Hahó lányok!!
Elöször is az elmaradt köszöntések:
Lacusnak nagyon nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is!!
Természetesen Miksának meg boldog névnapot!!!!
Képek gyönyörüek, minden gyerköc annyira édes!!!
Bocsi, hogy nem voltam, de ma repültek vissza a barátaink az USA-ba, itt voltak vasárnap óta, úgyhogy nem volt idöm írni. Ma meg hoolnap pihenö, aztán vasárnap jönnek anyósék
Szóval a jövö héten is igazoltan leszek távol, bár lehet, hogy inkább elbújok a gép mögé....
Szirom, nagyon örülök, hogy anyukád kobban van!!! A babaszobátok gyönyörü!! Most már jöhet a kis Ede! Ugye így fogják hívni?
Húú, a jóslók, azok jók! Nekem is voltak, az utolsó két hétben intenzíven.
Remélem sikerül a sima szülés!
Mi jól vagyunk, Áron egy kis tündér, Ábelegyre jobban szereti öt, ez olyan jó érzés!!
Eszik, nézelödik, alszik, néha sír egy kicsit, de ennyi. Nagyon jól eszik., jövö héten megyünk mázsálásra, majd kiderül mennyit hízott a szentem. Tejem van böven, eddig még rendesen elég, remélem így is marad.
Súlyom stagnál, remélem ez azért nem marad így, most próbálok kicsit visszafogottabban enni, de eddig még nincs eredménye... Majd csak lesz!
Mit írjak magunkról??
Áron hálistenek eddig nem pocifájós, remélem akkor ez már így is marad. Sokat sétálunk, most már kezd nézelödni, fixálja a dolgokat a tekintetével, lassan már majd mosolyogni is fog. Imád fürdeni is.
Azért napközben szereti, ha cipelem a popóját, kell vele foglalkozni, mert tényleg igényli.Ábel is nagyon ari vele, puszilgatja, szeretgeti.
Bár most náthás volt, nem akartam így odaengedni hozz´, hát nehéz volt.
Mi jövö hét utáni héten kezdjük az ovis beszokatatást, aztán nov. 2-án megy oviba!!! Kíváncsi leszek, milyen lesz, mit fog szólni, hogy bírja majd, ja, és hogy meddig nem lesz beteg.
Nincs valami jól bevált erösítö csodaszeretek, amivel megelözhetö a sok össteszedett baci? Most szed Béres cseppet, meg echinacea globulit, meg egy szintén homeos cseppet, ami immunerösítö, remélem ez elég lesz.
Képzeljétek, az uramat fölvették egy világcéghez dolgozni, most várjuk a szerzödését, ami jóval jobb kondíciókkal bír, mint a mostani, na meg pár év múlva esetleg áthelyeztetheti majd magát Ausztriába, így közelebb lennénk Magyarországhoz, "csak" 3,5-4 órányira, ami nagyon jó lenne.
Holnap pedig megyünk megnézni egy lakást, már megint rámjött a költözhetnék, nincs elég dolgom így is!
De egy 4,5 szobás lakás lenne, ami nekünk most nagyon jól jönne, a föbérlöt pedig jól ismerjük, tuti megkapnánk. Majd meglátjk mi lesz belöle.
Na megyek, mert játszanom kell Ábival, míg Áron alszik.
Pussz mindenkinek, igyexem majd jönni!