Új privát üzeneted érkezett!

Fanna!
Kivágni? háát, legtöbször hajnalban netezek, meg éjjel, így meg napközben rá-ránézek. Azért ma is sikerült megvenni Grétinek a 33. farit, na meg Leti is kapott egy édes kis kordbársonyt! :oops: Kaptunk Déditől egy kis lóvét, aztán már égette a zsebemet! Ja, meg magamnak 5500!!!-ért egy bőrkabit. Remélem minden ok vele, még nem tudom mikoris fogom meglátni élőben is!!!
ha tetszik valamelyik gatyó, az ár alkuképes!

Dorka!
Szabi nagyon édes kis sejk, és látom, már készíti is a híres csak férfiaknak szóló fürcsit!
Az az igazi, amiben kukac van! Én is azt szeressem!

Szilbee!
ha véletlenül rajzolnátok pocira, rakd fel, mert nagyon kíváncsi vagyok rá!!

Olga!
Na, lehet gratulálni? Bár biztos!

Miket nem írtok Ti hintőpor ügyben, én azt sem tudnám hogy kell, na meg olajat sem használunk, csak a kikevert gyógyszertári kencét, "oszt jóvan"! Azt is csak úgy ide is oda is. :lol: "

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Én vagyok az első !!!!! Hurrá, hurrá, még talán sosem voltam!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FIGYU SIKERÉLMÉNY...............


Na és magadnak bőrkabit...és ha nem jó a méret...mert mi már csak nem növünk bele... :D Na de te is rakj róla képet...kíváncsi vagyok miket lehet itt felnőtteknek vadászni!!!!!
33. fari????? Hát kemény gárnitúúrátok van!!!!! irígyke...... :roll:

Hintőpor???
Talán az első 3 napban mert még akkor eszembe volt...mire jó az amúgy????

fanna3
 
 

 
 

Jaj, a lényeg lemaradt. Voltunk dokinál, műtét. nov 8 , reggel 7 óra. Maszkos altatásban, fél óra altatással, ébresztéssel együtt, aztán gondolom megfigyelés pár óra hossza :cry: :cry: Előtte labor, na attól be vagyok tojva rendesen!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Na, mizu lányok! sehol senki? Csak velünk telik az oldal?
Hú Szilbee, az járt az eszembe, hogy már csak pár hét!!!! De jó!!!!

Katlina!
++++ Robikának. Hogy van már?

Évi!
És Ti? Nektek lábatok alakul? Vettél fürdetőkrémet?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Nekem bejött a Babanet, de a társalgó órákig nem működött.

BBj, köszi a kérdést, igen alakul. Vettem fürdetőkrémet, tök jól hidratálja bőrét. Közben kenem a szteroidossal, de vettem homeopátiásat is, azzal tudom kenni később is, ha már a szteroidossal nem lehet.

Volt ma megint focikupa, hát lányok, én azt hittem megfagyok! 9-től délig kinn voltunk, szerencsére csak 11 körül kezdett a szél fújni és az eső szemerkélni. A csapat még alakul...., de Csongi rúgott összesen 7 gólt :lol: És tök jó cseleket csinált, büszke is voltam rá.
Aztán remélem a csapat is jobb lesz, mert egyszer győztünk csak, szal utolsók lettünk. Tavaly nagyon megszoktuk az első vagy második helyet, remélem lesz még amikor mi is örülhetünk.

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Helló!

Köszi mindenkinek aki szidott! Ha másra nem, arra jó volt hogy végigcsuklodjam az egészet! :lol: Na, azért szerintem egy görbülöset viritottam vizsgán! Majd Ildivel lemeoztatom pénteken a tanár ajtaján!

Húh, annyi témátok volt, de már mindet kiveséztétek.

Anna! Szóval a lemászás franciaágyról séma: kikúszik az ágy szélére, kinyúl mint béka, aztán jobb esetben úgy fordul közben, hogy lábbal van a talaj felé. És szépen engedi le magát. Néha gyorsít a folyamaton (kb. 3 alkalommal idáig) és a műveletet fejjel előre próbálta ki. :roll:

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!

Szilbee!

Tök formás a pocakod! Jaj mármint nem tök formájú :oops: hanem, hogy tényleg formás. :lol: color=indigo][/color]

Dorka!

Látásból ismerős vagy, ez most derült ki számomra amikor néztem az ,,ágyonülős" képet.
Szabi nagyon kis édes, igazán szép kisfiú.

Csongianyu!

Kérdezni akartam az ekcémát bár már látom, hogy írtál róla. Örülök, hogy alakul a dolog!

Fogdoki: basszus jó drága már egy ,,új fog" :shock: és még azt mondják, hogy az emberek nem foglalkoznak a fogaikkal, hát ennyi pénzt kiadni egyszerre nem semmi és ez csak egy fog ára.

