Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!! :D

Most csak nagyon roviden jovok,mert kipurcantam ma.Rajottem hogy tul sok az energiavampir korulottunk... :evil: Ma lepten-nyomon ilyen szitukba akadtam,nem erdekes,inkabb csak tanulsagos volt megint...

VISZONT!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Nagyon koszonjuk mindenkinek a nevnapi koszonteseket!!!!Nagyon edesek vagytok!!!!!

Marti!!!Mi az a kummantas?????Eletemben nem hallottam meg ezt a szot :oops: de nagyon felkeltette az erdeklodesemet.
Olyan edes lehetett Szonika a kistesoval....

Evi!!!Jobbulast Nektek!!!!Gyogyuljatok meg hamar!!!

Zsu!!!!Ne facsard a szived,a bolcsi miatt!!!Biztosan hamar megszereti majd Kata!!!Az elejen sokszor az ovi is nehez...

Zsuzsi!!!A multkori 10 oras kelesnel majdnem elajultam...Azert ez egy rendes kislany,nem igaz? :D

Edith!!!Remelem ma ejjel jobban alszol!!!Mar biztosan a pocakod is zavaro kicsit,nem lehet konnyu ennyiszer felkelni ejszaka...
A bicajon volt a pulcsi es nem tudtam megallapitani hogy az eger a bicaj tetejerol vagy a pulcsirol repult le.Ezert ment el a kedvem az egesztol.Tudom normalis ember nem igy reagal,de en ilyen lokott vagyok es ilyenkor mindenfele remsegeket kepzelek az eger helyere.(bacik,stb.) :oops:

Ibolya!!!!
Nalatok is szep lehetett ez az eger tortenet.Lenyeg hogy a Ti szempontotokbol szerencsesen vegzodott...De jo hogy megtalaltad ezt a forumot,de mostmar igazan megnyugodhatna a lelked!!!Hidd el ezeket a dolgokat ugysem lehet meguszni,vagyis az a jobb ha nem usszatok meg,mert az azt jelenti hogy szepen fejlodik a lanykad!!! :D

Edit!!!Remelem kicsit jobban vagy!!!Csak ismetelni tudom hogy gyere mihamarabb!!!

Regina!!Mi nem ismerjuk meg egymast,de en is orulok hogy jelentkeztel!!! :D

Megint sikerult nagyon roviden irnom :mrgreen:
Szep almokat mindenkinek!!!!
rillisz
 
 


Edit drága:egy fl mondattal jelentekezz ha már tudsz!!!! :roll:

Zsombival nem tudom mi van, éjjel többször felsírt, aztán ölelgettük és megnyugodott, már hőemelkedése sincs, lehet hogy tényleg a foga, de ha benyukók a szájába leharapja az ujjamat!!!! :lol:

Minden betegeskedő manónak jobbulást, anyuciknak meg kitartást.

Szoni ma már ment oviba, lesz valami bábelőadás nagyon lelkes
volt!!!!!

Zsu:oké még várunk a képekre :wink: és már érzed a babát :shock: nem semmi!!!!!!

Iza:
kummant:tn ige <Ált. munka, feladat elvégzése elől> elbújik; <míg mások a feladatot végzik> (rejtekhelyen) pihen; sunnyog . Ik: el~ .
Ezt találtam így hirtelen, én úgy értettem, hogy nem is igazán aludtam, de ébren sem voltam, csak SUNNYOGTAM!!!!! :mrgreen:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Barbi, a mini-manós képek nagyon jók. Kis pöttömke. És nem is volt girnyó! Habár lehet, mert az enyimek sem és megszokta a szemem... De nagyon jó volt látni ilyen képeket róla.

Márti, a kicsikre számíthatsz. Az biztos, hogy te annyira nem élvezted a "szétbombázott" lakást, de én jó nevettem. Merthogy elképzeltem a szitut...

Ibolya, Iza hát az egér az nem is jó. Csakis kizárólag az állatkertben rácsok mögött. :lol: Mondjuk én nem félek tőle, de ha vele kéne élnem...

Évi, szegény Samu!!!! Jobbulást szegénykémnek!

Zsu, tényleg érzed a kistesót? Ilyen korán már lehet? Nem is tudtam.
Bölcsi, hát nem irigyellek!!!!! De tarts ki, mert biztosan bele fog szokni. Csak neki lehet, hogy több idő kell. Arról nem is beszélve, hogy neked is! Hiszen ez nem csak róla szól, mert neked is egy elválasztódás.

Edith, úgy látszik a kistesó készít fel az éjszakai nem alvásokra. Hát igen ez sajnos ezzel jár. Én is emlékszem, hogy milyen nehéz a nagy hasaddal aludni. Igaz nekem már pár hónaptól az volt. szerintem nekem felüdülés lesz majd az egy babás terhesség ilyen szempontból. De tarts ki nemsokára majd aludnál, de két maszat fog rajtad ugrálni. Oké, ez most is igaz, de akkor már mindkettő a fejeden. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Addig is próbálj meg napközben aludni ha Kriszta engedi.

Editem majd írj ha úgy érzed!

