Új privát üzeneted érkezett!

még jó,hogy nincs itthon teszt.képes lennék ellőni... :oops: :oops: :oops:
Vendég

...csak tudjátok,ahogy nézem az avatarom,nőtt a hasam... :lol: meg a tickerem is azt írja: teszt! :lol:
Vendég

Apacs,
a farokcsontom és a medencém nekem is fájt.
Csinálják a lányok maguknak a helyet. :D :D

Kiscsillag,
nem ezidőtájt volt meg a menzid, anno?
A petefészked még gyártja a hormonokat amiket késöbb a méhlepény fog átvenni. Szerintem érezheted ezt is.

Nekem még mostanában is szokott a petefészkem 'érződni" kb az időtájt amikor anno meg szokott jönni.

Sajnos nem tudok sokat a gépnél lenni, mert a múlthéten kihúzták az alsó rágófogamat, mert begyulladt .... így örülök, hogyha vizszintesbe tehetem magam.
Szerintem még nem úsztam meg ennyivel a fogorvosi kezelést és a foghúzást. :cry:

Kismamik,
tessék minnél többször elmenni a fogorvoshoz és átnézetni, ha kell most megcsináltatni. Nekem nem volt vele a várandósság alatt gondom, de most igen. Sajnos emiatt kevesebb is lett egy ideig a tejem.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca!
jobbulást :!: :!: :!:

Nyulasz!
Gondoltam is, hogy aztán Te, tényleg optimista vagy :P Ilyen nyulaszképpel, nem is lehetsz más :D Sugárzik belőle a jókedv. Ezért is ez a kedvencem!!! Persze, ezt még nem mondtam :P :P :P
a hasikád tényleg nött! De azért most ne tesztelj 8) 8) 8)
dezsina

Sziasztok,

Dezsi, itt lehet olcsón tesztet venni: www.vitani hu

Nyulasz, hajrá :wink:

Kép

csibe
csibe32

Dezsi!
Persze,hogy nem csinálok tesztet :lol:

Csibe!
Hajrá?Mihez? :lol: Hajrá neked is :wink:
Vendég

Nyulasz a spontán babásodáshoz :wink:

Kép

csibe
csibe32

Hat Dezsi :cry: :cry: :cry: de akkor is a remeny vesz el utoljara :!: Uj ciklus, uj remeny :!:

Akkor most hogy jottok sorban :?:

Hajnoca, a fogas dolgod sajnalom. Mosom oket en is ezerrel, sokan mondjak, hogy a terhesseg tonkreteszi.

Apacs, a derekam nekem mar most faj. Fokent a farokcsontom. Estere elbanyasodom mozgasilag. Allitolag ez a 10 hettol teljesen termeszetes. Plane ikrekkel.

Kiscsillag, szurasok, fajdogalasok mindenkinel vannak. szerintem ne ijedj meg, mar lassan betoltod a 11 hetet, szerintem ilyenkor mar nincs baj.

Vikimi, nem irigyellek a vizesedesert. Azert tartsd be, amit az orvosk mondanak, nehogy toxemias legyel. Mar nincs sok hatra :wink:
katavirag

Csibe!
köszi, a héten elmegyek, hogy legyen dögivel tesztem. :lol: :!:

Katavirág!
igen, igen! Most bebabásodok!!!

Katica!
Sajnos lekerülhetek a tábla elejéről... :( dec-jan fagyibabák, addig spontán
dezsina

sziasztok!

allegro: mizujs veled? te még a mensit várod? vagy nem frissítettem az adataidat? :oops:

kis *: pihizz sokat! hogy vagy?

heni: közeledik a szurik ideje :wink:

dezsi: örülök, hogy van neted. :wink: hajrá fagyibabák!

viki: pihenj sokat!

apacs: grat a félidőhöz!

panda: hogy vagytok?

bella: hajrá vitaminok!

nyulasz: sajnálom a mensit :cry: te tényleg nagyon optimista vagy! igazad van!

hajnoca: fogorvos? jaj! kitartást!

katavirág: hogy vagytok? beírtam a táblába.

rólam: holnap megyünk vissza az urulógushoz.

katica
katica30

Sziasztok!

Lehet, hogy valaki még emlékszik rám.

Holnap kezdem a stimut, majd jelentkezem még!