BBj!

Húú a babaszobát én is nagyon szeressem.
A piacon én is a nénikéket részesítem előnyben, az a bizti
Műtét??? Jaj! Hát nem irígyellek.Szorítok!

Balwin!
Dzsonzon: hát igen, tényleg van szárító hatása de már többet nem is mondok róla mert én mindig olyan vészmadár vagyok :lol:

Hú! tervezgetni én is imádok bár többnyire csak gondolatban a megvalósítás általában elmarad. De vannak már terveim a leendő házacskánkal kapcsolatban, már ha egyszer talán sikerül végre beköltöznünk. Ugyanis a dolgok jelenlegi állása szerint nagymama leszek már mire megkapjuk a kulcsokat. :twisted: :twisted:

Szép estét! :wink:
Végre fűtenek és nincs jégcsap az orromon reggelente! :lol:

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


JA!

Hintőpor és a nyak összefüggése!

Mi Szonját sokáig csak úgy hívtuk, hogy ,,budösnnyakú babácsaka". A kórházban hintőporozták ugye na ezt mi itthon nem tudtuk eltávolítani, egyszerűen a fürdetésnél nem tudtuk megmosni a nyakát, nem fértünk hozzá. Nem vagyok egy szívbajos de nem mertem úgy elfordítani a fejét, hogy kimossam. A nyaka meg csak büdi volt :oops: . Ha égő ha nem. Na aztán egyszer csak Szonja olyan hihetetlen módon elfordította a fejét (én azt hittem kitörik a nyaka) és akkor látom ám :shock: :shock: :shock: , hogy tele van még azzal a k...va hintőporral ami már becsomósodott és az a büdi. Szegénykém!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Mán nem is mondom, úgyis tudjátok...csakgyorsan :mrgreen:

Judit, drukk a műtéthez! Meg kitartást nektek!... :)

Évi, jobbulást Csonginak!

Kata, mondhatod nyugodtan, meg ha tucc "természetes" babafürdetőt, ne titkojjad! :D
Ha mán kiteregettyük a szennyest... nekünk a köldökünk volt büdi :oops: Szépen visszahúzódott neki a köldökcsonkja, de mivel marha nagy volt, jó mély lett a köldöke, szal gondolom minden mosás/törölgetés ellenére befülledt. Most fülpiszkába mártott olajjal :mrgreen: ecsetelem fürcsi előtt...lehet ettől is befülled majd, de nem büdike :oops: :roll: Várok pár napot, mit szól hozzá a köldökbőre.

Ordítunk...megyek, viszem a cickómat.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Hehee Sziasz!

látom ez a "büdös-kölök " a téma...teszek hozzá egy kicsit.

Namármost akinek még nem volt gyereke....az tudja hg az első pár fürcsi nem az örömről szól hanem hg minél gyorsabban túl essünk rajta....Na Mi olyan gyorsan túl is estünk hg 1 hónap telt el...mire észrevettem hg büdös a gyerek füle mögött......az kimaradt addig a mosdásból... :? Valahogy észre se vettem hg -van fülemögött...- vagymi...hehehe
Szerencsére dokinál nem voltunk akkoriban...mit szólt volna ha felhajtja...és ott a nagy KOSZ... :oops:

Na Olga!
Értem!!!!! :lol: Hát kérlek!!!!! Naon ügyesek vagytok!!! :D

fanna3
 
 


Néhány szöszenet Hollókőről:

Kép Kép Kép Kép

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Húh, most elvan a gyerkőc, lehet tudok írni pár sort.

Judit! Köszi, hogy mehettünk, jól érzetük magunkat!
Hát igen, a gépben lemerült az elem, nem sok kép készült nálunk. :oops:

Anna! Kérdezted a múltkor az etetőszéket. Imádom, abban eszik a gyerkőc, de sajna hosszú távon nincs el benne. Ugye hiába rakom elé a játékokat, ledobálja a földre. Ugyhogy ha főzök, az marad akkora amikor alszik.

Szilvi! Nagyon szép pocakod van! Olyan kis simiznivaló! :wink:

Betegeknek mielőbbi gyógyulást!

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Olga! Melyik termet kell levizitálnom? :wink: Csak pénteken megyek, szombaton nem lesz tanítás, pedig munkanap. :?

Jók a képek, de rólatok nem készült? Látom elég hideg volt. :roll:
Na megyek, üvölt a legkisebbem.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Haligali!

