Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szami!
Szerintem is nyugodtan szopiztasd még Szofit ha téged nem zavar. Én is csak a saját tapasztalatomat tudom megosztani veled: nálunk a Tami 2 éves koráig szopizott, kb másfél éves volt mikor már csak reggel, délben és este adtam neki és ha máshol voltunk és kérte akkor már megbeszéltem vele, hogy majd otthon mert már másfél évesen simán értette. Aztán reggel hagytam el mert akkor mindig ébredés után kérte amikor még lustiztunk az ágyban, na ekkor hagytuk el a reggeli lustit és amikor felkelt abban a pillanatban kimásztunk az ágyból és tettük a dolgunkat így nem tünt fel annyira neki. Maradt az esti és a délutáni szopi. Az esti elhagyása következett ezután úgy, hogy jött a mesélés, igaz ez volt vagy 1 hónap mire meg tudta szokni, persze nem sírt csak nehezen aludt el volt vagy egy óra hossza is mire ki tudtam jönni mellőle. Aztán a délutáni alvás következett amit egy idő után szintén csak szimpla összebújással tudtunk elérni. De végül is elég simán ment a dolog. Szerintem te is meg fogod tudni beszélni vele a dolgot és akkor egy fokkal jobban fogja fogadni.

Judit!
Húúúú, mingyán szülinap!! Az a baj, hogy annyi ajándék ötletem van és nem tudok dönteni. Van egy jó torta receptem ha érdekel akkor elküldöm. November 3-án tartunk közös bulit a csajoknak a családdal. Tiszta izgi :lol: :lol: :lol:

Dalmacska!
Nagyon édesek!!!! Húúúú az a haj, nem semmi!!! Jázminnak is ilyen göndör volt kicsi korában? Igaz a hullámok most is látszanak az övében is. Kegyetlen édesek, de tényleg.

Hexina!!
Egy kalappal!!! Szorít, szorít, szorít. Várjuk a híreket!!! Aztán tessék hamar jelentkezni mikor hazamentetek!

Finike!
gratuli a 4 évhez! Lassan 10 aztán 20 és csak azt veszitek észre, hogy megöregedtetek egymás mellett, ez olyan tök jó.

Megyek mert edó felkelt

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Milyen sokat írtatok pár nap alatt! Pedig a tali után megnéztem a képeket és még utána is egyik nap bekukkantottam, de alig volt bejelentkezés. Gondoltam, a talin megbeszéltetek amit tudtatok, így senki nem ír...De most már szerencsére újra mindenki lassan bejelentkezik... :)

Pociló! Éppen valamelyik nap voltál az eszembe, hogy milyen régen írtál, de látom most kétszer is bejelentkeztél! Hiányoztál! Milyen fénylő a picur haja. Aranyból van? :D Egyébként Nándinak sincs még foga, csak rág, rág és nyáladzik...

Dalmacska! A lányok nagyon édesek! Flórának olyan a haja mint egy kis bóbita. Nagyon-nagyon ari! Több van neki mint a fiamnak! :D

Hexina! Én is szurkolok Neked a nagy napra! Reméljük mielőbb raksz majd fel képeket a topic új babájáról.

Fricky! Hát én is lehidaltam volna, ha meglátom a fiadat, amit a gép előtt ül. Bár meg kell hagyni, ha esetleg Nándi az apja ölébe ideül, ő is elég szakértelemmel veri a billentyűket.. :D
De azért, hogy játszik is, ez nem semmi! Hogy van a hajhullásod? Nekem majd egy hónap után újra elkezdett hullani és ez is elég nagy mennyiség. Már teljesen meg vagyok "kopaszodva" , helyesbítve el van vékonyodva a hajam. Nem tudom mit csináljak, menjek újra vérvételre megnézetni a vasat? Egyszerűen teljesen tanácstalan vagyok...

Finike! Nincs még helyszín? Egyébként nem emlékszem vagy nem is írtad, hogy konkrétan melyik hónapban lesz a nagy nap?
Akkor Vicus is jól megszenvedi a fogzást. De a Dentinox-ot egy nap háromszor lehet használni, nem? Vagy te már többször kellene, hogy bekend vele azért próbáltál mást?

Szamikám! Én nem szoptattam sajna alig egy hónapig, de én is azt a tanácsot adnám amit a többiek. Csináld azt ami Neked és Szofinak jó. Örülnék, ha még én is a te cipődben járnék ebben a témában.

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Helló Csajok!

Tudom, hogy nem mentség, de mostanában egyre kevesebb az idő, ráadásul egy hétig a géppel is gondok voltak, nem győzlek titeket visszaolvasni.
Én is úgy vagyok, mint Mazsuzs is írta nem rég, hogy ahogy nőnek, úgy van egyre kevesebb időm. Sokat játszunk, főzök nekik, az etetés is tovább tart, mert úgy vettem észre, sokkal jobban esznek, ha egymás után etetem őket. És így én is türelmesebb tudok velük lenni.
Zétinek teljesen egyszerre kijött a két alsó fogacskája, Zsófi is szerintem nemsokára követi, mert látom, hogy állandóan a szájában a keze, és iszonyúan folyik a nyála. Már mindketten szépen ülnek, állnak, másznak ezerrel. Zsófi imád kézenfogva járkálni.

