Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hát veletek aztán tényleg épp elég lépést tartani! De legalább nem pang a topik.

Találka, sajnos nekünk sem jó. Pedig annyira szerettem volna, ráadásul közel is van, de már más programunk van. Nekem is jó lenne hétközben is, de ha az most nem is jön össze, akkor kellene szervezni egy friss babás talit nem?

Képeket megnéztem, gyönyörûségesek a babócák. A hét képének megszavazom Jázi utolsó képét, amihez szerintem mindenki hallja a hangokat is. Kép

Myssnia!
Réka is nagyon jó lábbal, újabban annyira vadul rugja, piszkálja, "fogja" a baby-gym-et is lábbal, meg van egy másik kis játéka is, hogy kezdek aggodni, nehogy azt higyje, hogy lábügyességet is ugyanolyan mértékben kell fejlesztenie, mint kézügyit.

Pálma!
Nagy gratula, megyek és megkeresem a születéssztorit. Úgy imádom olvasni õket, annyira meghatóak.

Évi!
Autósülés ügyben teljesen egyetértek Zuluval. Zulu kigyatad a kiflit a k betûsök közül Kép. Továbbá nem ajánlják még a bab és borsó féléket, bármi ami fúj, de tényleg minden baba annyira más. Nekem a védõnõm azt tanácsolta (ami szerintem nem volt hülyeség), hogy az elsõ hat hétben ne egyek ilyesmit, ha birom, utána meg szépen ki lehet próbálni. Sok gyerek mindent bir, van amelyik meg mindenre érzékeny (akár ha te eszel tejet, tojást, mogyorót). Úgyhogy ha mindent betartanál, akkor alig ehetnél valamit. Ja kórházban azt mondták, hogy ha lehet akkor napi fél liter tejnél ne igyon többet az ember, továbbá mondták még a narancsot és védõnõ azt mondta, hogy sok pici babás panaszkodik, hogy babónak a mami által ivott laktoherb tea is pocifájást okoz.

Na megyek mert gyerkõc türelmetlen, engem meg még a vasalás is vár!

Mindenkinek további jó hosszúhétvégét és mikor jön már a lehülés??????

Gyorgyi + Rékababa a strandrajárók
rekababa
 
 


Heni'

Nálunk elég nagy kupival járt a split klima szerelés, de ez tobbnyire abból adódott, hogy több tonnányi koszos anyagot teritettek szerte szét a lakásban és nem vigyáztak semmire. Egy kicsit falat is kell bontani, hogy a csoveket ki, be vezessék, dobozt felfurják, de nem tul veszélyes. Ja még amire nagyon érdemes figyelni, hogy mindenféle csövet, vezetéket, hol milyen módón vigyenek, mert szépen, rejtve is, vagy legalább is esztétikusan is meg lehet mindent csinálni.

Györgyi
rekababa
 
 


Sziasztok!

Próbálok gyakran jönni közétek, de ha ilyen idõ lesz nem tudom mit fogok csinálni a csajszival. Egész délután a mellemen lógott, most aludt el, de elõtte telerakta a nadrágot, de nincs szívem felkelteni, olyan édesen alszik. Csak nem lesz baja tõle.
Tényleg vannak róla képek, a férjem munkahelyének a honapjára vanna felrakva, a címe:
Sztéló Zsanett
Ezt a férjem folyamatosan frissíti, az utolsó képek ma készültek.

Pálma
Csak nem sikerült összehozom a +16 napot, de nem is bánom, még egy nap és beadom a kulcsot Kép Bálint baba gyönyörû, és nagyon jó baba. Zsanet is délelõtt és este, a dlután nagyon nyûgös. Ez a meleg megviseli, de negem is. Nálatok hány fo van most?

Na megyek még meg kellene írni a születéssztorit a másik topicba, míg alszik, és még holnap jön a doki néni is vizitelni. Hozzátok milyen gyakran jár a védõnõ, mert szerintem holnap õ is megjelenik???

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 

 
 

Hali!

Györgyi,
no igen, akinek akkora mázlija van, hogy vasgyomrú bébikével áldotta meg az ég, könnyen elfeledi a tiltott gyümölcsöketKép. Jut eszembe, KENYÉRKépKépKép!
Taliban benne vagyok!

Beu,
nálunk sem volt valami dicsõséges a tegnap éjjelKép. Én a melegre fogtamKép.

Nadine,
sziaKép. Védõnéni hozzánk havonta egyszer jött, kb. a 4. hóig, most többnyire telefonál, néha meg mi sétálunk be hozzá. Mindjárt megnézem a fotókat is, csak már el kéne küldeni ezt az üzit, mert eddig vacakolt a babanet.

pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


sziasztok!

Milyen nagy pangás van ma.

Nem tudom biztos az idõ teszi, de Márk ma megint alig evett valamit, a felét eszi annak amit kéne, igy hízás se lesz azt hiszem.

Ma összevesztünk drága jó anyósomékkal, mert kinyítottam a számat nem türtem tovább, hogy a gyerek elött veszekedjenek egymással, széppen kértem õket, hogy ne a gyerek elött erre jó megsértödtek, hogy a párom elött is veszekedtek amikor kicsi volt, még se lett veszekedõs tipus. Jó mi? Nem akartalak benneteket ezzel untatni de valakinek el kellett mondanom bocs, hogy ti lettettek az áldozat. )KépKépKépKép:

De a szerencse az, hogy a férjem mellettem állt és megvédett.KépKépKépKépKép

Autósülés ügyben: Nálunk is ugy van ha én vezetek akkor az anyósülés hátamögött van ha a férjem vezett akkor a vezetõ ülés mögött van a pici.

Évi: szoptatás mellett még nem ajánlatos babot enni csokoládét, mogyorót, és az olajos magvakat. dinnyét azt ehetsz. Még nem lehett karfiolt, káposztát most csak ennyi jutott eszembe.

Mariann: Nagyon örülök, hogy jól vagytok, nagyon drukkoltam, hogy minden rendben legyen.


Pálma: Üdv közöttünk. Gratula a kicsihez.

Na most lépek

Mégegyszer bocs, hogy nektek öntöttem ki a szívemet

Sziasztok

Andy és Márk
andy78
 
 


Sziasztok!

Segítsetek nekem, Ti milyen Tena betétet vittetek a kórházba? Van egy csomó féle, és fogalmam sincs, hogy szülés után melyik a jó méret.

Köszi, puszi

Magdi
38+1
gallainémagdi
 
 


Sziasztok!

Örömmel láttam ,hogy egész jó ötletnek tartjátok a Dunakeszis talit nálunk!!!!KépKépKépKépKépBár tudom hogy nem mindenkinek jó és nem is a világ közepe,de mindenkit nagyon nagy örömmel és szivesen látnánk!!!!!!!!!!!!KépKépKép

Ha minden ok,akkor mi a Marcikával szombat este repülünk haza(nem merem vállalni autóval ebben a nagy hõségben az 1400km-t)és otthon maradunk aug 19.éig!Tehát ebben az idõszakban akár mikor szivesen látunk minden Babát,és Mamát!Egy gáz van- otthon még nincs netünk,és igy csak nagy ritkán tudok majd ide jönni,de majd valamit kitalálunk!

Szóval érlelgessétek a gondolatot és várom a javaslatokat az idõpontra!

Üdv Mindenkinek
Mariann&Marci
Mariann
 


Sziasztok!

10-kor hívtam le a topicot, mostanra sikerült elolvasnom az egész hétvégi termést.
Danim fél 9 óta alszik, gondolom már nem sokáig, úgyhogy gyors leszek.

Pálma, Nadine
gratula a babákhoz, gyertek gyakran!

Évi
kitartást az utsó 2-3 hétre! ebben a melegben tudom, nem könyû

LÁnyok, azért ez kiszúrás, hogy minden olyan kajcsit kerülni kell, aminek pont most van a szezonja!
Én ma ettem egy csomó cseresznyét (anyósomék kertjében terem), és annyira fincsi volt, remélem Daninak is ízlik Kép
Az epret is kipróbáltam a múlt héten, nem lett baj.
A csoki-tilalomról nem is tudtam. Így már azt is ettem jócskán Kép

Ebben a melegben a sörnek nem bírok ellen állni, kezdek rászokni az alkoholmentesre, a Borsodié egész jó, s schlossgold (jól írtam?) kevésbé.

Ma délután volt a tali? Milyen volt? Háynan gyûltetek össze?

jóccakát

Andi
psandi
 
 


Magdi

én Tena mini long-ot vittem a kórházba (mert a drogiban ez volt a legnagyobb méret), de gyógyszertárban lehet kapni super extrát is (vagy mit), és ált. azt ajánlják
De nagyon jó az Always éjszakai.
Nekem a vérzés csak az elsõ 2- napban volt nagyon erõs, utána már csak mint sima mensi

viszont lányok, ma 6 hete szültem, és még mindig van egy nagyon minimális vérzés (napi egy tisztasági betéten tényleg nagyon kevés), mikor múlik már el? Ez azt jelenti, hogy még nem gyógyult be teljesen?

Andi
psandi
 
 


Sziasztok!
Meg nem volt idom visszaolvasni, csak bejelentkezem,hogy megjottunk. Fadd-Dombori csucs volt, Jazi is ugyesen viselkedett! Kép
Ma megyunk 4hos oltasra... Brrr.
Ha tudok kesobb meg jovok.
Pussz
Norka es tegnap 4 honapos Jazmin
norkini
 
 


Hali Csajócák!

Látom, nem csak nálam nem mûködött a társalgóKép.

Beu, tudod megjött apa, azért tûntem elKépKép

Évi, várunk szeretettelKép! Kajagyben én az elsõ 3 héten nem próbálkoztam, utána kezdtem tesztelni, kis mennyiséggel, általában zöldutat kaptam a lánytólKép. Nálunk a pici az anyósülésen van, a nagy meg mögötte, így vezetés közben is tudok velük kommunikálni. Ha apa vezet, akkor beülök mögé.

Heni, nálunk két részletben csinálták, a koszos melót a felújítás alatt, de megérte vésni! Kültéri egységet jól szellõzõ helyre kell tenni, és gondoskodni a víz elvezetésérõl.

Nadine, kiscsaj oltári a képeken, sztori nem semmiKép, hatalmas gratula!!! Védõnéni Danónál kéthetente jött 8 hetes koráig, aztán már mi mentünk hozzá. Zsófival már rutinból nyomjuk, eddig volt 2x, de már mi is voltunk nálaKép

Norka, akkor most még kipihentebb vagy?Kép

Talira nem tudtunk menni, nekünk az 5 óra késõn volt a helyszinnel párosítva... Mire odaértem volna, már fordulhattam volna vissza, hogy idõben hazaérjünk a balatoni csúcsban az esti mûsorraKép

Legyetek jók, pusszantás!
Zsófi

ui.: Kanginak megy a GigamegadrukkKép
csucsuka
 
 


Sziasztok!

Andi, teljesen normális, mint utánaérdeklõdtem, sokaknak csak a 6 hét után múlik el teljesen a dolog. (nekem ennél ijesztõbb volt, mert a 6. héten rákezdett újra, anélkül, bogy elõtte teljesen elmúlt volna, doki szerint megjött...)

Szopi és mit ehet anyuka: valahol van egy topik errõl. Emlékszem elsõ babás barátnõm néhány hónappal szülés után kérdezi tõlem, mégis milyen gyümölcsöt ehetne, merthogy semmit nem javasolt neki a doktornõ... ehetett krumplit azt kész. Azt hiszem ez bõven túlzás, hiszen az anyukának is kell a vitamin. Minden szezonálisnál azt érdemes csinálni, hogy elõször csak keveset enni belõle, és fokozatosan többet, és közben figyelni a baba reakcióját. Én sose egyik gyereknél sem tudtam kimutatni semmilyen kajára semmilyen reakciót. MOndjuk a K betûsöket magam sem kedvelem, azok kimaradtak. Csokit viszont ehetek szerencsére.

Anikó baba (holnap 8 hetes) tegnapelõtt elkezdte nézni a kezét. Tök okos ez a gyerek. Mostanában este fürdés elõtt etetem, úgy tûnik, ez bejön, akkor még eszik rendesen, fürdés után inkább már csak aludni akar (akár evett akár nem). Jobb esetben nagy nehezen rá lehet venni egy kis cicire, de inkább csak cumizik rajta.

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok,
csak egy gyors jelentkezés: megvagyunk, bár ebben a melegben elég nehezen...
Taliról itt vannak képek: [url=http://community.webshots.com/album/76385453pplywO" TARGET="_top]http://community.webshots.com/album/76385453pplywO[/url]

Ha még nem látszik, akkor kb. egy fél óra múlva érdemes újra próbálni.
Én meg megpróbálok még jönni, csak most mennem kell...

Pusza
Franyó
franyo
 
 


Sziasztok!

Még sehol sem tartok az olvasással, azaz még csak a péntek délutánt nyüvöm. De olyan jó volt az anyukáméknál, megérte lemenni KépKép(csak az a ... M5-ös ne lenne olyan drága)

Maci_2
Ilyen sokat alszik Roni, hogy minden lemaradásod be tudtad hozni?Kép
Zsombi szép szoli színe már erõsen megfakult, nekünk is mondták páran, hogy milyen sokat lehetünk napon, ha ilyen szép barna a gyerekKépKép De legalább akivizsgálást megúsztuk Kép
Autó: mi decemberben cseréltettük le a 10 éves japcsi Suzukit egy Citroen Xsara-ra, azért mindenki jobban érzi magát benne (és légkondis).
Milyen nagy már RoniKép Nagyon szép baba és mekkora haja van KépKép

Heni
Utazzatok KépKépKép (látom, sokan írtákKép)

Myssnia
Szandi lányom szeme most "hajlik" zöldbe, pedig "mindjárt" 6 éves leszKépKépKép
Én is láttam a rajzot Kép
Én is szoktam énekelni Zsombinak, de csak akkor, amikor Apa nem hallja, mert mindig cikiz Kép Zsombinak pedig tetszikKép

Momo
Az én lányom már észrevette, hogy "nagy a hasa", már tervezi a fogyókúrát (néha próbálkozik is vele), ami abból áll, hogy normális kaját nem, csak csokit, gumicukrot, Tic-tac-ot és ilyeneket akar enni KépKép

Zulu
Tök jók atáblácskák Kép KösziiiKépKép

Zsuzsi
KocsiKépKép
A képeket olyan jó nézegetni, nagyon helyes kis pasijaid vannakKépKép

Beu
Én is elfelejtek egy csomó mindent a dokinál, felhívni meg nem akartam, de ez már annyira az agyanban van, tuti nem fogom elfelejteni Kép Vagy mégis? Jövõ héten már szurit kap ZsombiKép
VáltásruhaKép

Csucsuka
Kis Zsófi kész nõKépKépKép

Még csak péntek 18.42-nél tartok, de mennem kell, mert
1. lejárt a mosógép
2. ébred Zsombi és
3. indulnunk kell a csípõszûrésre.
Majd még próbálok jönni, legalább olvasni !

Szép napot mindenkinek és irigy vagyok azokra, akiknek van klímájuk!

Toffifee + ébredõ Zsombi
toffifee
 
 


Sziasztok!

Tegnap egész délután nem tudtam bejelentkezni.Nem tudom mi lehetett a géppel?!?!?

Köszi mindenkinek a válaszát kajaügyben és autós ülés ügyben. Összeiroggattam a dolgokat,amiket mondtatok,azt hiszem nagyon nehezen lesz teljesíthetõ,de majd kitapasztajuk mi is a kiscsajjal,hogy mi jön be neki és mi nem. Kép

Borzalmas ez az idõ lányok.Nem tudom,hogy a babákat mennyire viseli meg (gondolom nagyon),de én teljesen kész vagyok! Kép

Csak reggel és este tudunk kimozdulni a lakásból,most meg ráadásul meg még egyedül is vagyok itthon,mert kispapim dolgozik.Este viszon séta. Kép Lakásban lehúzott redõnyök mögött 28 fok,klíma sajna nincs,de most nem is hiányzik,hogy szétverjéka a lkást,most hoztuk rendeb a kiscsaj érkezésére. Kép

Beu,
e-mail címem: eviktor.bt@chello.hu

MEgnéztem a talis képeket.Továbbra is tartom azt az álláspontom,hogy a babók nagyon édik. Kép bár nem mindenkit ismertem fel,de egy két arcocskát megismertem a korábbi képek alapján. Kép

további kellemes napot mindenkinek
üdv
Évi + Petra baba_38+5
Kép
(hamarosan kettõben)
Évi24
 
 


Sziasztok Kép

Megjöttünk, csak ma délelõtt, mert tegnap káosz volt, inkább Füreden aludtunk, szigorlat ugrott, majd 18-án, szerencsére nem helybõl IV, megértõ volt a bizottság.

Kispapival mi is veszekedtünk, sose tudunk idõben elindulni a hegyrõl, amitõl én hóttideg vagyok, õ meg aszondja, hogy a dugóról nem õ tehet. Na, hol az igazság?!

Most megyek, mert persze nyekeg ez a kis szegény malac a dög melegben, pedig rögtön megitattam. Még mindig csak cici, de tán be kéne vezetni a forralt vizet, mert nyolcszor iszik-eszik egy nap, én lepusztulok, õ meg vad zöldeket tojik.

Pussz mindenkinek és uirigy a taliért! Klasszak a képek!!!

Kangi és megfõtt Julcsi
kangi
 
 


Sziasztok!

Pénteken elolvastam a "termést", írtam is egy-két dolgot, erre amikor küldtem volna elszállt az egész Kép.
Szombaton Tatabányán voltunk anyunál, vasárnap este jöttünk haza, ismét megpróbáltam írni, egy csomó dolog eszembe jutott, erre megint elveszett az egész, szép hibaüzenetet kaptam. Nem voltam ideges, áááááá, dehogy.
Most újra próbálkozom.

Myssnia!
Pestszentlõrinc védelmében: most hirtelen két olyan gyógyszertárat tudnék felsorolni, ami szombaton is nyitva van, egy pedig állandó ügyeletes (igaz, ez már a XIX. kerület, de kocsival kb. 10 perc). Szóval nem is annyira vészes ez a kerület, mint ahogy Maci2 (jól emlékszem???) írta. Kép.

Évi24!
Igazából szerintem nem lehet betartani a szoptatós "diétát", mert akkor nagyjából fõtt krumplin és répán kellene élni (hiszen nem lehet sok tejterméket, gyümölcsöt, rostosat stb. stb. enni) tehát ki kell tapasztalni a dolgokat. Persze a nagyon allergizáló dolgokkal vigyázni kell, csak módjával, de szerintem ha idõnként megeszel egy K-betûs fõzeléket, levest, még nem lesz világvége Kép.
De látom ez már lerágott csont, írták a többiek is.
Egyébként Herczegh doki tévedett már a szülés várható idõpontját illetõen. A Dóri anyukájának is 1-2 hetet jósolt csütörtökön és vasárnap a szülõszobán találkoztak Kép. A varratszedés idõpontjában lett volna a következõ CTG Kép!

Norka, Beu!
Én azt olvastam a "füles" fürdetéssel kapcsolatban, hogy a babáknak nem olyan érzékeny a fülük,mint gondolnánk, nyugodtan benne lehet a fürdõvízben, nem lesz belõle gond. Utána alaposan ki kell törölni egy pelenkacsücsökkel és kész. Szerintem nagyon kényelmetlen úgy fürdetni, hogy állandóan a fülére figyel az ember lánya, a babának és a mamának is, nem?

Magdi!
Szerintem gyógyszertárban vegyél Tenát és ne a legnagyobbat (az akkora, mint egy pelenka, én azt használtam), hanem az eggyel kisebbet. Az elsõ pár napban biztosan kelleni fog, utána legfeljebb megmarad és elhasználod éjszakai betétnek késõbb Kép. Én borzasztó erõsen véreztem, ebbõl kettõt ragasztottunk össze a szülésznõvel, amig meg nem érkezett a legnagyobb méret Kép. De azt hiszem én extrém eset voltam, mások nem véreznek ennyire... Sajnos nem tudom a nevét, mert most dobtam ki a csomagolását, de a MÁV Kórházas topicban valamikor januárban írtam errõl. De gondolom annyira nem fontos most, hogy az archivumban keresgélj Kép

Franyo!
Megnéztem a tali képeket, nagyon tetszenek! Biztosan jó volt találkoznotok. Sajnos nekünk nagyon messze van innen a Feneketlen-tó és nagyon meleg is volt/van az utazáshoz délután. Szóval csak irigykedem messzirõl.

Andy78!
Szerintem Márk a nagy meleg miatt nem eszik annyit, mint eddig, felesleges aggódnod! Arra figyelj, hogy eleget igyon, mert az nagyon fontos. Ebben a hõségben mi sem eszünk túl sokat, nem igaz Kép?

Negyed 2-re megyünk gennyes agyhártyagyulladás elleni oltásra, naná, hogy a legnagyobb melegben Kép.

Most megint megpróbálom elküldeni amit eddig írtam. Remélem végre sikerül!
virga
 
 


Elköszönni elfelejtettem.
Szóval:
Pusza, Virág és Levi
virga
 
 


Sziasztok!

1 hete csak olvaslak benneteket, egyszer ugyan megpróbáltam írni, de közben el kellett mennünk és így le kellett csatlakoztatnom a telefonomat a netrõl, a levélnek annyi...

Márti, Nadine!

Üdv. nektek, végre vannak nálunk fiatalabb babócák is a topicban!

Magdi!
Én a Tena Super betétet használtam az elsõ 2-3 napban, Tena hálós bugyival és bõven kellett a méret, napi többszöri cserével majdnem elfogyott a csomag! Utána 5 cseppes éjszakai betétet használtam!

Franyó, Urszila !

Szopi ügyben ne aggódj! Régebben írtam, Szonja ugyanezt produkálta 1-2 hétig, volt hogy egész nap. ( Szopi, sírás, nyugtatás stb) Én teljesen kiborultam, azt hittem keveset eszik így, de a védõnõ lemérte, (2 hét alatt 550g gyarapodás) azt mondta,ne aggódjak, ez a mohó evés, a meleg és a hasfájás összetevõje, ha egy percig szopizik, az is elég neki. Na ez szép mondat volt, de a lényeg benne van.

Zsuszi!

Látom sikerült hazaérnetek és talizni! Irigyellek benneteket én itt a környéken teljesen egyedül vagyok, csak veletek tudom megosztani gondjaimat, örömömet!

Mariann!

Marci nagyon ügyes, hogy már célirányosan mosolyog. Nálunk kb. 1 hete van tudatos mosolygás és egyre több gagyogás!

Meleg: Nálunk éjjel nappal 28-32 fok van a lakásban, próbálom Szonját minnél többször szabadba vinni, ott legalább levegõ van... Most érzem igazán magamon ezt a 17kg plusszt, mert sokkal jobban izzadok, és persze csak mértékkel vetkõzhetek, fürdõruciról álmodni sem merek !

Kicsi lányom, kezd kinõni az újszülött korból, már igazi babásan viselkedik, kevesebb nyügi, több nézelõdés, egyre több ideig kötik le a körülötte lévõ tárgyak, emberek!

Voltam 6 hetes kontrollon a dokimnál, mindent rendben talált, fel akart írni Continuint, azt mondta szoptatás alatt ezt szedjem, de lebeszéltem róla. Mondtam, hogy inkább becsületesen óvszerezünk, csak tablettázni ne kelljen!

Babócák olyan aranyosak, olyan jó lenne, ha én is tudnék felrakni képeket, de gép hiányában ez nem megy. Sajna tavaly amikor még nem voltam netfüggõ, vettem egy hipi-szupi sima fényképezõgépet, úgyhogy a digire még gyüjtögetnem kell...

Hát ennyi fért bele, próbálok valami ehetõt készíteni a családnak és még ezer dolgot csinálni (ez általában nem jön össze)

Dinihe és egyre többet alvó Szonja
Dinihe
 


Sziasztok megint!
Küldök egy táblát, aztán megpróbálok végre normálisan írni! Kép

<pre>
Anyuka Baba neve Baba szülinapja Baba születési adatai Baba kora Testvérkék
Manó Emma 2002.10.10 3400 g, 51 cm 34 hét + 5 nap Elsõ baba
Zulu Anna Sarolta 2002.12.02 3500 g, 55 cm 27 hét + 1 nap Dávid (2000.09.30)
Rekababa Réka 2002.12.12 3640 g, 56 cm 25 hét + 5 nap Elsõ baba
Zsuzsó Dana 2002.12.14 2900 g, 54 cm 25 hét + 3 nap Elsõ baba
Virga Levente 2002.12.19 3800 g, 59 cm 24 hét + 5 nap Elsõ baba
Andy78 Márk 2002.12.27 3660 g, 55 cm 23 hét + 4 nap Elsõ baba
Orsoly László 2002.12.30 3950 g, 55 cm 23 hét + 1 nap Elsõ baba
Gombolyu Lili 2002.12.31 3530 g, 55 cm 23 hét + 0 nap Elsõ baba
Kakukkfû Emma 2003.01.03 3470 g, 52 cm 22 hét + 4 nap Elsõ baba
Heni1979 Dorina 2003.01.17 3822 g, 51 cm 20 hét + 4 nap Bence (2000.11.09)
Timici Bence 2003.01.22 2900 g, 51 cm 19 hét + 6 nap Elsõ baba
Gombóc Zsombor Viktor 2003.01.28 3350 g, 52 cm 19 hét + 0 nap Elsõ baba
Nyúlandi Maja Adrienn 2003.01.31 2900 g, 52 cm 18 hét + 4 nap Elsõ baba
Norkini Jázmin Sarolta 2003.02.09 2600 g, 48 cm 17 hét + 2 nap Elsõ baba
Zsuzsi74 Miklós Benedek 2003.02.11 3460 g, 54 cm 17 hét + 0 nap Dani (1992.07.05) és Gyuri (2000.11.02)
Miszike Rebeka 2003.02.15 3590 g, 54 cm 16 hét + 3 nap Elsõ baba
Myssnia Szilárd Márk 2003.02.20 4050 g, 59 cm 15 hét + 5 nap Elsõ baba
Kangi Julianna Angéla 2003.02.23 2700 g, 48 cm 15 hét + 2 nap Elsõ baba
Franyó Anna Virág 2003.02.24 3000 g, 54 cm 15 hét + 1 nap Elsõ baba
Manó2 Dorottya Rebeka 2003.02.25 3100 g, 53 cm 15 hét + 0 nap Elsõ baba
Judó Hunor György 2003.02.26 3900 g, 56 cm 14 hét + 6 nap
Momo Adrienn 2003.03.03 3200 g, 53 cm 14 hét + 1 nap Timi (2001.10.08)
Regli Lilla Regina 2003.03.11 3800 g, 56 cm 13 hét + 0 nap Elsõ baba
Zsurló Hajnal Anna 2003.03.15 4320 g, 54 cm 12 hét + 3 nap Elsõ baba
Beu Lõrinc 2003.03.19 4450 g, 62 cm 11 hét + 6 nap Elsõ baba
Maci_2 Veronika 2003.03.23 2670 g, 50 cm 11 hét + 2 nap Elsõ baba
Csucsuka Anna Zsófia 2003.03.31 3900 g, 53 cm 10 hét + 1 nap Danó (2001.06.24)
Urszila Júlia 2003.04.09 3200 g, 50 cm 8 hét + 6 nap Andris (1994.05.07) és Zsuzsi (1996.06.18)
Leszter Petra Jázmin 2003.04.09 3600 g, 56 cm 8 hét + 6 nap Elsõ baba
Toffifee Zsombor 2003.04.22 4050 g, 54 cm 7 hét + 0 nap Szandi (1997.08.05)
Anyakati Véda 2003.04.24 3650 g, 55 cm 6 hét + 5 nap Dániel (2000.05.14) és Sára (2001.12.17)
Dinihe Szonja 2003.04.25 3700 g, 57 cm 6 hét + 4 nap Bianka (1994.02.11)
Snoopy Levente 2003.04.27 3100 g, 53 cm 6 hét + 2 nap Zsombor (2001.05.30)
Andi Dániel 2003.04.28 3200 g, 55 cm 6 hét + 1 nap Elsõ baba
Mariann Márton 2003.04.28 3000 g, 49,5 cm 6 hét + 1 nap Elsõ baba
Pálma Bálint 2003.05.23 3520 g, 50 cm 2 hét + 4 nap Elsõ baba
Márti Vilma 2003.05.29 3480 g, 55 cm 1 hét + 5 nap Ármin (xxxx.xx.xx)
Nadine Zsanett 2003.06.03 3800 g, 52 cm 1 hét + 0 nap Elsõ baba</pre>

Remélem, senkit sem hagytam ki, akit igen, az szóljon!

Márti,
ha jössz, írd meg léccci Ármin szülinapját!

Kezd naaaaaaaagyra dagadni ez a tábla KépKépKép!

Franyó
franyo
 
 


Franyó!

Képek nagyon jók!!Meddig tartott még a tali, miután mi eljöttünk?

Anyakati
Anyakati
 


Szóval, akkor most megpróbálok írni, Anna csodák-csodája, alszik Kép!

Mindenkitõl bocsi, akinek túl messze/túl hirtelen volt a tali! Csináljunk még talikat, jó sokat! A legjobb lenne valahol "középtájt", ami nagyjából egyformán közel (egyformán messze Kép) van a budaiaknak és a pestieknek egyaránt. Ötletek???

Zulu,
te már tudsz valamit??? Kép Ki mondta, hogy kifúj a hõség hamarosan? Óóóóó, de jó lenne!!! Én azt hallottam, hogy még a hét végén is kánikula lesz Kép.

Évi,
neked jó hátralévõ pocakos napokat kívánok, és kitartást ebben a nagy melegben! Aztán gyere majd, ha megszületett Petra baba!!! Kép

Györgyi,
nektek közel lett volna? De kár, hogy nem értetek rá! Merre laktok?

Myssnia,
te most a dokinál vagy, ugye??? Nagyon nagy drukkok neked!!!!!!!!!!!!!!!

Klíma:
van valakinek ablakklímája? Tudja-e esetleg valaki, hogy mitõl jobb a split-klíma, mint az ablakklíma? És még egy kérdés, be lehet ezt szerelni saját kezûleg, vagy csak hozzáértõ tudja beszerelni?

Nadine,
megkukkantottam Zsanettet, nagyon szép baba, gratula!!! Kép

Andy,
anyósod rémes, neked teljesen igazad volt! Én se hagynám, hogy a gyerek elõtt veszekedjenek, nálunk erre a saját szüleimnél van meg a jó esély, de persze nem fogom hagyni nekik. Kép

Magdi,
a gyógyszertárosnõ anno azt mondta nekem, hogy a normál méretût szokták vinni szülés utánra, hát nem tudom, nekem nem volt elég, de csak az elsõ pár napra kellett nagyobb, utána már jó volt a sima Always éjszakai betét is.

Mariann,
szombat este jöttök? De jó!!! Szerintem a nethiányt úgy kéne megoldanod, hogy valakivel telefonszámot váltotok, és így meg lehet szervezni azt a talit... amire én valószínû nem jutok el, brühühü...Kép

Andi,
én is ettem ma cseresznyét, nem bírtam ki, remélem, nem lesz semmi gond, egyelõre olyan jól alszik a lány, mint már egy hete nem... Az epret nem tudom, azt is ettem, de hogy utána attól volt-e az a hasmenés, vagy a sok narancslétõl, amit ittam, azt lehet, hogy már sose tudom meg Kép.
Vérzés-ügyben nem tudok tanácsot adni, nekem kicsit komplikáltabb volt a dolog, de ha úgyis hathetes a babód, akkor nemsoká menned kell hathetes kontrollra a dokidhoz, nem? Õ majd biztos megmondja, hogy jó-e ez így...

Norka,
de jó, ti már ki is nyaraltátok magatokat... szép idõtök volt, az biztos. Mi meg itt aszalódunk a panelban...Kép Oltás Kép, de hátha nem lázasodik be tõle Jázi, drukkkkk!!!

PIldi,
de ügyi ez az Anikó! És milyen jó kislány, hogy este szépen elalszik! Kép

Toffifee,
csípõszûrésen minden ok volt?

Kangi,
de jó, hogy megjöttetek, mi van veletek? Depid elmúlt, ugye???

Virga,
oltás Kép!!! Anna két hét múlva kapja az agyhártyagyulladás ellenit, direkt reggel 8-as idõpontot kértem, hogy ne a melegben kelljen menni. Bár ki tudja, lehet, hogy két hét múlva meg megfagyunk Kép.

Dinihe,
szuper, hogy minden rendben volt a kontrollon! Én se akartam tablettázni Kép!

Anyakati,
Coryék nem sokkal utánatok mentek el, én meg kb. fél óra múlva, a többiek még maradtak, nem tudom, meddig. Nagyon aranyosak a gyerekeid! KépKépKép

Hihetetlen, hogy Ancsi még mindig alszik... kb. fél 12-kor aludt el, amióta tart ez a meleg, napközben nem aludt többet, mint tíz perc - fél óra.
Olyan aranyos, mostanában rengeteget nevetgél, nagyokat rikkantgat, meg berreg a szájával, közben nyálbuborékokat fúj. Ja, és a mai mérésen 6 kiló 7 deka volt, és 61 cm. Kép Vagyis megduplázta a születési súlyát, pedig még csak három és fél hónapos! Hova hízik már ez a gyerek... Kép

Beu, Leszter,
merre vagytok?

Puszi
Franyó
franyo
 
 


Sziasztok!

Megint itt vagyok Kép

Fürdõruha: én felvettem a tavalyit, kétrészes, a nyaralásra vettem, közben derült ki, hogy baba lesz Kép(kb. ötször volt rajtam) Sajnos anyukámék felrakták a nagy tükröt a folyósóra, így meg is csodáltam "nádszál" alakomat Kép, pedig csak 4 kg maradt rajtam, de az tuti, hogy deréktól combközépig Kép
Apa nálunk is hízott, de szerintem azért, mert elõtte együtt jártunk sportolni, egyedül meg nem megy Kép


Heni
Nagyon aranyos az "éhezõ"KépKép

Beu
Lõrinc is nagyon helyesKép (most tartok a képeknél)
KrumplizásKép BuldogozásKép

Manó
Kakis sztori KépKépKép

Orsoly
Fogacskák Kép

Gombóc
FocimeccsKépKép
Légkondi: irigy-irigyKép

Tali
Még irigyebb, jó volt??? Vannak képek???
Most látom, de szupik KépKépKép Biztosan nagyon jó volt Kép

Mariann
De jó, jöttök haza!!! És milyen sokáig maradtok!!Kép
Nekünk is jó a Dunakeszi taliKép

Norka
Tök jó, hogy jól sikerült az utazásKép
Szuri Kép

Kangi
Legalább aludtatok még egy jót, nem álltatok a sorbanKép
A vizsga is megvár Kép

Franyó
Csípõszûrésre éppen odaértünk, 10.30-ra volt idõpontunk, éppen 10.30-ra Kép. Erre mellettem ül két kiscsaj (a csótányroppantós botsáska fajtából), kezében a cetli, hogy 10.15, majdnem agyvérzést kaptam, mert szegény Zsombitól elvettem a cicit, hogy ne késsünk elKép. Vizsgálat: tök helyes fiatal pasi Kép, jól megtekergette Zsombi lábait, õ közben végig mosolygottKép. Eredmény: minden rendben, kontroll 4 hónaposan (ez mindenkinél így van).
Gratula a duplázáshoz Kép Nyálbuborék-fújás biztos aranyos, már alig várom Kép

Alig várom, hogy Apa hazaérjen, ígért nekem új ruhátKép Remélem, a nagy meleg nem vette el a kedvétKép Sajna még mindig az ápol_és_eltakar irányzatból kell választanomKép, tényleg, mikor lehet elkezdeni tornázni de olyan igazit!

Bocs, ha valakinek nem írtam!
Megyek, megkeresem Pálma sztoriját, talán addig még alszik ZsombiKép (Szandi leesett a nagyágyról a másik szobában, két ágy van egymáson, valamikor az egyiket elviszik, na, erre Szandi feltornyozott három díszpárnát, -legalábbis ennyit vallott be -, felült a tetejére, aztán le is esett, jó nagyot szólt, volt ordítás ezerrelKép)
Megint nagy a csend... Mintha bombatalálat érte volna a szobát Kép
És lejárt a mosogép, már megint Kép

További szép napotKép
Toffifee + alvó_Zsombi
toffifee
 
 


Sziasztok!

Jaj, úgy fáj a szívem a tali miattKép Bár a párom felajánlotta, hogy pattanjunk autóba és menjünk fel Pestre, de ilyen melegben a két nyûgös gyerekkel nem mertem nekivágni, no meg késõn is értünk volna haza, hiába csak 50 perc az útKép Szóval inkább durmoltam egyet, amíg a két csaj is aludtKép

FranyóKép
Szép méretei vannak AnnánakKép Én el is keskenyedtem egy kicsit, mert Zsebi eléggé visszavett a tempóból, õ a mai mérés szerint "csak" 5730 gramm és 62,5 cm. Viszont a hossza meglepett, Timi majdnem fél évesen volt ennyi. Lehet, hogy a nagyapámra ütött és majd nem találunk nála magasabb srácot neki?Kép Hülyén fog kinézni, hogy két ilyen mélynövésû szülõnek ekkora csemetéje vanKép
Nagyon jók a képek, amit a talin készitettélKép
Ha lehet egy naaagy kérésem, legközelebb(persze, ha nincs ilyen bugyirohasztó meleg) lehetne egy kicsit korábban a tali, hátha eljutnák én is. Remélem, nem baj, ha az egész pereputtyot viszemKép Egyébként, ha igazságos akarsz lenni a távolságot illetõen, gyertek mind Albertirsára, az mindenkinek 55 kmKép. Viccet félretéve, ha komolyan érdekel valakit, jöhet nyugodtan vidéket nézniKép
Nálatok idõpontot adnak a gyerekdokinál???? Úgy látszik ez nagyon vidék, mert mi 2 órát álltunk sorba a fullasztó melegbenKép

KangiKép
Végre elõkerültélKép A forralt vizen már én is gondolkodtam, mert nálunk is átvette a káosz az uralmatKép Ezen kívül a napi többszöri pancsiztatás javított nálunk a helyzeten. Ugyan mi nem panelban lakunk, viszont a tetõterünk, ahol a háló- és gyerekszobák vannak, olyan, mint egy panelKép Nem is tudom, hogy képesek a gyerekek egyáltalán aludni.
Legalább a hétvégén sikerült egy kicsit hûsölnötök?
Mi újság a depiddel? Remélem, vége, mert most én vagyok benne nyakig, úgyhogy lehet vígasztalniKép (A kis önzõ MomoKép)

ZuluKép
remélem, a próféta bukott ki belõled, mert én már nem bííírom ezt a melegetKép

MagdiKép
Ha jól tudom, te is az Istvánban szülszKép Ott adnak betétet, amíg bent vagy (persze, reklamálni kell), utána meg elég a sokcseppes intímbetét is. Én befürödtem a Tenával, mert a 24 db-os csomag nekem marha sok volt, itt fog megromlani, hacsak nem pofátlankodik ide megint a gólyaKép

MariannKép
Mi már mentünk innen Irsáról Dunakeszire, úgyhogy én benne vagyok, ha komolyan gondolod a talitKép
Ez a Marci gyerek nagyon fejlõdik, szerintem nyoma se marad a kezdeti nehézségeknekKép

ToffifeeKép
Nekem az öcsém rendezet kamaszkorában ilyen monodiétátKép Este közölte, hogy õ nem vacsizik a fogyó miatt, majd leült a tévé elé egy tábla Boci csokival. Gondolhatod, anyámat nem ütötte ám meg a gutaKép

Lányok, ez a klíma dolog engem is nagyon foglalkoztat, mert megzavarodunk a melegben. De nekem az a bajom, hogy a fölsõ szint alig egy éve készült el, vadiúj lambéria, tapéta, festés. Nagyon szét kell ezt barmolni a klíma miatt??? És azt lehet, hogy csak a felsõ szinten legyen, mert alul egész hüvi van? És végül, hány dB-es zajszint, ami még elviselhetõ beltérben, mert nekünk az egyik párologtatónk 42dB-lel dolgozik és baromi hangosKép
Tudom, hogy nem vagytok klímaszerelõk, de ha valaki tudja a választ, ne tartsa magábaKép Köszi!

És most jön, amit Kanginak már pedzegettem: NYAKIG ÜLÖK A DEPIBENKép A három nap tök ugyanolyan hajtás volt, mint akármelyik hétköznap és ez betette a kaput. A párom azt hajtogatta, hogy mindent felver a gaz a kertben, no meg be kéne takarítani a termést (borsó, eper, cseri) és elhúzott toronyiránt. Aztán az volt a baj, hogy nem volt idõm a leszüretelt cuccokat azonnal elrakni, így pl. az eper egy éjszaka alatt belerohadt a tálbaKép Na ezen jól össze is vesztünk. Én meg kifakadtam, hogy legszívesebben eladnám az egész kócerájt és vennék Pest szélén egy lakást max zsebkendõnyi kerttel. Szerintetek egy férfi miért nem tud beletörõdni, hogy két pici gyerek mellett nem lehet megváltani a világot, fõleg, ha egy fia segítségünk nincs?...brühühü

Na emlegetett csacsi megérkezett, úgyhogy gyorsan eltûntetem a képernyõrõl a panasztKép
üdv
Momo és a tetõtérben fõvõ macákKép


Momo
momo
 
 


Helló lányok!

Egész nap haldoklom a hõségtõl. És arra készülök, hogy vesessek. Jaj-jaj!

Tali nagyon jó volt! Még-még!

Pisi megint rossz lett! Jaj-jaj!

Ennyi tellett.

Beu
beu
 
 


SZiasztok!

Olvasok, olvasok - de írni nem nagyon van idõm - talán megértitek Kép

Franyo! Köszi, hogy betettél a táblába (tudom, hogy már "rég", de még nem volt idõm megköszönni) Ármin 2001. nov. 15-én született Kép

Tali: nagggyon-naggggyon irígykedem, hogy voltatok - mi két napra (vagyis 2x1-re) elmentünk anyukámhoz, aki egy hûvös vályogházban lakik, ami körül kert is van Kép, így próbáltuk elviselni a meleget. A képeket még nem néztem meg, talán éjjel több idõm lesz...

...és talán írni is...

..na, azért azzal még eldicsekednék, hogy egy kis HörcsögHercegnõ ez a mi Vilka babánk: tegnap 3920 gr volt (tegnap egy hete hoztuk haza a kházból 3360-nal) KépKépKép

...és igyekszem jönni, és írni mindenkinek, mert szívesen hozzászólnék ehhez-ahhoz...

Márti+Vilka (12 napos)
márti
 
 


Franyó Kép Toffi Kép
most már én is azt mondom, hogy ott egye a fene a vizsgát! De mivel én sose csináltam még ilyet, komoly lelki tusa árán jutottam el erre a döntésre ....

Momo Kép
teljesen megértelek világmegváltás ügyben! Nálunk a Somlón van mindenféle tennivaló mindig, pont emiatt nem tudtunk tegnap idõben hazaindulni Kép Ugyanezt kérdezem én is!
Úgyhogy én nagy rávezetõ beszélgetést tervezek, mert nem bírom ezt így. Na pláne, hogy nekünk nem is az otthonunk mellett van a kert, hanem 160 km-t kell utazni, és vagy vállalom, hogy vezetek és kidöglök és nem indulunk idõben és aszalódom gyerekestül a forróságban, vagy maradok itthon, egész hétvégére férj és apa nélkül Kép Plusz tudván, hogy neki mennyivel több utazással jár, ha nincs kocsi, márpedig õ nem és nem vezet.
Nem tudom, hogyan lehetne erre ráébreszteni a párodat, mert eddig még nekem sem sikerült Kép Ráadásul ugye a rosszabb napokon a mindennapi házimunka elvégzése sem gyerekjáték ... Szép szélesre hízott vállamat tudom csupán felajánlani, hogy azon sírd el a bánatod Kép De most komolyan!

Beu Kép
hogyhogy mindig rossz a pisi?! Minõ marhaság, szerintem ha harmadszorra (ugye, harmadszorra?) is rossz lett a minta, ez égi jel arra, hogy ne veszõdjetek vele tovább, mert nincs semmi baj! Én mindenesetre drukkolok!!! Meg a vezetéshez is!

Gyerexobában 31 fok Kép. Gyerek alszik, ébred, ordít, iszik forralt vizet, ordít, eszik cicit, leteszem, ordít. Na, mondom, megfürdünk együtt, de szép is lesz! Erre kiengedem a vizet, hát nem elaludt szegénykém megint?!
Én mindenesetre megfürödtem Kép

Pussz
Kangi és kideglett Julcsi
kangi
 
 


Gombóc Kép
a borunk újra megforrt Kép Kép Mert õsszel nagyon hideg volt a pincében, így maradt benne cukor. Majd egy talira viszek belõle, ha megállt és letisztult Kép
Jó neked! Én nem kívánom egyáltalán, már panaszkodtam, hogy absztinens lettem, és ki akar barátkozni egy absztinenssel???! KépKép

Viszont büszke-büszke, mert befejeztem a holnapi vizsgán leadandó dogát!!! Jesssz! ... már csak a vizsgaanyagot kéne átnéznem ... Kép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Toffifee,
fürdõruha-ügyben ugyanez a helyzet! Kép Csípõszûrés: úgy látszik, ez is mindenkinél máshogy van, mert minket pl. nem küldtek korábban, csak most, háromhónaposan, és nem mondták, hogy kéne majd megint menni kontrollra, csak azt, hogy minden rendben. Viszont volt ott egy kéthetes icipici babóka, morgott is a csípõszûrést végzõ doktornõ, hogy ilyen pirinyó babát minek küldenek még szûrésre...

Momo,
hát a méreteken ugyan el ne keseredj! Anna hatalmas Kép, nem ez az átlag szerintem... Ráadásul ezt ugye úgy "alkotta", hogy egész nap csak eszik, és nem nagyon kakál... Kép
Hát igen, pont azért beszéltük meg 5-re, hogy ne a legnagyobb melegben legyen... Ha nincs ez a meleg, lehetne délután 2-3 körül is, nem? Az bizti mindenkinek jó.
Idõpontot az egészséges rendelésre adnak, bár ezt se tartják be mindig pontosan. Egyszer én is vártam egy órát.
Depi Kép! Naaa... Kép Vigasz-vigasz! Hát tényleg nem lehet könnyû... de kitartás, nem lesz ilyen nehéz, ha már nagyobbak lesznek a lányok! (Vagyis... izé...)

Egyébként mennék én Albertirsára is, meg Dunakeszire is... szeretnék... na majd meglátjuk.

Beu,
mi az, hogy pisi rossz? A mintavételt kell megismételni, vagy az eredmény lett rossz? Hõség nálunk is fúúúj, már 30 fok van Kép.

Márti,
szépszemû Ármint beírtam Kép! Hûvös vályogház, hmmmm, ez jól hangzik... Kép Hörcsöghercegnõ Kép, aranyos lehet!!!

Franyó
franyo
 
 


Kangi,
most látom, hogy te is írtál! Dogabefejezéshez gratula, borocskát én is megkóstolnám! Kép
Na most már megyek, mert nyekereg a lány!

Franyó
franyo
 
 


Sziasztok!

magdi!

Nekema legnagyobb Tena betét kellett, legalább az elsõ 2 héten.

Momo!

Emma 8 hónaposan 73 cm.Kép Én nem tudom kire ütött, a mi családunk inkább alacsony, bár a férjem családja magasabb, így gondoltunk egy közepes leányzóra. Erre az elsõ hónapban nõtt 4 cm, a 2. hónapban is (így 2 hónaposan 59 cm volt) utána kicsit leállt, de most hogy sok a napsütés megint 3 cm-t nõtt 1 hónap alatt.Kép Úgyhogy reménykedjünk szerintem hogy a fiúk is szép nagyra nõnek manapság és így nem lesz gondjuk ezzel.Kép

A kert miattKép. nekünk egyenlõre esélyünk sics kertre, de ha lenne is be lenne füvesítve, max néhány bokor és fa (nem gyümölcs, hanem dísz). Semmi többet nem vállalnék be.

Beu!

Én nem értem ezt a pisit! Mi az hogy rossz lesz?

Kangi!

Nálunk is 30 fok van, én leginkább 1 szál pelusban tartom leányzót, max rövid ujjú body , reluxa lent, így õ egész jól viseli. Lehet mondjuk hogy csak szerencsém van és olyan fázós mint én. Én valamelyik nap mikor nagy hõség volt kitettem az erkélyre , sõt gumicsónakba tettem vizet, nagyon élvezte. Az erkélyen lehet nudizni is. Ja, és kb 6-7 dl -t iszik egy nap.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Köszi a tanácsokat Tena ügyben, hát majd meglátom. Kép

A talis képeket végig néztem, nagyon jók, csak van akit nem tudok beazonosítani.

Mindenkinek jó babázást és sok türelmet ebben a nagy melegben.

Magdi
38+2
gallainémagdi
 
 


Haho lanyok!

Mano: jelentem nalunk erik egy magas fiatalember, aki par nap hijan az 5 es fel honapnak 70 cm!!!Kép Vedoneni mindig lehidal, hogy milyen hosszu a dedKép Szerencsere az apjara utott, aki 189 cm, en csak 163 vagyok rovid labakkal, a szerencse fia ez a gyerkocKép

orsoly
orsoly
 
 


FranyóKép
Itt vagyok, csak kicsit forgalmas volt a hétvége, a dokihoz jövõ pénteken megyek.A talis képek szuperek, annyira gyönyörû minden gyerek, és én meg csupa írigy, hogy nem tudtam ott lenni.Kép De Te alig vagy rajta a képeken. És Annácska?

TimiciKép
Hát nem is tudom mit mondjak, Bence a képeken nagyon szép gyerkõc. Gratula érte!!! A perverz játék nagyon jópofa, Clementino?

Györgyi vagy Rékababa?
Ugyan ez jutott nekem is eszembe a lábjátékkal kapcsolatosan. Kép

NadineKép
ÜDv itt, gyerek gyakran! Zsanett nagyon édes!

VirgaKép
Köszi a lõrinci infót, a héten valsz megnézünk egy készülõ lakókertet. Remélem tetszeni fog. Csak az a baj, hogy 1 év múlva lesz kész.

Most mennem kell, bocsi akinek most nem írtam, késõbb jövök még.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Franyó
Egyáltalán nem látlak a képeken. Téged ki fotózott? Kép
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Myssnia Kép
mért kívánod Nadine-nak, hogy "gyerek gyakran" ?!!! Kép Mikor ezzel az eggyel is néha olyan nehéz ...

vicces Kangi, mert most nem ordít Julcsi
kangi
 
 


Kangi
KépKépKépKépKépKépKépKép

Ma én is vicces kedvembe vagyok:
Ma délelõtt lerohantuk a barátnõméket, Szilárd ott aludt el náluk a Réka játékaival való foglalkozás után. Kép

Bemelegítés, közös futással kezdõdött:
[url=http://www.pollar.hu/csiszarek/kozos_futas4.jpg" TARGET="_top]http://www.pollar.hu/csiszarek/kozos_futas4.jpg[/url]

Majd Szilárd valami csúnyát mondott, amire Réka megsértõdött:
[url=http://www.pollar.hu/csiszarek/rekaigen_szilardnem2.jpg" TARGET="_top]http://www.pollar.hu/csiszarek/rekaigen_szilardnem2.jpg[/url]

Ezek után Szilárd csakazért is hogy bosszantsa Rékát, felpróbálta a sapkáit:
[url=http://www.pollar.hu/csiszarek/rekasapka2.jpg" TARGET="_top]http://www.pollar.hu/csiszarek/rekasapka2.jpg[/url]
[url=http://www.pollar.hu/csiszarek/rekasapka3.jpg" TARGET="_top]http://www.pollar.hu/csiszarek/rekasapka3.jpg[/url]
[url=http://www.pollar.hu/csiszarek/rekasapka4.jpg" TARGET="_top]http://www.pollar.hu/csiszarek/rekasapka4.jpg[/url]

Réka pedig úgy volt vele, hogy akkor nem ad neki hamit, csak õ lakmározik, amitõl úgy elfáradt, hogy...:
[url=http://www.pollar.hu/csiszarek/alvas1_pocak.jpg" TARGET="_top]http://www.pollar.hu/csiszarek/alvas1_pocak.jpg[/url]

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


MariannKép
Én szívesen mennék talizni. Kép

ÉviKép
Várunk Titeket is, drukk egy könnyû szülésért! Én a kórházba is kaptam epret, és semmi gond nem volt tõle. Persze ez babafüggõ. Amit nálunk el kell kerülni: fõtt tojás, borsó, bab. Ezek után sírt Szilárd is, így nem is eszem.

MagdiKép
Én nem vagyok nagy mensis, ezért azt hittem alig fogok vérezni. Ez nem így volt. Nekem az jött be, ami elég nagy, de nem a legnagyobb. Van olyan, amibe volt valami sötét réteg, na az nem volt olyan jó. De valahogy nekem a legjobb az volt, amit a gyógyszertárakban kapható, sterill vatt van sterill papírba ittatóspapírfélébe csomagolna (Nem tudom mi a szakneve. Kép)+ hálós bugyi. Nagyon szexi felvéve. Kép Kép
Drukk neked is!

Andi
Én is sörözök, tök jól esik! Kép

Toffifee
Fogyókúra Kép Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!

Gyorsan írok aztán olvasok vissza

most jöttem haza a 6 hetes kontrollról. Szerencsére minden rendben, a doki még azt is megkérdezte, hogy volt-e vágás, és hogy hol, ezek szerint jól összeforrhatott.
Éééééés, minden tilalom alól feloldott (kádban fürdés, házasélet)
tök jó

na olvasok és még ha tudok írok

Andi
psandi
 
 


Jók a talis képek!

Julka ma megkapta a 2 hónapos oltását. Aludt egy nagyot, üvöltve ébredt, nem akart szopizni, sõt semmit sem akart, csak fájt. Szegénykém nem mozgatta csak a bal lábát, ha véletlenül mégis megmozdította a jobbat, akkor iszonyú fájdalmas sírásban tört ki. Beadtam a Germicid-C-t, borogattam, azóta nyugodtabb, most alszik. Különben 4,5 kiló és 58 centi, ami a kezdeti 2900-hoz és 50 cm-hez képest szupi.
3 éjszakája már csak egyszer ébred, 3 fele, 10 perc intenzív szopi után alszik tovább 6-ig. Remélem megmarad eme jó szokásaKép

Nem tudjátok, hogy lehet-e kapni valahol bébi forrásvizet? Külföldön van. Gondolom extra tiszta és ellenõrzött kivitel. Én teát adok Julkának, Hipp édesköményt, de éppen csak egy picit teszek a vízbe. A forralt víz nagyon pfúj ízû.

DiniheKép
Köszi a ti szopi-nyügitekrõl az infot. Megnyugtatja az ember lányát, ha tudja, hogy másnál is van ilyen!

AndiKép
Nekem hasonló volt a helyzet, a 6 hetesen még mindig betétet kellett hordanom, szopi alatt mindig jött még valami. Aztán egyik napról a másikra kb. a köv. héten teljesen elmúlt.

TimiciKép
Nekünk is van olyan teknõcünk! Csak a nagyoké és fürdésre használják.

MyssniaKép
KépekKép

MomoKép
El tudom képzelni, hogy milyen sok dolog van a kertetekbenKép Nem kis babás anyukának való. Nálunk csak füvet kell nyírni (felét annak is kitaposták a kutyák) meg pár szál virágot gyomlálni, de az is sok. Az elõkertünk úgy néz ki, hogy szégyellem.

MagdiKép
Szerintem is steril géz+vatta vagy tena 3 cseppes. A normi betétbe beleakadnak a kinövõ szõrszálak, brrrr.

Urszila
urszila
 
 


Urszila! Most kaptam nemreg valami reklamanyagot, hogy valamelyik hazai asvanyvizes forgalmazo kihozott egy babavizet! Sajna nem emlekszem melyik (talan Kristalyviz?), esetleg nezzed a boltokban!

orsoly
orsoly
 
 


Ez aztán pangás...

Urszula
Írigy Julka alvásáért! Mi mikor? Kép

Andi
Szuper a jó hír, tényleg jól hangzik.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


MyssniaKép
Ne irigyelj, mert lehet, hogy múló állapot! Inkább többé mint kevésbé átaludt éjszakákat a két nagy két éves korára produkált. Most már csak akkor ébrednek, ha valami bajuk van. Úgyhogy pár nyugis év részükrõl, aztán már azért nem alszunk, mert a gyerek még nem jött haza bulibólKép
Te mikor mész dokihoz?

OrsolyKép
Kösz az infot, szétnézek.

KangiKép
Azokért amit írtál a 160 km-re levõ telekrõl, beszélem le ezidáig sikeresen Férjet egy vidéki házikóról. Pedig már néztünk Balatontól a Mátráig és Bakonyig mindenhol! Nálunk is rengeteg rövid idejû cicizés van kellõképpen híg és zöldes kakit eredményezve.

NadineKép
Jó, hogy megérkeztetek! Baja nemigen lesz kakis alvástól, ha be van krémezve a popsija.

Urszila
urszila
 
 


Sziasztok!
Nekialltam visszaolvasni... fel napos melo!

Csucsuka
Dinnyere sort Kép

Nadine
Udv itt! Es gratula a picihez.Zsani lany nagyon helyes.

Mano2
Legzeskimaradas Kép Kép Van valami fejlemeny??

Csucsuka
Hat nem panaszkodom! Tenyleg jo buli volt, teljes pihentseggel rendelkezem Kép 10es skalan legalabb 10 es fel. Kép

Toffiffe
De jo,hogy Ti is jol ereztetek magatokat! Kép
Szandi fogyokura Kép
Csotanyroppanto botsaska!! Kép Meg mindig rohogok rajta.

Virag
Tenyleg sokkal kenyelmesebb igy furdetni. De persze megint elfelejtettem rakerdezni a dokinal,hogy o mit szol hozza?

Franyo
Az azert tulzas,hogy kinyaraltuk magunkat. Remelem majd meg osszejon par nap valahol. De tenyleg jol ereztuk magunkat. Igazi kis csaladoknak valo nyaralos hely!
Agyharta szuri kicsit sem gaz, marmint utohatasilag, ne aggodj miatta!
Szupi ugyes a kiscsajotok! Kép Es ez a suly?!?! Kép En is ugy imadom ahogy egyre tobb mindent produkal Jazmin.

Maci2
Nalunk 6 szivacs darabbol all a cuuc a kisagy korul. Majdnem vegig van, csak 1et nem szoktam a fejenel odatenni,hogy kilasson, ha elalvoban van torit teszek oda,hogy nehogy beverje a buksijat.

Gomboc
Legkondi! Kép

Urszila
Tenisz!! De jo lehetett egy kis mozgas!

Beu
Biztosan eldugosat jatszol,hogy ne unatkozz, ha baboca alszik! Kép
Rossz pisi Kép Miert lehet?

Gyorgyi
KosziKoszi a szavazast Jazi kepere!!!!! Kép Kép

Myssnia
Nagyon jok a kepek! Kép

Urszila
Oltas Kép Jobb mar?

Magunkrol
Hetvegen sikerult osszvissz 400km.-t lenyomni. Jazi nagyon jol birta. Domborin is majdnem vegig aludt, igy en is uszhattam vegre egy jot. Aztan kijottek internetes baratnomek is es vegul leleptunk hozzajuk grillpartizni (ami a dorges miatt Wok party lett Kép ). Ma oltas. Jazmin nagyon sirt.Annyira,hogy hazaig nyomta. Aztan hapott1 GermicidC-t, de ugy latom (meg) nem lazasodott be, lassan ebresztem, mert 4korul evett utoljara. Remelem holnap sem jon elo semmi komolyabb.
Lanyok, vett mostanaban valaki mosogatogepet? (Klima utan szabadon Kép ) Milyet, mennyiert, mire kell figyelni?
Kuldok par mai kepet
[url=http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=77&page=4" TARGET="_top]http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=77&page=4[/url]

Puszka
Norka es oltott Jazmin


Momo
Pasik Kép Nem lehet beszelni a fejevel? Csak jon egy kis jobb ido es akkor mar rogton jobb lesz a kedved is! Kép ++++++++

Marti
Nagyon ugyesen szopizhat a picuri, ha ilyen tempoban szedi magara a grammocskakat! Kép

Kangi
31fok Kép Doga Kép Ugyi vagy nagyon. 7vege tervezes- csak ugyesen. Elobb- utobb talalni kell valami megoldast, mert gondolom elegge hosszutavu lesz ez az utazgatosdi, nem?