KépKép
kgiulia
 
 

 
 

"Jó reggelt"! :D

Julcsi, köszönöm a szavaidat, igen, tudom, hoyg így van. :) Ma éjszaka azért jobb volt, csak pisilni voltam kétszer, de igazából semmim se fájt. 7 előtt felkeltem én is,a mikor IStván elment, de aludtam még fél 9 utánig. Kriszta megtisztelt azzal, hoyg majdnem fél 10-kor kelt. :shock: :lol: Nála is ritkán van ilyen, de most így volt. Szóval, jobban indult a nap. :) Nem is tervezek semmit mára, István kiszálláson van, nem tudom pontosan, mikor érkezik, ezért ebédre majd túrós puliszkát főzök, de azt csak akkor, ha megérkezett. Mi majd eszünk hamarabb a tegnapi mardék levesből. :P

Mi már mondókáztunk, Dombon törikeztünk, járművek neveit gyakoroltuk :roll: és volt egyszer kaki, egyszer pisi bilibe. :lol: Nemsokára akarok kimenni vásárolni+sétálni. (Képzeljétek, van egy virágos leporellója Krisztának, amiből egyedül a rózsát nevezte meg eddig, úgy mondta neki, hoyg zóza. Tegnap kértem, hoyg mutassa meg az apukájának, erre rábökött a tulipánra és azt mondta: TUPILÁ. :lol: :lol: :lol: :shock:

Julcsi, magatokról miért nem írtál? Hogy vannak a csajok, miket csinálnak? Szóval, ne kelljen vegyem a harapófogót! :P

Márti, örülök, hoyg Szoni ma teljesen jól volt már, és főleg, hoyg lelkesen indult oviba. :) Biztos te is fellélegezhetsz ma már egy kicsit! :) És kummants máskor is, amikor tudsz! :wink:

Nem tudom, ha írtam, hogy elkezdtünk járni játszóházba. Már 3x voltunk. Nagyon klassz, Kriszta is én is élvezzük. Amikor először voltunk, csináltam képeket is, nemsokára felrakom, csak le kell kicsinyítenem (újból kivágom tulképpen a filmből :roll: ), mert amikor mentettem, elfelejtettem a méretét beállítani. :roll:

Puszi mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Na, itt is vagyok, Kriszta pillanatnyilag nagyon jól lefoglalja magát a játékoszsákok tartalmával. :D

És akkor a képek:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Tudtam hogy tegnap ejjel felalomban elfelejtek valamit!!! :roll:
Barbi!!!!
Csak azt akartam irni hogy Adamod olyan gyonyoru pici-mano volt,tunderi!!!!! :D
rillisz
 
 


sziasztok!

köszönjük a gyógymanókat, itt toporognak, és már jobban is vagyunk :)
ehhez nagyban hozzájárult, hogy a mostani éjszaka jól sikerült - Samu csak 2 x ébredt: egyszer felsírt, aztán volt egy fél órás nyüglődés, de végül fél 8-ig nyomta. Így én is kialudtam magam, ma már jobban vagyok, bár a torkomat érzem még egy kicsit. Samu is jókedvűen kelt (ilyen sem volt már napok óta), kért nyam-nyam-ot (enni), és a szökőkutba dobálta lelkesen a kavicsokat (van itt Csepelen egy szökőkút a főtér közelében, néha elnézünk oda).

Edith, no igen - a nagypocis alvás már nem egyszerű feladvány, én is sokszor ébredtem az utolsó hónapokban, sehogy se volt jó feküdni... Krisztaképek nagyon jók, örülök, hogy ennyire bejön a játszóház! Mi az a "Dombon törikeztünk"?

Márti, sajnálom Zsombi szar éjszakáját, remélhetőleg tényleg "csak" a foga.

Julcsi, igaza van Edithnek, nem meséltél magatokról...

Edit, Zsandi?
Samu idetalált, mennem kell.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a dicséretet. Igazán tényleg csak az utolsó képen mostnai önmaga, előtte nem igazán hasonlít.
Viszont utána meg úgy meghízott, (főleg a feje), olyan mint a lufi. Ez kb. 4 hónapos kora körül volt. Addigra hozta be teljesen a lemaradását, hát... Majd keresek képet arról is. De szerencsére nem maradt lufi fejű! :wink:

Évi, örülök, hogy jobban vagytok. Azért továbbra is mennek a gyógypuszik!

Iza, az egeres incidens nem csodálom, hogy annyira kiakasztott, elment a kedved a bicajozástól. Én annyira útálom őket, szerintem ugyan úgy tettem volna mint te, csak előtte visítva kirohanok a garázsból. :wink: Ha nincs macskátok szerezz be egérfogókat, nehogy újra összeakadj egy ilyen rusnya döggel.

Edith, nagyon jók a játszóházas képek, látszik, hogy a kiscsaj átszellemülten "dolgozik". És a többi gyerekkel játszott? Bár ti is gyakran jártok gyerekek közé, nem hiszem, hogy gondot jelentene Krisztának? Ugye?
Jó dolognak tartom ezt a játszóházat, vagy játszós bölcsit. Szívesen elvinném én is az Ádámot, de itt a környéken semmi ilyesmi nincs. Sajnos.

Zsombi fogacskájának gyors növekedést, remélem már nem kínozza sokáig a kis huncutot!

Csajok, ma beszéltem a Zsombival telefonon!!! :lol: Mikor valami olyan kérdeztem, válaszolt szépen. Huncut, tündéri kölyök!

Ja, Évi, a másik oldalon az a kép, ahol Samu Balázzsal van azt tök jól elkaptad. Olyan, mintha beállított kép lenne, elmélyülten néznek valamit. Naaaagyon tetszik!

Andi drága, legalább ismét egy füstjelet küldj, hogy minden ok!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Próbálom magam összeszedni, ma már főztem is. Ha leülepszenek a dolgok, írok majd a tegnapi napról. Nagyon fájt a lelkem. A hétvégén meg fogjuk mondani Barnusnak, de fogalmam sincs, pici eszével mit ért meg. A múltkor azt mondta, hazudok, hogy nem tudták Tónit (Barátok közt) meggyógyítani és elment az angyalok közé.