Hát igen... most már csak 5 hét... bár szerintem nem lesz annyi. Elkezdődött a jósló fájásos időszak... no meg szurkál is rendesen. Alig tudok már elmosogatni a reggeli után (azt a pár db edényt), mert annyira nyomakodik lefelé a picúr... no meg a derekam is majd leszakad. Egy-egy ilyen akció után le kell heverednem, hogy abbamaradjon a szúrás. Még jó, hogy most már nem kell főznöm...
Tegnap is kétszer volt jóslóm (az alhasam elkezdett kicsit görcsölni), miután felébredtem a délutáni alvásból.

Ülni is egyre macerásabb, szóval ennek lesz köszönhető az is, hogy kevesebbet fogok írogatni. De azért igyexem min. reggelente írni.

Hétvégén kipróbáltuk a vízfestést!! :D Nagyon bejött Leventének!!! Hozza a kis piros köténykéjét, hogy menjünk a konyhába festeni. Olyan édes. Gyurmáztunk is... egész jól tud kígyót nyújtani, no és a gyurmakocsi kerekét is ő csinálta!! :lol:

Itt egy KÉP a festegetésről.

A bútort csak nem sikerült a fickónak megcsinálnia vasárnapra. Állítólag jövő héten már kész lesz. Már két hónapja vacakol a rendelésfelvétellel, meg a bútor elkészítésével, pedig nem semmi pénzt hagyunk ott neki. No nem azért mert drágán csinálja a cuccost, csak hát sok mindent rendeltünk.

Fanna! / Katlina! / Évi!
Srácok hogy vannak????????????????

Judit!
Lábad???
Tök jó lehetett Hollókőn!! :)

Dorka!
Tök király ez a nyálfólyós kép!!! :lol:
Hallom nagyot durmolt a kisMuki vasárnap! :D Nem semmi alvókája van! Irigy-Irigy!!! :)
szilbee
 
 


Hát megvagyunk!
Úgy néz ki hogy annyira nem esik bele a takonykórba,se láz se hőemelkedés,egy nagyon minimális váadékozás van orrtályékon,szóval nagy az öröm!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olyan írígy vagyok ám szilbee,én a végét élveztem a legjobban,pedig én is úgy mosogattam ahogy te pár tányér utána pihi,de ez így szép

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziaztok!
Nagyon jó volt a hétvége!

Olga!
Máskor is? :lol:

Szilbee!
Miért nem kell már főznöd? Nagyon édes a kis piktor! Mi is kreatívkodtunk szombaton, majd dobok képet a művekről!
És már lehet hogy csak 3 hét, vagy 4! Húú de gyorsan eltelik!
A lábam mostanában nem fáj. Az ortopédián azt javasolták, hogy magassarkúba!!! legyek. És igaz! Magassarkú papucsban szkeccselek itthon, és csodák csodájára, tényleg nem fáj a lábam!

Képek a mi fényképezőnkből:


Kép Kép Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Judit, Gréti nem félt a lovaktól?
Egyszer, réges, régen, amikor még Ancsika volt ilyesmi idős, mint most Petike, felmentünk a Mátrába, mert az ex apósomék ott laknak. Szinte minden hétvégén ott voltunk, mármint a hegyekben. Sokat túráztunk, Ancsika a kengurúban feszített rajtam, és barangoltunk a hegyi utakon. Egyszer, talán Mártafüreden, hirtelen egy lovascsapat jött szembe velünk. Én úgy betojtam, alig birtam továbbmenni. Ráadásul a ló is megtorpant, mert érezte, hogy félek tőle. Erre a lovas fickó azt mondta, hogy szépen lassan induljak el mellettük, és akkor megnyugszik a ló is. Na akkor én azt mondtam, hogyha most nem tapos halálra minket a ló, akkor sose. Annyira féltem, hogy elesek és :roll: na nem ragozom túl.
Mostmár nem félek a lovaktól, amikor még pocakos voltam, kimentünk anyósom főnökének a lovához egy tanyára. Hát a ló biztosan érezte, hogy kismami vagyok, mert állandóan mellettem volt. Szaglászott, evett a tenyeremből és dörzsölte a fejét az enyémhez. Akkora élmény volt! Petike meg csak úgy rugdosott a hasamban.

Szilbee, de jó neked, nemsokára a karodban lehet a pici babád! nNekem is az utolsó hónapban minden előjött. :shock:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziiasztok!


Egy gyors villámlátogatás csak, elég kutyául érzem magam, a szokásos őszi takonykór kezd kitörni rajtam is...

Szilbee! Kár, hogy ilyen lusta lett ez az asztalos, pedig jól dolgozik nagyon! És pihenj minél többet!!!!!! Levente nagyon ügyes!!

Kirándulók! De szupi lehetett a hétvégétek!!!

Katlina, örülök, hogy nem estetek bele nagyon a betegségbe! Most a héten miattam ne gyertek, de majd utána!!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok!