Látom nagyon jól sikerült a tali! :D Klasszak lettek a képek, a gyerkőcök, pedig rengeteget nőttek!
Én azért nem is reagáltam a talira semmit, mert előtte két hétig az autónk szervizben volt, a múlt héten és a héten Anyósom nélkül vagyok, mert vidékre mentek, így mi biztos nem tudtunk volna elmenni. Nagyon sajnálom, de remélem hamarosan sor kerül a következőre, és oda már tutira megyünk!

Mazsuzs!
Igazi szép kisfiú Nándi! Nagyon édes a képeken! :D

Pociló!
Nagyon édes kis pasi Marcus! Mekkorát nőtt! :D

Csajok!
Ne szabadkozzatok azon, hogy mennyi képet tesztek fel a manókról! Igenis tegyetek fel amennyi jólesik, szerintem olyan jó velük büszkélkedni!

Finike!
Gratula Viki fogacskájához és boldog évfordulót is kívánok! :D
Nagyon sokat nőtt Vicus is!
Megvan már a helyszín az esküvőhöz, ha még nem döntöttetek tudom ajánlati Ráckevén a Savoyai kastélyt. A barátnőmnek volt ott az esküvője, a szertartás a kertben volt, lagzi a kastélyban. Minden szépen meg volt szervezve, és nagyon profi volt a vőfély is!

Dalma!
Tündériek a csajok! :D , és egyáltalán nem baj, ha sok képet raksz fel róluk!

Szami!
Sajnos nekem sem tartott túl sokáig a szoptatás, de én is csak azt tudom mondani, hogy hallgass az ösztöneidre, tégy úgy ahogy Neked/Nektek jó! Jártok még tornára Szofival? Hogyan viseli?

Fricky!
Nagyon sokat nőttek a manóid! Réka nagyon tündéri kislány, Bence pedig igazi kis huncut pasi!

Judit!
Szonjus továbbra is egy kis "mosolygombóc"! :D Danca pedig már igazi nagyfiú! Belaktátok már az ideiglenes otthont? Lehet, hogy már írtad, de elkeztétek már az építkezést?

Szandra!
Nagyon édesek a csajok! Edó annyira édes kis gombóc! Tami pedig komoly nagylány! :D

Pociló!
Marcus annyit nőtt! Nagyon édi kis pasi! :D

Sid!
Bulcsu nagyon édi kisfiú! Johanna nem volt? Vagy ő már oviba jár? Bocsi, ha már írtad, akkor nem voltam eléggé figyelmes.

Hexina!
Nagyon izgi, hogy már itt tartasz! :oops: :D Nagyon szorítok, és várom a híreket! Nem tudom, más javasolta-e, de nekem a csaszi után nagyon jó volt a hasleszorítós bugyi. Nagyon jól tartja a hasat, és ezáltal a seb kevésbé húzódik mint nélküle. Ha még van idő rá szerintem szerezz be egyet!

Bettem!
Örülök, hogy a manókád mégis befordult! :D Így gondolom most már megvan minden esély arra, hogy megpróblálkozz a természetes szüléssel. Látom már neked is csak néhány hét van hátra! Mindennel készen vagytok? Babaszoba berendezve? Kisruhák a szekényben?

A végére néhány kép Zsófiról és Zétiről:
Kép Kép Kép

További szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Adra! hatalmasak már az ikrek. Kár hogy nem tudtatok jönni. Johanna már ovizik, bár ma itthon van mert begyulladt a szeme.

én sajna olyan béna vagyok nem tudok kicsinyíteni /még meg sem próbáltam/ és ezért nem szoktam képeket feltenni.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Lányok köszi az infókat Csütörtöki dokiról. Múlt héten voltam nála, és nagyon kedves volt. Azt hiszem jó választás volt, már így első alkalom után is.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Helló!

Adra! Már a múltkor elhatároztam, hogy megnézem, ki az aki még nálam is ritkábban jelentkezik be, hogy figyelmeztessem tessék írni, de aztán elmaradt a dolog. Most látom, hogy te is ezen egyének közé tartozol, de persze megértem.:D
Nagyon tündériek a manók, és nagyon irigyellek, hogy már ennyi mindent csinálnak de ők már kicsinek is nagyon aktívak voltak, hiszen hamar forogtak és a Zéti nagyon hamar felállt az ágyában. Emlékszem még a képre. Bárcsak már mi is itt járnánk. Az sem zavarna, ha pakolni kellene Nándi után, de nagyon türelmetlenül várom, hogy ilyesmit produkáljon mint amit most az ikrek!

