Új privát üzeneted érkezett!

vicsok: drukkolok, ez a várakozás volt nekem a legizgalmasabb és a legidegtépőbb egyben :)
Vendég
 


Sziasztok!
Régen írtam a MÁVos topicba, csak aztán ellustultam :oops: Juccal egyszerre szültünk, csak valahogy elkerültük egymást :(
Szóval 2005 okt 1-én született a lányunk, most pedig nov 30ra vagyok kiírva - most töltöttem a 33at :)
Jó lenne a MÁvban szülni és -úgy látom-, Lamméval van is esélyem találkozni :wink:
A Szabolccsal nagyon nem vagyok kibékülve, az a nagy szívfájdalmam, h 14 év alatti látogató nem mehet be. Úgyhogy ha mégse készülne el a MÁV, lehet, h máshol landolunk :cry: Jó ez a bizonytalanság :cry:
Emendoráéknak ismeretlenül is gartulálok!
Petra
tpetra_
 
 


Sziasztok!

Heló Petra! Téged is látni? Gartulálok a pocaklakóhoz, és drukkolok,hogy sikerüljön a Mávban szülnöd!!! Az már kiderült egyébként, hogy tényleg nem lehet bemenni 14 év alattiaknak?

Emendoráékról annyit tudtam még meg, hogy kétperces durva fájásai voltak, de tágulás nem volt, és a baba szívhangja leesett, ezért lett császár, de sokkal jobban van a mostani műtét után, mint az első után :) Egyből babás szobába került, és egyelőre a kórházzal sincs baja. A többit majd ő elmondja / remélem, nem veszi le a fejem a fecsegésemért :oops: /

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 

 
 

Sziasztok!
Petra, Jó Neked, hogy csak ennyi a baj a kórházzal, ahol remélhetőleg nem kell szülnöd.
Igazából nem is értelek, mert én a második szülésem után kifejezetten nem voltam látogatókra hangolva. Annak pedig nagyon örültem, hogy az akkor 2.5 éves lányom vidéken volt.
Neked a tesó miatt lenne gond a látogatás?
Remélhetőleg 3-4 napnál tovább nem kell távolleni.
Bocs, nem akartalak betámadni, csak szeretnélek megérteni.

Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


Kedves Kissani, Én nagyon megértem Petrát :!: :!: :!: :wink:
Ezerrel megy a drukk, hogy a Mávban szülhess! :)

Emendora, gratula :) Fő, hogy túl vagytok rajta, és minden ok.veletek!
manóci
 
 


Szia Petra!

Én augusztusban szültem a kislányom a Szabolcsban és a 3 éves kisfiam minden nap bent volt. Igaz nem a szobában hanem a folyosón és a társalgóban. Senki nem szólt érte, sőt még a babát is megmutatták neki a csecsemősök az ablakon keresztül, ugyhogy emiatt ne izgulj!

Mroni
mroni
 
 


Vicsok: Húú, ez már nagyon izgi állapot :D

Tpetra: Igen, mi simán összefuthatunk :D És a "nagyok" is majdnem egyidősek, nekem 2005. november 6-i a nagylányom :D

Jucc: Köszi a további infókat Emendoráékról.
lamme
 
 


Jucc, majd a 3.-nál egyeztetünk, akkor hátha összefutunk :wink:

Kisani, az első szülésem után én sem voltam ráhangolódva a látogatókra (sőt...), de most az első és a legfontosabb, h a 2 éves "nagy" :) láthassa a tesót, akit már annyira vár :). Eleve nem volt még egy napnál többet távol tőlünk, úgyhogy nagyon nem akarom, h ez legyen az első alkalom...
Neked nem hiányzott a nagy a szüléskor?