Hár rólunk nem sok kép készült. Én csináltam egy elég jót apáról és a gyerkőcről. Apa csinált hármat rólam, mindegyiken hátulról vagyok látható :lol: , illetve van még egy, csak azon az orrnyergemtől felfelé lemaradt a többi! :lol: :lol: :lol:

Ildi! Fent a másodikon szokott konzultáció lenni nektek? A folyósó annak az oldalán szerteném ha megnéznéd, ami ellentétes a jegyztebolttal. Húha. Szóval a folyósó másik vége. Csak már szét vagyok csúszva. A tanárnő neve Neszt Judit, az ő ajtajára/mellé lesz kifüggesztve. Köszönöm! Ja, amúgy nov.húszonakárhynyadikán megyek veled órára! :P
Vizsgákkal hogy állsz? Mikor kezdődnek? Hogy haladsz a tanulással?

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Dorka! :(
Gyógyulgass!!
Az egyik legrosszabb dolog egyébként gyerek mellett betegnek lenni.

Judit!
Azért nem kell már főznöm, mert Levente a bölcsiben ebédel.

Más!
A héten mutatjuk be a gondozónőknek a nagymamikat, mert ugye (nagyon helyesen) csak annak adják ki a gyerkőcöt, akit már láttak is a szülővel és meg lett beszélve, hogy Ő(k) elvihetik, ha anyuka/apuka nem tud a gyerekért jönni.
Szóval csütörtökön anyukám, pénteken pedig anyósom lesz bemutatva. 8)

No menek vasalgatni!
szilbee
 
 


Sziasztok!

Balwin!

Hát igazán természetes babafürdetőt (még) nem találatm. Mi még a krémet használjuk. DE ígérem szólók ha ráleltem az igazira.

Fanna!

Most hogy így említeted a ,,fülemögötti" témát, nekem is eszembe jutott, hogy az nálunk is kimaradt néha.

Olga! Judit!

De klasszak a képek! Biztos jó volt egy kicsit kirándulni. Gyakran jártok ugye?

Na mennem kell

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Olga, mi az első emeleten okosodunk a 30 és 33-as teremben, de tudom hol van a jegyzetbolt, szóval akkor a másik oldalon. 8) Milyen előadásra jössz? Hát tanulgatok, ahogy a két itthonlévő csemetétől lehet, főleg estére marad, de haladok azért szépen. A beadandóakat már majdnem mindet megcsináltam. Az első vizsgám december 10-én lesz ének-szolfézs, ez az első időpontja a tanárnak, én meg megpróbálom. :wink:

Na megyek felmosok, mert jönnek ismimék dumcsizni.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok!

Büdi témához.
Fanna!
Mintha magunkról írtál volna. Az első nap, amikor hazahoztuk Grétit, azt mindennek lehetett volna nevezni, csak nem fürdésnek. olyan törülgetésre sikerült, én úgy féltem tőle, hogy nálunk automatikusan Misi lett a fürdetős. Egyébként szrtem akkor is büdi lesz, ha jól kimosod, mert az a sok nyál ami a kis nyakiredőkben szzegyűlök, érdekes szagot tud gerjeszteni!!
Na nálunk mind a két lánynak még a kislába volt/van büdi! IMÁDOM!!!
:oops: :oops:

kati!
Mi próbálunk havonta elmenni egyszer valahova kirándulni. nem csak a gyerekek miatt, hanem magunk miatt is. Emellett még ott vannak a barátok, akik hol jönnek, hol mi megyünk. Nálunk igazi "zajlik az élet" van. Minden hétvégén történik valami, vagy legalábbis majdnem mindegyiken. Dehát, egy pár év, aztán már csak ketten megyünk apjukkal, csak szép tatásan.

Ildi!
nem, nem fél. viszont a kutyáktól, annál inkább! Ja, meg este a macskáktól!
na, meg a póktol is.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Üdv lányok, itt is!

Visszaolvasni nem tudok, írtam pár sort a másik szolnoki fórumba, aki arra nem járna, annak összefoglalom a lényeget.

1. Ha elkerülhetitek ne menjetek az SZTK-ba, mert nincs fűtés és mostanában nem is lesz.... :cry: :cry:
2. Megint működik az UH a kórházban, akit érint... (2 hétig nem volt, nekem fel sem tűnt, most viszont valami modern masina állt üzembe a 6-on)
3. Jól vagyunk, csak a hivatalos álláspont szerint folyton "sokat tetszünk hízni" - rossz a mérleg, de komolyan!!!

Szilbee: Már csak öt hét...Istenem, még most volt + a teszted...(Bocs a közhelyért...)