Mindenkinek köszönöm a sok segítséget és együttérző szót. Rengeteget jelentenek. A legnagyobb segítség az volt, hogy megértettem, hogy nem létezik a még egyszer utoljára fogalom. Még egyszer köszönök mindent!

Szeretettel: Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit:de jó, hogy írtál!!!!!Nem lesz majd könnyű a Barnussal a beszélgetés az biztos!!! :? Szorítok nagyon!!!!

Én nem tudom mit mondott a Barbi a fiamnak, de a szokásos déli alvásból 2 órai alvás lett!!!! :shock: Alig bírtam lenyomni!!!! :roll:

Na megyek pihizek kicsit amíg lehet!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, én nem mondtam neki olyat, hogy ne aludjon el ilyen sokáig! Mást mondtam neki, de az titok!!! :lol:

Az Ádámot elküldtem az apjával a Praktikerbe. Ugyanis nagy átalakításban vagyunk. Vettünk egy sarok ülőgarnitúrát, ehhez viszont le kellett bontani a tv állványt. (nem fért el máshogy) És ha már lebontottuk, felraktuk a tv-t egy olyan karos valamire a falra, de olyan magasra, hogy még véletlenül se érje el a kis drága. (most szinte a mennyezeten van) És a rengeteg dvd filmet meg polcra fel a falra!
Na most pakoljon az Ádám!!! :lol: :lol: :lol:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


SZiasztok!

Most csak gyorsan, mert segítenem kell apának :)

Voltunk ultrahangon, megvan mindene, szegény doki alig találta meg (rám is hozta a frászt) ugyanis a méhem legtetejébe van beágyazódva, és alig látszott az UH-n Viszont most már 100 % hogy őt érzem, mert pont ott vannak a lábacskái, ahol szoktam érezni :)

Julcsi (asszem te kérdezted) Katát is már a 14. héten éreztem, és ugye minél többedik gyerek, annál vékonyabb a méhfal...

Jah, Crl: 60,9 mm, ami 12+3-nak felel meg.
A nyaki redő pedig 1,3 mm, ami tökéletes :)

Majd a videóról próbálok fotót készíteni :)

Kata ma alig sírt a bölcsiben, talán ha 2 percet, és evett, játszott rendesen :) De ahogy fogad, amikor megyek érte :) Hát olvadozom rendesen :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsu:de jó, hogy minden rendben van a pocaklakóddal!!!! :lol: És már a Kata is ügyes bölcsis!!!! :lol: Alakulnak a dolgok!!!

Barbikám:nem akarlak rémisztgetni, de a Zsombi feláll a kanapé háttámlájához, pont eléri a dvd-s polcot és úgy pakolja szanaszét a cuccot!!!! :? :lol: Szóval azt is nézzétek meg, hogy így ne tudjon odamászni!!!! :wink:

Zsombi most este össze-vissza puszilgatott minket a Szonival, igaz olllyan nyűgösen ébredt délután, hogy az oviba se akart elmenni a tesójáért!!!! :shock: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó reggelt!

Nemsokára jönnek édesanyámék, néném és mamám, mama itt lesz velünk délutánig, amikor szemésetre kell menniük, néném majd később fog visszajönni, miután megejtett egy-két bevásárlást. :) Csak azért írom, mert nem tudom, mennyire tudok majd jönni ma.
Különben nagyon jó éjszakánk volt, Kriszta egyszer "müszi"-zett (ez nála a cumi :lol: ), de akkor kellett mennem nekem is a vécére. Következőleg meg már csak negyed 6-kor ébredtem. Még azután is aludtam 7-ig, amikor felkeltem IStvánnal egyszerre. Szóval, még így is legyen!

Márti, Krisztára is néha rájön a puszilhatnék, olyankor két keze közé fogja az arcunkat és csak puszil és puszil, mi meg persze, hoyg élvezzük! :D Milyen volt Szoninak az oviban? Tetszett a bábelőadás?

Barbi, lassan egyedül is küldhetnéd Szépszeműdet bevásárolni, olyan jól belejön! Gondolom, neked is jólesett az az órácska felszabadulás! :)

Muszáj mennem, jöttek...

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Jó reggelt!

Márti, ezt most olyan magasra raktuk, hogy mi is csak létráról érjük el. :lol:
Komolyan mondom, ha nem lesz egyhamar 180 cm a kölyök, akkor még biztonságban vannak a filmek. :wink:

Edith, észre sem vettem, hogy nincsenek itthon, addig romeltakarítottam. És gyorsan eltelt az 1 óra.
Viszont természetesen kapott vásárfiát, egy nagyon aranyos plüss kutyust. És az apja szerint tök aranyos volt, mostanában a mániája a toll, csak a genya anyja nem ad neki, mert vagy mindent összefirkál, vagy kiszúrja a szemét. És az információnál a pasinál, aki a jótállási jegyet pecsételte, egy toll volt, az Ádám rákiabált, hogy ADJÁL!

Samu ugye már jobban van?
És Virág?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi: :lol: :lol: :lol: :lol: reménykedjünk!!!!

Zsuzsinak tipp:bár lehet, hogy van ilyenetek, a mieink nagyon szeretik:
http://www.regiojatek.hu/termek-24353-m ... 2001a.html

meg ez a kis konyha lehet , hogy lekötné a Szandit is, bár nem tudom mit tud, de most kicsit olcsóbb :lol: :oops:
http://www.regiojatek.hu/termek-49577-s ... 82487.html

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, te jutalékot is kapsz tőlük? :wink: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!!