Mroni, ha viszont a kisfiad bemehetett :o akkor ez azt jelenti, h csak a tábla van kilógatva :) Köszi, jó hír, valamelyest megnyugtattál :) De a legjobban az nyugtatna meg, ha vki beírná, h kész a MÁV :) :)

ja, Kisani, valóban csak ennyi gondom van a kórházzal, többet nem tudok róla :D
tpetra_
 
 


Köszi a választ Petra.
Akkor ezek szerint Neked sem az a problémád, hogy nem mehetnek kórterembe látogatni, hanem csak az, hogy hogyan mutathatnád meg a picit. Szerintem is felengednék egy 5 percre, de nem tudom biztosan.
Mi küldtünk át képeket neten vidékre és ott nézték meg Anyuékkal.
Hiányzott, persze, hogy hiányzott, de nem egy tragédia miatt szakadtunk el, úgyhogy megértette. Csak az első éjszaka volt nagyon furcsa.

Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


Sziasztok!
Nekem a 7 éves keresztlányom és a férjem 1,5 éves unokaöccse simán bejöttek a baba-mama szobába. Igaz, a szobatársamhoz is ugyanígy jöttek látogatók, gyerekesek is, szóval gondolom ez megegyezés kérdése. Csak egy-két percet maradtak. Nem igazán van ott idő figyelni ilyesmire a nővéreknek, de ha pont bejön egy, vagy jön a vizit (én eleinte nem tudtam, hogy este mikor jön), akkor nagyon szigorúan ránk szóltak - igaz, olyankor csak a férjem volt bent, gyerek nem, de aztán mikor kitapasztaltuk, hogy mikor jönnek vizitelni, akkor arra az időre mindig jó előre kiment.
De mondom, sztem ebben partner kell legyen a szobatárs is.
kertikiri
 
 


Őszike: Akkor valószínűleg nem feltétlen a súlyon van a hangsúly, hanem az is számít, hogy a baba mikorra született, mert nekem a kislányom 37+6 (2780 g), neked meg terminustúllépés volt. De a lényeg, hogy mindkettő egészséges és egy fájdalmatlan kontroll megéri, hogy abszolút megnyugodjon az ember :wink:

Gyereklátogatók: A legjobb barátnőm 10 éves fiát nem engedték fel a látogatási időben (2 éve) :( Pedig nagyon kiváncsi volt rá.

Most viszont tanácstalan vagyok, mert egyrészt jó lenne, ha hoznák a nagyot látogatni, de nem tudom, hogy nem-e lenne rossz lelkileg, hogy egy óra múlva hazamegy, én meg maradok a kicsivel, szóval lehet, hogy jobb inkább kibírni azt a néhány napot egymás nélkül, nem? :o Én áprilisban két és fél napot töltöttem bent, és akkor én mondtam, hogy ne hozzák be. Őszintén szólva nekem már az is sírógörcsöt okozott, amikor hallottam halandzsázni vagy nevetgélni a telefonban, annyira hiányzott. Második nap meg is kértem a páromat, hogy úgy hívjon, hogy ne legyen a lányka a közelében :( Szóval azt hiszem nekem is jobb lenne, ha nem találkoznánk abban a néhány napban, amíg bent leszek..... De nem tudom, hogy mi lenne a legjobb....
lamme
 
 


Kisanni, dehogy akarok én bkit bevinni a kórterembe, nekem pl a MÁvban nagyon tetszett, h csak a folyosón lehetett látogatni. És ezt teljesen korrektül be is tartották. Sztem meg is őrültem volna, ha nem, uis a szomszéd csajnál egész nap volt valaki :shock: Nem is tudom, hogy bírta.

Hú, Lamme, ne ijesztgess, h ilyen nehéz lesz :o Lassan ettől félek a leginkább :)

Mi történt a régi MÁVos topiccal?

És lamme - ha nem titok- Te kinél fogsz szülni? Én a Szabó Gy-nél, Annát a Kis Kelemennél szültem.
tpetra_
 
 


Látogatás: A tábla valóban kint van, de már ez is másként működik. Igaz, hogy lassan 3 hónapja, de hozzám mkét "nagyfiam" bejött a kórházba. És ahogy elnéztem más anyukákat is látogattak kisgyerekek. Senki sem rosszallotta, sőt a nővérek még meg is mosolyogták az ifjú látogatókat. :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Sziasztok!

