Új privát üzeneted érkezett!

Németh: remélem összejött a babó nálatok :)))

Nekem 10-én nem kéne megjönnie. Remélem nálunk is siker lesz mostmár. Ma egész nap hányingerem volt de nagyon. Remélem ezt a babó csinálja már. Ha ő akkor nem is baj , hősiesen állok elébe.

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Betti: A teszttel várok azért még legalább egy hetet, mert a 25 napos ciklus az csak átlag nálam, volt már, hogy csináltam tesztet, mert szerintem már 2 napot késett, aztán utána jött meg... Szóval semmi nem biztos.
Era: én is remélem, hogy összejött. Nagyon szorítok neked is, a hányinger jó jel!!! Én is hánynék már megint szívesen... :?

Kép
németh

Németh: Mi újság van? Remélem mensi sehol. Nálam még a mensi sehol és ma vagyok a 29.napon. Cickómat érzem és a pocikám nem görcsszerűen de azért fájdogál. Hányingerem már pár napja van de sokan azt mondtál az elevittől is lehet ilyen. Na én ma be sem veszem mert ma i svan hányingerem és éjjel is volt. remélem ez a babótól van és akkor nem zavar a hányinger sem. Ha megjön akkor biztos nagyon szomorú leszek.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Csucsu, Németh! Megy a drukk! Már alig várom, hogy teszteljetek!

Kismamik! Kapunk pocis képet???

Én most itt tartok:
Kép

Ja és az egészben az az izgalmas, hogy pénteken nem védekeztünk, mert nem bírtam tovább és erre a ferti szombatra rakta be a pé-m.

Szép Napot Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!
Era: szerintem az Elevit azért ekkora hányingert nem csinál, hogy éjjel is legyen!!! Hajrá!!! :D
Nálam semmi újság, de mondjuk még bőven van időm... :? A derekam fájdogál, ami rossz hír nagyon, mert mielőtt megjön szokott... :cry:

Kép
németh

Krisztinka: köszi a szurkolást, remélem nem lesz hiába!

Kép
németh

csajok: ma csináltam tesztet. A reggeli pisimet félre tettem és 10után teszteltem. Elöször azt mondtam nincs csik. De ha jobban és nagyon megnézem akkor nagyon halvány csik van. Remélem ez babó :) Azonban hányingerem van de közben a hasam is fájdogál. Ma vagyok a 29napon. Remélem valóban pozitiv ez a teszt és nem csak hallucinálok már.

Kép
csucsu05

KINGA, ERA: Mennek a drukkok! :lol:
KRISZTINKA: Még a végén a tiltott hónapban fog megfoganni a baby :wink:
Vendég

Sziasztok, csak beköszönök, eddig sajna még gépközelbe sem jutottam, mert rohadt beteg lettem már majdnem 2 hete :evil: Az egész család dögrováson volt! A diplomaosztóm előtti péntek este kezdődött, és még ma sem vagyok túl jól. Majd rakok fel képeket! Most rohanok, kell mennem dokihoz, este megírom, mi volt és visszaolvasok, mi van veletek. (holnap meg vidékre utazom, vasárnap jövök vissza....)
puszi mindegyikőtöknek :wink:
Vendég

Sziasztok!

Kinga, Era
Nagyon drukkolok én is. Remélem szép zebrás tesztetek lesz. :wink:

Betsy
Koszi a tippet, majd megnézem a patikában. Ádám lassan, de javul. Már elég szép a szeme, bár néha még valami váladékféle osszegyulik a szeme sarkában. Becsuletesen csepegtetek és kenem a szemét, de ehhez sajnos le kell fognom, mert nagyon nem szereti, és amint elengedem, már torli is ki a szemébol. Szerintem ezért gyógyul olyan lassan. A kohogése rosszabb lett. Ma vettem neki egy másik fajta szirupot, remélem, ez hatni fog. Oviba még nem jár, nagyon gondolkodom rajta, hogy vigyem -e egyáltalán még a héten.
Én elég jól vagyok. Már felszedtem 5 kg-ot :? :( . Bálint nagyon aktív, valamikor olyan nagyot rúg és olyan hirtelen, hogy megijedek :P Eleven lesz mint a bátyja. :lol:
Vendég

