Új privát üzeneted érkezett!

Vicky!

Ó, hát nekünk se bor, se depi, semmi sem jár? :lol:

Mondjuk én nem panaszkodhatok. Éjszakai kimenőt sokat kapok. Most szombaton is aktuális lenne, de a páromnak is bejött egy ilyen névnap vagy szülinap vagy mi. Nem bánom, mert Ő nagyon keveset marad ki éjszakára. Így legalább nyugodt lélekkel megyek jövőhéten én. :wink:

Erika

Kép
viera
 
 


Vicky!

Bocsi, lehagytam. Bálint nagyon édi és amit írni akartam, hogy olyan nagynak látszik. Hány kg és cm?

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!

Csak nagyjából olvastam, és írni sincs túl sok időm, úgyhogy csak ami eszembe jut!

Era! Az, hogy moderáció után jelenik meg a kép, nálam kb. 5 percet jelentett, már biztos rég fentvannak a csemetéid! És még egyszer, igazán nincs mit, szívesen segítettem, de ma mégsem vállalok be másik képet, ha nem gond!

Éjszakai kimenő? Hát, kész vagyok! Irígykedem is rendesen. Mondjuk ha lenne hova meg kivel elmenni bulizni, biztos én is kapnék néha kimenőt, de nincs. Semmi barátnő-szerűség nincs a közelben. Aki van, az meg nem egy bulizós típus, vagyis őt a férje nem engedné.

Egyelőre annak örülök, hogy 27-én a párom kollégái szerveznek valami bulit, és kivételesen egyiküknél ott is alhatunk, úgyhogy apánk is alkoholizálhat egy kicsit, és valószínű, én is. Remélem, lesz táncolási lehetőség is, mert én már arra vagyok nagyon kiéhezve, hogy tomboljak, ordítva énekeljek, meg ilyenek. :oops:

Andy! Dani nagyon vagány a lépcsőmászással, csúszdázással! És hát te is, mert én Mesiről ezt el se tudnám képzelni. Jó, más lenne, ha minden nap lenne lehetőségünk csúszdázni, játszóterezni...

Száva! Azt hiszem, te kérdezted, hogy valami gond van Mesivel. A vérképre gondolsz? Igazából nem vészes, mutattam a doktornéninek, és csak néhány pici eltérés van, aminek nagy része adódhat abból, hogy még most hagytuk abba a vasat, hogy kicsit finnyás mostanában, és nem nagyon tudom rávenni a zöld főzelékekre, májra, husira. (Bár a husit újra eszi!) Szóval megnyugtatott, semmi vész! Viszont a leletért elfelejtettem bemenni. Ebben a percben jutott eszembe. Franc!

Rüh. Aki nem tudja, sajnos volt már vele dolgunk május-júniusban, ha gondoljátok, keressetek vissza a blogon. Tök cikinek érzem, bár az orvosok is azt mondják, nem tehetek róla. Hogy honnan szedhette össze most meg Lackó? Macskától, ápolatlan embertől, akár oviban is... Brutális dolog ez, és iszonyatosan viszket, Mesitől én is elkaptam, és komolyan mondom, az ellenségemnek nem kívánom! Hátmég egy pici egyévesnek!

Most tehát lekezeltünk mindenkit, megyek, mert minden ruhát, ágyneműt, állatkát át kell mosni, vasalni használat előtt, takarítógéppel ki kell pucolni a szőnyegeket, kanapét, szóval van meló bőven, és fél 2-re meg megyek Lackóért, hogy ne aludjon ma bent így félig gyógyultan. De oviba nagyon el kellett vinnem, mert ma mentek Orosházára színházba, nagyon akart menni, meg az a 800 Ft se vesszen már kárba!

Mentem, jók legyetek, és bocs, ha valakinek személy szerint nem írtam!

Ezt a többieknek is írom: mindenkinek köszi, hogy mindig "meghallgattok", ha bajom van, és sajna, elég sokszor van bajom! De jó, hogy ide mindenfélével jöhetek! Puszka!

Kellemes hétvégét mindenkinek! Hétfőn jelentkezem!!!!!!!!!!!!!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 

 
 

Gabi!

Nem, nem küldök több képet. Majd egyszer, hogyha már váltani akarok. Persze, ha bevállalod.
Jó volt tegnap Veled Msn-ezni. :D

Pont ma akartam írni MINDENKINEK:
Úgy örülök, hogy itt lehet köztetek és tényleg a legcifrább és leglényegtelenebb mondatomra is reagáltok. Ez olyan jó érzés. :cry: (ezek örömkönnyek :lol: )

Azért írom, mert a hugim benne van a 2004. őszi topikban. Neki van egy négyéves lánykája, tünemény és egy 11 hós kisfia, vagesz.
Már nem is nagyon írogat topikba, mert panaszkodik, hogy szinte soha nem válaszol neki senki, semmire sem reagálnak.
Én mondtam neki, hogy igen, olyan is van, de szerintem mindennap, főleg az elején egyszer-kétszer kell írni valami hsz-t, hogy ne felejtsenek el.
Rátok ez nem igaz!!!
Csak ezt szerettem volna leírni.

Ja, és velem is sokszor előfordul, hogy valakinek nem reagálok az írására, de az azért van, mert épp ahhoz a témához nem tudok hozzászólni, vagy valamit véletlen átugrottam. Ezért mindenkitől bocsika.

Erika

Kép
viera
 
 


Na halihó!
Ma megint nem igen volt alkalmam jönni, mert Dani a kórház óta (újra) a seggembe bújik. Szóval ha nem vele foglalkozok, vagy nem vonom be abba, amit csinálok, akkor hisztizik ezerrel!
Mosáskor ő szedte ki a gépből a lavorba a ruhákat és amikor teregettem ő adogatta őket, főzésnél pedig a konyhapulton ült és ő is főzött: edény + fakanál + üres sótartó. És meg volt oldva a gondja. Aztán amikor pakolnom kellett a ruhákat (mert a változatosság kedvéért megint utazunk - megint a szüleimhez és megint osztálytalim lesz), ő meg pakolta a játékait, de mihelyt le akartam ide ülni, visított. Hát, nem hiába, hiszen a kórházban nem volt más dolgom, csakis vele foglalkozni. Most meg nem érti, miért nem így van itthon is.
Ebédeltünk, és most alszik a drágám. De megígértem neki, hogy ha felkel,elmegyünk megint a játszótérre csúszdázni. Na, ennek nagyon örült, nem is kellet sokáig altatni..... :lol: :lol:

Bocs, hogy most nem reagálok senkinek, de kihasználom, hogy Dani nem nyüzsög körülöttem!!!
Megyek és, én is pihizek egyet, amíg az úrfi is, aztán megyünk csuszizni!

Pusszantás!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Hali!

Még valamit gyorsan:

Nyitottam egy topikot a Gyermekek - betegségek, gondok-ban ŐSSEJTBEÜLTETÉS címmel!! Ha van egy perc időtök, légyszi olvassatok bele!
Köszi!
Pusz!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Hali!

Viera:
80 cm és 11 kg körül van a "csöppség". Legalábbis 1 éves státuszon ennyinek mérték.

Igen, igen, nekünk nem jár se bor, se depi, se kimenő (Neked se!!! :lol: :lol: :lol: , mi többiek meg itt irigykedünk :? ). Miért, "táppénzre" tudsz menni?? Na ugye, hogy nem.....Nálunk is mindig csak apa beteg, pont ezért... :lol: :lol: :lol:

Benianya:
Reggel lehagytam, hogy elemlámpa van ugyan, és az elem is friss, de valami nem érintkezik, össze kell micsinálni a fémizéket benne (írtam már, hogy édesapám villanyszerelő?????), és ezt a csuromvíz üvöltő gyerkőccel a karomban nem tudtam megcsinálni. De elemlámpa az van.... :roll: :shock: :lol: :lol:

Jön a hidegfront, vagy csak fáradt vagyok......bocsi a hülyeségért...

Bálint alig ebédelt, most alszik, gondolom lesz "memmmmemmme", ha felébred....

Üdv

Vicky

Kép
vicky21
 
 


Gab!
Írtam az őssejtes topikba neked!!

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok Csajok,

most morcos vagyok, mert reggel elkezdtem írni egy hsz-t, de nem volt időm befejezni, erre Marci most kikapcsolta a gépet és elszállt :? !

Csak úgy nagyjából:

Vicky: nagyon aranyos a kisfiad, szerintem rád hasonlít :) . Ja és szép neve van :) .

Era: olyan édes Noémi frizurája, igazi kis csajos :) .
Szerintem nekem sem sikerült regisztrálnom tegnap este, mert nem jött semmilyen email :roll: . Mindjárt megnézem megint.

Még annyi: szerintem sem sok, amit a Coraban fizettél, mert elég sokmindent vettél.
Én tegnap újítottam be Marcinak egy kétrészes overált. Szerintem nagyon tutin néz ki.

Oriandy: tetszett a csúszdás video. Szerintem Dani igencsak veri itt a "mezőnyt" ügyességileg :lol: :lol: :lol: !!!
Egyébként jó lenne akkor nektek a jövő hétvége, hogy találkozzunk??? Szerintem nálunk lennénk, mert ki tudja milyen lesz az idő. Tandiéknak elvileg jó. Vasárnapot kellene megbeszélni, mert ugye szombat munkanap.

Ma én is úgy főztem, hogy Marci a kezemben volt... :roll: olyan is lett :roll: :roll: :roll: ...

Benianya: szuperek lehetnek a csizmák, ahogy leírtad és tényleg szerencséd volt :) .

Gabi: takarításhoz kitartást, bár már lehet, hogy végeztél is. Tényleg nem tudom, hogy honnan lehet összeszedni ezt a nyavalyát, de nem irigyellek benneteket :( .

Ma már lehet, hogy nem tudok többször jönni és a hétvégén mi sem leszünk itthon, de hétfőn jelentkezem.

Eni
marcy
 
 


Ajánlom figyelmetekbe a blogom utolsó előtti (vagy az utolsó néhány) hozzászólását. Roppant dühít, nagyon kellemetlen is, de muszáj kipanaszkodni magam!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Szóval a lényeg, hogy nyilván megvan a forrás. Olyan ciki!!!!!!!!!!!!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Eni!

Nekem sem sikerült regisztrálnom, de a hugim segített a távolból. Vasadon lakik és mondtam neki, hogy reg.-jon helyettem. Tudja az adataimat. Kiderült, hogy felh.névnek viera-t írtam, amit szoktam is, de egyszer már reg.-tam ide, csak elfelejtettem és akkor meg viera11-t.

Ez volt a baj.
Most meg az, hogy nem engedi a képet feltenni, mert nincs beleírva a teljes nevem. Most azzal próbálkozom.

Nonónak ki göndör hátul a haja, az enyém is ilyen, csak ki van vasalva. Azért én szerettem volna, ha sima haja lett volna. Én utálom állandóan vasalgatni.

Erika

Kép
viera
 
 


Eni!
Jövő hétvége??? Én a 27-28-ra emlékszem, de valószínűleg a jövő hétvége is jó nekünk! Igaz a párommal még nem beszéltem ezt meg, de akkor most a hétvégén beadagolom neki!
Az ügyesség dolog: Köszi! :wink: De valószínűleg ez azért van, mert Dani eleve korán kezdett mindent. Pl. járni 10 és fél hónaposan, ami azt jelenti, hogy fél éve jár, így persze, hogy "ügyesebb" annál, mint aki nemrég indult el!! Csak idő kérdése az egész ám! :wink: Amúgy van egy kiscsaj (a barátnőm lánya), aki 6 héttel fiatalabb Daninál, nemrég indult el (kb 2 hónapja), de már mindenhová felmászik!! De úgy hidd el, ahogy mondom! A mászóka? Nem akadály számára! Az Eu-s játszótéren vannak azok a lovacskák, na arra simán felmászik, lovagol kicsit rajta majd lemászik! Eszméletlen! :lol: :lol:

Na, lépek is, mert hamarosan indulunk anyuékhoz!
Szép hétvégét mindenkinek!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Oriandy: tényleg a 27-28-i hétvégéről volt szó... bocsi. Tandiék akkor jönnek haza, akkor maradjunk az eredeti tervnél :) .

Eni
marcy
 
 


Sziasztok,

most csak gyorsan beugrottam, de közben Pancsizok. Délelőtt babapihenőben volt, mert be kellett mennem az INGbe ügyet intézni: az APEHen keresztül küldtek hiánypótlásra felszólítást, szóval gyorsan kellett intézni.

Akkor a leglényegesebb: megkérdeztem a Babapihenős lányokat, óránként 5000ft-ért adják ki a helyet, odajönnek kinyitják, amikor menni akarunk jönnek zárni meg rendet rakni.
Van kert is, a honlapjukon meg fényképek: http://www.babapiheno.hu

ez olyan szempontból lehet érdekes, hogy jó központi helyen van: Mammutnál, így ha van olyan apuka, aki elhozza a családot, de nem akarja az asszonkák csicsergését végighallgatni az tud hol bóklászni.

Jelezzétek, hogy mit gondoltok.

Ital témakör: hát én szeretem a sört is, de mostanában inkább bor. Régebben száraz vörös, most száraz fehér, meg egyre többször az édes fehérek: múltkor tokajban annyira finom sárgamuskotályt és aszúkat ittam, hogy ihaj.
Ha láttok/van rá keret, akkor kóstoljátok meg az Úri borok pincészet aszóját vagy sárgamuskotályát, vagy a Béres pincészet Naparany nevő borát (ez nem annyira édes) vagy a Magita cuvée-t. Isteniek!
Ja meg akiket még ajánlani tudok: Karádi és Berger pincészet.

Vicky,
én már alkalmaztam a vizes módszert. Csak egy nagyon minimlisat loccsantottam a kisasszony arcába, de hatott. Sőt ha most már nagy hisztobe kezd elég megkérdezni, hogy akar e vizet, rázza a fejét és abbahagyja. Pedig talán összesen 3× képezte eddig leöntés tárgyát.

Kmammy,
Babapihenő a Mammutnál van, nem a MOMnál.

valakinek még akartam irni, de elfelejtettem...bocsi, most mennem kell.

meteor
 
 


Sziasztok.

Tegnap estére annyira kivoltam, hogy nem volt semmi kedvem számítógépezni, inkább ledőltem és aludtam. Hál Istennek Peti is csak háromszor sírt fel, de cumi vissza, és aludt is tovább, majdnem nyolc óra volt, mikor felkeltünk!

Képzeljétek, az egyik helyi kínai boltban féláras kiárusítás van cipőkből, tegnap 3400 Ft-ért vettünk Petinek egy papucsot, egy "benti" cipőt, egy kisbakancsot (esős időkre pocsolyázni jó lesz), anyukámnak egy papucsot, egy cipőt és nekem egy cipőt, ja és még ebben benne van egy kiskesztyű is a fiacskámnak. :D
És most a helyi Skálában (igaz, már az se magyar cuccokat forgalmaz) is akció van, de oda nem jutottam el. Holnap kéne, de annyi dolgunk van, hogy azt sem tudom, merre fog állni a fejünk, és este jelenésünk van, a tatám szülinapját ünnepeljük.

Most egyébként morci vagyok egy kicsit, mert elvben már van fűtés Szegeden, de nálunk még jéghidegek a radiátorok, igaz, tegnap este betelefonáltam, azt mondták, hogy küldenek valakit, hát még nem ért ide, vagyis még azóta sem lett langyos egyik fűtőtest sem.

Reni, lesznek még ilyenek. Peti eddig kétszer harapta el a nyelvét. Vagyis egyszer biztos a nyelvét harapta el, másodszor, mikor balesete volt, nem tudom, honnan folyt a szájából a vér. De igazából őt sem viseli meg...

Viera, jézus, hajnali háromkor felkelni? Hát én mellesleg örülnék ilyen hajnali afféroknak a párommal, de nála ez szinte lehetetlen, mert úgy alszik, mint a bunda! :)
Á, ezek szerint te tabiban adod a lányodnak a C-vitamint? Elszopogatja szépen, vagy adsz neki mellé vizet és lenyeli? Mert én is váltani akarok cseppről tabira.
A kép nekem is tetszik.
És tényleg jó kis husis szája van a lányodnak! :)
Bocsika, hogy nem tudtam neked segíteni képügyben, de ha valamivel nem boldogulsz, küldj egy privit, és megoldjuk valahogy!
NLC-ben sem tudok tanácsot adni, mert én is őskövület vagyok ott.
Huh, ez a vérvétel nem hangzik jól. Mondjuk én inkább mennék és fognám, mintsem elvigyék, ez nálunk amúgy is az én reszortom, mert...a férjem ehhez nyuszi.
Na én nem iszok...vagyis nagyon-nagyon ritkán. Azt is inkább akkor, ha valahol ünnepelünk valamit. Gáz esetére nálunk van egy nagyon jófej szomszéd, ha meg baj van, és ő sincs, akkor mentő.
Pelenkázás nálunk is dettó, utána felállás van. Mocizás csak oldalra van, míg be nem dob valamit az ágyába, utána elfoglalja magát a polctartóra felagatott játékokkal, amiből mára csak egy fejecske maradt, mert a többit letépte a kulcskarikáról a drága. :?

Gabi, elkészült a joghurtos muffinsüti. :) Még a sütőben pihizik, kivi vagyok, milyen lett.
Hát irigyellek, hogy fel voltál dobódva pakolásügyileg. Én hazarohantam a mamáméktól, sütisütés, mosogatás, pakolás, száraz ruhák behozatala, elrámolása, és most itt ülök, mert ma jön haza ugye a férjem, és hétvégén nem hiszem, hogy jutni fog időm fórumozni.
Mivel a blogodat nem olvasom, de innen kitaláltam, hogy Lackó is pöttyös lett. Mielőbbi javulást neki! Közben csak megnéztem a blogodat, durva! Mondjuk nálunk a családban a nagymamám és családja, aki nem szeret dokihoz járni, de ha szólunk, vagy baj van, akkor mennek ők is. Nem egészen értem, hogy miért ennyire felelőtlen a ti mamátok. De remélem, ezek után már nem lesz gondotok ezzel a fránya betegséggel.

Bénianyu, na ha rámjön a jobban fogyhatnék, kipróbálom ezt a teát. A WC-re járás megoldható. :) Na meg ismerem az érzést... Csak nálam a vacsi mindig elég későre esik, mert Peti mellett enni nagyon nehéz, így inkább akkor vacsizok, amikor ő már evett, így nekem is jut ennivaló, mert nem az egészet kunyizza el tőlem.
Látom, jó vásárt csináltál. Én nem nagyon vagyok csizmás, én a telet is kihúzom egy vastag zokni és edzőcipő párosítással, max. egy bakanccsal.

Meteor, nem, nem úgy piros (vagyis már nem is az), csak attól volt neki olyan, hogy a doki megpiszkálta a csipesszel. Alapból ugyanis nagyon kis érzékeny a bőre az ilyen "beavatkozásokra". Azért is néztem egyébként, hogy lesz-e valami mellékhatása a kis kullancsnak, de ahogy írtam, már nem is látszik.

Oriandy, be kell halni! Milyen ügyes Dani, hogy felmászik és lecsúszik! De látom, altatásra is tökéletes a csúszda iránti vágya a fiadnak. :)
Megint osztálytali? Hinnye. Én már előre tartok, hogy mennyi mindent kell elrakodjak Petinek a jövő heti kiruccanásra. Szerintem neki lesz annyi cucca, mint nekem meg a férjemnek összesen. De még sehol sem voltunk háromasban hosszabb időre, így ez lesz most a tanulópénz.

Vicky, jó ez a villanyos szitu. És mitől? Vagyis nincs ötleted, hogy mi csaphatta le a biztosítékot? Nálunk pl. akkor szokott ilyen előfordulni, ha elfeledkezek arról, hogy ne kapcsoljam be a mosógépet, ha megy a sütő...
Most én is gondolkozom játszóházas foglalkozáson, ezen: http://gyerektorna.hu/bukfenc.htm Itt 750 Ft egy alkalom, de elsőre ingyenes. Vinném kéthetente.
Nálunk is volt már víz az arcába...eredmény: megszeppenés, további hiszti. Majd lesz ez még így se!
Édes ez a beállás Bálinttól!
Elemlámpa nálunk is van, üzemképes is, csak sosem találjuk, ha épp szükség van rá. :D

Marcy, ezek szerint minitalit tartassz? :) Mennénk mi is, de Gárdonytól is elég messze van Szombathely. :( Közben látom, hogy eltévedtél egy hetet... :)

Na öltözök, de előtte megkukkolom a sütit.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Vicky! Báint mikor indult el? Látom a képen, nagyon édi!!!!!!

Gab!
Ez nagyon durva!!!De nem téged minősit! Téged a saját gyerekeid, az ő viselkedésük minősitenek majd, visszafelé, felmenőkre ez nem vonatkozik. Remélem valaki jól leteremti, pl a doki a mamát. Ennyi galibát és szenvedést okozni, kicsi ártatlan gyerekeknek, no meg neked is. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
Muszáj a következő hónapokban odaengedned őket? Én most tartanék 3 hónap szünetet. Majd jövőre taliznak. Vagy ez durva? Bocs , csak úgy felhúztam magam a dolgon.
Te és a rosszulléted elmúlt? Neked is kéne egy vérkép!
Szerintem Mesi vérképe is a betegségtől rossz!!!!!

Viera, a hétvégén küldök privit ha lezs egy kis pihi.

Mindenkit üdvözlök akire nem tudok most reagálni, szép hétvégét nektek csajok!

Andi

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok!

Gyerkők végre alszanak, bár Noémi most nehéz eset volt. Betettem az ágyikójába, üvöltött vagy 5 percig, aztán magamhoz vettem és az ölemben ülve megnyugodott. Utána megint bevittem a szobájába, megint sírás, de már csak pici. És most már csend van.

Ex!

50 mg C-vitamint úgy adom, hogy először és kettétöröm. Tehát csak 25 mg-ot kap naponta. Na, ezt a felet még kettőbe, vagy háromba töröm, ahogy sikerül. Ezután az ebédjébe szoktam tenni, de úgy, hogy a kajcsi tetejére, hogy lássam, hogy hol van. Utána pedig belecsempészem a kanál hamiba és be a szájába. Nem mindig veszi észre, de van olyan is, amikor fanyalog, de még soha nem köpte ki. A Zymafluort is így adom Neki. Szóval teli van a kajája mindenféle bogyóval.

Régebben csináltam úgy is, hogy a c-vitamint (felet) összetörtem, beletettem teába, de ez így nem vált be, mert nem mindig itta meg a cumisüveg teát, tehát semmi haszna nem volt.

Néha pedig úgy csinálom, hogy összetöröm a felet, beleteszem egy kiskanálba, rácsöppentek egy csöpp teát, vagy valami folyadékot és úgy a szájába. De ez is macerás. Nekem a legelső verzió vált be. Próbáljátok ki.

Andi!

Ugye ezt nem mondod komolyan, hogy a videón Dani van? Hát én még ilyet nem láttam :!: :shock:
Ekkora lépcsőn egyedül... :shock: , szólsz Neki, hogy előre figyeljen és erre Ő előre figyel... :shock: .
Na neeeeeeeeeeeee.
Ezt valamikor gyakoroltátok? És hogy lehet ilyet gyakorolni?
A Nonó még csak lépcsőzni sem tud.
Pedig ha jól látom Dani fiatalabb is és fiú is. Azt mondják, a fiúk lassabban tanulnak. Rácáfoltál. :P
Ja, nem: két hóval idősebb, de hát akkor is.

Benianyu!

Várom a privit majd, hol kell azt keresni, ha elküldted?

Erika

Kép
viera
 
 


ANDI!!

Írtam az Őssejt topikba! Nézd már meg légyszi, ha ráérsz!

Erika

Kép
viera
 
 


Hali!

Fiam nevében is köszönöm a bókokat, melyik anya nem szereti, ha dicsérik a csemetét?

Meteor:
Bízom benne, hogy a 3. eset után Bálint is ráeszmél a lényegre...azóta nem volt rá szükség, el lehetett terelni.

Oriandy:
Dani csúcs, csúcs, csúcs!!!!!! Már nagyon várom, hogy mi is ilyen ügyesek legyünk. Mondjuk ehhez nem ártana gondolom játszótérre járni... :oops: Bár Bálintot ismerve kb. 30 másodpercig lennénk a játszón, mert menne, amerre látna (kipróbáltam). Úgyhogy várom az "érés" folyamatát...

Gab:
Igaza van Benianyunak, absz. nem Téged/Titeket minősít, hogy milyen a rokon....Lásd példaként saját anyámat, aki rokon vendégek elé úgy tette ki a bort, hogy tessék, kértek?, bár nem volt olcsó......Nesze neki.... :oops: :oops: :shock: :roll: Ettől én még szívesen fogadok vendéget, és nem reklámozom, hogy mit mennyiért vettem...Majd öregkoromban, mert állítólag hasonlítok jóanyámra :lol:

Ex:
Bibí, nálunk van fűtés. Már vagy két hete. Főleg reggel és este. Bár ehhez azért hozzátartozik, hogy a háznak saját üzemeltetésű gázkazánja van, tavaly váltunk le a távhőről.
Milyen lett a süti? Néha rámjön a süthetnék, de ez elég ritka.
Ja, a biztosíték "kimenését" egy halogénizzó kiégése idézte elő. Merthogy este még erre is rájöttem (talán írtam, hogy édesapám villanyszerelő). ((((((((((Ezt az egyet már tuti mindenki megjegyezte rólam :oops: 8) )))))))))
Tök furi, nálunk ingyenes a babamama-klub. Sőt vannak meghívott előadók, most pl. az engem nagyon érdeklő bölcsiről volt szó, eljött a bölcsivezető. Szerintem ilyen lehetőséget mindenhol ingyé kéne az otthon gubbasztó kismamáknak biztosítani.

Benianyu:
Bálint egészen pontosan július 2-án indult el, 10 és fél hónaposan, rá két napra tett meg 1 méternél hosszabb távot (magyarán messzebbre vitte a lendülete... :lol: )

Ma kicsit nyügik voltunk, én is, három (kínai bótos) cipőmet vittem el cipészhez, aki fülig érő mosollyal közölte, hogy nyugodtan tegyem el őket emlékbe, tehát holnap mehetek cipőt venni. Persze megint "kínais" lesz, erre van keret (igazából nem is lenne, de szandálban, vagy körömcipőben mégse sétálhatok a gyerekkel órákat). Ex után szabadon: evvan. (Tetszik......)

Na, apa lassan ma is hazaér, szerintem éhes lesz (én is az vagyok), készítek neki valami harapnivalót (adunk az egészséges életmódnak :oops: )

Jó éjt!

Vicky

Kép
vicky21
 
 


Sziasztok!

Mire végig olvastalak benneteket, már elfelejtettem, hogy mire akartam reagálni! :oops:
Mi voltunk vissza dokinéninél, aki szerint Peti teljesen egészséges, de azért még adjam 2-3 napig az antibiotikumot?! :shock: De szerintem most előről fogja kezdeni az orrfolyást, mert nyomul a 4. fogacska is!
Ma ő is anyaragacs volt. A két lábam közé fúrta a kisfejét, így sütöttünk-főztünk. Anyósomat ma engedték haza a kórházból. Csináltam neki egy joghurt tortát., ill. megfőztem holnapra, mert megyek Nyíregyházára vásároni. Bár nem tudom, hogyan fogok reggel Peti mellől kiosoni?!

Benianyu!
Gesztenyés keksztekercs receptet az előző oldalon már felraktam.
Köszi a tea tippet. Majd jövő héten beszerzem a hozzávalókat. Bár most én is elkezdtem inni egy fogyi teát.

Viera
Bort én is komálom. Félédes-édes vörösbor bejátszik. Villányiak a kedvencem. Néha én is (mi is) borozgatunk esténként!

Vicky!
Nálunk ma ment le a biztosíték, amikor egyszerre ment a konyhában a mosógép, a mikró és a vízforraló! :roll:
Bálint hatalmas nagyfiú!

Ex!

Tegnap nekünk is sikerült vásárolni a Lidlben 2500-ért kiscsízmát, 2300-ért bundás kordbársony kabátot és 1300-ért polár pulcsit Petinek!

Bocsi csajok, megyek, de hulla vagyok!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok,

Ákosbenianya: Oolong tea lemos a zsiradékot, nehéz étel után (vagy előtte) szoktunk inni. Azt is hallottam, hogy használt tealevéllel lehat tisztítani a tűzhelyet, mért jól dolgozik a zsiradékok ellen. A HERVÁRIAnál is kapható, azt hiszem.
Találtam kapcsolatos oldált: http://www.bioszallito.hu/Oolong-anti-a ... termek-341
Kevin 7 hónapos kortól egy éves koráig csak Naturland Csecsemő Teát ivott, most velem iszik búza teát. Nem ismeri még cukros édes teát, ásványvizet sem nagyon. Ásványvizet nem nagyon ajánlott japán orvos, túl magas az ásvány tartalma. Azt mondta, csak akkor engedhet, ha annak ásvány tartalma 200mg/l alatt. Lehet, hogy hülyeség, de ha tudok adni mást, inkább nem. Mi elégé teás népek vagyunk, minden étkezésnél van asztalon tea, persze csak natúrosan, se cukorral sem citrommal.

Meteor: Köszi. Ezt a pihenőről már kaptam az infót, csak úgy tudtam nincs kertje. Azért kiesett a listámból, de nem így van. Visszarakom a listába. :)

Ma Kevinnek életében először adtam virslit. Ünnepélyesen vágtam a virslit:
Kép

Igen, Napraforgó!
Kép

Jó hétvéget Mindenkinek!
Vendég
 


Jó reggelt!


Kmammy!

Hmmmmm, nyami, ezt nem csak Kevin, de még én is megenném helyette. Gyönyörűen tudsz tálalni. Mutass még ilyeneket, én meg majd tanulok. (34 éves fejjel :oops: )
Egyébként ásványvízről ezt már én is hallottam, de itt Magyarországon van az Óbudai (ez más néven azt hiszem Babavíz, vagy Norbivíz vagy mi....) meg van a Szentkirályi. Ezeket szinte újszülöttkortól lehet adni és 3 hónapos kor után fel sem kell forralni.

- o -

Tényleg lányok: Ti szoktatok még forralni? Mármint vizet. :lol:
Én igen, nem nagy veszódség, sőt nem is én forralolm, hanem a vízforraló.

Na, gesztenyetekercshez én is bekukkolok. Mondjuk már a almáspitét terveztem. De úúúúúúúúúúúúúúúútálok almát reszelni.

Pusza.

Erika

Kép
viera
 
 


Jó reggelt!

mindjárt indulok vásárolni! Peti szopizott, visszaaludt, az apukája meg bemászott mellé! :lol:

Kmammy!
Huuú, de guszta!
Sajnos, tényleg 15 kg-ot kell fogynom minimum!

Viera!
Én már 3-4 hónapja nem forralok. Peti azt issza, amit mi. Profis szmentes vizet. Bár az ő folyadék igénye napi 3-4 dl víz + a szopi!

Reni
Kép
prenata
 
 


Reni!

Olvasom itt a gesztis recit. Az a nagyon pici rum benne nem árt meg a piciknek? Jó tudom, hogy nem részegednek le, de a gyomrocskájuk? Szerinted nem jó bele a rumaroma. Pancsi evett belőle? Mennyi rumot tettél bele?

Hogy a bánatban tudtok Ti szabadidőtökben ennyit sütni. Én ha van szabadidő, már amikor alszanak a gyerkők, inkább netezek.
(Ezt mindenkinek írtam, nem csak Neked Reni. Nehogy megharagudj!)

Ja, és most hirtelen nem emlékszem, hogy ki is akar fogyózni? Amikor én a Zorci után le akartam fogyni Szűzteát ittam és Szűzteakapszulát ettem. 3X2 kapszulát. (Nem így kellett szedni, de én így szedtem) Tényleg teljesen visszafogytam tőle. Viszont ez tényleg azoknak jó, akik otthon ülnek, mert fo..at. De nagyon.

A Noémi születése után 70 voltam. Mikor nem szopizott, ott is elkezdtem, de nem is kellett, mert lefogytam magamtól. Még mindig megvan az első felbontott doboz.
Nekem nem kellett semmiféle szer, elég volt, ha mindennap ezt csináltam: babakocsi (dögnehéz fajtából Pegperego) csomagtartóba be, Noémi gyerekülésbe, boltnál babakocsi ki, Nonó babakocsiba be, boltba be, kifelé ugyanez pepitában. Ráadásul egyetlen boltban soha nem tudtam megvásárolni mindent, úgyhogy kezdtük előlről egy másik helyen. A tél volt a legdurvább, mikor bundazsák, stb .

Na, én ebbe fogytam bele. Meg a Noémi soha sem volt az a picurka baba, az ő súlya is gondolom befolyásolta, mármint hogy állandóan ide-oda pakolgattam. Meg a rohanás, stb.
Így most májusra lettem 48 kg.
Nem büszkeségből mondom, mert a bőr már nem az a friss husi, a hasam a bugyi peremére egy picit rábukik, a cicik olyanok, mint amikor a felfújt lufi leenged. De egy jó melltartó és minden oké. Na, azért mégsem, mert ha lehajolok, akkor kiesik belőle. Annyira nincs tartása már a mellemnek. Így felöltözve nem zavar, de gondolhatjátok milyen volt nyáron a strandon. Ráadásul a Nonóhoz elég sokat kellett hajlongatni. Hasit akkor behúztam, tehát csak szenvedtem, de jövő nyárra teszek ez ellen is.

Na, ezt azért írtam, hogy lassan a fogyikkal, mert ha gyorsan fogytok, a bőr nem tudja követni és ilyen lesz.

Erika

Kép
viera
 
 


Szió!

Hát, tegnap olyan mérges voltam mamára, hogy úgy voltam vele, leordítom a haját is, de próbálok higgadni. Azért majd beszélek vele. Anyu már megmondta neki a magáét, meg szerintem az unokatesóm is, aki ott lakik vele. Mama olyan, hogy csak már akkor megy orvoshoz, ha már úgy érzi, nem éli túl. Többször kihordott lábon kétoldali tüdőgyulladást, és csak a tüdőszűrőn derült ki, hogy valami volt. Egyszer ezért vissza is hívták, és vagy 3x mennie kellett orvoshoz, mert kikezelték. De ha nem értesítik ki, nem is veszi figyelembe. Egyszer eltörte az egyik hüvelykujját, azzal se ment orvoshoz. Azóta is fájlalja néha, bár használni tudja. 70 éves. Napi 3-4 óra alvással elvan, de sokat dagad a lába, azzal se megy orvoshoz, és azzal dicsekszik, hogy ő életében nem szedett gyógyszert, csak a tüdőgyulladására, meg maximum néha egy "fejfájó"-t bevett. Hát, nagy dicsőség. Szerintem nem is mer a szemem elé kerülni. Viszont ma az öcsém szülinapi bulija van, és hát ott találkozni fogunk. Remélem, nem fullad botrányba a buli, én legalábbis Palika kedvéért visszaveszek, de Mama csak akkor nyúlhat a gyerekekhez, ha valóban lekezelte magát. Túl sűrűn nem megyünk hozzájuk, az igaz, de itt vannak ők is a faluban, és ha bajom van, ő jön segíteni. Szóval muszáj lesz neki megmondani, hogy kezelje le magát rendesen, mert akkor kénytelen leszek karantént beiktatni.

Nektek köszi a megnyugtatást! Édesek vagytok!

Még akartam Mesi vérképével kapcsolatban, de rájöttem, hogy tegnap leírtam. Szóval semmi vészes. Mesi egyébként nem beteg, a rühöt se kapta most el, annyi az össz "baja", hogy van néhány elvakart szúnyogcsípése. Szóval ő tök egészséges.

Én. Azóta (hétfő délután óta) semmi bajom. Nem fáj a fejem, a gyomrom se, a homályos látás se tért vissza. Szóval valószínű, tényleg csak egy migrén volt. Különben is jól vagyok, az alapban 87/55-ös vérnyomásom ellenére is.

(Ronda vagyok, hogy megint csak magamról beszéltem, de mindjárt indulunk Palikához szülinapozni.)

Ja, képzeljétek, Mesi letörte a szemüvegem szárát. Nem elég a telefon, most ez is. Úgy érzem, sose lesz 20ezer forintom egy új szemüvegre. Brühühühü! Remélem, meg tudják forrasztani, de hétfőig bénázhatok még eleget.

Szép hétvégét mindenkinek! Pápá!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Üdv.

Vicky, mostmár nálunk is langyosak a radiátorok. :) Nálunk ugye távhő van, de én szeretem, az ilyen afférokon kívül nem nagyon panaszkodhatok rájuk, na jó, a számlázás néha drámai, de hol nem az! :D

Süti jó lett! Köszi Gabi.

Forralás nálunk még van, de csak a tápihoz való vizét forralom, az ivós üvegjében fincsi szegedi csapvíz lakozik.
Ásványvizet is szokott lőtyölni a fiatal úr, ha épp rászomjazik az én adagomra. :) Kicsinek próbáltuk a babavizet, de attól hasfájós volt, így mellőztük.

Viera, 48 kilónál mi a jó fenét akarsz még??? :shock:

Kmammy, ez a kajcsi tényleg nagyon gusztusos.

Na megyek, összedobok valami gyümit Petinek, apája is lassan hazaér a maszekolásából és elmegyünk nézünk neki is cipőt, hátha lesz még valami értelmes.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok, csak gyorsan bekukkoltam.

Közben főzök, sütök, rávettem magam.
Majd teszek fel fényképeket, a Zorci az oviban olyan tuti jó dolgokat készített termésekből, hogy csak na. Hagyma, mákgumó, kukorica, ilyesmi. Majd meglátjátok.

A Noémi olyan édes!! Ismeritek a Teletabi mesét? Hogy tudja főzni, bekapcsoltam neki, még a Zoránról maradt meg.
Hát utánozza a tabikat. Ha azt mondják ne, akkor Ő is, ha integetnek Ő is, ha azt mondják kész, Ő is, ha ÓÓ, Ő is. Na jó mondhatnám végtelenségig. Nem ömlengek.

Most rohanok tovább.

Ex!
Nem értettél valamit félre véletlenül? Hát épp ez az, hogy már semmit sem akarok. De vannak ennek hátulütői is. Majd egyszer segítek azon is.

Gabi!
Tegnap írtam Neked msn-en. Szóval még ez a szemüveg is... :(
Pont azt írtam, hogy tényleg, mintha egy kandikamera lenne mostanság az életetek. Nehogy megharagudj, ezt csak viccből írtam.

Andi!
Nézted az őssejtes topikot?

Erika

Kép
viera
 
 


Hali!

Főzés kész, sütinek még öt perce van és kész, mosogatás, takarítás kész, én is.

Nonó alszik, Zorán Apájával csavarog valahol Dunaújvárosban. Én meg itt merengek és olvaslak Benneteket (csak olvasnálak, de nem írtok).

Na, sütit már veszem is ki.
Azért, ha van egy kis időtök, pötyögjetek. Tudom, hétvége van és ilyenkor család.

Pusssz.

Erika

Kép
viera
 
 


Viera, arra gondoltam, hogyha én már csak 65-ig fogynék le, bánná a fene, hogy nem olyan friss az a husi! :roll:

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Egy pár képet dobok gyorsan, amit a Zorán készített. Nem tudom, egyébként felismernétek-e, hogy mit ábrázolnak.
Íme:

Kép

Kép

Na, a hagymás az egy rókakoma, a mákgumó egy malacka, van elől turcsi orra, szegfűszeg szeme, hátul farkincája. A kukorica az egy parasztbácsika.
Az oviban készítették, szerintem tök ügyi.

Sehol senki??

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!

Viera!
Gesztenyetekercsbe jó rumaroma is, de én nem szoktam belerakni. A kekszesmasszát Peti nagyon szereti.

48 kg ? Huuúúú! Valamikor általános iskolás koromban voltam annyi!

A tegnapi vásárlás a C&A-ban nagyon jól sikerült! Vettem Petinek egy téli overált, magamnak ( mivel most én voltam az elsődleges cél!! :oops: ): minőségi pulcsit, kardigánt, 4 hosszúujjú felsőt, egy melltartót és mindez 25 ezer Ft volt. Nem volt vészes, pláne, hogy névnapomra kaptam ez az összeget a szüleimtől és öcsémtől!

Nekem most tanulni kellene, mert holnap és szerdán is ZH-t írok, de persze Peti ilyenkor alakít!

Reni
Kép
prenata
 
 


Reni!

Akkor igazi rumot teszel bele, és Peti eszik belőle?
Vagy egyáltalán nem teszel rumot bele?

Mind elismerésem Neked és azoknak, akik tudnak tanulni gyerek mellett! Hajrá, és drukk. Sikerülni fog.

