Új privát üzeneted érkezett!

Éva, köszi a biztatást!
Az Uzsokiba egy végtelenül kedves nővér mondta el múltkor nekem, hogy éhgyomorra kell menni, mert csinálnak valami mást is, valami cukrosat, mert vinnem kell zsömlét meg tejet magammal. Tudom, hogy ez ezerszer jobb, mint a cukros lötty, de én mostanában lekváros zsömlét vagy zsömlét szalonnával eszem. magába :? na mindegy, menni fog :)
Akkor drukkdrukk Neked holnap reggelre :)
Csujzi, azt is vedd figyelembe, hogy ez a magyar posta... min 2 nap -szerintem. Csak városon belül 1 nap :(
nekem nagyon rossz élményeim vannak a postával amúgy... :evil: szval türelem. Ajánlva postázza a csaj?

Kép

Kép
kolyok28

nem tudom ajánlva postázza e, de multkor vettem egy övlehuzott egy pesti csajtol, és utalás után feladta, és másnap postakocsi hozta!!!
Bár mondjuk multkor a pannonos számlám már békéscsabárol jött vissza, mert rajta volt a pecsétjük!!!! :? :? :twisted: Jó mi?!
Vendég

Sziasztok!

Most jelentkeztem be a Mátyásföld klinikára 4D uh-ra. Soha senkitől nem hallottam az ottani 4D ultrahangról, a honlapon sok szép kép van, majd meglátjuk nekem milyet csinálnak. Azt mondták, hogy 20 perc babamozi, ezt szonográfus csinálja (aki a Pocakosnapló könyv egyik szerzője), azután az orvos megnézi, hogy orvosilag minden rendben és erről lelet. DVD + CD + 1 fotó.
Ugye jó lesz, attól, hogy senkitől nem hallottam róla!!! :?:
Szentimentális a bizadalmam. Évekig laktam Mátyásföldön és ez a vonzalom oka. Ja és ez van hozzánk a legközelebb.
Még két hét, akkor töltöm pont a 20 hetet, az még jó időpont genetikai uh-hoz?

AFp lelet még nekem sincs! Szerintem csak amikor egy hét múlva orvoshoz megyek akkor tudom meg az eredményt. De legalább addigra biztos meglesz.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kölyök, köszi a szurkolást.

Csujzi, legközelebb szólj, ha újra Békéscsabára keveredik a leveled. Úgyis sűrűn megyünk a családomhoz, majd előkerítem Neked! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Pumperka, szerintem, ha hozzáértő csinálja az UH-t, akkor teljesen mindegy, hogy hova mész. Leírásodból ítélve ez biztosan profi hely lesz, ne izgulj! :wink: :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

Mni, köszi! Egyelőre természetes fa padlót szeretnénk, de ki tudja mi lesz, mire odáig jutunk :).

Kép

Kép
mzx

Köszi Éva!
Első izgalmamat írtam ki magamból. És az se mindegy mire ad ki az ember pénzt! :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Köszi Évi!!!! :D :D :D :D
Csak az a baj, hogy mindig utolag tudom meg, hol járt a levél!!!!! :shock: :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

CD-t is adnak ultrahangon, azon mi van vajon? én csak DVDt meg fotót kaptam az istenhegyin

ilyen cukorterhelésen már volt valaki? nekem még nem is mondta az orvos hogy kell menni. mondjuk a papám cukorbeteg ezért van otthon cukorszintmérő szett és nála már megmértem, hogy egyelőre minden ok

mni és is küldöm az adatokat, jó ötlet, mert még néha el vagyok veszve, hogy kinek mi a keresztneve

ja és még azt akartam kérdezni, hogy másoknak is rendesen rugdos a baba? mert nekem mindenki azt mondta, hogy majd olyat érzek, hogy a pillangó szárnya rebben, meg buborékok, nahát ez nálam kimaradt én egyből rugdosást éreztem. mondjuk az is igaz, hogy 2 hétig volt felfázásom majd vesemedence gyulladásom, akkoriban kezdtem érezni, de mivel annyira fájt a hasam amúgy nem volt mindig egyértelmű, hogy mi micsoda

egyébként mindenki vigyázzon magára ezügyben javasolom (a felfázás valójában fertőzés amit sajnos könnyű összeszedni), mert azt mondták egy tipikus kismama betegség és könnyen elkaphatja az ember. ha meg nem hat az antibiotikum akkor átmehet gyulladásba, na azt meg nem kívánom senkinek, iszonyú fájdalom.
judit18

Csujzi!

