Új privát üzeneted érkezett!

naszóval nálunk Robi cumizik rágja az öklét de gondolom majd lefog róla szokni,mert hát én is cumiztam én is eldobtam.......


Rólunk!
Robi nagyon nyűgös pár napja alig birom lerakni,most bevágta a lustit nem hencsereg semere sem :( ,mennénk ortopédiára de decemberig nincs ídőpont szóval ha valaki tud nekem normális orvost mondani akinek van magánrendelése akkor kiabáljon,ja és gyerekorvost is keresek akinek van magánrendelése,mert az itteni gány :?

Balwin!
mi is bepróbálkoztunk az almával de nálunk nyersen nem jött be,csak megpárolva,szerintem gyereke válogatja!

Dorka!!!
Akkor holnap megyünk,ma betájoltam a helyet,szóval odatalálunk :D :D :D :D (csak remélem Mütyim nem lesz már ilyen nyügis)

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!

Betty! Sajna nem tudom megmondani hogy hogyan jutsz el a Zagyva cukrászdáig, mert tőlünk messze van és mindíg kocsival megyünk. :oops: Bocsi. De ha jól emlékszem Anna arra lakik.

Judit! 12 fokot mondanak vasárnapra!!! Megfagyunk! :?
Sajna balett, zeneóvi még nem ütötte meg a szemem. 8) Múlheti Híradó adás után én is felhívtam dokinénit, hogy adassuk-e Balázsnak az inflúenza elleni oltást, vagy sem. Azt mondta, hogy tavaly is elmaradt a járvány, meg ha szopizik akkor inkább azt minnél többször, de ahogy gondolom. Úgyhogy maradtunk a szopinál. Szerencsére egyikünk sem beteg (még).

Jól van nyugtáztam, hogy az én gyerekem a legrosszabb az éjszakai alvás terén! :cry: Mostanában ő is megörvendeztetett minket azzal, hogy csak kétszer kelt fel. Elaludt fél 9-kor, majd egy körül, fél 5 körül és végleg 6-1/2 7 körül kell fel. :cry: Na mostmár ez romlott. 10 előtt nem alszik el, aztán másfél-2 óránként ébred. Általában 4X egy éjszaka. Meg persze 6-kor ki az ágyból. De hogy dicsérjem is: egyedül le tud mászni a franciaágyról!!! Mindíg úgy jelez, hogy ledobja a cumit, a cumisüveget, a távirányítót a földre, és akkor tudjuk, hogy le kell tenni. A múlkor már nem felvettem és lekászálódtunk, hanem a lábait lefordítottam aztán mehetsz. És mostmár csinálja egyedül is! Az eszem megáll!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Olga!
Levente akkor csinálta ezt mikor fogzott.
Egyébként enyém gyerek se volt jó alvó éjjel... gyarkan kelt és korábban kelt, mint a nap.. viszont csak kikupálódott valamennyire!! ;)
szilbee
 
 

 
 

Betti!

Zagyva Cuki!

Rákóczi felől: a Tisza-hídon átérve jobbra kanyarodjatok, át a Zagyva -hídon majd a Máv-Kórház (ez balra lesz) után az első lehetőségnél balra. Ez a Városmajor út (aránylag hosszú, lesz egy PLUS diszkont balra na majd itt kanyarodjatok le szintén balra és ott a végén van a parkoló na meg a világ legjobb cukrászdája!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


BBJudit
Köszi a hívást, majd lemegyünk :D
Itt helyben van valami néptánc féleség ovis korúaknak gondolom a művházban. A barátnőm vittem oda a kisfiát, ő januárban lesz 3 éves de ez már jobban bejött neki mint ahová mi járunk Timivel. (gyerektorna)
Hol lehet kapni ilyen vizes kifestőt?
Babaszoba... ne is mond... Timire 4 cipő vár.. én most letiltottam magam onnan. Vettem már sokmindnent de mire teljesen kifizetem majdnem annyi mintha vegvenném valamelyik boltba (ár+postaköltség+átutalási díj) a múlkor figyeletem hogy ezért is vonnak le, azt hittem az ingyé van

Olga
Timinél is voltak olyna időszakok hogy éjjel 4x is ébredt, valszeg a foga miatt. Ő beállt a 2x-i ébredésre. Balázs is mindíg cicizik éjjel?
Timi mindíg kiabáll: ANYA, ANYA, CICIM CICIM :lol: :lol:

Betti
A lányod hányszor szopik még? Éppen most panaszkodtam a másik topikban hogy Timi még mindíg átlagosan 7x ebből 2x éjjel. Nem tudom hogy fog leszokni...