Gyors visszaolvastam :wink:
csucsu: halk gratula, én is így voltam, olyan halvány volt a csík, azt hittem káprázik a szemem.
carpe: jó a Bálint név, mi még nem tudjuk mi lesz. A hasam nekem is hatalmas, pedig uh szerint most vagyok a 16. héten. Szemcseppentés: ne is mondd. Most kötőhártyagyulladása van Milánnak, végre megműtötték volna a szemét (örökké árpája van), de a gyulladás miatt nem lehet...csupán 2 hónapja naponta csepegtetjük, kenjük, kabaré. Pláne, hogy le kell fogni, mert már annyira kivan szegény.
krisztinka: ejnye-benye :wink: kivi vagyok, mi lesz a hó végén :wink:
németh: megy a drukk!!!
Na lépek, mert elkések a dokitól, egy gyors pocakfotó:
Kép
Vendég

Milán meg a tesóm kisfia (Máté) a diplomaosztó után. Most már tényleg megyek..........

Kép
Vendég

Jimm! Nagyon helyes a pocakod! Jobbulást Nektek!

Szilvi! A Te fiacskádnak is jobbulást! Te is dobhatnál pocakfotót, na meg az összes kismami!

Lassan már csak én nem vagyok pocakos meg Tjuca!

Csucsu! VÁrom majd az újabb tesztet! Drukk hegyek!
Vendég

Szia Krisztinka!
Meg én sem vagyok pocakos sajnos! :cry:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Krisztinka: Holnap reggel csinálom meg a tesztet. A párom azt mondta addig birjam ki. Remélem sötétebb lesz a csik. De én azt hittem csak beképzelem a második csikot de a párom is megnézte és mondta, hogy halvány ugyan de látszik.

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Jimm: neked is szép a pocid!!!
Era: a csík az csík!!!!!!!!!!!! Véletlenül nem lesz halvány csík sem!!!! De még nem mondok semmit... Nagyon drukkolok! A Máténál én is vagy négyet megcsináltam mire olyan erős lett amilyet akartam.
Én meg már teljesen idegbeteg vagyok. Azt hiszem sikerült teljesen beleőrülnöm a dolgokba.

Kép
németh

Sziasztok!
Már pár hónapja olvaslak benneteket. Előbb utóbb jövök majd aktívan is, mert már fontolgatjuk a kistesót. (a héten megnézetem a cukrom, meg a pajzsmirigyem, ennek eredménye után gondolkodunk a tesóprojektről. a cukrom a miatt nézetem meg, mert a terhesség alatt magas volt.) sajna picit a kilók is elszálltak velem a szoptatás alatt. 153 cm és majd 70 kg vagyok. ebből is jó lenne leadni teherbeesés előtt. :oops: :oops: (Mátéval 60 kg-ról indultam, már az is sok, de mit nem adnék, ha megint annyi lennék 8)

Ami miatt most írok, az Csucsu, nagyon drukkolok neked holnapra!!!!!! :lol: :lol: azt mondják a halvány csík is csík!! Nekem anno baromi erős volt, de csak azért, mert 42. napon csináltam. (hosszúak a ciklusaim: 34-38 naposak, ezért nem mertem előbb csinálni.) szerintem egy két nap múlva neked is bomba erős lesz a teszted!!!!!

Jimm
nagyon csinos vagy a képen, nem sokat híztál igaz???!!! :wink: sajnálom a betegséget, kúráld magad. sok folyadék és c vitamin!

Kép

Kép
syrynx

Jó reggelt csajok! Köszönöm a drukkokat jól esik. Azonban ma reggel amit tesztet csináltam csak 1csikos.
Nem tudom most akkor mi van mert a párom is a tegnapit megnézte és azt mondta az igaz, hogy halvány de csik. A hányingerem megvan még sőt most nagyon van mensi sehol.
A hasam kicsit fájdogál és fell van puffadva. remélem ez nem rossz előjel.
Most várok ha megjön akkor tudom nincs baba. De ha nem akkor várok holnap reggel megint csinálok egy tesztet. Ebben a várakozás a legrosszabb.
Nekem ez egy kicsit fura mert a lányomnál az első teszt olyan erős 2csikos lett, hogy csak na. És 5hetesen már dokinál voltam pedig előtte 1héttel már teszteltem. Na de nem keseredek el mert minden helyzet más és más.