Köszi a linket,kiváncsi vagyok mit mondasz majd!Én is szeretnék majd rendelni mert nagyon jó árban van.

Az AFP-t felénk nem küldik ki az egyénnek,henam vagy a doktotrnak vagy a védőnőknek küldik és tőlük tudjuk meg az eredményt.

Pati!

Sajna én még mindig nem tudom,hogy tudok-e menni mert ezt a rohadt kocsit még nem csinálták meg.Ahogy írtam ,tömegközlekedve innen Gödöllőről oda-,de főleg vissza elég gáz lenne...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

[quote="kolyok28"]
írta:
kolyok28 a topiknak azt a nevet is adhatnánk, hogy hagymazabáló-kismamák :lol:
de csakazért sem tudtok elüldözni :lol:
:lol:

kölyök!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mzx!
MINIMUM 7 mm-est vegyetek, a recésebb felületűeket nehezebb takarítani, de talán szebbek. Klikkeset érdemes, bár már a legtöbb olyan, hogy nem kell ragasztani. Azért is jobb, mert ha a mászó apróság belekarcol valamit, nem kell az egészet, csak egy elemet cserélni. Szegőt ugyanott vegyetek hozzá, a Diego ebből a szempontból nagyon jó hely! Még annyi talán, hogy padlófűtés fölé nem mindegyik tehető.
Mi is nyakig az építkezésben vagyunk :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Judit18!
Ahol CD-t is adnak, ott a fotókat arra is ráírják. Azért jó, mert onnan egyenesen tudod nekünk ide küldeni :D

Pumperka!
A Mátyásföldi UH-t az egyik kistarcsai doki csinálja, vérprofi és nagyon rendes. Évek óta csinálja, asszem egyébként ott ov. helyettes főorvos, csak basszus, nem jut eszembe a neve. Annak idején már Gordonról eszement jó képeket csinált, az akkori (5 évvel ezelőtti) kistarcsai gépekkel. Ha akarod, meg is keresem, az egyik a babaneten is fent van az albumomban, 9 hetes pocilakó Gordon picúrról, olyan, mint egy asztronauta, nagyon édi. :D Szóljál, akkor megkeresem a linket. Mostanában többször láttam a tv-ben ultrahangos műsorokban előadóként, de szakmai körökben is nagy a respektje. Az egyedüli kérdés, hogy milyen profi géppel dolgoznak. :?: Ha a kistarcsai kórház topikjába írsz kérdést, sztem tutira megmondják a nevét és hogy milyen. Az arcára emlékszem, meg arra, hogy többször vizsgált, meg amikor Gorkát szültem, a viziteken is mindig mondott egy-két jó szót. Tuti befutó a választásod!!! Ha szimpi, esetleg már ott, rögtön kérdezd is meg egyből, hogy vállal-e szülést? (hogy én milyen hülye vagyok, hogy ő csak most jutott az eszembe, pedig már hónapokkal ezelőtt kérdezted, hogy kihez menjél... :roll: :oops: ) Azért tudom az uh rendelőjét, mert a doki (akitől pont jövök el) pont hozzá küldött volna most Mátyásföldre, csak nekem állati messze van.

Kép
Kép

mpatr

Pumperka, megnéztem, Dr. Fábián István!

Kép
Kép

mpatr

Csajok! Nem tud valaki véletlenül színesben nyomtatni? Csak egy pár oldalról lenne szó, elég fontos....
Köszi

Kép
pété

Mindenki megadta nekem a nevét, nick-et, aki jön a talira?

Kép
pété

Pumperka! Akkor hétfőn tali a jóga stúdió előtt, 5 óra jó lesz? Vagy Pepike, Te mikor startolsz az Örsről?
Lehet, hogy már írtad, de állatira nincs mostanában időm végigolvasni, mindig olyan sokat írtok :) ...