Nyilván mindenki ismeri a saját gyerekét, de én Lamme véleményén vagyok. Az én gyerekemnek biztos a rövid találka lenne rosszabb.
Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


Sziasztok!
Csak képet akarok nektek mutatni a kislányomról! Majd jövök beszélgetni is! :wink:
Kép
Kép

Kép
ermoni
 
 


Nekem nagyon jó volt, hogy bejött a kisfiam, mindig nagyon várta a találkozást a kis hugával. Minden nap megmutatták neki a csecsemősök az ablakon keresztül. Ráadásul én úgy éreztem neki kellett , hogy bejöhessen hozzám, érezte, hogy attól hogy megszületett a huga ő is fontos nekem. Nekem sok erőt adott, hogy kibírjam a bentlétet. Egyébként ma voltam a dokimnál kontrollon és az aszisztensnő azt mondta igéret van rá, hogy napok kérdése és költöznek a Máv-ba. Úgyhogy kitartás nektek!
Mroni

Kép

Kép
mroni
 
 


Petra: Nem titok, Spánik Gábornál fogok szülni, az elsőt is nála szültem :) . Szóval én alapból is "Szabolcsos" vagyok, de nem tagadom, hogy nem bánnám, ha egy vacsi új, normálisabb kórházban szülhetnék :D :oops:

Ermoni: Gyönyörű a lánykád!!! :D
lamme
 
 


Ermoni: nagyon szép a kislányod, mégegyszer gratulálok :)

Kép
Vendég
 


Ermoni! Szépséges kislányod van!!! :D És a neve is nagyon tetszik. :D Melyikőtök választotta?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a drukkolást!

A lényeg: október 10-én úgy döntöttem, nem bírom tovább és bementem szülni... Fél 2-kor indították a szülést, és 17:53-kor, 57 centivel és 3710 grammal megszületett Eszter!

A szülés gyönyörű élmény volt, maximálisan elégedett voltam az orvosommal, a szülésznőmmel, no meg a férjemmel.

Ami a kórházat illeti: kérem szépen, én most rehabilitálnám a Szabolcs utcai klinikát! Azt leszámítva, hogy szinte minden régi és agyonhasznált, és a reggeli-vacsora elég gyengus, mindennel elégedett voltam. Csak egy borzalmas osztályos orvosnővel és egy undok ápolónővel találkoztam. Csecsemősök közül pedig pont egy eredetileg is Szabolcsos nővérke segített hihetetlen sokat. Ja, és a Ritzben érezhettem magam, mert másfél napig egyedül voltam egy 3 ágyas baba-mama szobában, külön WC-vel és zuhanyzóval (amelyek működtek is).

Bárkinek bármi kérdése van, szívesen válaszolok, amint időm engedi jövök, olvasok, írok.

Puszi mindenkinek:

Lilly
waterlilly
 
 


Lilly :) Hatalmas gartuláció a villámszüléshez :D És a kicsilányhoz, aki nem is olyan kicsi! Minden jót nektek! És dejó, hogy ilyen jó élményekkel tudtál hazajönni :)
Gondolom, írtad volna, ha találkoztál volna Emendorával. Én jeleztem neki, hogy valószínűleg bent vagy, de miről is ismertétek volna fel egymást...

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 


[quote="waterlilly"]S írta:waterlillyziasztok!

Mindenkinek köszönöm a drukkolást!

A lényeg: október 10-én úgy döntöttem, nem bírom tovább és bementem szülni... Fél 2-kor indították a szülést, és 17:53-kor, 57 centivel és 3710 grammal megszületett Eszter!

A szülés gyönyörű élmény volt, maximálisan elégedett voltam az orvosommal, a szülésznőmmel, no meg a férjemmel.