Vikimi, Pandácska!

Látom hamarosan szültök, hogy megy az idő! Ilyenkor nagyon elszomorodom, hogy nálam még sehol semmi.
gizmixxx

Gizmixxx!
Csakhogy újra itt vagy! :D
Tessék ám jönni rendesen! És nem szomorogni! Most már Neked is visszaszámlálás következik és már jön is a várva várt baba!!! :D
Várunk nagyon!

Katica!
Igyekszünk fagyiék előtt tesókról gondoskodni 8)
dezsina

Katavirág!:)
igen feltétlenül betartom,pont a toxemia miatt,de szerencsére eddig a vizesedésen kívül más jel nem utal rá.
És te hogy vagy?

Dezsina!:)
hajrá kis spontán Dezsik!:) én nagyon nagyon szorítok

Nyulasz!:)
ha ilyen nagyon optimista vagy akkor ne is csodálkozz majd rajta ha a ti góláyátok még nem utazott el... :) Minden lehetséges!:)
nagyon jó a pocakos nyuszika

Gizmixxx!:)
végre rólad is lehet olvasni!Igen telik az idő nálunk,de ahogy nálunk telik úg ytelik nálad is és egyre közelebb leszel az álmodhoz.Hidd el hamarabb el fog jönni,mint ahogy gondolod.Én is annyira feladtam,hogy nem is hittem el hogy nekem lehet valaha babám,és amikor legrosszabb reménykedésben voltam,maradt velünk a kiscsaj.:)

Katica!:)
ügyi vagy,nagyon jó táblázat! :)

Hajnoca!:)
jó hogy említed ezt a fogorvost,nekem is rá kéne szánnom magam,de egyszerűen nagyon nagyon félek tőlük.Majd szülés utánra terveztem...de ezek szerint hamarosan el kell látogatnom...jajjj
Köszi a kelengyelistát,ki is nyomtattam,márcsak meg kell venni ami rajta van.A kiságyat megrendeltük,ez is haladás. :)
És hogy van a kishölgy?

Csibe!:)
szuper lett a vonalzód!:)

Mindenkinek minden jót!!!!
Vendég

Vikimi!
hát igen tényleg kis Dezsikre gyúrunk. Persze Dezsinának is nagyon fogunk örülni!!! :wink:
Tudom,hogy már kérdeztem, de mikorra is vagy kiirva? És tudod már, hogy melyik kórházba mész és melyik dokihoz?
dezsina

Dezsi!:)
igen igen kiskukis vagy kisnunis annyira mindegy!:)
Nekem már kezdettől fogva van dokim,így tudom hogy hol és kinél fogok szülni.Nagyon rendes doki,nagyon figyel mindenre,többször is hív UH-ra mint általában.November 24-re vagyok kiírva. :)
Vendég

Jó reggelt Mindnekinek!

Gizmixx - hajrá stimu, csak pozitívan :wink: te szúrod magadnak a szurikat :?: :) Gyere gyakrabban :!:

Dezsi: jó látni, hogy otthonról is tudsz netezni :wink:

Katica: köszönöm, jól vagyok, unatkozok :lol: sok sikert a vizsgálathoz +++++++++++++ :wink:

Vikimi: akkor bizony nincs sok hátra, hamarosan visszaszámlálás :wink:

Húú - fogorvos - oda nekem is el kell mennem, még a lombik előtt eljártam megcsináltatni, akkor már nem féltem, de most kezdek megint vacogni tőle :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Igyekszem majd többet jönni!

Kis-csillag!

Igen én adom be magamnak a szurikat.

Vikimi!

Hát nagyon remélem, hogy most a harmadik sikerül, bár teljesen más gyógyszert szedek, mint az előző két alkalommal. És a Myomámat megnézték hysteroskopiával és nem kell műteni, valami összenövések voltak ott azt a doki eltávolitotta.

Dezsina!

Itt vagyok! :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Szép reggelt!

Szia Gizmixxx!

Én is emlékszem :wink:
Milyen stimud lesz most?

Viki!
Atyaég!Te meg mindjárt szűlsz :shock: Hát ez nem semmi!

Fogorvos:én is nagyon utálom,de találtunk végre egy szuper dokit.
És a nyáron elhangzott tőle a legszebb mondat,amit egy fogorvos mondhat:...találkozunk fél év múlva...
persze elötte volt velem egy kis munka,de jó érzés túlleni rajta.
Vendég

Nyulasz!

Nem tudom, hogy milyen stimu ez, most csak egy fajta inekciót írtak fel abból kell hármat felszívnom, a neve most nem jut eszembe. Este kell Clostyt szednem meg reggel este folsav. Péteken megyek UH-ra.
gizmixxx

Sziasztok,

Gizmixx mennek a tüszönövelő drukkok+++++++++++++.
Mennyi időnek kell eltelnie a hysterescopia és a stimu között?

Kép

csibe
csibe32

Csibe 32!

Nekem szeptem 13-án csinálták és a következő mesoval indultam is!
gizmixxx

Katica!
Kiváncsi vagyok mit mond az urológus.Gyere majd,és mesélj!Drukkolok,hogy csak jó híreket kapjatok!!!!!

Gizmix!

Sok-sok tüszőt!!!!!!!!!!!
Vendég

Nyulasz!

Olyan sokat nem akarok, inkább jó minőségüeket. Ma adtam be reggel az első szurit, hát nem egyszerűen érzem mind a két petefészkem. És már most sokat járok a WC-re!
gizmixxx

Jó reggelt!

gizmixx: üdv. drukk+++ ha elküldöd az adataidat, akkor téged is beleraklak a táblába. :wink:

dezsi: drukk a spontán babához++++

viki: hogy vagytok?

kis *: láttam tegnap kerestél msnen, de mire tudtam jönni, már nem voltál bejelentkezve :(

nyulasz, csibe: mizujs veled?

rólam: köszi a drukkokat. ma este fél hétre megyünk a dokihoz, utána majd jövök mesélni.

katica
katica30

Sziasztok!

Gizmixxx:
mi még lehet, hogy nem is merjük egymást
majdnem egyszerre kezdünk
mi jövöhéten kezdjük a szurikat
ja és nekem is a 3. lombik lesz és most úgy érzem sikerülnie kell
te szedsz valami vitamint?

Bella:
én már nagyon be vagyok sózva
te hogy állsz?
szedsz valami vitamint?

Dezsi:
de jó, hogy otthon is van már neted
sajnálom, hogy megjött
hajrá spontán, nagyon drukkolok, most úgy is fel vagy turbózva egy kicsit, szerintem most nagyobb az esélye

Ne haragudjatok, hogyy most nem írok a többieknek, még délután megpróbálok jelentkezni, teljesen el vagyok havazva most munkával

Most megyek a Kaáliba 11-re, lassan indulok
most csak vizsgálat lesz, de majd feltétlen megírom mi volt

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

heni: drukk mára++++ majd gyere és mesélj! :wink:

katica
katica30

Katica30!

Milyen adatok kellenek a táblához?
A dévaiba járok, jelenleg a 3 lombik stimujánál tartok. Kevés a sperma szám ezért van szükség lombikra. 31 életévemet betöltöttem.

Heni!

Mi még valóban nem ismerjük egymást. Elevitet szedek. Én nem érzek sehogy csak sodródok az eseményekkel.
gizmixxx

gizmixx: még azt írd meg, hogy hanyadik ciklusnapon jársz! az adataidat beírom a táblába :wink:

katica
katica30

Sziasztok!

Gizmixx,
Üdv! :D

Heni,
Egyelőre még nem izgulok, előre nem hergelem magam feleslegesen!

Katica,
Majd gyere és számolj be, hogy mi volt a dokinál!

Dezsi,
Haaaaaaaaaaaajrááááááááááááááá! :D

Pandus, Csibe, Nyulasz, Kis*, Viki
sziasztok!
Vendég

Katica!

Ma vagyok az 5. napon.
gizmixxx

Bella!
:roll:
gizmixxx

Katica!

Köszönöm :oops: :oops: :oops:
gizmixxx

Pandácska :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
gizmixxx

Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy rátok találtam!!! :P
Remélem, nem gond, hogy így ismeretlenül ide csöppentem, és rögtön kérdések hadát zúdítom rátok, de így olvasgatva titeket, nagyon jó kis csapatnak tűntök...
Nekem múlt hét szerdán volt az első transzferem(már van egy spontán terhességből született kisfiam, de két méhen kívüli után a lombik tűnt a legjobb megoldásnak), 3 emriót kaptam vissza, szedem a folsavat, utró 3x2, valamit kétnaponta ovitrelle szuri...
A kérdésem a következő(hátha tudtok segíteni): az rendben van-e vajon, hogy fáj a hasam? :shock: Szúrás-szerű fájdalmat érzek, de csak néha, ettől függetlenül aggódom kicsit...

kata790313

Sziasztok Lányok!