Köszönjük a gyógymanókat,használt a srácoknak.
Most én lettem beteg.

Rillisz,igaz,nem "ismerjük" egymást,de itt az ideje!!

Márti,nálunk is ez a helyzet az éjszakákkal.
Martin is sokszór ébred,két napja,és nem akar visszaaludni.
Tegnap éjjel 2.45-kor megébredt,nem akart visszaaludni,hát közénk kellett raknom.
Na persze neki akkor kellett kiselőadást tartania,csak aludni ne kelljen.
Öt óra körűl aludt vissza,5.30 ig.
Ma éjjel 1-kor ébredt,vissza tudtan altatni,de csak köztünk volt hajlandó.

Na gondólhatjátok,milyen pocsék az egész napom ilyen éjszakák után,persze,ha nem lennék nyavajás,nem venném ilyen nehezen az "akadájokat".

Edith,remélem,még kitudod pihenni magad,mire jön a kistesó.
Rohan az idő,mindjárt 30. hét!!!!!!!!!!!!!!!
Drága a Kriszta rövid hajjal is!!!

Ibolya,ti,hogy vagytok???

Barbi,ádám babának is édes volt!!
Én lemaradtam a részletekről vele kapcsolatban,ha van kedved írj egy pár sort,ha nem gond.
De megpróbálok visszaolvasgatni.
A Martin is imádja a tollat,ceruzát stb.........
A lottózóban ő is elkunyizta a nőcitől.

Zsu,ilyen korán lehet tényleg érezni a babát??
Nem hallottam még ilyesmit. :D

Edit drága,hogy telnek a napjaid?
Tudom "hülye " kérdés,de érdekelne.

Kép
Kép
Kép
regina74
 
 


Julcsi JÓVANNA!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Én csak a Zsuzsinak szeretnék segíteni, és ha elmentek Te is meglátod, hogy ez egy játék paradicsom!!!!!Annyi minden van, hogy csak kapkodod majd a fejed :lol: és nekem azért is tetszik, mert több fajta van nem csak drága márkás játékok!!!!! 8)

Regina:na akkor nem vagyok egyedül, tegnap is együtt aludtunk, lassan megszokom :mrgreen: , de 5-en már nem fogunk elférni 8) , lehet, hogy a mi ágyunkat kell majd bővíteni :shock: :lol: , de tegnap épp azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy csak a 2 gyerekágyat kéne összetolni, mert úgy egymáshoz bújt ez a 2 kis csibész, mint 2 kölykök kutya!!!! :mrgreen:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti,én is néztem a játékoldalt,nagyon jó.
Felénk nincs ilyen üzlet,de jó,hogy lehet rendelni,fogok is!!!
Nagyon jó áron vannak a játékok,mit tudna ott művelni a drágám!!!

Hát igen,ötszemélyes ágy???????? :lol:

Kép
Kép
Kép
regina74
 
 


Zsombi már nem kiságyban alszik??

Kép
Kép
Kép
regina74
 
 


De kiságyban alszik a drága csak amikor nem akar oda visszamenni akkor mutogat a mi szobánk felé :shock: :lol: , okos gyerek!!!!
Apukám majd csinál neki 1 ágyat, hogy a rácsoságy a kistesóé legyen, meg már a pocaktól nehezen tudom este belevarácsolni, abban reménykedem ha az kényelmesebb lesz neki, talán nem akar átvándorolni!!!! :roll: 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Drága Márti!
Figyelmedbe ajánlom a beírt felhasználó nevét. Oké, oké persze egy család, de inkább DREV a beszológatós. Tudod, ő nem ír, csak beszól. Ezért most én is beszólok neki! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drev, nem vagy valami bőbeszédű...

Na és én meg ilyen mágneses rajzolót akarok nekik venni. Most szombaton el is költünk egy csomó pénzt. :lol:

Barbi, rendben elég magasra raktátok a tv-t, dvd-ket. Viszont a létrát jól rejtsétek el, nagyon találékonyak tudnak lenni.

Edith, jópofa ez a játszóház. Látszik, hogy Kriszta élvezi.

Edit, gondolok rád. Szorítok a 7végi Barnus meccs miatt. Nem lesz könnyű az biztos...

Andi, füstjel?

Náluk letanyázott a taknyimanó. Hogy cseszné meg... Ma akartunk menni a bárányhimlő ellenit beadatni, de reggelre a Livi betaknyizódott. Igaz, elindult a 17-18. foga, az utolsó 4 rágóból (én nem tom hogy az egyes, kettes ilyesmi...), szóval lehet, hogy csak ennyi.

KépKép
kgiulia
 
 


:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: na látjátok ennyire zizi vagyok, nem is néztem, hogy nem TE írtad, csak a csajokat láttam , ők meg mindkettőtöknél ugyanazok!!!! :lol: :lol: :lol:
Nálunk ezt a mágneses táblát már szétrajzolták :shock: :roll: , tavaly kapták karácsonyra azt hiszem, de már darabokban van ezért kell beújítani egyet........................deeeeeeeeeeeeeeeee tudok egy másik jó rajzolósat is, csak az drágább, de ahhoz ketten is hozzáférnek :lol:
http://www.jatekfutar.hu/kskids_aqua.html
Sajnálom a taknyit!!!! :? Mennek a gyógymanók!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Beteg, taknyis manóknak, mamáknak sok gyógypuszit küldök!