Ami a kórházat illeti: kérem szépen, én most rehabilitálnám a Szabolcs utcai klinikát! Azt leszámítva, hogy szinte minden régi és agyonhasznált, és a reggeli-vacsora elég gyengus, mindennel elégedett voltam. Csak egy borzalmas osztályos orvosnővel és egy undok ápolónővel találkoztam. Csecsemősök közül pedig pont egy eredetileg is Szabolcsos nővérke segített hihetetlen sokat. Ja, és a Ritzben érezhettem magam, mert másfél napig egyedül voltam egy 3 ágyas baba-mama szobában, külön WC-vel és zuhanyzóval (amelyek működtek is).

Bárkinek bármi kérdése van, szívesen válaszolok, amint időm engedi jövök, olvasok, írok.

Puszi mindenkinek:

Lilly


Gratulálok, ez ám a gyors szülés :)
Vendég
 


Ermoni, gyönyörű a baba!
Lilly, gratulálok! Küldj majd képet, ha tudsz!
kertikiri
 
 


Lilly: Neked is hatalmas gratula!!! De jó, hogy ilyen jó élmény volt neked is a szülés!!! És örülök, hogy a kórházzal kapcsolatban is jobbat "kaptál", mint számítottál rá!
lamme
 
 


Lilly! Gratulálok a babácskádhoz! Jó egészséget, sok boldogságot és sok-sok tejecskét kívánok!
Jó, hogy jöttél, hiányoltunk már és drukkoltunk nektek. Lám, amilyen sokat váratott magára Eszti baba, olyan gyorsan jött is!:D Örülök annak, hogy számodra is jó élmény maradt a szülés. Ki volt a szülésznőd? És melyik szobában voltál?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Szia Lilly,

én is gratulálok a babához, nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!
õszike
 
 


Lilly,
Én is nagyon gratulálok Eszterhez. Nagyon ügyesek voltatok!
Ha van egy kis szusszanásnyi időd, irj a szülésről, és hogy az egészet hogy élted meg! Egyébként sokan szültetek egyszerre? Ez mennyire volt zavaró?
A legjobbakat, és sokat alvó babácskát!
Zsuzsó
zsuzsoo
 
 


Engedjétek meg, hogy beálljak a gratulálók körébe!
Lilly, szeretettel gratulálok Eszter-babához, sokat gondoltunk Rátok!
Ermoni, NEktek is szeretnék elektronikus puszikat küldeni a szép Gyermekhez!
Kívánom, hogy sok örömöt leljetek a csemetékben, és minél könnyebben harmonizálódjatok az új élethez!
Szeretettel,Bea

Kép
nyulcsi
 
 


És akkor most ki is a következő? Vicsok, Babett és utána én???? ájjájájjjáájjááájj---

Kép
nyulcsi
 
 


[quote="nyulcsi"] írta:nyulcsis akkor most ki is a következő? Vicsok, Babett és utána én???? ájjájájjjáájjááájj---


Olyan jó, hogy ennyi baba van a fórumon :) Tavasszal össze lehetne hozni egy találkozót :) Addigra a babák is nagyok lesznek :)
Vendég
 


Tényleg, milyen jó is lenne tavasszal egy találkozó! :D
Zsuzsoo, mikor én szültem minden szülőágy foglalt volt, sőt váltakoztak is rajta, de nekem egyáltalán nem volt zavaró. Tudtam ugyan, hogy vannak mellettem, de úgysem azzal foglalkozol akkor. Engem inkább az "zavart", hogy akkor mindenki pár óra alatt megszült, és amíg én hátul szenvedtem, addig vagy 5-6 babát suhintottak el a függönyöm előtti résnél :D
kertikiri
 
 


Szia waterlilly,

Gratulálok a babádhoz.
Örülök, hogy végül is pozitív tapasztalatokat szereztél.
Sok boldogságot Nektek!