Pussz mindenkinek!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 



No hát... ha nem Levente ébreszt hajnalban, akkor az ágy dob ki! :shock: :? :(

Jaimee!
Igen.. tényleg repül az idő... :lol:
ÓÓÓ nekem is volt hogy elmérték a súlyom, valahogy a 12 / 16. hét környékén... Ezt onnan tudom tutkóra, hogy aznap én is megméreckedtem indulás előtt és a többi csaj is mondta, hogy valami nem stimmel... :? Különösebben nem hatotta meg őket a dolog... :roll:

Olga!
Ti meg lassan rendelhetitek a szülinap torttát!! :shock: :D Már csak 1 hónap!!!!! :)
szilbee
 
 


Dorka!
Jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kirándulósók !
És milyen volt a babamúzeum,vagy oda nem mentetek be????????


Hát nálunk Robi fülét mindennap kezelni kellet mert ha nem kentük akkor teljesen kiszáradt a fülemöge és berepedt,szóval nálunk nem volt büdi :D :D :D

Kép

Kép
katlina
 
 


Na, jó reggelt!

Dorka!
Jobbulást!

Katlina!
de, voltunk bent, egy kis sötét helyiség olyan 150? (Olga javíts) babával. Nem rossz, de nekem a keszthelyi sokkal jobban tetszett, ez inkább csak arra a tájegységre mutatott be népviseletet, míg a keszthelyi országosan.

Petri!
Jó nektek a héten valamelyik nap? Esetleg csütörtök? Timi mikor szunyál?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Majd dobok képeket a babamúzeumról, csak most nyűgik vagyunk.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Hát lányok, iróniám az van.

Friss hírek ide is:

Most jövök a kórházból a 30. hetes UH-ról. Volt némi rossz előérzésem előtte, ami a múltkor nem, de elhessegettem. Erre kiderült, hogy III.-ad fokban érett a lepény és elküldtek szépen a kezelőorvosomhoz. Mást nem mondtak szokás szerint, de nem is volt kérdésem a rémülettől. Doxium javallt.Amit nem értek, hogy ugyanakkor a flow-ja jó és a mvíz is oké. Vagy csak egyelőre? Nem tudom. A méretei sem stimmelnek, illetve a buksija 3 hete 7,2 cm volt, most valahogy 7-re összezsugorodott. Hogy ki volt az orvos. Erdődi. Szilbee, ne szólj semmit.....tudom, tudom..... Most már jól kibőgtem magam, úgyhogy jobb, holnap meglátjuk Mosonyi mit szól mindehhez.

Visszaolvasok, hátha felvidulok.
--------------------------------------------------------------------------------

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Sziasztok!
Jaimee!
fel a fejjel. Nekem is volt ilyen Grétivel, egy másik doki jól rámijesztett ezzel az éréssel, majd Dinya amikor visszajött szabiról megnyugtatott, és megkérdezte, hogy tulképpen meddig is akarom a gyereket a pocimban nevelni? naná, hogy természetes, hogyha elér a lepény. remélem nálad is csak "ilyenről" van szó!
Ne sírj, nyugodj meg, és menj a saját dokidhoz!!!! Ő majd bizti megnyugtat!

Sehol senki?
Írhatnátok, mi történt veletek ma!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok :)

Judit, Olga, jó lehetett a vasárnapotok :) Nekem Hollókőben csak a kistemplom, a vár, meg az utcácskák tetszenek, az alacsony, pici házacskákba nem szívesen menek be :oops:

Dorka, jobbulást!

Paci: nekem itt T.miklós közelében (Almássy kastély?!... van egy jónagy ménesük) volt hatalmas élményem: rajzolni gyüttem ide évekkel ezelőtt, és beleszerelmesedtem az ottani lovakba. Volt egy kedvencem, egy kanca (szitált a fejével), hozzá kijárkáltam esténként az istállóba; fejét a vállamra hajtotta, úgy simiztem :)

Velünk: 4 hós oltáson voltunk ma. Mosmeg mennem kell.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Jaimee!

Egyetértek Judittal, fel a fejjel, bízz a saját dokidban! MINden rendben lesz, a fejméretén ne aggódj, elég, ha egy kicsit máshol mérték, és máris más eredmény jön ki!! Nekünk is volt ilyen... Erre Dinya ott helyben még egyszer megmérte, és 5 mm-rel kisebb erdmény jött ki!
És minden más rendben volt, concentrálj erre!!!!