Szilbee
Timi is imád gyurmázni. Én szoktam Timivel menni könyvtárba itt helyben a gyerek részlegre. Onnan kölcsönzünk neki, így egy kicsit spórolok, olyan drágák ezek a könyvek :cry:

no mennem kell eddig tartott az alvás

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Szió!

Olga!
Írd már le még1x mert nem világos hg mit csinál Balázs.... :shock: lefordítod a lábát??? És tényleg...még régen írtad hg várod hg bekerüljön az etetőszékbe mert akkor majd tudsz főzni..takarítani..így lett?? Nimit a héten raktam bele először enni...mert már a lábujját kapdosta be..és ficánkolt össze-vissza. Igaz nem kóstálja a dolgot..kicsit hisztizik,de majd megszokja.

Olyan szép idő van!!!

Az a babás-zenés foglalkozás ingyenes? Nálunk pont 4-kor van uzsonna... :?
Amúgy meg nem rossz a csemete...csak igényel téged is!!! Örülj neki! +!!! Meg le a kalappal hg fel tudsz kelni annyiszor....nekem már az is nehezemre esik ha szól hg kiesett a cumija :oops:

Szóval Petri!
Még1x: már így beszél a lánykád???

Még akartam vmit..cska ha visszalapozok elveszik amit írtam...wordbe meg nincs mütyürü....

ja Évi írtam privit..de már megint 2 órája nem megy el....szólj majd

fanna3
 
 


Szasztok!

Olga: Drukk holnapra a vizsgához!

A Suttogó első része nekem is megvan, az egészből számomra - még baba nélkül - annyi szűrődött le, hogy rendszer kell a gyereknek szinte a legelejétől kezdve. És kicsit fura volt, hogy nem nagyon erőlteti a szoptatást :shock: :shock:

Az ujjszopásban az a gáz, ha aztán fogszabályozó kell a csemetének, mint ahogy a keresztlányom is így járt, kifelé állnak egy picit a fogai. Igaz, ő már 7 elmúlt és még szopja az ujját ezerrel tévézés közben vagy este...

Tettem fel képet az iwiw-re, hétfőn készült, még forró. :)
Más hírem nincs, csak egy jó pisi eredményt tudok felmutatni. :D :D Ja és szombaton töltöm a 30. hetet. Juhéééé!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Fanna
bocsi :oops:
hát igen nagyon beindult Timi szája :lol: :lol:
Itthon mindent szót próbál utánozni. Ragozni még nem tud de a cicit már cicimnek mondja :lol: :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Petri!
Jövő héten vagy amikor neked jó (kivéve a most hétvégét) bizniszelhetünk! Ha gondolod! :)
Remélem ezúttal nem jön közbe semmi.

Végül nem volt alkalmam rá, hogy kipróbáljuk a gyurmázást / festést, mert Mamizott egy picit a Törpe.... Már nagyon régen találkoztak sajna. Majd holnap bepótolom vele.
szilbee
 
 


Dorka!!!
El vagytok veszve!!!!! Még mindig nyűgös Szabolcs??
szilbee
 
 


Sziasztok!


Képzeljétek már múlt hét óta rossz az uh.gép, azt mondták hogy folyamatosan érdeklődjünk telefonon.Na én érdeklődök is.Ma hallottam hogy az egyik ismim lánya volt tegnap mondta hogy sokat kell várni.Erre ma felhívom őket és azt mondták hogy még nem jó gép.Nyilván hogy ne menjenek olyan sokan.
Én holnap elmegyek és ha tényleg jó a gép én ott rögtön lehidalok :oops:


Felháborító nem?