Syrynx: Üdv köztünk . Ne csak olvass minket akkor ezentúl hanem írj is nyugodtan. Szorítok a tesóprojekthez. Amúgy én sem fogytam vissza az első baba után de nekem kifejezetten azt mondták, hogy fogyózni nem szabad ha tesót akarunk mert a szervezet akkor azzal van elfoglalva és nem tud a beágyazódásra koncentrálni. Ha jön a babó akkor vigyázz a kilókkal. Meglátod ha két gyerek után kell szaladgálni lemennek a plusz kilók. Nem is lakunk egymástól messze. Mi Csepel után Halásztelken vagyunk :)
Mielöbbi babásodást kívánok:)

Németh: nem csoda ha az ember teljesen begőzől. Olyan nehéz ez a várakozás. Te most , hogy állsz?

Kép
csucsu05

Csucsu
sajnálom. :cry:
de azért ne add fel. ismered a szlogent: "amíg nem jött meg, addig van remény". Azt mondják, hogy a tesztet nem szabad 10 perc után újra megnézni, mert esetleg megjelenhet a második csík, ami nem valós.

azért én remélem, hogy nem jön meg és pár nap múlva már + lesz a teszt.

igen észrevettem, hogy te is a közelben laksz.

németh
veled mi újság? remélem te is tesztelsz hamarosan!! :lol: Látom neked is Mátéd van. :wink:

Kép

Kép
syrynx

Hát igen. nem is adom fel. De a tegnaoi tesztet nem 0perc után láttam 2csikosnak hanem pár perc elteltével. De az is tévedhet azért. Biztos az ha a doki mondja ott van a babó. Vagy ha már van szivhang. De a legbiztósabb ha már a kezemben van :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Csucsu: én is biztatni szeretnélek, mert szerintem csík nem jelenik meg 10 perc után sem ha nincs mi beszínezze. Lehet, hogy még nem termel annyi hormont a szervezeted. A múltkor amikor késett és teszteltem, olvasgattam a neten és volt aki azt írta, hogy a 8. héten mutatta csak ki a teszt, hogy terhes. Tudom, ezek extrém esetek, de hát ki tudja. Arról nem is beszélve, hogy még mindig nem jött meg neked, nem igaz? És ez a lényeg. De tudom, ez a várakozás, nem igaz!
Syry: én is csepeli vagyok!!!
Velem egyébként semmi, néha fáj a derekam, néha a hasam. Félek.
Kinga

Kép
németh

Na akkor már két csepli is van. Tök jó legalább mi már tudunk talizni. Mi Halásztelken Csepel után lakunk. De jó is lenne majd egy tali. Persze ha mindenki pocakos akko baba-mama tali :)

Kép
csucsu05

Az tényleg jó lenne, nagy hassal tolatni együtt...

Kép
németh

Jó bizony :) jaj más milliókat akar nyerni meg szép ruhát akar, ékszert mi meg egy gyerköcöt. Olyan jó lenne ha mindenkinek összejönne mostanság :) Remélem és bizok is benne :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Krisztinka!
Drukkolok hogy neketek is összejöjjön a bébi!

És persze Csucsunak és Némethnek is!!!

Szilvi, Hédi a gyerekeknek jobbulást és jó pihenést a hétvégére Hédi!!!

Voltam a védőnőnél és 3 kg híztam már 76 kg vagyok ez nagyon sok szerintem ,eddig 5 kg híztam az ittjhoni digitális mérlegem szerint és csak 12 hetes vagyok milesz még később. AS hasam már nekem is nagy olyan mint aki 6 hónapos terhes úgy látszik igaz hogy a harmadik előbb látszik de ennyivel majs teszek képet csak nem tudok kicsinyíteni Betty segítesz majd ha elkűldöm a képet?????
Nem most megyek uh-ra csak 17-én ! !!
Na megyek majd még jövök!

Kép
Kép
Kép
márti80

Márti: Ne foglalkozz a sulyoddal most. a természet úgyis tudja mit kell tennie. Ha megszületik a kicsi akkor úgyis fogsz majd eleget szaladgálni.