Én dögrováson vagyok, láz, garatgyuszi, no oxigén az orromon keresztül. REMÉLEM SZABI MEGÚSSZA!!!!!! Úgy féltem ettől!!!
Szilbee elmagyarázta, hogy szoptathatok ettől, sőt, kell is az antitestek miatt, ami így átkerül a tejjel keresztül az ő kis szervezetébe is. Én is így tudtam, de ilyenkor olyan zizi az ember...
Félek, mer ma az étvágya már megcsappant.... :cry: :cry:

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Dorka!
A lázcsillapítóval érdemes esetleg óvatosan bánni... mármint, nem mindegy asszem, hogy mikor veszed be a szopi végett.
Úgy emléxem, hogy mindig osciloccoccinumot szedtem, amikor lázas takonykórom volt, torokgyuszival megspékele. Ez az oscilo ugyanis leviszi a lázat is és enyhíti, majd elmulasztja a tüneteket.
Figyu! Nem kell infralámpa?? Szabin is használhatod, meg magadon is.
Ha kell, akkor holnap elugrok vele! Meg elviszem a sterimart is ha kell!
szilbee
 
 


Magvolt a néghós oltás, majdnem kimaradt! :oops:
Nem lázasodott be, eddig!
Kép na megyek aludni....

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Ildi! :roll:

Jaimee! Képzeld, úgy 36.hét táján a kórházi UH én is rákérdeztem a lepényre, mert soha senki nem mondott semmit vele kapcsolatban. A doki majd leharapta a fejem: "Ha baj van szólunk!" címszóval. Aha, köszi. Egyébként ha meg tényleg érett a lepény harmadfokban akkor is még szépen el lehet húzni az időt azzal. Táplálkozásra, vitaminokra kell még jobban odafigyelni. Rokon is igy volt vele. A méretekre meg tényleg nem szabad hagyatkozni túlságosan. Úgyhogy fel a fejjel, nem lesz semmi baj!

Dorka! Gyógyulást! Tavaly én is dögrováson voltam, de a kicsinél sokkal enyhébb lefolyású volt. Sok-sok szopizás! Az majd megvédi.

Szilbee! Hát igen nemsoká ünneplünk! :D De még előbb bbJuditék jönnek a sorban!

Kicsinyítek képeket a babamúzeumról.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!
Tegnap Gréti 5-ször pisilt be, mire rájöttem, hogy fel van fázva :oops:
Azt mondja, hogy nem csípi, hanem viszket? :shock: A fene sem tudja eldönteni, úgyhogy főztem neki kamillateát, kamillás fürdőbe fürdött, vesetakaró éjjel-nappal, aztán meglátjuk. Remélem ma már jobb lesz a ehlyzet, mert kezdenek fogyni a melegítőnacik (Fanna :wink: ) Ha nem javul, akkor dokinéni.

Pénteken mi is megyünk neisvac szuri lesz, meg mázsálás. Kíváncsi vagyok, hogy mennyi, mert Misi a múltkor csak a súlyát nézette meg, a hosszát nem, aztán az is érdekelne, hogy hol tartunk.

Szuris lányok/fiúk! Súly, egyebek?

Dorka!
Én láz "ellen" viburcolt nyomtam magamnak is! Azzal gondoltam úgysem ártok, orrdugulás ellen a gyerekek nasivinjét mertem csak használni. Meg Ca pezsgő + c-vitamin meg sok-sok mézes citromos tea.


Petri!
Továbbra is áll a holnapi ajánlatom!

Fanna! Katlina!
veletek Mizu?

Márti, Erika?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Hali!

Szebb napot mindenkinek!

Levente majd 40 fokos lázzal ébredt. Torokgyuszija van. :cry: :cry: Egész nap lázcsillapítóznom kell a magas láz miatt, 4 óránként.
TEgnap pedig olyan jókedvű volt. Nagyot vacsiztunk vagy 2 órát játszótereztünk, még a kakija is normális volt. Tök vidám és eleven volt. Semmi gyanús jel sem volt.
Még alszik szegénykém... a homloka még mindig meleg, de már legalább nem forró.

Más!
Csütrötökön párom és apukám elhozzák az új bútort, így tegnap este még egy jót pakoltunk.... vagyis pakolt Ádám... mert ugye én már nem hajolok és emelek...

Lányok!
Emléxik valalki, hogy milyen lázcsillapítót lehet szedni terhesség alatt? Csak hogy felkészüljek a legrosszabbra.

Dorka!
Ádám jön haza délben, így még mindig áll, hogy elvisszük az infralámpát (Levente úgy sem engedi hogy rajta alkalmazzuk). Ha kell, akkor délig szólj és Ádám elviszi!

Csemete felébredt!
Menek!
Csá!
szilbee
 
 


Kép Kép Kép

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Jobbulást Grétinek és Leventének is! :(

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Kép
Szilbee, Dorka, jobbulást nektek!

Judit, Gréti jobban van?

Tegnap elfelejtettem, volt mázsálás is:8 kg! :lol: Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Jobbulást Leventének!