Vikimi!
:D ez igen közeli időpont :D Várod már a végét? De ugye nem félsz, csak izgulsz?

Gizmix!
Még nem is hallottam ilyet, hogy Clostylt kell szedni :roll: :shock: ? A tüszönövelő drukkok természetesen mennek!!!

Bella!
Igyekszem, csak már tarthatnék kicsit előbbre...
Egyre jobban úszik a katicabogarad :lol:

Heni!
Én is úgy gondolom, hogy még fel van tuningolva a szervezetem... A cicim ugyanúgy feszül, mint a lombiknál :lol: Ennek apa nagyon örül :lol: :lol: :lol:
várom a híreket a Kaáliból!!!

Katica!
köszi a drukkot... Várjuk a beszámolót! :)

Kis-Csillag!
:D

Nyulasz!
dezsina

Sziasztok Lányok!

Vikimi!
:D ez igen közeli időpont :D Várod már a végét? De ugye nem félsz, csak izgulsz?

Gizmix!
Még nem is hallottam ilyet, hogy Clostylt kell szedni :roll: :shock: ? A tüszönövelő drukkok természetesen mennek!!!

Bella!
Igyekszem, csak már tarthatnék kicsit előbbre...
Egyre jobban úszik a katicabogarad :lol:

Heni!
Én is úgy gondolom, hogy még fel van tuningolva a szervezetem... A cicim ugyanúgy feszül, mint a lombiknál :lol: Ennek apa nagyon örül :lol: :lol: :lol:
várom a híreket a Kaáliból!!!

Katica!
köszi a drukkot... Várjuk a beszámolót! :)

Kis-Csillag!

Nyulasz!
dezsina

Kata79!

Üdv a csapatban!
nekem volt hasfájásom és szúrkálás is. Főként akkor, amikor legalább a + tesztig eljutottam... Szerintem ez nem rossz jel.
Nagyon drukkolok :D :!: Biztos sikerülni fog! Csak pozitiven!
dezsina

Dezsina, köszönöm....de vajon, miért szúrkál...?!a legnehezebb ez a várakozás, hogy vajon megtapadtak-e, és ha igen, akkor mennyien?Még két hét az UH-ig, te jó ég! :?

kata790313

Kata79!
hülyeséget nem akarok írni, mert jómagam sem vagyok tisztában vele, hogy miért is szurkál... Én még ilyen meleg érzést éreztem, olyan elmesélhetetlent... de sajnos nekem nem maradtak meg. :cry:
nagyon drukkolok Neked! Mikor kell teszetelni? Vagy vérvételre mész? és melyik intézetbe jársz?
dezsina

Kata, ne aggodj a szurkalas miatt. Gondolj bele, mennyi strapan megy keresztul egy no alfertaja egy ilyen beavatkozas soran. En mozogni alig birtam. De csak mosolyogtam az egeszen. Biztosan sikerulni fog :!: Mikor tesztelsz :?:

Gizmixxx, akkor most erted is izgulhatunk. A semleges hozzaallas az jo :wink:

Igeeen, Dezsi, te se csuggedj :!: Uj ciklus, uj pete :wink:

Vikimi, Katica, koszonom kerdesetek, en jol vagyok, semmi kulonos, nem voltam hanyos, csak undorkodos, es mar az is jobb. Varom, hogy novogessek. Egyelore csak a nehai puffadas latszik rajtam. Tegnap is olyan voltam, mint aki bekapta a pumpat. De ez is csak neha van, szerencsere.