Üdv, Vera
verácska
 
 


[quote="kertikiri"]T írta:kertikiriényleg, milyen jó is lenne tavasszal egy találkozó! :D
Zsuzsoo, mikor én szültem minden szülőágy foglalt volt, sőt váltakoztak is rajta, de nekem egyáltalán nem volt zavaró. Tudtam ugyan, hogy vannak mellettem, de úgysem azzal foglalkozol akkor. Engem inkább az "zavart", hogy akkor mindenki pár óra alatt megszült, és amíg én hátul szenvedtem, addig vagy 5-6 babát suhintottak el a függönyöm előtti résnél :D


Na, ez engem is zavart. Első voltam reggel a szülőszobán, mindenki utánam jött, és mindenki előttem távozott babával együtt :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Gratulálok a babákhoz!!! Lilly mégsem voltunk bent együtt. Az én kis drágám okt. 6-án 11,33-kor megszültett, 4300 gram és 59 cm hosszú fiúcska!!! Császárral szültem.

A kórház nem is olyan gáz szerintem, mindneki nagyon kedves volt. A tisztaság is olyan elmegy volt, vittem sok-sok papírt és törlőt stb. A császáros őrzőben voltam 237-es szoba, majd átkerültem a 238-asba, ami az őrző melletti gyengélkedő. Sajnos fejgörcsöm lett az érzéstelenítőtől, így a baba-mama szobát nem mertem kérni. Szobatársak aranyosak voltak és a babát akkor és olyan hosszan kaptam meg, ahogy akartam.

Na megyek, mert még a varratoktól nem esik jól az ülés. Jó babavárást!!!

Sziasztok, Csilla
csim
 
 


Csilla! Gratula a Manócskához! Jó egészséget, gyors felépülést és sok tejcsit kívánok!
Már nem igazán emlékszem, ezért inkább megkérdezem: programozott császár volt, vagy úgy alakult?
Most nézem a vonalzódat. Már nem aktuális. :lol:

Ani! Mi újság nálatok? :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Csim: Neked is nagyon gratulálok!!! Minden új babának és mamának sok boldogságot és jó egészséget!!!
lamme
 
 


Csim,
Gratulálok a nem is olyan kicsi kis fiúcskához :D
Kriszta
kertikiri
 
 


csim: én is gratulálok :)
Vendég
 


Sziasztok, még én is itt, és 2in1 :)
Úgy látszik, nagyon jól érzi benn magát, nem siet kifelé... :wink: ma voltam ctg-n, nagyon nem tetszik neki a tappancs, folyamatosan rugdosta.. :) holnap reggel pedig flow..
Ermoni, milyen szép kis bogárszemű Janka! Nagyon édes!!
Lilly, örülök, hogy már te is babázol :) , szép nagy baba lett Eszter!
Csilla, örülök, hogy jól vagytok! Gyere majd a másik fórumra!
Nyulcsi, Babett mi újság??

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 


Szépséges, Napsütéses hétfőt mindenkinek!
Csilla, szeretettel gratulálok a "kis " Manócskához!
LEgyetek nagyon boldogok !!!

Lilly, Ermoni, Kertikiri, Őszike, Csilla? HOgy megy az anyaság , meséljetek!!!! NEm vagytok sírósak? NEm keltek úgy reggelente, hogy Úristen gyerekem van?!?
Vicsok, neked is már csak 5 nap, most nézem! HAjrá, hajrá!
Neked vizsgálatkor hogy alakul? Nyílik már a méhszáj? Tudsz spórolni vele pár órányi vajúdást? MIt mond a dokid?
Én kicsit tartok ettől az állapottól, meg mostmár a szüléstől is... pedig eddig nagy volt a szám...
Pénteken lesz nálunk az utsó UH, ahol megsaccolják mekkora is Benedek?!
NEm érzem úgy, hogy hamarosan ki akarna jönni, de van is még vagy 27 napunk. Pocakom fent van, jóslófájás semmi, és múlt pénteki vizsgálat alapján a méhszáj: 3100
TEhát semmi jel nem mutat a kijövetelre, de a doki azt mondta, hogy ettől a héttől kezdve bármi lehet. (gondolom ezt rutinból kell mondani). Még megyek laborra, mert kell véralvadás, meg vércsoport ellenanyag, ugyanis úgy döntöttem, lehet, hogy kérni fogok EDA-t, ha már túl régóta vajúdom, nehogy a kitolásra ne jusson már energiám.. Bár eddig úgy voltam vele, hogy hősködöm, (és félek a gerincszuritól meg az infúziótól), de átértékeltem..
Mik a tapasztalataitok?
Puszi mindenkinek!
Bea

