Új privát üzeneted érkezett!

egyelőre nem tett be pé-t a ferty
tapedli
 
 


Még korai hogy betegye a pét,utolag teszi be.Szerintem az első mérés a jó,de én nem éretk hozzá. :?

Kép
breni
 
 


Breni, én azért egy picit boldog, vagyok igaz nem azért mert megjött, hanem apa szempontjából! Nagyon biztató továbbra is a hőd!

Tapedli, sztem neked ma van a repid, így én javasolnék egy jó kis programot délutánra! :wink: És holnapra fog megugrani a hőd!

Kellemes Hétvégét kívánok nektek!
kata05
 
 

 
 

Köszi Kata! Rajta vagyunk a dologon :lol:
tapedli
 
 


van ám még egy kérdésem! :D Ti hogyan isszátok/ittátok a cicka és plaástfű teákat. Már hallottam több variációt...
tapedli
 
 


Régen én csak a cickát ittam.Menszi első napjától péig,egyszer ittam pétől a palástot.De azt hallottam ez hülyeség.Menszi első napjától málnalevéltea péig aztán cicka vagy palástfű.Így is próbáltam egyszer.Nagyon korán lett pém a málnalevélteától,most nem iszok semmit.

Kép
breni
 
 


Tapedli, soha nem ittam ilyeneket, így passzolom, kérdezd meg a hőmérösöket ott sokan itták!! Azt ügyesek legyetek! :wink:
kata05
 
 


Sziasztok!! :)

Tapedli!
A hömérséklet értéke akkor érvényes, ha elötte legalább 3 órát aludtál és a megszokott idöben méréshez a legközelebb áll. Szerintem nem aludtál az elsö hömérözés után még 3 órát, úgyhogy én az elsöként mért hö beirását ajánlom.

Teák: A cickafark teát a ciklus 1 napjától PÉ-ig kell inni, majd palásttal folytatni mensziig. Napi MAX 3 csészényi, de én csak az elején ittam 2 csészével kb. 2 hónapig, azután 1-1 csészényivel, mert észleltem a hatását és gondoltam erölködnjön egy kicsit maga a szervezet is. Löketet kapott, tessék természetesen müködni. Tehát azóta már csak egy-egy csészével...
Most kihagytam egy hónapot - Hát meg is látszik. Cik-cakkos a görbém és késön volt a Pé is..
tea77
 
 


Szia Tea,

köszi az infót a teákról. Mostanáig azaz pé-ig ittam a cickát. Innen akartam palásttal folytatni...de akkor ha jól értem, épp jól terveztem. :lol:

Na most az alvással a következő a helyzet...reggel 5:40-kor mértem az elsőt (sajnos én 5:15-kor szoktam kelni :( ), a szokásoshoz ez közeli időpont. Ezért is írtam be ezt. Viszont utána még rátoltam 4 órát :lol: :lol: :lol: Hétvégén? Még szép!! :lol:
tapedli
 
 


jaj és a lényeg...2 körül aludtunk el éjjel
tapedli
 
 


Szia!

A teát igen palást mensziig.
Namost....az alvásnál mindkét alkalommal megvot a három óra..igy egy kicsit nehéz. Én beirnám az elsöt ( az mégis közelebb áll a megszokotthoz, bár nem jó olyan értelemben, hogy mégis nem nevezhetö ájszakai alvásnak ez a néhány óra), de tartsd figyelemmel a hödet!!!! Ezt az értéket majd lehet hogy ki kell venned. A 12.cn-en vagy, most kezdödtek a termékeny napjaid is, látom a nyák is megvan már. Ideje akcióznotok minden másnap és akkor már nem is olyan folntos igy elöre hogy ma, vagy holnap lesz pé......igaz??????
Ha nálatok is kevés vagy nem jó minöségü a sperma, akkor ne legyetek együtt minden nap, mert éretlen spermiumokat dob ki a szervezete és neked nem az kell!!!!!
De ha tegnapi napot kihagytátok, akkor ma kapd el apát!! Az a legbiztosabb.
NAGY-NAGY Szerencsét az e hónapi projekthez!!!!
Ezen a topicon elkel a szerencse!!! :)
tea77
 
 


Még egy kis infó:

Cickafark

Akár fiatal lányról van szó, aki hajlamos arra, hogy rendszertelenül menstruál, akár idősebb asszonyról, aki a változás éveinek közepén tart, nagyon fontos mindenkinek, hogy alkalmanként megigyon egy-egy csésze cickafarkfű teát.
Minden szempontból a lehető legkedvezőbben befolyásolja a női medence szerveit.
Petefészek-gyulladásnál gyakran már az első cickafark-ülőfürdő megszünteti a fájdalmakat, és fokozatosan elmúlik a gyulladás is. Hatásos fehérfolyás kezelésében is. Ezekben az esetekben kiegészítésként napi két csésze cickafarkfű teát is meg kell inni.
Méhelőesés esetén is ülőfürdő kúra javasolt, kiegészítésként palástfű teát kel inni és pásztortáska tinktúrával masszírozzuk az altest tájékát.
Miómákat szintén cickafark ülőfürdővel szüntethetünk meg.
Vértisztító hatása miatt olyan betegségeket is ki tud űzni a szervezetből, amelyek évekkel ezelőtt fészkelték be magukat oda.
Több betegségnél is használható: tüdővérzés, gyomorvérzés, vérző aranyér, gyomorégés, gyomorgörcs, puffadás, keringési zavarok, hüvelyviszketés, szédülés, hányinger, orrvérzés, szúró szemfájdalmak.
tea77
 
 


Palástfű

A palástfű menstruációs zavarok, fehérfolyás, alhasi panaszok, klimaxos rosszullétek esetén kedvezően hat a szervezetre cickafarkkal együtt alkalmazva. Ha fiatal lányoknál a menstruáció orvosi gyógyszerezésre sem áll be havi rendszerességre cickafarkkal keverve (50-50 százalékban) egyenesbe hozza a dolgot.
Szülés utáni sérülések, nehezen szülő nőknél alhasi petyhüdtség esetén, koraszülésre hajlamos nőknél a terhesség megtartásában és a méhszalagok megerősítésében sokat segít a palástfű. Egyetemes gyógyszer az összes női bajokra,betegségekre, pásztortáskával együtt még a méhelőesés és a lágyéksérv esetén is segít.
Gyógyít minden altesti gyulladást, lázat, égést, gennyedést, fekélyt és törést.
A palástfűnek összehúzó hatása van, használják foghúzás után, vízhajtóként, szíverősítő szerként, fekélyek, sebláz, vérszegénység esetén.
Teakészítés: ua., mint a cickafarknál.

Felhasználási módok:
Teafőzet: 1 púpozott teáskanál cickafarkfüvet adunk negyed liter vízhez, leforrázzuk, rövid ideig állni hagyjuk (egy-két perc).
Ülőfürdő: 100 gramm cickafarkfüvet éjszakára hideg vízbe áztatunk, másnap felforraljuk és hozzáöntjük a fürdővízhez.
tea77
 
 


Kata!

Mi a fenéért van ez? Nagyon sajnálom! Azt mondjuk értem, hogy nekem megjött, mert egyforma csíkjaink voltak mind a négyünknek, tehát nem terhességet mutatott! De, hogy neked és Buminak miért jött meg pozitív teszt után? :roll:

Tapi!

Azt olvastam Leo oldalán, hogy mindegy, hogy mész pisikélni vagy sem, mindig azt a hőt kell beírni, amit a szokásos időben mérsz! Állítólag egy hajnali pisilés nem befolyásolja a hőt! Az első mérésed van közelebb a szokásos időhöz, én azt írnám be! Ma minden bele! :wink: Nálatok milyen párod eredménye? Lehet átugrottam rajta, sajnos nem tom! :oops:

Bumi!

Egy hullámhosszon vagyunk! Nekem is két napig nagyon, most meg folydogál! Basszus, ez tényleg működik! :lol:

Reni!

Igéretes a hőd! :wink: Bár tudom, hogy ez még nem jelent semmit, viszont volt pé-d, szex, ugyhogy az esély meg van! :wink:
Vendég
 


Gröni,

egyébként én is a hajnali mérést tartom jobbnak, azt is írtam be.
A páromnak 9 millió volt az eredménye egy éve. Neki azt mondták, nem visszér okozza...nem is javasoltak semmilyen kezelést. Volt egy spéci uh-on Budán (20.000 Ft volt :( ) és ott azt állapították, meg, hogy "talán" valami korábbi gyulladás miatt volt kevesebb. De ez egy évvel ezelőtti eredmény, most fogalmunk sincs mennyi lehet. :roll:
tapedli
 
 


Tea, köszi a teákról a leírást :lol:
tapedli
 
 


Bumi!
Légyszíves erősítsd meg a teáról,hogy amit én írtam a teákról az a jó fogyasztás?Nem találom azt a hozzászólást a babatervezők honalpján ahol Leo leírja,hogy a cickát a ciklus első felében nincs helye.

Köszike

Nem akarom hogy a lányok rosszul igyák!

Hőm még fent :),bimbó érzékeny.

Kép
breni
 
 


Hú csajok nagyon korán van még nekem az íráshoz.Ezer bocs hogy ha nem érthető amit az előbb írtam! :shock:

Kép
breni
 
 


Megtaláltam,Leo írása

"...a réti palástfű és a cickafark javítja a sárgatesthormon termelését..."

