Új privát üzeneted érkezett!

Jól van Fülke örülök, de azért a 6. hónapban már ne csinálj tesztet :lol: :lol: :lol: :D :D :D

A holnapot pedig részletesen meséld majd el! Reggel mész?

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Vannak sajna kételyeim, mert sogórnőnek kétszer ment el a baba, igaz már nem mai tyúk, lehet ezért nem fejlődik azaz leáll a fejlődés és a p.zsák mindig üres lett:( na mindegy.
----------

Jaja holnap reggel megyek, bekészülök a reggelivel tízóraival, és az ebéddel is, hisz sosem lehet tudni mit hoz a holnapi e.ü.i várakozás.
Bár azt a csajok nem mondták, de sztem aznap megvan az eredmény, hisz egyszerű vizsgálatok lesznek
Vendég
 


Hát Fülke én azért arra nem vennék mérget, hogy még aznap van eredmény! Ha jól emlékszem, amikor a háziorvos a legegyszerűbb vérvételre/vizeletre küldött akkor is csak másnap volt eredmény, de lehet nálatok máshogy van! :D Vagy ennél a vizsgálatnál...

Remélem a hónap végén követünk Fülke!!! :D

Többiek???

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 

 
 

Fülke: Holnap akkor szorítunk neked. :)


Mi ma elmentünk ma megint venni tesztet eddig még piri sehol és reggel akkor megint csinálunk egy tesztet hátha sötétebb lesz az a csik. Bár a férjem is látja a halvány csíkomat. Szóval nem halucináltam :)

Kép
csucsu05
 
 


jajjj de jóóó.
és mit szólt a párod, örömében????
Vendég
 


Uhhh, Csucsu akkor érted is szorítok ezerrel!!!!!!!! De csak pozitív gondolatok legyenek a buksidban! :D

Hogy fogom kibírni délutánig!!!!!! :shock: :roll:

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Igazából a párom nem szólt még semmit. Azt mondja majd holnap mit szól amikor reggel hajnalban sugárban pisilem le a teszt helyett a kezemet az álmosságtól. :)Szóval előre nem örülünk hanem majd holnapi teszt után :)

Kép
csucsu05
 
 


Oké, Csucsu igazad van! Inkább meglepődjünk, mint csalódjunk :D

De nagyon szorítok :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Dekár hogy pont nem leszek gép előtt mikor megírod hogy mivolt:( óóó ez nem igazság, pont lemaradok :cry:


Bogyó mintha azt írta volna, hogy a "közelben" lesz, és majd benéz. :roll: :?: :!:

Na csajok megnézem már én is mi szalad a tv.ben, mert azért eléggé pang a társaság. Bár lehet ti huncutkodtok apával :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én azt nem is tudom hogy én nekem is lehet????
-bár nem merek de már olyan jó lenne, mert azért nem csináltam semmi rosszat hogy büntibe legyek. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok Csajszik!

Örülök az új babás híreknek! :lol:
Csucsu:Ha halovány is,de fő,hogy ott van a második csík!!!!!Csak így tovább!!
Bogyó:Szurkolok Neked is!
Remélem hamarosan Én is ilyen csíkról számolhatok be!
Apa nagyon édes volt Velem,tegnap kiborúltam,hogy megjött piri és itt felcsilant a szemem amikor olvastam,hogy van ovulációs teszt.Rögtön el is meséltem Neki és képzeljétek ma meglepibe vett Nekem egy dobozzal mire hazajöttem! :lol: Úgyhogy most már nem kell a véletlenre bíznunk!!
HAJRÁ!!!!

Csubi
csubi
 
 


na itt vagyok!!!

de jo csucsu tuti babás vagy,csak te sem histel a szemednej mint fülike :lol: :lol: .

nekem vannak kérdőjelek a szemembe hogy pont pé-kor nem volt itthon apa,de reggel még összebujunk egy utolsó rajt erejéig :lol: .olyan kár de sajnos nem tudunk mit tenni ügyelni kell és passz.
ha fáj a pocakomom a pé miatt és egyre mulóban van akkor reggel már elkéstünk????vagy addig fáj amig kiszabadul a petécske,és még reggel életképes???valaki tud erről valamit???????????