Kép
nyulcsi
 
 


[quote="nyulcsi"]S írta:nyulcsizépséges, Napsütéses hétfőt mindenkinek!
Csilla, szeretettel gratulálok a "kis " Manócskához!
LEgyetek nagyon boldogok !!!

Lilly, Ermoni, Kertikiri, Őszike, Csilla? HOgy megy az anyaság , meséljetek!!!! NEm vagytok sírósak? NEm keltek úgy reggelente, hogy Úristen gyerekem van?!?
Vicsok, neked is már csak 5 nap, most nézem! HAjrá, hajrá!
Neked vizsgálatkor hogy alakul? Nyílik már a méhszáj? Tudsz spórolni vele pár órányi vajúdást? MIt mond a dokid?
Én kicsit tartok ettől az állapottól, meg mostmár a szüléstől is... pedig eddig nagy volt a szám...
Pénteken lesz nálunk az utsó UH, ahol megsaccolják mekkora is Benedek?!
NEm érzem úgy, hogy hamarosan ki akarna jönni, de van is még vagy 27 napunk. Pocakom fent van, jóslófájás semmi, és múlt pénteki vizsgálat alapján a méhszáj: 3100
TEhát semmi jel nem mutat a kijövetelre, de a doki azt mondta, hogy ettől a héttől kezdve bármi lehet. (gondolom ezt rutinból kell mondani). Még megyek laborra, mert kell véralvadás, meg vércsoport ellenanyag, ugyanis úgy döntöttem, lehet, hogy kérni fogok EDA-t, ha már túl régóta vajúdom, nehogy a kitolásra ne jusson már energiám.. Bár eddig úgy voltam vele, hogy hősködöm, (és félek a gerincszuritól meg az infúziótól), de átértékeltem..
Mik a tapasztalataitok?
Puszi mindenkinek!
Bea


Nekem is azt mondta a dokim a 36. héten, hogy bármi lehet, aztán a 41. héten úgy indította meg a szülést :lol:
Vendég
 


Sziasztok!
Nagyon köszönöm kislánykám nevében a dicséreteket! Aranyosak vagytok!
A Janka név az apjától jött, ő találta ki! Ráadásul aznap, amikor megtudtuk a magzatvíz-vétel eredményét (mert én már idősecske anyuci vagyok, azért kellett, szal elmúltam már 35!) Janka és Zsanett napja volt. Zsanett meg a doktornőnk volt...szal égi jelnek tekintettük, és Janka lett a kislányunk!
Minden új anyukát és babát szeretnék én is köszönteni! (Csim, Waterlilly, Kertikiri!) Szép nagy babák lettek! Gratulálok! És rakjatok fel képet, lányok!
És én benne vagyok egy tavaszi találkozóban! De addig még lesz időnk megbeszélni a dolgot! :wink:
Pocakosok! De irígylem azokat, akik az új MÁVban szülnek majd! Csajok, majd írjátok meg milyen!
Amúgy valóban nem olyan vészes a Szabolcs, én sem jöttem ki negatív élménnyel!

Kép
ermoni
 
 


Sziasztok!