KépKép
viragb88
 
 


Jaimee!
Megsasolom!!!
Látom te is már csak poci felett tudod megkötni a kabátkád!! ;) :D

Téllllleg én is minnnyá dobok álcázott pocakképet... bár lehet a fenekem nagyobb mint a hasam!!! :shock: :shock: :roll: :oops: De szopi alatt úgyis lemegy, úgyhogy nem érdekel!!! :D
szilbee
 
 


Íme a KÉP.
szilbee
 
 


KAtlina!

Akinél mi voltunk ortopéd dokinál, dr. Kövesdy Györgynél, a Baross u. 24- alatt van magánrednelése, szerdánként 3-tól 5-ig.

Holnap várunk!!!!

Kicsit nyűgi Szabi is, én meg hulla vagyok, azé nem írtam....

Kép
Kép
dorkáék
 
 


UHHH!!!!!!! SZilbee!!!!!! Szép POCAK!!!!!!!.....milyen jól lehetne már rá rajzolni.... :wink: jajj de kíváncsi vagyok Pöttömöd milyen lesz!!!!

jajj de szép...jajj de szép..... :roll:

Jó éjt!

fanna3
 
 


Sziasztok!

Apa most ment vissza dolgozni, így felkeltem, és már nincs kedvem visszafeküdni :(

Fanna, köszi a privit, az igazság az, hogy az ajánlottak közül Szikora Gabriella mellett döntöttem. A fő szempont az volt, hogy lusta disznó vagyok, (meg ugye dolgozom) és azt kerestem, aki a legközelebb van hozzánk. Az árai hasonlóak, egy csap+korona 23.000 csak más felosztásban. És másnál is, hol az egyik olcsóbb, hol a másik, de összesen ugyanannyi.
Még akkor derül ki, hogy meg tudja-e csinálni csak ezt az egyet, amikor hozzákezd, mert ha nagyon rossz a gyökere, akkor lehet, hogy hidat kell csinálni :( Hát remélem, hogy nem, mert az már egy vagyon...

Szilbee, hol van neked nagy feneked? Tiszta pocak vagy, szerintem hátulról nézve meg sem mondanák, hogy babát vársz :lol:

Virág, ez az UH-s ügy elég durva. Na, tényleg kíváncsi leszek, mi fogad majd a kórházban! Egyébként jól vagytok?

Olga, tudod, Csongin nem tesz túl senki rossz alvás ügyben! Vagyis inkább múlt időben mondom. Volt egy időszaka amikor 20-30 percenként ébredt. Már zombi voltam tőle, napközben alig vártam az alvásidőt, hogy feküdjek le én is vele.
Okosat nem tudok írni, mert nálunk semmi nem jött be. Egyszerűen felébredt, ezzel nem tudtam mit kezdeni. Türelem, majd egyszer elmúlik :)

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Ja, tudom még mit akartam.

Csonginak iszonyú nagy ekcéma lett a lábszárán. Valszeg a sípcsontvédőtől. Van valakinek ebben tapasztalata?
Kaptunk szteroidos kenőcsöt, de nekem ettől heróltom van. Néztem a neten, állítólag van a gyógyszertárban homeopátiás kenőcs, ami nem szteroidos, ma elmegyek megkérdezem. De jó lenne ezeket megelőzni, meg egyébként is, örülnék ha valaki tudna nekem okosságot mondani róla.

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Szegény Csongi :( ,okosságot nem tudok mondani :(

Kép

Kép
katlina
 
 


Szilbee!
Remélem te is eltudsz ma jönni és akkor megsimizhetem a pocakod :D :oops:

Kép

Kép
katlina
 
 


Évi!
Szerintem nekem nem szteroidos a kenőcsöm, mivek kismama vagyok... bár őszintén megvallva nem kérdeztem meg... csak mondtam hány hetes vagyok... :oops:
Mosonyi felesége (a Szapáry-n rendel, a nemzeti mellett, ahol Mosonyi is) drága ugyan, de érti a dolgát.
Megvan egyébként a recept lefényképezve, ha van olyan dokid vagy ismerősöd akivel ki tudod kevertetni vagy felíratni.
Azért próbáld ki a homeós cuccot. Remélem beválik és lesz a Dózsa patikában.

