Új privát üzeneted érkezett!

Manó!

A Gabi szobájában éjjel-nappal nyitva van az ablak úgy 10-15 cm-re. Tudod én magamból indulok ki, mivel én nem tudok úgy aludni-elaludni, ha az ablak be van csukva, ha nem jár a levegõ, de ez sajna télen is így van. Múlt télen megszenvedtem rendendesen, mert azért egy pár hetes csecsemõre azért csak nem nyitom rá az ablakotKép
Egyébként tegnap hajnalban tényleg hideg volt, most hajnalban meg nem. De ez tuti meg fog érzõdni a mai napon. Még erõsebb kánikula....

puszi
sasha

Kép
sasha

Sasha!

Úgy már én is csináltam hogy a redõnyt leengedve hagytam az ablakot meg nyitva olyan 15 cm-re. Így nincs sokkal hûvösebb, max 1 fokkal, viszonz sokkal zajosabb. Így nem tudom megéri e. ha viszont a redõnyt felhúzom akkor Emma tuti hamarabb felébred mert felkel a nap és világos lesz. Anyósoméknál is mindíg ez van.

manó
manó

Ági
koszos zsoknis pasi.... hááát ez tényleg hülye. már eleve beégni, hogy iylet mond Kép miért nem mondtad neki, hogy talán abból naponta illik tisztát venni KépKép

Szilcsike
hozzád legalább ellátogat anyósod .... mellesleg sebaj, a szomszéd közel van, bármelyik nap pótolhatodKép

Nálunk most megy a hiszti - nem hajlandó aludni reggel óta - pedig már hulla fáradt. Csak menne és menne - persze fáradtan többet esik Kép - Duracell Dodo elaltathatatlan Kép

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok

Na a mi ejszakank sem volt semi.Alex 3-4* felebredt orditva.Minden eves I,vas utan amr a Panadolhoz folyamodtunk mert a nyala is folyik neha.Szoval talan a meleg is bejatszott de aztan 5-7 kozott szepen elaludt es en is kialaudtam a fejfajasom : )
Nekem olyan furam mar ha igy ssenvedve sir,ugy sajnalom,remelem majd nekunk is lesz mar fogunk mert a hetvegen mar 8 honapos : ))

Koszi szepen a biztatast ocsi frizuramra vonatkozoan : )))
Persze tetszik csak neha nem tudom ki nez vissza a tukorbol.

Ja mar reg akartam irni hog mindannyiunk vedonojen tultesz a sogornome a ki szerint Zalankanak mar almat kene enni hiszen most 2 honapos: )))
Ja es mar 6 kg es megduplazta a szuletesi sulyet,iszonyatosan hizik,mindjart utoleri Alexet.
No comment.

Rit
Puszi Dodesz homlokara !!!
Inkabb a jovo heten talcsizzunk mert a mi napom fullra van baratnokkel es este meg vasarolnunk is kell hogy Siofokon ne azzal kezdjunk.

Forti
Na akkor Levi imadja a gyumit,orulhetsz neki.

Agi
Nekem is ez volt csak legalabb kerulgetteka szonyeget,bar akkor Alex meg nem kuszott : ))

Mano
Pont kerdezni akartam hogy mikor kell atallni a darabosra,de neked konnyu dolgod volt Emmaval hogy
magatol akarta ; ))

Szilcsike
Anyukad nem akarja a keresztelot???Hat a ferjem sem volt oda nagyon merthogy o nem vallasos de uuugy orulok hogy beleegyezett mert nekem ez fontosabb volt mint a templomi eskuvo.

Sasha
Gabinak aztan van izlese?/Es mivel fuszerezted a hust??

Na megyek fozni
Kataa es az eppen alvo Alex

Kép
Kép
kataa

Hahó!

Itt vagyok.
Megszúrták reggel Nátánt (persze megint enm tudták róla, hogy fiú-e vagy lányKépKépKép), elég jól viselte (meg elsöre sikerült is, aminek nagyon örülök, ügyi volt a vért vevöKépKépKép).
Már az eredmény is kész. Kapott még antibiotikumot, mert valami azért még mindig van (ha valakinek mond valamit, a CRP értéke 0-5 helyett 104-es, és a süllyedése is magas). Viszont hála Istennek nem komolyan vérszegény, csak enyhén, nem is kapott rá semmit.
Enni még mindig nem nagyon akar, viszont éjszaka 4(!)-szer szopizott, ugyhogy az nyerö. Próbálom persze nagyon etetni.

Ablak: nálunk a teraszajtó van nyitva (idönként betalálnak a macskák, aminek nem nagyon örülök...), mert én nem tudok melegben aludni. Még azért elég jól lehül igy a levegö. A gyerekeknél is nyitnám, de csak most hétvégén lesz föltéve szúnyogháló, addig nem merem, nehogy valami bemenjen hozzájuk.

Ági!

Még van idöd, keress olyan tortareceptet, amibe nem kell mindegyikKépKép. (Tuti találsz ilyet, esetleg a Kismamákat érdemes megnézni) Én biztos nem zúditanám rá az egészet egyszerre, az 1 év csak azt jelenti, hogy óvatosan elkezdheted öket. Ha eddig nem evett, akkor most ne pont a szülinapi tortája okozzon gondot!

Rit!

Sajnos tudtam, hogy nagyon intoleránsak, de hogy ennyire? Ma már nem is vacakoltunk, egyszerüen odamentünk elöre a vérvételnél (feltünöen gyerekkel a kézben) és kész. Én ugyan nem kérdeztem senkit meg (bár lehet, hogy ez igy irtó udvariatlan (szerintem is az), de inkább az legyek, minthogy megint várjunk). A fül-orr-gégészeten meg elöször csak a párom ment, hogy akkor elöbb megkérdezi a dokinénit, hogy mi legyen, igy hamar bejutott. Aztán már jött is ki, hogy viszi a gyereket is be. Itt se tudott senki semmit mondani... A kettö együtt (vérvétellel és a vizsgálattal együtt) szük fél óra volt!
Nem vagyok egy ilyen alkat, aki pofátlanul tolakszik, de a gyerekért mindent!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kataa
Igazából az nem érdekel, akarja-e. A baj az, hogy kitalálta, hogy ittmarad hétfõ estig (egyrész én nem tudom hová lefektetni) a másik meg az, hogy a nõvérem is jön velük, de neki hétfõn délben már a munkahelyén kell lenni.(Szegeden) Anyám meg azt mondta, hogy ezt oldjam meg én, mert õ nem hajlandó ezzel foglalkozni. Én hogyan oldjam meg. Keltsem fel a gyereket hajnali fél hatkor, hogy Erdõkertesrõl kiérjek a nõvéremmel a Nyugatiba? Ja és autókáztassam a gyereket hajnalban? És kit kérjek meg, egy buli után, hogy keljen fel hajnalban? (merthogy akik jönnek, azok ma estétõl játszani mennek, tehát alvás nélkül jönnek a keresztelõre is) És mindezt azért, mert anyám nem jön ki a nõvéremmel, és rendszeresen megtesz mindent, hogy õ ne tudjon jönni velük.

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok
ma ujra van idöm irni,olvasni mert a nagyi még ott akartatartani holnapig Kép és a párom is azt mondta hogy még pihizek egy kicsit igy petike maradt a nagyinál igy ma nyugodtan vásárolhatunk a páromal de azért nagyon hiányzik a fiam Kép .

Kataa
atol függ mit nevezünk pihenésnek ha láblogatást 1hétig akor nem mert egész nap mentünk mindenféle muzeumba+templomokba meg mindenfelé de megérte mrt nagyon tetszet csak soha nem feküdtünk le éjfél elött mert Párizsba este 10kor sötétedik igy még 10orakor is párizsban voltunk és csak 11kor indult vissza a busz a szállodához a csoportal bár volt szabadprogram is de akor is inkább páromal nézelödtünk vagy ültünk a padon .Petike nagyon jo fiu volt akivel csak találkozom mindenki azt mondja hogy mien szép ,aranyos,kedves,és barátságos kisfiu Kép ere én mondom tudom hogy barátságos ,kedves kisfiu hisz az enyém Kép .

Beszti
nagyon szép a tábla Kép vasat ne adjál adig neki amig antibiotikumot kap nekem ezt multkor a doktornö mondta mikor még szedte petike a vasat és csunyán megfázot és antibiotikumot kellet szednie hogy ne adjam adig a vasat amig az antibiotikumot szedi .különben petike is fehérbörü most még de ha sokatt lesz kint a napon akor szép barna lesz a böre olyan mint apukájának remélem és ö rola is azt mondta a dokinéni a vérkép után hogy vérszegény igy vasat kelett szednie de most már vagy 2 honapja nem kell szednie és már nem vérszegény ne aggodj minden rendben lesz KépKép.

Mano
akor jo sokat kell várnod ara hogy oda elmenyél mert csak 3-4éves kortol kezdik élvezni a gyerekek a disneylandt viszont a játokok nagyrészére csak 6-7éveskortol engedik fel a gyerekeket viszont ha van kire hagyni Emmát akor ti feltétlenül menyetek el mert érdemes mi most fejenként 40eurot fizetünk a belépöért de ezért az árért anyiszor ülsz fel a játékokra ahányszor akarsz Kép kevésbé ijesztö ,rémisztö és nagyon ijesztö játékok és hullámvasutak és egyebek Kép.

Anenoma
lehet hogy nem ütöte anyira be a fejét hogy fájon petike van hogy naponta fejbe rugja saját magát Kép szó szerint de megse kotyan neki Kép ha maga üti meg magát bár mivel nem fáj anyira neki kivétel az ágyrol leesés vagy ha nagyon fáradt ,nyügös .