Kép
csucsu05

HÉDI: Nagyon szép kis pocak! :lol: Jobbulást nektek! Valamilyen homeos bogyót nem próbáltál? Minket két nap alatt helyre rakott :wink:
ERA: Szerintem pár napig ne tesztelj! Ha ott van a babó, akkor a mensi úgy se fog jönni. :lol: Amúgy mindig pontos szokott lenni? A két teszt ugyanolyan volt?
KINGA: Hány nap késés után fogsz tesztelni?
MÁRTI: Küldd át nyugodtan a képet mailben, lekicsinyítem, és visszaküldöm. A kilók miatt ne aggódj, kislányokkal többet szed fel az ember ;)
KRISZTINKA: Az én táblám szerint még 14-en vagytok nem kismamik ;) Amúgy hány DPO szokott lenni? Mikor izgulhatunk? :lol:
SYRY: Üdv köztünk! Mátéról nem raksz fel képet? Beraktalak a tábliba, majd felteszem valamikor..
TÖBBIEK: Helyzetjelentés?
Vendég

Fixb: mindig pontosan szokott megjönni 27-28napra egyszer volt augusztusban, hogy 32napra jött. Akkor nem tudom miért.
A két teszt sajna nem volt egyforma. Piri még sehol de már több napja fájdogál a hasam de nem görcsösen.Hányingeres is 5napja van. Szóval majd meglátjuk mi iz vagy ki ez ? :)

Kép
csucsu05

ERA: Ha nem volt egyforma a teszt, akkor nagyon esélyes. Lehet később volt péd, és azért volt halvány, illetve egy csíkos. 5 napot várj még szerintem, és próbáld ki a one-step (DM-es) tesztet. Az tuti két csíkos ;)
Vendég

Sziasztok. Ma reggel nem tudtam tesztelni de nem is baj. Igy nem kell csalódnom ha csak 1csikos. Piri sehol. Remélem igy is marad. Kicsi lánykám nem aludt valami jól , lázas volt és krákogott. Most reggel elég jól van de reggelre mindig jobban szokott lenni. Majd akkor leszek nyugodt ha este sem lesz láza. Szóval most rá koncentráltam. Remélem a piri sem tréfál meg és nem jön meg ha eddig nem jött.

Németh: Mi van veled?

Kép
csucsu05

Csucsu
fő hogy nem jelentkezik menzi. :lol: szerintem jól tetted, hogy most nem teszteltél. két-három nap múlva már tuti mutatja rendesen a teszt. :wink: Sajnálom a lányod. Lázas is? Nálunk Máté most esik át élete első takonykórján. Szegény nagyon szörcsög éjjel. vettem orrszívóporszívót. (nem nagyon szereti, de szerintem a porszívó hangjától fél.)

Fix.B
köszi, hogy beraksz a tábliba. de dátumot még ne írj, majd írok, ha kezdünk. :wink: kornak 36-ot írjál. (asszem én vagyok a korelnök. :oops: :evil: ) ciklushossz: 33-38 legyen. képet küldenék neked priviben(ha megírod a címed). én itt sajna nem tudok felrakni. (hiába kicsinyítem le, hiába jpg., mindig azt írja ki a fájltípus nem megfelelő :evil: .) a másik topikban is egy lány rakta fel nekem. :oops:

Németh
???

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Syry! Üdv közöttünk! És mihamarabbi babásodást!

Bettsy! Csak azért írtam, hogy páran maradtunk, mert nem sokan írnak ám ide a leendő kismamik közül!
Nekem 14-17 DPO szokott lenni, szóval van még idő!!!

Sok-sok gyógypuszi a kisbetegeknek!

Ja képzeljétek ma végre megyek dokihoz a gomuszaim miatt, remélem eltűnt mind!