Ez mit is jelent? Mikor termelödik a sárgatesthormon (progeszteron)? A pé után, ugye? Ezért nem is lenne ésszerü a ciklus elsö felében inni, mert akár el is nyomhatja a pé-t.

Ez a termékenységtea egyébként egy jó kis összevisszaság, mert összekeveri a ciklus elsö felében fogyasztandó, peteérést serkentö szereket (lóhere, eperlevél) a ciklus második felében fogyasztandó, progeszteron-hatású szerekkel (palástfü, cickafark). Ennek értelme nincsen.

Legyetek olyan jók, és ti ne keverjétek, hanem válasszátok szét:
A ciklus elsö felében málnalevelet
A ciklus második felében palástfüvet és/vagy cickafarkat igyatok.
breni
 
 


Szia Breni,

hát ez kezd izgalmas lenni :shock: Mert én bizony ittam a cickát mostanáig...De lett is olyan pé-m, hogy ihaj! Az LH tesztem is szép erős lett, meg a hasam is nagyon érzem még ma is. Tegnap váltottam a palástfűre....de ha jól értem, azt most bátran ihatom.
Hát kíváncsi vok! :roll:

Éééés nagyon szorítok, kezem-lában keresztben! :wink:
tapedli
 
 


lábam
tapedli
 
 


Reni!

Ez nem biztos, hogy így van, mert például én progit a ciklus 10.napjától szedtem és az is pé elött van! Persze én nem értek a teákhoz, nem tudom, hogy melyiknek milyen hatása van, mikor kell inni! De ha azt amelyik javítja a sárgatesthormon ternelést a 10.nap környékén kezditek el inni, abból baj nem lehet!

És Tapinak is bejött! :wink:

Egyébként az íze mellett ez is egy indok, hogy ne igyak, mert tuti rosszul csinálnék valamit! Mindenki tök bizonytalan, hogy melyiket mikor kell inni! Én Leo shopjában láttam ezt a két terméket, mindegyikhez oda van írva, hogy melyiket mikor kell inni! Most akkor melyik igaz? :roll:
Vendég
 


Grönland én is onnan illesztettem be.

Én is így ittam egyébként ahogy Tapi.Csak utána olvastam arról hogy nem így kell.Nekem sem lett ebből semmi bajom.
Szóval nem tudom,ezt olvastam ezért másoltam be.
Engem most nem érint,nem iszok semmit.

Kép
breni
 
 


Reni!

Akkor valószínű jól ittátok, mert mindig szép volt a görbéd és most Tapinak is volt pé-je!

Pár napig nem leszek lányok, mert szolgáltatót váltunk!
Vendég
 


Grönland!
:( Mikor várható hogy visszatérj hozzánk?


mai görbém,most már a hasam is szúr

Kép

Kép
breni
 
 


Hajrá Breni! :wink:

Gröni, visszavárunk mielőbb! :)
tapedli
 
 


Nekem most teljesen megszűnt az ovus fájdalom a hasamban. Gondolom, így tényleg ki is jött a petécske :D Délután elkapom apát :lol:
tapedli
 
 


Sziasztok!

Megtaláltam Leo jejegyzését a Maca topikban:

"Ajjaj, a cickafark gesztagén hatású és a ciklus második felében kell inni, PMS ellen jó és görcsoldó és segíti a beágyazódást. Semmi keresnivalója a ciklus elsö felében!"

Ezt én is tudom, de sok helyen máshogy irja. Amit beékeltem szövegeket tegnap, az pedig a Házipatika.com oldalon található.

Engem is megzavar az ilyesmi, de ahogy elkeztem inni, nekem jól hatott, azért úgy is folytattam.
Ki tudja ezt.....
Akkor mindenki igya ahogy éri?????? Talán ez sem jó megoldás...
tea77
 
 


Tapedli!

Remélem sikerül délután a nagy "találka"..... :wink:

breni!

Eddig jó a höd....addig pszt...még nem esik le....fogom a csipiszt...! :wink:
tea77
 
 


Lányok! Ti ide hogy ékelitek be a tickert? Nemkem nem ir be semmit, még copy-val sem... :(
tea77
 
 


Breni, minél tovább nézen, ez a görbe háromfázisú! :lol:
tapedli
 
 


Tea,

amikor a tickeres oldalon végigcsinálod a tickert, lesz egy hosszú kód az egyik ablakban aminek az elnevezésében szerepel a BBCode. Azt másold ki és a profilodban abba az ablakba másold be, aminek meg ez a neve: Aláírás:
"A hozzászólások végére kerülő szöveg. Legfeljebb 255 karakter lehet."
Fontos, hogy profilban a BBCode legyen bekapcsolva
tapedli
 
 


na ebből, lehet hogy nem sokat értettél, mert elég zavaros lett így visszaolvasva... :oops:
tapedli
 
 


Ha minden jól megy holnap este már lesz net, de legkésőbb kedden jövök!