Viki Leventéjének,és Áfonya Rékababájának
BOLDOG 1ÉVES SZÜLINAPOT KIVÁNOK Kép Kép

Zulu,és Brokoli nektek boldog Féléveséget Kép

Pusz Csics és petike
csics

Lányok
elfelejtetem megirni hogy megjöt a zárojelentés és Petike nem tejérzékeny ugy hogy vissza álunk a tejesdolgokra hogy jobban hizon szeretném ha 1éves 8félkg lenne legalább .

Kataa
mikor mentek a balcsira és medig lesztek ott ?

Pusz Csics és Petike
csics

Sziasztok

Nem akarok belekotyogni senki dolgába, de akinek a babája a meleg miatt nem alszik éjjel, miért nem veszitek le róla a body-t? Levi tegnap is egy szál pelusban aludt, és az ablak is nyitva volt. Hajnalban pedig egy vékony pelussal betakartam, de elkezdett mocorogni mert így is melege volt. Reggel fél 7-ig aludt. Próbáljátok ki, nem buták ezek a gyerekek, csak nem tudják mondani hogy "anya melegem van".

Szilcsike
Hogy-hogy a férjed nem engedi hogy rövid ujjút adj Szilvire? És még be is takarja? Kép
Figyi mond meg neki, hogy vegyen fel egy hosszú ujjú pamut felsõt, takarózzon be és nézze meg, hogy melege van-e! Kép Ha igen, akkor a kislánya ugyan ezt érzi és persze hogy felsír óránként.

Kataa
Igen Levi nagyon szereti a gyümölcsöket, a fõzelékeket is szereti, persze van ami nem kedvenc, de azért megeszi õket.

Beszti
Ügyesek voltatok az orvosnál. A gyerek a lényeg, nem érdekes ki mit gondol. Remélem kiderül hogy mitõl magas a süllyedése és nincs semmi komoly baja.

Forti és Levi aki ma 45 hetes azaz 10 hónapos és másfél hetes (Zsani ezt neked írtam ki Kép Kép )

ui: Lassan nekem sem mond semmit az hogy hány hetes a baba, az inkább hogy hány hónapos. Kép

Kép
Kép
forti

Sziasztok

Kepzeljetek kiderult hogy a ferjemnek majgyulladasa okozta anapok ota a hoemelkedest.Ugyhogy most gyogyszereket szed+ egy csomo vizsalatra kell mennie jovo heten.Szerencsere nem fertozo,csak az o regi influenza virusa a majat tamadta meg.Az orvos kerdezte hogy mennyi alkoholt iszik mert attol is lehet : ))Hat attol az evi 2 pohartol biztos nem : )))
Ugyhogy a Balcsi ugrott,persze nem is ez a lenyeg de tisztara kivagyok hogy ilyen betegseget is el lehet kapni.: ((((

Rit
Most mit panaszkodsz a Te anyosod meg sutit is kuld neked : ))

Beszti
Na akkor meg meg lehet elozni hogy sulyosbodjon,jo tomest kivanok : )))

Szilcsike
Hu akkor nem egyszeru a szitu.Remelem azert nem rontjak el a kedved vasarnapra.Lenyeg hogy a kiscsaj csini lesz!!!

Csics
En arra gondoltam hogy agyilag kikapcsoltal-e.Nem jart-e mindig Petike a fejedben??Mert en attol felek hogy ha majd osszel kettecsken megyunk nem fogjuk birni nelkule.
Mi is igy nyaralunk hogy inkabb nezelodunk minel tobbet,napozni itthon is lehet.

Forti
Mar en is gondoltam erre de meg nem emrtem kivitelezni .Csak egy ujjatlan bodyban alszik taki nelkul de megfogtam tobbszor ejjel es nem hideg a labikoja sem.
Na mennyi volt Levi sulya??/

Mindenkinek jo hetveget!!
kataa

Kép
Kép
kataa

Forti!

Emma pl leveszi simán a pelusát. egyszerûen kibontja atépõzárnál. Épp most gondoltam hogy venni kéne neki olyan bugyipelust, csak nagyon drága. De ha továbbra is ilyen lesz a hõség akkor éjjelre olyat fog kapni.

Kataa!

A férjednek jobbulást!

Képzeljétek Emma egy akkora zsivány, 2 hét alatt a 2. sapkáját hagyjuk el, de nem véletlen ám, hanem kidobja a babakocsiból. ma vettem észre hogy eltünt a 2. is, épp anyukámnak meséltem elég dühösen, Emma meg ült a babakocsiban nagy csibész képpel, és vigyorgott. És higyjétek el nagyon sok mindenrõl érti már hogy mirõl van szó. Csak egy csibész. Ért olyanokat hogy adj puszit (hajol és vagy megnyal vagy csak odanyomja a képét), ha anyukám puszilgatja a lábát és mondja hogy add a másikat is akkor adja, szóval rengeteg mindent. Egyenlõre úgy néz ki hogy egy tipikus csibész kölyök lesz, aki mindíg tele lesz ragtapasszal, meg kék folttalKépKépKép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Hali!

Csak gyorsan, mindenkinek szép hosszú hétévégt kívánok!
Mi leutazunk Jb-be a szüleimhez, csak hétfõn este jövünk haza. Remélem szép idõ lesz, mertt ki szeretnénk próbálni a nagy felfújható medencét és úszkálni benne Danival.

Mai úszis attrtakció-produkció: apa hátán kapaszkodva együtt lementek a víz alá + karúszó nélkül is beleugrik a partról hozzánk. Nagyon laza a kiscsávó.

Rit
Szerdán is lesz ismét vizes videózás, úgyhogy ne szidd magad! Még pótolhatjátok, ami kimaradt! A miénk nagyon jól sikerült, szerintem biztosan nagyon örülnétek neki!

Hallottátok, hogy lehet januártól felemelik a szocpolt? Így lehert már jövõ ilyenkor költözhetünk! Hurrá!!!!!! El sem merem hinni!

Na, most alukálni megyek, jó éjt mamik és bébikék!

gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor

Beszi,
Nem válaszoltál, hogy jó lenne-e neked a jövõ hét csütiKép.
Teljesen igazad van, ha beteg babával vagy, igenis menj elõre.

Nyuszi,
Mizujs veletek?

Gumicukor,
Szopi ügyben van nálatok valami változás? Olvastam a szopitopicot a napokban és láttam, hogy tanácsolták a játszadozva szoptatást, kipróbáltátok? Nekünk néha bejön.
Ismerõs a szitu, amikor én is szépen kipingálom magam, akkor tuti megkérdi valaki, hogy valami bajom van?, mert olyan sápadt vagyokKép.
Nem tudom aktuális-e még, de nekünk is van utazóágyunk. Ha esetleg kell még akkor szólj és egyeztetünk.
Kellemes pancsit a hétvégéreKép. Ma Lili is locsizott az erkélyen a mini pancsolójában, nagyon tetszett neki ebben a nagy melegben.

Kataa,
Jó lett a frizuKép.
Jobbulást a férjednek.

Zulu,
Köszi, most már jobban van Lili. Ma voltunk dokinál és azt mondta, hogy holnap vagy holnapután abbahagyhatjuk a gyógyszereket.

Rit,
Nagyon jól hangzik ez a csodagombaKép, hol lehet ilyet kapni? Esetleg nincs képed rólaKép?

Szilcsike,
Ez a hosszú ujjú body takaróval szerintem is sok, szegény pindurka, akkor a meleg miatt ébred olyan gyakranKép. Lilit egy rövid ujjú bodyban altatom takaró nélkül. Illetve a takaró az ágyában van, de csak azért mert imádja maga alá gyûrniKép.
Minden jót a keresztelõhöz.

Csics,
Nagyon szép utatok lehetett, Petike hogy van?
Örülök, hogy jó lett Petike zárójelentése.

Forti,
Nagy puszi Levinek a 10 hónapossághozKép!
Képzeld Lili ma tök ügyesen lépegetett a kezünkbe kapaszkodva.

Manó,
Lili is lazán leveszi már a pelusát, alig bírom elterelni a figyelmét arra az 1 percre amikor összeragasztom neki és föléadok valamit.
Csatlakozunk mi is a rosszcsontokhozKép, Lilinél is beindult az eldobok valamit és közben nézem, hogy apa és anya hogy reagál és társai c. mûsorKép.

Jó éjt,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok

A nagy evészetünknek meglett az eredménye. Levi közel 1 hónap és 1 hét alatt hízott 900 grammot. Most 10,07 kg. Mondtam a dokinak hogy sokat eszik, erre mondja hogy ne csodálkozzam rajta hisz rengeteget mozog. Mondom neki: a mennyiségre nem kíváncsi? Válasz: Miért mennyiket eszik? Mondom, egy evésre pl. ebéd 380 g. Hát kikerekedett rendesen a szeme a dokinak. És ez után jött a hülyeség. Kép Kérdezte mit eszik, mondtam neki hogy mindent amit az õ korosztálya már ehet. De hozzátettem hogy pacalt még nem adok neki. Kép Erre õ: adjon neki szalonnát. Azt hittem viccel, ezért elkezdtem vigyorogni. Mire õ: ez nem vicc, kenyérre kaparjak le szalonnát és adjam azt. Vagy házi kolbászt vagy esetleg, mivel már lassan 1 éves lesz, adhatok neki rántott húst ledarálva. Mondtam neki, hogy akkor félreértettük egymást a gyerek nem válogatós, hanem sokat eszik. És különben is ha 900 grammot hízik 5 hét alatt, nem akarok neki sem szalonnát sem kolbászt adni. Különben is mi nem szeretjük a szalonnát (Levi se szeresse, úgy sem egészséges) Kép
Na mind1 sorolta még az ötleteit, túró, sajt, habarás (amit már csinálok kb 1+1/2 hete), rántás, olaj, de ettõl a mennyiség mennyiség marad. Kép

Ma nekünk is rossz éjszakánk volt, Levi éjféltõl 1 óráig riadóztatott, még 1 szál pelusban is melege volt.