Csiposzures
Minket is 3 honaposan kuldtek (minden ok) es 3 honap mulva megint menni kell...
norkini
 
 


Ezt mert is kevertem igy ossze? Keso van mar, vagy mi? Kép

Norka
norkini
 
 


MyssniaKép
Nagyon tetszenek a képek. Szilárd olyan csinos azokban a sapikbanKép

UrszilaKép
Te aztán növeszted a kiscsajtKép Én is füvet akarok az egész kertbe,de páromnak az a fixa ideája, hogy mennyire megéri házilag termeszteni a zöldséget. Amit ugye lehet kapálni, öntözni, permetezni, begyûjteni és eltenni télireKép Nahát ez a két kölök mellett ki van csukvaKép
Az a babavizes hirdetés nekem is rémlik, de az istennek se akar pontosabb infó az agyamba kúszniKép Bocs!

AndiKép
...és akkor jönnek a dolgos hétköznapokKép

KangiKép
Köszönöm a széles váll felajánlást, máris jobb a kedvemKép
A páromban csak az a bosszantó, hogy amikor értelmesen elmagyarázom neki, hogy idén nem nagyon tudunk kertészkedni, látszólag megérti...aztán egy hét múlva minden kezdõdik elõlrõlKép
Egyébként én is szeretek a kertben kapirgálni, csak most kicsit sok.

Olvastátok ma a Friss Kismamákat? Én nagyon elszomorodtam, azóta is szorongatom a két egészséges csemetémetKépKépKép

Ez a mai se igazán az én napom. Zsebi megkapta a 3 hónapos szurit, délelõtt nem volt semmi baja, de délutánra belázasodottKép Sehogy se volt jó neki, aludni se akart, így csak most sikerült lenyomnom a kiságybaKép
Na megyek én is hajcsiba, ki tudja, mi lesz még az éjjel.

jó éjt
Momo


Momo
momo
 
 


Sziasztok Csajok!

Tali
Nagyon jók a képek, olyan kár, hogy nem tudtunk elmenni.

Franyó!
Mi a Németvölgyin lakunk, a Jagelló keresztezõdéséhez közel, szóval fõleg azért bosszant, hogy nem tudtunk elmenni, mert igazán közel lett volna. Ti is valahol errefelé?

Zulu!
Ti sem laktok innen messze nem igaz? Összefuthatnánk valamikor, mi akik közelebb vagyunk legalább.

Momo, Kangi!
Depi Kép, kert Kép. Próbáljatok meg kispapikkal beszélni. Szegény enyém egy angyal én meg minden apróságon kiakadok és sárkánykodom.

Myssnia!
Képek nagyon jók. Egyre jobban aggódok Réka lábügyessége miatt. Holnap meg is kérdezem a doktornõt, úgy is jön (majd biztos jól kiröhög). Most már odáig jutottunk, hogy hanyatt fekve a baby gym alatt kezével is fog egy lógót, a lábával meg egy másikat. Van egy másik játéka, amin lábával pörgeti az apró bigyuszokat. Tök jópofa, majd meghalok a röhögéstõl, de azért néha aggódóm. Még a végén rászolgál a kismajom jelzõre, amit gyakran ráaggatok, ugyanis kiskora óta imádja, ha megfogom a kezét és lóbálom. Még most is mindenki rosszallóan néz amikor meglátja, de képzeljétek el, amikor a két hónapos gyereket lóbáztam igy, de hát imádja.

Klima
Ma fejezték be a szerelést, majd beszámolok milyen. Szerintem a legjobb a split klima. Nem jár annyira nagy munkával ha megoldható, hogy a beltéri egység mögött kivezessenek minden csövet (viz, plusz csövek a kültérihez). Igy csak a 220-at kell eltüntetni. Ha bent kell vinni egy darabon a csöveket azt tudják ilyen dobozban vinni (fertelmesen randa, nálunk ilyen lett a gyerek szobában, de hát nem az én lakásom, ha a tulajnak igy jó), egyébként vésni kell, ami ugye nagyon szép lesz, csak iszonyu nagy meló.

Depi
Én még nem vagyok depis, de apa itt hagyott minket a hétre és elutazott egy tanfolyamra. Ma reggel ment és csak szombat este jön. Mit fogok én csinálni? Minden nap, este, éjjel egyedül, bruhhhaaaaaa. Ma lementem reggel Tatára, mert inkább nem akartam felhúzni magam a szerelõkkel és csak fürdésre jöttünk meg, de még van 4 nap.

Bocs hogy nem irtam mindenkinek, de már kezdek kidölni. Jövök holnap is, még jó hogy ti itt vagytok.

Györgyi + Rékababa (a magányosak)
rekababa
 
 


Jaj elfelejtettem,

Baba ásványviz: Óbudai gyémántnak van baba vize és is most vettem, de csak azért ha elutazunk. Réka issza a forralt vizet minden panasz nélkül. Állitólag van egy másik (elfelejtettem, hogy Vera, vagy Ágnes, majd utánanézek), az ugyan nem babaviz, de jobb mint az óbudai baba, mert még kevesebb az ásványtartalma.

Mosogatogép
Nekünk elõzõ lakásban AEG volt, itt Zanussi van. A fõ különbség az, hogy az AEG-t szinte nem is lehetett hallani ha ment, a Zanussi meg mint egy kukásautó, csak éjjel, vagy olyankor kapcsoljuk be, amikor elmegyünk, mert olyan hangos, hogy nem lehet mellette tévézni, vagy beszélgetni a nappaliban (ezt mástól is hallottam).

na eldugulok és álomra szenderedek.

Gy
rekababa
 
 


Végre, egész gyors a netemKép.

Franyó,
A nagyváros hátrányaKép.
Jók a talis képek. Sajnálom hogy ilyen hõség volt, ha nem lett volna...
Gratulálok a duplázáshoz. Mi csütörtökön megyünk oltásra, cél az 5 kg, ami a pofiját elnézve meg lesz.Kép

Évi,
Örömmel várunk, addig is drukk.
Úgy emlékszem a jövõ havi kismamában lesz arról, hogy szoptatás alatt mit nem lehet enni.

Beu,
Ruci megtalálásaKép.
Biztosan a meleg miatt ébredt fel. Mostanában Roni is alakít, van amikor 3 óránként kel.
PisiKép.

Nadine,
Jók a képek, nagyon édes Zsani.

Andy,
Szerintem jogosan szóltál. Tényleg ne a gyerek elõtt veszekedjenek. Amúgy meg te vagy az anyja, te tudod mi a jó neki, és mi nem.

Mariann,
Igaz, ez a rekkenõ hõség nem való ilyen kis picúroknak. Jön az egész család?

Psandi,
A 6. héten még nekem is volt ennyi, de aztán elmúlt az is.

Toffifee,
Éjszaka elég jól aludt, de ez a folyamatos meleg megviseli, van amikor 3 óránként kel.
Mi az hogy a párod cikiz az éneklés miatt?! Akkor énekeljen õ, a baba fejlõdéséhez ez is kell.
Csípõszûrésre 30-án megyünk elõször, Roni addigra 14 hetes lesz.

Virga,
Lõrincnek egy részét ismerem csak, arra igaz amit írtam Myssniának.

Urszila,
Tudod, nem kell aggódni a tej miatt. Biztos a nagy meleg viseli meg a leányzót, vagy egyszerûen csak fáradt.
Tenisz, ez igen! Nem volt nagyon meleg?
Szegény kis oltott JulkaKép. Remélem holnapra már nyoma sem lesz.

Dinihe,
Talira kell menni és akkor Szonjáról is lesz fent képKép.

Momo,
Ne szomorkodj, vidít, vidítKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Hírdess szedd magad akciót, akkor eltenni sem kell. Magatoknak meg fagyassz, az egyszerûbb. Sajnos nekünk nincsenek kert gondjaink és jó darabig nem is lesznek.

Kangi,
Én szívesen barátkozom veledKép

Márti,
Gratula a súlynövekedéshez.

Kangi, Urszila,
Roni is sokszor keveset eszik, de a kakija nem zöld. Igaz elég változó gyakoriságú. Van amikor nem kakil, általában egyszer termel egy nap, de volt már olyan is hogy egymás után 4-szerKép.

Norka,
Köszi a fejvédõs infót. Ma megvarrtam, de anyag hiányában nem ér teljesen körbe.
Szegény kis beoltott JaziKép. Remélem holnapra kiheveri.
Látom ti is beszálltatok a mackós képek sorozatba. Mi nem tudunk, ugyanis Roninak nincs mackója, csak nyuszija (3), kutyusa, elefánta...Kép

Györgyi,
Hát mit csinálnál?!? Jössz babanetezni!Kép

Lányok,
Meddig kell naponta mosni a babák haját?

Egy újabb vadászzsákmány:
Kép

Maci_2 + Roni
maci_2
 
 


GyörgyiKép
A baby gymes leírásod szinte dettó megeggyezik Szilárd taktikájával, úgyhogy nem híszem, hogy aggódnod kellKép. Kéz+láb egyszerre müxik.

Azt hiszem elteszem magam.
Jó éjt mindenkinek!

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?