Reni!

Nagyon szép a görbéd, talán soha nem volt ilyen szép! Igéretes az biztos! :wink: Remélem kedden már jó hírre jövök! :lol:

Szerintem mindenki úgy igya a teákat, ahogy eddig bevállt neki! Nem biztos, hogy jót tesz, ha elkezditek másképp inni!
Vendég
 


Na ez kafa, mert én most kezdtem inni :shock:
Régebben sokszor ittam cickát, mert veseköveim voltak és azokra is nagyon jótékony hatású. Viszont én nem 1-2 csészével ittam, hanem minimum fél litert. De igazából nem emléskzem, hogy lett volna bármi változás a ciklusaimban...bár nem is figyeltem ennyire.
gazából nekem mindig nagyon erős az lh tesztem is, úgy gondolom mindig van pé-m. Amiben most más volt ez, hogy szerintem bazi nagy tüszőm lehetett, mert hasonlóan feszített, mint a stimulációkor. Na majd meglátjuk :wink:
tapedli
 
 


emléskzem = emlékszem
gazából = igazából :oops:

...ma valahogy össze-vissza nyomkodom a billentyűket
tapedli
 
 


Nem baj Tapedli - Ma ilyen nap van...értjük mit akartál irni! :wink:

És Leo még azt is mondta, hogy a cickafark fogyasztása a ciklus második részében NEM vezethet vetéléshez, ahogy néhány oldalon irja. Tehát ha végig cicka-palást keveréket iszol, még az sem baj!!!!

Puszi lányok, holnapra várjuk breni szuper-görbéjének alakulását! Reméljük fent marad a hö!!!

Egy próba a tickerrel...remélem megértettem... :oops:
tea77
 
 


Na, még egy próba...
tea77
 
 


Breni, alig várom az estét, mert én csak akkor tudom majd a görbuszod megnézni :D Tesztet nem csinálsz még?
tapedli
 
 


Sziasztok!

Teák terén tényleg nagy a kavar. Legalább is a cickafark tekintetében. Én pontosan e miatt nem iszom. Nem tudom eldönteni, hogy kinek van igaza. A málnalevél, meg a palást az tuti, így én ezeket iszom. Bár az előző ciklusom alatt szünetet tartottam. De most megint iszom a málnalevelet.

Breni!

Nagyon várjuk a fejleményeket. Én a helyedben legalább egy jós lh tesztet ellőnék. Abból már úgyis sejthető a dolog. Mindenesetre a görbéd igazi trifázisos babás görbe. Ebben biztos vagyok.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Kata!
Sajnálom, hogy te is a csalódók táboránba tartozol. De fogjuk úgy fel a dolgot, hogy akár ez apa szempontjából jót is jelenthet.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Breni!

Már 8 óra múlt 7 perccel! :D
Merre vagy? Tűkön ülök! :D

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Mai görbém :)

Kép

Tünetem annyi van,ha ez egyáltalán tünet hogy érzékenyek a bimbóim.De ez lehet menszi előtt is,meg a clostytól.
Tesztem nincs se ilyen se olyan.Majd talán ma veszek.

Kép
breni
 
 


Breni!

ne csak talán.
Vegyél mindenképp!
Nem jobb a bizonyosság? :wink:
:D

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!
De jobb,csak nagyon be vagyok tojva,hogy nem azt fogom látni,amit szeretnék.:(

Kép
breni
 
 


Reni!

Teljesen megértelek, én is mindig parázok! De mindig arra gondolok, hogy sokkal könnyebb úgy várni a mensit, hogy tudom, hogy nem sikerült! Ha meg két csíkos, akkor meg nem kell várni! :wink:
Vendég
 


Úgy döntöttem,hogy délbe veszek egy tesztet és ha holnap reggel is fent lesz a hőm,akkor megcsinálom.
Csak nem tudom melyik tesztet vegyem. :?

Kép
breni
 
 


jadejó! jadejó! jadejó!Breni! :lol:

Szerintem a 14. dpo-n már bármilyen teszt jó lesz ezzel a hővel :wink:
tapedli
 
 


De ha lemegy a hőm akkor nem csinálom meg.

Tapi!Neked meg nem sokára peteérésed lesz.El ne szalasszátok! :wink:

Kép
breni
 
 


Breni, milyen tesztet vettél végül? Jó még a hőd!

Grönland, van már neted? ( ezek szerint :lol: )
kata05
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: