Új privát üzeneted érkezett!

38,9 a láza, mostmár biztos, hogy holnap megyünk a doktornénihez! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Viki!

Mi a helyzet Petivel?
Voltatok dokinál?

Jevi!

Nem nyilatkozol... :? :lol:
Megéretem azt is, de van valami különösebb oka? :D

Erzsó, Réku, Zóra, Netty? :D

Monee itt van. :lol:
Nem tud mit mondani. 20. nap van és kicsikét izgul.
Most megint szeretnék egy héttel idősebb lenni.

Akit érdekel, Tündi (tündi30) elkezdett blogot írni Rolika fejlődéséről, itt a link: http://tundi30.blogol.hu/

Szép napot!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Monee!
Köszönöm a kérdést Hát, voltunk orvosnál, azt mondta, hogy ronda vírusos torokgyulladás! Kaptunk lázcsillapítót, Calcimuscot, orrcseppet, és antibiotikumot is! Na meg köptetőt,mert dokinéni szerint két nap múlva rondán köhögni is fog! Ja, és a dokinéni azt mondta, hogy vigyázzak, el ne kapjam! Na de mondja már meg valaki, hogy tudok erre vigyázni?????????? Csak én vagyok vele egész nap, én szívom az orrát, nekem nyafizik, meg bújik a nyakamba, és nincs is szívem ezt nem megengedni neki, pont most, így ha elkapom, elkapom, nem tudok mit csinálni. :(

Amúgy ma reggel újra hánytam, mondjuk lehet csak a fáradtság, meg az idegesség miatt, na de már 19 hetes vagyok! :(

Szorítok Nektek a babóért nagyon!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 

 
 

Sziasztok!

Csak gyors beugrottam.

Viki!

Maszkkal nem menne?
Tudod hogy a gyerekek milyen hirtelen meg tudnak nagyon betegedni?! De ugyanolyan hamar meg is gyógyulnak belőle, uh pár nap és Peti is jobban lesz. Te meg vigyázz magadra!
Lehet hogy megelőzésként nyomhatnál egy kicsit több C-vitamint...

Jó éjt!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Viki!
Jobbulást Petikének, Monee-nak igaza van,pár nap és elfelejtitek az egészet! Mi szerencsére csak egy náthát kaptunk el, Viola 2 nap alatt helyrejött, én még most is szenvedek, de ez már viselhető, hétvégén szinte fel se bírtam kelni, annyira szarul voltam. Minden tagom fájt, és egyfolytában folyt az orrom! :? :? :?

Monee!
Drukk nagyon megy! :wink:
Hát nálunk fene tudja mi van, egyet teszteltem a múlt héten, az neg. lett, de szerintem korai volt még, most meg nem merek. Holnap kéne megjönnie, és szerintem meg is fog, már vedelem a vizet (előtte mindig sokat iszok), és kicsit "érzem" az alhasamat is, de azért még reménykedem, és ha úgy adódik a hét vége felé tesztelek megint.

Ma voltam pszichológusnál az alvásproblémáink miatt, nagyon szimpatikus volt a hölgy, sok okos ötletet adott, val.leg a délutáni alvásainknak lőttek, azt mondta, ne erőltessem, talán már nem is igényli, de mi lesz az oviban? Ez még azért kérdéses... Ezért jövök kicsit ritkábban, mert eddig délután, mikor aludt, akkor volt időm, viszont 2 hete már egyáltalán nem alszik du-n, a gép viszont az ő szobájában van, így az este is kilőve. Úgyhogy bocsi, de azért igyekszem jönni, amikor csak időm engedi!

Többiek, mizujs? Nagyon pang a topic mostanában... :(

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok Lányok!

Ezer meg egy éve nem voltam itt, talán már nem is nagyon emlékeztek rám. Azért remélem tudtok nekem segíteni. Szeretném megkérdezni, hogy jár-e vkinek a csemetéje az Ajtósi Dürer utcai vagy a Vargha D. utcai bölcsibe? Ha igen, megosztanátok velem a tapasztalataitokat? Előre is nagyon szépen köszönöm.

Ha nem nagyon vagyok ismerős, akkor rólam annyit, hogy 16 hónapos iker gyermekeimmel Viktóriával és Dominikkal vagyok jelenleg itthon. Egy perc unalom nincs az életünkben, amit egyáltalán nem bánunk!:-)

Nem tudom ismeritek-e a Cseperke játszóházat, de szívből ajánlom mindenkinek. Mi ma voltunk először és nagyon tetszett mindannyiunknak. Hétfőn megpróbáljuk a zenebölcsit. www.cseperke.com Ha már vki említette őket, akkor bocsi, csak gondoltam megosztom veletek!!!:)

Üdv és köszi a segítséget!

Kép
Kép
Kép
tencsi
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a hiányolást! Vagyok ám, csak olvasó üzemmódban :oops: . Odáig már nem szoktam eljutni, hogy írjak is.
Alíz sajnos mostanában nem akar napközben aludni, és mindig kézben lenne :cry: :evil: . Viszont átalussza az iccakát :D . Délután ha lemegyünk sétálni a kocsiban is bömböl és csak nagy nehezen tud elaludni :( .De egész délelőtt vagy egész délután nem lehetek lent vele. Szóval ez az oka a hiányzásomnak.

Monee!
Igen, a keresztneve Mária lett, imádott nagymamám után. Napra pontosan a halála után 11 hónappal tudtuk meg hogy terhes vagyok!