Így állok most:
Kép

Pusszantó!
Vendég

Sziasztok!
Velem nincs semmi, de ez ugye nálam jelenthet bármit.... Még korai következtetéseket levonni :cry:
Jobbulást a kis betegeknek!
Puszi

Kép
németh

Sziasztok: Ma sincs zebrás tesztem. De piri sincs sehol. Én ezt már nem értem. Szóval mindenkinek köszi a drukkokat de azt hiszem azért 2teszt nem téved szóval marad a következő hónap.
Hétfőn rendel a dokim azért megmutizom magam neki mert akkor valami itt nem stimmel. Piri nincs pedig 32napon vagyok. Hasam fájdogál de az 5-6napja fáj. Sokan azt montátok a hányinger lehet az elevittől na én abba is hagytam 3napja de hányingerem úgyanúgy volt . SZóval bármi is azért kiderülhetne mertez a bizonytalanság a legroszabb.
De azért nem adom fel ha nem most akkor a következő hónap sikeres lesz:)

Ma még náthásan is keltem , a lányom egész éjjel sírt és lázas volt a kúp is nehezen vitte le a lázát. Most délelött elmegyünk dokinénihez. Szóval most az egész család toppon van.
De azért a kedvem jó tényleg ma van a bátyám születésnapja:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Syry
Udvozollek koztunk, gyere minél gyakrabban.

Csucsu
Nem is tudom mit mondjak, feleslegesen nem akarlak biztatni, nehogy még nagyobb legyen a csalódás. Sajnos Syrynek igaza van, a második halvány csík elojohet 10 perc után akkor is, ha nem vagy babás. Ezt tapasztalatból tudom. Szilveszter elott csináltam egy tesztet, mert teljesen babás tuneteim voltak. Eloszor 1 majd kb. 10 perc után 2 csík /halványan/ lett rajta. Megismételtem két nap után, akkor szintén. A mensim is késett. Elmentem dokihoz, vett vért, hogy megtudjuk mi a helyzet, de mire megjott az eredmény, már a piri is kopogtatott. :cry: Sajnos a természet néha csúnyán megtréfál.

Németh
Mi a helyzet. A vonalzód jót mutat? :cry:

Hédi
Nagyon helyes vagy pocakosan. Írtad, hogy tobb kilót is felszedtél, de egyáltalán nem látszik rajtad :P Jobbulást nektek.

Nálunk az a helyzet, hogy Ádit végul nem vittem oviba. A szeme már elég jó, de még mindig nagyon kohog. De hétfon már megy, mert nagyon hozzászokik az otthonléthez.
Szerdára én is nagyon beteg lettem. Úgy fájt a torkom, hogy a beszéd is nehezmre esett /férjem oromére :wink: /, emelett be is lázasodtam. Szerencsére Anyu eljott, fozott ránk, és vigyázott az Ádámra, hogy tudjak egy kicsit fekudni. Mára már elég jól vagyok.

Szeretnék én is pocakfotót feltenni, de ez a luke gép nem engedi. Holnap Anyuéknál leszek, majd megpróbálom az ocsém gépérol.
Vendég

Kép

Végre sikerult, ez a kép még 20 hetesen készult
Vendég

Betsy
Letudnád nekem ezt a képet avatar méretre kicsinyíteni? Sajnos nekem nagyon elmosódottra sikerul mindig.
Vendég

Carpediem
nagyon csini a pocid, Ádi is nagyon aranyos. Már olyan nagyfiús kinézete van. Sajnálom a betegséget. Úgylátszik ez most mindenkit letaglóz. Máté 3 napja beteg (egyenlőre láztalan: kop-kop-kop) tegnap este már nekem is fájt a torkom és ma is. :evil: Jó hogy Anyukád tudott kicsit segíteni. Nálunk Anyu messze lakik, szintén Budapesten de kb. 2 óra egy irányban az út, a város másik fele. És ő a tesómékkal lakik, ahol szintén van két kis gyerek. de azért néha szokott jönni. Tegnap a szomszéd néni vigyázott reggel Mátéra. (én mentem vérvételre cukor, pajzsmirigy.) 1 órát voltam távol, de nem volt semmi gond, pedig Máté még aludt mikor elmentem.

Csucsu
:( :cry:
ha hétfőig nem jelentkezik piri, az a legbiztosabb ha a doki megnéz. Isten éltesse a bátyádat.

Kép

Kép
syrynx

Csucsu
bíztatásként írom: az inszemes topikban van egy leányzó, akinek negatív a tesztje, tegnap mégis látszott az ici-pici petezsák. Úgyhogy van ilyen eset is :wink:

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!
Igen, sajnos a vonalzóm jót mutat. :evil: :evil: :evil:
Csucsu: drukkolok neked nagyon, de ez a várakozás tényleg idegörlő!!! Jobbulást nektek, bátyádnak boldog szülinapot!
Carpe: nagyon szépek vagytok!