Voltunk a MegaToysban, vettünk asztalra tehetõ etetõ széket, amit majd tudunk vinni a nagyikhoz, meg Levi kapott egy új játékot, viszont amiért konkrétan mentünk (gyerekzár a szekrényajtókra), azt nem vettünk, mert csak olyan van amit gombfoggantyúsra lehet rakni, nekünk pedig más milyen van. Kép Kép Ezért apa majd kitalál valami megoldást.

Most megyek, mert megyünk Tassra anyuékhoz két napra. Levi most fog idegen helyen aludni elõször. Drukkoljatok hogy ok legyen minden. Szép hétvégét mindenkinek.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok
ma hozom haza a fiamat igy már nem biztos hogy tudok irni nektek mostanába Kép.

Kataa
Jobbulást a férjednek Képkérdésedre a válasz igenis meg nem is udafelé az uton sokat volt az eszembe petike de párizsban anyira lekötöt a látnivalok hogy csak este jutot eszembe a fiam viszont hazafelé megint csak rola beszéltem a páromnak ugy hogy azért kitudtam kapcsolni agyilag amig párizsban voltunk .ne aggodj biztos sikerül kikapcsolni vagy ugyis mundhatnám muszáj kikapcsolni mert azért mész gondolom hogy kikapcsolodj probáj majd nem beszélni gyerek dolgokrol hisz itthon ugyis arol beszélsz minden nap szerintem. én minden másrol beszéltem a páromnak csak gyerekröl nem, vagy ritkán ha meglátam egy gyerekruha üzletet de azt csak az utolso 2napban látam .Képpedig hiányzot fiam az volt csötörtök este az elsö délutáni dolgom hogy szaladtam hozá át a nagyihoz és rögtön öt kerestem hogy hol van anyira hiányzottKép .

Ilke
Petike köszöni szépen jol van Kép most már 74cm és 7760gr lasan araszolunk a 8kg felé Kép .hol lesz a Köv.tali szabadban vagy a mikamakában ?

Pusz Csics és petike aki holnap lesz 10 hónapos Kép
csics

LAnyok
Koszi a jokivansagokat a ferjemnek.Szerencsere jol van ugyhogy megyunk az usziba is,holnap meg haza anyuekhoz.

Mano
Hat Alex is elkezdte a ledobok valamit es figyelem a reakciot.Foleg az etetoszekeben nagy mester ebben.
A sapkat sem turi a babakocsiban,persze en mindig visszateszem a fejere vagy kotoset adok ra.

Gumicukor
Hat en azert meg varok az orommel mert a Gyed felso hatarat is megigertek hogy felmeleik aztan azota sem tortent semi.: ((((

Ilke
Lili meg mindig sokat alszik napkozben.Mert Alex is mostanaban delelott is alszik meg delutan is,kezd visszaterni a csecsemos alvasahoz ; ))

Forti
Gratula a kilokhoz.Hat ez a doki nem semmi,en sem adok neki majd szallonat es kolbasztiscsak masfel 2 eves kora korul.Eddig mindennel vigyazunk aztan hirtelen terheljuk a gyomrat ilyen nehez kajakkal ;))
Egyebkent a rantas felnotteknek sem egeszseges,en nagyon keves levest rantok.

Csics
Na akkor tenyelg sikerult: )))
Hat en az a tipus vagyok aki nem mindig a gyermekrol beszel ,aki ismer itt szemlyesen is az tudja.lehet hogy rosszul hangzik de orulok ha nem kell hatodszorra beszamolni rola egy nap hogy miket eszik es mennyit.Nekem az a kikapcsolodas ha a napi seta kozbena baratnokkel masrol is tudok beszelni,es szerencsere ehhez van partnerem : )))

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

sziasztok

Kicsit zurosek a napjaink, sok a tenni- intezni valo. Ugy nez ki jovo heten alairjuk a szerzodest a Godi hazra es mar a mi vevoinkkel is megallapodtunk szoban.Kép

Ilke

Ha Godon nezelodtok majd esetleg, van egy jo ugynokseg, nagyon rendesek es fent vannak a neten, nezd meg. www.fixpont.vnet.hu
Nagyon ugyes Lili hogy lepeget. Emi is allandoan valakibe akar kapaszkodni es vagy tancikal, vagy menne valamerre.

Csics, Forti

Boldog 10 honapossagot a fiuknak!

Afonya, Viki

Boldog szulinapot a csemeteknek!!KépKépKép

Rolunk

Jovo heten elkezdek vallalkozokkal targyalni, mert a haz felet fel kell majd ujitani. Ugyhogy lehet hogy meg ritkabban jovok. De azert igyekszem majd olvasni Benneteket legalabb.
Emilia is nagy csibesz, ad puszit, igaz hogy csak nekem es nem mindig, de zsivany pofaval kajanul vigyorog, mikor odahajol es finoman megnyalja az arcomat a nyelvecskejevel meg a szajaval.KépTobb kulcsszot ert, tobbek kozt hogy hintazni, pancsizni, hamizni, aludni, gyere , nehany allatra ramutat a kepeskonyvben eeeeeees mondja tisztan hogy anya!Kép

megyek is, megetetem a dedet

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok,

Bocsánat, hogy mindig csak így rapszódikusan jövök, de Lili lefoglal. Most már az éjszakát átalussza, viszont nappal nem alszik szinte semmit, és folyamatosan igényli, hogy foglalkozzunk vele.
Egyébként már nagyok vagyunk (7 kiló felett), úgyhogy a duplázás már megvan.
Konakiont már én sem adok Lilinek, bár a doki azt mondta, hogy addig kell szednie, amíg nem iszik sima tejet(?)
Lili tudománya: forgolódik hátról hasra és vissza, dumál, a babkocsiban már felül (ami elég nagy gond, mert eddig nem kötöttem be, de most már majd be kell...remélem, majd jól viseli), járunk úszni (már merültünk is)...
Alvás - mi is nyitott ablaknál alszunk, rövid ujjú body+ujjatlan rugiban.
GYED - nemrég jött egy papír a munkahelyemrõl, hogy 16-án lejár a GYÁS-om. Ez hogy lehet? Én úgy tudtam, fél év...dec 31-én született Lili (???)

Zulu, Brokkoli,
Boldog félévességet a babóitoknak! Kép

Meg Mindenki másnak is boldog fordulókat!Kép

Kataa,
Jó a hajad Kép

Ha jövõ héten lesz tali, lehet, hogy mi is megnézzük élõben minden baba tudományát. A héten nem tudtunk volna menni, mert kardiológián voltunk. A dokinõ azt mondta, hogy szépen gyógyul Lili szívén a lyuk...amin megdöbbentem, mert elõzõleg azt mondta, hogy nem zár rendesen az egyik billentyû...na mindegy...a lényeg, hogy minden OK, majd 1 évesen kell kontrollra mennünk.

Csics,
Irígyekdek Párizsért...Kép

...na megyek...fürdiidõ van, aztán jön az esti cicitime.

pusz,

gömb
gombolyu

Sziasztok!

Ági!
Igen is meg nem is.Kép
Kapott tortát, de inkább csak a trancsírozás kedvéért. Õ már szinte egy koszton van velünk, mert megpróbálok úgy fõzni, hogy õ is megehesse, úgyhogy már evett tejes és tojásos dolgokat. Töményen még egyiket sem, de tudtam, hogy ez az íz új lesz neki, tehát nem fog azonnal sokat enni belõle. Ennyire már ismerem.Kép Pont ezért mertem neki tortát is venni. A krémbõl nyalakodott, vagyis inkább csak mancsikált a tortában nem az evéssel volt elfoglalva. Kép
Viszont ha Ti eddig nem ettetek, szerintem jobb ha nem egy rendes tortával kezditek. Itt a babaneten is láttam már pár helyen ilyen torta receptet.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Koszonjuk mi is a koszontest. Az a szerencse, hogy csak a gyerkocok oregednek, de mi nem, ugye?Kép

-Afonya
afonya

Sziasztok
Lányok
hol lesz és mikor a következö tali? lehet hogy mi is elmegyünk rá .Képzejétek ma az ágy melett elkezdett lépegetni petike igaz kicsit kacsázva de tett néhánylépést igaz közben fogtam az oldalát de ö maga lépegetet de csak azért mert az ágyon volt egy ujság és meg akarta szerezniKép ugylátom lassan haladunk a járás tanulás feléKép

pusz Csics és Petike
csics

Sziasztok!

Kata007, Áfonya, Viki! Boldog szülinapot a babóknak!Kép

Lányok, csatlakoztatom Bettit a csibész kölkök táborához. Bár én nem szoktam felvenni amit ledob, azért rendületlenül próbálkozik, hogy mit szólók hozzá. Persze az a legnépszerûbb ami jó nagyot csattan, pl. fémdoboz fedele.
Ma jót mulattam reggel. 5-kor volt ébresztõ, áthoztam Bettit a mi ágyunkba. Odamászott apjához és egy akkora taslit lehúzott a homlokára, hogy csak úgy zengett. Szerencsére nem haragudott meg rá, inkább rám, mert úgy nevettem.
Csináltam egy tök jó játékot Bettinek. Egy fotexes kis fényképalbumba beraktam képeket a családról, szobájáról, meg az állatainkról, két macska+ egy kutya, hát úgy nézegeti, meg magyaráz.

Egyébként én mindenképp fogok tortát adni a szülinapjára, szerintem teljesen mindegy hogy eszik e belõle, az úgysem mennyiség (nálunk) a lényeg a trancsirozás, meg az egy szem gyertya.

Csics, azért ha alszik Petike, remélem be tudsz nézni.

Puszi, Conti, Betti mindjárt 11 hónapos

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!

Nyuszi!
Képzeld, csütörtökön mi is aláírtuk a szerzõdést a dunakeszi lakásra!Kép Eddig csak elõszerzõdésünk volt, hogy a szocpollal ki ne csússzunk az idõbõl. És júliusban majd lesz nyílt nap, amikor be lehet menni az építkezésre, már alig várom! Pont Peti szülinapja utáni napon megyünk.

Torta:
Én is fogok sütni Petinek, de szerintem csak egy picikét, amibõl õ is ehet, meg mi ketten apával. Úgy tervezzük, hogy a NAGY NAPON csak hárman leszünk, aztán majd pár nap múlva lesz a szülinapi zsúrja, ahová jönnek a rokonok, na és a nagyszülõk úgyis sütnek tortát.

Tali:
Nekünk jó a jövõhét, bár lehet, hogy meg kéne várni, amíg ennek a borzasztó kánikulának vége lesz.

Dobálás:
Peti is nagy fokon mûveli, egyszer-kétszer visszakapja amit eldobott, aztán már nem vesszük fel neki. Egyébként neki a játék is abból áll, hogy ül a földön, és a földhöz cseszegeti a játékokat.Kép Gondolom a hangjukra kíváncsi. De egy csomó dolgot csinál már, rázza a fejét, hogy nem, meg pisze-piszézik velünk meg a játékokkal is.Kép És tudja, hogy hol a labda, hol az autó stb. Nagyon gyorsan tanul.

Szülinaposok!
Legyetek mindig ilyen gondtalanok és boldogok, mint az elsõn!Kép

Kataa!
Jó a hajad. Én is most gondolkodom, hogy levágatom. Az a baj, hogy télen megnövesztem, nyáron viszont melegem van és levágatom, meg kajla is, mert nem szárítom. De állítólag tényleg fiatalít a rövid haj. Én most melíroztatni is szeretném.

Csics!
Örülök, hogy jól sikerült Párizs! Biztos tényleg jól feltöltõdtél, és ez Petikének is nagyon jó! Tök jó, hogy így elvolt a nagyival.

Forti!
Peti is iszonyúan szenved a melegben. Napközben õ is egy szál pelusban van, éjszakára is csak egy vékony napozóban alszik. Korán reggel és este járunk sétálni, de még így is nagyon rosszul bírja, folyton megyünk a fürdõszobába pancsolni. Szinte semmit nem eszik, viszont rengeteget iszik. Jó lenne egy kis enyhülés, kimeríti ez a meleg felnõttet gyereket egyaránt.

Lányok!
Tudom, volt már szó róla, de valaki magyarázza el értelmesen, hogy hogy kell megszülni a kistesót ahhoz, hogy az ember némi pénzt is kapjon az állambácsitól. Nem egészen értem, és nekünk most a kölcsön törlesztés miatt nem lesz mindegy. Valami olyasmi van, hogy ha elkezded a GYES-t, akkor nagyon kevés pénz lesz, ha viszont addig megszületik a másik kicsi, akkor nem. Nem értem. Lehet valamit trükközni? Van errõl külön topic?

További jó hétvégét, illetve hételejét mindenkinek!

Dió és Peti
szabotimi

Sziasztok!

Ma voltunk állatkertben Emmával, és nagyon tetszett neki, igaz nem sok állatot vett észre, de amit észrevett azt tátott szájjal nézte, de legjobban a sok babakocsi tetszett neki.

Dobálás: Én hoztam fel a témát, de félreértettetek, Emma nem úgy dobál, hogy ledobja hogy én visszaadjam, hanem ha megun valamit, vagy nem tetszik neki, akkor fogja és eldobja, de nem xcsak úgy simán, hanem kinyújtja a kezét egyenesre, és elegánsan elpottyantja. Így ha ez séta közben történik álltalában észre se veszem (így hagytuk el a sapkát), ha meg pl kaja akkoe esélyem sincs visszaadni neki, mert még véletlenül sem a kocsiba vagy a székbe esik. Õ amúgy játékból nem annyira dobál.

Manó

KépKép
manó

Dio

Mi is reggel, meg este setalunk...KépMost is setalni van az apajaval. Szornyu ez a meleg es meg egesz hetre ilyet mondtak. En sem bannam , ha elhalasztanank a talit, amig normalis ido lesz, mert igy nem biztos hogy megyunk.
Ti mikor is koltoztok?Tok jo, kb 5 km-re fogunk lakni egymastol.Messze lesztek a busztol, vagy vasuttol? Nekunk a vasut lesz nagyon kozel. De ha minden jol megy akkor kapok egy kisautot amivel kozlekedhetunk a Manoval.Kép

Mano

Emilia akkor is dobal meg, ha valami kerekes dologgal jatszik es az nem akar a talpara allni.Kép

Beszti

Olvastam, hogy beteg Natan, remelem mar azota meggyogyult.Kép

Megyek keszulodni, mert ebedre vendegek jonnek.

Szep napot mindenkinek!

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok

Nagy hirem van,Alexnak kijott az elso foga,a bal also!!!Szombaton a kocsiban vettem eszre egy jo nagy kacaj kozben.
Visszagondolva ez gyorsan ment,ket nap nyugi volt az ara : )))
Remelem a tobbi sem fogja jobban meggyotorni.

Am masik meg meg hogy mar magatol felult ma egy csomoszor (a mult heti egyszeri proba utan),hasizombol,nem kapaszkodik semmibe es nem is konyokol eloszor.Olyan edi,mostmar nem is nagyon akar visszafekudni : )))
Szolval lehet hogy rajott hogy O mar 8 honapos es ideje lenne mar behozni a lemaradast : )))

Ja es a baratnom eljott az eskuvoi meghivojaval es kiderult hogy nem csak az esti bulira de a csaladi ebedre is hivatalosak vagyunk ami egy hajon lesz a Dunan.Kb 2.5 ora amig lemegy a Romai Furdoig meg vissza.Olyan izgi es verge felvehetem a 2 eve porosodo estelyimet is : )))))

Iszonyat ez a meleg es a het kozepeere 35 fok is lesz.TEgnap is meg ma is Alex nagyot pancsizott a nagyinal a ket unokatesojaval akik kiskannaval locsoltak ra a vizet,de o nem hogy sirt volna csak nevetett rajta.

Nyuszi
Sok sikert a vallakozohoz,remelem Neked sikerul egy rendeset talani,mert ritkak mint a feher hollo.

Gomb
Nekem sem pont felevre jott ki mert ez 168 nap(remelem nem mondtam hulyeseget.)

Csics
Gratula Petikenek a lepegeteshez!!!!

Dio
Gratula a lakashoz!!Ti is alairtatok 2 gyerkocot???
En is akarommajd a melirt ,de a fodrasz meg mondta hogy varjak vele,mert eppen muloban vana hajhullasom ne gyotorjuk inkabb.
Nekem sajnos hosszan is kellett szaritanom mert kulonben ABBA frizuram lett volna : )))De igy roviden 5 perc szaritas is eleg .

Pocok
Sikerult megvenni az orrszivo darabjat???
JA kepzeld ma a dinnye volt a slager nem a kremes!Az agyamat eldobtam de nem szoltam: ))))

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Hali!

Ezt tegnap este akartam elküldeni, de valamiért nem engedte, meg net se volt sokáig.

Szép jó estét mindenkinek!

Jó ez a hosszú hétvége, gondolom sokan vízhez menekültek, mert ezt a dög meleget ép ésszel nem lehet kibirni. Mi is kimentünk tegnap bányatvazni. Sokkal tisztábbak, mint egy Balcsi, v. Velencei tõ és itt van a közelben. Vittünk napernyõket, Gabcsinak kis medencét... jól elvoltunk Úgy lesültem, hogy ez már 1 fokú égési sérülésnek számít, ráadásul egy enyhébb napszúrásom is lett, hiába a vizes haj, vagy a sapka. A gyerkõcöt ki sem vittem az árnyékból, de még így is megkapta a nap, de nem fáj neki szerencsére, meg õt jól bekentem 60 faktoros napozóval. Még a fejét is, hiszen olyan kevés haja van Na jó Gabi kb 5-10 percet nem volt árnyékban. Amíg pancsolt velünk a bébi úszógumiban. Annyira élvezte, csak úgy sikongatott. A gumicsónak is tetszett neki, de az árnyékban volt.
Szóval jó kis napszúrást kaptam. Haza érkeztünk, lezuhanyoztam és már éreztem hogy fáj a fejem és enyhe hányingerem van. Persze alvásról szó sem lehetett. A gyerek nem fáradt el, pedig alig aludt, talán ha 1 órát összesen egész nap. Én altattam cicin fekve a matracon. Én bezzeg bealudtam, merthogy a szemem nem birtam nyitva tartani. A gyerek 4x szökött meg. Csabi ül a mi szobánkban és egyszercsak hallja ahogy csattog valaki. Nézi, hogy most miért trappolok ennyire és egyszercsak felbukkan egy gyerekbuksi Lemászott a matracról és átment az apjához. Na ezt 4x csinlta meg.
Ma meg telkeztünk. Anyukámnál voltunk. Jóóó meleg volt ma is, még pólón kersztül is fájt a hátam, ha nem az árnyékban voltunk, de még árnyékban is fájt, ha nem volt elég sûrû a lombkorona. Szedtünk germenszdorfi cseresznyét egy nagy zacskóval. Nyami, jó nagyszemü finom édes cserkó

Na viszont csak ennyi, mert leragadnak a szemeim.
puszi
sasha és a holnap 8 hónapos Gábor

Kép
sasha

Sziasztok,
Mit szólnátok hozzá ha tényleg megvárnánk míg kicsit enyhül az idõ és akkor tartanánk a talit? Én még autóval sem szívesen közlekedek napközben, mert Lili 1 perc alatt rákvörös lesz és patakokban folyik róla a víz.
Ma rászántam magam és levágtam Lili hajátKép. Már elég hosszú volt, és mindig beizzadt neki a fülénél, látszott, hogy zavarja. Meglepõen egyenletes lettKép, igaz kicsit fiús, de így jobb neki.
Ma elmentünk az állatkertbe és készítettünk képeket, fel is raktam õket a Fotoalbumba.

Forti,
Hogy aludt Levi anyudéknál? Ez a szalonna dolog elég érdekesen hangzik. Azért azt nem bírom elhinni, hogy a kolbászt komolyan gondolta a dokitok, miket ehet õ ha egy ilyen pici gyerkõcnek ilyeneket adnaKép?
Képzeld Lilinek is megnõtt az étvágya. Ma 240gr-ot nyomott be ebédre, ilyen még sosem volt. Persze tökfõzi volt kaporral, ez az egyik kedvenceKép. Múlt héten adtam neki csirkemájat is és nagyon ízlett neki.

Kataa,
Igen, Lili még szinte minden nap 2x alszik napközben, általában 2-3 órát délelõtt és délután is.
Gratula Alexnak az elsõ foghoz!

Nyuszi,
Köszi az internet címet, meg is néztem elég jók. Annyira jó nektek, hogy már itt tartotokKép. Mi még sehogyan sem állunk. Valahogy semmi sem akar összejönniKép.
Nagyon ügyes Emi, hogy már mondja, hogy anya. Azt én is észrevettem, hogy Lili ért pár dolgot. A gyere ide, locsi, és a játékai nevét már elég jól ismeri, sõt a Micimackós könyvében ha kérdezzük, hogy ki hol van, akkor rámutat. Gyakran meg szoktam állapítani, de tényleg olyan jó látni ahogy fejlõdnek, okosodnakKép.

Gömb,
Örülök, hogy minden oké Lilivel. A tali még kérdéses a héten is.

Kata007,
Most, hogy említetted körülnéztem a Babaneten torta ügyben és találtam is egypár elég jó ötletet. Kb. 1 hónap múlva aktuális is lesz, így bele kell húznom ha még ki is akarom próbálni õketKép.

Manó,
Mi ma voltunk az állatkertben, Lili egész jól érezte magát. De a felénél bealudt, így mi még a Városligetben is sétáltunk egy nagyot.

Sasha,
Most már biztosan jobban vagy ugye? Rossz lehetett ez a napszúrás. Én épp most akarok venni valami szalmakalap szerûséget, mert nagyon nem bírom néha.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Hali!

Nem igazán tudtam vissza olvasni, annyira nyûgös a Gábor, hogy egyszerüen levegõt venni sincs idõm. Jön már megint a foga és kikészíti ez a dög meleg. Egyfolytában izzad. Többször lezuhanyzom, meg kismedencézünk az erkélyen is, csak hát a kiváncsisága nagyobb és folyton mennie kell, szóval vízben egyszerre 5 percnél többet nem bir meglenni. Biztos sajtkukac van a fenekében.Kép Egész nap izeg mozog és a meleg miatt nem is eszik rendesen. Viszon mint a kacsa iszik. Sokszor még a vizet is szivesebben elfogadja mint a cicit. De tényleg úgy vettem észre, hogy ha ugyanannyiszor kinálom meg cicivel és vízzel akkor a vizet többször fogadja el. Ha meg valami ínyére való bébi gyümiital van az üvegében akkor azt együltõ helyében bevedeli. Nem semmi mennyiség mert 2,5 dl. Szóval most gondban vagyok. Inkább vizet adok neki, az biztos nem finomabb az anyatejnél, csak hát az meg meleg neki. Ma is a délutáni alvásból zokogva ébredt és csurom víz volt alatta a lepedõ. Pelusban aludt és a kis háta, feje odaizzadt a lepedõhöz. Nagyon izzadós, egész nap csak törölgetem a fejét, mert patakokban folyik róla. A teste is folyton ragad... Nem tudom mi lesz velünk augusztusig amikor a legmelegebb a nyár. Ma délben nem is mertem kivinni. Csak reggel 7-9-ig, meg este 6 körül. Most jó, mert a párom itthon volt, de ha dolgozni kell menni, a gyereket is vihetem ki a kánikulába a kutya miatt. Nem baj, majd gyorsan megjárjuk és vadásszuk az árnyékotKép

Mi talizni ilyen melegbe tuti nem megyünk. Heh, még május elején is bevörösödött a buszon és izzadt. Azt hittem soha nem érünk oda, meg haza, pedig akkor még olyan nagyon meleg se volt. Kocsi nincs, úgyhogy inkább nem teszem ki a Gabit ilyen hercehurcának. Annyi pia nincs is a földön amit ilyenkor képes meginni. Pl Szombaton a bánytónál megivott 1 liter folyadékot és még szopizott is! Naponta legalább 5x töltöm ujra a 2,5 dl-es üvegét a szopik mellett, és ma még nem is voltunk nagyon kint a melegben.

Ilke!
Köszi, persze, jobban vagyok már. Volt rajtam sapka, tudod az a "halász" sapka. Körbe karimája van és mégis megszúrt a napKép Ha meg az nem volt rajtam, akkor vizes volt a hajam. Ezt a dög meleget én sem bírom, és mint olvashatod fentebb a Gabcsi semKép Inkább lenne tél a 600 ruhadarabbal együtt. Azt jobban viseltem, legalábbis úgy emlékszemKép Tudod az a legdurvább, hogy az idõjárásjelentésben délután azt mondták, hogy kb még 2 hónapig (aug. 9-10-ig) még ilyen aszály lesz. Talán néha 1-1 futó zápor amit frissitõnek neveznek, de én utána a párától meg tudnék fulladni.

Jó éjszakát mindenkinkek, szép álmokat
sasha és a ma 8 hónapos Gábor

Kép
sasha

Hali!

Megvolt a hosszú hétvége a szüleimnél, nagyon jól éreztük magunkat, végig szuper idõ volt, kivétel a hazafelé utat, mert szakadt az esõ, de legalább nem sültünk meg.

Felfújtuk a nagy medencét és abban pancsoltunk 3-an, Dani nagyon élvezte, hogy úszkjálhat. Meztelenkedett a kertben, de cseles, mert mászás közben a térdét és a fenekét nem teszi le, csa a tenyerét és a talpát, ezért úgy néz ki mászás közben, mint egy kis teknõsbéka, ,csak sokkal gyorsabban halad. A kedvenc a locsolócsõ volt és a vízben tapicskolás, olyan Szutyok Peti volt utána, hogy még. Rengeteget zabált a jó levegõn és nagyon kat aludt éjjel is és ebéd után is.
A Vichy naptej csodákat mûvel! Egyáltalán nem égtünk le, sem Dani sem én, többször is kencéztem magunkat és még egy pici szín is lett rajtunk.

Új produkció:
1. Eddig egymásba tette a kis hordóit, most megpróbálta egymás tetjére rakni, várat építeni. Még nem egészen kifinomult a technika, de határozottan azt szeretné, hogy rajta maradjon.
2. MEgfújja önállóan a kis trombitáját!!!!! Adtam neki egy régi szájharmonikát is és azt is! Közben meg riszál az ütemre! Haláli, ahogy ül egy szál pelusban a nagy pókhasával fújja ezerrel a szájharmonikát és ütemre mozog. Közben meg nevetgél, hogy ez sikerült!

Mozgásilag még várom, hogy mit hoz a hétvége, mert amikor anyukáméknál vagyunk, rá pár nappal kezd bemutatni vmi új dolgot. Elvileg ennek most a járásnak kellene lenni.

Alvás:
Mi csak egy ujjatlan napozóban alszunk, néha van ráterítve egy textilpelus, de pl. ma éjjel még az sem volt, mert én is takaró nélkül aludtam, olyan bazi meleg volt.

DIó
Érdekelne ez a szocpol, mármint nem az összege, ,hanem hogyan megy elõszerzõdés esetén, ahogy írtad? Mi jövõre szeretnénk lakást venni, de már most érdekel a dolog. Valszeg januártól felemelik a szocpolt. Ti is a bevállalósat vettétek igénybe? Mi majd azt szeretnénk, íg lesz meg a beugrónk. Remélem addig a lakásárak sem mennek fel.

Ilke
Szopi azóta sem, a játszva szopizás sem Kép Egyzserûen eltolja és nem. most már kezdek beletörõdni. Szerencsére a melleim nem csomósak, 2 nap volt csak, amíg fejni kellett esténként, azóta semmi. Azóta éjjel sem ébred, most már 1 hete. Nappal rengeteget eszik, fõzit, gyümit, adható tejterméket, szóval nem aggódom, kezdek beletörõdni, hogy a fiam ezt akarta. Majd a következõ babával! Kép

Aranyosak a képek az állatkertben, látom el is pilledt a nagy látnivalóban!

Nyuszi
Gratula Emi nek az anyához! Gondolom hízik a májad rendesen!

Puszi
gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Kataa!

Graulálok Alexnak a fogacskához és a felüléshez. Akkor Emma végképp lemaradt a mozgásban, õ továbbra is csak gurulva közlekedik.Kép
Ma 8 hónapos, 73 cm és 8450 gr.

Ilke!

Emma is elaludt az állatkertben. Mi sajna nem fényképeztünk.
Tegnap meg strandon voltunk. Hát nagyon élvezte. Itt nálunk voltunk abban az usziban ahol régen volt a babaúszás, itt úgy van hogy van kint is egy medence, így starnd is. Borzasztó sokan voltak. Mondjuk mi cska a benti tanuló medencébe mentünk be Emmával, ahol régebben is úszott, de még ott is rengetegen voltak. Aztán kint az árnyékban hûsöltünk, Emma aludt is a törölközõn mesztelenül, aztán fürödtünk még egyet a medencében. Jó volt, remélem nem lesz semmi baja, mert sokkal többen voltak mint babauszikor, de elég erõsen fertõtlenítve volt a víz.
Kint van babamedence is, de valami katazstrófa, tele van a víz levelekkel, meg szöszökkel, a szülõk is benne áztatják a lábukat.Kép

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Mi is vagyunk.
Hogy telt a hosszú hétvége?
Mi vasárnap egy kicsit kikapcsolódtunk, BudapestenKép. (Hajóztunk, siklóztunk, sétáltunk sokat és étteremben ebédeltünk. Aztán meg itthon, hogy ne unatkozzunk, este 7-kor még füvet is nyirtunkKép.)
OFF:
Képzeljétek, úgy néz ki, most végre tényleg ágytiszta lett Beni. Jó, tudom, már böven ideje volt, szerintem is. De ez is olyan probléma volt, mint a többi néha, nem tudunk vele mit csinálni (már mindent próbáltun, hogy pár napra levettük a pelust, hátha rájön, rosszabb pelust kapott (nem Pamperst, hanem betétpelenkát), hogy érezze azt, ha bepisil, de semmi nem jött be), és nem látjuk, hogy egyáltalán lesz-e valaha.
Múlt héten már a dokinéninek is megemlitettem (lehet, hogy korábban kellett volnaKép), aki azt mondta, hogy ha Nátán meggyógyult, akkor térjünk vissza rá, mert ki kellene vizsgáltatni, de addig is próbáljuk ki, hogy este 6 után nem kap inni.
Na, ezt az én jó anyai szivem 1 napig birtaKép (igaz, aznap éjjel tényleg nem pisilt be), másnap már mondtam a páromnak, hogy iszonyú meleg van, kapjon inni, ha kér (este 10 k. lehet). Akkor pisiltettük is, és nem pisilt be reggelig. Persze ez még véletlen is lehetett volna, de még két nap szintén száraz volt reggel a pelus (pedig ekkor már nem is pisiltettük este és kapott inni is), söt ma éjjel bugyiban aludt!KépKépKép

Ilke!

Bocs, hogy nem válaszoltam. Tudod, a meleg!Kép Szóval a tali: hát elvileg idöpontilag jó volna, de nagyon meleg van. Szeretnék veletek találkozni, de szivem szerint az mondanám, hogy csináljunk nyári szüntet, és legközelebb majd akkor talizzunk, ha kicsit enyhül a meleg. (Aug. vége, szeptember.)
Mi gyakorlatilag nem megyünk ki napközben, csak reggel és este. Igaz, az autóban van légkondi, de onnan ki is kell szállni!Kép

Sasha!

Nekem pont az a bajom, hogy mintha Nátán nem inna eleget látszólag. Pohárból, csörös üvegböl csak pár korty kell neki. Igaz, szopizik, de nem gyakrabban (vagy csak én érzem ugy, hogy nem gyakrabban, majd ma megszámolom). De látszani nem látszik rajta, hogy kiszáradna, vagy ilyesmi. Meg próbálom folyamatosan adni neki...

Nyuszi!

Nátán már úgy tünik meggyógyult.KépKépKép Teljesen jól van, vidám, élénk, fürge, mint korábban.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Hi!

Dög meleg van. Reggel úgy indultam, hogy nem találtam a kulcsom. Jól ki is készültem, mert anyósék kulcsa is rajta volt és egy kutyabiléta amin név és cím szerepelt... Gondolhatjátok. Felforgattam mindent. Megnéztem a pelenkázó táskát, a szennyestartót, a vasalt ruhák a vasalatlannal, és a tegnap levetett, de még nem szennyestartóba berakott ruhákkal keveredve. Gyerekruhák a mieinkkel összekeverve... Szóval katasztrofális a helyzet idehaza, de végülis meglett. A pelenkázótáskában volt, amit elõször néztem meg... Naccerü.
Aztán végre leértem. Gyereket be a homokózóba, és tök jól elvolt benne majdnem másfél órát. De persze úgy durván percenként mentem utána, mert nem bir egyhelyben megmaradni és annyi idõ kellett mig elért a homokózó másik végébe, vagy valamit a szájába akart gyömöszölni. Többnyire homokot és egyszer sikerült is neki. Jót vigyorgott rajta, tetszett neki, hogy csikorog a szájában... Én már annyira nem örültem neki. Aztán az egyik nagyobb fiúnak voltak nagy autói. Azzal jól elvolt. Ott tologattaKép
Aztán haza, gyerek csutakolása, szopi (majdnem belealudt), és mentünk is egészséges tanácsadásra. Szegény már akkor nagyon álmos volt. Gabi 72 cm és 10 kg 48 dkg. 35 dkg hízott egy hónap alatt. Hazafelé már visitott a fáradtságtól, de ha lefeketettem a kocsiba volt nagy levegõvéttel nélküli hiszti. Aztán mikor már félúton ülve a fejét lehajtva a karfára beájult és felriadt sírva, úgy döntöttem lesz ami lesz, most pedig alszol. 2-3 perc múlva el is aludt, szegény már nem tudott tovább küzdeni. Nem szeret kocsiban aludni. Hazaérvén simán átpakolhattam a kiságyba, meg se nyikkant. Most alszik. Én meg mehetek rendet varázsolni... huhhhh

puszi
sasha és a 8 hós Gabcsi

Kép
sasha

Sziasztok
Mivel apa most itthon van csak gyorsan irok.

Rit
Mostanaban reggel 9 korul setalunk Krisztaval,ha gondolod csutortokon csatlakozzatok!!!

Sasha
Meresz vagy egesz nap a napon,meg jo hogy csak enyhe napszurast kaptal.En nem merem kivinni meg arnyekban sem 11 es 3 jozott mert a karaos sugarzas arnyekban is eri,persze a napozokrrem ok de iszonyat feher bore van es en meg parazok hogy ne legyen baja.

Ilke
Lili meg roved hajjal is kifejezetten lanyos ,ne aggodj.

Mano
Na azert meg nem mindig csinalja mert ma meg nem ult fel es a babakocsiban megy neki meg a hintaban anyueknal,itthon meg nem nagyon gyakorolta.: ))
O az z kenyelmes tipus mint Emma.: ))

Ivas
Alex naponta 2.5 dl teat iszik meg,meg hat tapi,de mar ez is tobb mint regen amikor semmit sem akrt inni,ezt is csak a melegnek tudom be.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Gömb

Lehet tényleg lejár a TGYÁS-od, uis a szüléstõl számított 168 napig jár. A 168 napba a hétvégék is beleszámítanak..., ez a piszokság benne.

DEc 31-hez ha adsz 168 napot = június 16 Kép

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Sasha!

72 cm? Emma lehagyta? Egyre hórihorgasabb ez a csaj.Kép
Homokozó: Éna múltkor beleállítottam Emmát, de nem mert benn lépni se. Úgyhogy nem eröltettem, inkább megijedt tõle. Viszont a hinta nagyon bejött neki, tök jót hintázott egyik este a játszón.

Kataa!

Emma is iszonyat fehér bõrû, de a 30-as naptejjel bekenve az ég világn semmi sem látszik bõrén, ha pl elmegyek vele valamerre. Jó, nem olyan helyre ahol egész nap a tûzõ napon vagyunk, de ha 1 órát süti az meg se látszik. Inni õ rengeteget iszik most a melegben, nem gyõzöm csinálni a teát. Viszont a gyümölcsleveket nem hajlandó meginni.
Képzeld most megint a kanalas kajcsik jönnek be jobban az Emmánál, így most csak 2x eszik tápot, 1x pépet 1x fõzeléket és egyszer gyümit vagy joghurtot, ilyesmit. Valamelyik nap evett (vagyis ivott bögrébõl) kefíres banánt, nagyon nagyon ízlett neki, csak minden csupa kefír volt, akkor ivott elõször bögrébõl.Kép

manó+Emma

KépKép
manó

Sziasztok
Újra itt vagyok Kép
Túl vagyunk a keresztelõn. Nagyon jól sikerült, kicsi tündéri volt. Nagyon tetszett mindenkinek az új ruhácskájában, még a pap is mondta, hogy milyen szépKép Ki is mosolyogta többször a szertartás alatt, mert a kicsi produkálta magát neki. Végig vigyorgott. Olyan büszke voltam KépKép
Kapott sok szép ajándékot, többek között egy óriási macit, egy hintát állvánnyal, egy adidas együttest kiscipõvel kissapkával hozzá illõ zoknival, arany nyakláncot és még nagyon sok mindent. Mindenki jól érezte magát, napoztak, ittak rendesen. Késõ este indultak csak haza a vendégek.