Katlina!
Hát remélem 11-ig eljutok Dorkáékhoz. Kilenckor elindulok beszerző körútra, mert hétvégén már nem lesz rá lehetőségem mivel délutántól kezdve pakoljuk át a lakást, hogy legyen hova tenni az új bútort.
Szóval ha 11-kor nem vagyok még ott, akkor bizti nem tudok már menni. De iparkodok majd!!!
szilbee
 
 


Szilbee, mi nem kikevertet kaptunk most (régen kaptunk olyat is), hanem kenőcsöt. Elszaladok ma ide a Marcipán mellé, itt is vannak homeós cuccok. Meg kérek neki valami hidratálót, mert tudom, ilyenkor hidratálni kell a száraz bőrt, de csak bolti hidratálóm van otthon, azzal meg félek, hogy csak rontok a helyzeten.

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Csak gyorsan, mert ébrednek a lányok! És a szomszédék át akarnak jönni a délelőtt folyamán, a lakás meg szalad!!!
Évi!
Elidel a nem szteroidos gyulladáscsökkentő neve, de vény kell hozzá, meg van egy sima kence bedan, de nem tudom, hogy az a ti ekcémátokra való-e, mert nagyon sokféle van!

Szilbee!
fantasztikus pocak!!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Ja, és kenni a gyógyszertári fürdetővel kenheted, annak idején nekem is azt mondták! Az elég zsíros, és biztos, hogy nem rontasz vele!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Anna!
Gondoltam már rá, hogy rá kéne rajzolni, hogy fekhet odabent a pindú-pandúr. Innen fentről nézve elég nehéz, de majd lehet megkérdem Ádámot... vagy majd eseteleg tükör előtt. :lol: :lol:

No menek elmosogatok még aztán spuri shoppingolni....
szilbee
 
 


szilbee! Ez komoly? Ádám meg a rajz???? Tudod, hogy ő a posztmodern alkotók közé tartozik... Már ami a kézügyességét illeti... :D :D

Sajna ma is elmarad a baba-mama találkozó... Egyszer úgyis összejön!!!

Évi, nekem semmi tapasztalatom ekcéma-ügyben... De gyors javulást kívánok!!!!
Amúgy Mosonyi feleségével én is nagyon meg vagyok elégedve!

Virág! Írj magatokról, el vagytok veszve!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Szió!


Nékem is kiütéses lett Nimi miután beadtam a Viburcolt...nem tudom mitől...lehet hg attól? Mert semmi új kaját sem mosóport nem adtam azóta...De naon durva apró pöttyös..hátha elmúlik jövőhétig...mert a dr.néninek meg sem merem mondani hg saját kúra alapján kezelgetem a gyereket.......

Évi!
Ezt orvos mondta hg ekcémás? Mert az állítólag ha jól értettem hajlatokban indul??? A doktornéni mondta mert kérdeztem hg nem e az a szárazság a derekán (akkor még nem volt csak száraz). Meg az így "befülledéstől,dörzsöléstől" lesz??? :?:

Kellemes kirándulást majd a kiruccanóknak! :D
A Talisoknak meghitt pillanatokat a gyerkőcökkel. :lol: Csinálhattok fotót!!

Most nemf.s.a idő van....délután csak a piacig merészkedünk.....

Jaimee!
Neked nincs közelebbi képed a POCAKRÓL?????

Jajj Olga!
Kutyaszar!!!!!!! :!:

Ja tudom már mit akartam...valamelyik nap...megbotránkozni a Druszák esti pajzánkodásán!!!!! :!:
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

fanna3
 
 


Egy gyors "körkérdés": ni még hazsnálunk hintőport fürcsi után, de a védőnéni letiltott róla. 2 napig nem hintőporoztuk a nyakát Szabinak, pirosabb is lett. De nem ad receptet, mert nem szabad hintőporozni!
Márpedig nekünk jót tesz! Milyet vegyek? Johnsons? Tapasztalat???

Kép
Kép
dorkáék
 
 


ja, és valami vicces storyja nincs valakinek??? Olyan nyomott az idő, dobjuk mán fel a hangulatot!
Ebben a pilcsiben ütközött két autó az ablakunk alatt!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁ....
MEgyek mozizni!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


na, szerencsére csak koccanás...Már itt is a rendőrség, Szabika fel is ébredt a szirénára....

Szép napot!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok!

Fanna, igen, a dokinéni mondta, hogy ekcéma. Gondoltam gombára is, mert pont a sípcsontvédő alatti rész. És hát totál be szokott neki fülledni és mozog is rajta, tehát dörzshatásnak is ki van téve.
Nem mindig a hajlatokból indul, Csonginak kicsik voltak már az arcán, lábán, pici korában a derekán. De ez most irtó csúnya és nagy. Köszi a tippeket, a gyógyszertári fürdetőre én is gondoltam, mert amikor pici volt nekünk is ezt javasolták.

Hintőpor. Hát ki ezt mond, ki azt. Szerintem ha használ, baja nem lesz tőle. Állítólag szárítja a bőrt, azért nem ajánlják. Én sokszor kentem olajjal, miután a hintőport abbahagytuk.

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Fanna! Elfeledtem írni neked! A Viburcol ugye homeopátiás kúp? Más tünetek nem jeletnkeztek? pl. nyálkás kaki? És az egész testén vannak apró pötyik?? :cry:

Évi, köszi az infót hintőpor-ügyben!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Fanna!
Bizots, hogy a kúp, mert az homeós, akkor ilyen csúfságot, elvileg nem tehet! Nem?

Dorka!
hintőport mi sosem használtunk, azt sem tudom, hogy kellene :oops: Száraz a bőrük, így csak rosszat tettem volna!

Szilbee!
rajz, de csak is le nem moshatóval! :lol: :lol:

Bár nem vicces sztory:
a barátnőm vett a piacon karfiolt, és még a leves is csípte a száját, valszeg valami vegyszertől, úgyhogy ment is wc-be fertőtlenítőnek!!!
Nem mindegy kitől veszel! Én az idős nénikre/bácskra esküszök, nekik úgysincs pénzük vegyszert venni!

Babaszoba!
Hát, én mindig próbálok nem viszonteladótól, hanem anyukától venni, aki örül ha megveszik, mert szabadulna a feleslegtől. Valahogy úgy, mint én. Olcsón, csak tűnjön a fenébe!
Na sziasztok! Megyek babszobázni! :oops:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Dorka!
De egyszer volt nyálkás kaki....meg igazából a hátán és hátul a kezén van. Miért tudsz valamit???
Más tippem nincs......

A védőnéni helyett kérdezd meg inkább a dokitokat, mert ha kell vmi akkor csak kell! Nem?

Néztem a bútort Judit..az nem Ballás? És akkor hogy saját tervezésű?VAgy biztos nem értek valamit. Van náluk olyan hg megtervezed és megcsinálják?
Könnyű neked mert már annyit jártál oda hg tudod kitől kell...én egyszer áldoztam egy egész napot rá...más oldalon...és az eredmény egy rózsaszín kombiné lett (átlátszó) amit felsőnek adtak el.....az életben nem lehet felvenni sehova max itthonra...de strasszos úghg abban aludni nem fogok. Szóval... :? NÁM volt szerencsém...félek hg bóvlit veszek...vagy hg nagyon használt mert így a kép alapján nem tudom eldönteni....
Hogy csinálod???

fanna3
 
 


Dorka!
Szerintem ha nyugodtan használj hintőport... pláne, hogy nélküle bepirosodik a redős rész. A J&J-s babás cuccokat én már senkinek se ajánlom mióta Levente háta, meg feneke tiszta vörös kiütés lett az egyik tusfürdőjüktől!! :x
Ha gondolod, akkor anyut megkérdem, hogy milyen patikai hintőport tud ajánlani.
szilbee
 
 


Szilbee! Köszi!!!!