Kerekes! Téged is kérdezni akartalak, hogy sikerült-e telefonálnod a dokinak, de ez is elmaradt, viszont már választ is kaptam a fel nem tett kérdésre. Ha lesz másik baba, én is újra szeretném nála szülni, remélem össze fog jönni a dolog. (mindkettő..) :wink:

Egyenlőre jó hétvégét mindenkinek!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok,

Most rögtön elalszom, így csak nagyon röviden.
Nem bírtam ki, hogy ne tegyek fel képet a tortáról. Most lett kész...
Nem pont ilyet képzeltem el, de elsőnek jó lesz:-) Majd Szonjusénál már lesz egy kis rutinom....

Puszi mindenkinek, holnap hosszabban jövök.
Jó éjszakát!
Judit Kép

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Helló Csajok!

Mazsuzs!
Szerintem ne aggódj Nándi miatt, a babák nem egyformák, nem egyformán fejlődnek, valaki egy kicsit hamarabb áll fel stb., s valaki később. S ha eljön az ideje akkor ő is nekiindul, s aztán.... csak győzd utólérni!

Sid!
Johannának jobbulást kívánok! Remélem nem túl komoly! Szemcseppet írtak fel neki? Egyébként ha esetleg nem segít, akkor a kamillás letörlést nagyon tudom ajánlani. Zsófinak mikor kihoztuk a kórházból 1 hónapig állanódan be volt gyulladva szeme. Már több szemcseppet is kipróbáltunk, de egyik sem használt. S amikor már nagyon kétségbe voltam esve - mert azt mondták, hogy most már könnycsatorna mosásra kell vinnem - elkezdtünk neki kamillázni és 3 nap alatt rendbejött.

Kerekes!
Gratulálok az újabb pocaklakódhoz! Örülök, hogy sikerült szimpatikus orvost is találnod!

Judit!
Nagyon boldog születésnapot Dancának!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Judit!
Tegnap írtam privit,de ezek szerint már későn. :oops: Ne haragudj,megint nem jutottam el a gépig napokig. :? :(
Nagyon jó lett a tortád! Ügyi vagy! :lol: :D
Dancának Sok Boldog Születésnapot kívánunk!
Szonjusnak Boldog 11.hónapfordulót!

Kép

Kép

Szandra!
Edónak is Boldog 11. hóapfordulót kívánunk!

Köszi mindenkinek a dícséreteket. Kedvesek vagytok. Flóra haja mindenkinek nagyon tetszik,akárhova megyünk. 8) :D
Már azzal is "megvádoltak" hogy biztos én tupírozom fel neki. 8) :shock: Na persze. :wink:
Nem is tudom ki kérdezte közületek hogy Jázminnak is ilyen volt-e. Neki nem. Egy évesen sem volt ennyi haja.
Mostmár Flórca ezerrel mászik,olyan édi! Mindig ráhajt Jázmin játékaira.
De képzeljétek el,hogy most két napja éjjel fél négykor felkel és sír mert fáj a hasa,ilyenkor cicivel sem lehet megnyugtatni,el kell ringatnom! :cry: :cry: :cry: Ezenkívül,egy hete kb.1,5 óránként felébred éjjel és egész éjjel a cicimen lógna. Nincs kevés tejem....
Nagyon fárasztó ez nekem. Vajon a fogzás miatt van? Már tanácstalan vagyok,és fáradt! :cry: :cry: :cry:

Szamikám!
Szerintem is addig szoptass amíg nektek jó! Én teljesen ebben a helyzetben voltam Jázminnal,csak nyílvános helyen már nem szoptattam. Ne foglalkozz azzal hogy mit mondanak. Én Jázmint 2,5 éves koráig szoptattam igaz már a végén nagyon untam.Terhes lettem és kezdtem mondogatni hogy majd kell a babának mert akkor már Jázminnak is csak elalváshoz meg nyugtatónak volt. Szépen fokozatosan leszokott. Először fogta úgy aludt el,utána elég volt csak mellé bújnom.
Gyereke válogatja hogy meddig kell neki,már Flóra pédául nem nyugszik meg tőle mindig. Ő nincs úgy oda érte.Biztos nem is fog olyan sokáig szopni.
Szóval szoptass nyugodtan! :D

Finike!
Gratula az évfordulóhoz! :D
Csatlakozom Adrihoz a Ráckevei kastély nagyon szép helyszín. Én itt is lakom és a lányom keresztanyjáéknak ott volt az esküvőjük. Nagyon romantikus és szép volt! :D

Adri!
Zsófi és Zéti nagyon édik!! :lol: És milyen nagyok már! És hallom ügyesek is. Ez igen! :D

Hexina!
Szorítok!!!! :D

Szép napot nektek!
Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Pociló!