Ja, lanyok, ha kell valakinek 1 doboz Clostylbegyt es 1 doboz Utrogestan, szivesen odaadom. Ingyert :wink:

Ja, es ha akrtok storyt olvasni. Ajanlom figyelmetekbe: fogamzas-babat szeretnek-Beuka legutobbi irasat! Tanulsagos!
katavirag

Katavirág!
döbbenet, amit leírt Beuka. Felháborító, hogy ilyen emberek vannak. De sajnos ez kivédhetetlen.
dezsina

Katavirag,
elolvastam, döbbenet!
Hozzáteszem nekem nem jutott volna eszembe pénzt adni, mert messziről jött ember azt mond amit akar. Persze utólag könnyű okonak lenni.
őszintén még családtagnak sem szívesen adok kölcsön!
Vendég

Dezsina, és Katavirág:
szerdán volt a transzferem, a Dévai Klinikára járok(imádom a Dévait), és azt mondta a dokim, hogy a transzfer után 3 héttel menjek UH-ra, és akkor is teszteljek. Előtte nem érdemes, mert nehogy csak biokémiai terhesség legyen, Uh-n meg semmi, és az nagy trauma lenne...
Bár, bevallom őszintén, hogy ha nem jön meg a mensim a jövő héten, mindenképpen tesztelni fogok, partizán akcióban, mert már így is "tűkön "ülök, megőrjít ez a várakozás...

kata790313

Katavirag!

Én is elolvastam, hát nem térek magamhoz. Hogy lehet valaki ennyire betegesen hazudozó. Én biztos nem adtam volnak neki egy Ft-se az biztos.
Undoritó, eléggé felidegesítettem magam. :evil: :evil: :evil:
gizmixxx

Ja, micsoda k...rva nepek vannak... :twisted: :twisted:

Kata790313, szerintem tesztelhetsz 10 nappal a beulti utan, aztan 11 nappal, aztan 12 nappal, es meglasd, lassan sotetedni fog a masodik csikocska :wink:
katavirag

Sziasztok!

Katavirág:
hát elolvastam a történetet, döbbenet, hogy vannak ilyenek
ahogy ott írta egy lány, tavaly volt egy másik topikban is hasonló eset, ahova szintén szoktam írni

Dezsi:
elhiszem, hogy apa örül

Katica:
köszi a drukkokat

Gizmixxx, Kata79:
drukk nektek és sok +++++++++++++++++

Bella:
jó neked, hogy nem izgulsz
én már nagyon várom

A Kaáliba nem volt semmi különös, megvizsgáltak minket, minden rendben van, marad minden az eredeti terv szerint
csináltak rákszűrést is
majdnem úgy volt, hogy egy héttel előrébb hozzák a lobikot, mert a dokim nem lesz azon a héten pont amikor lesz a leszívás, tehát azt más fogja csinálni, a beültetést már ő csinálja nekem
abban bízom, hogy jó kezekbe lesz a hugocskám, arra azért vigyázok

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!

Köszi, ránkfér. Remélem, hogy XXX most bejön.
gizmixxx

Katavirág!
Teljesen ledöbbentem,nem tudom felfogni hogy valaki ilyen dologgal játszik....aljas húzás.
Azt hiszem semmilyen képet nem rakok ki,még fejetlent sem, nemhogy még a piciről!Így bárki felhasználhatja....
Vendég

Lányok, olvasgattam a többi topikot, Kaáli, BMC elindult a babadömping, tök jó nekik. Gizmixx most Te inditod el nálunk a babásodást, és majd novemberbe követünk téged. Na mit szólsz ehhez?

Kép

csibe
csibe32

Szép estét mindenkinek!!

Elolvastam én is azt a sztorit, hát ez elképesztő :? :shock: sőt, egyszerűen "brutális" húzás, érthető ha az embernek elszáll a lelkivilága, de ez nem mentség az ilyen tettre.. Akkor hányan tehetnének hasonló dolgokat :cry: :oops: :roll:

Hát ma eljutottunk végre a háziorvoshoz :D még szerencse hogy időben mentem, senki sem volt előttem, s még a rendelési idő előtt be is hívott a dr. néni :D
Belszervileg, szívügyileg rendben talált mindent, a vérnyomásom pedig hozzám képest magas :? 130/80, és azt mondta, ne hízzak összesen 10 kilónál többet.. Na de jó .. Feküdjek, s ne hízzak :twisted: Teringettét neki :twisted: De ha egyszer a levegőtől is hízok :lol: :lol:
Van valakinek ötlete? :roll: Bár szándékomban áll megkérni a védőnőt is hogy adjon tanácsot :roll: :oops:

Kép
kis-csillag
Tököl

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?