztöneidre, tégy úgy ahogy Neked/Nektek jó! Jártok még tornára Szofival? Hogyan viseli?
Fricky!
Nagyon sokat nőttek a manóid! Réka nagyon tündéri kislány, Bence pedig igazi kis huncut pasi!
Judit!
Szonjus továbbra is egy kis "mosolygombóc"!
Danca pedig már igazi nagyfiú! Belaktátok már az ideiglenes otthont? Lehet, hogy már írtad, de elkeztétek már az építkezést?
Szandra!
Nagyon édesek a csajok! Edó annyira édes kis gombóc! Tami pedig komoly nagylány!
Pociló!
Marcus annyit nőtt! Nagyon édi kis pasi!
Sid!
Bulcsu nagyon édi kisfiú! Johanna nem volt? Vagy ő már oviba jár? Bocsi, ha már írtad, akkor nem voltam eléggé figyelmes.
Hexina!
Nagyon izgi, hogy már itt tartasz!
Nagyon szorítok, és várom a híreket! Nem tudom, más javasolta-e, de nekem a csaszi után nagyon jó volt a hasleszorítós bugyi. Nagyon jól tartja a hasat, és ezáltal a seb kevésbé húzódik mint nélküle. Ha még van idő rá szerintem szerezz be egyet!
Bettem!
Örülök, hogy a manókád mégis befordult!
Így gondolom most már megvan minden esély arra, hogy megpróblálkozz a természetes szüléssel. Látom már neked is csak néhány hét van hátra! Mindennel készen vagytok? Babaszoba berendezve? Kisruhák a szekényben?
A végére néhány kép Zsófiról és Zétiről:
További szép napot Mindenkinek!