Most olvastam vissza az előző oldalra. A zsebibabát én festettem. Most készül a micimackó brigád a nagy falára. Csak nagyon lassan haladok. Ha kész lesz majd megmutatom. :oops: :)
A lányaimnak nagyon tetszik. :D

Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok,

Köszönjük a köszöntéseket mindenkinek! Köszi az ajándékot is:-)

Dalmácska,

Köszönöm a recepteket. Nem baj, hogy későn jött. A szélesebb családi szülinap később lesz, együtt Szonjussal. Akkorra megsütöm.

Szandra,

Edónak nagyon boldog hónapfordulót utólag is!

Este majd teszek fel szülinapos képeket.

Finike,

Nektek is nagyon boldog évfordulót, kicsit megkésve ugyan.

Puszi mindenkinek:

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Kép BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK DANCA!! Szonjusnak meg hófordulót.
Nagyon szép lett a torta ügyes vagy nekem is küldjetek receptet légyszi :lol:
Edokának is boldog hófordulót. Kép

Dalmácska!
Nagyon ügyes vagy én sajna nem vagyok ilyen kreatív, pedig jó lenne a gyerkőcök igényelnék. :oops:
Adri!
Csoda szépek az ikrek nagyon sokat nőtek és sokat változtak.Tünemények.

Mazsuzs!
Köszi, hogy hiányolsz. Nándi miket csinál már ? Szerintem minden gyerek a maga ütemében fejlődik ki elöbb ki utóbb csinálja a dolgokat.
Marcus forgolódik, ha el akar valamit érni nem kúszik hane oda forog érte. Nagyon szeret a földön lenni. Szépen ül , de felülni nem tud bár a kocsiba hasból megy neki.Na ennyit rólunk..

Szamikám!
Hogy vagytok Szofika????
Finike!
Vicuska pakol ezerrel?? Nagyot nőt.
Fricky!
Hogy vagytok?
Bence nagyon aranyos a talis képen. Na és a kisasszony csuda szép :D
Hexina!
Nagyon izzgalmas minjár ANYUKA leszel.
Kérün egy utólsó pocis képet. Várjuk a hííreket.

Akit nem említettem bocsánat most még dolog van :?
Poci

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Dancát Isten éltesse sokáig!!!

torta nagyon jól néz ki. Fincsi volt? Képeket várjuk. Én sajna sosem vagyok ilyen kreatív. Inkább elsétálok a cukiba és rendelek vmi figurás tortát. :oops:

Kerekes! örülök, hogy szimpi Neked is Csütörtöki dr.

Adra! köszi, már pénteken ment oviba. Brulamycin szemcseppet adom Neki és míg váladékozik addig mosom kamillával is, de sztem hallgatok Rád és holnap megint elkezdem Neki törölgetni kamillával is, mert attól tényleg jobban gyógyul.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Valaki tud nekem valamit mondani Dr Kollár Zoltánról és Fekete Ildikóról?
Kérlek segítsetek.
ELőre is köszi Kép
bildikó

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Örömmel jelentem, hogy csütörtökön megszületett a kislányunk! Olyan gyorsan történt minden, hogy Finike telefonszámát már el sem tudtam olvasni! Szerda éjjel elment a víz és fájásaim voltak, így csütörtök reggel 7 órakor megszületett a kislányunk!
Hamarosan teszek fel képet, tegnap érkeztünk haza a kórházból! Köszönjük mindenkinek a szorítást!

Puszi mindenkinek!

KépKép
hexina

Hexina!!!! :lol:

GRATULÁLOK! :D :D :D
Ez ám a meglepetés, erre nem számítottunk, de gondolom Ti sem! Jaj, már nagyon várom a képet a kislánykáról. Majd mesélj a szülésről, a kórházi bentlétről, és persze a királylánykáról! Sok tejcsit, nyugodalmas éjszakákat és sok egészséget, örömet kívánok Nektek!

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Szia Hexina!

Nagy gratula Nektek! :D
Bizony nem számítottunk arra, hogy a kiscsajszi ilyen hamar megérkezik! Nagyon várjuk a képeket, és persze a szüléstörténetedet is! Jó egészséget, sok tejcsit és örömöt kívánok Nektek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Hexina!

Gratulálok és nagyon sok boldogságot és örömöt kívánok Nektek!
Majd ha lesz egy kis időd írd meg a szüléstörténetedet és mesélj a kislánykátokról!

Lányok!

Mindenkinek köszönöm a véleményét és a tanácsát!

Adra!

Jó, hogy jelentkeztél. Nagyot nőttek az ikrek és sokat is változtak. Megnéztem a képeket, nagyon édesek és jó, hogy ilyen ügyesek.

Judit!

Dancának és Szonjusnak is boldog szülinapot és hónapfordulót kívánok! Klassz lett a torta, ügyi vagy!

Szandra!

Ti mikor tartjátok a szülinapokat? Bocsi ha már írtad. A lányoknak is boldog szüli illetve hónapo kívánok!

Pociló!