Márti: nagyon köszi a linkeket, ez a kiskonyha tényleg nagyon jó, én ezt néztem ki,
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=25

Novemberbe lesz a Nini szülinapja, neki veszek egy kisebbet a vizes rajzszőnyegből, és ha bejön, akkor mi is veszünk karira.
Vagy veszek neki kiskonyhát, na most már nem tudom, mi legyen. :roll:

Barbi: nagyon édesek az Ádám kicsi képei, a Szandi is utált az első napokban fürdeni, neki hideg volt az a vízhőmérséklet, amit a szakkönyvek írnak.

Julcsi: tetszik az új vonalzós kép, nagyon édesek a csajok rajta.

Nekünk a mai éjszaka volt sokszor ébredős, nem tudom miért. De utána bepótolta, fél 10-kor reggelizet és aludt délig. :oops: Kaptam is a Ferkótól, miért hagyom ennyit aludni, szerinte ez nem normális.

Nem tudom, mit akartam még írni. Most rohanok hajat mosni, aztán megyünk a sógornőmmel az Ikeába pénzt költeni. :lol:

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Én nem tudom mi van velem :oops: , de már napok óta azt tervezem, hogy hogy lesznek majd a gyerekszobák, de a Roland leállított, hogy hol van az még!!!! :oops: 8) Igaza van.Majd a mi szobánkat kell úgy megcsinálni, hogy a kiságy is kényelmesen elférjen ehhez az én elképzeléseim szerint csak a szekrényünket kell ketté vágni!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma lett egy remek ötletem, hogy ha már senkinek sem kell az ülőgarnitúra, akkor átrendezzük a kérót kicsit:az előszobában lévő étkezőasztal bevándorolt a kisszobába a nagykanapé meg az előszobába, így legalább le lehet ülni kényelmesen cipőt húzni, meg majd dumálni a vendégekkel főzés közben!!! :lol: :lol: :lol:
Igaz testmozgásnak jó lesz a kiszoba meg a konyha között sétálgatni , de ennyi azért kell, és most olyan lelkes vagyok................nade ez fészekrakásnak még korai nem????????????????? :shock: :roll: 8) :lol:

Zsuzsi:örülök, ha sikerült ötletet adnom!!!!!!!!!! 8) 8) 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Minden beteg kismanónak és anyukájának sok-sok gyógypuszi.
Gyógyuljatok meg gyorsan!!!!!!!!!!!

Edit,biztos nem lesz könnyű Barnusnak megérteni,hogy nincs többet a nagypapa,lehet,hogy nem is fogja,vagy akarja megérteni.De majd ahogy jönnek a közös családi ünnepek/ahol ott szokott lenni a nagypapája/ és nem lesz ott,majd szép lassan megérti.Legalábbis a lányomnál ez volt mikor a nevelőapám meghalt.

Zsu,tényleg jó korán megérzed a pici mozgását.Örülök,hogy minden rendben vele.Étvágyad visszajött már,vagy még mindig fogysz?

Regina,egy ilyen sz@r éjszaka után tudsz valamit pihizni napközben?Alszik legalább ebéd után sokat a fiad?Amúgy köszi a hiányolást,jól vagyunk csak mostában nagyon kevés időt töltünk bent a lakásban.Diót törünk :twisted: kint a kertben,már nagyon unom,de még mindig van több mint 1 zsákkal.
Valakit esetleg érdekel pucolt dió?

Julcsi,nekem is nagyon tetszik a vonalzós kép.Nagyban nincs kedved feltenni?Nálunk is volt kb 2 hete lájtos taknyi,meg a gyerek keze a torkáig a szájában egész nap ,mégsem jött ki az a fránya fog.

Zsuzsi,konkrét céllal mentetek vásárolni?Vagy csak ugy nézelődni?

Márti,szerintem is még kicsit korai a fészekrakási :lol: ösztönöd.De jobb most elkezdeni mikor még a pocaktól birsz mozogni, pakolászni,mint amikor már nagy hassal az ágyból sincs kedved felkellni.
bibolya
 
 


Sziasztok!

Ibolya, tényleg jó érezni :) Az étvágyam még mindig rapszodikus, sose azt ennék ami itthon van, így többnyire nem eszem :) Fogyok a combomról folyamatosan, viszont a hasam nő. De csak a felső hurka, ami azért morbid, mert a gyerek a köldököm alatt van :) De nem tudom behúzni :)

Betegeknek jobbulást, Bence is rekedt, és köhögött este. Remélem csak sokat kiabált :)

Márti, sztem ez teljesen rendjénvaló, a nagykönyv is úgy írja hogy a középső harmadban a legerősebb a fészekrakási ösztön :)
Én inkább az én névválasztási mániámat találom korainak :)

Nov. végén megyünk 4d-re :):):):):) A praxisban elfogadják a PAtika kártyát, és mivel a hugomnak van bőven pénz rajta, így ideadja nekem :) Úgy örülök, mert biztos nem engedhetnénk meg magunknak amúgy :(

Na megyek, nem bírok itt ülni (görnyedni kell) de új székre nincs zsé :(

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok! :D

Csak az ajándékokhoz szeretnék hozzászólni, vagyis a tapasztalataimat megosztani. Éppen a héten vettem én is a gyerekeknek Aqua Doodle szőnyeget, meg plusz filceket.
Szerintem tök jó, a gyerekek is élvezik. Flóra próbál rajzolgatni, Marci meg folyton kiabál és mutogat, hogy tütü, tütü, neki mindig rajzolnom kell. :)
Nem olcsó, bár a napokban akció volt azon az oldalon, ahonnan én rendeltem, így féláron hozzájutottam a szőnyeghez, meg a plusz tollakhoz is. Érdemes figyelgetni, talán kirakják még majd akcióban. (Teljes áron nem hiszem, hogy beruháztam volna rá, maximum karácsonyra, de így a feléért megkapták most). Innen rendeltem: Aqua Doodle

Egyébként a Márti által időnként belinkelt Régió oldal is nagyon jó, főleg árban és választékban. Már én is kiválogattam onnan a következő beruházásainkat: porszívó, mikró, lego, takarító szett.