Kép
pété

[quote="pété"]
írta:
pétéLehet, hogy már írtad, de állatira nincs mostanában időm végigolvasni, mndig olyan sokat írtok :) ...

szegény pétét annyira leterhelték az asztalkártyákkal, hogy nincs ideje olvasni se. :lol: :lol: :lol:
Az lesz a következő, hogy a mi hibánk, hogy nem tud szabadságra menni és nem kap fizetésemelést. :wink:
AJAJ.. :roll:

Kép
Kép

mpatr

Pété!

Tökéletes az 5 óra, és még a délutáni csúcsforgalom ellenére is bizti, hogy 6-ra ottleszünk. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

5-kor a SZent Imrében lesz a havonta egyszer megtartott kismama klub, ahol lehet találkozni a szülésznőkkel. (előadások itt is hetente vannak meg torna is csak ezekre még sose jutottam el, mindig van valami) Nem akarom tovább húzni, mert a múltkor mondta nekem egy szülésznő, hogy már ilyen idősen érdemes választani szülésznőt, hogy megismerjük egymást. És ebben a helyzetben, hogy választott dokim meg nem lesz, ez eléggé felértékelődik. Csak még azt nem tudom, hogyan kell csinálni, odamegyek, hogy BOCSESZ, LENNE A SZÜLÉSZNŐM??? :? :shock:
na mindegy, majd a helyzet adja, csak feltalálom magamat. :roll: vagy hazakullogok :oops:

Kép
Kép

mpatr

pété, nem tudom teljes név kell? nekem a nickből egyértelmű :)

ja értem a CDt. erről eszembe jutott, hogy bescanneljem a múlt heti uh-ot Eszterről, íme, nem nagyon csípi a nyilvánosságot. hosszas bökdösés után sem akarta az arcát mutatni :)

én egyébként tudok nyomtatni színesben ha kell Kép Eszterem

KépKép
judit18

Judit! Persze, akinek egyértelmű... De akár lehetnél attól még Kati is, hogy Judit a nick neved, nem? :D

Mpatr! Úgy látom bejátszik egy bunyó a talin..... :D :D
Legalább műsor is lesz! Te kérted, hogy hozzunk meglepit! Én ezzel készülök.... Mindjárt megyek edzeni... 8) 8)

Kép
pété

Judit! Egyébként tündéri a bébi! Olyan, mintha bújócskázna, és ő lenne aki számol... :D PRIVI MEGY MINDJÁRT!

Kép
pété

Hali csajok!

Csak gyorsan bekuksiztam, és olvasom, hogy már Pati várja a visszajelzéseket. Igaz én nem tudom így hirtelenjében azt a sok nevet felsorolni, de a lényeg, hogy én is ott leszek hétfőn este.
Tehát, hogy jobban kitűnjönk:

ÉN IS MEGYEK HÉTFŐ ESTE!!!

Mni megy a privi az adataimmal.

Holnap majd még jövök, de most megyek a barátnőimmel pajtizok. "Lánybúcsút" tartunk! Képzeljétek azzal piszkálnak, hogy milyen ciki már az, amikor az ember a saját lánybúcsúján a soför szerepét játsza?! Hát ez van!

Kép
tand

Mpatr!

Hát teljesen felvillanyoztál, hogy milyen jó is lesz az a kis babamozi. A honlap is nagyon szimpi és igen ennek az orvosnak a neve szerepel. Az uh gépükről külön leírás van plusz egy videó is van róla, Magyarországi forgalmazóval stb... Ha ennyire fontosnak tartották, hogy a honlapon is kiemelt szerepe legyen akkor nem lehet nagyon gagyi a gép.
Hát ez az orvosdi még mindig kikészít. Kell-e fogadott orvos vagy nem? Végül is semmi bajom azzal se akihez járok, Ő is Kistarcsai csak épp a szülésről még nem beszéltem vele. De az ezzel kapcsolatos dillemáimat már leírtam.

Mégegyszer köszi az infókat Fábián doktorról. :D :D :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Például a terhes iszapbirkózás szerintem nagyszerű ötlet, gyanítom, hogy másnap még a Blikkben is megjelennénk a főoldalon... :lol: :lol: :lol:
A TICKEREMET TETTYÉK MEGTEKINTENI NAGY SZEMEKKEL :shock: (nincs itt véletlenül .....zsu? Ő rögtön dobna egy nagy szemest.)