Még nem tom mizu Grétivel, még nyomja a szunyát! :lol:
Az éjszaka nem volt semmi zűr, remélem csak ennyi volt.

Szilbee!
www.drinfo.eszcsm.hu
azt hiszem aspirin és akkor a c változata, abból be lehet venni, 1-2 darabot, meg a fentebb leírtak

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Szió!


Ó Szegénkék!!!!!! Jobbulást a kórosoknak!!!!!
Szilbee! Kitartás!!!

Én is úgy tudom ahogy Judit, hg Aspirint lehet szedni!!!

Judit!
Mi VÁN Á MeLEgítővel?????? HM????? Nem érteni lenni!!!! :roll:

Héj Ildi!
Petike 8 kiló??????????????????????? Nem semmi!!!!!!!!!!!! Úristen!!!!!!!!! :lol: hehehe.....

Na mi : hát még takony van... :? A háta is pirosodik...(gytári testápoló , meg ecetes kenőcs ellenére) azt mondta a dr.nő hg ne legyek türelmetlen..... :cry: már az arca is száraz....pedig nem is volt még mínusz fok... Kilót nem mértek most csak centit: 70 cm.

Jaimee!
Ne ilyedj meg! Mikor mész a dokihoz??


Amúgy meg.....én pont azért csak 1 dokihoz jártam mindenre (ERdődi) hg ezeket elkerüljem, illetve van UH -ja és helyben el is intéztünk 4 hetente mindent. (Most egy kicsit fikázom azokat a magánrendelőket ahol nincs és a kismaminak a kórházban kell órákat....vagy most napokat várni az UH-ra.....úgy azért sokkal kényelmesebb volt)
Nekem végig azt mondta hg nagy gyerekem lesz..(Ez is mihez képest???? Fel voltam készülve egy hatalmas 5-6 kilós gyerekre...és "csak" 3650g lett. szóval.....) adatok ide -oda...ha baj lenne hidd el haza sem engedtek volna....
De sztem a dokik főleg aki nem magán beteg többsége úgy van vele hg mindenkinek a saját orvosa majd elmagyarázza mi van..ő most ott minek törje magát??? De ez bármelyik osztályról szinte elmondható.....

Évi !
Fogad??

JA Jaimee!
Akkor nincs pocakos kép???? :wink:

BalwinJudit!
RAjzolsz??? Miiiiit?????? :) Muti!!!!

fanna3
 
 


Sziasztok :)

Hm, jobbulást a betegeskedőknek :(
Szilbee, nekem anno, amikor meffáztam a 22. héten, lázra acetamniophen-t ajánlott egy nőgyógyi. De nem volt lázam.

Fanna, mán semmit :( Úgy 6-7 éve abbahagytam. Amúgy meg grafikusnak készültem, csak nem vettek fel a képzőre :roll: Aztán meg meghalt a nagyszerű tanárom is, szal abbafejeztem az egészet.

Tegnapi súlyunk 6720g. Cömöt most elfelejtettek mérni - én meg elfelejtettem szólni :? De 68-70 körülire saccojjuk :) Nyúlik a csajszi :wink:
A múlthéten vettünk neki kocsicipellőt, 17-est. De a 18-ast kellett volna, mer így nem sokáig húzzuk vele :?

Ildi :shock: Petike belehúzott :lol:

Jaimee, nem emlékszem... :oops: : diccse a dokidnak uh gépe, azé kórházazol? És ha igen, úgy nem lehet, hogy akkor, amikor a dokid van bent? Vagy nem uh-ozik? :oops: Namindegy, ne idegeskedj, a babád biztosan nem zsugorodott össze :D Az is lehet, hogy az új gépet még szokniuk kell a dokiknak. Nagyobb felbontás, érzékenység, stb.

Judit, neisvac?... Az mire (ill. mi ellen) jó?
Ha már szuri... Milyen oltásokat, és milyen korban adattatok a kicsiknek? A védőnőm gyakorlatilag minden "javaslatomat" megvétózta...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Én Zobokival egyetértek abban, hogy több szem többet lát. Ő is mindíg csinált nekem Uh magánrendelőben, de azért szépen elmentem a kórházba is, hogy ott is megsasolják babót. És a nagyja általában egyezett is. Ugyhogy ez egy kis plusz. Nekem megérte várni a kórházban, nyugodtabb voltam, hogy két doki is nézte pár nap eltérssel a gyerkőcöt.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!

Vagyok, olvasok, csak kissé behavazódva vagyok. Úgy jó magyarosan :wink:

Fanna, köszi kérdésed, hétfőn nekikezdtünk a fogamnak. Cirka két óra volt, mert alig maradt fogam, szóval megszenvedtem én is és a dokinéni is. Mivel el kezdett vérezni az ínyem, ezért ma lesz mintavéltel, majd jövő szerdára lesz új fogam.