Marci baba nagyon édes a képeken!
Szofival még mindig járunk heti kétszer tornázni. Szegény még mindig ugyan úgy sír, de azért ügyesedik. Már négykézláb megy és feltérdepel. Látom a fejlődést, csak pszihésen megterhelő, hogy annyira sír.
Marci baba két nap múlva lesz 8 hónapos. Isten éltesse sokáig!

Mazsuzs!

Nagyon nehéz meg itélni, hogy hol van az a pont amig belefér, hogy a gyerek később kezd el dolgokat csinálni a mozgását illetően. Nálunk is egyéves koráig vártak mondván kicsit lustább, sokat volt kézben ezért nincs motiválva illetve nagy a súllya a gyereknek. így útólag már a védőnő és a gyerekorvos is azt mondja, hogy előbb kellett volna elkezdeni a tornát, mert talán könnyebb lett volna Szofinak. Igaz most se vagyunk lemaradva.
Így én ( ha nem veszed tolakodásnak ) azt mondanám, hogy még várj egy kicsit ,de ha mondjuk egy hónap múlva még mindig úgy látod, hogy nem fejlődik nagyon a mozgássa Nándinak akkor menj utána.

Mindenkinek szép napot!

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Hexina,

Nagy-nagy gratula a kisasszonyhoz. Örülök, hogy minden rendben volt. Nagyon várom a szüléstörténetet!!!

Danca szülinapja nagyon jól siekrült, de még nincs vége az ünneplésnek. Most csak a szűk család köszöntötte fel. A nagy családi ünneplés majd Szonjussal együtt lesz, valamikor a ketőjük szülinapja között. Kapott egy Duplo repülőt és egy oroszlánkirályos laptopot, minden ébren töltött pillanatát azokkal tölti. Legszívesebben aludnis vinné őket. Így is nagyon nehezen alszik el, szóval inkább maradnak éjszakára kint.
Képeket majd teszk fel, de még nem jutottam ozzá, hogy letöltsem a gépről.
Most rohanok, mert mennem kell az oviba a nagylegényért.

Puszi:

Judit

Kép

Kép
karpijudit

NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ÉS ÖRÖMÖT KÍVÁNOK A KICSI HANNA SÁRÁHOZ! SOK TEJCSIT ÉS NYUGODT ÉJSZAKÁKAT.
MILLIÓ PUSZIT KÜLDÖK NEKI.
NAGYON ÜGYES VOLTÁL HEXIKE VÁRJUK A KÉPEKET
.
Kép
Szamikám!
Köszönjük a köszöntést :D . Nagyon sajnálom, hogy Szofika még mindig sirdogál, de annak örülök, hogy látod a fejlődést.
Majd még be kukkantok!
Poci

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok Lányok!

Hexina! Gratulálok a kis jövevényhez!! Én is várom a történeted és a vélenyedet/tapasztalatod a kórházról.

Dalmacska! Jöhetnél hozzánk is falat festeni. Micimackót és Fülest és a többieket. Egyébként ezek a figurák valami más festékkel kerülnek felfestére, vagy csak sima falfestékkel? Előbb vázlatot rajzolsz a falra? Hogy csinálod?

Pociló! Ezek szerint a majdnem egy napon született fiaink nagyon hasonló ütemben haladnak a fejlődésben. Nándi is detto ugyanazokat tudja mint Marcus. Sőt mint olvastam, neki sincs még fogacskája csak nyáladzik. Mi is így vagyunk. Nagyon aranyos a képeken a kis aranyhajú királyfi! Egyébként erről jut eszembe, boldog hónapfordulót ( a 8.-at), hiszen nagyon közeledik!

Szamikám! Köszi a vigasztalást/tanácsot.

K.Judit! Dancának Boldog Szülinapot. Nagyon jó lett a torta! Milyen ízű volt?

Röviden most ennyit!

Finike? Veled mi újság? Nem nyilatkoztál, hogy hol jártok az esküvő szervezésében?

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Hexina!
Gratulálok a kis Hannához! Kívánok sok egészséget és sok tejcsit nektek! :D
Várom én is a képeket és a beszámolót!

Mazsuzs!
Örülök hogy így tetszik a művem. :oops: Csak el e bízzam magam a végén. :wink: :oops:
Előbb ceruzával megrajzolom az egészet,aprólékosan,utána pedig kifestem. Temperával festem,ez is ugyanolyan tartós és jól kitudok keverni mindenféle színárnyalatot. Ez fontos. Nagyon szépen mutat,mint egy festmény . Ha priviben megadod az e-mail címedet elküldöm nagyobb változatában a zsebibabáról készült képet.
Szerintem se aggódj Nándi miatt. Nálunk Flóra sokkal hamarabb kezd el mindent csinálni mint annak idején Jázmin,pedig testvérek.
Minden gyerek más és más. Örökérvényű szöveg.... :wink:

Jó éjt mindenkinek.
Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok!

Hexina! Gratulálok Nektek! Várjuk az élménybeszámolót.

Szami! örülök, hogy szépen halad Szofi mozgásfejlőséről.

Mazsuzs! sztem se aggódj még.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Hexina!!!!