Kép
Kép

mpatr

Judit, szuper ez a kép, ahogy látszik afülecskéje, meg átlátszanak a bordái :).

Pati, sorstársam! :) Akkor majd még értekezünk az építkezések buktatóiról :). Én nagyon belehúztam, kiválasztottuk a csempéket, szanitereket, most pedig a parketta van soron. Majd még a konyhával lesz nagy menet a végén, illetve a falak szinéről nincs még gőzöm se...

Kép

Kép
mzx

Judit! Elképesztően formás a csajszi!!! :D A nagyobbik fiam már látta (nagyon tetszett neki is), a kisebbikkel meg majd megnézik egymást ha kibújtak, de arra még marhára ráérnek!!

Kép
Kép

mpatr

Én is azon vagyok, hogy legszívesebben csak szülésznőt választanék. (első két szülésből profitálva), persze én se tudom, hogy kellene ezt, csak úgy besétálok a Kistarcsai kórházba és leszólítok egyet??? Lassan nekem is fel kell találnom magam. Amit bánok az az,hogy miért adtam kétszer az orvosnak pénzt, ha nem is kértem fel. Én hülye... :?
Most inkább sokkal izgalmasabb a taliszervezés, mint ilyeneken gondolkodni. :D Csak hát kell :(

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka, az Erika keresztnevűt (valami B betűs a vezetékneve) NE válaszd, az egy pics@. Meg akartam verni szülés közben :oops: KOMOLYAN!!! :lol:

Kép
Kép

mpatr

Pati! Naggggyon jó a tickerÜNK!!!!!

Judit, gyönyörű Esztered! Úgy várom már, hogy én is ilyen babaformájú babaképet kapjak!!!!

Még 10 perc és indulok a dokihoz!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Ezen a szülésznő dolgon bizony nekem is el kellene gondolkodnom, mert barátnőm képes naponta megkérdezni, hogy felkértem-e már valakit...
Amúgy az nem alap, hogy ahova járok orvoshoz azzal is akarok szülni? Fel kell kérni? Én úgy gondoltam, hogy ez egyértelmű.
Pati, szép a visszaszámlálód! :) (mielőtt megjegyeznéd, hogy senki nem dicséri meg) :)
Judit, ezek szerint a lányok szégyenlősek, mert az enyém is így bujkált. :)

KépKép
KépKép
mni

Pati, valami ilyesmire gondoltál??? :lol: :lol:
Kép

Évi

KépKép
kvaszeva

Itthon vagyunk, megjöttünk és mindjárt írom a történetüket, de előrebocsájtom, hogy Sárközi Anikó szülésznővel és Szentágothai doktor úrral a szülés egy csoda! SmileSmileSmile
Lányok, csodálatos szülésünk volt! Smile
Piroska

Mpatr!

Ezt lehet ,hogy jelnek kell vennem :!: :!: :!:
Tanácsodra átugrottam a Kistarcsai topikra és a mai írásaik között egyből a fenti sorokra esett a szemem. Szuper születéstörténetet írt le még ezután a csajszi. Ugye pont annál az orvosnál szült ezekszerint pár napja akihez eddig én jártam + még egy szülésznőről is jókat írt :!: :!: :!: És nem Erika

:D :D :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

ÁÁÁÁ, elkések a suliból, szegény gyerekek, bár neki mindig túl hamar jövök. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

a Kútvölgyiben Zachár Erikát ajánlotta szülésznőnek a barátnőm aki ott szült, meg van még egy csaj, de annak most nem emlékszem a nevére

meg állítólag majd aneszteziológust is kell választani, az epidurál miatt aki akar olyat

mni, csak aztán ne egyszerre szüljünk pont ha egy szülésznőt választunk, mert akkor rohangálhat :)

KépKép
judit18

Köszi! Az én barátnőm is ott szült már két fiút és Ő valami Ágit ajánlott, de Ő elment máshova. :( A szomszédunk viszont nem választott és Ő is meg volt elégedve... Pedig nem lenne baj, ha egyszerre szülnénk... legalább támogatnánk egymást! :)

KépKép
KépKép
mni

szisztok!