Viki!
Mennek a gyógymanók Petikének!
Hogy rohan az idő! Pár nap és félidősek lesztek :D !
Apa meg egy aranyember, hogy amít megkívánsz azt viszi is!
Dobhatnál magatokról képet!
A lényeget majdnem elfelejtettem! Pocaklakó nagyon kis édes!!!!!!

Jevi, Monee!
Nektek megy a drukk!!!!!

Tencsi!
Én nem ismerem a bölcsiket, de talán a többiek tudnak neked segíteni.

Mennem kell, mert eddig tartott a nyugalmam :twisted: !

Szép napot mindenkinek!
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Még valami!
Kérdeztétek, hogy hol volt a keresztelői ebéd. Magyarszék és Mánfa között a Bánusz tanyán. Nagyon kellemes egy hely és jó árak vannak!
Bátran merem ajánlani mindenkinek! A keresztelő meg a Komló templomban :) !

Sziasztok!

Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Sziasztok!

Monee, Jevi!

Drukkolok nektek Nagyon !

Erzsó!

De jó, hogy jelentkeztél! :D Majd keresek képet! :wink:

Peti ma asszem rosszabbul van,mint tegnap volt, többször kellett orrot szívni, meg nehezebben veszi a levegőt, sőt még köhög is néha! Azért remélem hamar túlleszünk rajta!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Tencsi,
az én fiam odajár augusztus végétől - illetve hol jár, hol nem, mert messze is van nekünk, meg állandóan náthás is, de mindegy, nem ez a lényeg.
Szóval mi szeretjük azt a helyet (már amennyit ott vagyunk). Nekem általában nincsenek nagy igényeim, de a gondozónők többnyire kedvesek (itt is, mint mindenhol, becsúszik egy-egy katonásabb modorú néni, de megfigyeltem, ők általában egy igazi tyúkanyó-típussal vannak egy párban :) ), a bölcsődevezető nekem külön nagyon rokonszenves, szépen ellátják a gyerekeket, és vigyáznak rájuk. Bár túl nagy rutinom nekem sincs az ügyben ;) Egy barátunk kisfia odajárt tavaly márciusig, és nagyon jól érezte magát ott végig.

Ha már itt vagyok: velünk semmi extra újság nincs, a gyerekek nőnek, én munkát keresek, mert nagyon bizonytalan, hogy vissza tudok-e menni a régi helyemre, és ha igen, hogyan. Amúgy jól megvagyunk, a kölkök nagyon jó fejek, szeretik egymást, jól megvannak együtt. A nátha nálunk is műsoron van, sok-sok vitaminnal küzdünk ellene. Jobbulást a betegeknek, és mindenki élvezze ezt a szép időt, amíg lehet :)

Üdv
Kriszi
kriszi
 
 


Sziasztok!!! :D

Megint nagyon régen jártam erre!! :oops: Azért olvasgattalak Benneteket!

Viki!

Szívből gratulálok a kistesóhoz!!!! Kívánom, hogy a terhességed hátralévő része legyen nagyon boldog és problémamentes! Nagyon szépek a 4D-s képek!!!! Szupi ez a Medison, én is még most is néha visszanézem Ádiról a DVD-t, olyan nagy élmény!!

Monee!! Jevi!!

Nagyon-nagyon szurkolok, hogy randizzatok a gólyával gyorsan!

Mi jól vagyunk valamennyien, csak sűrűk a napjaink! A nagyok suliban, délután rengeteg a lecke, edzés, zenesuli, német óra, szóval nagyüzem van. A picikém is kész legényke már, rendkívül aktív, mozgékony gyerek. Most már 3,5 hónapja megy, így erre a mutatatványra már ráunt, most a felmászok mindenre amit érek van porondon. Életveszélyes, egy percre nem vehetem le róla a szemem. Elég érdekes így persze főzni és egyéb házimunkát végezni, de nem baj. Most ez a dolgom. Ha visszamegyek dolgozni, ezen napok után fogok vágyakozni, tudom. Előre félek hogyan osztom majd be akkor az időm, most is sokszor 36 órás napokra lenne szükségem, hogy mindent elvégezzek! Mindezt nem panasznak szánom, hiszen életem legszebb ajándéka ez a 3 rosszcsont, de egy nyugalmas napnak azért nagyon örülnék. A párom reggel fél 6-tól sokszor este 8-ig dolgozik, néha bizony átcsapnak a fejem felett a hullámok. Sajnos maximalista vagyok, ez az egyik legfőbb rossz tulajdonságom, nehezen dolgozom fel, ha valami nem klappol tökéletesen. (lsd. nincs rend, tisztaság, főtt kaja, kivasalt ruha, kész lecke, de játékkal, mesével töltött órák is!) Jó hülye vagyok!! Na, nem nyafogok!

Szombaton bababörze lesz a Nevelésiben!!!
Október 14-én pedig a Vásárcsarnokban! Én már nagyon készülök, rengeteg kinőtt rucink van!

Szép délutánt Nektek!

Évi
Kép
Kép
Kép
mamavica
 
 


Sziasztok!

Nagyon köszönöm a drukkokat, úgy látszik, használt, mert ma pozitívat teszteltem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Persze még nagyon korai, remélem nem is lesz semmi gond! Ha minden jól megy, júniusi lesz a baba, mi mind téliek vagyunk, Párom és én januári, Violka februári. :D

Monee!
Most te jössz! Látod, te is ezt kívántad nekem, most én is ezt mondom, nagyon-nagyon drukkolok! :wink:

Erzsó!
Hasonló lesz a korkülönbség a gyerekeink között, majd írhatsz a tapasztalataidról! :)

Tencsi!
Ismerem a Cseperkét, majd biztos összefutunk, mert mi is szeretünk oda menni! Nekem könnyű dolgom lesz, csak ikreket kell keresnem! :wink:

Viki!
Továbbra is mennek a gyógymanók Petikének! Te hogy vagy?