:D Nagy nagy gratula a kislányotok érkezéséhez!!! :lol: :lol: :lol:

Ha valaki várja az élménybeszámolód, hát az ÉN vagyok!
Még a könnyem is kicsordult a szülés hírére, és irígykedem is rendesen, hogy már a karjaidban tarthatod Hanna Sárát. Bocs a szentimentalizmusért, de így szülés előtt teljesen elérzékenyülök a jó hírek hallatán! Remélem a kórházzal kapcsolatosan jó híreket hozol! Sok sok egészséget kívánok Nektek, gondolom örömben nincs hiány!

Sziasztok lányok, 8) már régen írtam, kicsit elvagyok havazva, sok még a tennivaló Misike érkezéséig (Murphy). Elmű, Gázmű, szanálás, pakolás, :cry:
De a babaszobánk már csúcs! :D igen, már a kisruhák is a szekrényben sorakoznak!

Minden babának gratulálok, hogy múlik az idő...!
Mindig jó nézegetni a képeket, amit felraktok róluk!
Valami vírus van nálunk, mindenki beteg, (szerencsére mi nem),
Szóval közhelyesen : vigyázzatok nehogy megfázzatok!!!

Sziasztok!

Kép
bettem3

Szandra!

Taminak nagyon boldog szülinapot!!!!!

Judit[/img]

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Tamit Isten éltesse sokáig szülinapja alkalmából.

Bettem! Legfőképpen Te vigyázz magadra!!!! Örülök, hogy jól vagytok.

Szülinapos gyerköcök anyukái! nagyon várjuk a képeket!!!

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Szandra!

Sok Boldog Születésnapot kívánunk Taminak!!! :lol:

Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok! Lenne hozzátok egy fontos kérdésem! Jövő héten szülök a JFK-ban és úgy néz ki császár lesz. Akinek van olyan infója légyszives írja meg mennyit "szokás" ilyenkor fizetni. :oops: Azt tudom, hogy többet mint a normál szülésnél, de azt nem, hogy mennyivel.
Köszönöm előre is
swi

Szandra!

Nagyon boldog Születésnapot kívánunk Taminak!
Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT TAMINAK!

BOLDOG HÓFORDULÓT ZSÓFINAK, ZÉTINEK, NÁNDIKÁNAK!
Kép Szép napot :D

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok,

Boldog hónapfordulót Marcellnek, Zétinek, Zsófinak és Nándinak!

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Valaki tud valamit mondani Dr. Tolnay Lajosról? Esetleg, ha van magánrendelője írjátok meg légyszi. És mindenféle véleményt várok, jót és rosszat is.

Köszi
Lilla
Vendég

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Minden szülinaposnak Nagyon Boldog Születésnapot kívnánok!

Dalmácska,
tudnál nekem írni priviben tortareceptet. A királylányomnak szeretném én elkészíteni a toráját. Valami túrósra gondoltam gyümölcsökkel (pl. málna) a tetején. De olyat amit a kislányka is megehet hisz ez az övé lesz. Nem vagyok egy nagy konyhamester, de azért szeretném megpróbálni. Ja és még azt szeretném megkérdezni, hogyha keddre kell elkészüljön a remekművem akkor azt mikor kell elkészítenem. Előzőnap, hétfőn? Igaz ma van neki a születésnapja, de mi csak kedden tartjuk nagy banzájjal.
Képzeljétek, olyan lüke vagyok, hogy csak na!!!!
Akartam venni Vicuskámnak lufikat a szülinapi partijára, erre sikerült olyat vennem amire ez van írva (ne nevessetek!) Happy 7 th Birthday! Igaz még csak egy éves, de jó lesz ez hat év múlva, nem igaz? :oops: :wink: 8) :lol: Csak azt néztem, hogy jó színes legyen. Hát jó színes csak hétéveseknek szól. Na mindegy. Azt sem tudom hol áll a fejem.

Esküvői helyszínt nincs nagyon időm mostanában keresni, de már ami a neten van azt mind megnéztem, felhívtam, elmentünk megnézni egy párat, de a csemői Tamás Tanyánál nem találok jobbat. Azért hétvégén talán lesz egy kis időm és akkor még nézelődök. Még egy-két helyet nem néztük meg, az egyik az amit valamelyikőtök ajánlotta a Festal étteremet Érden. Még ez van hátra és Szigetszentmiklóson a Mártoni Csárda. Szóval még ezt a két helyet megnézzük aztán döntünk. Ja még egyet várok, hogy elkészüljön a György Kúria, mert átalakítás alatt van pont a nagy terme. Decemberben lesznek kész, de mi novemberben már szeretnénk megnézni, hogy egyáltalán milyen. November 18-án lesz Csemőn (amit már írtam) menü kostoló, illetve ott lesz zenész, fotós, anyakönyvvezető, dekorációs, stb. mindenki aki kell egy esküvő lebonyolításához, és velük lehet beszélgetni. Már nagyon várom. Viszem az egész pereputtyot! Ha jó a kaja és a részletekben is meg tudunk egyezni akkor majd kijelenthetem végre, hogy meg van a helyszín. Egyelőre ennyi.