Fanna! Sajna nem tok semmit, csak amikor Szabinak nyálkás volt a kakija, akkor azt kérdezték egyből, adtunk-e neki valamilyen kúpot, mert esetleg az okozhat ilyen érzékenységet, és akkor kerüljük azt a kúpot, amitől nyálkás lett a kaki.
Bár én is nagyon csodálkozom azon, hogy a homeopátiás kúpra érzékenyek lehetnek a babák! Az ember direkt azt használja, hogy ne terhelje a baba szervezetét, erre tessék....

Ja, a dokinéni is ellenezte a hintőport, ő is ott volt, mert tanácsadáson kértem volna receptet. A magyarázatot már a védőnéni adta...

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Ja Bbj! Ez a karfiolos story is durva...
Apukám igazi biogazdálkodó: semmit sem permetez... Na, az almák kukacoksak, a saláta minike, van, ami ki sem bújik a földből, de tuti vegyszermentes! :D :D

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Na, elég béna vagyok!
Fanna, nem biztos, hogy egyértelmű voltam: nekünk nem a viburcoltól volt a nyálkás kaki! Csak mondták, hogy ha kúp adása után tapasztaljuk ezt, akkor azt a kúpot ne használjuk.

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Fanna!
de az Balla, BlackRedWhite-ot árulja. Úgy saját részben, hogy a pop-ból a 88 elemből választottam ki azokat, maik nekünk kellenek. Mi onnan vettük a nappali, a háló, és a konyhabútort is. Lapraszerelten jön, olyan közepes árkategória, minőség ár-érték arányú, én nagyon meg vagyok vele elégedve. Amit most kinéztem 40%-os akciós, egyes elemei, amiket próbáltam beleválogatni!Ahogy kiszámoltam 60.E Ft-ot spóroltunk! Összeszereljük apával, ami buli. Anno Gréti is besegített a nappali összeszerelésébe, na az apja egy óvatlan pillanatban rá is ütött a gyerek kezére kalapáccsal, de igazából az ijedtségen, és a visításon kívül más baja nem lett!

Hát, ruhaügyben hogy csinálom?Csak márkákra megyek, ami biztos jó a next, cherokee. (Így jobban el is tudom utána adni) kérek több fotót, több megvilágításból, igazából még nagyon nagyot nem csalódtam, Volt már olyan, hogy nem ilyenek gondoltam, de akkor azt továbbadom. Cipőkkel most úgy jártam, hogy hiába mértem le Gréti lábát, mindig nagy lett, de van 6 pár next, zara, nike... stb cipőnk mind nagyon szupik, csajosak, minőségükkel semmi probléma, van amelyik még cimkés, dehát, majd jó lesz jövőre! Viszont az összes nem került 16. 000.-be, mint a tavalyi kinézett 1 pár bakancsa!

Az utalással természetesen vonnak le pénzt, de én ezt is belekalkulálom, meg a pk.t, hogy itt a turiba nem találkozzak vele, fele áron!

Na ennyi menek tanulni!

Olga! Szidlak, mint állat!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Ja, egy új topikom, csak farik 86-osak nagyon csinik, mind márkás, és semmi bajuk!
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=239987
Meg is lehet nézni, nem zsákbamacska!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


ja, és bármilyen meglepő fiúknak szóló topik, mert az összes fiús!
Nem a mienk volt!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Köszi Dorka! :mrgreen:
Értettem!! :lol: :lol: :lol:


Köszi Judit!
Nagyon jók!!! :twisted: :lol: :twisted: :lol: értem én hg rá lehet erre kattanni......és a férjed néha nem szokott "kivágni vele"???? :oops: ...tényleg volt már bőven amit én nem is mertem mondani.......tudod- áááááá régi......- :shock:

fanna3
 
 


Sziasztok :)

Ébren vagyunk, szal gyorsan:

Dorka, én kb. egy hónapos koráig hintőporoztam. Utána sokáig tusfürdő, illetve pár hete (a vödör miatt) babafürdető. A hajlatok nekünk is pirosasak voltak néha, most azt csinálom, hogy olajjal lekenem fürcsi előtt, utána meg hintőporozok (vagy nem hintőporozok :) ). De ezt se minden nap - kb. másnaponta, harmadnaponta. Gyönyörű a bőre, mindenki megcsodálja :) Amúgy én dzsonzonendzsonzonokat használok, lekopogom, semmi baja tőlük Annalucus bőrének.
Egyszer meg csúnyán bepirosodott a toka alatti redő, arra dokibácsi sudocreme-t javasolt, be is vált, 2 nap alatt rendbetette.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Judit!
Megsasoltam az oldalt. Sajna nekünk... vagyis Leventének már kicsik.. :(
Nincs véletlen hosszúujjú pólótok? 104-110-es méretben? Most abból vagyunk kifogyva.