Kriszta holnapra tuti erős lesz a csikod,nekem vasárnap semmi csik hétfőn délelőtt meg tök erős!!!

csubi:a teszt jo izgalmas és reméljük sikeres :lol: :lol: jo fej a párod az enyém nem dijjazta annyira szerinte teszt nélkül is összejön.hmmm férfi.....

bogyó
bogyó77
 
 


borzaszto hogy nem tudok irni!!!!!bocsi
bogyó77
 
 


Bogyó:Igen az Én párom is nagyon bízott magában...De látva,hogy el voltam keseredve tegnap este egyből megvette ami jobb kedvre deríthet :lol:
Júli.11-én terhességmegszakításom volt sajna :( és azért a regenerálódást is ki kell várni,bár a doki azt mondta,hogy szeptembertől indulhat újra a projekt...
Most új célom van:Bízom benne,hogy az október lesz a mi hónapunk!Fő az optimizmus,nemigaz?

Csubi
csubi
 
 


csubi:jo a hozzáállásod :lol: :lol: :lol: .csk pozitivan,bár én most kesergek hogy pont pé-kor nincs itthon a férjecském :cry: .tegnao az ovu teszt pozitiv lett volt is hancur,meg előtte is .....de pont ma nincs itt.holnap reggel azzal kezdem a napot,alig várom hogy hazaérjen,csk félek lekéstük.....hmmmm

hajrá biztos sikeres lesz az október :lol: :lol: :lol: :lol: ,csucsu kezdte a sort!!!!!!

bogyó
bogyó77
 
 


hmmm,muffin sem jelentkezik.

szép estét csajok,megyek csicsikálni :lol:


bogyó
bogyó77
 
 


Bogyó:2-3 napig élnek a kiskatonák!!!!Még semmi nincs veszve!!!
Sőt szerintem jó úton jártok,érzem!!! :lol:

Csubi
csubi
 
 


Jó reggelt csajok!
Én már fél 6kor mentem pisikélni. Igaz, hogy álmos voltam ezért inkább csak tálkába pisiltem. Fél7kor szoktunk felkelni addig vissza bújtam. Na olyan tesztet vettünk ami le kell pisilni de írta, hogy pohárba is fel lehet fogni. És semmi. Kijött jó sokára a controllcsik de csak annyi. Pedig a párom azt mondta a tegnapin egyértelmű a 2csik. Most akkor mi is van? Jajj én már olyan biztosra vettem. Mensi sehol, poccim fel van puffadva, hányingerem van és most reggel a kávé jön felfele.
Nem adom még fel várok még és ha nem jön meg akkor reggel megint tesztelek. Azt mondják, hogy másfél naponta duplázódik a HCG. Erre mondta a férjem, hogy még nem telt le a másfél nap. Lehet ez a teszt nem mutatja ki. Oylan édi volt ő nyugtatott engem. NA majd meglátjuk.
Pont a kollégája a páromnak és egyben barátja is a babás projekten vannak. Sajna nem sok sikerrel mert közben volt egy méhen kivülije a csjnak és azóta nem akaródzik összejönni nekik. Tegnap mentek dokihoz mert állítólag van egy injekció (gyógynövényes) ami 8000,-FT és a férfinek meg a nőnek is be kell adatni(körzeti adja be) ami a fogamzást segíti elő. Mondtam kérdezzen már rá mi ez mert tegnap hivták fel a nőgyógyit, hogy tanácsolja e vagy sem. Kiváncsi vagyok.
Na azérz mert nem lett 2csikos mindenkinek szép reggelt kívánok :)

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu:a másik topikban már írtamNeked!!Fel a fejjel és türelem!!!Meglátod a holnapi teszet lesz a nyerő! :D :D

Bogyó: Remélem elkaptad ma reggel a párod és így a Te lelked is megnyugodott!! :D

Én most teljesen lenyugodtam a tegnapelőtti állapotomhoz képest,képzeljétek!Tudom,hogy furán hangzik,de van egy megérzésem,hogy most októberben minden nyerő lesz és ettől most minden olyan nyugissá vált. :lol:
Mennem kell dolgozni sajna :(

Szép napot mindenkinek!!!