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Kép
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT VICUSKA!

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Boldog hónapfordulót kívánok Zétinek, Zsófinak, és Boldog Szülinapot Taminak és Vicusnak!

Finike, így elment az idő..
Egyébként Csemő egy kicsit messze van (Nekem), ott lakik a sógornőm családja.
Monoron nem néztél körbe? Az Ilser Sörházat tudnám mondani, de mint írtam nem tudom hogy milyen a kinti rész, de ha télen akarjátok rendezni az esküvőt, a téli kertet/udvart kinyitják. És Monorierdőn a Tanya csárda? Az egy kicsit közelebb lenne mint Csemő, de persze ezek csak most jutottak eszembe, mire már szerintem majdnem a döntés szélén állsz.

Dalmacska, megpróbálom elküldeni priviben az e-mail címemet, de soha nem voltam jó a privát üzenet küldésében...

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Szia Mindenki!

Először is sok-sok boldogságot minden nagyfiúnak, kislánynak, hófordulósnak!

Rövid leszek, mert még sok a melóm...

Nálunk minden rendben, Réka már gyümizik uzsira. Van hogy cici után, van hogy csak gyümi. Mikor mennyire nyafi :wink:

Mazsuzs!
A hajam még mindig hullik, de már mindent kipróbáltam, majd csak elmúlik. Most a Bánfi hajszeszt nyomom, meg a Revalid sampon+balzsamot. Dehát ezek a szerek semmit nem érnek, mert ugyebár ez a fajta hajhullás hormonális alapon dolgozik, csakhát a tudat, hogy én megtettem mindent. :oops:

Finike!
A mi esküvőnk Sorin volt a nagytemplomban - csodaszép a templom! A polgári a soroksári házasságkötő teremben kb. 50 méterre van a templomtól - ez is nagyon szépen meg van csinálva! A pesti h.kötő termek közül ennek a legszebb a belseje. Vörös bársonnyal, meg minden.
A lagzink pedig Harasztiban volt a Rengőben. Ez egy első osztályú étterem, ezért nem a legeslegolcsóbb, de nem is volt vészes. Biztosítottak külön termet díszes terítéssel (a dekorációt a virágosom csinálta - de ők is feldíszítik, ha kéred természetesen pénzért), kaja-pia volt doszt. A kaját kellett előre leegyeztetni, de az árára már nem emlékszem - volt vacsi meg éjféli menü is! A pia meg ment itallap árban. Ha jó a memóriám akkor cakli-pakli került egy ember olyan 9500 Ft-ba. Ebben minden benne kaja-pia is.

Swi!
Ne hari, de nem ismerem a csaszit, nekem mindkettő simán született.

Lilla!
A dokidat sajna én nem ismerem...

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Helló Csajok!

Köszönjük a jókívánságokat!

Vicusnak nagyon boldog születésnapot, Marcusnak és Nándinak nagyon boldog hónapfordulót kívánunk!
Kép

Finike!
Azért nem könnyű végigjárni ilyen sok helyszínt. Úgy tűnik, hogy akkor már majdnem meg is van a végleges hely?

Judit, Szandra!
Várjuk nagyon a szülinapos képeket!

Szandra!
Milyen volt Tami első napja az oviban?

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Finike,

Nagyon boldog szülinapot Vicusnak!
Én továbbküldöm neked azt az üzenetet, amit Dalmácska nekem küldött a receptekkel.