Istenem de Sz@r idő van!!! :x Napocskát igértek... de én azt sehol sem látom... :? :x
Sajog mindenem....!!! :shock: :cry:


Ezt a rosszkedvű, időárástól elcsigázott egyedeknek küldöm!!! :)

Kép

Kép

Kép

Kép
szilbee
 
 


Most olvasom miket írtam...itt-ott érdekesek az összefüggéstelenségek :lol: Szal 1 hónapos korig gyóccertári fürdető+hintőpor, azután J&J tusfürdő, most meg J&J babafürdető; néha olajozva a fülek mögött, nyakacskán, hónaljban (fürcsi előtt), és hintőporozva ugyanitt (fürcsi után). A samponunk is J&J babasampon. Az olajunk, meg a hintőporunk is :) Nekünk eddig bevállt a márka, de több helyről hallottam már, hogy szárít, meg ilyenek.

Bútor: én mániákus tervezgető vagyok, bútoraink 95%-a az én terveim alapján készült :oops: Meg a lakás áttervezése is :lol:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Dorka, Petinek is kipirosodott a pelustól a hurkája. Szerintem a belső gáttól, vagy mitől, ami megakadályozza, hogy kifollyon az anyag. Kenegetem neki Bepantennel, de biztos jobb lenne, ha szabodan tudna gyógyulgatni egy kicsit. Csak az a baj, hogy ahhoz meg elég hideg van, még ha be is fűtünk, így marad a fürdés utáni mesztelenkedés. :shock:

Szilbee! Kép Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Hát én mindíg hintőporozok,párszor kihagytam és bepirosodott a hónaalja.
Valószínű elkaptuk a takonykórt :(

Kép

Kép
katlina
 
 


Köszike a tapasztalatokat hintőpor-témában!
Mi is fürcsi előtt olajozunk (Níveja), aztán gyógyszertári fürdetővel fürdünk, és ma utoljára gyógyszertárival hintőporozunk (mer elfogyott...)
Valamilyet venni fogok, csk ma a 2 órás sétából másfelet üvöltött Szabika, gondoltam, nem boldogítom a DM-eseket megunkkal...
majd holnap veszek valamilyet! Sudocrem nekünk is van talombna, ha kéne, én is hallottam, hogy nagyon jó!

Balla Bútor: nekünk is onnan van a hálószobabútor, 2 asztal, ilyenek. Szerintem ár-érték arányban ez a legjobb!
Kalapácsos story se semmi....Gondolom írtó nagy volt az ijedtség!!! :shock: :shock: Jó, hoyg nem történt komoly baj!

Rólunk: ma voltunk Abonyban UH-n, minden rendben! Kicsit vicces, de a megadott címen a városi strandfürdő van. És télleg oda kellett menni, egy épületben végeznek orvosi vizsgálatokat.

No egy kép a kis sejkünkről:
Kép

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Katlina, repül a... repül a ... gyógyító puszaaaaaa

Kép

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Úgylátom nyálból ti is tengert tudnátok rekeszteni
rosszabondni nem rosszabodik a helyzet de szürcsög az én kis drágám :( :(
Amúgy olyan jó kedve van

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!

Voltam ma Uh.(ahhoz képest hogy rossz a gép és nincs rendelés:) vadiúj gép van a szonográfus azt mondta hogy biztos hogy lány lesz a kicsi és hogy minden rendben van vele.és már úgy érzem hogy mindjárt itt a szülés.Na jó még 3 hónap de ha arra gondolok hogy még mennyi mindent kell beszerezni már nem is olyan sok idő :lol: Meg hát mindjárt jön a karácsonyi hajrá meg költözünk is..Gyorsan fog telni..

KépKép
viragb88
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?