Csubi
csubi
 
 


Csubi: Női megérzés :) Szóval akkor az október a tutti hónap :) szorítok neked :) Biztos sikerül pláne, hogy ilyen optimista vagy :)

Kép
csucsu05
 
 


jo reggelt!!

ma reggel is rohantam haza hogy mi vaaan!!!!Én ezt nem értem,buta tesztek,holnap már bizti mutatja az a lényeg hogy nem jött meg :lol: .

sajnos nem birtam elkapni apát,nem volt rá idő de délbe lesz hamarabb jön megigérte,csak már nem fáj a pocim,cicim is csak egy kicsit :cry: .lehet lekéstük????na mindegy még délbe rajtolunk aztán meg majd látjuk.....azért nem nyugodt a lelkem kicsit csalódott vagyok :cry: .

Trixyi aggódunk mi van már merre jársz??????

csubi:remélem igazad van én is ebbe bizok hogy nam csak pont pé-kor lehet mamásodni,de ha igen.... :cry:

na ennyi volt remélem kiirtam magamból a sok kérdőjelet!!!!!!

csucsu:mennyit is késik pontosan????

bogyó
bogyó77
 
 


Bogyó most a 30. napon van. Nem tudom mennyit késhet mert általában 27-28napra jön meg. De volt augusztusban, hogy 32napra jött meg.
Bogyó ne aggódj nem csak pont akkor lehet babó ha a PÉ napján vagytok együtt. Hiszen azok a katonák sokáig tudnak várakozni életképesen. Ne izgulj biztos sikerült. Pár nap és izgulunk , hogy milyen a teszted :)))

Kép
csucsu05
 
 


aranyos vagy :lol: ,remélem én is a legjobbakat,csak izgibb lenne várni ugy a ho végét ha tudom mindent megtettünk na de mindegy valahogy majd lesz.

az jo ha már két napot késik!!!!!! :lol: :lol: .de nem érzel mensis tüneteket ugye,reméljük hogy ilyen prememstruációs tüneteid vannak ilyen szokot lenni :lol: .

bogyó
bogyó77
 
 


Bogyó: Én már nem is tudom milyen tüneteim vannak.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok

It vagyok újra, végeztem a kórházban:( Bár ne mentem volna. Hihetetlen áhh teljesen kész vagyok.
5mm a p.zsák , viszont fölötte 125*3mmes haematoma:( brühü.
valmi vérömleny. Kérdeztem az u.h.s dokit, hogy nagy baj vabn- hát nem a legjobb. és ez mitől van, -hát én azt nem tudom. Szuppppper. Menjek és hívjam a dokimat sűrgősen. CXsajok a frászt hozta rám ez a f.sz. Tökre rendik ezek az orvosk, először is mindet kirúgnám, és esküdjenek újra! na mindegy ez most annyira nem érdekel, nem én döntök úgy sem.
Felhívtam az egyik családtagomat aki e.ü.s plussz még az újszülöttosztályon dolgozik, és felolvastam neki. Azt mondta, hogy óh szokott ilyen lenni náluk is ilyenkor szoktak felírni gyógyszert ami elősegíti a felszívódást. Hát megis nyugodtam, az én drága családtagom kellett ahhoz hogy megnyugodjak.
na megyek megpróbálom erlérni a dokimat
Vendég
 


Fülikém!!!!

ne izguljál ne idegeskedj nem tesz jot!!!!!!!!!!!!!!!!

nekem a Mátéval kb a 7-8 hét körül jelentkezett a barnás izé.nagyon megijedtem és rohantunk a dokihoz ő valami bevérzést állapitott meg és kaptam valami hormont ami segit abban hogy ne menjen el a baba.sokat kellet feküdni és kb 2 hét alatt rendbejött.sokminden lehet csak az a lényeg hogy a saját dokidba bizzál.na megnyugodzunk jött 16 hetes ÁFP vizsgálat.kritikán aluli eredménnyel.hmm 2 hetente berendeltek uh-ra de valahogy nem gondoltam soha rosszra.nekem is a korházba piszok szemtelenek voltak mindig mondták azonnal keressem a dokim.utána én megbeszéltem a dokimmal hohy szeretném ha ő csinálná a korházi uh.t is mert ezrk mindig a frászt hozzák rám.akkor mikor mrnni kelett az osztályon megkerestem és lejött velem,igaz utána megtámogattuk de ilyenkor nem számit szerintem.szóval nyugi lényeg mit mond a doki!!!!!!!!!!!!

mikor mész a dokihoz????

csucsu fel a fejjel bizti lapul a kis tökös a pocidba ezek nem véletlen tünetek

:lol: :lol:


pusz bogyó
bogyó77
 
 


fura mert azt olvastam a neten hogy a pé-után 3 nappal száraz napok jönnek és most ezt tapasztalom.akkor vasárnap hétfőn kedden volt az igazi pé-s napom????na meditálok megint hülye internet vannak dolgok amiről jobb nem is tudni.....

b
bogyó77
 
 


Füllke: ne izgulj nem lesz baj. Bármi lehet az. Nekem is volt ilyesmi és kiderült az mióma ami attól volt, hogy miután megfogant a Szabina pár nap külömbséggel lett még egy magazat ami vissza szivodótt. tehát attól lett a mióma és miután megszületett a Szabina teljesen eltűnt. Na meg amásik, hogy voltam én is ultrahangon ahol azt mondták 100% ban hogy a bal keze a gyereknek nincs meg. Egy éjszakát végig bőgtünk a férjemmel másnap mentem genetikai uh-ra. Ahol a doki azt mondta mindene megvan csak maga alá gyűri alvás közben. És ott mondta az UH -s doki, hogy azért küldenek el mindennel máshova, hogy a felelőség ne az ővék legyen. Szóval beszélj a dokiddal meglátod megfog nyugtatni és nem lesz baj.

Kép
csucsu05
 
 


Na ennyit ne olvass a p.érésről!!!

Elértem a dokimat és kedden a megbeszélt időpontban megyek hozzá, feküdjek, azaz szobafogság, még dolgzoni sem mehetek, és pénteken suliba sem, bár az utóbbinak örülök:)

Elmentem pihizni
Vendég
 


Pihenj jót Füllke :) Nem lesz semmi baj meglátod!

Kép
csucsu05
 
 


Jajj ne hari Csucsu, hogy nem reagáltam még a tesztedre, de akkor ez a nap neked sem a legjobb. De ha tegnap ott volt a 2.csík akkor a teszt volt ma meg rossz!!!!
Mensin nincs, akkor meg ne aggódj, bár tudom izgi nagyon hogy most az vagy és büszke leszel magatokra mert igen sikerült, vagy még egy hónap és akkor már tutti. Mert feladni semmit sem sazbad. Egy kis életet meg pláne nem.

Azért itt leszek csak épp vízszintbe nyomom
Vendég
 


:cry: még mindig xaru vagyok. :cry: Fáj a hasam, fáj a cicim, minden bajom van. Ma 15cn.
Tegnap csináltam egy ovu tesztet. Még a Controll csík is olyan halvány lett mint egy gyenge polhapuki. Nyilván nem az én napom volt az a tegnapi. De azért este papás-mamást játszottunk, biztos ami biztos Hihi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma délután megyek tesztet venni.


KÉT CSÍKOS TESZTEKET AKAROK LÁTNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HAJJJRRÁÁÁ CSAJOOOOOKKK!!!!!!!