Nem is tudom, melyikőtök írta, hogy nincs már vérvétel a Szabolcsban és egy aranyos nővérke vette le neki végül. Ma beszéltem a dokival és rákérdeztem és ez nem kivételes eset volt, hanem tényleg nincs már vérvétel :shock: Ott van egy bazi nagy kórház, nem hiszem el, hogy azon belül ne lehetne egy helyet találni, ahova átsétálhatna az ember!!!! Mondjuk már az eleve felháborító, hogy minek kellett megszüntetni ott a 10-es épület alagsorában a vérvételt hónapokkal ezelőtt, mikor az teljesen kézenfekvő helyen volt, egy szimpi nő csinálta és komolyan mondom, hogy 5 percnél (másfél embernél) többet még soha nem kellett várnom :shock: Átszervezés ide vagy oda, azért ilyenekre figyelhetnének, hogy kismamákat ne ugráltassanak már ennyire. Tisztára fel vagyok háborodva. Szerintem elvárható, hogy ameddig ennek az intézménynek kell ellátnia a kismamákat, addig teljeskörűen lássa is el a feladatát, nem???!!

Bocsi, hogy rátok zúdítottam, de kiakadtam nagyon :oops: :D
lamme
 
 


Az én dokim BM-es volt eredetileg, és ott mindig úgy volt, hogy szólt egy nővérnek vagy szülésznőnek az osztályon, és ő vette le a vért, most meg még beutalót sem tudott adni, hanem egy kollégájához kellett mennem beutalóért, és utána vérvételre. Tényleg nagyon gáz, ahogy csinálják... :(
Vendég
 


[quote="panndi"]A írta:panndiz én dokim BM-es volt eredetileg, és ott mindig úgy volt, hogy szólt egy nővérnek vagy szülésznőnek az osztályon, és ő vette le a vért, most meg még beutalót sem tudott adni, hanem egy kollégájához kellett mennem beutalóért, és utána vérvételre. Tényleg nagyon gáz, ahogy csinálják... :(


És ugye ők is rohangálnak össze-vissza egyik helyről a másikra, hát nem irigylem őket :?
Hoztam Kép Kép új képeket Zsófiról :lol:
Vendég
 


Húú, mekkora már Zsófi!
Csüt voltam dokinál, méhszáj 1111, tehát már 1 ujjnyit elvileg spóroltam..:) de hát pici fájások és ennyi..se hátfájás, se semmi. Nyákdugóm is megvan még, legalábbis nem találkoztam vele :wink: pocim is fenn..
Ja, és mindenki mondja, h szülés előtt kicsit megduzzad az arc, (orr, száj..) na nekem lassan olyan a szám, mint Pamela Andersonnak (pedig ő még fizetett is érte...) de ez a Pocok egyszerűen jól érzi magát odabenn .. :roll:

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 


[quote="vicsok"]H írta:vicsokúú, mekkora már Zsófi!
Csüt voltam dokinál, méhszáj 1111, tehát már 1 ujjnyit elvileg spóroltam..:) de hát pici fájások és ennyi..se hátfájás, se semmi. Nyákdugóm is megvan még, legalábbis nem találkoztam vele :wink: pocim is fenn..
Ja, és mindenki mondja, h szülés előtt kicsit megduzzad az arc, (orr, száj..) na nekem lassan olyan a szám, mint Pamela Andersonnak (pedig ő még fizetett is érte...) de ez a Pocok egyszerűen jól érzi magát odabenn .. :roll:

Háát, minek siessen, jó neki ott :) Kitartás! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Lilly, Emendora, Csilla
GRATULÁLOK! Sok boldogságot és sok - sok tejcsit!

Már egy ideje olvasgatom az és a MÁV-os topikot...

Mi is ott fogunk szülni pár hét múlva..

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


az=ezt

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok Lányok!

Sok szeretettel gratulálok MIndenkinek, sok-sok boldogságot és minden jót :) MÁr nagyon irigyellek Benneteket a minimanók miatt, pedig még van időm :)
Zsófi gyönyörű Panndi :)

Én ma voltam a Szabolcsban (szerencsére minden rendben, utólag sem alakult ki semmi baj...).
Változatlanul november a költözés, de maguk az ottdolgozók sem tudnak biztosat...:(

Kép
Kép
agica123
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?