Mamavica!
Jó hallani felőletek is! Gyere, amikor csak tudsz! Akkor te eladni is mész a börzékre?

Kriszi!
Örülök, hogy te is jelentkeztél!

Kellemes hétvégét mindenkinek: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Na, sokáig nem voltam, most meg itt velem lesz tele az oldal!! :oops:

Jevi!!

GRATULÁLOK!!!!!!!! :D :D :D Remélem minden rendben lesz és kívánok boldog, problémamentes babavárást!!!!
Igen, én árulni is járok a börzékre, nagyon sok ruhánk van és hát Ádi úgy nő, mint a gomba, így folyamatosan van kinőtt cucc... Remélem most is jól fog sikerülni!

Jó hétvégét Mindenkinek!

Évi
Kép
Kép
Kép
mamavica
 
 


Sziasztok!

Szinte éreztem, hogy be kell kukkantanom :lol: !
Jevi!
Hatalmas gratula nektek :) ! Jó pocakosodást kívánok!
Úgy látszik a pár napos kirándulás meghozta gyümölcsét :D !

Monee!
Neked is szurkolunk 1000-rel!

Na megyek mert front van, és Alízkánk tiszta sistiri :cry: , sehogy nem jó neki :x .

Ha nem tudnék jönni akkor kellemes hétvégét mindenkinek!

Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Most látom csak! -Jevi, nálunk napra pontosan 1 évvel ezelőtt lett + a teszt :D . Hajrá június 13 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Sziasztok!

Jevi!

HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Van kép a poz tesztről? :)
Ma egyébként egy másik lány is megtudta a PCOS fórumról hogy....

Nálunk ma nega, de még csak a 10. luteális nap. Hát remélem hogy sikerül. Mostmár elég sokan babásak, csak engem várat ez a bébi.

Ahogy a másik topikban mondanák, a zebrák csordában járnak, de legalább kettesével. :D

Sok sok minden jót Nektek!

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen a segítséget!

Kriszi, nagyon örülök, hogy pozitív véleményed van a bölcsiről. Hétfőn megyünk be és beszélünk a bölcsivezetővel, telefonon szimpi volt, remélem sikerül. Sajnos nem úgy terveztük, hogy bölcsibe mennek a manók, de jövő júniustól vissza kell mennem dolgozni, így nem maradt más lehetőség. Addig még van jópár hónap csak a manókkal. Persze akkor is csak délelőtt lennének ott, mert csak 4 v. 5 órába megyek vissza, amíg nem kezdik az ovit. Így beszéltük meg a főnökasszonyommal.

Jevi, szívből gratulálok a kis pocaklakóhoz és egy nagyon szép, problémamentes terhességet kívánok!! Majd szólj mikor mentek Cseperkébe és akkor összefuthatunk. Hétfőn szerettem volna zenebölcsibe menni, de az most ugrik a bölcsi látogatás miatt, na de van még nap a héten nem igaz?

Mindenkinek nagyon szép hétvégét!

Tencsi

Kép
Kép
Kép
tencsi
 
 


Sziasztok!

Jevi!

Hatalmas gratula Nektek! :D Problémamentes pocakosodást kívánok, és nagyon nagyon vigyázz magatokra! :D (amúgy ez volt az első próbálkozós hónapotok? jól emlékszem? )
Köszönjük, mi jól vagyunk, vagyis Peti már csak taknyos, meg én is! :)Mondjuk nekem nem is volt más bajom!

Erzsó!

Front :( Szegény Alíz baba :( Amúgy ma én is tiszta dinka vagyok egész nap! :(

Monee!

Elvileg a sima dm-es teszt, a kék dobozos (ami asszem olyan 500 ft körül van) már a 12. napon kimutatja, de a 10. az korai volt még, :) még bármi lehet,megy a drukk 1000-el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tencsi!

Sok sikert a bölcsihez!

Mamavica!

Jó, hogy itt vagy megint! :D
Nőnek a gyerekek mint a gomba
:D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Köszi a szurkolást! :D

Viki!

Nem olyan rég vettünk egy pesti nagykerből ilyen kicsit speckóbb tesztet, ami 10-es érzékenységű. A 10-es elvileg kimutatja a 10. napon is, de persze ez nem törvényszerű. Van akinek a 10-es is csak a 16. napon mutatta ki hogy baba van. 25-öst lehet a boltokban általában kapni. Az, pont azt a 10-12. nap közötti időt nem érzékeli még. A 10-es kb 3 nappal többet tud. Ez ugyan nem sok, de aki nagyon várja, annak egy örökkévalóság. :)

Még jó hogy erre Nektek már nincs szükségetek! :D

Ha jól emlékszem már az előző hónap is próbálkozós volt Jeviéknél, de talán most ment először "élesben". Jól emlékszem Jevi?! :D

Nekem ma még fent a hő. Ha holnap nem megy le, akkor megint van miért izgulni. :D Na mindegy, a 14 luteális nap úgy néz ki mindenképpen meg lesz! :)

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Monee!

Az a dm-es teszt 10-es, és nekem csak a 12. dpo-n lett nagyon halvány csíkocskám! :wink: Szóval szoírtok nagyon tovább! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Teszek néhány képet:

Kép Kép Kép Kép Kép

és egy 19+4-es pocifotó, bár nem sikerült túl jól :

Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a gratulációt, bár még tényleg nagyon az elején vagyok, remélem azért nem lesz gond.

Monee!
Én se bírtam várni, és már múlt héten is teszteltem egyet, de persze semmit nem mutatott. Gyógyszertárban vettem a tesztet. Sőt a poz. teszt előtt 3 nappal is teszteltem, és hát csak nagy képzelőerővel láttam rajta talán valamit. A 28. napon készültnél viszont egyértelmű volt a dolog! :) Sajna nem őriztem meg, csak a férjem hazajöveteléig, aztán sajna kidobtam. Úgyhogy kép nincs, de talán elhiszitek! :wink: :)
Tehát hajrá Monee, már én is azt gondoltam, hogy nem jött össze, azt mégis! Igazad van, ez volt az első éles hónap, a múltkor még abban a kb-i egy-két napban védekeztünk, pont az alpesi út miatt, hogy ne legyek ott esetleg rosszul. :wink:
Nagyon -nagyon drukkolok továbbra is!!!

Viki!
Nagyon jók a képek, na meg a pocakfotó is!

Tencsi!
Szerdán megyünk val.leg a Cseperkébe. Jöttök?

Erzsó!
Adélka meg szintén febr. eleji, ugye? Csak egy évvel vagyok lemaradva. :wink: Akkor lehet, hogy nekem is megint lányom lesz? Ha már mindenben "utánozlak". :) Le sem merem írni, hogy ha lány lesz, Alíz (Lizi) lesz, már Violánál is gondolkodtunk rajta.

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Köszi a szurkolást, de asszem most megint felesleges volt. :?
Csajok, várom mensit. :(
Ez van sajna.

Jevi!

Örülök neki hogy Nektek sikerült! Nagyon szerencsések vagytok, hogy így első elhatározásra... :D Sok sikert Alízkához! :D

Viki!

Szép pocak! :lol:
Peti még mindig aranyos. :D

Csajok!

Írjatok, olyan jó olvasni Benneteket. :)

Mamavica!

Azokat is akik nem tudnak a nagy népesség miatt gyakran erre járni. :D

Sziasztok!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Monee!

Sajnálom, már biztos, hogy nem jött össze?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Viki!

Aham, nagyon arra mutat minden jel hogy ez megint nem a mi hónapunk volt.

Fájogat a pocakom, érzékenyebb az alsó részem belülről, elkezdett esni a hő és nega lett a mai teszt is. Tudom, biztosat csak akkor lehet mondani ha megjött a mikulás, de én nem fűzök túl sok reményt a dolgohoz. Sajna.

Tudod min gondolkozom már egy ideje.
Nekem mensi előtt alkalmanként szokott fájni a cicim. Ez csak azóta van mióta szedem ezt a gyógyit. Semmi rendszeresség nincs benne és nem tudom mihez kötni igazán az okát. Előző ciklusban pl. nem fájt, de előtte igen és most is fáj. Mi van akkor ha ez azt jelzi hogy megtörtént a randi odabent? (Persze valamiért mégsem sikerült megtartani, de ez már egy másik történet.) Érdekes lehet hogy ilyen megtörténhet-e?
(Nem mintha ez változtatni bármin is, csak tudományilag érdekel. :))

Kellemes estét!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Nekünk nem sikerült, mostmár biztos.
És még fájok is nagyon alul mindenhol. :(

7. ciklus megkezdve.

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Monee!
Nagyon sajnálom, nem is tudom, mit írjak, olyan hülyén hangzik minden. Eljön még a ti napotok is, hidd el, csak titeket kicsit megvárakoztat a babó. Lehet, hogy igazad van, és valami megtapadási gond van, de még teljesen normális az is, hogy nincs babó, nem próbálkoztok annyira régóta. Hajrá július!!!! :wink:
(Minket ne vegyél példának, mert tényleg nagyon ritka, hogy elsőre sikerüljön!)

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Monee!

Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de ne keseredj el, mert nekünk Peti csak a 9. hónapban jött össze, (pedig nálam nem nem volt semmi speciális körülmény, ami nehezítette volna a dolgokat,max a hosszú ciklusaim) Picurka meg a 6.-ban, úgyhogy még minden esélyed megvan rá, hogy még 2008-ban boldog édesanya legyél! :D Kitartás, hisz téged is vár a kisbabád odafent a tündérlétrán, csak még nem jött el az ideje, hogy leszálljon hozzád! De hamarosan jönni fog :wink: :D

Jevi!

Tényleg mázlisták vagytok ezzel az "elsőre sikerült " dologgal, nekem is van egy ismerősöm, nekik is mindkét kislány akkor jött össze, amikor megbeszélték, hogy na jó, akkor most! De tényleg nem ez az általános! :wink: Problémamentes pocakosodást kívánok Neked! :D Jól néz ki a 2. vonalzód :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Tegnap nem engedett be a babanet :evil: !

Monee!
Én is szívből sajnálom, hogy ez megint nem a Ti hónapotok volt.
Nem akarok okoskodni és meg bántani sem szeretnélek, de nem lehet hogy azért nem akar összejönni a baba mert már annyira görcsösen akarod?! Adélt én is nagyon görcsösen akartam és csak 9 hónap próbálkozás után jött össze. Akkor is csak szerintem azért, mert végig nagyon alacsony volt a hőm és bele nyugodtam, hogy majd kapok gyógyszert . Hát már nem volt rá szükség.......
Bocsika ha bántó voltam!

Jevi!
Csak utánozzatok nyugodtan :D ! Szép neve lesz a kislányotoknak :wink: ! Violkának mi a rendes neve? Viola vagy Violetta? Már többször meg akartam kérdezni, de mindig elmaradt.
Egyébként mi tavaly szeptemberben kezdtünk próbálkozni, (Adélból kiindulva gondoltuk tavaszra összejön a dolog), és elsőre sikerült is. Sok bennünk a hasonlóság :) . Nem ismerjük véletlenül egymást :wink: ?

Viki!
Nagyon kis formás pocid van!
Petikéről is jók a képek. Komolyan mondom szerelmes vagyok a fiad szemeibe :lol: !

Mi jól vagyunk, azt leszámitva hogy Adél itthon dekkol kötöhártyagyuszival. Rajtam meg kezd megint elhatalmasodni a hipohondriám (nem tudom hogy kell írni :oops: ). De azért igyekszem talpra állni!

Szép napot mindenkinek!
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Sziasztok!

Erzsó!
Jobbulást Adélkának, a hipochondriát meg felejtsd el gyorsan! (én sem tudom, jól írom-e :oops: ), de talán egyre gondolunk! :) és ez miben nyilvánul meg nálad?
Violka egész egyszerűen Viola, még egy ukrajnai kirándulás kapcsán jött az ötlet, amikor is a házinéninket (magyarok), ahol megszálltunk, így hívták.

Viki!
Hát lehet, hogy bátor vagyok a vonalzóval, és tudom, hogy még bármi lehet, de olyan jó érzés volt megcsinálni! :shock: :)

Hát, már én is csodálkoztam volna, ha nem elsőre sikerül, mert Violka a nászúton fogant, bár még nem vártuk, egy nap maradt ki a védekezésben, de természetesen nem bántuk és bánjuk azóta sem. :wink: A második terhességem is rögtön összejött, de ugye ott nem kis problémáim voltak, sajnos nagyon rossz passzba kerültem, és most már tudom, hogy akkor még nem voltunk felkészülve a kistestvérre, érdekes az élet, szegényke ezt érezhette is! :(
De most nagyon bizakodó vagyok, és nagyon kell hinnem abban, hogy minden okés lesz, és a depresszió is messze elkerül, de most már legalább, ha meg is környékez, talán tudom kezelni, vagy kezeltetni!
Túl sokat hablatyolok itt össze, eldugultam: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Viki!
Félidősek vagytok
:D :D :D !!!!!!!

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Sziasztok!

Jevi!

Akkor ezek szerint Ti megint lányt szeretnétek? :wink: Mikor mész dokihoz?

Erzsó!

Igen, igen, ma vagyunk pont félidősek, köszi, hogy észrevetted!
:wink:
Komolyan mondom szerelmes vagyok a fiad szemeibe majd jól elmondom neki! :wink: :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Jevi, mi csütörtökön megyünk a Cseperkébe, kipróbáljuk a zenebölcsit. Egy kocsink van és azon osztozunk a párommal és csütörtökre "kaptam" meg. :D Újhegyről jövünk, így mindenképpen kell a kocsi, de minden héten fogunk menni egy alkalommal vagy játszóházba vagy bölcsibe, így vmikor tutira összefutunk. Majd egyeztetünk!!! :)

Viki, köszi a drukkot bölcsi ügyben, szükségünk is lesz rá. Persze nem megy minden olyan simán mint szeretnénk. Mivel júniusban kezdenék a bölcsit, mire beszoknának jön a bölcsiszünet és így megette a fene az egészet, addig meg nem érdemes másik bölcsibe cipelni őket. Így valszeg szeptemberben kezdünk és így törhetjük a fejünket, hogy hogyan oldjuk meg az a 3 hónapot. Végülis a Vargha D. utcaiba fognak járni. Totál nem így terveztük az egészet és most hirtelen azt sem tudjuk mit is csináljunk. Tündéri a kisfiad, nagyon vagány kissrác! Csodaszép a pocakod!!! Úgy imádtam a terhességet (is).

Monee, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült ez a ciklus, de nem szabad feladni, hidd el, hogy eljön a ti időtök is!!! Én már csak tudom..... 3 kemény és fájdalmas év állt mögöttünk, mire meglettek a manóink és így utólag bánja a fene!!!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi
 
 


Tencsi!

Válaszoltam a prividre! :wink:

Erzsó!

Nem haragszok, de Te is tudod, hogy ez ennél sokkal bonyolultabb, mint hogy eldöntöm hogy nem görcsölök rá. Kb. olyan lehet mint Neked a hypochondria (így kell írni a google szerint! :wink:). Hiába mondják hogy ne foglalkozz vele, felszólításra az sem megy.

Nem nyavajogni akarok, meg mittomén, meg tényleg nem a féltékenység beszél belőlem, de nekünk nem megy pikk-pakk könnyen a babázás dolog. Lehet hogy egy terhesség rendbe vágja odabent a dolgokat, és csak az elsővel kell megküzdenünk, de ezt nem lehet tudni.
Most én úgy érzem, bűn lenne a részünkről hogyha leraknánk a lantot és hagynánk hogy történjenek maguktól a dolgok. Ennek még nem jött el az ideje. És ez nem görcsölés, hanem tudatosság. A PCOS-sal kapcsolatban is nagyon észnél kell (kellene) lenni szinte mindennel. Nem is akarok belegondolni hogy hol lennénk még (valszeg 1 év múlva az őrület határán) ha nem a jó helyre megyek a gyógyulásért. Ahhoz is kellett a tudatosság (de ezt szerintem Rambóka is megmondhatja) és most is kell, hogy ne veszítsük el a fonalat út közben. A PCOS-sal foglalkozni kell, ha tetszik ha nem, mert van. Nem tudom elengedni a baba dolgot teljesen hiszen ha másra nem, erre a rondaságra figyelni kell.