A bíróságon (mert ott dolgozom egyébként) elvégezhettem volna a jogi főiskolát. Hát szerinted bele mertem fogni? Nem! Pedig akkor még csak Zorán volt. Én úgy érzem, hogy már nem tudnék tanulni.
Ráadásul ez diplomával, fizetésemeléssel (jócskán) és felfelé a ranglétrán járt volna. Ezt vesztettem vele.
Van egy kolleganőm, akinek most 1 év 4 hós a kislánya, plusz van egy ötödikes és mellette elkezdte, már a végén jár a sulinak. Pedig még terhes volt, amikor elkezdte a sulit. Tehát közben szülés, meg utána az első nehéz hetek. Hát neki is elismerésem.

Na, nem zavarlak, tanulj csak.

Szia.

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!
Csodás volt ez a hétvége! Akkorát kirándultunk délelőtt, aztán sütiztünk, itthon meg még pizzát sütöttünk. Szupi volt.
Blani már szépen összeolvassa az eddig tanult betűket(a-á,i-í,o-ó,m,t,s,v---Zsolnay szerint nem sorban haladnak az abc-ben)-öröm vele tanulni.
Csak hétvégén van házi, 2 sor =, és 2 sor kisebb nagyobb jel matekból, 1 sor elefánthát meg csészealj magyarból.
Meg őszi leveleket kellett gyűjteni.

Ja és hajnal 3 kor jöttem haza :oops: :oops:
Bulitunk az ikres barátosnémmal, megint megünnepeletük, hogy túléltük a 3 hónap kórházi bentfekvést, és ilyen jó fej gyerkőket szedtek ki belőlünk, és különben is éljenek a hős anyák( a te csak itthon vagy a gyerekkel-himsoviniszta dumák ellenhadjáratára agyondicsértük egymást hatan anyákok)!!!!!Jazz pubban iszogatás, aztán másik helyen tánc régi számokra!!!!Fúúú, de jó volt!!!!!Kmammy, és csak söröztem!!!!( a koktél most nem fért bele a költségvetésbe, maradt a sör)

Beni meg 54 másodpercet állt a kádban kezében a fogkefével és mosta közben a fogát. Zabbantanivaló!

Viera! privi ment, termésbábuk szépek, én fókának néztem a rókát, bár utólag jogos a 4 láb!!!!!Ügyi nagyon Zorán.

Prenata!Jó tanulást, a szememben is hős vagy a többiekkel együtt, képtelen lennék tanulni most.

Mindeninek szép hetet!!!!
Andi

benianya
ákosbenianya
 
 


[b]Szia Benianyu![/b]

Végre valaki jelentkezik. Ez a hétvége ilyen tingi-lingi? Persze örülök, hogy jól telt a hétvégétek. A miénk is nagyon sűrű volt, de néha-néha bekukkoltam. Ma Anyukáméknál voltunk, ott voltak a hugomék is két gyerekkel (3 és 11 hós), lakótelepiben laknak, tehát volt akkor a ricsaj, zűrzavas, hogy alig bírtuk. Jól el is fáradtak a gyerkők. A Tesómék Vasadon laknak, úgyhogy aránylag ritkán találkozunk, ilyenkor aztán duhajkodnak a gyerkők.

Ez az!! Kimenő!! Jár ez nekünk, mondtam én. Én jövőhét szombaton megyek előre láthatólag. Már alig várom. Mi Kecskemétre járunk egy ilyen retro klubba, ott is tánc, tütüke, rötyögés, stb. Meg persze egyfolytában a gyerkőkről beszélgetünk. Kell ez, olyan más utána az ember.(Fáradt :lol: ) Nem, tényleg olyan, mint aki kiengedte a gőzt. Mondjuk az gyorsan visszatöltődik.

Mindjárt olvasom a privit, még nem olvastam.

Szió!

Hogy kell videófelvételt feltölteni? Nem úgy mint a mellékletet (képet)?

Erika

Kép
viera
 
 


Viera!

Egyáltalán nem rakok bele rumot!


Benianyu, Viera!

Nagyon irígy vagyok a kimenő miatt! Nálunk ez kivitelezhetetlen lenne a szopi miatt! Bár tegnap este cicin sem aludt el Peti. Mellé kellett feküdni, végül én hamarabb elaludtam. Persze tegnap este még tanulni akartam. Ma este meg már nincs hangulatom hozzá!

A héten nem kaptuk meg a 15 hós oltást Peti taknyizása miatt, de szerintem a jövő héten megint nem fogjuk, mert jön a következő foga és ilyenkor megint szortyog!

Viera!
Míg nem kezdtem el a sulit, én is mindig itt ültem, míg Peti aludt, de most sajna más dolog van! Hiányzik is rendesen!


És..

Peti a szomszéd csomagtartójában: Kép

És Peti a puffon: Kép

Reni
Kép
prenata
 
 


Reni!

Peti édespofa!!
Látom Ő is felmászik ahova lehet. Noémi is mire észreveszem kisszéken ül, de perszer háttal. Olyankor oda sem merek menni, csak lassan, nehogy megijedjen és leessen.

Nekünk is van ilyen habtapi vagy mi, de én nem szeretem, mert úgy összeszedi a port. Pedig nekünk végig kövünk van. És mindennap porszizok a hajam miatt (hullik).

Na, holnap szerintem gesztitekercs lesz. Tegnap almáspite volt, Nonóka falta. Mondjuk nekem kicsit át kell reformálnom mindent, mert egy kanál tejföl kellett volna bele, de hát tejallergia miatt én rizstejet tettem bele. Semmi különbség, úgyhogy duplán örülök, hogy sikerült.

Szióka.

Erika

Kép
viera
 
 


Viera!

Én időnként átmosom a habtapit samponos vízzel. Én nagyon szeretem, mert tök jól szigetel alulról. Peti pedig imád a földön fetrengeni!

Reni
Kép
prenata
 
 


Hát szigetelés nálunk megoldva, mert padlófűtés van. Még anno a Zoránnak vettem, mikor ilyen pici volt, de még mindig be van csomagolva. Egy N és egy M betűt vettem ki belőle, azt szokta rágicsálni Nonó.

Na, megyek aluszkálni.
Jó éjt!

Erika

Kép
viera
 
 


Halihó!!!

Bekukkantottam egy pöttyet!!
Jó régen jártam erre tudom!! Sokan azt se tudják ki a csuda vagyok... ;)

Teszek fel pár képet Adusról:

Kép Adél a szakirodalommal ;)

Kép Repülni készülnek

Kép Ha kajáról van szó nem ismer pardont

Kép A kedvenc képem

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely
 
 


Szia Blackrose!

Én még viszonylag új vagyok itt, de emlékszem ám Rád, még olvasós koromból. A terhesség elejétől kezdve olvastalak Titeket.
Tündérpofi Adél. És ez a könyv... :lol: . Szerintem a Noémi ezt már kiolvasta titokban. :lol:
Milyen hamit eszik a képen Adél? Jól látom, hogy valami fini süti?
Gyönyörű kék szemei vannak a pici lányodnak. Tegyél már fel a fiacskádról is képet, hadd lám Őt is. Vőlegényt keresünk.

Pussz.

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!