Minden betegeskedő kismanónak mennek a gyógypuszik!

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!

ha már játék: nálunk most lett iszonyúra nagy sláger a habtapi - mint puzzle. Azt játszuk, hogy kiborítja a tartójából, közösen összrakjuk a nagy részeket, majd bele a kicsiket. Van egy járműves verzió, azzal már egyedül is elég jól boldogul.
És a szétszedést is nagyon élvezi. Akkor lehet vadulni :)

Egyébként ez a mágneses rajztábla tényleg nagyon jó, a családi napköziben ez volt az egyik kedvenc játék.

ja, szerencsére jobban van Samu, ma kifejezetten jó kedve volt. 2 napja nincs láza / hőemelkedése, és a hányás-hasmenés is elmúlt. Köhögés van most...

Most sietek, pakolnom kell, mert holnap hajnalban utazom, Balázs vett ki betegszabit Samuhoz. Samu cuccait is elő kell készítenem, mert családi szüli-névnapi összeröffenés lesz. nem tudom, mikor leszek legközelebb, szép hétvégét!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Nekünk horror éjszakánk volt, ha 6 órát aludt a Zsombi sokat mondok!!!! :? Ringattam elaludt, leraktam felébredt ezt játszottuk és mellettem sem volt jobb a helyzet!!!!Írtam Ildikónak, állítólag ez most egy ilyen időszak!!!! :shock: :shock: Remélem nem tart sokáig mert én kipurcantam!!!!

Zsandi:de jó, hogy írtál!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu:én nem olvastam a nagykönyvet :lol: , de akkor nem hibbantam meg ez bíztató!!!! :mrgreen:
És milyen névválasztási mánia???????????Csak találtok valami szépet!!!! :wink:

Évi:dejódejódejó, hogy már jobban van a Samu!!!!!Akkor Balázsnak nem lesz sok gondja vele!!!! :wink: Neked meg jó utat!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó reggelt!

Azt a szőnyeget amit a Márti feltett sokkal olcsóbb, mint az Andi féle. Miért, az nagyobb? Vagy?

De tényleg nagyon jók ezek a linkek, tegnap már én is böngésztem. Az a mágneses rajztábla tuti jön hozzánk is, a szemészeten volt és folyamatosan rajzolt a drága.

Márti, sajnálom a szar éjszakátokat. Próbálj meg pihenni, ha a Zsombi alszik.
Én meg éjjel 1-kor kergettem a szobában az Ádámot. Nem tudom mi történt, de mivel mellettem aludt így simán lemászott az ágyról. Felébredt és már kotort lefelé. Először át a fejemen, marha jó volt erre kelni! De hova indult?! Összeszedtem és visszanyomtam az ágyába. Aztán aludt. Remélem nem lesz alvajáró!

Évi, de jó, hogy Samu jobban van. Végre.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Nem azt a szőnyeget, hanem az a szőnyeg. Bocsi :lol: :oops:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi:2 féle méret van a szőnyegekben:53x53 és 85x85.
Nincs nagy árkülömbség, de a Zsandi féle csak webáruház ha jól látom a másiknak van üzlete is.
De így biztos megérte, hogy féláron volt.

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Andi a 8000-es nagyobb szőnyeget vetted meg? Én a kicsiben gondolkodom, kérdés, hogy odaférne-e mindkét gyerek egyszerre. De mivel ez nagyon tetszik valamelyiket biztos megkapják karira...

Figyelmetekbe ajánlom ezt a linket is:

http://www.arzuhanas.com/J%E1t%E9kok-Ka ... 00227dfd84

Külföldi cég, rendelhető de személyesen át is vehető minőségi játékok. Mi már kinéztünk párat...

Évi, az jó, hogy Samu jobban van. Nem is mondtam. A múltkor mutogattam a Samu képét a csajoknak és mondtam, hogy ő a Samu. Azóta ha a Dorka meglátja a vonalzós képet először ellövi, hogy Dombi(Zsombi, nagyon bele van szerelmesedve sokat emlegeti...), erre mondom, hogy nem akkor meg mondja, hogy Sambu vagy Samu.

Ibolya, engem ill. anyukámat érdekelné a dió. Mennyiért adjátok?

Nálunk most a helyzet: Dorka is taknyizik, Livi már nem annyira viszont köhög...

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

Évi, Örülök, hoyg Samu már jobban van! remélem, teljesen meggyógyul! :) Nektek is szép hétvégét!

Julcsi, mennek a mindenűző gyógymanók hozzátok is! :)

Márti, sajnálom, hogy Zsombi nem alszik mostanában, de átérzem a helyzetedet! Tudom, ez nem vigazstal, de múltkoriban, amikor Kriszta belázasodott, és semmi más tünete nem volt az ökölrágáson kívül, mi is ugyanígy voltunk. Én is azt hittem, kipurcanok. Azt csak "halkan" írom le, hogy Kriszta most nagyon jól aludt, még a cumiját se kérte, hanem megtalálta saját maga, amikor kellett. :roll:

Andi, én is örülök, hoyg jelentkeztél, bár sokat nem írtál magatokról! Azonban úgy gondolom, hoyg jól vagytok, ha nem írtad az ellenkezőjét! :roll: :)

Edit, Virággal mi van? Remélem, már jobban van! És te?