Hát amit írsz, az nagyon ekcémára hasonlít nekem. Nem irigyellek, és nem is tudok okosat mondani. Csonginak javult, de nem múlik el az istennek sem.
És igen, hidegre rosszabbodik. Lehet valami ételtől is, de nem biztos. Én most próbálok majd egy szert, amit már tavaly is szedtünk, (egész télen nem voltunk betegek), állítólag az allergiát is gyengíti, mert erősíti az immunrendszert.
Kenegesd neki gyógyszertári fürdetővel, meg abban is fürdesd, jobbat én sem tudok.

Dorka, nem igen tudom, mit lehet szedni szopi alatt, de a gyógyszertárban is biztos megmondják. A szopi mindenképpen hasznos az ellenanyag miatt, védi a piciket a csúnya bacik ellen!

BBj, ilyen felfázások nálunk is előfordultak, de 1-2 napig tartottak, aztán nem lett belőlük semmi baj! Biztos nálatok is rendben lesz minden!


Ennyi, dolgoznom kell.

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Fanna! / Judit! / Balwin Judit!
Köszi az infót!! :)

Judit!
Remélem Grétivel nem lesz semmi gond!! :(
Én baromira nem tudnám eldönteni, hogy Levente felfázott e vagy sem, mert annyi folyadékot vedel napközben, hogy még a gondozónők is megjegyezték a dolgot ... mosolyogva.

Dorka!
Te hogy vagy???? Lázad??
Szabi rendben van?? vagy van valami jele, annak hogy elkapta a TGY (torokgyuszi) -t??
szilbee
 
 


Sziasztok!
Átsasoltam a másik topikba, és mindenki csak oda írogat!
Ejnye lányok!!! Tessék minket sem hanyagolni!

Balwin Judit!
Tök jó, hogy tudsz rajzolni, nekem max pálcikaember megy. Miket rajzoltál? Úgy mindent? vagy van kedvenc témád is. Falra nem akarsz mesefigurákat rajzolni ócsón?
Neis vac? Adható 1 éves kor alatt 2 db van aztán ennyi, meningococcus c (agyhártyagyuszi, vérmérgezés, éshasonló elkerülendő csúnyaságok) okozta fertőzésekkel szemben véd. Egyébként ne védőnőt, hanem a dokitokat kérdezd, hogy ő mit javasol. Ezenkívül a mieink megkapták/ják a bárányhimlő ellenit is, 9-12 hó között egy, aztán 13 évesen még egy emlékeztető.
68-70 centi! Az igen, 18-as láb!!


fanna!
nekem is akcéma volt az első gondolatom, amit leírtálk, hisz az ilyenkor jön elő. Én megmutatnám bőrgyógyásznak, és nem engedd felírni neki a szteroidosat, ha az, éppen ma volt róla szó a csak csajokban, hogy jó, jó, de már elavult.

Szilbee!
gréti is nagyon sokat iszik, az volt a furcsa, hogy amióta levettük a pelust, nem pisilt be sohasem, most meg 5-6-szor is tegnap. ez már nem lehet véletlen! Aztán érdeklődtem, hogy csípi-e, éds mondja, hogy olyan viszketős! ma csak egyszer csurgott be az elej, úgyhogy erőteljes javulást mutat, remélem folytatódik!

megyek, mert a férjem azt mondja, tán kisregényt írok?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Balwin!
Anno én is az akartam lenni, ami te... csak ofőm bátorított, hogy úgyse fog sikerülni, menjek inkább tutira... én meg hülye fejjel elhittem, hogy lúúúzer vagyok... Mondjuk volt olyan is, aki azt se nézte ki belőlem, hogy a fősulit elvégzem. No jól megleptem őt is!!! :lol:
Levente előtt én is rajzolgattam, meg festegettem, de most már csak kreatívkodok... mert arra futja az időm... bár most már arra se... meg nem van hozzá mostanság kedvem... :roll: Bár most azért jól esett egy kis festegetés Leventével... :)

Judit!
De jó hogy legalább nagyjából körül tudja írni Gréti, hogy mit érez... Én se bánnám, ha Néma Leventém elregélné, ha fáj a torka vagy a füle... :roll:
szilbee
 
 


Nah itt vagyok!
Betegeskedők gyógyuljatok+++++++++++++++++

Nyíregyházán voltunk ma babakocsi cserén,majd holnap rakok fel képet,igaz elég lányos huzatunk lett de lekakálom,a lényeg hogy ez nem szakadt

Mi olyan 6kilók vagyunk,de majd jövőhéten elviszem mázsálni

Kép

Kép
katlina
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?