Kép
németh

Fix.b, Jimm: ti hogy vagytok?

Kép
németh

Sziasztok!

Németh! Sajnálom! Nagy-nagy ölelés! De kitartás, előbb -utóbb jön majd az a baba! Mióta is próbálkoztok?

Szilvi! Csoda szép a pocakod! Jujj kicsit sárga lettem! :oops:
Milyen nagy fiú már Ádi!

Syry! Nem szeretnél ciklusos vonalzót csinálni, hogy lássuk hol is tartasz?

Csucsu! Azért mennek a drukkok! És valóban jó ötlet a doki!

Na este megjártam az orvost. Minden rendben volt és nem vagyok terhes. Nem tudom, hogy ezt a hüvelyi uh-on keresztül hogy látta, de biztire mondta.
Jövő csütörtökön fogy el a bogyóm utána pont nem sokára megjön és zöld utat kaptunk. Ha januárig nem jön össze a baba akkor ismét jelenésem van nála! DE remélem, hogy még az idén megyek hozzá! NAgyon bízom a homeos bogyókban!

Szép Napocskát Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!
Június óta kb. Hajrá neked is!

Kép
németh

Betsy
Koszi, megkaptam. Nagyon rendes vagy. De még mindig zaklatnálak egy kicsit. Hogyan tudom most már a képet feltenni avatarnak. Rákattintottam a ball gombbal, mentés mint JPG, mégis, ha teszem fel, kiírja, hogy jpg vagy stb. formátumnak kell lennie. Mit csináljak? :oops:

Lányok
Koszi a bókokat. Pár hónap múlva Ti fogjátok mutogatni a pocakotokat, nyugi :wink:

Németh
Sajnálom, de még nem szabad elkeseredni, nem próbálkoztok még olyan régóta /tudom, ez is soknak tunik/.

Syry
Nektek is jobbulást. Úgy látszik ez most a bacik ideje. :twisted:
Vendég

SZILVI: Gondolom, jobb egeret akartál írni.. :wink: Nem tudom, mi lehet a baj, jpg- formátumban van. Jobb egérrel elmented, adj neki valami nevet, lehet az a sok szám, amit hoz, az nem tetszik neki.
Vendég

Bocsi, jobb gobra gondoltam. Igen , én is így csináltam, mégsem megy. Azért még próbálkozom. Ja, és ha elmentem, nem olyan ikon jelenik meg, mint a képeknék, hanem egy fehér lap a színes kis ablakkal.
Vendég

Végre sikerult! Koszi még 1x Puszi érte
Vendég

Carpediem: Gyönyörűek vagytok a képen :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

KRISZTINKA: Milyen homeos bogyót szedsz? Neve? Szerintem karácsonyra tuti babás leszel ;)
SZILVI: Örülök, hogy sikerült. Szerintem is nagyon csini kismami vagy :lol: Neked is csak a pocakod nőlt.
ERA: Helyzetjelentés?
SYRY: Priviben küldöm a mail címem.

RÓLUNK: Voltunk ma 4D-n. Mindent rendben találtak. Megnézték Bence szívét, veséjét, szerveit, végtagjait stb., sőt még a köldökzsinór áramlását is. 1 órán keresztül vizsgálgatták. Persze ő szépen bealudt, és a kezét is a feje elé tette, illetve befúrta a méhlepénybe, ezenkívül a köldökzsinór is a szája előtt volt. Úgyhogy nem túl jó felvételek készültek, de azért rakok fel pár képet. Az utolsó kettőn a keze, és lába van. UH szerint 1 héttel nagyobb, így a szülés várható idejének december 2-át adta ki a gép. Már 2kg a picikénk, azaz 1977gramm. A többi adata, ha érdekel valakit:
BPD: 8,37cm
OFD: 10,41cm
HC: 30,02cm
AC: 28,06cm
FL: 6,26cm

Mindenkinek további kellemes hétvégét!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Fix.b: Bbence nagyon szép és az egyik képen még ránk is néz. Tök édi.

Velem semmi különös: piri sehol viszont megvagyok fázva szóvaé most ez köt le mert alig tudok menni és ülni. Mindig feküdnék.

De azért ha jobban vagyok jövök. Puszi.

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?