Ismét hazaértünk! A nagy utazók...... :lol:

Viera!
Olvastam az őssejtes topikot és írtam is választ!! Köszi!

Kmamy!
Szuper, hogy te ilyen kreatív vagy a kaja terén(is)! Biztosan Kevin így sokkal nagyobb kedvel eszi meg a fini falatokat!! Sokat számít a tálalás!! :wink:

Eni!
Szóval, akkor maradjuk a 28.-a vasárnap-nál! Vagyis még puhítanom kell apár, bár már egyszer említettem neki és nem mondta, hogy nem! Majd írok, ha tudok konkrétabbat!! :wink:

Reni!
Peti nagyon édi!!!!

Benianyu!
Irigy-irigy a buli miatt!! Igaz szombaton és osztálytalin voltam, de az közel sem olyan, mint egy buli a haverokkal!

Blackrose!
Én még nem ismerlek, így Üdv megint itt!
Édes a lánykád!!!

ÉS: mindenkinek köszi a Dani dicst!!!

Teszek még fel pár videót, ezek tegnap készültek:

Kórházi „emlékek”

Milyen nagy vagy?

Hogy csinál a bohóc?

Pusz!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Andiy!

Itt is itt vagyok!

Csak egy kérdés gyorsan: hogy kell videót feltenni?

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!

Most magunkat hagyjuk, írtam blogra!

Ex! Örülök, hogy jó lett a süti! Dehát ezt nehéz is elrontani! Nagyon ügyesen vásároltál! Nálunk itt még a kínai is drága, dehát megtehetik, nincs más ruhás bolt a faluban. Csak majd nem tudom, meddig lesznek nyitva, mert úgyis mindenki bejár Orosházára, Szentesre...

Era! 48 kiló? Jesszus! Kb. nyolcadikban voltam annyi. Jó, azért a 171 centihez elég durva lenne, mert már 58-cal is folyton azt mondták, beteg vagyok!

Ugye, hogy Dani olyan okos, mintha vagy egy évvel idősebb lenne? De egy féllel simán! Folyton csak lesek!

Mint egy kandikamera az élet? Hát, kezdem azt hinni, hogy valami kemény próbatétel, amiben részünk van... (Folytatás a blogon.)

Szépeket készítettek az ovisok! Valahogy nálunk most leálltak...

Iwiw-en meglepődtem, ugyanis olyan 27-28-nak saccoltalak! 8)

Kmammy! Annyira tetszik, hogy ilyen szépen tálalod a kajákat! Nagyon ügyes vagy!

Reni! Mostmár megkeresem én is ezt a gesztenyés receptet, nagyon felkeltette az érdeklődésemet! Biztos fincsi, imádom a gesztenyét!

Ügyesen vásároltál, hogy ennyi minden belefért a 25 ezerbe. (Anyám, egyszer lenne 25 ezrem, amit csak magamra költhetek... :roll: :roll: :roll: )

Természetesen Peti még mindig nagyon zabálnivaló! És milyen kis vagány a puffon! 8)

Benianya! De jó, örülök, hogy jó hétvégétek volt! Én is akarok csajos kiruccanást! De ugye, ha nincs kivel... (Mindig csak panaszkodok, fene a pofámat! :oops: )

Szerintem már mi is olyan módszerrel tanultunk, hogy nem abc sorrendben. Voltak azok a képes kártyák, betű kártyák, és azoknak nejlonos tartó, azokban pakolásztunk. De jó is volt! Na majd kíváncsi leszek, ha Lackókám kezdi a sulit. Szerencsére még 2 év!

És hát gratulálunk a nagyfiúnak az 54 másodperces mutatványához! Csak így tovább!

Blackrose! Én emlékszem még rád, de nem nagyon. Kb. akkor tűntél el, mikor én bekapcsolódtam, de még emlékszem, raktál fel magadról egy gyerekkori képet! A kislányod nagyon szép, különösen a szemei! Mindig ámulattal nézem a kékszemű (de minden világos szemű) gyerekeket, mert olyan fura nekem a két kis nagyon sötétbarna szemű mókuskám után!

Andy! Azért egy osztálytalálkozó is jó lenne, de nem részletezem, megint panaszkodás lenne a vége! Mindjárt megnézem a videókat, de gondoltam, ezt a kisregényt előbb elküldöm, mielőtt elszáll!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Megnéztem Danit, nagyon-nagyon-nagyon megzabálom!!!!!!!!!!! Komolyan eszméletlen, hogy milyen agya van!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Andy, Kimike és többi taláira készülő,

válaszoljatok már légyszi erre a Babapihenős felvetésre!

Andy,
rakd fel újra, hogy hányan lennénk,.

köszi.

meteor
 
 


GABI!

Úristen, nehogy megharagudj már ezért a kandikamerás beszólásomért. Tényleg csak viccnek szántam. A mi esténk úgy végződött, hogy Te is csak röhögnél rajta, hogy ilyen történik. Amúgy meg minden napra van nekünk is valami balhénk.
Blogot majd olvasom délután, ha alszanak, csak most erre akartam reagálni.

Tényleg, ezerszer bocs, ha bántó volt. :cry:

Erika

Kép
viera
 
 


Csajok!

Help!
Mi a különség a Tesco-s lila csom.-os Maxi és Maxi+ között. Azt addig értem, hog a maxi az 9-18 kg. Ezt vettem nem jól a múlt héten, tudjátok.
Most vettem egy maxi+, ez 10-től akármeddig asszem 20 kg-ig van.

Na mármost. Összekevertem őket. Kivettem a csomiból és össze vannak kavarodva. De magán a peluson nem lehet észrevenni, hogy melyik melyik. Még a mintájuk is egyforma. :evil: :roll:

Erika

Kép
viera
 
 


Nem, nem volt bántó! Én is azt írtam oda, hogy ha nem lennék ideges, még vicces is lenne...

Nem vagyok az a kimondottan megsértődős alkat!

Lapozgattam vissza, kerestem a gesztenyés keksztekercset, meg is van! (Csak az a bajom, hogy nem sütős dolgokba nem szeretem a margarin ízét. A vaj meg olyan drága!)

Szóval lapozgattam, és látom a pneumococcus oltásról volt szó. Meg ne haragudjatok, de ezeket a részeket reflexből átugrom, csak látom, a reklám volt a téma. Hát, mit ne mondjak, undorító egy reklám!!!!!!!!!!!!! Ami a rádióban ment, a Dóri, aki a testvéréről mesél az is bosszantott, de ez a vonatos! Szétdurran tőle az agyam! Ok, kell a hatásos kampány, de könyörgöm! Attól, hogy nem tudom megfizetni az oltást, ne hasonlítsak már egy olyan anyukára, aki a sínre rakja játszani a gyerekét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bocsi! Ezt már párszor gondoltam, hogy leírom, de most kijött! Huhh.

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Pelus méretet csak úgy tudod megkülönböztetni, hogy a két végén széthúzod, és elvileg a maxi+ hosszabb vagy 2 centivel. De így bevákumolva ugyanakkorának látszik.

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?