CSUCSÚÚÚÚÚÚÚÚ !!!!!!!


MILLIÓ ÖLELÉS
Fülűűűűűű
nyuszifülû
 
 


jön majd az a két csik fülű!!!lényeg a hancur mert a tesztek csalhatnak is :wink: .nekemnincs már tünet na de két napig nem volt kellemes......

hajrá ovuk meg mama tesztelők!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Trixy azért bekukkanthatnál valami baj van?????

Fülike jo pihizést :D ,

puccika nektek bogyó

ja a többiek hancuroznak vagy hol vannak?????????
bogyó77
 
 


Trixy: Tényleg merre vagy? Jelentkezz mi van veled.

Fűlű: szorítunk ezerrel :)

Bogyó: Ne csüggedj már. Mama lettél most tutti :) Női megérzés. Ha beigazolodik, hogy anyóca lettél most akkor én akarok lenni a kislány keresztanyuja :)

Füllke: nem haragszom dehogy. Sőt most te fontosabb vagy. Pihenj és nem lesz baj meglátod. Boszorka vagyok ám csak még nem mondtam. Szóval az első most te vagy. Majd ráérünk izgulni értem ha valóban mama vagyok. Szóval csak pihi és semmi más.

Kép
csucsu05
 
 


jot mosolyogtam csucsu :lol: :lol: :lol: .benne vagyok!!szoktam arra gondolni milyen jo lenne egyszer találkozni a játszótéren a gyerekek meg mi :lol: :lol: :lol: .

most olvastam a ciklus.hu-n hogy ha kislányt akarunk akkor a pé előtt már három nappal már nem kell hancurozni,ha fiut akkor pé előtt nem kell hancurozni pé-kor meg mint a gép.ezek szerint kislány lapulna a pocakomba jo a kedvem tőle :lol: :lol: :lol: .

csucsu szerintem te mama vagy ezt meg én érzem :lol: :lol: :lol: :lol: .szoval játszótér......

bogyó
bogyó77
 
 


Játszótér bizony :))) Én mint leendő lányos keresztmama benne vagyok :)

Kép
csucsu05
 
 


Azt hallottam, hogy erre a haematoma.ra adnak gyógyszert mely segíti a felszívdást, ahhoz képest az én dokim semmit nem adott és egy hét múlva megyek hozzá controllra:(
Jaj csajok annyira félek. Nem tudom már azt sem hogy feküdjek, mert edgi azt olvastam igaz most még annyira nem vonatkozik rá, majd csak ha nagyobb pocim lesz (remélem) na szóval hogy a bal oldalunkon aludjunk. én alszok mindenhogy ahogy jól esik, bár azt sem tudom hogy ilyenkor jó e feltenni a lábunkat vagy sem, gőzöm sincs az egészről.
Vendég
 


Füllke: Én a Szabinával vagy az oldalamon aludtam vagy a hátamon. Úgyis tudja a szervezet hogy jó neki. ne izgulj. Pihenj és ne izgulj. Ha nagy lenne a gond szerinted a dokid nem rendelt volna be rögtön? A dokik manapság mindentől félnek szóval ne izgulj ha gáz lenne már megjártad volna a dokidat. Türelem és pihenj sokat.

Kép
csucsu05
 
 


fülike!!
csucsunak igaza van nekem is voltak problémák és a doki ha ugy látta rögtön behivott,volt amikor ő mondta hogy igy biztos....szóval ha nagy lenne a baj biztos hivott volna :lol: .csak pihenjél.
a fekvésről meg tényleg ahogy jolesik ilyenkor még hason is lehet.nekem hátrahajló méhem van és konkrétan javasolták.

na apa nem menekült :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .komolyan már hozzászoktam ehez a sűrű hancurhoz és nagyon jot tesz a házaséletnek.bár nem voltak gondjaink,de hetente csk 2-3 hancur fért bele.vagy az kevés szerintetek???? vegyétek alapul a 10 év házasságot :wink: .

csucsu holnap megint tűzök haza reggel tesztelj mert már jobban izgulok mint te :lol: :lol:

puszi bogyó
bogyó77
 
 


sajnálom hogy Trixyről nincs hir :cry: .ezt még lemaradt az előbb
bogyó77
 
 


Bogyó: ok holnap rggel 7kor írok mi lett a teszt eredménye. remélem jó hirekkel jövök.