Most jöttem haza erröl a "jöttödre várva" foglalkozásról! Hát ez az első foglalkozás nem volt valami érdekes, ilyen átlag dolgokról beszélgettünk, amiket az ember már vagy átélt, vagy pedig szakirodalomban vagy neten olvasott rola! Lehetett kérdéseket is feltenni egy dokinak, de gyorsan, mert negyed ora mulva a mütőben kellett lennie! És még jött egy nő pestről, aki a köldökzsinorvér levételéről és fontosságárol tartott beszámolot!!
De lesz még érdekesebb dolog is: bevisznek minket szülöszobára, mindent végigmutogatnak, filmeket is nézünk... remélem az már sokkal érdekesebb lesz!!!

Jut eszembe, szóba került itt az apás szülés!!! Ti már beszéltetek erröl a párotokkal!!! Az én férjem nem szeretne velem bent lenni, mert igen ájulos tipus és nem is birja nézni ha szenvedek, ugyhogy kijelentette, hogy kint szeretné megvárni a fejleményeket!!! Én ezért nem hibáztatom, és nem lesz semmi gond kettönk között ezért!!! :D Bár az orvos is azt mondta ma, hogy nem szabad eröltetni azt amit az apa nem akar!!!
Ti hogy áltok ezzel a kérdéssel?! :?
Vendég

Ja és nem jött meg a nacim!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok! Hagymás banda!

Ma egész nap sz.rakodott a net!
De vagyooook!!! :lol: :lol: :lol:

Nem lehet engem csak úgy lerázni! :lol:

Most csak röpke emlékekből....

Pumberka!
Veheted égi jelnek! :)
Nagyon szeretném ha sikerülne megtalálni álmaid szüléslevezető csapatát! :)

Csujzi!
Az Ember bent lesz! Ő ragaszkodik ehhez!
Én is! Kép
Csak ne idegesítsen fel! :shock: Állítólag azért jók a felkészítők, ahova APA jelöltet is vinni lehet, hogy ne mondjon hülyeségeket az akció folyamata alatt!
Az sem utolsó ha nem idegesíti fel a szülésznőt és a szülészorvost! Kép

Na ennyit a memóriámról.

Még egyszer vissza kell olvassak! :?
Vendég

Csujzi, mi köztes megoldást választottunk. A párom végig velem volt, kivéve a véres részeket. Amikor jöttek a tolófájások, és mondta a doki, hogy akkor most nyomni kellene, akkor kiment, és amikor kibújt Erik, akkor engem lent letakartak, és bejött. A köldökzsinórt ő vágta el, majd Erikkel együtt kiment, amikor jött a méhlepény és varrt a doki. Szóval kb. 5 percet nem volt csak bent, és semmi olyat nem látotta, ami sokkolta volna. Ő is olyan, hogy a Vészhelyzetből két percet sem bír nézni. Abban sem voltam biztos, hogy el szeretné vágni a köldökzsinórt, de hirtelen összeszedte a bátorságát :).

Kép

Kép
mzx

Csujzi, jó ha valaki azért van bent veled, mert nálunk például egyik pillanatban a vajúdás alatt megszűnt a szívhangja a babának, párom kirohant és azonnal intézkedett. Mint kiderült, csak fordult egyet Erik, ezért elmászott az érzékelő alól a kis huncut :).

Kép

Kép
mzx

Kép

Kép
mzx

Tudom hogy jo lenne, ha lenne bent velem vki, de a férjem ragaszkodik hozzá, hogy kint várja a fejleményeket, márt kérdeztem töle azt is, hogy csak a vajudásra, de a válasza "ne haragudj, de inkább kint lennék!!!" volt!!!
Hát én elfogadom a döntését!!!
Már kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy egyedül csinálom végig majd a dolgokat, ha eljön az ideje!!! :roll: :roll: :roll:
Vendég

Csujzi!
Nagyon helyes amit teszel, hogy elfogadod a döntését.
Lehet hogy pszihésen többet ártana neked, ha ott lenne és nem tudná kezelni a látottakat és hallottakat!
Az sem lesz könnyű kinnt ülni, vagy állni és sétálni, meg tördelni a kezeit, mert a család állandó telefonos zargatását eltűrni...

Van e olyan női személy a családban, vagy barátnő aki esetleg szóba jöhet???