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Nagyon köszönjük a jókívánságokat! :D Olyan csodálatos érzés anyának lenni, hogy elmondani nem lehet. Könnyes szemmel nézegetem és nem tudom elhinni, hogy Ő az enyém. Nagyon szeretem!
Hogy is történt? Szerdán még semmi jele nem mutatkozott, hogy szeretne elöjönni erre a világra a leánykám. Sőt délelőtt felhívott a doktor, hogy a keddi császárt előrehozná hétfőre. Gondoltam jó, egy napon nem múlik semmi. Ebben megegyezve köszöntünk el egymástól. A napot csavargással töltöttem a szintén várandós szomszéddal, még BKV-ztunk is, (majdnem megbüntetett az ellenőr :D ), majd a szokásos itthoni rutin. Este tv nézés, álmodozás a babáról, majd gondoltam akkor ideje aludni is. Ahogy elhelyezkedtem, abban a pillanatban elment a magzatvíz. F :D ájást ekkor még nem éreztem. Mondhatom elkezdtem izgulni ezerrel, kb. mint egy vizsga előtt. :) A férjem nagyon ügyesen és nyugodtan segédkezett, felhívta az orvost, pakolta a táskámba a hiányzó dolgokat. Bementünk a kórházba, ahol azt mondták, hogy ezzel reggelig el lehet lenni, tehát a szülőszobában CTG gépre tettek és a párom hazaküldték pár órát pihenni. Ez volt kb. éjjel egykor. Előbb a gép, később én is jeletem, hogy fájásaim vannak, így elkeztek előkészíteni, hívták az orvosom és a párom is. Szinte egyszerre érkeztek meg. A műtőbe még a saját lábamon mentem be, majd érzéstelenítés után, 6 óra 58 perckor meghallottam a legszebb hangot a világon! Hanna Sára 3650 gr és 50 cm. És persze csodaszép!
Az őrzőben 10 órakor utánam hozták és csak tartottam a karomban és ámuldoztam, sírtam, nevettem!
Este hatkor keltem az ágyból és egy zuhany után a lányommal a karomon megtettük az első lépéseket a folyosón.
Hála nektek pozitív élményként éltük meg a kórházi napokat, sokat segítettek a tanácsaitok! A csecsemős nővérek némelyike, lehet, hogy nem való már a pályára, azonban mindez eltörpül az átélt csoda mellett! A szülésznők, orvosok viszont kivétel nélkül nagyon kedvesek, segítőkészek! Alapítványi szobában voltam így apa is velünk tudott lenni, és szebb "szerelmet" nem láttam még, mint ami kettejük közt van!
Vasárnap érkeztünk haza, kedden kivették a varrataimat, és most már családként "üzemelünk". Hát így esett, hogy a lányom minden számítást áthúzva megérkezett közénk!

Köszönjük nektek a sok segítséget, tanácsot, ötletet!

Minden hónapfordulós és születésnapos babát az Isten éltessen sokáig!

Üdvözlet mindenkinek:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Hexina,

Jó volt olvasni a történetedet. Örülök, hogy ilyen jó élményként élted meg a kismanó születését!
Élvezzétek ki ezeket a napokat!

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Köszönöm Hexina, hogy ilyen pozitív élményként írtad le a császárt. Igyekszem márciusig nem elfelejteni, ha a második is császár lesz.

Sok tejcsit és boldogságot!

Nutella

Kép

Kép
nutella

Judit, úgy látom, Hexina történetét olvasva egyre gondoltunk ...:-)

Kép

Kép
nutella

Hexina!

Annyira jó volt olvasni, köszönjük a történetet! Örülök, hogy ilyen szépen élted meg a kislányod születését! Mégegyszer nagyon gratulálok Nektek!

További szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük a köszöntést! Ígérem hamarosan teszek fel képeket!

Finike!
Vicusnak is nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!

Hexina!
Gratulálok a tündérkédhez! Azért olyan megnyugvással tölti el az embert, hogy magától indult be a szülés és nem azért mert indították. Hanna már most a kedvedben jár, rendes kiscsaj!!

Minden hófordulós drága manót Isten éltessen sokáig!!!

Nekünk az ovi az első nap egy kicsit nehezen ment, mondta az ovónéni, hogy sírt a Tami utánam mondjuk mikor eljöttem akkor még nem. Megvígasztalták, lementek az udvarra játszani és ott megint sírt :cry: , oda állt a kerítéshez és sírva mondogatta: anya, anya!!! Hát mikor ezt meghallottam akkor majdnem elsírtam magam, csak amiatt nem tettem mert nem akartam, hogy ő lássa. Viszont este mikor már aludt..., na akkor kitört belőlem minden. Mondtam neki tegnap, hogy ebéd után megyek érte csak szerintem mivel az első napja volt így azt sem tudta, hogy lesz e ebéd :wink: ?! ami után megérkezem én!
Ma már nem is sírt, sőt tök jól érezte magát, két tányérral nyomott be ebédet :lol: és holnap is akar menni. Így már én is sokkal nyugodtabb vagyok, tegnap szívem szerint soha nem vittem volna többet a gyerekemet se oviba se suliba, sehova!
Hát röviden és tömören ennyi

Most megyek is aludni mert még nekem is meg kell szoknom, hogy 7 kor kelek és nem 3/4 10 kor :roll: :lol: .

Mindenkinek jó éjt

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Vicust Isten éltesse sokáig! Hihetetlen hogy elszállt ez az egy év!!!!

Hexina! még a hideg is kirázott az élményeidet olvasva. Annyira örülök, hogy ilyen jól alakultak/nak a dolgok!

Szandra! hát nem egyszerű ez az elszakadás egymástól. Örülök, hogy Tami végülis jól vette az akadályt!!!

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Nutella,

én is azt hiszem, hogy ugyanaz jutott eszünkbe Hexina történetét olvasva...
biztosan egészen más a dolog, ha előtte lelkileg is fel tudsz készülnia császárra. ha úgy alakul, hoy másodszor is császár lesz, neked is könnyebb lesz feldolgozni. Legalábbis nekem könnyebb volt, hogy már erősen benne volt a pakliban. Az első gyereknél eszembe sem jutott, hogy császár is lehet a vége....

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?