Megjöttünk tesólátogatásból. Kép még csak a gépben, de remélem hamarosan le tudom tölteni.
A lakás még romokban, holnap beszélek a fickókkal, hogy jó lenne azért megcsinálni, mert szét vannak verve a falak és ez egy kicsit ront a jókedvemen.
Nati sok jó dolgot tanult unokatesótól. Egyik reggel arra mentem be a szobába, hogy a két gyerek egy takaró alatt ücsörögve tv-t néz. Ráadásul valami idióta rajzfilmet, amin pont gyilkolászták egymást. Meg evett egy csomó édességet. Azaz mindent, amit eddig bőszen tiltottam.
Sebaj, újra itthon, kezdődik ismét a szigor.
Evés:
Voltunk japán sógorral japán étteremben. Nati úgy látszik, szereti az ottani kaját. A garnéla, tempura, mizo leves vagy akármi békésen lecsúszott. Kivétel volt a csirkemell, mert azt amolyan európai módon bundában kisütötték. Ami a legjobban tetszett, hogy alig lehetett rábeszélni, hogy villával egyen. Amikor majd mindenki pálcikázott. Még szerencse, hogy Robi is a villa mellett döntött, mert különben ott küzdene még ma is.
Roberta,
Mivel indokolták, hogy egy szobatiszta kislányra pelus kell?? Balesetek vannak, de bocsánat, ezért vannak ők ott.
Kajla,
Nálam a belőtt 10 kg-ból 5 lement egy jó hónap alatt. Gondolom, most Angliában visszaszedtem, de holnap visszatérek a normális kerékvágásba.
Szerintem az, hogy az immunrendszer 70%-a a vastagbélben van, még nem indokol brutál fogyókúrát, márpedig szeritnem a szigorú léböjt az. Ha heti 0,5-1 kg-ot meghaladja a fogyás, az nem túl jó, márpedig ez ígér akár 6 kg-ot is.(most néztem meg) Ha ennél több, akkor nem a kívánt zsírszövet zsugorodik. Meg ha csak folyadék, akkor a kiürülő gyomor és béltartalom a leadott kilók nagy része, ami sima átverés, mivel tényleg látványos a súlycsökkenés, de fogyás tulajdonképpen semmi nincs. Ráadásul a hirtelen megcsappant energiabevitel (igaz, nem találtam adatot) miatt lejjebb kúszik az energiafelhasználás, ami miatt nem tudom elképzelni, hogy tartósan meg lehetne szabadulni a valójában leadott kilóktól.