Evés
Nálunk a gyümi mostanában nem jön be, a zöldségek meg eleve nem izlenek neki. Azt mondták nekem, hogy adjak neki joghurtot. Szerintetek?

No most megyek, mert beszerveztek nekem anyósomék vendégeket, és még csinálnom kell salit, meg takarítani sem ártana Kép

Szilcsike
szilcsike

Szilcsike!

Én már egy pár hete adok Emmának (õ épp egy hónappal idõsebb). és nagyon szereti. szerintem ha a családotoban nincs allergiás akkor megpróbálhatod nekia joghurtot. És ha nem lesz kiütéses tõle akkor utána lehet sajtot, kefírt (édesebb, így jobbans zertik mint a joghurtot), túrót adni. Én elõször a Danon activiát adtam, a natúrt, vagy van aa Hipp-nek joghurtos desszertje, igaz elég drága, Emma imádja. Van a Mildinek is sokkal olcsóbban olyan hogy pl banán-alma joghurttal, annak csak 10%-a joghurt, nem rossz au sem.Emma még azt szereti ha a kiflit mártogatja a joghurtba. De az abszolút sláger a kefíres banán jelenleg. És az nem fogja meg a hasát sem az üres banánnal ellentétben.

manó

KépKép
manó

Sziasztok!
Újra itt vagyunk. Egy hétig ismét vidéken voltunk.
Az étvágyat nálunk is elvitte a meleg, így van olyan, hogy egy-egy étkezés kimarad, illetve csak max. 80g fogy.
Akkor nem lesz tali augusztusig? Kép
Mi járunk napközben is sétálni, mivel Balu nem hajlandó a lakásban maradni. Szerintem nem olyan vészes a helyzet. Folyamatos árnyékvadászattal Kép ...

Ági!
Hogy álltok a költözéssel?

Zita!
Ti mikor szoktatok sétálni?
Még nem sikerült összefutnunk...

Pszi és Balu (298 napos Kép )
pszi

Kepzeljetek itt van Alex 2. foga is: )))Ugyhogy ma nem a melegtol volt nyugoske es a fozit sem nagyon akarta elfogadni.

Mano
Alex ma a tanacsadason 8370 gramm,volt,70 gramot hizott csak ket het alatt de ennek monst orultem mert elotte meg 3 het alatt fel kg-t : ))
Mar bealt a napi 5* evesre a meleg meg fogak maitt.
Igy van 2*tap 1* tapos rizspep,1*gyumi,1*fozi.Ugyhogy kb ugy mint Emma.
EN is bekenem de igy is a melegtol iszonyu piros az arca,persze az kesobb elmulik de latom hogy szenved kint ezert vannak a reggeli+esti setak mert igy mar elvezi is a kintletet.

Szilcsike
Na akkor tulelted a keresztelot,gondom hogy buszke voltal: ))
Megoldodott a Szeged kerdes??

Pocok
Koszi ,edi vagy: )))
Hat kepzeld azt adott neki,persze csak megnyalta es pofat vagott igy elvette egy ido utan: ))
JA es a hajamra semmi megjegyzes,bar a szemevel nincs baj : ))
Hat anyososd mindig jokat produkal : )))
UGyi vagy hogy meg fozol is neki,igy gondolom jobban viseli ha tiedet eszi : )

Rit
Mi van ,eltuntetek????

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Gratulálok minden egyévesnek!!
Már én is úgy várom a torta maszatolást Kép.

Ilke!
Haláli aranyos a lányod! Mi is tervezzük az állatkertet, de nagyon messze van Csepelrõl. Apu meg folyton dolgozik (még hétvégén is), úgyhogy esélyünk sincs egy kis családi murira. Persze nem is tudom hogy lehetne. Hanna nem bír ki 1 óránál töbet a kocsiban, utána ordít, elaludni, meg csak a saját ágyában képes, úgyhogy még családi izékre sem nagyon tudunk menni, mert haza kell jönnünk aludni. Ezt miért csinálja?

Pelus bontás:
én varrtam neki pici csipkés gatyókat nagyjából akkora mint a pelus(könyû vékony anyagból, alul felül gumival) Nagyon édes benne és nem tudja lebontani a pelust, takarni meg szinte csak a pelust takarja, úgyhogy ugyanott van.

Hogy nektek mekkorákat esznek a gyerekek!!! Fõleg a fiúk. Én örüloök, ha egy üvegnyit (160-180g) bele tudok nyomni. Nem valami nagy étkû (mondjuk a múlt hónapban is csak 200 g-t hízott viszont 5 cm-t nõt)

Eladjuk végre a Passat-ot (ha kell valakinek viheti)!!! Vett az uram egy Mazda 2-est. Sokkal kisebb, de ezt meg nem vezethetem, mert meghúzom stb.

Bocs, de mostanában nagyon el vagyok úszva, határidõs munkák + a vizsgáim. (már csak 3 van, + ha megbuktam valamibõl csak még nem tudok róla)

Mennem kell

Puszi

dec8
dec8

Helló

Megjöttünk Bkenesérõl, csak bejelentkezünk, tök fáradt vagyok, nem is bírok gépelni.
Jó volt a hosszú hétvége, munkahelyi üdülõben voltunk, Gergõ nagyon jól érezte magát és mi is, sokat napoztunk, fürödtünk, a fiúk teniszeztek, meg minigolfoztak, ilyesmi. Gergõt csak picit fürdettük meg mert még mindig taknyos. Tök jó volt a teljes ellátás, no házimunka, csak babázás. Még etetõszék is volt az étterembenKép
Általában jól elfáradt a sok élménytõl, egyik este táncház volt, hát mi is beálltunk a férjemmel, görög, meg ír, holland táncok, Gergõ elaludt a kezünkben tánc közbenKép Más alkalommal az étteremben kaja közbenKép De ma volt a legédesebb, kint játszott a parton egy pléden, egyszer csak odamászott hozzám, odabújt és elaludtKép 2 órát le is húzott ott a plédenKép Sajna a kocsink bedöglött, ezért kelett egy napot ráhúznunk, de legalább nem dugultunk be az M7-esen. A sárga angyal legombolt rólunk egy csomó pénzt, majd 3 óra után közölték, hogy nem tudja megcsinálni, szakszervíz kell, ahol a sárga angyal által elbarmolt dolgokat is rendbe raktákKép
na mégis egy csomót írtam, abba is hagyom, puszi:
még nem olvastam vissza, de megpróbálomKép

Judy és Gergõ
Judy (fodroczy)

Sziasztok
Conti
most tudok jöni hogy a párom is gépezik és petike meg alszik sirás nélkül .

Evés,Ivás
nálunk is katasztrofa mert amiota hazahoztam a nagyitol joformán nem is eszik semmit tápibol is csak féladagot eszik reggelire tizaraira eszik csak rendes adagot igaz akor mindig valami édeset kap ugymint joghurtot vagy almát az ebédel ugyanez a helyzet a bébiételnek csak a negyedét,felét hajlando megeni uzsonára aztán megeszik egy félüveg bébikaját+valami deszertet és ez megy vacsorakor is Kép mindenböl csak felet eszik .Viszont rengeteget iszik teát ,gyümilevet 2x2dl simán lemegy egy nap Kép.

Tali
akor lesz most vagy nem lesz ? vagy csak szeptemberben ?.

Séta
én napközben is kimegyek a melegben petikével mert nem birja ha csak itthon vagyunk meg kiszoktunk menni minden nap a piacra vásárolni egy kis gyümölcsöt bekenem naptejel és van rajta sapi is .

Pusz Csics Petike
csics

Sziasztok!

Akkor mindenki jól kipihente magát KépKépKépKép!

Csics!
Olyan jó újra olvasni Rólatok! a kaja miatt ne aggódj, tuti a meleg miatt eszik Peti kevesebbet.

Hogy ezek a babák mennyit fejlõnek Kép! Egyik beszél (Emi), a másik felül (Alex), és mindenki csuda dolgokat mûvel KépKépKép! Ádámkám nem produkál semmi újat, pedig már nagyon várom, hogy dumáljon, meg rohangáljon. Furcsa ez nekem Noémi után, mert õ ilyen idõsen már egész szép szókinccsel rendelkezett, és rohant, mint egy kiscsikó...

Beszti!
Tök jó, hogy Beni kezdi elhagyni az éjszakai bepisilést! Emlékszem, én szegény Noémire még vagy 2 hónapig adtam pelust, mikor már nem pisilt be, mert mindig attól féltem, hogy na, majd akkor pisil be, mikor nem lesz rajta. Persze nem így volt, csak kidobtam egy csomó pénzt...

Ja, ma voltunk méreckedni, Ádám 10,38 kg és 79,5 cm. Szóval, Sasha Gabija jól lehagyott minket Kép.

OFF: Noémi megkapta a 3 éves oltását, nem sírt nagyon, de mikor felkelt a délutáni alvásból, nagyon fájt a lába, de nem hagyta borogatni Kép, hanem ragtapaszt kért rá. Betapasztottam neki, hagy örüljön, ha már mást nem tudtam csinálni... Nem akar ráállni, pedig a lelkemre kötötték, hogy guggoltassam, sétáltassam, mert akkor hamarabb múlik a fájdalom. Na, ja, csak azt nem mondták, hogyan, ha még felülni sem hajlandó egyedül az ágyban Kép. Azt hiszem, be is lázasodott, úgyhogy éjszakára adtam neki egy fél Algopyrint. Remélem, holnapra már nem lesz ennyire nyûgös, vagy legalább nem fog fájni a lába.