De ha nincs az sem a világ vége! :)
Vendég

Sziasztok Lányok,
Régen kértem Tőletek tanácsot és most:
Köszi az Istenhegyis tanácsokat, ma voltam genetikain. Hajdu drnő nagyon szimpi, és tetszett, hogy végig kommentálta, hogy mi micsoda, mit látunk. A kisgyerkőc meg igazán szerepelt, ugrált, tátogott, forgolódott, kaparászott (engem). Szóval klassz volt.
Az eredmény meg kiváló. Az életkori kockázat D-korra életkor alapján: 1:615, így kiegyeztem volna előtte 1:1500-ra. Erre a kezembe kaptam ezt az eredményt: 1:12 286-ot. :D :D :D :D :D
Boldogság!!!
Mondták, hogy az AFP hamis eredményének nem bedőlni, megijedni, sokszor téves...

Csajok!
Kívánom Nektek, hogy sikerüljön jól a hétfői találkozótok!!!Jó dumcsit, kajálást!!!

1Bambi

Kép
1bambi

Csujzi,
most nézem csak, hogy nekem is onnan lesz ruhám, csak én a teszveszen(köszikiszazsu, licitáltam rá. Rengeteg gyönyörű ruhája van ami mind teljesen újak, és ami a legfontosabb! baráti áron! :lol: :lol: Azt hiszem, hétvégén személyesen veszem át tőle. Majd beszámolok, hogy milyet sikerült választanom. :D

Nálunk Apa bent lesz szülésnél. Abszolút edzett vér és szenvedés téren, de szerintem borzasztóan hajtja a kíváncsiság is. Egy dolgot tiltottam meg neki: a videokamerát. :lol: :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

sziasztok!

Pété!

Hol ütközzünk??? Én a Lehelen veszem fel a csajokat, ti meg pumperkával láttam az Örsön taliztok. Egy köztes megoldás kéne... Mivel úgy is arra megyünk, Keleti?? vagy ha van jobb ötleted az is jó!!!

És betöltöttem a 17.-et!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Még valami! Holnap megyek vásárolni jó lenne, ha mindenki összefoglalná amit kér: takaró/ zsák, fürdőlepi, bady, rugi, kocsikabát, pelus, szopipárna stb....( pati rendelése megjött privibe, és a szopispárnások is megvannak, aki még kér vagy módosít most írjon....
puszi Pepikofa

pepike

Kép

Kép
pepike

Kép

És ezt nektek!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike!

Boldog hétfordulót! :)

És mindenkinek aki ma vagy holnap hétfordulós! :)
Vendég

Pepike! Nekem még babapléd esetleg kéne, de csak ha árat tudsz rá. Még fontos(!): mivel van töltve a szopipárna?
Sztem vegyél meg mindent a nagykerben amit gondolsz és hozd el. VAlószínűleg úgyis elkel, ha nem, eladod a boltban! :wink:
A TÖBBIEKNEK: PEPIKE ÍGÉRT NEKÜNK TOPIKOS KEDVEZMÉNYT!!!! :!: :wink:

Pumperka: ez égi jel!

1bambi! Gratulálok a mocorgóhoz! Képet nem teszel fel?

Kb. 15-20-an leszünk, remélem, panny jön, tand is asszem nincs rajta még a listán. Ki is van még? :oops:

FONTOS: NEM TUDOM, KI MIKOR LESZ MÉG ADDIG GÉPKÖZELBEN, LÉGYSZI ÍRJÁTOK MOST FEL A SZÁMOMAT, HA BÁRMI LENNE (ELTÉVEDTEK VAGY LEÁLLTOK PASIZNI, KOCSMÁZNI, HAGYMÁZNI ÉS KÉSTEK) HÍVJATOK:
06 70 221 9565

JA! Apás szülés: nálunk az előző apás volt és katasztrofális, most rábízom, bejön-e, de ha jön, fel fogom készíteni konkrétumokkal, mit csináljon az egyes fázisokban és én hogyan reagálhatok és ő erre mit csináljon. AZ Enyém nem egy empatikus darab, így szükség lesz ezekre az óvintézkedésekre, de mindenkinek javaslom, hogy FELKÉSZÜLETLEN APÁT NE VIGYETEK!!!

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?