Sajnos a játékokhoz nem tudok hozzászólni, nekem majd itt kell szétnézni, hoyg mit kap majd a kisasszony. De pl. én egyelőre Krisztának nem látom értelmét egy kiskonyhának, azt szerintem majd kb. Szoni-korban élvezi, amikor már valóban "főzőcskézik", kávéval kínálja a családtagokat, stb.

Én karácsonyra rajzállványt szeretnék venni Krisztának, mert nagyon élvezi a firkálgatást. Már sok mindenen rajta hagyta a névjegyét! :wink: :wink: :wink:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Ajándék: Bence a nagy Lego Duplo kalózhajót kapja, sikerült nagyon jó áron megszereznem, még júliusban :) A boltban 24-47e Ft, én 13-ért vettem. Ezen kívül pár kicsi ajándéka lesz még, hogy lehessen mit bontogatni :) Pl meg szeretném venni az Ikeában kapható játék sütő, főzőkészletet neki, főleg hogy tényleg lehet bennük sütni :) Meg persze kap valami autót is.

Kata pedig egy Zapf babát kap (ha ismeri vki, az Annabelt) szintén húzós az ára a boltban, 16-20e, és csak azért kapja ezt mert kiszúrtam egy akciót, és 8400-ért vettem meg. Amúgy szerintem valami mezei síró-nevető babát kapott volna. Ő nem nagyon kap mást, szerintem ő még nem is igényli a "bontogatást"
Más senki nem kap semmit, idén nekünk a járulékok miatt elég necces lesz a karácsony, kész mázli hogy már hamarabb megvettem az ajándékokat...

De most ezzel a rajzolóval megfogtatok :) Már tavaly is nézegettem, lehet hogy egy kisebbet kap a Kata is...

Névválasztási mánia: Az a mánia benne hogy ragaszkodom hogy mire kiderül a neme, már meglegyen a neve :) És a párom nemigen társ ebben, ráaádsul minden felvetésemet lefujjolja.... Én meg mást sem csinálok csak bújom a neveket :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


ÖÖÖÖ a kalózhajónak 24-27e az ára :D

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Csajok, köszönöm az érdeklődést. Virág remélem jobban van, csak a nem kakilással küzdünk. Nem köhög már, picit taknyi még. Tegnap kezdte Barnus az egészet pepitában, dehát vele azért sokkal könnyebb már. Én is dögrováson vagyok, takony, köhögés, torokfájás.

Nem nagyon van időm gondolkodni. Anyunak lakást keresünk, itt a kertész, sziklakertet és virágos kertet csinál. Kedden érkezik Barnus bútora, szerelés, bepakolás. Nem unatkozom, de jobb is így.

Igyekszem majd bekapcsolódni újra, de nem érzek még elég erőt hozzá.

Minden betegnek jobbulást, küldöm a gyógymanókat!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Julcsi!
Mi a 85x85-os rajzszőnyeget vettük meg, lazán odafér hozzá mindkét gyerek, meg még én is. :wink: 1 tollat adnak hozzá, de mivel az is akciós volt, vettem hozzá még 4-et.
Kép

Barbi!
Majdnem ugyanaz az ára a szőnyegnek mindkét helyen, csak nem mindegy, hogy melyiket nézed. Több méretben van.

Edit!
Örülök, hogy ilyen elfoglalt vagy, szerintem is jobb így. Sokat gondoltam rád!

Andi
Kép
zsandi
 
 


Andi, köszi. Most kicsit belemélyedtem a témába :lol: , most már vágom, hogy milyen méretek vannak és az árakat is. :oops:
Egy kérdés, ugye ez a filctoll csak ezen a szőnyegen fog? Mert az Ádám mániája, hogy mindenhova rajzol, ha véletlenül megkaparint egy tollat. A kis kerítését már sikerült kipingálnia úgy, hogy észre sem vettem. :?

A gyerekek tök aranyosak, Marci nagyon elmélyült, Flórán meg látszik, hogy imádja amit csinál. :wink:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi!
Pont ezér válaszottam én is a rajzolás ezen formáját, egyenlőre.
Mivel ez olyan toll, amibe vizet kell tenni, a hegye tulajdonképpen szivacs, ami átnedvesedik, és a víz hatására hagy nyomot a szőnyegen. Kb. 5 perc múlva, amikor megszárad, akkor pedig eltűnik a rajz, és tiszta lappal lehet indulni. :wink:
Nekem még az is fontos szempont volt - mivel szemmel láthatóan soha nem fogunk kinőni a mindent szánkba vevős, rágcsálós korszakból -, hogy tiszta vízről van szó, semmi tinta, grafit, zsírkérta, hasonlók, amit 3 perc alatt ennének meg. Ebből maximum kiszipókázzák a vizet (persze azért nem buzdítom őket erre, de nem ér szívroham, ha a szájukban látom), amit aztán után tudok tölteni.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!

Márti: hogy áll a lakás átalakítás?
Én nem vagyok terhes, de valamelyik nap rám is rám jött, hogy át kellene rendezni a hálót, de olyan extra kívánságaim vannak, amik nem megvalósíthatok. Így letettem róla.
Sajnálom Zsombi, nem alvását, remélem hamar visszarázódik.