Meg aztán itt vagytok Ti is. Mindkét topikban.
Hozzátok nem a babázás miatt járok, hanem miattatok, ezt nem szeretném annyiban hagyni. Persze ennek is elkerülhetetlen része hogy a babák is szóba kerüljenek, szóval ez egy ördögi kör. :D

Ma megyünk babanézőbe, Kamilla ifjú hölgyhöz aki kb. 3 hetes. :D
Vettem neki egy tök édi babakönyvet, ami Lola a békáról szól. Remélem tetszeni fog neki! :lol:

A kiváló új vonalzóm meg nem számolja a napokat. Piszokság! :twisted:

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Tencsi!
Oké, majd egyeztetünk, én most csüt.-ön tutira nem tudok menni, mert egész napos továbbképzésen leszek (kellenek azok a hülye credit pontok! :evil: ) Zenebölcsi minket is érdekel, akkor ezek szerint csüt.-nként lesz?

Monee!
Pedig olyan szép a vonalzód! :wink:
Ne haragudj rám, ha esetleg megbántottalak, utólag kapcsoltam, hogy én meg itt arról regélek, hogy nekünk meg pikk-pakk történik ez a dolog! Néha csak később gondolkodok el dolgokon, de ez az én kelekótyaságom, tényleg nem akrtalak megbántani, és szívből kívánom Nektek a legjobbakat, és hogy együtt várakozhassunk Borsay dr. rendelője előtt! :wink:
Már akartam Tőled kérdezni, nem kéne egy kis vörös cicus? Kislány... Csak mert emélkszem, hogy Ti is macskások vagytok, hátha! Ha nem, akkor viszem a vásárba vasárnap, egyébként nagyon szép cicus!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Jevi!

Hogy vagy ma? Akkor újra megkérdezem hogy Ti megint lányt szeretnétek? :wink:

Tencsi!

A vargha D. u-i bölcsibe jártak a kolléganőm ikrei, és ő nagyon dícsérte a helyet, Petit is oda vittem volna, ha nem jön össze kistesó! Sok sikert, és remélem találsz megoldást arra a 3 hónapra nyáron! :)

Monee!

Én továbbra is drukolok Nektek, sikerülni fog, csak ki kell tartani, sok erőt és kitartást kívánok! :)

Csajok, valami front lesz vagy ilyesmi, mert ma reggel megint hánytam. Lehet ez már a végéig így lesz, hogyha jön valami front, vagy idegeskedek, akkorújra előjön, na nem baj, ennél nagyobb bajom ne legyen! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Jevi!

Ne hülyéskedj már! :D
Én örülök neki hogy ilyen csodák is vannak, hogy van akinek elsőre sikerül. Ez erőt tud adni.
És lééééégyszi ne tapintatoskodj nekem azért mert mi ilyen helyzetben vagyunk. Neked most jár az örömködés. :D
Ne félj, a hányingert és a derékfájást nem fogom irigyelni Tőled! (Ne legyen egyik sem! :wink:) :lol: :lol:

Voltunk babázni és olyan jó volt.
Sajna pocifájós a baba, uh. volt oázás meg sikítás (:!: :shock:) rendesen amég ott voltunk. De aztán Kamilla anyukája átadta nekem dajkálásra a hölgyet és a popsi paskolásos-rázogatós technikám hatásos volt, egy idő után elhallgatott. Még el is aludt pár percre. Tökre örültem neki! :D
Norbi is babázot... ez is najon jó volt! :wink:

Most viszont álmos vagyok, megyek is aludni!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Szép jó napot!

Gyorsan írok egy két mondatot, aztán vár a halom vasalnivaló. Ki kell használni az ebéd utáni alvást!! :D

Viki, de jó, most már teljesen megnyugodtam, hogy jó bölcsit választottunk. Köszi az infót. Közben kiderült, hogy itt az utcában is odajárt egy kislány és ők is csupa pozitívat meséltek! Azt a három hónapot meg megoldjuk vhogy!!!

Jevi, remélem jó volt a játszóház. Zenebölcsi hétfőn és csütörtökön van 9.30-10.15ig! Mindenképpen összehozunk majd egy talit!

Monee, de szuper!!!! Látod, tutira anyucika leszel hamar, pici Kamilla baba letesztelte, hogy milyen ügyes is leszel!!! Kitartááááás!

Mindkét manóm iszonyat taknyos, olyan adagokat szívok le nekik az orrukból, hogy csak na, hihetetlen, hogy tudnak így aludni. Folyton azt lesem, hogy mennyire szürcsögnek.... Egyelőre nincs más bajuk, remélem nem is lesz!!

Szép napot, puszi nektek!

Kép
Kép
Kép
tencsi
 
 


Sziasztok!

Monee!
100%-ig igazat adok neked! Én is utáltam amikor mondogatták, hogy ne akarjam annyira és akkor összejön. Szóval úgy értettem, hogy bizti az is közre játszik, hogy nagyon görcsösen akarod (+ a PCO is), de ez ellen nem tudsz tenni. Ááááááá! Olyan béna vagyok ezt igy nem tudom neked megfogalmazni, majd szóban ha egyszer talizunk :x :wink: !

Viki!
Van már nevetek?
Peti mit szól a kistesóhoz?

Jevi! És Violka tudja már?

Tencsi!
Adél tegnap slájmot (ezt sem tudom, hogy kell írni :oops: :D ) hányt! Reméljük más bajuk nem lesz a Piciknek!

A tegnapi napunk katasztrófa volt. Adél a kötőhártyagyuszi mellé benyelt egy mandulagyuszit is :cry: . Egésznap sírdogált, nagyon nyűgös volt. Egésznap 39° fölött volt a láza, ami estére fel ment 40
. Nyomattam neki a Panadolt meg hütőfürdöztem. Szegény nagyon sírt. Apa természetesen 24 órázott :oops: . Szóval szörnyű volt.
Alízka megkapta tegnap a 4 hós oltást. Nem sírt, csak már akkor kezdett nyekeregni amikor húzták ki a tűt.
Hízott fél kg, így nem kell elkezdenem a hozzátápit. 5200g és 61 cm. Kis karcsú :wink: .

Kicsit hosszú lettem, bocsika!

Sziasztok!

Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Sziasztok!

Erzsó!

Peti nagyon várja a kistesót, szeretgeti a pocit, meg puszit ad rá, és emlegeti hogy Tesóbaba, tesóbaba, sőt múltkor még játék kávét is főzött neki , és megitatta hasammal! :lol: De tesóbaba meg tegnap már megrúgta Peti kezét is! :lol:
Nevek: Eszter Viktória / Gábor Zoltán :wink:
Adélnak jobbulást, szegény kicsi lány, ennyi baja egyszerre, na persze neked meg kitartást hozzá, el tudom képzelni milyen kis nyűgös szegényke, és még ott van Alíz is, akire szintén időt kell fordítani! Remélem hamar rendbejön szegényke! Az viszont jó hír, hogy Alíz baba hízott eleget :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Ma voltam fogorvosnál, betömte a fogamat.Peti is velünk volt, végig bent és nem is sírt, sőt nézte, hogy mit csinál a doktornéni anyával! :) A végén meg kinyitotta a száját és megmutatta a fogait a doktornéninek. Mondtuk neki, hogy üljön be a nagyszékbe, de azt már nem akarta, és elkezdett sírni, de akkor már kijöttünk és minden rendben volt, sőt itthon még vagy 1000x megnézte "anya fogát" a kis játék fogtükörrel! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Jevi!

Hogy vagy ma?

Erzsó!

Hogy van Adél?És Alíznál lett valami mellékhatása az oltásnak?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Erzsó!

Persze hogy értem. :)
Az ember nem tud szabadulni tudat alatt a gondolattól hogy "legyen már gyerekem".
Hogy vannak a lányok?

Tencsi!

Köszi amit priviben ajánlottál.
Beszéltünk róla tegnap Norbival, de még én is azt gondolom hogy kicsit korán van hozzá. Megvárjuk szerintem ezt az évet mindenképp a spontán próbálkozásokkal. De jövőre lépünk tovább. :wink:

Jövő héten erőt veszek megint magamon és nekiállok rendesen, 5ször enni. Az is sokat segítene. Leginkább talán annak hogy fogyjak egy kicsit, szeretnék kicsit vékonyabb lenni. :D

Rambóka!

Te tudod már csinálni a diétát?

Viki!

Fogad nem fáj?
Peti aranyos lehetett! :wink:

Jevi!

Cicus ügyben az a helyzet, hogy képzeld, előkerültek az eltűnt kiscicáink! Múlt hétvégén elhozta az anya cica megmutatni őket. :D
Nagyon szépek! :D Bár valószínű az miatt hogy egy róka rendszeresen garázdálkodik a környékünkön, még egy darabig nem fogja őket nálunk hagyni, de előbb-utóbb lesz még két cicánk. :)

Ma megint hulla vagyok! :(
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Lányok!

Nem is meséltem még, de olyan szomorú lettem, mert Peti 3 napja egyáltalán nem szól ha pisil, így újra pelusozunk! :( Én annyira elszoktam már ettől :( De tudomásul veszem, hogy kicsi még, eddig sem erőltettem, ő mondta hogy motornaci-t akar, most meg pelust kér :shock: Na mindegy, holnap megyünk pelust venni, mert a 2 heti készletet feléltük a 3 nap alatt! :( Majd talán tavasszal, ha már megszokta a kistesót is, újra kezdi, de én már nem szólok neki, majd szól, ha készen áll rá, addig meg nem érdekel tovább! :(

Amúgy most az előbb találtukki, hogy hogyan kellene átrendeznünk a lakást! :roll: hát, szinte fel fogjuk forgatni az egészet, de talán jó lesz 2évig megint úgy! Mivel külön szobánk már nincs a kicsinek, Petit kellene cuccostul átköltöztetni a másik szobába, a kicsinek meg a fél szoba is elég lenne, egy ággyal, amiben majd én alszom............... húúúúúúúúúú, hosszú, majd ha megcsináltuk, ami szerintem olyan november eleje lesz, hogy még Peti is megszokja, ne higgye at, hogy minden Tesóbaba miatt van, majd teszek fel képeket! :D Remélem tényleg jól találtuk ki!

Monee!