Trixyről tényleg semmi hír. Remélem hamarosan jön .

Kép
csucsu05
 
 


nem szoktam reggel bekapcsolni a gépet mert a srácok figyelmét eltereli a reggeli készülődésről,de most befogom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

SZORITOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


bogyó
bogyó77
 
 


pihizek nyomom az ágyat:)
minden rendben lesz, és opitmista leszek úgy mint nem is olyan rég:) Hisz semmi ok az aggodalomra, van egy apró eltérés de semmi extra.

Hát Csucsu, igazán kimutathatná már a teszt, vagy direkt az idegeinkkel játszik:)) De sebaj játszon, előbb utóbb úgyis zebrát fog mutatni:)


10év házasság alatt ennyi együtt létt sztem több mint jó:) Ezért ne izgulj ez nagyon jóó, majd akkor gondolkozz el ilyenen ha 1hét kimarad!!! Addig pánikra semmi ok:)
Vendég
 


csajok,ki tudja hogy a pé akkor van mikor elmulnak a tünetek(pocakfájás,cicifeszülés)onnantól 1-2 nap vagy amikor még vannak tünetek.hmm bocsi de ez foglalkoztat.


reméljük mama leszek és változnik a téma.

bogyó
bogyó77
 
 


Bogyó: bevallom én is szültem már de nem tudom. Én is akartam már ezt kérdezni, hogy amikor fáj akkor van a PÉ pontosan. Sajna nem tudom. De nem baj ha kérdezed. Sőt szerintem ha babásak leszünk akkor is sok sok kérdésünk lesz függetelenül attól van e babánk már vagy nincs.

Kép
csucsu05
 
 


kicsit örülök hogy nem csak én nem vagyok ezekkel tisztában,mert hát csak a mi testünk vagy mi....na de mindig tanul az ember :lol: :lol: .mert ha már elmult a pé akkor hagynám apát egy kicsit.és megnyugodnék hogy ennyit tudtunk tenni ebben a hónapban.ovut nem veszek mert akkor tuti josolnék ésnem akarok negativ tesztet látni......inkább türelmes leszek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .kár hogy még sok idő van addig!!!

még bekukkantok de most megyek a srácokért utána velük leszek egy kicsit,ki is kapcsolom mert egyből idecsücsülnek.(kire üzöttek vajon)


bogyó
bogyó77
 
 


Bogyi! Nekem aznap fájt a hasam elmondhatatlanul amikor az LH teszt két csíkos lett. A kétcsíkos LH után van pé 24-36 órával. Nekem másnap már semmi bajom nem volt. A nagy könyv szerint akkor volt pém. Kb két nappal a két csík után, mert a hőm is akkor ugrott fel!
Na ezt jólmegaszontam! :lol:
nyuszifülû
 
 


köszi Fülű!!hát nem tom elkaptuk e a kis petécskét majd látjuk :lol: .

bogyó
bogyó77
 
 


Sziasztok!!!!

Két csíkos az ovu tesztem - Két csíkos az ovu tesztem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

És tegnap voltunk együtt a férjecskémmel, de asszem ma is lesz hancur :D :D :D

Fülke: nyugi, tudom könnyű mondani, de bizti nincs nagy gáz!!!!

Csucsu: én nem értem azt a tesztet, de holnap már tuti két csík lesz :D

Ja, és a petefészkemnél olyan szúró érzés is van! :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Kriszta: Gratula a két csikhoz. Bújj össze a pároddal :)

Kép
csucsu05
 
 


Hát Csucsu mindent megteszünk az ügy érdekében :D :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?