Ibolya: konkrét céllal mentünk az Ikeába, a Szandi szobájába vettünk egy pár kiegészítőt. Vettünk pl. halacskás szőnyeget, nagyon odavan érte (mint mindenért amin hal van). Tegnap el is kellett este rakni, mert nem volt hajlandó aludni, amíg látta. Folyton ki akart jönni érte.

Holnap mennek a nővéremék Ausztriába vásárolni, kértem, hogy vegyenek nekünk egy ilyet, a változatosság kedvéért ez is halacskás:
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st= ... &pid=33157
tudom, hogy nagy már hozzá, de annyira szereti a zenélő kütyüket az ágyában.

Zsu: örülök neki, hogy mégis összejön a 4d UH, biztos nagyon szupi lesz, ott már lehet, hogy a nemét is meg tudják mondani.

Edit: örülök neki, hogy sikerül lefoglalnod magad. Drukkolok, hogy jól menjen a Barnis beszélgetés.

Andi: tök aranyosak a manók a képen, jól látom Flóra fodrásznál járt?
A Szandi is még mindig mindent a szájába vesz. Még szerencse, hogy mindig jön és mutogatja, és ha kérem ki is köpi.

Egyre jobban tetszik nekem ez a szőnyeg. Igaz Szandi, nem épp rajzolós, egyenlőre, de inkább ezen gyakoroljon, mint pl. a falon. (bár aki járt már nálunk, tudja, milyen csodaszép az előszobánk a macskák miatt)

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Ja, a szánkba vevősdi ismerős. :?
A múltkor hozott neki az Anikó zsírkrétát. Beültettük az etetőszékbe és rajzoltunk vele. Egy nagyon kis ideig még élvezte is, aztán azzal volt elfoglalva, hogy kipakolja, majd visszapakolja a dobozába. (egy jópofa hengerben volt)
De hogy-hogy nem, azért 3 színnek eltűnt a hegye, szépen leharapta. Pedig isten bizony ott ültünk mind a ketten mellette. Úgyhogy zsírkréta fiókba be, majd talán 2 év múlva.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Most már tudok úgy írogatni, hogy a csemeték itt esznek mellettem, így látom mit művelnek!!!! :lol:

Zsuzsi:tegnap átrendeztük a nappalit is, nekem nagyon tetszik, a tv magasabbra került, a video, dvd el lesz zárva :mrgreen: , sokkal több leülős hely lett, igaz jól kipurcantunk Rolanddal, így este csak hevertünk és bambultuk a helyszínelőket, a drágám el is eludt!!!! 8)

Zsombi már kicsit jobban aludt, igaz ébredt , de nem annyiszor és nem balhézott csak hajtogatta, hogy nem!!!! :shock:
Tegnap 2x is levágott olyan hisztit, hogy ordított a földön fetrengett és kiabálta, hogy NEEEEEEEEEEEEEM, egyik műsort anyóséknak adta elő, na ők le is döbbentek teljesen!!!! :mrgreen:

Zsandi:jó ez a szőnyeg, főleg, hogy Te is odaférsz!!!!
Igen a ceruzával az a baj, hogy mindenhova írnak vele, Szoni is úgy tele graffitizte a kérót, hogy észre sem vettük, pedig már nagyobbacska volt akkor :shock: , az biztosan izgisebb, mint a papír!!!!Zsombi múltkor az asztalukra alkotott, még szerencse, hogy nem valami mahagóni fából készült csoda van hozzájuk berakva!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit:az jó, hogy nincs időd gondolkodni :roll: , csak csináld a dolgokat aztán lesz valahogy!!!!Barnussal való beszélgetéshez nagyon szorítok!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Csak jöttem, hoyg elmondjam, az orrfolyás minket sem került el. :( Nem folyik nagyon, de csillog az orra töve Krisztának. Közben meg köhög egyet-egyet, és valami váladékszakadozást hallok. Egyelőre maradunk a Stodalnál, de ha nincs változás akkor hétfőn doki. Ha meg netán rosszabb lesz, akkor hamarabb. Remélem, nem lesz rosszabb, mert ma István zenélni van, és csak valamikor éjfél után fog megjönni. :roll: :(

Remélem, a többi manó mind jól van már!

Ez a rajzszőnyeg nagyon jónak tűnik, de én még nem láttam itt ilyesmit. Igaz, nem is kerestem :P :roll: , attól, lehet, hoyg még van! :)

Ne haragudjatok, de most megyek, beadom a Stodalt. Lejárt már több, mint félóra a tejcsi óta.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith:sajnálom :? , úgy néz ki ez most mindenkit elér, vagyis majdnem mindenkit!!!! :roll: Remélem semmi komoly nem lesz belőle!!!!Tarts ki!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edith!
Mennek a drukkok, hogy ne legyen semmi komolyabb Krisztánál ebből a taknyiból!!!

Pocakos kismamákon meg ámulok-bámulok, hogy hogy megy az idő! Nemsokára kezdődik a kistesódömping.
Egyébként nagyon csinik vagytok, nézem ám a képeket! :wink:

Edit!
Túl vagytok a beszélgetésen Barnussal? Hogy ment? :(
Anyukád elköltözik? Esetleg a közeletekbe?



Van egy iwiw meghívóm, de 1 napon belül lejár. Nem kell valakinek?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Julcsi!

Nem tudom, hogy holnapig ideérek-e még, így már most nagyon boldog szülinapot kívánok Neked holnapra!!!!

Kép
Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsombi fiúnak meg nagy puszi a mai hónapfordulásáért! :wink:

Andi
Kép
zsandi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?