Szilcsike!
Kép lesz Szilvirõl a szép ruhájában Kép?

Na, megyek aludni, jó éjszakát mindenkinek,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok

Ezt le kell irnom. Szombaton vasarolunk az Arkadban, mikor a parom elment az autoba berakni a kajat en meg a Manoval beceloztam a liftet mondvan, hogy a Media M.ban talalkozunk. A liftben voltunk nehanyan, masik baba is ,akit az en locsogo lanyom egybol megszolitott persze.KépA baba apukaja kedvesen ramosolyodott a mellettem allo fiatal hazasparra es megkerdezte toluk hogy "hany honapos a kisfiu?" Marminthogy Emilia .Nem tunt fol neki, hogy en fogom a babakocsi fogantyujat. Tobben elmosolyodtak, mikor kozoltem vele, hogy kislany - mire vegre rajott hogy nem jotol kerdezte - es majdnem 11 honapos...Kép

Dec8

Az evessel en is igy vagyok, orulok ha egy egesz uveg bebietelt megeszik egyszerre.Kép Dehat talan a kisfiuk altalaban tobbet esznek es masszivabbak mint a kislanyok, nem?

Gumicukor

Persze hogy hizik a majam. Kép De ezt nem ugy kell elkepzelni, hogy mostmar aztan mindig szol, hogy anya, ha kell neki valami....foleg akkor mondja, ha jatszunk es jol lefarasztom es akkor is ugy hogy anyaanyaanya igy, haromszor egymas utan.Kép Mintha azt mondana, hogy anya ejnye ejnye, hagyjal man beken....
Ami miatt viszont a parom maja hizik az az, hogy megert egy-ket dolgot angolul is, mint pl. hogy hol van?Kép

Ilke

Jo lehetett az allatkertben, mi is tervezzuk, hogy megyunk...
A Godi ugynokseggel erdemes beszelni, mert nincs kint minden elado hazuk a neten, foleg az nincs, amit most epit vallakozo eladasra ugye. Es Ti pont ilyet kerestek. Mi is megneztunk egyet, 270 negyszogoles telken, kb 160nm es haz volt. Kb egy honapja lattuk, akkor raktak fel a tetot. Lehet hogy meg megvan.Ha erdekel megnezem a kartonunkon az arat.Kép Ja es ami tetszett az az, hogy hetvegen is mindig rendelkezesre allt ez az ugynokseg.Kép

Lanyok

Emi nem akar semmilyen darabos kajat enni, nem tudom mit tegyek. Nagyokat vigyorog, mikor a kezebe adok egy darab almat, vagy banant, vagy paradicsomot, vagy mit tudom en, szettrancsirozza a kezeben es eldobja. Hiaba eszek elotte, hiaba mondom, hogy hami, edd meg, legfeljebb megnyalja, de ennyi. Az egyetlen szilard cucc amit megeszik, a bulata, azt viszont imadja.
Mar egy kicsit bunoztunk is, mert a hetvegen kapott egy kis pogacsat es egesz jol elmajszolt par morzsat belole, pedig tudom, van benne tojas...
Szerintetek mit tegyek?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok,
Csak egy percre jöttem, mert már nagyon késõ van.

Gumicukor,
TejcsiKép. Szerintem legyél erre az idõszakra is büszke, és fõleg arra, hogy ameddig Dani akarta addig tartott. Nálunk úgy néz ki, hogy napi 2 szopit iktatott ki Lili.

Tali,
Lányok, akkor szerintem majd ha kellemesebb idõ lesz akkor hozzuk fel megint a témát, mert ahogy olvasom, senki sem indul el ilyen idõben szívesen.

Dec8,
KöszikeKép! Lili is csak akkor alszik el az ágyán kívül, ha már végképp nagyon álmos.

Nyuszi,
Hát jó lehetett ez az esetKép.
A darabos kajcsi miatt szerintem ne izgulj, nálunk detto ugyanez a helyzet. Múltkor vettem kukorica pufit (ugyanúgy néz ki mint a buláta) és Lili is csak azt hajlandó szopogatni, de azt sem mindig. Ma apa adott neki egy kb. 1 cm-es cérnametéltet és úgy elkezdett öklendezni tõle, hogy kihányt mindentKép. Ja és elõtte délelõtt megyünk a kocsival, közben megitattam de szegénykém félrenyelt, így az egész kocsit telehányta. Így ma az itthoni program az volt, hogy az autósülést és az etetõszéket szedtük szét, hogy le tudjuk õket mosni. De hogy ezek hogy vannak össze szíjazva, az nem igaz. Apa mondta is, hogy aki ezeket kitalálta egész nap ilyeneket szereltetne velük, egy agyrém volt.
Múltkor mondtam a dokinknak is ezt a darabos kajcsis dolgot, mert én is kicsit aggódtam, de õ is megnyugtatott. Azt mondta, hogy bízzam Lilire, ha majd igénye lesz rá akkor látni fogom rajta. Én úgy vagyok vele, hogyha 1-2 hónapon belül nem változik a helyzet, akkor lehet, hogy elmegyünk a Gasztrora a Bethesdába, ott múltkor egy nagyon aranyos dokinénivel sikerült megismerkednünk. Õ mondta, hogyha bármi problémánk lenne nyugodtan menjük hozzá.
A lakás érdekelne minket, elõre is köszi ha esetleg utána tudnál nézni.

Puszi,
Ilke és a holnapután 11 hónapos Lili

KépKép
KépKép
ilke

Jaj azt nem is írtam, hgoy ma volt apa szülinapja és készítettem neki olyan só gyurmát és belenyomtam Lili kezét és lábát, hát ennek örült a legjobban.Kép

Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Lányok, segitsetek már légyszi, mert nagy veszélybe került a nyaralásunk :=(

Fortiékkal meg még egy barátnönkkel mennénk Balcsira jövö hét végén, de hiányzik egy utazóágy v. valami, amiben az egyik gyerek alszik :=(
Nincs valakinek egy, amit kölcsön tud adni egy hétre? Ha kell, akkor fizetünk is érte, meg kauciót is leteszünk.

zsani
zsani

Sziasztok

Látom mindenkinek jól telt a hosszú 7vége. Mi is jól éreztük magunkat anyuéknál, Levi sokat pancsizott a kismedencéjében, egyszer fel is szentelte, mert belekakált. Kép
Az éjszaka egész tûrhetõen telt, nagyon meleg volt (tetõtérben vannak az ágyak), hajnalban viszont sírva ébredt, mert fázott. Akkor magam mellé vettem, betakargattam és együtt aludtunk fél 8-ig.
Képzeljétek szombaton hasmenése volt. Kép Ez úgy derült ki, hogy uzsi után anyuék ismerõse kérdezte nincs-e kedvünk lemenni a duna partra a strandra, mert neki van egy pici gumicsónakja és Levi a part mellett csónakázhatna egy kicsit. Mondtuk hogy oké, gyerek be a babakocsiba, vittem neki innivalót, sapit de váltó pelust nem mert eszembe nem jutott hogy szükség lehet rá. A part a háztól jó 15-20 percre van. Leértünk, a csónakot vízre tették, én vittem a kamerát hogy megörökítsem fiam elsõ csónakázását, így anyu és az ismerõs mentek a csónakkal. Levinek nagyon tetszett, ott terpeszkedett benne. Igen ám, de az Ági (õ az ismerõs) locsolt egy kis vizet a csónakba így a "túra" végére a pelus teljesen átázott. Anyu mondta hogy vegyük le róla és vissza a nyaralóig majd õ hozza Levit kézben. Gyalogoltunk-gyalogoltunk haza, egyszer csak azt látom hogy egy hatalmas adag valami landolt a földön és még anyu keze is olyan. Azt hittem hogy kihányta az uzsiját és egy pár percbe bele telett mire leesett hogy ez bizony kaka volt. De ezzel nem volt vége mert ezután jött a híg rész, úgyhogy anyunak mire visszaértünk a házhoz, folyt a lába szárán, még a papucsába is jutott. Kép Levi pedig egész úton sikongatott, vigyorgott nem igazán viselte meg a dolog. Mi pedig a végén már sírtunk a röhögéstõl, mert aki szembe jött velünk igen furcsán szemlélte az eseményeket.

Kataa
Gratula a felüléshez, a 2 db foghoz.

Hófordulósoknak boldog hófordulót.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Forti!

Nem evett Levi valami olyat ami higítja a kakit? Emmánál is szokott ilyen lenni, vegyes étkezésnél már ngyon nem egyforma a kaki, van hogy tök kemény, van hogy folyik. (Nálunk pl szilva, Hipp áfonyás alma, néha a tehterméktõl is, bár van mikor meg semmi). Szóval ez szerinem ha nem ismétlõdik meg nem hasmnés, csak híg kakai.Kép Gondolom végig röhögtétek az utat, legalábbis mi tuti ezt tettük volna.
Emma rugós hintájában alkott valamelyik nap hogy bekakilt, de ugrált tovább rendületlenül, amivel jól széttrancsírozta a kakit, ami egy idõ után kifolyt a pelusból, és mivel csak egy body volt rajta kifolyt a hintából, végig a lábán, és mire odanéztem ott ugrált egy nagy adag kakin, a kutya meg érdeklõdéssel nyalogatta a lába szárát.Kép

ma bemegyünk Emmávala munkahelyemre, mert a fõnöknõm még nem látta. Gondoltam elindulunk még a meleg elõtt, de még mindíg alszik. Persze épp ma jött rá a hosszú alvás. Pedig 6-kor már felkelt, csak nem vettem ki az ágyból csak megitattam, mert azt még korainak találtam azért.

manó

KépKép
manó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?