Nem ,nem fáj, igazából nem is fájt, csak amikor voltam a kiskönyvbe pecsételtetni és megnézte a fogorvos, mondta, hogy van egy kezdődő lyuk a fogamon, és azt tömte most be, hogy ne legyen nagyobb baj! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Viki!
Köszi, jól vagyok, egyelőre semmi rosszullét nincs, viszont rosszakat álmodom, állítólag ez is egy "tünet". :)
Meg persze a gyakori pisilés van, ezenkívül kop-kop semmi! De még nagyon az elején vagyok. Tényleg, te mikor beszéltél a dokiddal? Én még nem hívtam fel, nem tudom, mikor kéne. :shock:
Szerintem is jól csinálod, hogy nem erőlteted a pelust, majd újra visszaáll minden.

Monee!
Köszike a cicusinfót, mi vasárnap visszük őket a vásárba, talán kell valakinek, egy fehér, egy vörös, egy fiú, egy lány. :wink:

Erzsó!
Igen, Violka tudja, de még annyira nem mondogatjuk, mert eddig főleg "negatívumként" érzékeli a kistesót, mivel annyira nem emelgetem, és ezt mindig zokon veszi! :?

Kellemes hétvégét ebben a borús időben: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Jevi!

Mivel nálam a + teszt után 2 nappal jelentkezett a barnás vérzés,én akkor rögtön elmentem orvoshoz, akkor mndták, hogy méhen kívüli, stb.....ezt már leírtam :( Amúgy, ha nem lett volna bajom, a 6.betöltött hét után mentem volna, akkor valszeg már szívhang is van! :D Örülök, hogy nincsenek vacak tüneteid egyelőre, de még tényleg az elején vagy! Vigyázz magadra nagyon, és a vonalzódat elnézve kb 1 hét múlva mehetsz is dokihoz! :D
Pisilés ügyben semmi változás, újra kisbabává vált a fiam, és mégcsak nem is szól, csak ha már úgy átázott a pelus, hogy a lábán folyik a pisi! :( Este meg reggel pisil bilibe, de amúgy nem, de nem is izgat, most vettünk neki pelust, úgyhogy pelenkázunk! Majd jövő nyáron újra nekiálunk, ha ő is partner lesz!

Egy 20+0-ás pont félidős poci, meg két tegnapi Peti motoros:
Kép Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Hétvégén nem volt net otthon, nem tudtam jönni, de ahogy látom Vikin kívül más sem. :)

Jevi!

Mit döntöttél mikor látogatsz el Borsayhoz? :D
Azt a váróterem előtt ülős közös dolgot még összehozzuk. :lol:


Fú csajok, én annyira de annyira kómás vagyok ma hogy elmondani nem tudom. Még kinézni is nehezemre esik a fejemből, nemám hogy gondolkozni. :)

Mindenkinek kicsit melegebb napot kívánok!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Jaj és pont az én kómás üzim lett az első!

Írjatok sokat hogy eltűnjön innen. :D

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Szép jó napot!

Monee remélem már kicsit kilábaltál a kómából!!! :D Nagyon szívesen az infót, legalább tudsz erről is, bár szívből kívánom, hogy nem is kelljen ilyesmin gondolkodni!!!

Erzsó, lánykád már jobban van a slájmos eset óta????? Mi úgy néz ki megúsztuk egy kis takonykórral, mert már abból is kifelé vagyunk és semmi más nem jelentkezett!! Emiatt nem is voltunk zenebölcsiben csütörtökön majd a héten talán eljutunk.

Képzeljétek hogy jártam. Pénteken délután mentem a gyerekekkel anyukámékhoz egy kis névnapi-szülinapi ünneplésre, aztán alig megérkeztünk hozzájuk, elkezdett iszonyatos gőz kijönni a motorháztatőből..... hívom gyorsan páromat (éppen a szokásos pénteki focijára készülődött), hogy mi van ilyenkor. Na , összeszedi apóst eljönnek anyuékhoz, aztán kiderült, hogy totál tönkrement a vízpumpa, felforrt a víz , úgyhogy az autóval sehova sem lehetett menni. Szombaton vittük is szerelőhöz az autót, kirándultunk egyet Barcsra, úgyhogy most autó nélkül vagyunk. Még szerencse, hogy úgy alakult ahogy, nem is tudom mit csináltam volna ha a forgalom kellős közepén történik ez velünk.

Kihez jártok dokihoz csajok?

Kép
Kép
Kép
tencsi
 
 


Sziasztok!

Viki!
Köszi a dokiinfókat! Pocis és Petis képek nagyon jók, kis vagány rajtuk Petike! :D

Monee!
Hát akkor a héten felhívom a dokit, aztán gondolom a jövő hétre ad időpontot. Akkor már 6 és fél hetes leszek! :)
Ha nem teszteltem volna pozitívat, el se hinném, mert semmi de semmi rosszullétem nincs. Ez már gyanús! Nem mintha hiányozna, csa a másik két terhességem totál nem ilyen volt, ilyenkor már javában látogatott Vuk. Na mindegy!
Remélem elmúlt a kómásságod! :wink:

Tencsi!
Örülök, hogy ennyivel megúsztátok!
Én a Dr. Borsay Péterhez járok a Megyeibe.
És mikor lesz autótók megint?

Mi tegnap Pécsváradra mentünk egy kicsit gesztenyézni, jó volt, csak nagyon nagy volt a tömeg! Most vasárnap meg akit érdekel, Magyarlukafán (Szigetvártól nem messze) lesz a Vendel napi búcsú, nagyon jó szokott lenni, kirakodóvásárral, néptánccal, bábszínházzal, stb. Mi megyünk, ha jó lesz az idő.

Talán elalszik Viola...
Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?